62χρονος συνελήφθη μέσα στις... φυλακές!
Για οφειλές προς το Δημόσιο...

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι συλλήψεις ατόμων για χρέη προς το δημόσιο. Μόνο που αυτή τη φορά, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μέσα στις... φυλακές!
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης συνελήφθη μέσα στις φυλακές Τρικάλων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης, ένας 62χρονος πρώην έμπορος.
Ο 62χρονος κρατείται στις φυλακές για το αδίκημα της έκδοσης εικονικών φορολογικών στοιχείων και συνελήφθη εκ νέου διότι δεν είχε καταβάλει χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 1.444.643,86 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Κατηγορείται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
Πηγή: e-daily.gr





