Συγκεκριμένα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έγραψε στην ανάρτησή του: «Με το μέτωπο τοπικά ισχυρών καταιγίδων να διασχίζει τη χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά, θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Από αύριο ο καιρός βελτιώνεται αν και θα επιμείνει μια αστάθεια, ενώ μέχρι το μεσημέρι περίπου η ζώνη καταιγίδων θα επηρεάζει τα ανατολικά θαλάσσια τμήματα της χώρας μας. Η Κυριακή θα είναι μια πολύ ωραία καιρικά ημέρα, ενώ τη Δευτέρα το απόγευμα αναμένουμε και πάλι ένα αντίστοιχο με το σημερινό μέτωπο βροχών – καταιγίδων».
Το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καθώς και στη δυτική και νότια Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι, η κακοκαιρία θα επηρεάσει την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), καθώς και την ανατολική Πελοπόννησο.
Το απόγευμα, οι βροχές θα επηρεάσουν τις Σποράδες, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Τις βραδινές ώρες, η ένταση των καιρικών φαινομένων θα παραμείνει υψηλή στην κεντρική Μακεδονία και τις Κυκλάδες, ενώ θα επιδεινωθεί σταδιακά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Γενικά:
Νεφώσεις συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και ενίοτε καταιγίδες, ορισμένες φορές έντονες, προβλέπονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και τις δυτικές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Σταδιακά, αυτά τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εξαπλωθούν προς τα ανατολικότερα μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας και μέχρι τις απογευματινές ώρες στα νησιά των Κυκλάδων και της Κρήτης, ενώ το βράδυ αναμένεται να επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στη δυτική Ελλάδα, από τις μεσημβρινές ώρες, αναμένεται η εξάσθενση των καιρικών φαινομένων.
Advertisement
Σε περιοχές των βορειοδυτικών ορεινών περιοχών προβλέπονται χιονοπτώσεις. Οι μετεωρολογικές συνθήκες δίνουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, κυρίως στις νότιες περιοχές της χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν με δυτικές κατευθύνσεις, ενώ προς το πρωί στο Ιόνιο θα επικρατούν με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι, αναμένεται να επικρατήσουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι, οι οποίοι θα χάσουν τη δυναμικότητά τους. Στα ανατολικά, οι άνεμοι θα πνέουν με νοτιοανατολικές κατευθύνσεις, με ένταση 4 έως 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά με εντάσεις 7, με αναμενόμενη εξάσθενση από το βράδυ.
Όσον αφορά τη θερμοκρασία, προβλέπεται μικρή πτώση σε σχέση με τις μέγιστες τιμές. Συγκεκριμένα, στα βόρεια και δυτικά μέρη της χώρας αναμένεται να φτάσει μεταξύ 15 και 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά αναμένεται να κυμανθούν μεταξύ 17 και 19 βαθμών. Στην ανατολική νησιωτική χώρα, η θερμοκρασία θα φθάσει τοπικά τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία & Θράκη
Η καιρική κατάσταση στη δυτική και κεντρική Μακεδονία χαρακτηρίζεται από αυξημένες νεφώσεις, συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και σταδιακά, από το μεσημέρι, από σποραδικές καταιγίδες. Σε κάποιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. Σε άλλες περιοχές της χώρας, οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών από τις απογευματινές ώρες, ιδίως στην ανατολική Μακεδονία.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 8 και 17 βαθμών Κελσίου, με τη δυτική Μακεδονία να έχει μια ελαφρά μείωση της θερμοκρασίας κατά 3 έως 4 βαθμούς.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά & Δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, συνοδευόμενες από βροχές και διάσπαρτες καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως έως και τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο, με ορισμένες περιοχές να επηρεάζονται έντονα. Θα υπάρξει σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από τα βόρεια.
Όσον αφορά τους ανέμους, αναμένεται να πνέουν από ανατολικές νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 3 έως 5, προσωρινά τις πρώτες πρωινές ώρες από νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 4 έως 6 στο Ιόνιο, ενώ από τις απογευματινές ώρες αναμένεται να είναι μεταβλητοί και ασθενείς.
Σε ό,τι αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 9 και 17 βαθμών Κελσίου, με ελαφρά μείωση της θερμοκρασίας κατά 3 έως 4 βαθμούς στο εσωτερικό της Ηπείρου.
Ανατολική Στερεά, Εύβοια & Πελοπόννησος
Προβλέπεται ότι θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν από το μεσημέρι την ανατολική Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο, και από το απόγευμα την Εύβοια. Αναμένεται βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες.
Σχετικά με τους ανέμους, αναμένεται να πνέουν από νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 4 έως 6, προσωρινά τις πρώτες πρωινές ώρες στα νότια θαλάσσια περιοχές τοπικά με ένταση 7 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες αναμένεται να είναι μεταβλητοί με ένταση 3 έως 4 μποφόρ.
Όσον αφορά τη θερμοκρασία, προβλέπεται να κυμαίνεται από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες & Κρήτη
Προβλέπεται να υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα μετεωρολογικά φαινόμενα στις Κυκλάδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους με έντονη ένταση, ωστόσο, από τις αργές απογευματινές ώρες αναμένεται να υπάρξει βαθμιαία χαλάρωση.
Όσον αφορά στους ανέμους, θα πνέουν από νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 5 έως 7, με προσωρινές τοπικές εντάσεις μέχρι και 8 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Κατά τις απογευματινές ώρες αναμένεται οι άνεμοι να επικρατήσουν με δυτικονοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση 4 έως 5 μποφόρ.
Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου, με τοπική άνοδο έως και 20 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου & Δωδεκάνησα
Σύμφωνα με τις προβλέψεις για τον καιρό, θα παρουσιαστούν περιοδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις αργές απογευματινές ώρες. Τα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να εκδηλωθούν με έντονη ένταση σε μεμονωμένες περιοχές.
Όσον αφορά στους ανέμους, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένεται να πνέουν από ανατολικές νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 4 έως 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα, οι ανέμοι αναμένεται να είναι νοτιοανατολικοί και να φτάνουν τα 6 έως 8 μποφόρ.
Όσον αφορά στη θερμοκρασία, προβλέπεται να κυμαίνεται από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία
Σύμφωνα με τις προβλέψεις καιρού, οι νεφώσεις θα εμφανίζονται περιοδικά, συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα καιρικά φαινόμενα στις ηπειρωτικές περιοχές και στις Σποράδες θα εμφανίζουν σημαντική ένταση κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε συγκεκριμένες περιοχές. Αναμένεται μείωση της έντασης των φαινομένων κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών.
Όσον αφορά στους ανέμους, θα πνέουν από ανατολικές νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 4 έως 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά μέρη τοπικά θα φθάνουν τα 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες, οι άνεμοι θα εμφανίζουν βαθμιαία μεταβλητότητα και ασθενή ένταση.
Όσον αφορά στη θερμοκρασία, θα κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι νεφώσεις θα εμφανίζονται περιοδικά, συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και σε ορισμένες περιοχές μπορεί να παρουσιαστούν σποραδικές καταιγίδες με έντονη ένταση. Αναμένεται η εξασθένηση των καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Όσον αφορά τους ανέμους, θα πνέουν από νοτιοανατολικές κατευθύνσεις με ένταση 4 έως 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες, θα εμφανίζουν βαθμιαία μεταβλητότητα και ασθενή ένταση.
Όσον αφορά στη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με τις προβλέψεις καιρού, παρατηρούνται αυξημένες ποσότητες νεφώσεων, συνοδευόμενες από βροχές και διάσπαρτες καταιγίδες.
Οι άνεμοι φυσούν από ανατολικές κατευθύνσεις με μέτρια έως ισχυρή ένταση, κυμαίνοντας μεταξύ 3 και 5 μποφόρ.
Τέλος, όσον αφορά στη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 11 και 17 βαθμών Κελσίου.
Πηγή: http://www.enimerotiko.gr/kairos/katafthanei-sti-chora-mas-ischyri-proeidopoiisi-apo-klearcho-maroysaki-erchetai-ayto-poy-kaneis-den-perimene/
Ηλεία: Σοβαρό ατύχημα στο Ολυμπιακό Ράλλυ - Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο
Ευτυχώς το πλήρωμα δεν τραυματίστηκε

Θρίλερ στο Αίγιο: Νεκρός βρέθηκε 58χρονος Αμερικανός – Τι δείχνουν οι έρευνες της Αστυνομίας
Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διευκρινιστούν μετά τη διενέργεια των προβλεπόμενων ιατροδικαστικών εξετάσεων

Το Ιράν χτύπησε με πύραυλο εργοστάσιο χημικών στο Ισραήλ – Φόβοι για επικίνδυνη διαρροή τοξικών ουσιών
Οι αρχές του Ισραήλ ζήτησαν από τους κατοίκους να μείνουν σπίτια τους με κλειστά τα παράθυρα

Ουκρανικά drones συνετρίβησαν στην Φινλανδία - «Σηκώθηκαν» μαχητικά για να τα αναχαιτίσουν
Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός της χώρας

Λουτσέσκου από το νοσοκομείο: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»
Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της Ρουμανία, με ιστοσελίδα της χώρας του να φιλοξενεί τις πρώτες του δηλώσεις από το νοσοκομείο

Η σοκαριστική στιγμή του πιο βίαιου νοκ-άουτ που άφησε την αθλήτρια να πνίγεται
Οι εικόνες της αθλήτριας με το βλέμμα στο κενό έκαναν τον γύρο του κόσμου

Απαγορεύτηκε η είσοδος του καθολικού Πατριάρχη Ιεροσολύμων στον Πανάγιο Τάφο την Κυριακή Βαΐων
«Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, εμποδίστηκε στους ηγέτες της Εκκλησίας να τελέσουν τη Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον Ναό του Πανάγιου Τάφου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λατινικού Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Ταϊλάνδη: Παρουσιαστές γδύθηκαν στον αέρα ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης για τον καύσωνα
Οι παρουσιαστές του ενημερωτικού μαγκαζίνο, άρχισαν να γδύνονται στον αέρα και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το βίντεο έγινε viral

Κακοποίηση μωρού 10 μηνών στην Πάτρα: Οι τραγικές συνθήκες διαβίωσης – «Το δάγκωσαν τα ξαδέρφια του» λέει η μητέρα
Ιατροδικαστής μιλά για κακοποίηση ή παραμέληση, η 18χρονη μητέρα σε καταυλισμό Ρομά, καταγγελίες για εγκληματική αμέλεια

Καραμπόλα πέντε οχημάτων στην Παραλιακή - Προβλήματα στην κυκλοφορία
Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της οδού Ήβης Αθανασιάδου

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε οικισμούς σε Ίλιον, Ασπρόπυργο, Αχαρνές και Ελευσίνα
Σκοπός των ευρείας κλίμακας επιχειρήσεων ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας

Επεισόδιο τα ξημερώματα στα Εξάρχεια: 114 προσαγωγές
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε διμοιρία των ΜΑΤ

Κατέρρευσε ο Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της προπόνησης - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος κατέρρευσε στην προπόνηση της Εθνικής Ρουμανίας

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε μετά την προβολή του βίντεο στο δικαστήριο – «Αντιμετωπίστηκα σαν π@ρνη»
«Μέχρι σήμερα βλέπω σχόλια και σκέφτομαι πόσο αρρωστημένα μυαλά μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι», τονίζει η Ιωάννα Τούνη

Λουκέτο σε αλυσίδα καφέ στο Ιράν επειδή τα ποτήρια παρέπεμπαν στον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ
Στη διακοσμητική εικόνα του ποτηριού απεικονιζόταν μία άδεια καρέκλα, που ερμηνεύτηκε ως απουσία ηγεσίας

Ξύπνησαν μνήμες Κραν Μοντανά - Στις φλόγες κλαμπ με 750 θαμώνες κοντά στο Στρασβούργο
Αγνωστα τα αίτια της πυρκαγιάς - Πρόλαβαν να απομακρυνθούν οι θαμώνες και το προσωπικό, τρεις ελαφρά τραυματίες

Ιωάννινα: «Ασπρισε» το Πάπιγκο από το χαλάζι- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό
Η χαλαζόπτωση είχε διάρκεια λίγα λεπτά αλλά ήταν αρκετή για να μετατρέψει την περιοχή σε χειμωνιάτικο τοπίο

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την τραγωδία στην Εγνατία Οδό: 54χρονος και 73χρονη οι δύο νεκροί
Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Κοζάνη: Συνελήφθη 39χρονος δραπέτης από τις φυλακές Κασσάνδρας
Ο 39χρονος ήταν έγκλειστος, εκτίοντας ποινή φυλάκισης έξι ετών, για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Τι αλλάζει από αύριο για τους ταξιδιώτες εκτός Σένγκεν
Το νέο σύστημα αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο γινόταν μέχρι πρότινος η ταυτοποίηση των ταξιδιωτών

Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 82χρονος που είχε καταγγείλει ότι τον κακοποιούσε η 77χρονη σύζυγός του
Ο 82χρονος εντοπίστηκε νεκρός μία ημέρα μετά την αθώωση της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία

Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο του Αγρινίου: Πληροφορίες για τραυματισμό νεαρού από μαχαίρι
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματισμένο στο νοσοκομείο Αγρινίου

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Εκατέρωθεν πυρά στον 2ο μήνα – Τραυματίες Αμερικανοί στρατιώτες στη Σαουδική Αραβία
Νεκρός και τραυματίες από ιρανικό πλήγμα στο Τελ Αβίβ, ενώ ο Ρούμπιο εκτιμά ότι οι στόχοι των ΗΠΑ θα επιτευχθούν μέσα σε δύο εβδομάδες.

Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Τα 5 βήματα για την αίτηση και πόσα ευρώ δικαιούστε
Η πλατφόρμα στο gov.gr αναμένεται να ανοίξει μέσα στην εβδομάδα, με στόχο οι πρώτες πληρωμές να γίνουν πριν τα μέσα Απριλίου.

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του - Τραυματίστηκε η γυναίκα
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα - Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Έξαλλος ο Βανς με τον Νετανιάχου: Μας «πούλησες» έναν εύκολο πόλεμο
Σύγκρουση Βανς - Νετανιάχου

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»

Η συγκινητική επανένωση μητέρας με την κόρη της έπειτα από 24 χρόνια: Το μυστήριο της εξαφάνισης που συγκλόνισε
«Η κόρη μου με έχει συγχωρήσει»

Αρκτική: Ιστορικό χαμηλό στον θαλάσσιο πάγο - Ανησυχία για το καλοκαίρι
Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί στα 48 χρόνια δορυφορικών μετρήσεων

Χάος στο Καπιτώλιο: Ρεπουμπλικάνοι εξοργισμένοι με τον Τραμπ για το Ιράν αποχώρησαν από εμπιστευτική ενημέρωση
«Μας παραπλάνησε»

Ισραηλινοί συνέλαβαν νήπιο 21 μηνών στη Γάζα: Φέρει σημάδια βασανιστηρίων και εγκαύματα από τσιγάρο
Λεκέδες από αίμα στα ρούχα του

Οι χώρες που η ευθανασία είναι νόμιμη: Τι ισχύει στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, ποια η άποψη των Ελλήνων
Η ευθανασία επιτρέπεται σε περιορισμένο αριθμό χωρών και υπό αυστηρές προϋποθέσεις

Νεπάλ: Ο πρώην ράπερ Μπαλέντρα Σαχ ορκίστηκε πρωθυπουργός
Πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που συγκέντρωσε περισσότερα από 2.000.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες

Τι αλλάζει για τα ΙΧ με τον νέο νόμο - Νέοι κανόνες για ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, ηλεκτρικά οχήματα
Τι προβλέπει ο νέος νόμος για τα χιλιόμετρα του οχήματος, τις πινακίδες και τα εισαγόμενα οχήματα

Χαμός στον «Τροχό της Τύχης»: Παίκτης έλυσε τον τελευταίο γρίφο και κέρδισε το αυτοκίνητο, δείτε βίντεο
Ο 23χρονος Χρήστος μπορεί να μην έχει ακόμα δίπλωμα, ωστόσο δήλωσε πως θα ξεκινήσει άμεσα μαθήματα

Κρήτη: Τρόμος για μαθήτριες στο πλοίο της γραμμής - Γυμνός άντρας εισέβαλε στην καμπίνα τους
Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής










