Πριν συμπληρώσουν τα 50 τους χρόνια...
Ελληνες ηθοποιοί που έφυγαν νωρίς
Ελληνες ηθοποιοί που έφυγαν νωρίς - Πριν συμπληρώσουν τα 50 τους χρόνια...

Η συγγραφή ενός άρθρου για ηθοποιούς που "έφυγαν νωρίς" δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Είναι μελαγχολική, θλιβερή και ενίοτε… ψυχαναλυτική διαδικασία.

Στο άρθρο αυτό, θα αναφερθούμε σε ηθοποιούς που γεννήθηκαν τη δεκαετία του 1940 και "έφυγαν" πριν συμπληρώσουν τα πενήντα τους χρόνια. Κάποιοι είναι γνωστοί σε πολλούς, κάποιοι άλλοι σε ελάχιστους.

Θα ξεκινήσουμε με μια… παρέκκλιση από τα πλαίσια που βάλαμε. Ο Φάνης Χηνάς γεννήθηκε το 1940 στη Μαραθιά Ευρυτανίας. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Πρωτοεμφανίστηκε το 1961, με το "Θέατρο Τέχνης" του Κάρολου Κουν, στο έργο "Τα Νέα Παιδιά" του Ζ.Α. Λακούρ. Είχε αξιόλογη θεατρική παρουσία. Στα χρόνια της δικτατορίας, μετανάστευσε στη Γαλλία, όπου παρακολούθησε και σεμινάρια παντομίμας δίπλα στον Μαρσέλ Μαρσό. Στον κινηματογράφο, πρωταγωνίστησε, μεταξύ άλλων, στις ταινίες: "Εμείς οι Αμαρτωλοί" (1966), "Το Πρόσωπο της Μέδουσας" (1966), "Κοινωνία Ώρα Μηδέν" (1966), "Ναι μεν, αλλά…" (1972) κ.ά. Στην τηλεόραση, πρωταγωνίστησε στις σειρές: "Χαμένος Παράδεισος" (1977), "Επιστροφή" (1982) και "Όλη η Δόξα Όλη η Χάρη" (1988). Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ. Πέθανε από εγκεφαλίτιδα το 1992, σε ηλικία 52 ετών (αυτή είναι… η παρέκκλιση) στο Βόλο, χωρίς να έχει δώσει σίγουρα όσα θα μπορούσε.

Ο Νίκος Αποστόλου γεννήθηκε το 1947 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κινηματογράφου του "Σωματείου Ηθοποιών Κινηματογράφου". Εμφανίστηκε σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου ενώ, το 1978, δημιούργησε μαζί με άλλους συναδέλφους του τον θίασο "Νέα Λαϊκή Σκηνή", όπου υπήρξε πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης. Εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Το Θέατρο της Δευτέρας", ερμηνεύοντας βασικούς ρόλους στα έργα: "Πόθοι Κάτω από τις Λεύκες" του Ευγένιου ο' Νιλ (1981) και "Η Λύρα του γερο-Νικόλα" (1982), του Δημήτριου Κόκκου. Πρωταγωνίστησε επίσης στα σίριαλ "Μια Αθηναία στην Αθήνα", "Πράσινα Στάχυα", "Ο Μεγάλος Ξεσηκωμός" κ.ά. Πέθανε το 1990.

Ο Γιάννης Βουγιουκλής γεννήθηκε το 1945. Πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε με το Κ.Θ.Β.Ε. το 1965. Στην θεατρική του καριέρα, συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους Σ. Γιούλη, Ν. Ρίζο, Κ. Καρρά, Γ. Μιχαλόπουλο, Α. Βουγιουκλάκη, Γ. Φέρτη κ.ά. Συμμετείχε επίσης, στις ταινίες "Ο Ακτύπητος Κτυπήθηκε" (1970), "Εγώ Ρεζίλεψα τον Χίτλερ" (1970), και "Εθελοντής στον Έρωτα" (1971). Από το 1983, ως τον πρόωρο θάνατό του (1989), ανήκε στο δυναμικό του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Νικηφόρος Γκίκας γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1942. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή, με το "Πειραματικό Θέατρο" της Μαριέττας Ριάλδη (1965-1966). Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με το "Θέατρο Τέχνης" και με το "Αμφί-Θέατρο" του Σπύρου Ευαγγελάτου. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα ως μέλος του Σ.Ε.Η. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες "Ο Κύριος Σταθμάρχης" (1972) και Λυσιστράτη (διασκευή της κωμωδίας του Αριστοφάνη) (1972). Πέθανε νεότατος το 1977. Γιος του είναι ο γνωστός ηθοποιός Ακίνδυνος Γκίκας.

Ο Κώστας Καγξίδης γεννήθηκε το 1942 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση (1968). Υπήρξε, σχεδόν, μόνιμο στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου, ενώ συνεργάστηκε εκτός της κρατικής σκηνής, με τους Μ. Κατράκη, Α. Βουγιουκλάκη, Σ. Γιούλη, Α. Σολομό κ.ά. Στο διάστημα από το 1981 ως το 1990, είχε αξιόλογη τηλεοπτική παρουσία, μέσα από θεατρικά έργα. Πέθανε το 1992.

Ο Φίλιππος Κωνσταντέλλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948. Υπήρξε σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας. Στις αρχές της δεκαετίας του '70, μαζί με άλλους καλλιτέχνες, ίδρυσε το "Πρωτοποριακό Θέατρο". Το 1973, ανέβηκε στο θέατρο αυτό, το έργο του Φ. Κωνσταντέλλου "Ανυπαρξία". Το δικτατορικό καθεστώς της εποχής διέκοψε βίαια τις παραστάσεις του έργου, που κινούνταν σε ιδεολογικά αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη της χούντας. Τα μέλη του θιάσου διώχθηκαν πολιτικά. Μετά τη Μεταπολίτευση, ο θίασος ανασυγκροτήθηκε και πήρε την ονομασία "Πελοποννησιακό Θέατρο", το οποίο ανέβασε, μεταξύ άλλων, και την επιθεώρηση "Εφτά Χρόνια Γύψος" (σχετικό με την απριλιανή δικτατορία). Το 1982, άρχισε να λειτουργεί στη Νέα Σμύρνη, το θέατρο "Κερκίδα" που χτίστηκε με προσωπική εργασία των μελών του "Πελοποννησιακού Θεάτρου". Στο θέατρο "Κερκίδα", παίχτηκε για 4 χρόνια (1982-1986), το έργο του Φ. Κωνσταντέλλου "Εμπρός στον Έτσι που Χάραξε ο Τέτοιος", ενώ λειτουργούσε και "Παιδική Σκηνή". Αργότερα, ο Φ. Κωνσταντέλλος εμφανίστηκε σαν ηθοποιός σε διάφορες επιθεωρήσεις, μαζί με τη σύζυγό του Πωλίνα Γκιωνάκη και τον αξέχαστο πατέρα της Γ. Γκιωνάκη. Ο Φ. Κωνσταντέλλος "έφυγε" χτυπημένος από τον καρκίνο, το 1993.

Ο Νίκος Μαντάς γεννήθηκε στη Νεμέα το 1948. Υπήρξε, κυρίως, ηθοποιός του θεάτρου. Υπήρξε μέλος του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου (1884-1986), του Δημοτικού Θεάτρου Σερρών (1986) και του Εθνικού Θεάτρου (μετά το 1987). Συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στην ταινία "Μάντεψε τι Κάνω τα Βράδια" με τον Στάθη Ψάλτη (1984). Πέθανε το 1992.

Ίσως, η γνωστότερη απ΄ όλους τους πρόωρα χαμένους ηθοποιούς αυτής της "γενιάς", ήταν η Ρένα Παγκράτη.
Γεννήθηκε το 1949 στην Κέρκυρα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη. Ωστόσο, η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο έγινε το 1961 με τον θίασο της Έλλης Λαμπέτη στο έργο "Το Θαύμα της Άνι Σάλιβαν". Από το 1972, συνεργάστηκε με τους: Δ. Μυράτ, Β. Ζουμπουλάκη, Δ. Παπαγιαννόπουλο κ.ά. κυρίως σε θεατρικές επιθεωρήσεις. Έγινε δημοφιλής από το θρυλικό "Λούνα Παρκ" του Γ. Δαλιανίδη, όπου ενσάρκωνε την Κάθριν. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες: "Βασικά, Καλησπέρα σας" (1982), "Καμικάζι, Αγάπη μου" (1983), "Έλα να Γυμνωθούμε Ντάρλινγκ" (1984) κ.ά. Η μακροχρόνια επαγγελματική αβεβαιότητα, την οδήγησε σε ψυχολογικά προβλήματα και, τελικά, στην αυτοκτονία (1998).

Ο Κώστας Παγώνης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1949. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Γ. Βαφιά. Πρωτοεμφανίστηκε στο "Άρμα Θέσπιδος" του Εθνικού Θεάτρου το 1977. Από το 1982, ήταν μόνιμο στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου. Το 1992, "χτυπήθηκε" από την επάρατη νόσο και διέκοψε την καριέρα του. Πέθανε το 1993.

Ο Μανώλης Παπαγιαννάκης γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα. Σπούδασε στη "Scuola di Cinema" του Μιλάνου (1963). Πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή το 1965. Σταδιοδρόμησε στο ελαφρό μουσικό θέατρο. Είχε αξιόλογη κινηματογραφική παρουσία: "Ησαΐα Χόρευε" (1966), "Καπετάν Φάντης Μπαστούνι" (1968), "Άνθρωπος της Καρπαζιάς" (1969), "Δυο Έξυπνα Κορόιδα" (1971), "Υπέροχες Νύφες Κορόιδα Γαμπροί" (1972) κ.ά. Εργάστηκε επίσης ως χορευτής, ως φωτομοντέλο και ως ηθοποιός φωτορομάντζων σε διάφορα έντυπα. "Έφυγε" πρόωρα το 1983.

Η Άρτεμις Τσάρμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1968). Υπήρξε βασικό στέλεχος του χορού του αρχαίου δράματος του Εθνικού Θεάτρου. Είχε αξιόλογη κινηματογραφική παρουσία "Καρδιά που Λύγισε απ΄ τον Πόνο" (1968), "Κρίμα το Μπόι σου" (1970), "Μπουμ Ταρατατζούμ" (1972), "Ισιδώρα" (1975) κ.ά. Πρωταγωνίστησε επίσης σε πολλές τηλεοπτικές σειρές: "Μαντάμ Σουσού", "Αστυνομικές Ιστορίες", "Ένας Απίθανος Ντεντέκτιβ", "Γιούγκερμαν" κ.ά. Πέθανε το 1992, σε ηλικία, περίπου, σαρανταπέντε  ετών.

Ο Τάσος Υφάντης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1942. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαϊλίδη (1963). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του "Θεάτρου Νέας Ιωνίας" όπου έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1965. Ήταν κυρίως θεατρικός ηθοποιός. Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με την Τζένη Καρέζη, τον Σπύρο Ευαγγελάτο, τον Βασίλη Παπαβασιλείου κ.ά. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα. Η σταδιοδρομία του διακόπηκε από τον πρόωρο θάνατό του το 1989.

Ο Νίκος Σκυλοδήμος γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μαζί με άλλους συμφοιτητές του, ίδρυσαν το "Ελεύθερο Θέατρο", ένα πρωτοποριακό θίασο με μεγάλη απήχηση στο κοινό. Οι διενέξεις μεταξύ των μελών του θιάσου, τον οδήγησαν σε διακοπή της συνεργασίας του. Στη συνέχεια, υπήρξε για χρόνια, καλλιτεχνικός υπεύθυνος και στέλεχος της "Θεατρικής Λέσχης Βόλου". Συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές: "Αγρίμια" (1973), "Τερέζα Βάρμα Δακόστα" και "Εν Αθήναις" (1976). Η σύντομη, μόλις δεκαπέντε χρόνια, παρουσία του στο ελληνικό θέατρο, υπήρξε σημαντική. Ήταν άνθρωπος ευαίσθητος, απόλυτος και με πνευματικές ανησυχίες, που τον οδήγησαν τελικά στην αυτοκτονία, το 1986.

Η Καίτη Τριανταφύλλου γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1943. Σπούδασε στις δραματικές σχολές "Θεάτρου Τέχνης" και Βασίλη Διαμαντόπουλου. Πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο το 1963. Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους Λ. Κωνσταντάρα, Μ. Κοντού, Α. Μπάρκουλη, Β. Διαμαντόπουλο, Α. Βουγιουκλάκη, Δ. Παπαμιχαήλ, Κ. Καρρά, Ε. Ναθανάηλ, Λ. Λαζόπουλο κ.ά. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες: "Αμόκ" (1963), "Στεφανία" (1966), "Κρεβατομουρμούρα" (1971) κ.ά. Έπαιξε επίσης στη θρυλική σειρά "Η Γειτονιά μας" (1972-1977), το σίριαλ "Χαμογελάστε Παρακαλώ" (1983) κ.ά. Στις 2 Ιουνίου 1991, έδωσε τέλος στη ζωή της.

του Μιχάλη Στούκα / πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σοκάρει έγκλημα στη Βραζιλία: Σκότωσε τους γονείς και την αδερφή τυο επειδή του πήραν το κινητό

Σοκάρει έγκλημα στη Βραζιλία: Σκότωσε τους γονείς και την αδερφή τυο επειδή του πήραν το κινητό

«Θα το ξανάκανα» είπε ο 16χρονος 

Εσπευσμένα στην εξεγερμένη Νέα Καληδονία ο Μακρόν: Η αφορμή και η σημασία της για την Ευρώπη

Εσπευσμένα στην εξεγερμένη Νέα Καληδονία ο Μακρόν: Η αφορμή και η σημασία της για την Ευρώπη

Επιχειρήσεις εκκένωσης για τουρίστες 

Βρετανία: Ακρωτηρίασαν τα χέρια και τα πόδια βουλευτή

Βρετανία: Ακρωτηρίασαν τα χέρια και τα πόδια βουλευτή

Ο συντηρητικός βουλευτής Craig Mackinlay πρόκειται να επιστρέψει στο Κοινοβούλιο για πρώτη φορά μετά το απειλητικό για τη ζωή του επεισόδιο σηψαιμίας 

Οι πίθηκοι πέφτουν νεκροί από τα δέντρα στο Μεξικό

Οι πίθηκοι πέφτουν νεκροί από τα δέντρα στο Μεξικό

Τουλάχιστον 138 πίθηκοι βρέθηκαν νεκροί 

Μητσοτάκης: Θα κάνω ό,τι μπορώ να γίνεται μόνιμα ο τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Μητσοτάκης: Θα κάνω ό,τι μπορώ να γίνεται μόνιμα ο τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη εφ` όλης της ύλης 

Ένταση μεταξύ Ισραήλ και Ευρώπης

Ένταση μεταξύ Ισραήλ και Ευρώπης

Νορβηγία, Ισπανία και Ιρλανδία αναγνωρίζουν την Παλαιστίνη ως κράτος 

Ο Φατίχ Τερίμ ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη

Ο Φατίχ Τερίμ ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη

Δικαστική διαμάχη 

Τέλη κυκλοφορίας: Πρόστιμα σε τρεις κλίμακες - Τι αλλάζει στα ανασφάλιστα οχήματα

Τέλη κυκλοφορίας: Πρόστιμα σε τρεις κλίμακες - Τι αλλάζει στα ανασφάλιστα οχήματα

Στόχος της αλλαγής αυτής στα τέλη κυκλοφορίας είναι να μην υπάρχουν πλέον παρατάσεις 

Μητσοτάκης: Να σοβαρευτούν στα Σκόπια, τελείωσε η προεκλογική περίοδος, είναι ανιστόρητοι

Μητσοτάκης: Να σοβαρευτούν στα Σκόπια, τελείωσε η προεκλογική περίοδος, είναι ανιστόρητοι

Η στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση 

Αιγάλεω: «Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου»

Αιγάλεω: «Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου»

Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι 

Ημαθία: Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της Δάφνης που πέθανε ξαφνικά

Ημαθία: Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της Δάφνης που πέθανε ξαφνικά

Οι γονείς της 23χρονης κοπέλας περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές με την κόρη τους 

Κόβουν την ανάσα οι περιγραφές του εγκλήματος στο Κιλκίς: «Του είπαν άνοιξε θα σε ξεκοιλιάσουμε»

Κόβουν την ανάσα οι περιγραφές του εγκλήματος στο Κιλκίς: «Του είπαν άνοιξε θα σε ξεκοιλιάσουμε»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατηγορείται ότι χρηματοδοτεί την εγκατάλειψη μεταναστών στη Σαχάρα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατηγορείται ότι χρηματοδοτεί την εγκατάλειψη μεταναστών στη Σαχάρα

Σύμφωνα με δημοσιογραφική έρευνα δεκάδες χιλιάδες μετανάστες συνελήφθησαν και εγκαταλείφθηκαν στην έρημο 

Singapore Airlines: Βρετανός 73 ετών ο νεκρός από ανακοπή στην πτήση τρόμου

Singapore Airlines: Βρετανός 73 ετών ο νεκρός από ανακοπή στην πτήση τρόμου

Πρόκειται για τον Βρετανό Τζόφρι Κίτσεν, παραγωγό μουσικής και παραστάσεων από το Μπρίστολ 

Η διπλή απόφαση του ΣτΕ «πάγωσε» την αγορά ακινήτων

Η διπλή απόφαση του ΣτΕ «πάγωσε» την αγορά ακινήτων

Μεγαλώνει το «κίνημα» των δήμων ενάντια στον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό 

«Γιατί έτσι μας αρέσει»: Εικόνες ντροπής από εν κινήσει κακοποίηση σκύλου στο Ναύπλιο

«Γιατί έτσι μας αρέσει»: Εικόνες ντροπής από εν κινήσει κακοποίηση σκύλου στο Ναύπλιο

Αυτοκίνητο εν κινήσει με τον σκύλο να τρέχει στο πλάι και τον συνοδηγό να κρατάει το λουρί 

Ρωσία: Ανακοίνωσε ότι άρχισε τις στρατιωτικές ασκήσεις στη χρήση πυρηνικών όπλων

Ρωσία: Ανακοίνωσε ότι άρχισε τις στρατιωτικές ασκήσεις στη χρήση πυρηνικών όπλων

Τα γυμνάσια είναι μια απάντηση σε προκλητικές δηλώσεις και απειλές μεμονωμένων δυτικών αξιωματούχων κατά της χώρας, εξηγεί το υπουργείο Αμυνας 

Βίντεο: Μπαράζ σεισμικών δονήσεων στη Νάπολη

Βίντεο: Μπαράζ σεισμικών δονήσεων στη Νάπολη

Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι 

Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο - Σιγκαπούρη

Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο - Σιγκαπούρη

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του από έντονες αναταράξεις κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη, σύμφωνα με το BBC 

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τους έπεσαν καδρόνια στο κεφάλι την ώρα που περπατούσαν - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τους έπεσαν καδρόνια στο κεφάλι την ώρα που περπατούσαν - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Οι δυο γυναίκες περπατούσαν στο κέντρο όταν έπεσαν επάνω τους καδρόνια 

Ναυάγιο στην Πύλο: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες - Αθώοι οι 9 επιζήσαντες

Ναυάγιο στην Πύλο: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες - Αθώοι οι 9 επιζήσαντες

Η απόφαση έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς από το συγκεντρωμένο πλήθος 

Δεκάδες ροζ φλαμίνγκο στην Ινδία σκοτώθηκαν σε σύγκρουση με αεροπλάνο

Δεκάδες ροζ φλαμίνγκο στην Ινδία σκοτώθηκαν σε σύγκρουση με αεροπλάνο

«Είναι η πρώτη φορά που τόσο μεγάλος αριθμός φλαμίνγκο χτυπήθηκε έτσι» 

Λαμία: Κατέρρευσε και πέθανε 40χρονος στρατιωτικός

Λαμία: Κατέρρευσε και πέθανε 40χρονος στρατιωτικός

Ο άτυχος άνδρας αθλούνταν με συναδέλφους του 

Οι παγκόσμιοι ηγέτες πρέπει να αφυπνιστούν για τους κινδύνους της Τεχνητής Νοημοσύνης, λένε κορυφαίοι ειδικοί

Οι παγκόσμιοι ηγέτες πρέπει να αφυπνιστούν για τους κινδύνους της Τεχνητής Νοημοσύνης, λένε κορυφαίοι ειδικοί

Πριν να είναι πολύ αργά 

Ποτάμι θρήνου στο Ιράν στην κηδεία του Εμπραχίμ Ραϊσί

Ποτάμι θρήνου στο Ιράν στην κηδεία του Εμπραχίμ Ραϊσί

Οι Ιρανοί αποτίουν φόρο τιμής στον πρόεδρο Ραϊσί 

Κιλκίς: Ανατροπή με την άγρια δολοφονία - Ο 54χρονος σκότωσε τον ληστή του

Κιλκίς: Ανατροπή με την άγρια δολοφονία - Ο 54χρονος σκότωσε τον ληστή του

Ο 54χρονος όπως και άτομα που ήταν μαζί με το 45χρονο θύμα συνελήφθησαν 

Η τεχνητή νοημοσύνη μάς δείχνει πώς θα μοιάζουμε σε 1.000 χρόνια και η εικόνα δεν θα σας αρέσει καθόλου

Η τεχνητή νοημοσύνη μάς δείχνει πώς θα μοιάζουμε σε 1.000 χρόνια και η εικόνα δεν θα σας αρέσει καθόλου

Ας ελπίσουμε να κάνει λάθος 

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη γυναίκας για ρευματοκλοπή, έπαιρνε ρεύμα παράνομα για 4 χρόνια

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη γυναίκας για ρευματοκλοπή, έπαιρνε ρεύμα παράνομα για 4 χρόνια

Η ρευματοκλοπή στη Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που έκανε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ 

Καιρός: Καλοκαίρι τέλος λέει ο Μαρουσάκης - Πότε έρχεται «ψυχρή λίμνη» με καταιγίδες

Καιρός: Καλοκαίρι τέλος λέει ο Μαρουσάκης - Πότε έρχεται «ψυχρή λίμνη» με καταιγίδες

Ραγδαία και απότομη θα είναι η αλλαγή του καιρού τις επόμενες ημέρες 

ΗΠΑ: Ράπερ αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε σε ζωντανή μετάδοση

ΗΠΑ: Ράπερ αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε σε ζωντανή μετάδοση

Νεαρός ράπερ έδωσε τέλος στη ζωή του σε ζωντανή μετάδοση 

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρά δύο αδέρφια μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρά δύο αδέρφια μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην Ακαδημίας 

Φρίκη στον Ασπρόπυργο: Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε υπάλληλο

Φρίκη στον Ασπρόπυργο: Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε υπάλληλο

Στο νοσοκομείο το θύμα με αιμορραγία 

Χάνει την έδρα του ο βουλευτής της ΝΔ στα Γρεβενά Γιάννης Γιάτσιος

Χάνει την έδρα του ο βουλευτής της ΝΔ στα Γρεβενά Γιάννης Γιάτσιος

Το Εκλογοδικείο έγινε δεκτή την ένσταση του υποψηφίου βουλευτή - Aναβολή έκδοσης απόφασης για τις ενστάσεις κατά Σπαρτιατών 

Κολωνός: Συνελήφθη 17χρονος με γεμάτο περίστροφο

Κολωνός: Συνελήφθη 17χρονος με γεμάτο περίστροφο

Κρατείται και ο πατέρας του 

Ρόδος: Αλλοδαποί προσπάθησαν να αρπάξουν ελληνική σημαία - Πόσταραν το video στα social media

Ρόδος: Αλλοδαποί προσπάθησαν να αρπάξουν ελληνική σημαία - Πόσταραν το video στα social media

Οι δυο αλλοδαποί είχαν τέτοιο θράσος που προσπάθησαν να την κλέψουν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα! 

Γιατί έπεσε το ελικόπτερο του Ιρανού Προέδρου

Γιατί έπεσε το ελικόπτερο του Ιρανού Προέδρου

Οι πρώτες επίσημες αναφορές για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου 

Λαμία: Αποκάλυψη - βόμβα για την περίεργη φωτιά στο εργοστάσιο

Λαμία: Αποκάλυψη - βόμβα για την περίεργη φωτιά στο εργοστάσιο

Ο ΕΦΕΤ θα έκανε έλεγχο σήμερα 

Ιράν: Η τελευταία εικόνα του προέδρου Ραϊσί μέσα στο ελικόπτερο λίγο πριν από τη συντριβή του

Ιράν: Η τελευταία εικόνα του προέδρου Ραϊσί μέσα στο ελικόπτερο λίγο πριν από τη συντριβή του

Το ελικόπτερο συνετρίβη ενώ ταξίδευε από την επαρχία του ανατολικού Αζερμπαϊτζάν του Ιράν προς την πόλη Ταμπρίζ 

Συγκινεί ο Γιάννης Μηχαηλίδης του ΠΑΟΚ: «Είναι τα 40 του μπαμπά μου, του υποσχέθηκα να του πάω το πρωτάθλημα»

Συγκινεί ο Γιάννης Μηχαηλίδης του ΠΑΟΚ: «Είναι τα 40 του μπαμπά μου, του υποσχέθηκα να του πάω το πρωτάθλημα»

Θέλησε να αφιερώσει τον τίτλο στον εκλιπόντα πατέρα του 

Επιστρέφει στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης; «Του έχουν γίνει δύο προτάσεις»

Επιστρέφει στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης; «Του έχουν γίνει δύο προτάσεις»

Μετά το εφετείο θα αποφασίσει © Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services