Νέα

Τρομοκράτη του ISIS εξουδετέρωσαν Τούρκοι αστυνομικοί έπειτα από ανταλλαγή πυρών σε σταθμό λεωφορείων

Οι τουρκικές αρχές γνώριζαν ότι ο 21χρονος Μπερκάν Τσιλ ετοίμαζε τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα

Τρομοκράτη του ISIS εξουδετέρωσαν Τούρκοι αστυνομικοί έπειτα από ανταλλαγή πυρών σε σταθμό λεωφορείων
twitter

Ένοπλη αναμέτρηση με έναν 21χρονο, ο οποίος φέρεται να προετοίμαζε τρομοκρατική ενέργεια στην Τουρκία, είχαν αστυνομικοί και στελέχη των μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) σε σταθμό λεωφορείων σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης.

Οι τουρκικές αρχές διέθεταν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο 21χρονος Μπερκάν Τσιλ ετοίμαζε τρομοκρατικό χτύπημα σε τουρκικό έδαφος για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Αρχικά, οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν σε δύο διαφορετικές διευθύνσεις, στις πόλεις Πεντίκ και Τούζλα, χωρίς όμως να τον εντοπίσουν εκεί.

Ο εντοπισμός στον σταθμό λεωφορείων

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι αρχές πληροφορήθηκαν στη συνέχεια ότι ο ύποπτος είχε αγοράσει εισιτήριο για να επιβιβαστεί σε λεωφορείο από τον σταθμό Σουλτανμπεϊλί.

Εκεί κατάφεραν τελικά να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί.

Η ανταλλαγή πυρών

Μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς, ο 21χρονος άνοιξε πρώτος πυρ εναντίον τους, με τα στελέχη των τουρκικών αρχών να ανταποδίδουν και τελικά να τον εξουδετερώνουν.

Πέρα από τον τρομοκράτη που έχασε τη ζωή του, από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε και ένα ακόμη άτομο που βρισκόταν στον σταθμό λεωφορείων τη στιγμή της αστυνομικής επιχείρησης.

Πηγή: e-radio.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Το επικό βίντεο από το Ισραήλ για την «Ασπίδα του Αχιλλέα», τα καρφιά από το Τελ Αβίβ για την Αγκυρα
  2. Η Αθήνα απαντά στην Αγκυρα: Ανυπόστατοι και χωρίς νομικό έρεισμα οι ισχυρισμοί για το Αιγαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΕΑ

00:00