Νέα

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η Σινέντ Μακναμάρα που αυτοκτόνησε σε θαλαμηγό στην Κεφαλλονιά

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 20χρονη στο Port Macquarie της Αυστραλίας

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η Σινέντ Μακναμάρα που αυτοκτόνησε σε θαλαμηγό στην Κεφαλλονιά

Κηδεύτηκε η Σινέντ Μακναμάρα που αυτοκτόνησε στη θαλαμηγό Μεξικανού δισεκατομμυριούχου στην Κεφαλλονιά. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 20χρονη στο Port Macquarie της Αυστραλίας

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια της Σινέντ οι οποίοι δεν μπορούσαν στιγμή να κρατήσουν τα δάκρυά τους ενώ πνίγονταν στις αγκαλιές των φίλων της άτυχης κοπέλας. Όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία απέτισαν φόρο τιμής στην 20χρονη φορώντας ρούχα όπως θα ήθελε η ίδια ενώ προσευχήθηκαν και για την ψυχή της.

Μετά την ολιγόλεπτη τελετή όλοι επισκέφθηκαν το μέρος που σύχναζε η 20χρονη και μοιράστηκαν με τους γονείς και τα αδέρφια παλιές ευτυχισμένες στιγμές που είχε ζήσει ο καθένας ξεχωριστά με την Σινέντ. Την ίδια ώρα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η 20χρονη είχε ερωτική απογοήτευση και χώρισε πριν οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή: www.eleftherostypos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Νέες πληροφορίες για το θάνατο του μοντέλου στην Κεφαλονιά
  2. Κεφαλλονιά: Θρίλερ με νεκρό 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία σε θαλαμηγό μεγιστάνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΕΑ

00:00