Όλα όσα έζησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, περιέγραψε η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη.
Η νεαρή κοπέλα (Γεωργία Μπίκα) είπε στο zougla.gr ότι στο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου την προσκάλεσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, τον οποίο γνωρίζει «δύο-τρία χρόνια», αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και στη συνεχεία, ως φίλη.
«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», είπε.
Όπως ανέφερε, είχε προσκληθεί σε πάρτι και στο παρελθόν από τον 27χρονο και σε μερικά από αυτά πήγε χωρίς, όμως, να παρατηρήσει κάτι περίεργο και γι' αυτό τον εμπιστευόταν.
Αναφερόμενη στο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ίδια είπε πως βρισκόταν στο καφέ «Αχίλλειον» και ο Μάνος Παπαδόπουλος της το ανέφερε, λέγοντάς της: «Πάρε μια φίλη σου να έρθεις».
Η κοπέλα είπε πως ενώ βρισκόταν σε οικογενειακό σπίτι κατά την παραμονή Πρωτοχρονιάς, είχε πολλές κλήσεις και μηνύματα από τον φίλο της, επομένως αποφάσισε να πάει στο πάρτι με μια 17χρονη φίλη της γιατί το θεωρούσε «προσβολή» εάν δεν πήγαινε.
Η 24χρονη είπε οτι είχε ήδη πιει αλκοόλ, καθώς βρισκόταν στο σπίτι του εργοδότη της. Όταν ο νεαρός άνδρας εξακρίβωσε πως τελικά εκείνη θα πήγαινε στο πάρτι του ξενοδοχείου, η 24χρονη ισχυρίστηκε πως της είπε: «Μου είπε: "Θα πεις έναν αριθμό στη ρεσεψιόν και θα έρθεις σε ένα άλλο δωμάτιο. Ούτε αναρωτήθηκα, ούτε τίποτα και έτσι και έκανα».
Ακόμα, η κοπέλα ανέφερε πως τα άτομα ήταν πολλά άλλα, όπως τόνισε, «δεν είχε την αντίληψη» να καταλάβει ούτε τον αριθμό των παρευρισκόμενων ούτε τι έκαναν, σε αντίθεση με τη φίλη της.
«Υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα και υπήρχαν και άλλες κοπέλες», δήλωσε η νεαρή κοπέλα και συμπλήρωσε: «Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον Μάνο και ακόμα ένα παιδί, το οποίο ήρθε να γνωριστούμε μέσω μιας γνωστής μου που βρήκαμε στο πάρτι. Ήμασταν μόνες μας, τρία κορίτσια σε μια γωνία και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό πως δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή με μια ώρα, να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε».
Στη συνέχεια η 24χρονη είπε πως ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνιας δικής της επιλογής, αφού τα έβαλε εκείνη και σημείωσε πως της έφεραν ακόμα ένα, που αν και δεν το είχε βάλει εκείνη, το ήπιε. Μετά, η ίδια είπε πως μπορεί να ήταν ζαλισμένη από το ποτό, αλλά ξαφνικά «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της».
Η 17χρονη φίλη της καταγγέλλουσας αντιλήφθηκε πως η 24χρονη δεν ήταν καλά και έτσι οι δύο κοπέλες αποφάσισαν, μαζί με την προαναφερθείσα γνωστή τους, να φύγουν. Η 24χρονη τόνισε πως τον μόνο που χαιρέτησαν, ήταν «ο άνθρωπος που μας κάλεσε στο πάρτι, δηλαδή ο Μάνος».
Όπως περιγράφει στη συνέντευξή της, η ίδια βγήκε από το ξενοδοχείο, οι δύο φίλες της έφυγαν και εκείνη προσπαθούσε να βρει το αυτοκίνητό της χωρίς να τα καταφέρει. Στο μεταξύ, μια από τις δύο κοπέλες που ήταν στο πάρτι μαζί με την καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε για να δει την κατάστασή της, αλλά η νεαρή την καθησύχασε, λέγοντάς της πως «επικοινώνησε με τον Μάνο, ο οποίος θα τη βοηθήσει και θα της πει πού να πάει».
Η 24χρονη επικοινώνησε με τον άνδρα που την προσκάλεσε στο πάρτι και της είπε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να τη βοηθήσει μιας και εκείνη δεν ήταν σε θέση ούτε να οδηγήσει ούτε καν να αρχίζει να ψάχνει ταξί, ενώ δεν ήθελε να μιλήσει με κάποιον άλλον για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους.
Η 24χρονη, λέει στη συνέχεια στη συνέντευξή της ότι έκλεισε ένα δωμάτιο, τον αριθμό του οποίου δεν θυμάται, γιατί το μόνο που την ενδιέφερε, ήταν «να πάει να ξαπλώσει εφόσον χανόταν η συνείδησή της».
Καθώς όπως περιγράφει πήγαινε στο δωμάτιο, ο Μάνος επικοινώνησε μαζί της και τον ενημέρωσε πως «θα κοιμόταν σε ένα δωμάτιο που είχε κλείσει και είχε πληρώσει».
Μετά τον Μάνο της τηλεφώνησε, όπως είπε, ακόμα ένας αριθμός. Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, έμαθε, την επόμενη ημέρα και ύστερα από την καταγγελία της στην Αστυνομία, πως έγινε «από τον βιαστή της, από το άτομο που παραδέχθηκε την πράξη του, έναν από τους πολλούς».
Όπως είπε τον άνδρα αυτόν δεν τον γνώριζε «ούτε καν ονομαστικά».
Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο που είχε κλείσει η 24χρονη είπε πως είχε συνάντηση με τρεις άνδρες στο διάδρομο του ξενοδοχείου, οι οποίοι προσπάθησαν να την πείσουν, να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο.
Η κοπέλα προσπαθώντας να θυμηθεί τι έχει συμβεί λέει ότι: «Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».
Όπως είπε στη συνέχεια θυμάται το πρωί, ξύπνησε κατά τις έντεκα παρά και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πιάσει το κινητό της. Δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Μάνο που την είχε προσκαλέσει στο πάρτι, ο οποίος της είπε, όπως λέει «να πάρει τα πράγματά της και να πάει στο μέρος όπου βρισκόταν αυτός για να ξεκουραστεί».
«Δεν είχα κανένα έλεγχο όταν ξύπνησα, η μνήμη μου σταμάτησε τη στιγμή που έκλεισα το δωμάτιο, το πλήρωσα και πήγαινα σ' αυτό.Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή το ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», ανέφερε.
Όπως λέει στη συνέντευξή της η 24χρονη: «Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει, να πει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Μάνος, ήταν στο πάρτι γιατί ισχυρίζεται ότι δεν ήταν και να πουν ότι ήταν καλεσμένες από αυτόν τον άνθρωπο γιατί έχω μάθει ότι όσες κοπέλες πήγαιναν στα πάρτι, της καλεί ο συγκεκριμένος, αλλά και η ομάδα αυτή».
«Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί με έναν τρόπο να εκμεταλλεύεται ή να οδηγεί σε αυτή την κατάσταση κορίτσια ευάλωτα είτε κορίτσια που θέλουν να βγουν και να βγουν, να πάνε στο μαγαζί τους και έχουν μια γνωριμία μαζί χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι θέλουν ή συναινούν σε κάτι άλλο», είπε η 24χρονη.
«Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ», τονίζει.
Εξηγεί ότι ήθελε να πάει στο πάρτι καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί πως εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα, δηλαδή την Πρωτοχρονιά, μιας και «όλοι ήταν με τις οικογένειές τους», και εκείνη δεν είχε την δικιά της, θα επέστρεφε μόνη της σπίτι.
Η ίδια παραδέχθηκε πως η 17χρονη φίλη της προσπάθησε να την αποτρέψει τόσο από το να πάνε στο πάρτι όσο και από το να πιει περισσότερο.
Σύμφωνα με την 24χρονη την επόμενη ημέρα, ο εργοδότης της, μαζί με έναν φίλο του, την παρέλαβαν από το ξενοδοχείο σε μια κατάσταση στην οποία «ήταν εμφανώς κακοποιημένη», όπως λέει.
Στην αρχή της συνέντευξης περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει η 24χρονη μιας και έχει χάσει τόσο τους γονείς της, όσο και τον σύντροφό της.
«Γενικά, η ζωή μου όλα τα χρόνια κυλούσε ομαλά με την οικογένειά μου. Ξαφνικά υπήρξαν κάποια προβλήματα, τα οποία ξεκίνησαν με το αγόρι μου. Είχα σχέση για πεντέμισι χρόνια μαζί του και, δυστυχώς, ανακαλύψαμε ότι είχε την ανίατη ασθένεια, την οποία και παλέψαμε για ενάμιση χρόνια. Παράλληλα, η μητέρα μου είχε μια χρόνια πάθηση με την καρδιά της και πάλευε για τη ζωή της, χωρίς να θέλει να το δείξει για να μην υπάρξει μεγαλύτερη στενοχώρια. Ο θάνατός της ήταν αίφνιδιος. Έχασα και τον πατέρα μου ξαφνικά από ένα τροχαίο. Προσπάθησα να το ξεπεράσω, να σταθώ δυνατή, να συνεχίσω τη ζωή μου. Δυστυχώς, κατέληξε και το αγόρι μου ύστερα οπό έναν χρόνο, με τον οποίο προσπαθήσαμε πάρα πολύ και ήταν και αυτό κάτι τρανταχτό για τη ζωή μου. Έπειτα χάνω και τη μητέρα μου ύστερα από 40 ημέρες», είπε συγκεκριμένα.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1202524/perigrafi-sok-apo-tin-24hroni-ipia-kati-kai-hathika-sto-domatio-thumamai-duo-atoma-kai-enan-apo-pano-mou/
Συρμός του μετρό σταμάτησε στο Μοναστηράκι – Έβγαζε καπνούς
Οι επιβάτες εκκένωσαν άμεσα τον συρμό

Ο Τραμπ βάζει «δίαιτα» στη βίζα - τέλος τα ταξίδια για όσους θεωρούνται υπέρβαροι!
Νέα πολιτική-σοκ στις ΗΠΑ με στόχο τη “διάσωση” των φορολογουμένων, προκαλεί παγκόσμιο σάλο

Σάλος στη Γαλλία: Σκληρό πoρνό σε τηλεόραση πλοίου που ταξίδευε προς Βρετανία - «Παιδιά ούρλιαζαν»
Η DFDS αναφέρει ότι η ταινία προβλήθηκε κατά λάθος στους επιβάτες που παρακολουθούσαν τον αγώνα της F1 στη γραμμή Γαλλία-Ηνωμένο Βασίλειο

Ουκρανία: Παραιτήθηκαν η υπουργός Ενέργειας και ο υπουργός Δικαιοσύνης εν μέσω έρευνας για διαφθορά
Η πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Σβιριντένκο, δήλωσε ότι υπέβαλε αίτημα στη Βουλή για την αποπομπή των δύο υπουργών, ενώ διευκρίνισε ότι διεξάγεται έρευνα για διαφθορά στην Ουκρανική Κρατική Εταιρεία Πυρηνικής Ενέργειας Energoatom

Μητσοτάκης: Ανάρτηση στα social media για τα μέτρα ελάφρυνσης στη ΔΕΘ για τους νέους
Το γκάλοπ μεταξύ των νέων έδειξε είτε δεν γνώριζαν καθόλου, είτε είχαν ελάχιστη ενημέρωση για τα συγκεκριμένα μέτρα

Ηράκλειο: 67χρονη επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρή στο κατάστημά της
Γείτονας που την είδε πεσμένη μπρούμυτα στο έδαφος ειδοποίησε αμέσως περίοικους και τις αρχές

Θεσσαλονίκη: Κακοποιούσε το 6 μηνών βρέφος της, του προκάλεσε μόνιμη αναπηρία και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια αλλά με αναστολή
Η άγρια κακοποίηση του βρέφους από την ίδια του τη μητέρα ξεκίνησε μόλις έναν μήνα μετά τη γέννησή του - Το χρονικό της υπόθεσης

Νέος ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Κύπρο, αισθητός σε πολλές περιοχές
Τι αναφέρει το Ευρωμεσογειακό Κέντρο

Τρομακτική συνάντηση σέρφερ με καρχαρία στην Αυστραλία: Του δάγκωσε τη σανίδα
Σωτήρια η επέμβαση φίλου του που είχαν πάει μαζί για windsurfing

Όσκαρ: Στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι
Ο Όσκαρ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό πρόβλημα - Η ανακοίνωση της ομάδας

Πώς σκοτώθηκε ο 3χρονος στην Αχαΐα: Τι λέει στην κατάθεσή του ο 25χρονος θείος που πρόσεχε το παιδί
Η κηδεία του 3χρονου παιδιού στην Αχαΐα θα γίνει αύριο το πρωί

Ρόγια Καρίμι: Από «νύφη-παιδί» στο Αφγανιστάν, σε μία από τις κορυφαίες body builder της Ευρώπης
Πριν από 15 χρόνια, η έφηβη τότε μητέρα δραπέτευσε από τη χώρα της και ξεκίνησε μια νέα ζωή στη Νορβηγία

Καμμένος: Το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο έχει πολιτική εκδοχή και είναι ο Αντώνης Σαμαράς
Αυτός είναι που πρώτος έκανε τη ΝΔ συνέταιρο του ΠΑΣΟΚ και έδωσε χαρτί συγχώρεσης στον Γιώργο Παπανδρέου, είπε, μεταξύ άλλων, για τον πρώην πρωθυπουργό

Σφοδρές αντιδράσεις για δασκάλα που είπε σε παιδιά δημοτικού σχολείου ότι ο Αγιος Βασίλης δεν υπάρχει
Πολλοί γονείς είπαν ότι έκανε τα Χριστούγεννα «λιγότερο ξεχωριστά» για τα παιδιά τους

Σεισμός τώρα άνω των 5 Ρίχτερ στην Κύπρο
Σεισμός τώρα πάνω από 5 Ρίχτερ στην Κύπρο - Σειρά μετασεισμών στην περιοχή

Πρεμιέρα για τον «κόφτη» στη Βουλή: Σε ποιον βουλευτή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά
Ο χρόνος όλων των ομιλιών ελέγχεται ηλεκτρονικά και αυτόματα, με τη χρήση εφαρμογής

Τραγωδία με 3 νεκρούς ανοικτά της Γαύδου: Βίντεο ντοκουμέντο, φωνάζουν «βοήθεια» πάνω στη βάρκα
Νέο περιστατικό με μετανάστες στα νότια παράλια του Ηρακλείου, καταγράφεται τις τελευταίες ώρες

Η στιγμή που ο άνεμος ξηλώνει σκέπαστρο εστιατορίου στο Καβούρι - Δείτε βίντεο
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα

Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του, τι πρέπει να γνωρίζουν εργοδότες και εργαζόμενοι
Πώς υπολογίζεται το Δώρο Χριστουγέννων - Τι να κάνει ο εργαζόμενος αν δεν λάβει το Δώρο

Σαν ταινία Mad Max: Ρώσοι στρατιώτες μπαίνουν στην πόλη Ποκρόφσκ της Ουκρανίας με κάλυψη από την ομίχλη
Το Κίεβο εκτιμά αναφέρει ότι οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν τη Μόσχα να μεταφέρει περισσότερους στρατιώτες στην κατεστραμμένη πόλη και στη συνέχεια να περικυκλώσει τις ουκρανικές δυνάμεις

5 ιστορικά γεγονότα που δεν πιστεύεις ότι συνέβησαν στα αλήθεια
Κάποια περιστατικά, όμως, είναι τόσο παράξενα, τόσο εκτός λογικής, που μοιάζουν επινοημένα

Λέσβος: Εικόνες καταστροφής από τη σφοδρή κακοκαιρία - Δείτε φωτογραφίες
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε υπερχείλιση των ποταμών της περιοχής - Δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν - Στην περιοχή επιχειρούν 15 οχήματα της Πυροσβεστικής

Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική ποpνογραφία και απειλές σε ανήλικη
Η Δίωξη Κυβερνοεγκλήματος, μετά από ενδελεχή έρευνα και ψηφιακή ανάλυση, εντόπισε τον 19χρονο και προχώρησε στη σύλληψή του

Αθήνα: Αγριος καβγάς υπό καταρρακτώδη βροχή στη μέση του δρόμου – Οδηγός ΙΧ χτύπησε ταξιτζή
Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια άλλων διερχόμενων οδηγών και πεζών

Θεσσαλονίκη: Έστησε κάμερα σε τουαλέτα και βιντεοσκοπούσε πελάτισσα
Χειροπέδες σ` έναν 21χρονο

Σάλος στην Ουκρανία: Φίλος του Ζελένσκι διέφυγε από τη χώρα, εμπλέκεται σε υπόθεση με μίζες 100 εκατ. δολαρίων
Μεγάλη επιχείρηση της υπηρεσίας καταπολέμησης της διαφθοράς για τον ενεργειακό τομέα – Ακόμη και παραίτηση της κυβέρνησης ζητά η αντιπολίτευση

Κατέρρευσε μέρος γέφυρας στη νοτιοδυτική Κίνα λίγους μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας της
Δείτε βίντεο

Μεταναστευτικό: Μόλις ένας στους 10 που δήλωνε «ανήλικος» αποδείχθηκε τελικά ανήλικος
Τα πρώτα στοιχεία από το νέο πλαίσιο εξετάσεων, που εφαρμόζεται από τα τέλη Αυγούστου, δείχνουν εκτεταμένες ψευδείς δηλώσεις ηλικίας από παράνομους μετανάστες. Από τους 104, 59 άτομα ήταν ενήλικες,10 ήταν πράγματι ανήλικοι,35 φάκελοι παραμένουν σε εξέλιξη και το αποτέλεσμά τους αναμένεται.

Πρόβλεψη – «εφιάλτης» από ΟΟΣΑ: Το ΑΕΠ θα μειωθεί κατά 14% έως το 2060
Τρεις άξονες πολιτικής προτείνει ο οργανισμός

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος στη Βοιωτία
Έπειτα από την ανάλυση DNA

Τέλος εποχής: Αποσύρεται ο μεγιστάνας Γουόρεν Μπάφετ στα 95 του
Οι συμβουλές του

Χάος σε κρουαζιέρα στην Καραϊβική: Τουρίστες βρέθηκαν ξαφνικά στο νερό όταν βυθίστηκε το καταμαράν που τους μετέφερε
Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Mein Schiff 1 βρέθηκαν ξαφνικά στη θάλασσα όταν το μικρό σκάφος που τους πήγαινε εκδρομή, βυθίστηκε

Ανοιξε ξανά για το κοινό το ανακαινισμένο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη
Εγκαινιάστηκε το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ ανήμερα της 87ης επετείου του θανάτου του και έπειτα από μήνες εργασιών είναι προσβάσιμο σε επισκέπτες

Ισραηλινοί στρατιώτες αποκαλύπτουν: Κάθε Παλαιστίνιος ήταν νόμιμος στόχος
«Αν περπατούν πολύ γρήγορα, είναι ύποπτοι. Αν περπατούν πολύ αργά, είναι ύποπτοι»

Ένοπλοι μοτοσικλετιστές άνοιξαν πυρ έξω από καφέ στην Κυψέλη
Βρέθηκαν εφτά κάλυκες

Βοιωτία: Σε 27χρονο Αλβανό φέρεται να ανήκει η καμένη σορός που βρέθηκε σε αυτοκίνητο
Το μυστήριο αναμένεται να λυθεί σήμερα, καθώς οι συγγενείς του έχουν δώσει δείγμα DNA και πρόκειται να βγουν τα αποτελέσματα

Λέσβος: Προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια σε Καλλονή και Σκάλα
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο ποταμός Τσικνιάς «έσπασε» με αποτέλεσμα τεράστιοι όγκοι νερού να κατακλύσουν το λεκανοπέδιο της Καλλονής με το νερό να φτάνει σε ορισμένα σημεία το μισό μέτρο

Αγρια δολοφονία στη μέση του δρόμου: Εκτελεστές ντυμένοι ως εργάτες σκότωσαν 52χρονο εργολάβο
Νεκρή έπεσε και η σύντροφός του

Αρκαδία: Αστυνομικός μετέφερε ετοιμόγεννη σε νοσοκομείο - Το όχημά της είχε εγκλωβιστεί λόγω της κακοκαιρίας
Η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Θλίψη στη Ροδόπη: Πέθανε 14χρονη μαθήτρια στο Γυμνάσιο Σαπών – Το «αντίο» των καθηγητών
Το χαμόγελο της μαθήτριας «έσβησε» σε ηλικία μόλις 14 ετών










