Νέα

Ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας

Ομόφωνα ένοχη

Ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας

Ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κρίθηκε η Δήμητρα Βούλγαρη ύστερα από περίπου τέσσερις εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας.

Σημειωτέον ότι η ίδια επέλεξε να μην είναι παρούσα κατά την αναγγελία της ποινής, ενώ περίπου στις 02:00 ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του θύματος, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης, όπως αναφέρει το arcadiaportal.

Ακόμη, η γνωστή σε όλο το πανελλήνιο ως «μάυρη χήρα» καταδικάστηκε σε 18 μήνες για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη ενώ διαβιβάζει στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ναυπλίου αντίγραφα της δικογραφίας και των πρακτικών της δίκης για διερεύνηση τυχόν τυχόν ποινικής ευθύνης-συμμετοχής στο έγκλημα και του φίλου του άτυχου Θανάση και ιδιοκτήτη της βίλας.

Πηγή: www.protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΕΑ

00:00