Νέα

Δημητρακόπουλος για Βίσση‑Καρβέλα: «Όσο είμαι δικηγόρος, οι διαφορές θα λυθούν εκτός δικαστηρίου»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστηρίζει ότι περίπου 300.000 ευρώ καταβλήθηκαν στον φορέα πνευματικών δικαιωμάτων και ότι δεν υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα

Δημητρακόπουλος για Βίσση-Καρβέλα: «Όσο είμαι δικηγόρος, οι διαφορές θα λυθούν εκτός δικαστηρίου»

Νέα διάσταση στη δημόσια αντιπαράθεση γύρω από την απουσία του Νίκου Καρβέλα από τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ έδωσε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης 6 Οκτωβρίου στο MEGA και την εκπομπή «Live News».

Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, ενώ διέψευσε τόσο τις πληροφορίες περί εξωδίκου όσο και εκείνες που έκαναν λόγο για επεισόδιο στα καμαρίνια.

«Έχουν δοθεί περίπου 300.000 ευρώ»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ήταν κατηγορηματικός ως προς το οικονομικό σκέλος.

«Δεν υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα με τον Νίκο Καρβέλα και ο ίδιος δεν έχει ανάγκη να κάνει εξώδικο στην τραγουδίστρια. Έχουν δοθεί στον αρμόδιο φορέα που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα δημιουργών γύρω στα 300.000 ευρώ από την παραγωγό εταιρεία και εκεί τελειώνει η υπόθεση με τον Νίκο Καρβέλα», ανέφερε.

Ο δικηγόρος της Άννας Βίσση διευκρίνισε επίσης: «Δεν εστάλη ποτέ εξώδικο στην Άννα Βίσση από τον Νίκο Καρβέλα, δεν έγινε ποτέ επεισόδιο στα καμαρίνια».

Κλείνοντας, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ως προς το ενδεχόμενο η διαφωνία των δύο καλλιτεχνών να μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες.

«Όσο είμαι δικηγόρος, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας δεν θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια», σημείωσε.

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Γιώργος Λιάγκας: Το μήνυμα στην Αννα Βίσση πριν το ΟΑΚΑ - Η απάντηση με μία μόνο λέξη
  2. Σοφία Καρβέλα: Πέταξε από τις ΗΠΑ για ένα βράδυ στη συναυλία της Αννας Βίσση στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΕΑ

00:00