Χαστούκια και μπουνιές στη βουλή της Τουρκίας
Τους σταμάτησαν οι ψυχραιμότεροι

Άναψαν τα αίματα στην τουρκική βουλή ανάμεσα σε βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και του Φιλοκουρδικού με αφορμή τη συζήτηση νομοσχεδίου για τη φορολογία.
Ο Αλί Μποζάν του φιλοκουρδικού κόμματος αποκάλεσε «κλέφτη» τον πρώην υπουργό μεταφορών, Αντίλ Καραϊσμαΐλογλου, ο οποίος ξέφυγε, χαστούκισε τον Μποζάν και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Ο Μποζάν ανταπέδωσε τα χτυπήματα και η κατάσταση θα έπαιρνε ακόμη πιο άσχημη τροπή αν δεν τους συγκρατούσαν οι ψυχραιμότεροι.
Το θέμα της συζήτησης ήταν νομοσχέδιο για τη φορολογία και ο Μποζάν στην ομιλία του καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης κλέβει από τις τσέπες των εργαζομένων, των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων.
Μετά το περιστατικό ο αντιπρόεδρος της βουλής ζήτησε ένα 15λεπτο διάλειμμα για να ηρεμήσει η κατάσταση.
#SONDAKİKA | Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti milletvekili Adil Karaismailoğlu, "hırsızsınız" diyen DEM Parti Milletvekili Ali Bozan'a TBMM'de yumruk attı. pic.twitter.com/tUeTJJqlTR
— BPT (@bpthaber) July 24, 2024
Πηγή: www.newsbeast.gr





