Αν και η σχέση η οποία φάνηκε στο ξεκίνημα να έχει ξεκάθαρους όρους και από τις δυο πλευρές, εν τούτοις βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο ζιγκολό άρχισε να απαιτεί υπέρογκα χρηματικά ποσά από το θύμα καταφθάνοντας σε στυγνούς εκβιασμούς, που είχαν να κάνουν με την αποκάλυψη της ερωtικής ταυτότητας του θύματος. Μια από τις προφάσεις του για να πάρει τα λεφτά από τον ερωτοχτυπημένο γιατρό ήταν πως είχε πέσει θύμα μαύρης μαγείας από τον ίδιο και προκειμένου να λύσει αυτά τα μάγια και να αφιερώσει τη ζωή του σε εκείνον έπρεπε να του δώσει χρήματα!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για την υπόθεση που απασχόλησε πριν από καιρό την ελληνική δικαιοσύνη, όταν ο 42χρονος αναγκάστηκε να προσφύγει στην αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 35χρονο με την κατηγορία του εκβιασμού.
Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του το θύμα, το καλοκαίρι του 2020 γνώρισε μέσα από ιστοσελίδα παροχής ερωtικών υπηρεσιών έναν άνδρα που του συστήθηκε αρχικά ως «Μάρκος». Ξεκίνησαν να συνευρίσκονται ερωtικά σε πόλη της Βορείας Ελλάδας όπου διέμενε τότε το θύμα. Κάθε φορά που συναντιόντουσαν ο γιατρός τον πλήρωνε καθώς ο 35χρονος που παρείχε ερωtικές υπηρεσίες. Μετά από λίγο καιρό οι δυο άνδρες άρχισαν να έχουν συχνή επικοινωνία και επαφή ενώ πήγαιναν και ταξίδια στα οποία του έδινε 3.000 ευρώ για ένα τριήμερο!
«Μετά από τα ταξίδια που κάναμε είχαμε έρθει πιο κοντά ή τουλάχιστον εγώ έτσι πίστευα όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια. Αυτός μου έλεγε ότι είμαστε μαζί, όμως συνέχισε να μου ζητάει λεφτά σε κάθε μας συνάντηση με το πρόσχημα ότι είναι στενά οικονομικά και έχει περιορίσει τη δουλειά που κάνει. Μου είχε πει ότι έχει πάρει ένα δάνειο από τοκογλύφους προκειμένου να ξεχρεώσει τραπεζικό δάνειο που είχε πάρει νωρίτερα ο πατέρας του για να αγοράσει το σπίτι τους».
Όπως έλεγε ο 35χρονος στον 42χρονο ο λόγος που είχε γίνει ζιγκολό παρέχοντας ερωtικές υπηρεσίες σε άνδρες ήταν για να μαζέψει χρήματα να ξεχρεώσει τους τοκογλύφους.
«Με την ιστορία αυτή με έπεισε και του δάνεισα τον Δεκέμβριο του 2020 15.000 ευρώ για τους τοκογλύφους. Εγώ συνέχισα να βρίσκομαι μαζί του ερωτικά. Τον Ιούνιο του 2021 του δάνεισα ακόμα 30.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο και με τη συμφωνία ότι θα ξεχρεώσει και επιτέλους θα έρθει να μείνει στο νησί που πλέον ζούσα και εργαζόμουν. Εγώ πλέον τον είχα ερωτευτεί, πίστευα ό,τι μου έλεγε και ήλπιζα ότι όταν ξεχρεώσει θα είμαστε επιτέλους μαζί. Συνεχώς μου έδινε ψεύτικες ελπίδες, όμως λόγω των συναισθημάτων μου γι’αυτόν δεν ήμουν σε θέση να δω καθαρά ότι με εκμεταλλεύεται για να μου αποσπά χρηματικά ποσά».
Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του ο γιατρός καθ’όλη τη διάρκεια της γνωριμίας τους του δάνειζε χρήματα για διάφορους λόγους που επικαλούνταν ο 35χρονος. Τον Μάϊο του 2021 του δάνεισε 800 ευρώ για επέμβαση αιμορροϊδων. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους άλλα 1000 ευρώ για να κάνει εγχείριση στο διάφραγμα στη μύτη του. Ενώ το καλοκαίρι του 2022 του δάνεισε άλλα 300 ευρώ για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας μεταξύ των οποίων και σύφιλη. Αλλά το πιο αξιοπερίεργο και εκείνο που έκανε τον 42χρονο να αντιληφθεί την εξαπάτηση ήταν αυτό που συνέβη λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2022. “Άρχισε να μου λέει ότι αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, για τα οποία πιστεύει ότι ευθύνονται τα μάγια που του έχω κάνει εγώ. Έτσι λοιπόν μου ζήτησε άλλες 10.000 ευρώ προκειμένου όπως είπε να λυθούν τα μάγια, να μπορέσουμε να είμαστε μαζί και να εξιλεωθώ εγώ για τα λάθη που έχω κάνει. Εγώ δεν του τα έδωσα καθώς είχα αντιληφθεί πλέον ότι κοροϊδευει και τότε άρχισε να με εκβιάζει ότι αν δεν του έδινα τα χρήματα θα μάθαινε όλη η οικογένειά μου και οι φίλοι μου για τις σeξουαλικές μου προτιμήσεις. Συγκεκριμένα με απειλούσε ότι θα τους στείλει βίντεο με τις ερωtικές μας περιπτύξεις που είχαμε τραβήξει με κοινή συναίνεση. Μάλιστα έμπλεξε και τον πατέρα μου σε όλο αυτό, καθώς ο πατέρας μου έλαβε απειλητική κλήση με απόκρυψη, χωρίς να θυμάμαι ακριβή ημερομηνία, από άγνωστο άτομο που του είπε «μάζεψε τον γιο σου γιατί θα βρει μπελά με αυτά που κάνει».
Στα στοιχεία που προσκόμισε στην αστυνομία το θύμα ήταν και γραπτά μηνύματα (sms) που είχε λάβει από τον κατηγορούμενο που αποδείκνυαν τον εκβιασμό. Μάλιστα σε ένα από αυτά ο 35χρονος αναφέρει στον 42χρονο, «Η κοροϊδια συνεχίζεται. Πιστεύεις πως θα το αφήσω έτσι. Κάτσε και περίμενε αυτή την εβδομάδα θα τη θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή. Κάνεις ό,τι κάνεις πίσω από την πλάτη μου με τα μάγια και νομίζεις πως δεν θα κάνω τίποτε; Σου έδωσα μια ευκαιρία πριν δείξω σε όλους τι πραγματικά είσαι για να μην ξεφτιλιστείς στη δουλειά σου ούτε στον οικογενειακό σου περίγυρο. Τώρα κάτσε και περίμενε να δεις τα αποτελέσματα από τις μ@@ες που πήγες και μου έκανες».
Τον Μάρτιο του 2023 ο 35χρονος συνελήφθη όταν το θύμα πήγε στην αστυνομία κατήγγειλε τον εκβιασμό και με προσημειωμένα χρήματα πήγε σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον ζιγκολό. Όταν πήρε τον φάκελο αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα. Εκεί στην κατάθεσή του ο 35χρονος αποδέχτηκε την κατηγορία του εκβιασμού και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι με τον 42χρονο είχαν συνάψει σχέση και «είχα μάθει ότι μου είχε κάνει μάγια, όχι ότι τα πιστεύω, αλλά πάτησα σε αυτό προκειμένου να εξοικονομήσω χρήματα για μέλος της οικογένειάς μου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ποτέ μου δεν είχα σκοπό να προβώ στη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο και δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Το έκανα απλά για να φοβηθεί και το έχω μετανοιώσει. Ζητώ συγνώμη και αναγνωρίζω το λάθος μου».
Στην εκδίκαση της υπόθεσης η κατηγορία μεταβλήθηκε σε απόπειρα απειλής και ο 35χρονος καταδικάστηκε σε 15 μήνες με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1419080/zigolo-poulouse-erota-se-ofthalmiatro-kai-tou-etroge-lefta-ti-kataggellei-to-thuma/
Τον Δεκέμβριο θα απολογηθούν Τριαντόπουλος και Αγοραστός στην ανακρίτρια για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
Μετά το τέλος των απολογιών η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου

Πύργος: Συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας 17χρονος για απόπειρα βιασμού ανήλικης
Συνελήφθησαν και οι μητέρες των δυο ανηλίκων

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» - Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία
Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες έπεσαν από μπαλκόνι έξι μέτρων στην προσπάθεια διαφυγής τους
Νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μπενφίκα: Βρέθηκε νεκρός ο αρχηγός των οργανωμένων κοντά στο «Ντα Λουζ»
Η είδηση του θανάτου του Σέρτζιο Καετάνο, ηγέτη των «Red Devils» της Μπενφίκα, επισκίασε την πρόκριση των Αετών στους «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με την υπογραφή Βαγγέλη Παυλίδη

Νέος Κόσμος: Στη φυλακή ο 29χρονος για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 58χρονου
Ο 29χρονος κατά την απολογία του προσπάθησε να αποσείσει τις ευθύνες, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του θύματος δεν προκλήθηκε από τα δικά του χτυπήματα

Καβγάς on air επί 10 λεπτά μεταξύ Κωνσταντοπούλου και Ουγγαρέζου: Τι σου έκανε Δημήτρη ο Διαμαντής;
Δεν χάσαμε τον Αβραάμ Λίνκολν

Ένοπλοι απήγαγαν 52 μαθητές από καθολικό σχολείο στη Νιγηρία
Οι επιθέσεις έχουν φέρει στο προσκήνιο την έλλειψη ασφάλειας στη χώρα

ΑΧΕΠΑ: Με οξεία ηπατική ανεπάρκεια ζευγάρι που έφαγε μανιτάρια
Πάει στη Ρώμη για μεταμόσχευση η γυναίκα, θα μεταφερθεί και ο άνδρας

Νεκρό 13χρονο κοριτσάκι σε σχολείο στον Πειραιά: Πνίγηκε με την τροφή του
Αρχικά το παιδί προσπάθησαν να σώσουν με ΚΑΡΠΑ οι επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου

«Σπιλώνει τη μνήμη του»: Η οικογένεια του 22χρονου που πνίγηκε με burger επιμένει ότι δεν ήταν challenge
«Δεν ξέρω ποιος το έβγαλε από το μυαλό του» ξεσπά συγγενής του άτυχου 22χρονου

«Είναι ένας μελλοντικός βιαστής», έλεγε η δασκάλα στο Λουτράκι για τον 6χρονο μαθητή που την ακούμπησε
«Η μητέρα ήταν πολύ σοκαρισμένη και μάλιστα έκλαιγε και ήθελε οπωσδήποτε να προβεί σε μήνυση»

Δεν θα παίρνει μπρος το αυτοκίνητο χωρίς αλκοτέστ και δεν θα ξεκινά η μηχανή αν δεν φορά ο οδηγός κράνος
Ποια είναι τα νέα μέτρα για την οδική ασφάλεια που σχεδιάζει να εφαρμόσει η κυβέρνηση από τους πρώτους μήνες του 2026

Σύμφωνα με το Grok, ο Μασκ είναι πιο γυμνασμένος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιο έξυπνος από τον ντα Βίντσι
Οι χρήστες παρατήρησαν ότι, σε μια σειρά από διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις, το chatbot συχνά κατέτασσε τον Έλον Μασκ στην κορυφή σε οποιονδήποτε τομέα

Τουρκία: Ουκρανός καταδίωξε τους ένοπλους ληστές του και τους σκότωσε με το αυτοκίνητό του
Κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει, τότε, και τη ληστεία με δράστες τους Μουράτ Ορχάν και Ελνούρ Μπεντούλντ και τη στιγμή που ο Τσούμπαν τους καταδίωξε και τους «κάρφωσε» σε έναν τοίχο με το αυτοκίνητό του

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: Συγκίνηση κατά την έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη – Δείτε βίντεο
Πραγματοποιήθηκε η επίσημη έπαρση της εθνικής σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Η Ελλάδα στις χώρες με τη μεγαλύτερη μακροχρόνια ανεργία στην ΕΕ
Τι έδειξαν τα ποσοστά

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Ο Λουίτζι Μαντζιόνε ζήτησε πέντε ζευγάρια κάλτσες για μια επερχόμενη ακρόαση στο δικαστήριο: Tι αποκαλύπτει αυτό το αίτημα
Το «σκάνδαλο της κάλτσας»

Η Γαλλία να είναι έτοιμη «να χάσει τα παιδιά της» σε πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία
Σάλος από τις δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου

Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές κατά τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό
Τουρκικό αλιευτικό έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων

Λύγισε στην κηδεία του Αλέκου Φλαμπουράρη ο Αλέξης Τσίπρας – «Σήμερα είμαστε όλοι εδώ. Και όσοι σε αγαπήσαμε και όσοι σε πληγώσαμε»
«Ήσουν πάντα η φωνή της σύνεσης και της λογικής»

Αφέθηκε ελεύθερη η Δήμητρα Ματσούκα μετά τη σύλληψή της
Ποινική δίωξη για τρία αδικήματα στη Δήμητρα Ματσούκα

Τι Γυναικεία Παπούτσια Φοράνε οι Trendsetters και τι Λένε για το Στυλ τους;

Μουντιάλ 2026: Τα ζευγάρια των playoffs και τα μονοπάτια για τα 4 τελευταία εισιτήρια της UEFA
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις ομάδες που θα πάρουν τα τελευταία 4 εισιτήρια της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ 2026

Πορτογαλία: 9χρονος ακρωτηριάστηκε στην τουαλέτα σχολείου από συμμαθητές του
Ο 9χρονος χρειάζεται παυσίπονα και αντιβιοτικά κάθε 12 ώρες, ενώ χρειάζεται και υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί γιατί κλαίει κάθε βράδυ, λέει η μητέρα του

Ζαγόρι: Ο Δήμος ζητά κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Ο Δήμαρχος Ζαγορίου ζητά με επιστολή του από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να κυρηχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Oxfam: Μόνο με τα περσινά κέρδη των δισεκατομμυριούχων της G20 θα μπορούσε να μπει τέλος στην παγκόσμια φτώχεια
2,2 τρισεκατομμύρια δολάρια ήταν τα κέρδη των δισεκατομμυριούχων στις είκοσι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου πέρσι

Το σχέδιο Τραμπ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία: «Έτοιμος για ειρήνη, όχι για παράδοση», δηλώνει ο Ζελένσκι
Το προσχέδιο των 28 σημείων που προωθούν οι ΗΠΑ προβλέπει αναγνώριση των εδαφών που ελέγχει η Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού και απομάκρυνση από την προοπτική ένταξης στο ΝΑΤΟ, με αντάλλαγμα εγγυήσεις ασφαλείας και οικονομική στήριξη

Επιστροφή ενοικίου: Ποιους αφορά και πότε θα καταβληθεί
Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή του επιδόματος

Κύπρος: Σε κρίσιμη κατάσταση 26χρονος - Νεαρή τον κατήγγειλε για παρενόχληση και ο πατέρας της τον μαχαίρωσε
Ο 58χρονος τράπηκε σε φυγή μετά το περιστατικό αλλά συνελήφθη τα ξημερώματα

Συνελήφθη ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης σε προαύλιο σχολείου της Πάτρας
Είχε προηγηθεί η έκδοση εντάλματος σύλληψης από την εισαγγελία

Σε συναγερμό η Πολωνία: Στέλνει 10.000 στρατιώτες σε κρίσιμες υποδομές - Φοβάται χτύπημα τα Χριστούγεννα
Προειδοποιήσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Πολωνίας ενόψει της εορταστικής περιόδου - Νωρίτερα η Βαρσοβία διέταξε την εσπευσμένη απογείωση πολωνικών και συμμαχικών μαχητικών, μετά τις ρωσικές επιθέσεις στη δυτική Ουκρανία

Η τρομακτική στιγμή που ένοπλοι εισβάλουν σε εκκλησία στη Νιγηρία
Οι ένοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άτομα προτού διαφύγουν

Καρέ - καρέ ο ξυλοδαρμός του 58χρονου στον Νέο Κόσμο, που τον οδήγησε στο θάνατο
Σοκαριστικό βίντεο - Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 29χρονο που σκότωσε τον 58χρονο οδηγό στον Νέο Κόσμο

Χαμός με την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Έχουμε να δουμε τέτοιες προ - παραγγελίες από την εποχή του Χάρι Πότερ»
«Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 3 Δεκέμβρη στο Παλλάς»










