Νέα

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Κρατούσαν φυλακισμένη αλλοδαπή για να την παντρέψουν

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να τηλεφωνήσει στο 112

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Κρατούσαν φυλακισμένη αλλοδαπή για να την παντρέψουν

Ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 έσωσε μια αλλοδαπή γυναίκα που είχε μεταφέρει στην Ελλάδα μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Ορμενίου ένας ομοεθνής της και την είχε παραδώσει σε τρεις Έλληνες, οι οποίοι την κρατούσαν παρά τη θέλησή της και σκόπευαν να την... παντρέψουν με έναν από αυτούς!

Ο αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, είχε φέρει τη γυναίκα στην Ελλάδα στις 27 Μαρτίου και την παρέδωσε έναντι αμοιβής στους δύο από τους Έλληνες, αρχικά με σκοπό να εργαστεί στο σπίτι τους σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αλλά στη συνέχεια παρακράτησαν και την ταυτότητά της για να μη φύγει και την ενημέρωσαν ότι θα παντρευόταν τον τρίτο «με το έτσι θέλω».

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να τηλεφωνήσει στο 112, από το οποίο ενημερώθηκαν οι ελληνικές αρχές και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης την εντόπισαν το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης στο σπίτι των Ελλήνων, τους οποίους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του ενός την ταυτότητά της.

Σε βάρος των τριών δραστών και του αλλοδαπού που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου, κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: www.protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Βόλος: Στον ανακριτή ο 28χρονος Αλβανός που κρατούσε «φυλακισμένη» την 22χρονη σύζυγο και το παιδί τους
  2. Το μαρτύριο της «φυλακισμένης» 22χρονης: Τη χτύπησε επειδή έκανε κορίτσι - «Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στον θάνατο»
  3. Κορυδαλλός: «Με είχε φυλακισμένη, με βίαζε επί πέντε μέρες» καταγγέλλει 35χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΕΑ

00:00