Η χειρότερη σύγχρονη πανδημία θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει από ένα μολυσμένο ζώο που διακινούνταν μέσω του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής
Νέα γενετικά δεδομένα συνδέουν τον κορωνοϊό με ρακούν στην αγορά της Γουχάν
Νέα γενετικά δεδομένα συνδέουν τον κορωνοϊό με ρακούν στην αγορά της Γουχάν - Η χειρότερη σύγχρονη πανδημία θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει από ένα μολυσμένο ζώο που διακινούνταν μέσω του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής

Η ομάδα, σύμφωνα με τους New York Times, σημείωσε ότι, η χειρότερη σύγχρονη πανδημία θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει από ένα μολυσμένο ζώο που διακινούνταν μέσω του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής.

Τα δεδομένα αντλήθηκαν από επιχρίσματα που ελήφθησαν από και γύρω από τη αγορά Θαλασσινών Χουανάν (στην Γουχάν), τον Ιανουάριο του 2020, λίγο αφότου οι κινεζικές αρχές έκλεισαν την αγορά μετά από υποψίες ότι συνδέεται με το ξέσπασμα ενός νέου κορωνοϊού.

Μέχρι τότε, τα ζώα είχαν απομακρυνθεί, αλλά οι ερευνητές έτριψαν τοίχους, δάπεδα, μεταλλικά κλουβιά και καρότσια που χρησιμοποιούνται συχνά για τη μεταφορά κλουβιών ζώων.

Σε δείγματα που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, η διεθνής ερευνητική ομάδα βρήκε γενετικό υλικό που ανήκει σε ζώα, μεταξύ αυτών και μεγάλες ποσότητες από ίχνη που ταιριάζουν με το είδος αυτό του ρακούν, όπως είπαν τρεις επιστήμονες που συμμετείχαν στην ανάλυση.

Η ανάμειξη γενετικού υλικού από τον κορωνοϊό και το ζώο δεν αποδεικνύει αυτόματα ότι είχε μολυνθεί κάποιο ρακούν. Αλλά ακόμα και αν είχε μολυνθεί ένα ρακούν, δεν θα ήταν ξεκάθαρο ότι το ζώο είχε μεταδώσει τον ιό στους ανθρώπους.

Ενδεχομένως, ένα άλλο ζώο (όπως τα πουλιά) θα μπορούσε να έχει μεταδώσει τον ιό σε ανθρώπους ή κάποιος που είχε μολυνθεί από τον ιό θα μπορούσε να έχει μεταδώσει τον ιό σε κάποιο ρακούν.

Το συγκεκριμένο είδος ρακούν είναι γνωστό ότι μπορεί να μεταδώσει τον κορωνοϊό
Ωστόσο, η ανάλυση έδειξε ότι το είδος αυτό των ρακούν, που σχετίζονται με τις αλεπούδες και είναι γνωστό ότι μπορεί να μεταδώσει τον ιό, είχε γενετικές υπογραφές στο ίδιο μέρος όπου είχε εντοπιστεί γενετικό υλικό από τον ιό, είπαν οι τρεις επιστήμονες.

Αυτά τα στοιχεία, όπως ανέφεραν, ήταν σύμφωνα με το σενάριο στο οποίο ο ιός είχε μεταδοθεί στους ανθρώπους από ένα άγριο ζώο.

Τα νέα στοιχεία είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν νέα συζήτηση για την προέλευση της πανδημίας, ακόμα κι αν δεν λύσουν το ερώτημα του πώς ξεκίνησε.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η λεγόμενη θεωρία της διαρροής του ιού από εργαστήριο, η οποία υποθέτει ότι ο κορωνοϊός προέκυψε από ένα ερευνητικό εργαστήριο στη Γουχάν, έχει προσελκύσει ενδιαφέρον χάρη σε μια νέα αξιολόγηση πληροφοριών από το υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ.

Αλλά τα γενετικά δεδομένα από την αγορά προσφέρουν μερικές από τις πιο απτές αποδείξεις μέχρι στιγμής για το πώς ο κορωνοϊός θα μπορούσε να έχει μεταδοθεί σε ανθρώπους από άγρια ζώα εκτός εργαστηρίου.

Υποδηλώνει επίσης ότι Κινέζοι επιστήμονες έχουν δώσει μια ελλιπή περιγραφή των στοιχείων που θα μπορούσαν να συμπληρώσουν λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εξάπλωσης του ιού στην αγορά Χουανάν της Γουχάν.

Ο Jeremy Kamil, ιολόγος στο Κέντρο Επιστημών Υγείας του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, ο οποίος δεν συμμετείχε στη μελέτη, είπε ότι τα ευρήματα έδειξαν ότι «τα δείγματα από την αγορά που είχαν πρώιμες γενεαλογίες Covid ήταν μολυσμένα με DNA άγριων ζώων».

Ο δρ. Kamil είπε ότι δεν υπάρχουν οριστικά στοιχεία που να δηλώνουν ότι η πανδημία του κορωνοϊού ξεκίνησε από ένα μολυσμένο ζώο αλλά, πρόσθεσε ότι τα νέα στοιχεία «θέτουν πραγματικά τα φώτα της δημοσιότητας στο παράνομο εμπόριο ζώων».

Τα προηγούμενα δείγματα από την αγορά της Γουχάν

Κινέζοι επιστήμονες είχαν δημοσιεύσει μια μελέτη που εξέταζε τα ίδια δείγματα από την αγορά τον Φεβρουάριο του 2022. Αυτή η μελέτη ανέφερε ότι τα δείγματα ήταν θετικά στον κορωνοϊό. Ωστόσο έδειξε ότι ο ιός προερχόταν από μολυσμένα άτομα που ψώνιζαν ή εργάζονταν στην αγορά, και όχι από ζώα, που πωλούνταν εκεί.

Κάποια στιγμή, οι ίδιοι ερευνητές, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων συνδεδεμένων με το Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, δημοσίευσαν τα πρώιμα δεδομένα από επιχρίσματα στην αγορά στο GISAID, μία διεθνή πλατφόρμα γενετικών αλληλουχιών για τους ιούς.

Στις 4 Μαρτίου, η Florence Débarre, εξελικτική βιολόγος στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας της Γαλλίας, έτυχε να ψάξει σε αυτή τη βάση δεδομένων για πληροφορίες σχετικά με την αγορά Χουανάν και όπως δήλωσε σε συνέντευξή της παρατήρησε ότι εμφανίζονται περισσότερες αλληλουχίες από το συνηθισμένο.

Οι ειδικοί σε ιούς περίμεναν αυτά τα πρώιμα δεδομένα αλληλουχίας από την αγορά από τότε που έμαθαν για την ύπαρξή τους στην κινεζική έκθεση από τον Φεβρουάριο του 2022.

Η δρ Débarre είπε ότι είχε ειδοποιήσει άλλους επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων των επικεφαλής μιας ομάδας που είχε δημοσιεύσει μια σειρά μελετών πέρυσι υποδεικνύοντας ότι ο κορωνοϊός προήλθε από την αγορά.

Μια διεθνής ομάδα, στην οποία περιλαμβανόταν ο Michael Worobey, ένας εξελικτικός βιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Kristian Andersen, ιολόγος στο Scripps Research Institute στην Καλιφόρνια Edward Holmes, βιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ ξεκίνησαν την άντληση των νέων γενετικών δεδομένων την περασμένη εβδομάδα.

Νέα δεδομένα συνδέουν την προέλευση του κορωνοϊού με ρακούν στην αγορά της ΓουχάνFacebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
Την προσοχή τους τράβηξε ένα συγκεκριμένο δείγμα. Είχε ληφθεί από ένα καρότσι που συνδέεται με ένα συγκεκριμένο πάγκο στην αγορά Χουάναν, την οποία είχε επισκεφτεί το 2014, ο δρ. Holmes.

Αυτός ο πάγκος, σύμφωνα με τον δρ. Holmes, περιείχε τα συγκεκριμένα ρακούν σε κλουβιά πάνω από ένα ξεχωριστό άλλο κλουβί, όπου βρισκόταν πουλιά, τα οποία ευνοούν τη μετάδοση νέων ιών.

Το κομμάτι υφάσματος που πήραν οι επιστήμονες για ανάλυση από ένα καρότσι εκεί στις αρχές του 2020, όπως διαπίστωσε η ερευνητική ομάδα, περιείχε γενετικό υλικό από τον κορωνοϊό και από ένα ρακούν.

«Μπορέσαμε να καταλάβουμε σχετικά γρήγορα ότι τουλάχιστον σε ένα από αυτά τα δείγματα, υπήρχε πολύ νουκλεϊκό οξύ από ρακούν, μαζί με νουκλεϊκό οξύ του ιού», δήλωσε ο Stephen Goldstein, ιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα που εργάστηκε στο νέα ανάλυση. Σημειώνει δε, ότι τα νουκλεϊκά οξέα είναι τα χημικά δομικά στοιχεία που μεταφέρουν γενετικές πληροφορίες.

Αφού η διεθνής ομάδα παρατήρησε τα νέα αυτά δεδομένα, επικοινώνησε με τους Κινέζους ερευνητές που είχαν ανεβάσει τα αρχεία με μια πλατφόρμα συνεργασίας, είπαν οι επιστήμονες που συμμετείχαν στη νέα ανάλυση. Μετά από αυτό, οι ακολουθίες εξαφανίστηκαν από το GISAID.

Ωστόσο, παραμένει ασαφές ποιος ή γιατί τις αφαίρεσε, σχολιάζουν οι New York Times.

Ο δρ Débarre είπε ότι η ερευνητική ομάδα αναζητούσε περισσότερα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από δείγματα της αγοράς που δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ. «Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα δεδομένα», σημείωσε.

Οι επιστήμονες που συμμετείχαν στην ανάλυση είπαν ότι ορισμένα από τα δείγματα περιείχαν επίσης γενετικό υλικό από άλλα ζώα και από ανθρώπους.

Η Angela Rasmussen, ιολόγος στον Οργανισμό Εμβολίων και Λοιμωδών Νόσων στο Πανεπιστήμιο του Saskatchewan στον Καναδά, που εργάστηκε στην ανάλυση, είπε ότι το ανθρώπινο γενετικό υλικό ήταν αναμενόμενο, δεδομένου ότι οι άνθρωποι ψώνιζαν και εργάζονταν εκεί και ότι κρούσματα κορωνοϊού είχαν συνδεθεί με την αγορά.

Ο δρ. Goldstein επίσης, προειδοποίησε ότι «δεν έχουμε μολυσμένο ζώο και δεν μπορούμε να αποδείξουμε με βεβαιότητα ότι υπήρχε μολυσμένο ζώο σε αυτόν τον πάγκο».

Το γενετικό υλικό από τον ιό είναι αρκετά σταθερό, είπε, και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς κατατέθηκε στην αγορά. Σημείωσε ακόμα ότι η επιστημονική ομάδα εξακολουθούσε να αναλύει τα δεδομένα και ότι δεν είχε σκοπό να δημοσιοποιηθεί η ανάλυσή της πριν δημοσιεύσει μια έκθεση.

«Αλλά», είπε πως, «δεδομένου ότι τα ζώα που υπήρχαν στην αγορά δεν είχαν ελεγχθεί εκείνη τη στιγμή, αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε».

Πηγή: http://www.lifo.gr/now/tech-science/nea-dedomena-syndeoyn-tin-proeleysi-toy-koronoioy-me-rakoyn-stin-agora-tis-goyhan
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τι λένε οι πολίτες για τις φοιτητικές κινητοποιήσεις ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Τι λένε οι πολίτες για τις φοιτητικές κινητοποιήσεις ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Συντριπτικά υπέρ των αγροτών οι πολίτες 

Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε ηλικιωμένη στη λεωφόρο Θηβών

Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε ηλικιωμένη στη λεωφόρο Θηβών

Στο ρεύμα προς Πειραιά 

Γιατί το παγκόσμιο διαδίκτυο κινδυνεύει από τις επιθέσεις στην Ερυθρά Θάλασσα

Γιατί το παγκόσμιο διαδίκτυο κινδυνεύει από τις επιθέσεις στην Ερυθρά Θάλασσα

Η ζημιά σε αυτά τα υποθαλάσσια δίκτυα μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες διακοπές στο διαδίκτυο 

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Μένιος Φουρθιώτης

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Μένιος Φουρθιώτης

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια 

Με αστυνομική προστασία ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

Με αστυνομική προστασία ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

«Είχαμε δεχθεί απειλές» 

Ποιοι πρέπει να καταθέσουν δελτίο απογραφής στη στρατολογία

Ποιοι πρέπει να καταθέσουν δελτίο απογραφής στη στρατολογία

Από 2 Ιανουαρίου έως και 31 Μαρτίου 

«Εγώ γάλα έριξα»: Τι δήλωσε ο 34χρονος που κατηγορείται ότι περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του

«Εγώ γάλα έριξα»: Τι δήλωσε ο 34χρονος που κατηγορείται ότι περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του

Κατηγορείται ότι νωρίτερα τη χτύπησε και με σίδερο 

Ιταλία: Τραγωδία με νεκρό έφηβο, τον καταπλάκωσε χιονοστιβάδα

Ιταλία: Τραγωδία με νεκρό έφηβο, τον καταπλάκωσε χιονοστιβάδα

5.000 άνθρωποι αποκλεισμένοι από το χιόνι 

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει στον Ντόναλντ Τραμπ να είναι υποψήφιος στις εκλογές

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει στον Ντόναλντ Τραμπ να είναι υποψήφιος στις εκλογές

Ανατροπή και σημαντική νίκη για τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Θεσσαλονίκη: Με μαχαίρωσε για ένα κοντοσούβλι - Σοκάρει η μαρτυρία του 65χρονου μάγειρα

Θεσσαλονίκη: Με μαχαίρωσε για ένα κοντοσούβλι - Σοκάρει η μαρτυρία του 65χρονου μάγειρα

Πελάτης σε ουζερί κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του μάγειρα μετά από διαπληκτισμό 

Νίκαια: «Θα χυθεί αίμα» – Οι απειλές του 64χρονου δολοφόνου που έγιναν πράξη

Νίκαια: «Θα χυθεί αίμα» – Οι απειλές του 64χρονου δολοφόνου που έγιναν πράξη

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το στυγερό έγκλημα στη Νίκαια. 

Super League: Όλο το πρόγραμμα των play offs

Super League: Όλο το πρόγραμμα των play offs

Γνωστό έγινε το πλήρες πρόγραμμα των 10 αγωνιστικών των play offs για τη φετινή σεζόν. 

Ευρωεκλογές: Τέσσερα νέα πρόσωπα στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Ευρωεκλογές: Τέσσερα νέα πρόσωπα στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Οι Βούλα Πατουλίδου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Σωτήρης Σέρμπος και Μιχάλης Αγγελόπουλος θα είναι μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ για τις ευρωεκλογές 

Κομισιόν: Πρόστιμο – μαμούθ 1,8 δισ. ευρώ στην Apple

Κομισιόν: Πρόστιμο – μαμούθ 1,8 δισ. ευρώ στην Apple

Είναι το τρίτο υψηλότερο πρόστιμο που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ιστορία της 

Χάος και αναρχία στην Αϊτή: Κρατούμενοι απειλούν να πάρουν τα ηνία της χώρας

Χάος και αναρχία στην Αϊτή: Κρατούμενοι απειλούν να πάρουν τα ηνία της χώρας

Βία στην Αϊτή: Συμμορίες απειλούν να καταλάβουν τα ηνία της χώρας μετά από μαζική απόδραση από τη φυλακή 

Πρόστιμο 742.000 ευρώ σε γνωστή εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων

Πρόστιμο 742.000 ευρώ σε γνωστή εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων

Συνεχής και καθημερινή η μάχη για την καταπολέμηση της ακρίβειας και των φαινομένων αισχροκέρδειας, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας 

Μεντβέντεφ: «Η Ουκρανία ανήκει στη Ρωσία

Μεντβέντεφ: «Η Ουκρανία ανήκει στη Ρωσία

Οι αμερικάνικες ειδικές δυνάμεις ήδη μας πολεμάνε» 

Alter Ego: Αγόρασε την «Ελευθεροτυπία» ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Alter Ego: Αγόρασε την «Ελευθεροτυπία» ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στην ιδιοκτησία του γνωστού εφοπλιστή, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και των τίτλων του πρώην ΔΟΛ, πέρασε η «Ελευθεροτυπία» 

Φοιτητής αυτοκτόνησε πιστεύοντας ότι έχει καρκίνο – Τελικά ήταν απόλυτα υγιής

Φοιτητής αυτοκτόνησε πιστεύοντας ότι έχει καρκίνο – Τελικά ήταν απόλυτα υγιής

Ως αιτία θανάτου εκτιμάται η ασφυξία, αν και ο τρόπος που επήλθε δεν είναι ξεκάθαρος 

«Τύμπανα» Παγκόσμιου Πολέμου - Στέλνει 20.000 στρατιώτες το ΝΑΤΟ στα σύνορα με τη Ρωσία

«Τύμπανα» Παγκόσμιου Πολέμου - Στέλνει 20.000 στρατιώτες το ΝΑΤΟ στα σύνορα με τη Ρωσία

Δεν δείχνει καμία διάθεση αποκλιμάκωσης της έντασης το ΝΑΤΟ καθώς στέλνει στρατό στα σύνορα με την Ρωσία 

Παγκόσμια ανησυχία για τον ιό Νίπα - Φόβοι για νέα πανδημία

Παγκόσμια ανησυχία για τον ιό Νίπα - Φόβοι για νέα πανδημία

Μεγάλος προβληματισμός για την εμφάνιση του ιού Νίπα 

Παραγράφηκαν λόγω συμπλήρωσης 8ετίας οι κατηγορίες σε οπαδούς του ΠΑΟΚ για επεισόδια σε ντέρμπι

Παραγράφηκαν λόγω συμπλήρωσης 8ετίας οι κατηγορίες σε οπαδούς του ΠΑΟΚ για επεισόδια σε ντέρμπι

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν διακόψει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το 2016, όταν είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο 

Χαλκίδα: Δικηγόρος «κατέβασε» την ελληνική σημαία από τα δικαστήρια και κρέμασε τις κάλτσες της

Χαλκίδα: Δικηγόρος «κατέβασε» την ελληνική σημαία από τα δικαστήρια και κρέμασε τις κάλτσες της

Συνελήφθη η 34χρονη δικηγόρος 

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες που θα σχολάνε οι μαθητές - Τι προβλέπει το νέο ΦΕΚ

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες που θα σχολάνε οι μαθητές - Τι προβλέπει το νέο ΦΕΚ

Τι προβλέπει το νέο ΦΕΚ 

«Έσπασε» η Χριστίνα Κοντοβά: «Νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου»

«Έσπασε» η Χριστίνα Κοντοβά: «Νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου»

Δείτε το βίντεο 

Καιρός: Νέα κακοκαιρία express με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Καιρός: Νέα κακοκαιρία express με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Η πρόγνωση μέχρι και την Παρασκευή 

Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του μάγειρα μετά από διαπληκτισμό

Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του μάγειρα μετά από διαπληκτισμό

Αναζητείται ο δράστης 

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Ο 24χρονος αθλητής μας έκανε έναν συγκλονιστικό τελικό και κατέγραψε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του 

Καλάθι της Σαρακοστής: Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα

Καλάθι της Σαρακοστής: Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα

Το «καλάθι» αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, ενώ αργότερα θ` ανακοινωθεί κι εκείνο του Πάσχα 

Λάρισα: Κατέρρευσε στο γήπεδο 16χρονος ποδοσφαιριστής και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Λάρισα: Κατέρρευσε στο γήπεδο 16χρονος ποδοσφαιριστής και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Από την πτώση σημειώθηκε τραυματισμός 

«Καταφθάνει στη χώρα μας…»: Ισχυρή προειδοποίηση από Κλέαρχο Μαρουσάκη

«Καταφθάνει στη χώρα μας…»: Ισχυρή προειδοποίηση από Κλέαρχο Μαρουσάκη

Έρχεται αυτό που κανείς δεν περίμενε 

Έγιναν οι πρώτες ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας από τις ΗΠΑ στη Γάζα - «Πεθαίνουμε από την πείνα», μαρτυρούν οι κάτοικοι

Έγιναν οι πρώτες ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας από τις ΗΠΑ στη Γάζα - «Πεθαίνουμε από την πείνα», μαρτυρούν οι κάτοικοι

Πέταξαν 38.000 γεύματα για τους αμάχους 

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 53χρονης Σταυρούλας - Το σημείωμα στην τσάντα και η παραγγελία δύο ατόμων

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 53χρονης Σταυρούλας - Το σημείωμα στην τσάντα και η παραγγελία δύο ατόμων

Στην τσάντα της υπήρχε ένα σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών μαζί με το δελτίο παραγγελίας για φαγητό 

«Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου

«Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου

Στην κορυφή του κόσμου ξανά ο Τεντόγλου 

Θλίψη στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη - Υποβασταζόμενη η σύζυγος και ο γιος του

Θλίψη στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη - Υποβασταζόμενη η σύζυγος και ο γιος του

Στο Κοιμητήριο του Παπάγου η οικογένειά του και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου 

Μαθεύτηκαν τα νεότερα για την υγεία της: Ώρες αγωνίας για την 21χρονη Νικολέτα μετά την επίθεση στην Ερμού

Μαθεύτηκαν τα νεότερα για την υγεία της: Ώρες αγωνίας για την 21χρονη Νικολέτα μετά την επίθεση στην Ερμού

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ερμού χθες 

Μαρία Καρυστιανού: « Μας είπαν, κάντε υπομονή, να σας παραδώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε από την κόρη σας»

Μαρία Καρυστιανού: « Μας είπαν, κάντε υπομονή, να σας παραδώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε από την κόρη σας»

«Να γίνει ο σιδηρόδρομος το πιο ασφαλές μέσο μετακίνησης για όλους», είπε η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023» και μητέρα της 20χρονης Μάρθης, ενός από τα θύματα του δυστυχήματος 

Κακοκαιρία: Λασποβροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα

Κακοκαιρία: Λασποβροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα

Νέα 48ωρη κακοκαιρία από Δευτέρα 

Έπνιξε την 5χρονη κόρη του και τον 3χρονο γιο του: «Θα το έκανα ξανά»

Έπνιξε την 5χρονη κόρη του και τον 3χρονο γιο του: «Θα το έκανα ξανά»

Ο Adam Price, δολοφόνησε τα παιδιά του και ομολόγησε το έγκλημα 

Οριστικό: Πόσο και πότε αυξάνονται ο κατώτατος μισθός και τα επιδόματα

Οριστικό: Πόσο και πότε αυξάνονται ο κατώτατος μισθός και τα επιδόματα

Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ © Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services