Η συγγραφή ενός άρθρου για ηθοποιούς που "έφυγαν νωρίς" δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Είναι μελαγχολική, θλιβερή και ενίοτε… ψυχαναλυτική διαδικασία.
Στο άρθρο αυτό, θα αναφερθούμε σε ηθοποιούς που γεννήθηκαν τη δεκαετία του 1940 και "έφυγαν" πριν συμπληρώσουν τα πενήντα τους χρόνια. Κάποιοι είναι γνωστοί σε πολλούς, κάποιοι άλλοι σε ελάχιστους.
Θα ξεκινήσουμε με μια… παρέκκλιση από τα πλαίσια που βάλαμε. Ο Φάνης Χηνάς γεννήθηκε το 1940 στη Μαραθιά Ευρυτανίας. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Πρωτοεμφανίστηκε το 1961, με το "Θέατρο Τέχνης" του Κάρολου Κουν, στο έργο "Τα Νέα Παιδιά" του Ζ.Α. Λακούρ. Είχε αξιόλογη θεατρική παρουσία. Στα χρόνια της δικτατορίας, μετανάστευσε στη Γαλλία, όπου παρακολούθησε και σεμινάρια παντομίμας δίπλα στον Μαρσέλ Μαρσό. Στον κινηματογράφο, πρωταγωνίστησε, μεταξύ άλλων, στις ταινίες: "Εμείς οι Αμαρτωλοί" (1966), "Το Πρόσωπο της Μέδουσας" (1966), "Κοινωνία Ώρα Μηδέν" (1966), "Ναι μεν, αλλά…" (1972) κ.ά. Στην τηλεόραση, πρωταγωνίστησε στις σειρές: "Χαμένος Παράδεισος" (1977), "Επιστροφή" (1982) και "Όλη η Δόξα Όλη η Χάρη" (1988). Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ. Πέθανε από εγκεφαλίτιδα το 1992, σε ηλικία 52 ετών (αυτή είναι… η παρέκκλιση) στο Βόλο, χωρίς να έχει δώσει σίγουρα όσα θα μπορούσε.
Ο Νίκος Αποστόλου γεννήθηκε το 1947 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κινηματογράφου του "Σωματείου Ηθοποιών Κινηματογράφου". Εμφανίστηκε σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου ενώ, το 1978, δημιούργησε μαζί με άλλους συναδέλφους του τον θίασο "Νέα Λαϊκή Σκηνή", όπου υπήρξε πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης. Εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Το Θέατρο της Δευτέρας", ερμηνεύοντας βασικούς ρόλους στα έργα: "Πόθοι Κάτω από τις Λεύκες" του Ευγένιου ο' Νιλ (1981) και "Η Λύρα του γερο-Νικόλα" (1982), του Δημήτριου Κόκκου. Πρωταγωνίστησε επίσης στα σίριαλ "Μια Αθηναία στην Αθήνα", "Πράσινα Στάχυα", "Ο Μεγάλος Ξεσηκωμός" κ.ά. Πέθανε το 1990.
Ο Γιάννης Βουγιουκλής γεννήθηκε το 1945. Πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε με το Κ.Θ.Β.Ε. το 1965. Στην θεατρική του καριέρα, συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους Σ. Γιούλη, Ν. Ρίζο, Κ. Καρρά, Γ. Μιχαλόπουλο, Α. Βουγιουκλάκη, Γ. Φέρτη κ.ά. Συμμετείχε επίσης, στις ταινίες "Ο Ακτύπητος Κτυπήθηκε" (1970), "Εγώ Ρεζίλεψα τον Χίτλερ" (1970), και "Εθελοντής στον Έρωτα" (1971). Από το 1983, ως τον πρόωρο θάνατό του (1989), ανήκε στο δυναμικό του Εθνικού Θεάτρου.
Ο Νικηφόρος Γκίκας γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1942. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή, με το "Πειραματικό Θέατρο" της Μαριέττας Ριάλδη (1965-1966). Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με το "Θέατρο Τέχνης" και με το "Αμφί-Θέατρο" του Σπύρου Ευαγγελάτου. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα ως μέλος του Σ.Ε.Η. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες "Ο Κύριος Σταθμάρχης" (1972) και Λυσιστράτη (διασκευή της κωμωδίας του Αριστοφάνη) (1972). Πέθανε νεότατος το 1977. Γιος του είναι ο γνωστός ηθοποιός Ακίνδυνος Γκίκας.
Ο Κώστας Καγξίδης γεννήθηκε το 1942 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση (1968). Υπήρξε, σχεδόν, μόνιμο στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου, ενώ συνεργάστηκε εκτός της κρατικής σκηνής, με τους Μ. Κατράκη, Α. Βουγιουκλάκη, Σ. Γιούλη, Α. Σολομό κ.ά. Στο διάστημα από το 1981 ως το 1990, είχε αξιόλογη τηλεοπτική παρουσία, μέσα από θεατρικά έργα. Πέθανε το 1992.
Ο Φίλιππος Κωνσταντέλλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948. Υπήρξε σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας. Στις αρχές της δεκαετίας του '70, μαζί με άλλους καλλιτέχνες, ίδρυσε το "Πρωτοποριακό Θέατρο". Το 1973, ανέβηκε στο θέατρο αυτό, το έργο του Φ. Κωνσταντέλλου "Ανυπαρξία". Το δικτατορικό καθεστώς της εποχής διέκοψε βίαια τις παραστάσεις του έργου, που κινούνταν σε ιδεολογικά αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη της χούντας. Τα μέλη του θιάσου διώχθηκαν πολιτικά. Μετά τη Μεταπολίτευση, ο θίασος ανασυγκροτήθηκε και πήρε την ονομασία "Πελοποννησιακό Θέατρο", το οποίο ανέβασε, μεταξύ άλλων, και την επιθεώρηση "Εφτά Χρόνια Γύψος" (σχετικό με την απριλιανή δικτατορία). Το 1982, άρχισε να λειτουργεί στη Νέα Σμύρνη, το θέατρο "Κερκίδα" που χτίστηκε με προσωπική εργασία των μελών του "Πελοποννησιακού Θεάτρου". Στο θέατρο "Κερκίδα", παίχτηκε για 4 χρόνια (1982-1986), το έργο του Φ. Κωνσταντέλλου "Εμπρός στον Έτσι που Χάραξε ο Τέτοιος", ενώ λειτουργούσε και "Παιδική Σκηνή". Αργότερα, ο Φ. Κωνσταντέλλος εμφανίστηκε σαν ηθοποιός σε διάφορες επιθεωρήσεις, μαζί με τη σύζυγό του Πωλίνα Γκιωνάκη και τον αξέχαστο πατέρα της Γ. Γκιωνάκη. Ο Φ. Κωνσταντέλλος "έφυγε" χτυπημένος από τον καρκίνο, το 1993.
Ο Νίκος Μαντάς γεννήθηκε στη Νεμέα το 1948. Υπήρξε, κυρίως, ηθοποιός του θεάτρου. Υπήρξε μέλος του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου (1884-1986), του Δημοτικού Θεάτρου Σερρών (1986) και του Εθνικού Θεάτρου (μετά το 1987). Συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στην ταινία "Μάντεψε τι Κάνω τα Βράδια" με τον Στάθη Ψάλτη (1984). Πέθανε το 1992.
Ίσως, η γνωστότερη απ΄ όλους τους πρόωρα χαμένους ηθοποιούς αυτής της "γενιάς", ήταν η Ρένα Παγκράτη.
Γεννήθηκε το 1949 στην Κέρκυρα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη. Ωστόσο, η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο έγινε το 1961 με τον θίασο της Έλλης Λαμπέτη στο έργο "Το Θαύμα της Άνι Σάλιβαν". Από το 1972, συνεργάστηκε με τους: Δ. Μυράτ, Β. Ζουμπουλάκη, Δ. Παπαγιαννόπουλο κ.ά. κυρίως σε θεατρικές επιθεωρήσεις. Έγινε δημοφιλής από το θρυλικό "Λούνα Παρκ" του Γ. Δαλιανίδη, όπου ενσάρκωνε την Κάθριν. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες: "Βασικά, Καλησπέρα σας" (1982), "Καμικάζι, Αγάπη μου" (1983), "Έλα να Γυμνωθούμε Ντάρλινγκ" (1984) κ.ά. Η μακροχρόνια επαγγελματική αβεβαιότητα, την οδήγησε σε ψυχολογικά προβλήματα και, τελικά, στην αυτοκτονία (1998).
Ο Κώστας Παγώνης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1949. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Γ. Βαφιά. Πρωτοεμφανίστηκε στο "Άρμα Θέσπιδος" του Εθνικού Θεάτρου το 1977. Από το 1982, ήταν μόνιμο στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου. Το 1992, "χτυπήθηκε" από την επάρατη νόσο και διέκοψε την καριέρα του. Πέθανε το 1993.
Ο Μανώλης Παπαγιαννάκης γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα. Σπούδασε στη "Scuola di Cinema" του Μιλάνου (1963). Πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή το 1965. Σταδιοδρόμησε στο ελαφρό μουσικό θέατρο. Είχε αξιόλογη κινηματογραφική παρουσία: "Ησαΐα Χόρευε" (1966), "Καπετάν Φάντης Μπαστούνι" (1968), "Άνθρωπος της Καρπαζιάς" (1969), "Δυο Έξυπνα Κορόιδα" (1971), "Υπέροχες Νύφες Κορόιδα Γαμπροί" (1972) κ.ά. Εργάστηκε επίσης ως χορευτής, ως φωτομοντέλο και ως ηθοποιός φωτορομάντζων σε διάφορα έντυπα. "Έφυγε" πρόωρα το 1983.
Η Άρτεμις Τσάρμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1968). Υπήρξε βασικό στέλεχος του χορού του αρχαίου δράματος του Εθνικού Θεάτρου. Είχε αξιόλογη κινηματογραφική παρουσία "Καρδιά που Λύγισε απ΄ τον Πόνο" (1968), "Κρίμα το Μπόι σου" (1970), "Μπουμ Ταρατατζούμ" (1972), "Ισιδώρα" (1975) κ.ά. Πρωταγωνίστησε επίσης σε πολλές τηλεοπτικές σειρές: "Μαντάμ Σουσού", "Αστυνομικές Ιστορίες", "Ένας Απίθανος Ντεντέκτιβ", "Γιούγκερμαν" κ.ά. Πέθανε το 1992, σε ηλικία, περίπου, σαρανταπέντε ετών.
Ο Τάσος Υφάντης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1942. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαϊλίδη (1963). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του "Θεάτρου Νέας Ιωνίας" όπου έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1965. Ήταν κυρίως θεατρικός ηθοποιός. Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με την Τζένη Καρέζη, τον Σπύρο Ευαγγελάτο, τον Βασίλη Παπαβασιλείου κ.ά. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα. Η σταδιοδρομία του διακόπηκε από τον πρόωρο θάνατό του το 1989.
Ο Νίκος Σκυλοδήμος γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μαζί με άλλους συμφοιτητές του, ίδρυσαν το "Ελεύθερο Θέατρο", ένα πρωτοποριακό θίασο με μεγάλη απήχηση στο κοινό. Οι διενέξεις μεταξύ των μελών του θιάσου, τον οδήγησαν σε διακοπή της συνεργασίας του. Στη συνέχεια, υπήρξε για χρόνια, καλλιτεχνικός υπεύθυνος και στέλεχος της "Θεατρικής Λέσχης Βόλου". Συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές: "Αγρίμια" (1973), "Τερέζα Βάρμα Δακόστα" και "Εν Αθήναις" (1976). Η σύντομη, μόλις δεκαπέντε χρόνια, παρουσία του στο ελληνικό θέατρο, υπήρξε σημαντική. Ήταν άνθρωπος ευαίσθητος, απόλυτος και με πνευματικές ανησυχίες, που τον οδήγησαν τελικά στην αυτοκτονία, το 1986.
Η Καίτη Τριανταφύλλου γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1943. Σπούδασε στις δραματικές σχολές "Θεάτρου Τέχνης" και Βασίλη Διαμαντόπουλου. Πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο το 1963. Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους Λ. Κωνσταντάρα, Μ. Κοντού, Α. Μπάρκουλη, Β. Διαμαντόπουλο, Α. Βουγιουκλάκη, Δ. Παπαμιχαήλ, Κ. Καρρά, Ε. Ναθανάηλ, Λ. Λαζόπουλο κ.ά. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες: "Αμόκ" (1963), "Στεφανία" (1966), "Κρεβατομουρμούρα" (1971) κ.ά. Έπαιξε επίσης στη θρυλική σειρά "Η Γειτονιά μας" (1972-1977), το σίριαλ "Χαμογελάστε Παρακαλώ" (1983) κ.ά. Στις 2 Ιουνίου 1991, έδωσε τέλος στη ζωή της.
του Μιχάλη Στούκα / πηγή: protothema.gr

Ιστορική στιγμή: Το Artemis II έφτασε εκεί που δεν κατάφερε το Apollo 13
Η αποστολή στη Σελήνη Artemis II ξεπέρασε την μέγιστη απόσταση από τη Γη που πέτυχε το Apollo 13 το 1970

Ένα κυνήγι πασχαλινών αυγών με τραγικό τέλος: Δέντρο καταπλάκωσε μητέρες και παιδιά που συμμετείχαν στο έθιμο – Τρεις νεκροί
Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή προκάλεσαν την πτώση μιας μελιάς ύψους 30 μέτρων

Κωνσταντοπούλου για δίκη των Τεμπών: Οι συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Κωνσταντοπούλου για δίκη των Τεμπών: Οι συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Συγκλονίζει ο αδελφός της 30χρονης από τη Λακωνία: «Ήταν εθισμένη στο αλκοόλ δέκα χρόνια – Χτύπαγε τη μητέρα μου»
«Ήταν πολλές οι φορές που ήταν σε έξαρση η αδελφή μου»

Θρίλερ στην Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας με ταινία στο λαιμό μέσα σε χαντάκι
Η αστυνομία προχώρησε σε αυτοψία και συλλογή στοιχείων στο σημείο

Ημαθία: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση αυτοκινήτου σε αρδευτικό κανάλι
Στη θλίψη «βυθίστηκε» η Ημαθία

Το Ιράν απορρίπτει την εκεχειρία – Θα συνέχιζα τον πόλεμο για το πετρέλαιο, θα βγάζαμε λεφτά, λέει ο Τραμπ
«Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί τώρα είναι πολύ πιο λογικοί από τους τρελούς που είχαμε στην πρώτη και τη δεύτερη φάση»

Πέθανε η ηθοποιός Πάρη Λεβέντη
«Μετά από διασταυρώσεις πολλών ημερών ήρθε το θλιβερό νέο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Αερογέφυρα ζωής για 6χρονο κοριτσάκι: Αγώνας δρόμου του ΕΚΑΒ από την Κεφαλονιά στον Αραξο
Το κοριτσάκι θα μεταφερθεί στην Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, όπου θα συνεχιστεί η εξειδικευμένη αντιμετώπιση της κατάστασής του

Καβγάς Πολάκη και Λαζαρίδη στη Βουλή: «Σκασμός τώρα μιλάω εγώ»
«Είστε σαπίλα, είχατε διπλά βιβλία για τα μαύρα»

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε νεαρός που παρακολουθούσε δύο μήνες την πρώην του και την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απειλή μέσω επίμονης παρακολούθησης κατά εξακολούθηση

Βασίλης Ρίζος: Ποιος ήταν ο γιος της Θεανώς Φωτίου που πέθανε σε ηλικία μόλις 48 ετών
Είχε σχεδιάσει τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα της ΝΕΑΡ

Ο «Έβερεστ», η θαλάσσια χελώνα των 105 κιλών που νίκησε τον θάνατο επέστρεψε στο απέραντο γαλάζιο, δείτε εικόνες
Τον Μάιο του 2024 ο «Έβερεστ» εντοπίστηκε στην Πρέβεζα με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι

Λακωνία: Συγκλονίζει ο πατέρας της 30χρονης - «Εγώ την έδεσα πισθάγκωνα, ήταν αλκοολική»
Ο πατέρας της υποστηρίζει ότι προχώρησε στην πράξη αυτή σε μια προσπάθεια να αποτρέψει επεισόδιο βίας σε βάρος της συζύγου του, η οποία πάσχει από επιληπτικό σύνδρομο

Τι γιορτάζουμε τη Μεγάλη Δευτέρα
Η Μεγάλη Δευτέρα ανοίγει την πιο ιερή εβδομάδα της Ορθοδοξίας, καλώντας σε πίστη, περισυλλογή και πνευματική προετοιμασία

Πέθανε ξαφνικά ο μοναχογιός της Θεανώς Φωτίου, σε ηλικία μόλις 49 ετών
Ήταν πατέρας ενός αγοριού και πολιτικά δραστήριος στον χώρο της Αριστεράς

Τρομακτικές στιγμές για μια μητέρα και τον γιο της στη Θήβα: Ήρθαν αντιμέτωποι με τέσσερις ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους
Κατάφεραν να τους αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα

Σκυλίτσα διένυσε 1 χλμ. και οδήγησε άνθρωπο στη διάσωση του κουταβιού της που είχε πέσει σε δεξαμενή νερού
Δείτε βίντεο

Υπόθεση Ιωάννα Τούνη: Έσπασαν το ΙΧ της δικηγόρου των κατηγορουμένων
«Δέχομαι υβριστικά μηνύματα καθημερινά, όλη αυτή η ρητορική μίσους πρέπει να σταματήσει» κατήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1

Πόσο επηρεάζει τις κρατήσεις στα Airbnb η κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι προορισμοί στην Ελλάδα
Μεγάλες κερδισμένες οι Κυκλάδες, πτώση στην Αθήνα ειδικά στο β’ δεκαήμερο του Μαρτίου. Τι δείχνουν τα στοιχεία από την Host

Frida Kahlo: Νέα ένταση στο Μεξικό για τα έργα που στέλνονται στην Ισπανία
Η κυβέρνηση και η Banco Santander, ο ισπανικός τραπεζικός όμιλος που έχει αναλάβει τη διαχείριση της συλλογής, επιμένουν ότι η μεταφορά είναι προσωρινή.

Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή για μετά τις εκλογές του 2027
Το μήνυμά του για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία
Είχε προηγηθεί η επιτυχής κατάρριψη δύο ιρανικών πυραύλων στις 19 Μαρτίου

Fuel Pass: «Πρεμιέρα» σήμερα για την πλατφόρμα - Οι δικαιούχοι, τα ποσά και η διαδικασία
Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους

ΗΠΑ: Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν την ανιψιά και την εγγονή του Κασέμ Σουλεϊμανί
Συνελήφθησαν αφού ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο ακύρωσε το καθεστώς μόνιμης διαμονής τους

Ανοίγουν τάφους σε οικόπεδα στον Λίβανο για τους νεκρούς τους
Δραματικές εικόνες από τον Λίβανο καθώς μετατρέπουν οικόπεδα με σκουπίδια σε αυτοσχέδια νεκροταφεία

Απίστευτο: Σκύλος επιτέθηκε σε αυτοκίνητο και το… έφαγε, δείτε φωτογραφίες
Το όχημα εμφανίζεται με κατεστραμμένα πλαστικά μέρη και σκισμένες λαμαρίνες

Καιρός Πάσχα - Κολυδάς: Δύο μοντέλα συγκρούονται
Αβέβαιος ακόμα ο καιρός του Πάσχα - Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι υγιής, το να μου λένε να μην παίξω είναι προσβολή»
«Είμαι υγιής. Δεν μου αρέσει όταν με αναγκάζουν να κάνω πράγματα αντίθετα με τη φύση μου. Είμαι παίκτης. Πληρώνομαι για να παίζω», λέει χαρακτηριστικά

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αν είναι κάνα δύο-δυόμισι εκατομμύρια να κόψουμε απ’ αλλού και να τα βάλουμε στους δικούς μας»
Τι αποκαλύπτουν διάλογοι στη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Περιστέρι: Πυροβολισμοί σε γήπεδο δίπλα από ανήλικους
Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Χρυσούπολης Περιστερίου

Ιράν: Επικήρυξε με 60.000 ευρώ τον αγνοούμενο Αμερικανό πιλότο
Το Ιράν δίνει 60.000 ευρώ σε όποιον συλλάβει ζωντανό τον πιλότο και τον παραδώσει στις ιρανικές δυνάμεις

Το διαδίκτυο μας «καταπίνει»: Περνάμε 44 χρόνια μπροστά από τις οθόνες και πέντε χρόνια μόνο σε feeds, notifications και scrolling
Περνάμε πέντε φορές περισσότερο χρόνο στα social media απ` ό,τι σε πραγματικές κοινωνικές επαφές - Τι δείχνει μελέτη της Bank of America

Πολυτέλεια η έξοδος «για μια μπύρα» στην Ελλάδα- Βουτιά στην κατανάλωση παρά τα ρεκόρ στον τουρισμό
Χαμηλή η κατά κεφαλήν κατανάλωση

«Παγώνουν» για ένα χρόνο τα επιτόκια στις ρυθμίσεις της ΑΑΔΕ
Τροπολογία-ανάσα για οφειλέτες - Σταθερές δόσεις έως το 2027 για χρέη στην εφορία

Ανασχηματισμός: Η ψυχική υγεία στον Αδωνι Γεωργιάδη μετά την παραίτηση Βαρτζόπουλου
Ο Αδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον απερχόμενο υφυπουργό Υγείας

Artemis II: Πρόβλημα στην διαστημική τουαλέτα έφερε... αναστάτωση
Το κέντρο ελέγχου της αποστολής της έδωσε οδηγίες για την επίλυση του προβλήματος

Χάκαραν το Ουφίτσι: «Μπήκαν παντού» και τώρα ζητούν «λύτρα» από το μουσείο
Οι χάκερ απειλούν να πουλήσουν τις πληροφορίες που έχουν κλαπεί, στο dark web

Ένα πρόβλημα που γνωρίζει κάθε εργαζόμενος εμφανίστηκε στo Artemis II
H πρώτη τεχνική δυσλειτουργία δεν αφορούσε το σκάφος ή τα συστήματα πλοήγησης, αλλά κάτι πολύ πιο απλό

Κογιότ επιτέθηκε και τραυμάτισε 4χρονο στο Λος Αντζελες, δείτε βίντεο
Το ίδιο ζώο φέρεται να έχει επιτεθεί ξανά σε μικρό παιδί, ενώ οι αρχές το αναζητούν










