Προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, πυροσβέστες, χτίστες, κηπουροί, δεσμοφύλακες, στρατιώτες ή δημοσιογράφοι. Τώρα είναι μεταξύ 26 και 73 ετών. Πολλοί έχουν σύζυγο ή σύντροφο, ενώ κάποιοι έχουν και παιδιά, αναφέρει το δημοσίευμα. Οι περισσότεροι ήταν άγνωστοι στα δικαστήρια. Ωστόσο, όλοι θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα: πώς θεώρησαν ότι ήταν δυνατό να έχουν σeξουαλικές σχέσεις με μια αναίσθητη εξηντάχρονη που είχε ναρκωθεί από τη φαρμακευτική αγωγή που της έδινε ο σύζυγός της;
Ορισμένοι από τους κατηγορούμενους είπαν στο δικαστήριο ότι ένιωθαν «όσο θύμα όσο κι εκείνη» και πίστευαν οτι «όσο ήταν παρών ο σύζυγος, δεν υπήρξε βιασμός». Ο Ντομινίκ Πελικό κατηγορείται ότι άφησε 51 άντρες να βιάσουν την αναίσθητη σύζυγό του, Ζιζέλ αφού πρόσθετε υπνωτικά χάπια στα βραδινά της γεύματα σε μια περίοδο δέκα ετών. Ο 71χρονος Γάλλος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών εάν κριθεί ένοχος.
Καθώς η δίκη του συνεχίζεται στην Αβινιόν, ένας δικαστής διάβασε μια σειρά από δικαιολογίες από τους φερόμενους βιαστές της Ζιζέλ που κάθισαν στο εδώλιο μαζί του. Ένας κατηγορούμενος εξέφρασε τη λύπη του για το θύμα είπε ότι ήταν «τόσο θύμα όσο κι εκείνη» και ισχυρίστηκε ότι είχε εξαπατηθεί από τον Ντομινίκ.
Ένας άλλος φέρεται να είπε ότι πίστευε ότι ήταν συναινετικό «παιχνίδι του ζευγαριού», ενώ ένας άλλος είπε ότι θεώρησε οτι «όλα έπρεπε να γίνουν τη νύχτα σε απόλυτο σκοτάδι επειδή η γυναίκα ήταν ντροπαλή και έκλεινε το τηλέφωνο παρά την επιθυμία της. Έκανε την κοιμισμένη». Ένας τρίτος είπε ότι «όσο ήταν παρών ο σύζυγος, δεν υπήρξε βιασμός».

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης προέκυψαν καθώς αποκαλύφθηκε ότι το παιδί του ζευγαριού -Καρολίν Νταριάν όπως ειναι το ψεδώνυμο που χρησιμοποιεί- εμφανίστηκε χωρίς ρούχα, σχεδόν σίγουρα ναρκωμένη και η ίδια, σε εικόνες που φυλάσσονταν στον προσωπικό υπολογιστή του Ντομινίκ σε αρχείο με τίτλο «Γύρω από την κόρη μου, γυμνή»
Άλλοι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν επίσης ότι βρίσκονταν υπό τις εντολές του Ντομινίκ, ο οποίος ενεργούσε σαν «πολύ ελεγχόμενος μαέστρος». «Έκανα ό,τι μου ζητούσε, αλλά δεν ήξερα γιατί», ισχυρίστηκε άλλος κατηγορούμενος. Αλλά ο δικαστής δήλωσε ότι «οι οδηγίες ήταν σαφείς» στους δράστες που κλήθηκαν από τον σύζυγο της Ζιζέλ.
Ο δικαστής είπε επίσης ότι «κανείς από τους κατηγορούμενους δεν είχε μιλήσει με το θύμα» και ότι βρισκόταν σε κατάσταση «πιο κοντά στο κώμα παρά στον ύπνο» κατά τη διάρκεια των φερόμενων βιασμών. Ο Ντομινίκ και άλλοι 51 άνδρες κατηγορούνται για βιασμό μετά από πολλαπλές βιντεοσκοπημένες επιθέσεις στη Ζιζέλ Πελικό, 72 ετών.
Η αστυνομία ανακάλυψε περισσότερες από 20.000 φωτογραφίες και εικόνες της Ζιζέλ να δέχεται σeξουαλική επίθεση από συνολικά 72 αγνώστους. Τουλάχιστον 35 από τους κατηγορούμενους έχουν δηλώσει αθώοι και 14 ένοχοι, ανάμεσά τους και ο Ντομινίκ. Ένας από τους κατηγορούμενους απουσιάζει για άγνωστους λόγους, ενώ ένας άλλος τράπηκε σε φυγή, σύμφωνα με την Telegraph.
Φαίνεται ότι είχαν στρατολογηθεί σε ένα φόρουμ που ονομάζεται «Εν αγνοία της» στον κλειστό πλέον ιστότοπο coco.gg - καθώς βρισκόταν σε κώμα στο κρεβάτι έχοντας ναρκωθεί από τον σύζυγό της.
Ο ίδιος ο Ντομινίκ, ο οποίος εμφανιζόταν στο coco.gg με ψευδώνυμο, είπε σήμερα ότι «περιστασιακά» συμμετείχε στο φόρουμ αλλά ότι «δεν ήταν η συνήθεια του». Ωστόσο, βρέθηκαν αρκετές συνομιλίες στις οποίεςχρησιμοποίησε τη λέξη «βιασμός». Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι είπε στους επιτιθέμενους ότι δίνοντας υπνωτικά χάπια στη γυναίκα του, θα μπορούσε να την κακοποιήσει με πρακτικές που είχε αρνηθεί. Λέγεται ότι παρήγγειλε 450 χάπια σε διάστημα ενός έτους, ανέφερε η Telegraph.
«Έλα το βράδυ, χωρίς άρωμα ή μυρωδιά τσιγάρου. Οι άνδρες έπρεπε να γδυθούν έξω από την κρεβατοκάμαρα, να μην κάνουν θόρυβο και να φύγουν άμεσα με την παραμικρή κίνηση ή σημάδι ότι το θύμα ήταν ξύπνιο», είπε ο δικαστής.
Σύμφωνα με τη γερμανικη εφημερίδα Bild, ο Ντομινίκ φέρεται να κινηματογραφούσε τις φρικιαστικές επιθέσεις, ονομάζοντας ακόμη και τα αρχεία στον υπολογιστή του: «Κακοποίηση / Νύχτα της 6ης Σεπτεμβρίου 2020 με τον Σαρλί για 6η φορά».
Επιπλέον, ένα βίντεο που κατασχέθηκε και αναφέρθηκε από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ακούγεται ο Ντομινίκ να λέει κατά τη διάρκεια ενός βιασμού της αναίσθητης συζύγου του τον Οκτώβριο του 2020: «Όχι! Όχι! Όχι με τα χέρια σου! Όχι με τα νύχια σου. Θα την ξυπνήσεις, γαργαλιέται!» ενώ ο δράστης αναρωτιέται: «Είναι τρελό που δεν ξυπνάει!».
Η Bild ανέφερε επίσης ότι ο Ντομινίκ βρήκε τους πιθανούς βιαστές της συζύγου του στο διαδίκτυο και τους παρέσυρε μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών, στην οποία συζητούσε τα άρρωστα σχέδιά του. Η γαλλική εφημερίδα Libération έλαβε μερικά από τα αποσπάσματα από τις αποτρόπαιες συνομιλίες μεταξύ του Ντομινίκ και των βιαστών της συζύγου του.
«Τα δοκιμάζετε ακόμα από καιρό σε καιρό; Eίναι καθαρό και ασφαλές;», ακούγεται να ρωτάει κάποιος. «Δεν έχει ιδέα;», ρώτησε ένας άλλος. «Όχι, είναι καταβεβλημένη από την κούραση», απάντησε ο Ντομινίκ. «Είσαι σαν εμένα. Σε ελκύει η κατάσταση του βιασμού», έγραψε σε έναν άλλο ενδιαφερόμενο.
Ο Ντομινίκ αυτή τη στιγμή δικάζεται στη γαλλική πόλη Αβινιόν κοντά στο σπίτι του στο Μαζάν, σε μία ακροαματική διαδικασία η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Τα ενήλικα παιδιά των Πελικό είπαν όλα αρχικά στους ανακριτές ότι δεν είχαν κανένα λόγο να υποπτεύονται ότι ο πατέρας τους είχε διαπράξει τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις εναντίον της μητέρας τους πριν από τη σύλληψή του.
Ο μεγαλύτερος γιος τους είπε ότι τίποτα στη συμπεριφορά του πατέρα του δεν υποδηλώνει παρέκκλιση και ότι «ανέκαθεν εκπλήρωνε τον ρόλο του ως πατέρας», ενώ η Καρολίν μίλησε με αγάπη για την παρουσία του πατέρα της στη ζωή της ως νεαρή κοπέλα. Αλλά η σκοτεινή αποκάλυψη των πράξεων του πατέρα τους βύθισε την οικογένεια στο χάος.
Το 2022 δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο «Σταμάτησα να σε φωνάζω μπαμπά» που διηγείται την ιστορία της, πώς έμαθε για τα εγκλήματα του πατέρα της και την καταστροφική τους επίδραση στην οικογένεια. Ίδρυσε επίσης έναν σύλλογο με το όνομα «Don’t Put Me To Sleep» που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την εκστρατεία κατά των εγκλημάτων που προκαλούνται από ναρκωτικά και της σeξουαλικής κακοποίησης.
Πριν συλληφθεί ο πατέρας της, η μητέρα της είδε την υγεία της να επιδεινώνεται, πιστέψαν μάλιστα ότι έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ενώ πάλευε με πολλά γυναικολογικά προβλήματα. Ο Γαλλικός Τύπος ανέφερε ότι η Ζιζέλ, 72 ετών σήμερα, είπε στον δικαστή στις προδικαστικές ακροάσεις πώς ένιωσε όταν ανακάλυψε την πραγματική αιτία του σωματικού και ψυχικού της μαρτυρίου.
«Με αηδιάζει. Νιώθω βρώμικη, μολυσμένη, προδομένη. Ήταν ένα τσουνάμι, με χτύπησε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας», φέρεται να είπε. Η εμφάνισή της στο δικαστήριο τη Δευτέρα για την πρώτη ημέρα της δίκης ήταν απόδειξη της γενναιότητάς της και της επιθυμίας της να δει τους κακοποιούς της να προσάγονται στη δικαιοσύνη.
Η δικηγόρος του Πελικό, είπε ότι ο κατηγορούμενος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει «την οικογένειά του και τη σύζυγό του». «Ντρέπεται για αυτό που έκανε, είναι ασυγχώρητο. Η συμπεριφορά του πελάτη μου είναι ότι αναγνωρίζει αυτό που έκανε και δεν υπήρξε ούτε μια ουγγιά διαμαρτυρίας από την αρχή».
Ο κατηγορούμενος έχει επίσης κατηγορηθεί για φόνο και βιασμό το 1991, τους οποίους αρνείται, και για απόπειρα βιασμού το 1999, την οποία παραδέχτηκε μετά από εξέταση DNA. Οι ειδικοί είπαν ότι ο άνδρας δεν φαίνεται να είναι ψυχικά άρρωστος, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε την ανάγκη να αισθάνεται «παντοδύναμος» πάνω στο γυναικείο σώμα σε εκτιμήσεις που περιλαμβάνονται στα δικαστικά έγγραφα.
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1580373/ypothesi-peliko-sti-gallia-poioi-einai-oi-yperano-pasis-ypopsias-viastes-oi-synomilies-tis-frikis
O ISIS δεν έφυγε ποτέ από τη Συρία και κάνει «δυναμική επανεμφάνιση»
Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εκμεταλλεύεται την αποχώρηση των αμερικάνικων δυνάμεων και επιτίθεται σε κουρδικές περιοχές της Συρίας

Οδηγός έπαθε εγκεφαλικό την ώρα που οδηγούσε στη λεωφόρο Κηφισίας
Συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα

Σοκ στην Ιταλία: Βίντεο αποκάλυψαν βία και κακοποίηση σε κέντρο που φιλοξενούσε έφηβους με αυτισμό
Κατηγορίες για κακομεταχείριση ατόμων με αναπηρία, σωματικές βλάβες, παράνομη κατακράτηση και άσκηση παράνομης βίας

Σουδάν: Ανθρωποι τρώνε ζωοτροφές και πίνουν νερό της βροχής
Υποσιτισμένοι όσοι φεύγουν από το αλ Φασίρ

Νεκρός o 24χρονος παίκτης του NFL Μαρσόν Νίλαντ
Την τραγική είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα του Τέξας, Dallas Cowboys

Βορίζια: Προφυλακιστέοι οι δύο τραυματίες για τη φονική συμπλοκή
Μετά την απολογία τους

Συνελήφθησαν δύο άτομα που «έτρεχαν» με 250 χλμ/ώρα στην Αττική Οδό
Οι νεαροί που ταυτοποιήθηκαν για το συμβάν στην Αττική Οδό, και κατά το παρελθόν είχαν επιδείξει παρόμοια συμπεριφορά

Καταδίκη σε ισόβια Ρώσου στρατιώτη για δολοφονία Ουκρανού αιχμαλώτου πολέμου
13 χρόνια κάθειρξη σε δύο μισθοφόρους από ρωσικές αρχές

Καταδικάστηκε 61χρονη στον Βόλο για εμμονική… ερωτική πολιορκία 68χρονης
Η 61χρονη ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως σκοπός της, μέσω του «βομβαρδισμού» της 68χρονης με ερωτικά μηνύματα, ήταν να καταφέρει να την πείσει «να κάνουν παρέα»

Φρίκη στο Τέξας: Γυναίκα κρατούνταν ημίγυμνη και αλυσοδεμένη σε αυλή σπιτιού - Φίλοι της τη βασάνιζαν για μήνες
Ανάμεσα στους συλληφθέντες και μία φίλη της η οποία κατέθεσε ότι «απλώς αποφάσισαν ότι δεν τη συμπαθούσαν πια» - Η γυναίκα έφερε μεταξύ άλλων και τραύματα από αεροβόλο όπλο

Βρήκαν σβάστικες ζωγραφισμένες με αίμα σε αυτοκίνητα και τοίχους
Οι αρχές ερευνούν την προέλευση του αίματος και τα κίνητρα του δράστη - Η πόλη της Χανάου είχε σημαδευτεί από ακροδεξιά επίθεση με 9 νεκρούς το 2020

Γερμανία: Οι Αρχές ερευνούν σβάστικες που βρέθηκαν ζωγραφισμένες με ανθρώπινο αίμα στη Χάναου
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τόμας Λάιπολντ είπε ότι οι Αρχές ειδοποιήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ, όταν ένας άνδρας ανέφερε ότι παρατήρησε μια σβάστικα ζωγραφισμένη με ένα κοκκινωπό υγρό στο καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Απόψε θα φωτίσει το νυχτερινό ουρανό - Γιατί λέγεται «Φεγγάρι του Κάστορα»
Είναι η πιο εντυπωσιακή πανσέληνος από το 2019

Φωτιά στο Διδυμότειχο: Πύρινο «ποτάμι» από διαρροή πετρελαίου σε αποθήκη στο χωριό Κυανή
Μεγάλες οι υλικές καταστροφές

Το μυστήριο της πράσινης μούμιας της Ιταλίας λύθηκε - Το 12χρονο αγόρι σε φέρετρο 300 ετών
Μετά από σχεδόν 40 χρόνια οι επιστήμονες υποστηρίζουν σε νέα μελέτη ότι γνωρίζουν το μυστικό της πράσινης μούμιας

Πόρτο Ράφτη: Σοβάδες έπεσαν στα κεφάλια μαθητών - Τραυματίστηκαν δύο ανήλικοι
Ξαφνικά αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι σοβά του ταβανιού σχολικής αίθουσας

Αλμυρος: Θύμα απάτης 59χρονη - Της άρπαξαν 24.000 ευρώ
Οι κατηγορούμενοι έχουν καταγωγή από τα Χανιά, το Πέραμα, τον Πειραιά και από την Αθήνα

Μεγάλο μπλακ άουτ στα Κάτω Πατήσια – Στο απόλυτο σκοτάδι οι δρόμοι
Χωρίς ρεύμα τα Κάτω Πατήσια

«Με μαστίγωσαν παντού»: 38χρονη μιλά για την ομηρεία της στο Ιράκ
Αποκαλύπτει πώς γλίτωσε με κωδικοποιημένα μηνύματα σε βίντεο

Θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης η πρόεδρος του Μεξικού: Οπαδός της την θώπευσε και προσπάθησε να την φιλήσει δημοσίως
Το ακατάλληλο άγγιγμα και η απόπειρα φιλιού

Βίντεο: Επίθεση στο συνεργείο του MEGA μετά τη σύλληψη των τριών αδερφών για το φονικό στα Βορίζια
«Τι τραβάς ρε»

Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στη Γαλλία: Τουλάχιστον δέκα τραυματίες
«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» φώναζε ο οδηγός

Η Κομισιόν παρουσίασε σχέδιο 345 δισ. ευρώ για ταχύτερους σιδηροδρόμους στην Ευρώπη
Ταξίδι Σόφια - Αθήνα σε έξι ώρες

Ποια είναι η σύζυγος του Ζοχράν Μαμντάνι; Ο έρωτας μέσω εφαρμογής γνωριμιών, η μάχη κατά του «αμερικανικού ιμπεριαλισμού»
«Συνήθιζα να αρνούμαι το συριακό μέρος του εαυτού μου και έλεγα στους ανθρώπους ότι ήμουν Αμερικανίδα όταν ήμουν εννέα ή δώδεκα ετών, περίπου, γιατί ήταν κάτι πολύ cool»

Φοιτητής καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση για σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε τοίχο του ΕΜΠ
Τι αναφέρει ο κοσμήτορας που τον κατέγραψε σε φωτογραφία

«Φύγε εσύ, έλα εσύ» οι κακοκαιρίες τις επόμενες ημέρες: Χαλάει ξανά ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη

Ο Μαμντάνι πέτυχε εντυπωσιακή νίκη, αλλά οι πραγματικές προκλήσεις τον περιμένουν: Ο Τραμπ θα του δυσκολέψει τη ζωή
Για μία νύχτα οι Δημοκρατικοί είναι ένα ενωμένο, χαρούμενο κόμμα

Συνεχίζονται οι διασταυρωτικοί έλεγχοι οχημάτων
Νέα ειδοποιητήρια για ασφάλιση και τέλη κυκλοφορίας

Βορίζια: Παραδόθηκαν τα τρία καταζητούμενα αδέρφια για το μακελειό – Ξενοδοχείο ήταν η μια από τις κρυψώνες τους
Ο δικηγόρος τους επικοινώνησε με την αστυνομία και όρισαν σαν σημείο συνάντησης περιοχή έξω από ένα χωριό του νομού Ηρακλείου

Δεν μισώ κανέναν, να σταματήσει το κακό εδώ, λέει η μητέρα της Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη
Η αδερφή της 56χρονης υποστήριξε πως «απειλούν ότι θα ρίξουν βόμβα στο σπίτι μας»

Βορίζια: «Να σταματήσει ο κύκλος αίματος» - Συγκλονίζουν τα λόγια του ιερέα στην κηδεία της 57χρονης
Με μήνυμα ενότητας και αφύπνισης προς την κοινωνία της Κρήτης τέλεσε την εξόδιο ακολουθία της 57χρονης στον Αλικιανό Χανίων ο ιερέας

Sean «Diddy» Combs: Η έφεση που μπορεί να τον βγάλει από τη φυλακή πριν το 2028
Ο Sean «Diddy» Combs, που μέχρι χθες αντιμετώπιζε την προοπτική να σαπίσει στη φυλακή, βλέπει ξαφνικά τις πόρτες να μισανοίγουν: έφεση-εξπρές, καλύτερες συνθήκες και πιθανή μείωση ποινής

Πέθανε ο Ντικ Τσέινι, ο ισχυρότερος αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ
Διετέλεσε αντιπρόεδρος από το 2001 έως το 2009 υπό την προεδρία του Τζορτζ Μπους του νεότερου

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο δράστης ζητά ελαφρυντικά
«Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

ΕΛΤΑ: Παραιτήθηκε ο CEO Γρηγόρης Σκλήκας
Mετά τις αντιδράσεις για το κλείσιμο 204 καταστημάτων

Οι 6+3 «πρωταγωνιστές» της αιματηρής βεντέτας στα Βορίζια: Ποιοι κρύβονται και ποιοι τραυματίστηκαν
Οι δύο αντίπαλες οικογένεις και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. που συνεχίζονται

Νεκρός ο Echo, ο σκύλος ντετέκτιβ της Anubis: Από τον εντοπισμό του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, στην έρευνα για τον Βασίλη Καλογήρου
Ήταν ένας τετράποδος «ήρωας» που προσέφερε ανιδιοτελώς τις δυνάμεις του εκεί όπου ο άνθρωπος δυσκολευόταν να φτάσει

Σερβία: Προπονητής κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα
Επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του μερικά λεπτά μετά

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Μέχρι την Τετάρτη η κακοκαιρία
Ισχυρές καταιγίδες και στην Αττική

Μωρό 15 μηνών εγκλωβίστηκε κάτω από όχημα σε τροχαίο: Η σωτήρια παρέμβαση αστυνομικού που έσωσε τη ζωή του
Προσοχή, σκληρό βίντεο










