
Σοκ επικρατεί στην Ευρώπη για την άνετη επικράτηση της συμμαχίας της άκρας δεξιάς και της δεξιάς στην Ιταλία η οποία αναμένεται να σχηματίσει κυβέρνηση υπό την Τζόρτζια Μελόνι.
Η επικεφαλής της ιταλικής άκρας δεξιάς Τζόρτζια Μελόνι, η οποία δήλωνε στα νιάτα της θαυμάστρια του Μπενίτο Μουσολίνι, θέλει να γίνει η επόμενη πρωθυπουργός μετά τη νίκη της παράταξής της στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες Κυριακή στην Ιταλία, προσπάθησε να καθησυχάσει τις ανησυχίες στη χώρα της και στο εξωτερικό τονίζοντας στις πρώτες τις δηλώσεις: «Θα κυβερνήσουμε για όλους τους Ιταλούς»:
Μετά τη Σουηδία, η άκρα δεξιά σημειώνει νέα νίκη στην Ευρώπη, καθώς στην Ιταλία —για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου— μεταφασιστικό κόμμα βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας.
Απογειώθηκε το ποσοστό του κόμματός της
Παραμένοντας στην αντιπολίτευση, απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις που διαδέχθηκαν η μια την άλλη μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2018, το κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας (Fratelli d’Italia, FdI) επιβλήθηκε ως η βασική εναλλακτική και είδε το ποσοστό του να απογειώνεται από το 4,3% πριν από τέσσερα χρόνια σχεδόν στο ένα τέταρτο των ψήφων σήμερα (περί το 26%), ή, με άλλα λόγια, μετατρέπεται στο πρώτο κόμμα του κοινοβουλίου της χερσονήσου.
«Θα κυβερνήσουμε για όλους»
«Οι Ιταλοί έστειλαν καθαρό μήνυμα υπέρ μιας κυβέρνησης της δεξιάς υπό την ηγεσία των Αδελφιών της Ιταλίας», είπε η κυρία Μελόνι επιβεβαιώνοντας τη φιλοδοξία της να γίνει η επόμενη πρωθυπουργός.
«Θα κυβερνήσουμε για όλους» τους Ιταλούς, υποσχέθηκε. «Θα το κάνουμε με σκοπό να ενώσουμε τον λαό, να προαγάγουμε αυτά που τον ενώνουν μάλλον παρά αυτά που τον χωρίζουν», πρόσθεσε σε σύντομη τοποθέτησή της καλώντας για «ενότητα» και κατευνασμό, αναγνωρίζοντας πως η προεκλογική εκστρατεία ήταν «βίαιη και επιθετική». Διαβεβαίωσε πως «δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας».
Η συμμαχία που σχημάτισε με το άλλο κόμμα της ιταλικής ακροδεξιάς, τη Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι, και με τη Φόρτσα Ιτάλια (FI), τη δεξιά παράταξη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συγκεντρώνει περί το 43% των ψήφων και αναμένεται να εξασφαλίσει απόλυτη πλειοψηφία των εδρών, τόσο στη Βουλή, όσο και στη Γερουσία.
Η παράταξη που ίδρυσε στα τέλη του 2012 η Τζόρτζια Μελόνι με συνοδοιπόρους της διαφωνούντες του μπερλουσκονισμού ξεπέρασε το Δημοκρατικό Κόμμα (PD) του Ενρίκο Λέτα, που δεν κατάφερε να φράξει τον δρόμο της άκρας δεξιάς και πέφτει κάτω από το φράγμα του 20% των ψήφων, με φόντο τη συγκριτικά χαμηλή συμμετοχή του εκλογικού σώματος στη διαδικασία (64,07%, από 73,86% το 2018).
Η αντιπρόεδρος του PD Ντέμπορα Σερατσιάνι αναγνώρισε τη «νίκη της δεξιάς υπό την Τζόρτζια Μελόνι», κάνοντας λόγο για «βραδιά θλίψης για τη χώρα».
Ο πολιτικός σεισμός στην Ιταλία καταγράφεται δύο εβδομάδες έπειτα από εκείνον στη Σουηδία, όπου συντηρητική συμμαχία που συμπεριλαμβάνει τους Σουηδούς Δημοκράτες (SD), κόμμα που προέκυψε από το νεοναζιστικό κίνημα, σημείωσε εκλογική νίκη, έγινε η μεγαλύτερη δεξιά παράταξη στη σκανδιναβική χώρα. Το SD και το FdI ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Προειδοποίηση από την ΕΕ
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κάνοντας παρέμβαση που εκλήφθηκε στη Ρώμη (με δυσαρέσκεια) ως προειδοποίηση, υπενθύμισε προ ημερών πως η ΕΕ διαθέτει «εργαλεία» για να τιμωρεί κράτη που καταπατούν το κράτος δικαίου και τις κοινές αξίες.
«Οι Ιταλοί παρέδωσαν μάθημα ταπεινότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία, με τη φωνή της κυρίας φον ντερ Λάιεν, προσπάθησε να τους υπαγορεύσει τι θα ψήφιζαν», σχολίασε δηκτικά ο γάλλος ευρωβουλευτής Ζορντάν Μπαρντελά, του Εθνικού Συναγερμού (RN) της Μαρίν Λεπέν. «Καμιά απειλή οποιουδήποτε είδους δεν μπορεί να σταματήσει δημοκρατία», πρόσθεσε υποστηρίζοντας πως οι Ευρωπαίοι «παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους».
Μαύρο πρόβατο στις Βρυξέλλες, ο ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, όπως και ο πολωνός ομόλογός του Ματέους Μοραβιέτσκι, απηύθυνε τα «συγχαρητήριά του» στην κυρία Μελόνι.
Μέσω του πολιτικού συμβούλου του και βουλευτή Μπάλας Όρμπαν, πρόσθεσε: «σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, χρειαζόμαστε όσο ποτέ φίλους που έχουν κοινό όραμα και κοινή προσέγγιση για τις προκλήσεις στην Ευρώπη».
Η Τζόρτζια Μελόνι «έδειξε τον δρόμο» προς μια Ευρώπη «υπερήφανη», «ελεύθερη», αποτελούμενη από «κυρίαρχα κράτη», πανηγύρισε από την πλευρά του ο ηγέτης του ισπανικού ακροδεξιού κόμματος Vox, ο Σαντιάγο Αβασκάλ.
Η νέα κυβέρνηση
Τα Αδέλφια της Ιταλίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ, οφείλουν την επιτυχία τους στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των αντιπάλων τους, στον άνεμο της απόρριψης της πολιτικής τάξης που πνέει στη χερσόνησο και στο χάρισμα της επικεφαλής τους.
Η 45χρονη Ρωμαία, η οποία στα νιάτα της δήλωνε θαυμάστρια του Μπενίτο Μουσολίνι, κατάφερε να να αποδαιμονοποιήσει την εικόνα της ιδίας και της παράταξής της καθώς και να κεφαλαιοποιήσει τους φόβους και την οργή εκατομμυρίων Ιταλών μπροστά στην έκρηξη των τιμών και της ανεργίας, την απειλή ύφεσης και τις ανεπάρκειες των δημόσιων υπηρεσιών.
Η επόμενη ιταλική κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει την κρίση που προκαλεί ο αλματωδώς αυξανόμενος πληθωρισμός, την ώρα που η Ιταλία έχει δημόσιο χρέος που φθάνει το 150% του ΑΕΠ της.
Στη χώρα όπου η κυβερνητική αστάθεια αποτελεί χρόνιο φαινόμενο, πολιτολόγοι ήδη δίνουν βραχύ προσδόκιμο ζωής στη συμμαχία που κέρδισε χθες, γάμο συμφέροντος ανάμεσα σε τρεις ηγέτες με ανταγωνιστικές φιλοδοξίες.
Για την κυρία Μελόνι, «η πρόκληση θα είναι να μεταμορφώσει την εκλογική της επιτυχία στην ηγεσία μιας κυβέρνησης που μπορεί να έχει διάρκεια», αυτό «είναι ο μεγάλος άγνωστος» της νέας ιταλικής πολιτικής εξίσωσης, σύμφωνα με τον Λορέντζο Ντε Σίο, καθηγητή πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο Luiss της Ρώμης.
Η κυρία Μελόνι, χωρίς καμία κυβερνητική εμπειρία πέρα από το εφήμερο πέρασμά της από το υπουργείο Νεολαίας (2008-2011), θα έχει γεμάτα τα χέρια στην προσπάθειά της να χειριστεί τους συμμάχους της, πολύ πιο πεπειραμένους από εκείνη. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπήρξε επανειλημμένα πρωθυπουργός, ο Ματέο Σαλβίνι υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Στον φάκελο της Ουκρανίας, η ΕΕ και άλλοι σύμμαχοι της Ιταλίας, κράτους μέλος του NATO, θα βάλουν στο μικροσκόπιο την κατανομή των χαρτοφυλακίων μεταξύ των τριών κομμάτων. Καθώς μολονότι η κυρία Μελόνι δηλώνει πεισμένη υποστηρίκτρια της ατλαντικής συμμαχίας και τάσσεται υπέρ των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία, ο κ. Σαλβίνι είναι κατά.
Το πρόγραμμα της συμμαχίας
Μετά το σοκ που έφερε η νίκη της συμμαχίας της ακροδεξιάς με τη δεξιά στην Ιταλία, έρχεται στο προσκήνιο το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει σε περίπτωση που σχηματιστεί κυβέρνηση.
Ευρωπαϊκή Ένωση, πολιτική για την οικογένεια, ενέργεια: ακολουθεί σε αδρές γραμμές το πρόγραμμα της συμμαχίας της άκρας δεξιάς και της δεξιάς που επικράτησε στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές στην Ιταλία.
Το πρόγραμμα αυτό προσυπέγραψαν οι δύο παρατάξεις της άκρας δεξιάς, τα Αδέλφια της Ιταλίας υπό την Τζόρτζια Μελόνι και η Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι, καθώς και η δεξιά παράταξη Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Εξωτερική πολιτική
Τήρηση των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί στο πλαίσιο του NATO.
Υποστήριξη της Ουκρανίας που είναι αντιμέτωπη με τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας και υποστήριξη κάθε διπλωματικής προσπάθειας για να εξευρεθεί λύση στη σύγκρουση.
Προσήλωση στη διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, με προοπτική μια Ευρωπαϊκή Ένωση περισσότερο πολιτική και λιγότερο γραφειοκρατική.
Αναθεώρηση των κανόνων του Συμφώνου Σταθερότητας.
Υπεράσπιση και προαγωγή των ιστορικών και πολιτιστικών ιουδαιοχριστιανικών ριζών και ταυτοτήτων στην Ευρώπη.
Οικονομία, κοινωνία
Πλήρης αξιοποίηση των πόρων του ευρωπαϊκού σχεδίου ανάκαμψης, υπέρβαση των τρεχουσών καθυστερήσεων στην εφαρμογή του προγράμματος.
Συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δυνάμει των ευρωπαϊκών κανόνων, για την αναθεώρηση του σχεδίου ανάκαμψης βάσει των νέων συνθηκών, αναγκών και προτεραιοτήτων.
Μείωση της φορολογικής πίεσης για τις οικογένειες, τις επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους.
Κατάργηση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.
Αναπροσαρμογή της κατώτερης σύνταξης, των κοινωνικών επιδομάτων και των επιδομάτων αναπηρίας.
Θεσμοί
Απευθείας εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.
Συνέχιση της διαδικασίας για την αναγνώριση της αυτονομίας των περιφερειών.
Οικογένεια
Σχέδιο υποστήριξης και αύξησης της γεννητικότητας με δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς, δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών σε εταιρείες, βιβλιοθηκών και παιδότοπων.
Μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα για βρέφη και παιδιά.
Ασφάλεια, μετανάστευση
Αγώνας εναντίον κάθε μορφής αντισημιτισμού και ισλαμικού φονταμενταλισμού.
Αγώνας εναντίον της παράτυπης μετανάστευσης και διαχείριση των ροών των νόμιμων μεταναστών.
Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και της ένταξης στην αγορά εργασίας των νόμιμων μεταναστών.
Υπεράσπιση των εθνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.
Αποκλεισμός των πλεούμενων βάσει συμφωνίας με τις αρχές χωρών της βόρειας Αφρικής για να εμποδίζεται η εμπορία ανθρώπων και η διακίνηση παράτυπων μεταναστών.
Δημιουργία κέντρων υποδοχής μεταναστών και προσφύγων σε περιοχές εκτός Ευρώπης, που θα διαχειρίζεται η ΕΕ, για να εξετάζονται οι αιτήσεις χορήγησης ασύλου.
Ενέργεια, περιβάλλον
Βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση.
Αύξηση της παραγωγής ηλεκτρισμού από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Διαφοροποίηση των πηγών ενεργειακού εφοδιασμού και εφαρμογή σχεδίου για την ενεργειακή αυτάρκεια.
Εξέταση του ενδεχομένου αξιοποίησης της πυρηνικής ενέργειας με ασφαλή τρόπο.
Τήρηση και επικαιροποίηση των διεθνών δεσμεύσεων της Ιταλίας στον αγώνα εναντίον της κλιματικής αλλαγής.
Πηγή: http://www.in.gr/2022/09/26/world/italia-sok-stin-eyropi-gia-ti-niki-tis-akrodeksias/
Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού
Είναι οργανωμένος οπαδός - Σοκάρει η ηλικία του

Σαλαμίνα: Ξεσπά η αδερφή της 43χρονης - «Γιατί δεν έκαναν κάτι όσοι είπαν ότι άκουγαν καυγάδες»
Τι δήλωσε η αδερφή της άτυχης 43χρονης

Μερομήνια: Τι μας περιμένει μέχρι το τέλος της χρονιάς - Πότε θα πέσουν χιόνια
Τα χειμωνιάτικα θα χρειαστεί να κατεβάσουμε από τις ντουλάπες καθώς οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν

Κυνικός ο δολοφόνος στη Σαλαμίνα: «Ένας λιγότερος άνθρωπος στη Γη»
Μάρτυρας κλειδί περιέγραψε τη συνομιλία με τον δράστη, μετά τη γυναικοκτονία

Πολικές θερμοκρασίες: Μέχρι -8 στη Βόρεια Ελλάδα
Χαμηλές θερμοκρασίες και την Κυριακή, με χιόνια στα βόρεια και ορεινά

Τιμολόγια ρεύματος: Πώς να επιλέξουμε «χρώμα»
Συμβουλές για τη χρήση του καθενός από τα τιμολόγια - Δείτε αναλυτικά τις κάρτες

Εικόνες φρίκης με νεκρό Ισραηλινό όμηρο – Απήχθη από τη Χαμάς, σκοτώθηκε από τις IDF
Ο 25χρονος φαίνεται πεσμένος στο έδαφος, με το σώμα και το πρόσωπό του να είναι παραμορφωμένα

Ανακαλύφθηκε στη Σιβηρία το αρχαιότερο φρούριο του κόσμου - Χτίστηκε πριν από 8.000 χρόνια
Το φρούριο βρίσκεται σε αμμώδη περιοχή, γεγονός που υποδηλώνει ότι η τοποθεσία επιλέχθηκε από κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες

«Στέκι Ανω-Κάτω Πατησίων»: Δακρυγόνα και προσαγωγές μετά από επιχείρηση «ανακατάληψης»
Ομάδα ατόμων του αναρχικού χώρου έστησε οδοφράγματα και άρχισε να πετάει πέτρες και αντικείμενα προς την πλευρά των ανδρών των ΜΑΤ

Απαγόρευσαν στην οικογένειά της Μαχσά Αμινί να πάει στη Γαλλία για το βραβείο Ζαχάροφ
Απαγορεύτηκε σε μέλη της οικογένειάς της να φύγουν από το Ιράν, παρόλο που διέθεταν βίζα

Σκληρό βίντεο: Έκαψε ζωντανό τον σύζυγό της στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Παρά τη διάσωσή του από τους πυροσβέστες και τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Getulio Vargas, ο 50χρονος υπέκυψε στα τραύματά του

16χρονη μαζορέτα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Τέξας - «Να βρεθεί ο δολοφόνος», λέει η οικογένειά της
«Κάποιος έκανε κακό στο παιδί μου, κάποιος μου πήρε το παιδί μου», λέει η τραγική μητέρα

Ρέντης: Βρέθηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στο κλειστό - Αποτυπώματα ψάχνει η ΕΛΑΣ
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Παγωνιά και βροχές σήμερα - Πού θα χιονίσει αύριο
Ανεμοι τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

«Είχε ακατάσχετη αιμορραγία, 15 λεπτά δε βρισκόταν στη ζωή»
Ο αστυνομικός δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον αριστερό του μηρό με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολύ αίμα μέχρι να μπορέσουν οι συνάδελφοί του και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο

36χρονη πάστορας γίνεται μοντέλο του OnlyFans και λέει ότι τώρα αισθάνεται πιο κοντά στον Θεό
«Αρχισα να βλέπω ότι η εκκλησία είναι ένα διεφθαρμένο περιβάλλον, είναι ακόμη χειρότερο από τον έξω κόσμο, επειδή εκεί άλλα κηρύττουν και άλλα κάνουν», είπε η η 36χρονη Ana Akiva

Αράχωβα: «Είναι ψυχοπαθής, πρέπει να βρούμε τον δολοφόνο»
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη

Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια: Πέταξαν μολότοφ και πέτρες στα ΜΑΤ
Ομάδα περίπου 50 ατόμων βγήκε στις 3 τα ξημερώματα μέσα από το Πολυτεχνείο

Πέθανε ο Ryan O` Neil
Έφυγε σε ηλικία 82 ετών ο πρωταγωνιστής του Love Story

Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες για τον τραυματισμό του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα
Στα χέρια της αστυνομίας το αλεξίπτωτο της φωτοβολίδας που τραυμάτισε τον αστυνομικό

Τελεσίγραφο ΗΠΑ στο Ισραήλ για να λήξει σύντομα τον πόλεμο
Φοβούνται ότι θα βάλει φωτιά σε όλη τη Μέση Ανατολή

Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία: Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο
Ζητήθηκε στους κατοίκους της περιοχής να μην τα καταναλώσουν

22χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην Πάτρα
Φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του

Η Τουρκία σχεδιάζει να εγκαταστήσει Παλαιστίνιους εποίκους στα κατεχόμενα της Κύπρου
Στόχος να ασκήσει πίεση για την αναγνώριση του ψευδοκράτους

Ηράκλειο: Η νοσοκόμα έσπασε τη σιωπή της για την 92χρονη που ήπιε καθαριστικό και πέθανε
Η άτυχη ηλικιωμένη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο

Επεισόδια στον Ρέντη: Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ. για «τακτικές των Ναζί»
«Απόφαση που θυμίζει ξεκάθαρα, όχι απλά χούντα αλλά τακτικές αντιποίνων των Ναζί»

H εθνική σύνταξη αυξάνεται σε 426,17 ευρώ από 1/1/2024
ημοσιεύτηκε η ΚΥΑ και υπεγράφη η εγκύκλιος για την αύξηση των κύριων συντάξεων κατά 3%

Επεισόδια στον Ρέντη: Συγκλονίζει η μαρτυρία συνάδελφου του 31χρονου αστυνομικού
«Η φωτοβολίδα έφτασε μέχρι το κόκκαλο»

Στοιχεία που σοκάρουν: Το 31% των ατόμων που κακοποιούν σeξουαλικά ζώα κάνουν το ίδιο σε παιδιά και ενήλικες!
40% των ανθρωποκτονιών με σeξουαλικά κίνητρα πραγματοποιήθηκαν από άτομα που είχαν στο παρελθόν προβεί σε σeξουαλική κακοποίηση ζώων, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία

Φοιτητής έκλεψε κράνος αστυνομικού για ένα challenge στο TikTok
Συνελήφθη γρήγορα από τους αστυνομικούς που αντιλήφθηκαν την πράξη του και τον ακολούθησαν

Ρέντη: Σε κώμα ο αστυνομικός μετά τη δολοφονική επίθεση
Πολύ κρίσιμη η κατάστασή του

Ρέντη: Πώς έγινε η δολοφονική καταδρομική - Έκαιγαν τα ρούχα στις τουαλέτες
Με κάθε λεπτομέρεια φαίνεται πως οι χούλιγκαν είχαν σχεδιάσει την επίθεση κατά των αστυνομικών με έναν εξ αυτών να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Στο νοσοκομείο μαθήτρια μετά από ηλεκτροπληξία
Στόλιζε το δέντρο στο Γυμνάσιο Χερσονήσου

Χριστούγεννα 2023 – Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά
Ποιες Κυριακές τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά

Ξάνθη: Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη - Οδηγός ΙΧ την παρέσυρε και την εγκατέλειψε
Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ οι αρχές στη Ξάνθη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Ανω Πατήσια: Συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά σε διαμέρισμα στην οποία έχασε τη ζωή της γυναίκα
«Καίγομαι, καλέστε βοήθεια»

Σαλαμίνα: «Την ξέκανα, την καθάρισα»
Η ωμή παραδοχή του δολοφόνου της 43χρονης και τα νέα στοιχεία

Έκλεισαν την Πέτρου Ράλλη συγγενείς προσαχθέντων από τα επεισόδια στου Ρέντη
Μεταξύ των προσαχθέντων βρίσκονται και ανήλικα παιδιά

Χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο με κρύο και βροχές - Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά
Ακραίες εναλλαγές του καιρού από εβδομάδα σε εβδομάδα

Μεγιστάνας της σοκολάτας σκότωσε και έκαψε ζευγάρι για έναν δρόμο
Αμερικανός μεγιστάνας σοκολάτας συνελήφθη μετά τη δολοφονία ενός Καναδού επιχειρηματία και της συζύγου του
