Αν και η σχέση η οποία φάνηκε στο ξεκίνημα να έχει ξεκάθαρους όρους και από τις δυο πλευρές, εν τούτοις βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο ζιγκολό άρχισε να απαιτεί υπέρογκα χρηματικά ποσά από το θύμα καταφθάνοντας σε στυγνούς εκβιασμούς, που είχαν να κάνουν με την αποκάλυψη της ερωtικής ταυτότητας του θύματος. Μια από τις προφάσεις του για να πάρει τα λεφτά από τον ερωτοχτυπημένο γιατρό ήταν πως είχε πέσει θύμα μαύρης μαγείας από τον ίδιο και προκειμένου να λύσει αυτά τα μάγια και να αφιερώσει τη ζωή του σε εκείνον έπρεπε να του δώσει χρήματα!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για την υπόθεση που απασχόλησε πριν από καιρό την ελληνική δικαιοσύνη, όταν ο 42χρονος αναγκάστηκε να προσφύγει στην αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 35χρονο με την κατηγορία του εκβιασμού.
Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του το θύμα, το καλοκαίρι του 2020 γνώρισε μέσα από ιστοσελίδα παροχής ερωtικών υπηρεσιών έναν άνδρα που του συστήθηκε αρχικά ως «Μάρκος». Ξεκίνησαν να συνευρίσκονται ερωtικά σε πόλη της Βορείας Ελλάδας όπου διέμενε τότε το θύμα. Κάθε φορά που συναντιόντουσαν ο γιατρός τον πλήρωνε καθώς ο 35χρονος που παρείχε ερωtικές υπηρεσίες. Μετά από λίγο καιρό οι δυο άνδρες άρχισαν να έχουν συχνή επικοινωνία και επαφή ενώ πήγαιναν και ταξίδια στα οποία του έδινε 3.000 ευρώ για ένα τριήμερο!
«Μετά από τα ταξίδια που κάναμε είχαμε έρθει πιο κοντά ή τουλάχιστον εγώ έτσι πίστευα όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια. Αυτός μου έλεγε ότι είμαστε μαζί, όμως συνέχισε να μου ζητάει λεφτά σε κάθε μας συνάντηση με το πρόσχημα ότι είναι στενά οικονομικά και έχει περιορίσει τη δουλειά που κάνει. Μου είχε πει ότι έχει πάρει ένα δάνειο από τοκογλύφους προκειμένου να ξεχρεώσει τραπεζικό δάνειο που είχε πάρει νωρίτερα ο πατέρας του για να αγοράσει το σπίτι τους».
Όπως έλεγε ο 35χρονος στον 42χρονο ο λόγος που είχε γίνει ζιγκολό παρέχοντας ερωtικές υπηρεσίες σε άνδρες ήταν για να μαζέψει χρήματα να ξεχρεώσει τους τοκογλύφους.
«Με την ιστορία αυτή με έπεισε και του δάνεισα τον Δεκέμβριο του 2020 15.000 ευρώ για τους τοκογλύφους. Εγώ συνέχισα να βρίσκομαι μαζί του ερωτικά. Τον Ιούνιο του 2021 του δάνεισα ακόμα 30.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο και με τη συμφωνία ότι θα ξεχρεώσει και επιτέλους θα έρθει να μείνει στο νησί που πλέον ζούσα και εργαζόμουν. Εγώ πλέον τον είχα ερωτευτεί, πίστευα ό,τι μου έλεγε και ήλπιζα ότι όταν ξεχρεώσει θα είμαστε επιτέλους μαζί. Συνεχώς μου έδινε ψεύτικες ελπίδες, όμως λόγω των συναισθημάτων μου γι’αυτόν δεν ήμουν σε θέση να δω καθαρά ότι με εκμεταλλεύεται για να μου αποσπά χρηματικά ποσά».
Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του ο γιατρός καθ’όλη τη διάρκεια της γνωριμίας τους του δάνειζε χρήματα για διάφορους λόγους που επικαλούνταν ο 35χρονος. Τον Μάϊο του 2021 του δάνεισε 800 ευρώ για επέμβαση αιμορροϊδων. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους άλλα 1000 ευρώ για να κάνει εγχείριση στο διάφραγμα στη μύτη του. Ενώ το καλοκαίρι του 2022 του δάνεισε άλλα 300 ευρώ για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας μεταξύ των οποίων και σύφιλη. Αλλά το πιο αξιοπερίεργο και εκείνο που έκανε τον 42χρονο να αντιληφθεί την εξαπάτηση ήταν αυτό που συνέβη λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2022. “Άρχισε να μου λέει ότι αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, για τα οποία πιστεύει ότι ευθύνονται τα μάγια που του έχω κάνει εγώ. Έτσι λοιπόν μου ζήτησε άλλες 10.000 ευρώ προκειμένου όπως είπε να λυθούν τα μάγια, να μπορέσουμε να είμαστε μαζί και να εξιλεωθώ εγώ για τα λάθη που έχω κάνει. Εγώ δεν του τα έδωσα καθώς είχα αντιληφθεί πλέον ότι κοροϊδευει και τότε άρχισε να με εκβιάζει ότι αν δεν του έδινα τα χρήματα θα μάθαινε όλη η οικογένειά μου και οι φίλοι μου για τις σeξουαλικές μου προτιμήσεις. Συγκεκριμένα με απειλούσε ότι θα τους στείλει βίντεο με τις ερωtικές μας περιπτύξεις που είχαμε τραβήξει με κοινή συναίνεση. Μάλιστα έμπλεξε και τον πατέρα μου σε όλο αυτό, καθώς ο πατέρας μου έλαβε απειλητική κλήση με απόκρυψη, χωρίς να θυμάμαι ακριβή ημερομηνία, από άγνωστο άτομο που του είπε «μάζεψε τον γιο σου γιατί θα βρει μπελά με αυτά που κάνει».
Στα στοιχεία που προσκόμισε στην αστυνομία το θύμα ήταν και γραπτά μηνύματα (sms) που είχε λάβει από τον κατηγορούμενο που αποδείκνυαν τον εκβιασμό. Μάλιστα σε ένα από αυτά ο 35χρονος αναφέρει στον 42χρονο, «Η κοροϊδια συνεχίζεται. Πιστεύεις πως θα το αφήσω έτσι. Κάτσε και περίμενε αυτή την εβδομάδα θα τη θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή. Κάνεις ό,τι κάνεις πίσω από την πλάτη μου με τα μάγια και νομίζεις πως δεν θα κάνω τίποτε; Σου έδωσα μια ευκαιρία πριν δείξω σε όλους τι πραγματικά είσαι για να μην ξεφτιλιστείς στη δουλειά σου ούτε στον οικογενειακό σου περίγυρο. Τώρα κάτσε και περίμενε να δεις τα αποτελέσματα από τις μ@@ες που πήγες και μου έκανες».
Τον Μάρτιο του 2023 ο 35χρονος συνελήφθη όταν το θύμα πήγε στην αστυνομία κατήγγειλε τον εκβιασμό και με προσημειωμένα χρήματα πήγε σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον ζιγκολό. Όταν πήρε τον φάκελο αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα. Εκεί στην κατάθεσή του ο 35χρονος αποδέχτηκε την κατηγορία του εκβιασμού και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι με τον 42χρονο είχαν συνάψει σχέση και «είχα μάθει ότι μου είχε κάνει μάγια, όχι ότι τα πιστεύω, αλλά πάτησα σε αυτό προκειμένου να εξοικονομήσω χρήματα για μέλος της οικογένειάς μου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ποτέ μου δεν είχα σκοπό να προβώ στη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο και δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Το έκανα απλά για να φοβηθεί και το έχω μετανοιώσει. Ζητώ συγνώμη και αναγνωρίζω το λάθος μου».
Στην εκδίκαση της υπόθεσης η κατηγορία μεταβλήθηκε σε απόπειρα απειλής και ο 35χρονος καταδικάστηκε σε 15 μήνες με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1419080/zigolo-poulouse-erota-se-ofthalmiatro-kai-tou-etroge-lefta-ti-kataggellei-to-thuma/
Κλειστά την Πέμπτη όλα τα σχολεία στην Κρήτη λόγω της αφρικανικής σκόνης
Το μέτρο έρχεται ως συνέχεια των επιμέρους αποφάσεων που είχαν ήδη ληφθεί

Έδειραν και μαχαίρωσαν 19χρονο στην Γλυφάδα για να του κλέψουν το κινητό, πώς τον κατέβασαν από το σπίτι του
Συνελήφθησαν δύο άτομα - Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

«Ξεκινάμε» - Η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε το κόμμα της
«Είμαστε ένα ανεξάρτητο κίνημα πολιτών που γεννιέται από τη βάση, από την κοινή μας ανάγκη να έρθει επιτέλους η αλλαγή» υποστηρίζει

Έβερεστ: Σκουπίδια, συνωστισμός και παρατημένοι νεκροί στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου
«Η υψηλότερη χωματερή του κόσμου»

Ανδρας έσπρωξε επιβάτη στις ράγες λίγο πριν φτάσει το τρένο στο Σιάλτ, συγκλονιστικό βίντεο
Ο 26χρονος που συνελήφθη είπε στην αστυνομία ότι ο άνδρας στο βίντεο ήταν κάποιος που «ίσως του έμοιαζε» ή «ο δίδυμος αδελφός μου που δεν έχω»

Σκηνές τρόμου σε γαμήλιο γλέντι στο Μενίδι: Ξυλοκόπησαν καλεσμένο και τον έσυραν στην πίστα
Σοκαριστικό βίντεο - Το θύμα νοσηλεύεται με κρίσιμη κατάσταση λόγω κρανιοεγκεφαλικών τραυματισμών, και οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση με πιθανή εμπλοκή και άλλων ατόμων

Κακοκαιρία «Erminio»: Νέες οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας - Μείνετε μέσα και ανάψτε τα φώτα
Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μεριμνούν για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας

Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος που ήταν αγνοούμενος στην Χαλκιδική
Τον 26χρονο αναζητούσε τις τελευταίες ώρες η μητέρα του

Τραμπ: Ο ηγέτης του Ιράν ζήτησε εκεχειρία
Θα τους στείλουμε πίσω στη Λίθινη Εποχή, μέχρι να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Τέμπη – Αντ. Ψαρόπουλος (πατέρας Μάρθης): «Αυτή η δίκη είναι ο αγώνας της ζωής μου για τη δικαίωση της κόρης μου»
Η δήλωσή του

Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος στην Κριμαία: Στους 29 οι νεκροί
Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει ποινική έρευνα για παραβίαση των κανόνων πτήσης

Γεννήθηκαν στη Γάζα, αλλά ποτέ δεν γνώρισαν τους γονείς τους – Δύο χρόνια μετά, 11 παιδιά επιστρέφουν στις οικογένειές τους
«Σήμερα είναι σαν μια νέα γέννηση, σαν ένα νέο ξεκίνημα»

Δίκη για τα Τέμπη: Απομακρύνθηκε ο Ρούτσι μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
«Του ασκήθηκε βία από έξι αστυνομικούς», καταγγέλλει η δικηγόρος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κακοκαιρία Erminio: Μήνυμα του 112 στην Αττική – “Περιορίστε τις μετακινήσεις έως τα μεσάνυχτα”
Μήνυμα από το 112 ήχησε στην Αττική, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που φέρνει η κακοκαιρία Erminio

Αγιο Φως: Σήμερα οι αποφάσεις για την άφιξή του – Το «plan b» και το σενάριο να μην γίνει η μεταφορά
Η ισραηλινή κυβέρνηση έχει διαβεβαιώσει ότι οι τελετές θα πραγματοποιηθούν κανονικά, έστω και υπό αυστηρούς περιορισμούς

«Παρακαλώ σκανάρετε την KitKat σας»: Η εταιρεία έφτιαξε tracker για να βρει τις 413.793 χαμένες σοκολάτες
Ενα φορτηγό της εταιρείας με 12 τόνους σοκολάτας κλάπηκε στη διαδρομή από την Ιταλία με προορισμό την Πολωνία

Έκτακτα μέτρα για την κακοκαιρία Erminio: Stop σε εξωτερικές εργασίες και σύσταση για τηλεργασία
Οι οδηγίες του υπουργείου Εργασίας για ιδιωτικό τομέα εν μέσω ακραίων φαινομένων

Πρόταση της ΕΕ για τηλεργασία και Κυριακές χωρίς ΙΧ λόγω αυξήσεων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο
Ο επίτροπος Ενέργειας Νταν Γιόργκενσεν κάλεσε τα κράτη-μέλη να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμων, καθώς οι τιμές πετρελαίου αυξήθηκαν 70% και του φυσικού αερίου 50%

Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας
Δεδομένου ότι σε ορισμένους Δήμους οι αποφάσεις αναστολής μπορεί να λαμβάνονται οποιαδήποτε ώρα, η τηλεκπαίδευση ενεργοποιείται άμεσα

Απίστευτο συμβάν στη Σύρο: Αντρας με μαχαίρι κυνηγούσε να σφάξει νοσηλεύτρια
Η ΠΟΕΔΗΝ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αυξανόμενη βία σε βάρος υγειονομικών

Σάντσεθ: «Βήμα προς το απαρτχάιντ» η θανατική ποινή μόνο για Παλαιστίνιους από το Ισραήλ
Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν χαρακτηρίσει σε πολλές περιπτώσεις τη στάση της Ισπανίας αντισημιτική

Τρομακτικό βίντεο από τον βομβαρδισμό του Ισραήλ στα νότια προάστια της Βηρυτού: Κτίριο γίνεται κομμάτια σε δευτερόλεπτα
Η αεροπορική επιδρομή σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης

Αμπελόκηποι: Βρήκαν κότες και κατσίκες στον 16ο όροφο πολυκατοικίας
Τα πουλερικά έχουν ήδη μεταφερθεί στον Εθνικό Κήπο

Χωρίς τράπεζες για 2 ημέρες - Πότε και πώς θα κάνουμε τις συναλλαγές μας
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την ειδική τραπεζική αργία

Προσοχή στις απάτες μετά την αποστολή των πρώτων κλήσεων από τις ΑΙ κάμερες ζητά η ΕΛΑΣ
Το μήνυμα που στέλνεται δεν έχει κάποιο link

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χτυπούν την οικονομία του Ιράν και ανακαλούν μαζικά βίζες
Στο στόχαστρο assets 530 δισ. δολαρίων

Η μέρα θα γίνει νύχτα: Η μεγαλύτερη έκλειψη Ηλίου του αιώνα - Δεν θα επαναληφθεί για 157 χρόνια
Μία ολόκληρη γενιά δεν θα δει ποτέ το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, η επανάληψη του οποίου προσδιορίζεται για το έτος 2183

Θεσσαλονίκη: Ένα 4χρονο παιδί εντοπίστηκε μόνο του να περιπλανιέται στο δρόμο, συνελήφθησαν οι γονείς
24 και 27 ετών οι γονείς

Εύοσμος: Ασφυκτικό θάνατο «βλέπουν» οι αρχές για την 59χρονη που βρέθηκε ημίγυμνη
Το χρονικό της τραγωδίας

Πλησιάζει με άγριες διαθέσεις η κακοκαιρία Erminio - Οι περιοχές που θα βρεθούν σε κόκκινο συναγερμό
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τρίτη (31/3) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τους κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους.

Βενζίνη και πετρέλαιο σε «τροχιά» εκτόξευσης – «Θα φτάσουν τα 2,20 ευρώ», προειδοποιούν ειδικοί
Πότε θα δούμε την αύξηση;

Γυναίκα το έσκασε από μισάνοιχτο παράθυρο περιπολικού φορώντας χειροπέδες, δείτε βίντεο
Απόδραση με άρωμα… Prison Break

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ακυρη η καθαίρεση της Παρασκευής Τυχεροπούλου, δικαστήριο διατάσσει να επιστρέψει στη θέση της
Το Μονομελές Πρωτοδικείο ανέτρεψε την απόφαση της διοίκησης Μπαμπασίδη, έκρινε ότι η καθαίρεσή της ήταν παράνομη και καταχρηστική και διατάσσει την επανατοποθέτησή της στη θέση της Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου

Ακαθάριστα οικόπεδα: Ώρα μηδέν για τους ιδιοκτήτες - Ποιοι εξαιρούνται, πόσο είναι το πρόστιμο
Ξεκινούν από 1η Απριλίου οι υποχρεωτικοί καθαρισμοί οικοπέδων, εν όψει αντιπυρικής περιόδου - Υποχρεωτικά η δήλωση καθαρισμού μέχρι και τις 15 Ιουνίου

Δείτε βίντεο: Μπουλντόζα εισβάλλει σε υπαίθρια αγορά στο Πεκίνο, τουλάχιστον 13 νεκροί
Το συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου στην υπαίθρια αγορά Νταχαντζί, στην περιοχή Φανγκσάν, όταν ένας 50χρονος οδηγός βαρέος οχήματος εισέβαλε σε ώρα που το μέρος ήταν γεμάτο κόσμο

Θεσσαλονίκη: Ημίγυμνη και με ζώνη στον λαιμό βρέθηκε νεκρή η 59χρονη στον Εύοσμο
Οι αρχές εξετάζουν με προσοχή τον τρόπο με τον οποίο είχε τοποθετηθεί, καθώς θεωρείται κρίσιμο στοιχείο για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Τρία εκατομμύρια αξιωματούχοι ξεκινούν στην Ινδία την απογραφή του μεγαλύτερου πληθυσμού στον πλανήτη
Θα κρατήσει πάνω από 1 χρόνο

O δράστης της ληστείας στο βενζινάδικο στο Αγρίνιο, εξομολογήθηκε και παραδόθηκε με τον ιερέα του στην Αστυνομία
Επέστρεψε και τα 695 ευρώ που έκλεψε

Πώς το Ιράν κερδίζει δισεκατομμύρια από τον πόλεμο του Τραμπ – Αποκαλυπτικά νούμερα
Ενώ οι πετρελαιο - μοναρχίες του Κόλπου αιμορραγούν, η Τεχεράνη βρίσκει τρόπους να βγάζει λεφτά εν μέσω σύγκρουσης - Η Κίνα, οι «σκιώδεις» εξαγωγές και ο ρόλος των Φρουρών της Επανάστασης

Anthropic: Το νέο AI μοντέλο της εταιρείας ονομάζεται «Mythos» και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για έναν χάκερ
Σύμφωνα με δημοσίευμα, το Mythos καθιστά πολύ πιο πιθανές τις μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπιθέσεις το 2026










