Η παράταση ισχύος των διατάξεων, που είχαν ψηφιστεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού, συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τα ευρήματα της μελέτης του καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα.
Σύμφωνα την εν λόγω μελέτη, η έλλειψη ΜΕΘ απέβη μοιραία για το 97,7% των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ.
Για την μελέτη του καθηγητή έχει ξεσπάσει από χτες θύελλα αντιδράσεων τόσο στην επιστημονική κοινότητα όσο και στην πολιτική σκηνή με την αντιπολίτευση να εξαπολύει σφοδρή κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναρωτήθηκε στο Twitter εάν ο πρωθυπουργός θα ζητήσει συγγνώμη για τα «πεταμένα λεφτά οι ΜΕΘ» που έλεγε ο Στέλιος Πέτσας ή για το «φέρτε μου μια έρευνα που να δείχνει ότι εκτός ΜΕΘ πεθαίνουν» που έλεγε ο ίδιος από τη Βουλή. Θέση πήραν με ανακοίνωσή τους τόσο ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, όσο κι ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε μάλιστα χτες ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, παραθέτοντας στοιχεία του ECDC για την θνησιμότητα στην Ελλάδα και τονίζοντας πως ο Τσίπρας στηρίζει τον Πολάκη.
Από την άλλη πλευρά, αρκετοί επιστήμονες έχουν εκφράσει την άποψή τους σχετικά με την μελέτη Λύτρα με αρκετούς να βρίσκουν αρκετά κενά στο αποτελέσμα, τονίζοντας πως δεν προσμετρήθηκαν αρκετοί παράμετροι στην εν λόγω μελέτη. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η κα. Κοτανίδου, η κα. Παγώνη, αλλά το ίδιο έκανε και εμμέσως πλην σαφώς και ο Γκίγκας Μαγιορκίνης.
Ο επίκουρος καθηγητής Θεόδωρος Λύτρας απάντησε στις κριτικές μέσω Twitter, λέγοντας ουσιαστικά πως η μεθοδολογία δεν άλλαξε καθόλου σε σχέση με την πρώτη μελέτη που είχε συνυπογράψει μαζί με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.
Σε θέση «μάχης» τα κόμματα για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας
Την ίδια ώρα σε φάση της επεξεργασίας του νομοσχεδίου στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο εισηγητής της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός είπε ότι οι παρατάσεις αυτές δεν δίνονται μόνο για λόγους πραγματικής ανάγκης, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός νέου σημαντικού κύματος του κοροναϊού, ώστε να είναι ούτως ή άλλως έτοιμο το εθνικό σύστημα υγείας. «Η ενίσχυση του δημόσιου μηχανισμού σε έμψυχο υλικό, κάθε είδους, και η άμεση εξασφάλιση του κατάλληλου εξοπλισμού και των αναγκαίων μέσων είναι κρίσιμες για την αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις διαχείρισης και αντιμετώπισης πανδημίας», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και υπογράμμισε ότι «με τις ρυθμίσεις αυτές, διασφαλίζεται η συνέχεια παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες την περίοδο της πανδημίας κορονοϊού COVID-19 και ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με την υλοποίηση του εθνικού συστήματος εμβολιασμών, τα εμβολιαστικά κέντρα, τους ιατρούς που απασχολούνται, δεδομένου ότι εξακολουθεί να υπάρχει υψηλός αριθμός κρουσμάτων, αλλά και δεδομένης της εμφάνισης νέων ιδιαιτέρως μεταδοτικών μεταλλάξεων».
Η κυβέρνηση επιλέγει συνειδητά την αποδυνάμωσή του ΕΣΥ
Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης υπογράμμισε ότι σήμερα υπηρετούν περίπου 10.000 λιγότεροι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ σε σχέση με έναν χρόνο πριν. «Παρά την πανδημία, παρά την αντικειμενική ανάγκη να υπάρχει ένα ισχυρό και αξιόπιστο δημόσιο σύστημα υγείας, η κυβέρνηση επιλέγει συνειδητά την αποδυνάμωσή του, την απαξίωσή του και την επικράτηση των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας για όποιους μπορούν να ανταποκριθούν στο κόστος τους. Για τους υπόλοιπους προβλέπεται υγειονομική φτώχεια, ο αποκλεισμός από υπηρεσίες υγείας και υγειονομικός εξευτελισμός», έχει δηλώσει ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και έχει καταγγείλει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, συνειδητά απαξιώνει τις δημόσιες δομές υγείας και τις παραχωρεί σταδιακά σε ιδιώτες.
«Το γεγονός ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί, μετά από δυόμισι χρόνια πανδημίας, να νομοθετεί με παρατάσεις για την αντιμετώπισή της, είναι ενδεικτικό της αποτυχίας της να αξιοποιήσει αποτελεσματικά, τον χρόνο που μεσολάβησε και που ομολογουμένως αυτός ο χρόνος ήταν επαρκής», είπε ο ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ Γιώργος Φραγγίδης και πρόσθεσε πως «εάν δεν πρόκειται για ανικανότητα, τότε πρόκειται σκοπιμότητα, με κατά παρέκκλιση διατάξεις». Τόνισε δε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει η υποστελέχωση του ΕΣΥ, ότι τα νοσοκομεία από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη λειτουργούν οριακά, με κίνδυνο για ασθενείς και εργαζόμενους.
ΚΚΕ: Τα μέτρα αυτά, όχι μόνο δεν έχουν ενισχύσει το ΕΣΥ, αλλά στην πράξη έχει επιβεβαιωθεί η επιδείνωση των όρων παροχής των αναγκών τους σε υπηρεσίες υγείας
Ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης ανέφερε πως «τα μέτρα αυτά που ήδη έχουν εφαρμοστεί, όχι μόνο δεν έχουν ενισχύσει το ΕΣΥ, με κριτήριο την ουσιαστική βελτίωση των παροχών προς τους ασθενείς, αλλά στην πράξη έχει επιβεβαιωθεί η επιδείνωση των όρων παροχής των αναγκών τους σε υπηρεσίες υγείας. Έχει ενισχυθεί ο εξαναγκασμός τους να απευθύνονται στους επιχειρηματίες της υγείας πληρώνοντας πολλά επιπλέον ποσά από την τσέπη τους». Ο κ. Λαμπρούλης είπε επίσης ότι το νομοσχέδιο αφορά τη χρονική παράταση των ρυθμίσεων αντιλαϊκής πολιτικής και ότι το επιχείρημα των εκτάκτων αναγκών είναι επιχείρημα αντιεπιστημονικό και επικίνδυνο.
Η ειδική αγορήτρια της Ελληνικής Λύσης Μαρία Αθανασίου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εμμένει πεισματικά στην τιμωρητική συμπεριφορά της απέναντι σε όσους δεν έπεισε να εμβολιαστούν και αυτό ενώ πλέον επιστημονική αιτίαση δεν υφίσταται». Διατηρείται αφενός το rapid test για τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους, είπε η κ. Αθανασίου και πρόσθεσε πως παρατείνεται έως 31/12/2022 η αδικαιολόγητη και αχαρακτήριστη αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών, παρά την ελλιπή στελέχωση του ΕΣΥ.
«Χάνουμε 120 με 150 συνανθρώπους μας την εβδομάδα, τώρα, τρία και, χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας», είπε ο ειδικός αγορητής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «τρία χρόνια και, μετά την έναρξη της πανδημίας, δεν έχει προσλάβει, έναν για δείγμα μόνιμο γιατρό στο Εθνικό Σύστημα Υγείας». «Δεν θα προσλάβετε ποτέ, ακόμα και αν γίνει πόλεμος, ω μη γένοιτο, ακόμα και αν οι νεκροί είναι πολλαπλάσιοι», είπε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 και κατήγγειλε ότι στόχος είναι η ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, το οποίο προηγουμένως «πρέπει να συκοφαντηθεί και να είναι υπό κατάρρευση».
Εξαδάχτυλος: Πολλές παρατάσεις θα μπορούσαν να απαλειφθούν
Ο Αθανάσιος Εξαδάχτυλος, Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, είπε ότι πολλές παρατάσεις, που δίνονται στις ρυθμίσεις για την πανδημία, είναι μη αναγκαίες και θα μπορούσαν να απαλειφθούν, καθώς έχουμε περάσει από την επείγουσα φάση της πανδημίας σε μια φάση, η οποία είναι πολύ πλέον πολύ πιο διαχειρίσιμη. «Θα πρέπει τα τεστ να ξανάρθουν εκεί όπου φυσιολογικά εκτελούνται στα εργαστήρια. Δηλαδή, θα πρέπει να ξαναδούμε την υποχρεωτικότητα με βάση τα νέα δεδομένα», είπε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): Διαφωνούμε με τις παρατάσεις των συμβάσεων εργασίας
Ο Μιχάλης Γιαννάκος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, είπε ότι η ΠΟΕΔΗΝ διαφωνεί με τις παρατάσεις των συμβάσεων του προσωπικού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που υπηρετεί με ελαστικές μορφές απασχόλησης. «Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και θεωρούμε, ότι έπρεπε να αναληφθεί μια σοβαρή πρωτοβουλία από όλο το πολιτικό σύστημα να ξεπεραστούν τα εμπόδια και οι συνάδελφοι αυτοί να μονιμοποιηθούν. Πολλοί στα νοσοκομεία υπηρετούν πάρα πολλά χρόνια και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη λειτουργία των νοσοκομείων, εάν αποχωρήσει περίπου το 40%των υπαλλήλων που είναι συμβασιούχοι», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και μετέφερε στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής τη δυσαρέσκεια της Ομοσπονδίας για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ διότι δεν είπε τίποτα για τις απολαβές του υγειονομικού προσωπικού.
Πηγή: http://www.in.gr/2022/09/29/politics/koronaios-anapse-foties-meleti-lytra-gia-tin-meth-kai-esy-politiki-kai-epistimoniki-kontra/
8 τρόφιμα για αυξημένη λίμπιντο και... περισσότερους οpγασμούς
Η «μηχανική» της διέγερσης

Σε αναστολή η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στο Ρίο
Διατάχθηκε ΕΔΕ για την εφημερία στο Νοσοκομείο Ζακύνθου – Σταθερή η κατάσταση του 5μηνου στη ΜΕΘ Πατρών

Πόρισμα ΕΜΠ για τη φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Διαβρωμένος σωλήνας χωρίς αντιδιαβρωτική προστασία
Το πόρισμα του ΕΜΠ παραδόθηκε στις δικαστικές Αρχές και θα χρησιμοποιηθεί στην ποινική διερεύνηση της υπόθεσης στα Τρίκαλα

Αντριου Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ: Το Παλάτι του απαγόρευσε να κάνει ιππασία στα βασιλικά κτήματα
Το βρετανικό Παλάτι έχει έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη και την έρευνα σε βάρος του αδελφού του βασιλιά Καρόλου

Συναγερμός στη Λάρισα: Εξαφάνιση 38χρονου άνδρα στο Κιλελέρ
Tο αυτοκίνητο και το μπουφάν του βρέθηκαν στην περιοχή Αγιόκαμπου στις 24/02/2026

Πάτρα: Καθαρή η μαγνητική του 5 μηνών βρέφους που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα
Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την πορεία υγείας του 5 μηνών βρέφους που έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα

Ισπανία: Αντιδράσεις για τον διπλασιασμό του τουριστικού φόρου - Τα έσοδα θα πάνε για το στεγαστικό
Οι επισκέπτες ξενοδοχείων πέντε αστέρων θα μπορούσαν να χρεωθούν έως και 15 ευρώ τη βραδιά και οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων θα συνεχίσουν να πληρώνουν περίπου 6 ευρώ

Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος – «Μας ζορίζει η ονομασία»
Τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξής της στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» στο OPEN

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντα από την επίθεση στον κτηνοτρόφο που του έκοψαν τη γλώσσα
Ο κτηνοτρόφος, αιμόφυρτος και σε άθλια κατάσταση, κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει τον γιο του

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας: Διασωληνωμένος στο Τζάνειο 22χρονος
Ο 22χρονος πήγε αρχικά το βράδυ της τρίτης στο νοσοκομείο Πύργου οπού και διασωληνώθηκε, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Σκέψεις για ρύθμιση - ανάσα με περισσότερες δόσεις για χρέη προς την εφορία
Ποιοι θα μπορέσουν να ενταχθούν στη ρύθμιση και ποιοι θα την χάσουν

Αθώοι κρίθηκαν επτά κατηγορούμενοι στη Θεσσαλονίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου οπαδού, που έπεσε σε κώμα
«Η μνήμη μου σταματάει στην Καμάρα είπε στην κατάθεσή του το θύμα, που δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τους επτά κατηγορούμενους με αποτέλεσμα να αθωωθούν

Χεζμπολάχ: Ξεκαθαρίζει ότι δεν θα παρέμβει σε περιορισμένα χτυπήματα των ΗΠΑ κατά του Ιράν
Η κόκκινη γραμμή που βάζει

Η 52χρονη καθηγήτρια, το «πρώτο πρόσωπο του πολέμου» της Ουκρανίας, επέστρεψε στη χώρα της και προκαλεί τον Πούτιν
«Τολμά να με συναντήσει;»

Παραπέμπεται σε δίκη ο Βαρουφάκης μετά τις δηλώσεις του για τα ναρκωτικά
Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου 2026 - Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25

Η εξήγηση πίσω από τα βαμμένα κόκκινα πρόβατα στην Κρήτη
Γιατί οι κτηνοτρόφοι βάφουν τα πρόβατά τους

Τι θα περιλαμβάνει το αναβαθμισμένο συσσίτιο των φαντάρων: Θα λαμβάνουν ημερησίως έως και 3.200 θερμίδες
Βάσει του νέου δόγματος των Ενόπλων Δυνάμεων, θα υπάρχει διαφοροποίηση στο διατροφολόγιο των στρατεύσιμων ανάλογα με τη σωματική καταπόνηση και το στάδιο της εκπαίδευσης

Βραζιλία: 29 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι από κατολισθήσεις
Εικόνες καταστροφής από τόνους λάσπης και ισοπεδωμένα κτίρια

Με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες και χωρίς βροχές το πρώτο 10ημερο του Μαρτίου στην Αττική, η πρόγνωση Κολυδά
Η προοπτική του καιρού για την Αττική

Αρχεία Έπσταϊν: Φωτογραφία απαθανατίζει τον Στίβεν Χόκινγκ σε τροπικό νησί ανάμεσα σε δύο γυναίκες με μπικίνι
Συνολικά ο Στίβεν Χόκινγκ εμφανίζεται περίπου 250 φορές στα αρχεία Έπσταϊν - Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Κυψέλη: Βίντεο με τον 64χρονο να δέρνει τη μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ όταν τον έπιασε στα «πράσα»
Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και σφίξιμο στο στομάχι, με την άτυχη γυναίκα, να έχει καταλάβει πλέον την νοσηρή δράση του 64χρονου και να παθαίνει σοκ μόλις συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία - Αισθητός στην Ελλάδα
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα - Έρευνα για επιζώντες
Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια
Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία
Η δίκη ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε με την έκδοση απόφασης μετά από πολλές αναβολές

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά - Δείτε βίντεο
Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι
Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Χαλκίδα: Ανήλικος οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με 13χρονο που οδηγούσε πατίνι
Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε πιο σοβαρά ενώ ο 13χρονος, έλαβε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε
Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2-0 σετ από τον Ουμπέρ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους
Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Ρωσία: «Γαλλία και Βρετανία θέλουν να δώσουν μυστικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία» – Απειλές Πούτιν για αντίποινα
Η έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών «άνοιξε» μια επικίνδυνη κουβέντα στην επέτειο συμπλήρωσης 4 ετών από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία

Κηφισιά: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη του γνωστού μάνατζερ - «Φοβήθηκα μήπως είναι κακοποιοί»
Ο 72χρονος ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του που απουσίαζε σήμερα από το δικαστήριο

Θόρμπιορν Γιάγκλαντ: Ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας νοσηλεύεται μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
Ερευνάται στην υπόθεση Επστάιν

Σφραγίστηκε παράνομο τζαμί στον Αγιο Παντελεήμονα, συνελήφθη και απελαύνεται Μπανγκλαντεσιανός που είχε άδεια παραμονής
Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζεται μετά τις σχετικές νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Πενθεί ο Ολυμπιακός και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σωτήρης Γκαβέζος
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου

Κραν Μοντανά: Νέο σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ξεκίνησε η φωτιά
Τα πρώτα 18 δευτερόλεπτα

Αυτά είναι τα ονοματεπώνυμα των 200 που εκτελέστηκαν στον τοίχο της Καισαριανής
Τα αναφέρει ένα προς ένα στο βιβλίο του ο γιατρός των κρατουμένων του στρατοπέδου συγκέντρωσης Χαϊδαρίου, Αντώνης Φλούντζης

Ιράν: Στρατιωτικό ελικόπτερο έπεσε σε λαϊκή αγορά - Tουλάχιστον τέσσερις νεκροί
Πρόκειται για το δεύτερο σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα στη χώρα μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα










