Έρχεται αυτό που κανείς δεν περίμενε
«Καταφθάνει στη χώρα μας…»: Ισχυρή προειδοποίηση από Κλέαρχο Μαρουσάκη
«Καταφθάνει στη χώρα μας…»: Ισχυρή προειδοποίηση από Κλέαρχο Μαρουσάκη - Έρχεται αυτό που κανείς δεν περίμενε

Συγκεκριμένα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έγραψε στην ανάρτησή του: «Με το μέτωπο τοπικά ισχυρών καταιγίδων να διασχίζει τη χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά, θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Από αύριο ο καιρός βελτιώνεται αν και θα επιμείνει μια αστάθεια, ενώ μέχρι το μεσημέρι περίπου η ζώνη καταιγίδων θα επηρεάζει τα ανατολικά θαλάσσια τμήματα της χώρας μας. Η Κυριακή θα είναι μια πολύ ωραία καιρικά ημέρα, ενώ τη Δευτέρα το απόγευμα αναμένουμε και πάλι ένα αντίστοιχο με το σημερινό μέτωπο βροχών – καταιγίδων».

Το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καθώς και στη δυτική και νότια Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι, η κακοκαιρία θα επηρεάσει την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), καθώς και την ανατολική Πελοπόννησο.

Το απόγευμα, οι βροχές θα επηρεάσουν τις Σποράδες, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Τις βραδινές ώρες, η ένταση των καιρικών φαινομένων θα παραμείνει υψηλή στην κεντρική Μακεδονία και τις Κυκλάδες, ενώ θα επιδεινωθεί σταδιακά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Γενικά:
Νεφώσεις συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και ενίοτε καταιγίδες, ορισμένες φορές έντονες, προβλέπονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και τις δυτικές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Σταδιακά, αυτά τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εξαπλωθούν προς τα ανατολικότερα μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας και μέχρι τις απογευματινές ώρες στα νησιά των Κυκλάδων και της Κρήτης, ενώ το βράδυ αναμένεται να επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στη δυτική Ελλάδα, από τις μεσημβρινές ώρες, αναμένεται η εξάσθενση των καιρικών φαινομένων.

Advertisement

Σε περιοχές των βορειοδυτικών ορεινών περιοχών προβλέπονται χιονοπτώσεις. Οι μετεωρολογικές συνθήκες δίνουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, κυρίως στις νότιες περιοχές της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν με δυτικές κατευθύνσεις, ενώ προς το πρωί στο Ιόνιο θα επικρατούν με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι, αναμένεται να επικρατήσουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι, οι οποίοι θα χάσουν τη δυναμικότητά τους. Στα ανατολικά, οι άνεμοι θα πνέουν με νοτιοανατολικές κατευθύνσεις, με ένταση 4 έως 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά με εντάσεις 7, με αναμενόμενη εξάσθενση από το βράδυ.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, προβλέπεται μικρή πτώση σε σχέση με τις μέγιστες τιμές. Συγκεκριμένα, στα βόρεια και δυτικά μέρη της χώρας αναμένεται να φτάσει μεταξύ 15 και 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά αναμένεται να κυμανθούν μεταξύ 17 και 19 βαθμών. Στην ανατολική νησιωτική χώρα, η θερμοκρασία θα φθάσει τοπικά τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία & Θράκη
Η καιρική κατάσταση στη δυτική και κεντρική Μακεδονία χαρακτηρίζεται από αυξημένες νεφώσεις, συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και σταδιακά, από το μεσημέρι, από σποραδικές καταιγίδες. Σε κάποιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. Σε άλλες περιοχές της χώρας, οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών από τις απογευματινές ώρες, ιδίως στην ανατολική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 8 και 17 βαθμών Κελσίου, με τη δυτική Μακεδονία να έχει μια ελαφρά μείωση της θερμοκρασίας κατά 3 έως 4 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά & Δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, συνοδευόμενες από βροχές και διάσπαρτες καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως έως και τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο, με ορισμένες περιοχές να επηρεάζονται έντονα. Θα υπάρξει σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από τα βόρεια.

Όσον αφορά τους ανέμους, αναμένεται να πνέουν από ανατολικές νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 3 έως 5, προσωρινά τις πρώτες πρωινές ώρες από νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 4 έως 6 στο Ιόνιο, ενώ από τις απογευματινές ώρες αναμένεται να είναι μεταβλητοί και ασθενείς.

Σε ό,τι αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 9 και 17 βαθμών Κελσίου, με ελαφρά μείωση της θερμοκρασίας κατά 3 έως 4 βαθμούς στο εσωτερικό της Ηπείρου.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια & Πελοπόννησος
Προβλέπεται ότι θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν από το μεσημέρι την ανατολική Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο, και από το απόγευμα την Εύβοια. Αναμένεται βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες.

Σχετικά με τους ανέμους, αναμένεται να πνέουν από νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 4 έως 6, προσωρινά τις πρώτες πρωινές ώρες στα νότια θαλάσσια περιοχές τοπικά με ένταση 7 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες αναμένεται να είναι μεταβλητοί με ένταση 3 έως 4 μποφόρ.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, προβλέπεται να κυμαίνεται από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες & Κρήτη
Προβλέπεται να υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα μετεωρολογικά φαινόμενα στις Κυκλάδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους με έντονη ένταση, ωστόσο, από τις αργές απογευματινές ώρες αναμένεται να υπάρξει βαθμιαία χαλάρωση.

Όσον αφορά στους ανέμους, θα πνέουν από νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 5 έως 7, με προσωρινές τοπικές εντάσεις μέχρι και 8 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Κατά τις απογευματινές ώρες αναμένεται οι άνεμοι να επικρατήσουν με δυτικονοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση 4 έως 5 μποφόρ.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου, με τοπική άνοδο έως και 20 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου & Δωδεκάνησα
Σύμφωνα με τις προβλέψεις για τον καιρό, θα παρουσιαστούν περιοδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις αργές απογευματινές ώρες. Τα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να εκδηλωθούν με έντονη ένταση σε μεμονωμένες περιοχές.

Όσον αφορά στους ανέμους, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένεται να πνέουν από ανατολικές νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 4 έως 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα, οι ανέμοι αναμένεται να είναι νοτιοανατολικοί και να φτάνουν τα 6 έως 8 μποφόρ.

Όσον αφορά στη θερμοκρασία, προβλέπεται να κυμαίνεται από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία
Σύμφωνα με τις προβλέψεις καιρού, οι νεφώσεις θα εμφανίζονται περιοδικά, συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα καιρικά φαινόμενα στις ηπειρωτικές περιοχές και στις Σποράδες θα εμφανίζουν σημαντική ένταση κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε συγκεκριμένες περιοχές. Αναμένεται μείωση της έντασης των φαινομένων κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών.

Όσον αφορά στους ανέμους, θα πνέουν από ανατολικές νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 4 έως 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά μέρη τοπικά θα φθάνουν τα 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες, οι άνεμοι θα εμφανίζουν βαθμιαία μεταβλητότητα και ασθενή ένταση.

Όσον αφορά στη θερμοκρασία, θα κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι νεφώσεις θα εμφανίζονται περιοδικά, συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και σε ορισμένες περιοχές μπορεί να παρουσιαστούν σποραδικές καταιγίδες με έντονη ένταση. Αναμένεται η εξασθένηση των καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όσον αφορά τους ανέμους, θα πνέουν από νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 4 έως 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες, θα εμφανίζουν βαθμιαία μεταβλητότητα και ασθενή ένταση.

Όσον αφορά στη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με τις προβλέψεις καιρού, παρατηρούνται αυξημένες ποσότητες νεφώσεων, συνοδευόμενες από βροχές και διάσπαρτες καταιγίδες.

Οι άνεμοι φυσούν από ανατολικές κατευθύνσεις με μέτρια έως ισχυρή ένταση, κυμαίνοντας μεταξύ 3 και 5 μποφόρ.

Τέλος, όσον αφορά στη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 11 και 17 βαθμών Κελσίου.

Πηγή: http://www.enimerotiko.gr/kairos/katafthanei-sti-chora-mas-ischyri-proeidopoiisi-apo-klearcho-maroysaki-erchetai-ayto-poy-kaneis-den-perimene/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Εύβοια, ταρακούνησε και την Αττική

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Εύβοια, ταρακούνησε και την Αττική

Επτά μετασεισμοί, 3,9R ο μεγαλύτερος 

Πέθανε ο Ρομπέρτο Καβάλι

Πέθανε ο Ρομπέρτο Καβάλι

Ο σπουδαίος σχεδιαστής ήταν άρρωστος εδώ και αρκετό καιρό 

Τούρκοι δημοσιογράφοι βομβαρδίστηκαν στη Γάζα

Τούρκοι δημοσιογράφοι βομβαρδίστηκαν στη Γάζα

Τουλάχιστον 70 άνθρωποι που τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις του Ισραήλ στον προσφυγικό καταυλισμό Nuseyrat μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο El Avda του καταυλισμού 

Top 10: Τα επαγγέλματα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα

Top 10: Τα επαγγέλματα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα

391.463 νέες προσλήψεις έναντι 398.917 αποχωρήσεις το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024 

Ο Μπάιντεν διαγράφει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ο Μπάιντεν διαγράφει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Οι προσπάθειες του Αμερικανού προέδρου για τη διαγραφή των δανείων έχουν επικριθεί έντονα 

Πέθανε στα 38 της χρόνια η Μαρία Αθανασοπούλου: Είχε διασωθεί από τον σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα

Πέθανε στα 38 της χρόνια η Μαρία Αθανασοπούλου: Είχε διασωθεί από τον σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα

Τότε ήταν βρέφος μόνο 10 ημερών 

Καιρός: Σαββατοκύριακο στις παραλίες

Καιρός: Σαββατοκύριακο στις παραλίες

Το θερμόμετρο θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς 

Διασωληνομένος για 16η ημέρα ο Δημήτρης Κόκοτας: Του έκαναν τραχειοστομία

Διασωληνομένος για 16η ημέρα ο Δημήτρης Κόκοτας: Του έκαναν τραχειοστομία

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των γιατρών για αποσωλήνωσή του 

Ανοιξε η πλατφόρμα του «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Πώς γίνεται η αίτηση

Ανοιξε η πλατφόρμα του «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Πώς γίνεται η αίτηση

Τα ποσά της επιδότησης 

Γλυφάδα: Ανδρας αυτοκτόνησε μόλις τον αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί λίγο αφότου είχε χτυπήσει τη γυναίκα του

Γλυφάδα: Ανδρας αυτοκτόνησε μόλις τον αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί λίγο αφότου είχε χτυπήσει τη γυναίκα του

Χτυπούσε τη σύζυγό του στην είσοδο της πολυκατοικίας 

Σοκ στην Ιταλία: Δολοφόνησαν νεαρή «κυνηγό φαντασμάτων» με φριχτό τελετουργικό τρόπο

Σοκ στην Ιταλία: Δολοφόνησαν νεαρή «κυνηγό φαντασμάτων» με φριχτό τελετουργικό τρόπο

Η 22χρονη Οριάνα-Νάταλι Λάισνα βρέθηκε νεκρή έξω από νεκροταφείο στην κοιλάδα Αόστα της Ιταλίας - Μία σύλληψη 

Σοκ στη Λαμία: Αφηνε τα παιδιά του νηστικά για τιμωρία - Απείλησε το ένα με καραμπίνα!

Σοκ στη Λαμία: Αφηνε τα παιδιά του νηστικά για τιμωρία - Απείλησε το ένα με καραμπίνα!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο άνδρας άφηνε κατ` επανάληψη νηστικά τα πέντε παιδιά προκειμένου να τα τιμωρήσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα χτυπούσε! 

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρα 50 τηλέφωνα την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε, δεν απαντάνε, λέει ο πατέρας του

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρα 50 τηλέφωνα την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε, δεν απαντάνε, λέει ο πατέρας του

Ο πατέρας του τραγουδιστή που ενεπλάκη στο θανατηφόρο ατύχημα είπε ότι ο γιος του δεν είναι καλά και συμβουλεύεται ψυχολόγο και πνευματικό 

Έκτακτη ανακοίνωση ΠΟΥ - Εμβολιάζει άμεσα ολόκληρη χώρα για λύσσα!

Έκτακτη ανακοίνωση ΠΟΥ - Εμβολιάζει άμεσα ολόκληρη χώρα για λύσσα!

Ο θανατηφόρος ιός έχει ξεκινήσει την επέλασή του 

Ακρίβεια: Δύο στους τρεις δαπανούν το 90% του εισοδήματός τους στα βασικά αγαθά

Ακρίβεια: Δύο στους τρεις δαπανούν το 90% του εισοδήματός τους στα βασικά αγαθά

Σε απόγνωση η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου 

Έπιασε την πολιτικό σύζυγό του στο κρεβάτι με βουδιστή μοναχό που είχαν υιοθετήσει - Δείτε βίντεο

Έπιασε την πολιτικό σύζυγό του στο κρεβάτι με βουδιστή μοναχό που είχαν υιοθετήσει - Δείτε βίντεο

Εν μέσω του σκανδάλου που ξέσπασε, η 45χρονη Prapaporn Choeiwadkoh προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι απλώς... συζητούσαν πριν κάνουν ντους 

Χαμός με την Εθνική Τράπεζα: Σου δίνει δάνειο «χωρίς …να το πληρώσεις»

Χαμός με την Εθνική Τράπεζα: Σου δίνει δάνειο «χωρίς …να το πληρώσεις»

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ένα νέο δάνειο, με πολύ προνομοιακούς όρους, που αφορά στους νέους 

Φρίκη! Έκανε ένεση υδραργύρου στην κόρη του για να εκδικηθεί την γυναίκα του - «Ήθελαν να το καταστήσουν ανάπηρο ...»

Φρίκη! Έκανε ένεση υδραργύρου στην κόρη του για να εκδικηθεί την γυναίκα του - «Ήθελαν να το καταστήσουν ανάπηρο ...»

Η πρώην φίλη του άνδρα καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης 

Μπεν Μάκλεμορ: «Δεν βίασα τη γυναίκα. Δεν είμαι βίαιος ...»

Μπεν Μάκλεμορ: «Δεν βίασα τη γυναίκα. Δεν είμαι βίαιος ...»

«Η αλήθεια θα λάμψει και το όνομά μου θα καθαρίσει» 

Στοιχεία που σοκάρουν: Πάνω από 350 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε τρεις μέρες

Στοιχεία που σοκάρουν: Πάνω από 350 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε τρεις μέρες

Κάθε μέρα δεκάδες θύματα, κυρίως γυναίκες, έρχονται αντιμέτωπα με εφιαλτικές καταστάσεις και απευθύνονται στις Αρχές ζητώντας βοήθεια 

Ένα TikTok Challenge με ανατριχιαστικές συνέπειες: Πτώμα γυναίκας «βαμπίρ» βρέθηκε σε ιταλική εκκλησία

Ένα TikTok Challenge με ανατριχιαστικές συνέπειες: Πτώμα γυναίκας «βαμπίρ» βρέθηκε σε ιταλική εκκλησία

Η Γαλλίδα βρέθηκε νεκρή σε εγκαταλελειμμένη ιταλική εκκλησία 

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 64χρονος Βούλγαρος «έβαλε χέρι» σε 11χρονη και τη μαχαίρωσε για να μη μιλήσει

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 64χρονος Βούλγαρος «έβαλε χέρι» σε 11χρονη και τη μαχαίρωσε για να μη μιλήσει

Ο 64χρονος εκμεταλλεύτηκε την απουσία των γονεών της 11χρονης τους οποίους φιλοξενούσε 

Χανιά: Χώρισαν κι εκείνη έστελνε σε συγγενείς του φωτογραφίες από τις περιπτύξεις τους

Χανιά: Χώρισαν κι εκείνη έστελνε σε συγγενείς του φωτογραφίες από τις περιπτύξεις τους

Συνελήφθη για revenge ρorn 

Δημήτρης Κόκοτας: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Οι τελευταίες πληροφορίες 

ΠΑΟΚ: Φίλαθλοι με σπασμένα πλευρά στο Βέλγιο - «Είναι ντροπή, μας φέρθηκαν σαν ζώα»

ΠΑΟΚ: Φίλαθλοι με σπασμένα πλευρά στο Βέλγιο - «Είναι ντροπή, μας φέρθηκαν σαν ζώα»

Οι κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 

«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή – Επιχειρήσεις του Ισραήλ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας

«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή – Επιχειρήσεις του Ισραήλ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας

Συνεχίζεται το σφυροσκόπημα 

Γιατί έχουμε νωρίτερα φέτος κουνούπια - Πού οφείλεται η πρώιμη έναρξη της εποχής τους

Γιατί έχουμε νωρίτερα φέτος κουνούπια - Πού οφείλεται η πρώιμη έναρξη της εποχής τους

Τι ήταν αυτό που καθόρισε την έλευσή τους 

Περιστέρι: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε επ` αυτοφώρω 74χρονο να θωπεύει ανήλικο

Περιστέρι: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε επ` αυτοφώρω 74χρονο να θωπεύει ανήλικο

Ο αστυνομικός είδε τον 74χρονο να θωπεύει το 16χρονο αγόρι. 

Αγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του ο δολοφόνος της Κυριακής - Έσπαγε πράγματα

Αγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του ο δολοφόνος της Κυριακής - Έσπαγε πράγματα

Ο δράστης έχει γίνει επιθετικός 

Σοκ στη Σουηδία: Συμμορία πυροβόλησε και σκότωσε πατέρα μπροστά στον γιό του

Σοκ στη Σουηδία: Συμμορία πυροβόλησε και σκότωσε πατέρα μπροστά στον γιό του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται σήμερα η Σουηδία μετά τον θάνατο από πυροβολισμό ενός πατέρα, μπροστά στον γιο του 

Πάρκαρε το φορτηγό στην Ιόνια Οδό και έδειρε την σύζυγό του - Τον κατήγγειλε στο «112»

Πάρκαρε το φορτηγό στην Ιόνια Οδό και έδειρε την σύζυγό του - Τον κατήγγειλε στο «112»

Το θύμα έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο εφημερεύον νοσοκομείο 

«Ένιωσα ντροπή, θυμό και βρώμικη» – Αναβιώνει ο εφιάλτης 21χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πάρτι όταν ήταν ανήλικη

«Ένιωσα ντροπή, θυμό και βρώμικη» – Αναβιώνει ο εφιάλτης 21χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πάρτι όταν ήταν ανήλικη

Τι κατέθεσε η νεαρή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισα 

Αργίες: Τρεις μέρες κλειστά τα σούπερ μάρκετ - Τι θα γίνει με τις τράπεζες

Αργίες: Τρεις μέρες κλειστά τα σούπερ μάρκετ - Τι θα γίνει με τις τράπεζες

Λόγω των συνεχόμενων αργιών Πάσχα και Πρωτομαγιάς 

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: «Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει...»

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: «Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει...»

Ζήτησε συγγνώμη και αρνήθηκε τις κατηγορίες 

«Πυρά» Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Θυμίζετε μάτσο άνδρα που βρίζει ... Κοροϊδεύατε τον κόσμο»

«Πυρά» Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Θυμίζετε μάτσο άνδρα που βρίζει ... Κοροϊδεύατε τον κόσμο»

Αγρια κόντρα του υπουργού Υγείας με την πρόεδρο της Πλευσης Ελευθερίας στη Βουλή 

Πέθανε ο Ο. Τζ. Σίμπσον

Πέθανε ο Ο. Τζ. Σίμπσον

Η πολύκροτη δίκη που ακόμη μνημονεύεται 

Μητσοτάκης σε Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία

Μητσοτάκης σε Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Ζελένσκι στη Λιθουανία 

Ηλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μάνας του βρέθηκε ο 36χρονος

Ηλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μάνας του βρέθηκε ο 36χρονος

Βασικό σενάριο να τη σκότωσε και να αυτοκτόνησε 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξύλο σε Ουκρανούς που δεν θέλουν να επιστρατευτούν και προσπαθούν να διαφύγουν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξύλο σε Ουκρανούς που δεν θέλουν να επιστρατευτούν και προσπαθούν να διαφύγουν

Σοκαριστικές εικόνες 

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: «Έχω ακόμη ζαλάδες, έχω υποστεί αρκετό σοκ» - Συγκλονίζει η 32χρονη

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: «Έχω ακόμη ζαλάδες, έχω υποστεί αρκετό σοκ» - Συγκλονίζει η 32χρονη

Φώναζε «είναι δική μου, είναι η κοπέλα μου...», είπε χαρακτηριστικά η άτυχη γυναίκα στη Σύμη © Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services