Νέα

Στέφανος Κασσελάκης: Ζήτησε τηλεφωνικά συγγνώμη από τη Συρεγγέλα

«Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει τον συνήγορό του τηλεφωνικώς»

Στέφανος Κασσελάκης: Ζήτησε τηλεφωνικά συγγνώμη από τη Συρεγγέλα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, είχε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης με πηγές από τη Νέα Δημοκρατία να σημειώνουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά, τις ύβρεις και το υποτιμητικό ύφος του Παύλου Πολάκη.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, η συγγνώμη του Στέφανου Κασσελάκη είναι «υποκριτική» δεδομένου ότι είχε προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα η ανάρτηση Πολάκη στην οποία επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του.

«Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει τον συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του» κατέληγαν οι πηγές της ΝΔ για το τηλεφώνημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς την Μαρία Συρεγγέλα.

Πηγή: www.protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Πολάκης για το επεισόδιο με Συρεγγέλα: «Δεν παίρνω λέξη πίσω»
  2. Σάλος από το «βούλωστο» του Πολάκη στη Συρεγγέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΕΑ

00:00