Νέα

«Γυαλιά καρφιά» τα έκανε ο υιός Μπαλτάκος στη Βουλή

¶γριο επεισόδιο με χειροδικίες και ύβρεις...

«Γυαλιά καρφιά» τα έκανε ο υιός Μπαλτάκος στη Βουλή

Σκηνές πρωτοφανείς, που όχι μόνο δεν συνάδουν προς τους κοινοβουλευτικούς κανόνες συμπεριφοράς, αλλά παραπέμπουν στον κόσμο των γηπέδων, εκτυλίχθηκαν γύρο στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή, με πρωταγωνιστή το γιο του γραμματέα της Κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου, στον απόηχο της δημοσιοποίησης του νideo που εκθέτει τον πατέρα του.

Ενδεικτικό του κλίματος που έχει προκληθεί στη Βουλή μετά τη δημοσιοποίηση από μέρους του Ηλία Κασιδιάρη της επίμαχης βιντεοσκοπημένης συνομιλίας με τον Τάκη Μπαλτάκο, ο γιος του τελευταίου εισέβαλε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον πρώτο όροφο του κοινοβουλίου βρίζοντας και απειλώντας, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, ο οποίος υπηρετεί στα ΟΥΚ, κλότσησε το βουλευτή της ΧΑ, Αρτέμη Ματθαιόπουλο και χαστούκισε το Μιχάλη Αρβανίτη, ενώ από την οργή του δεν ξέφυγε ούτε ο Νίκος Κούζηλος, ο οποίος δέχτηκε γροθιά από τον γιο του παραιτηθέντος γραμματέα της Kυβέρνησης.

Για να αποφευχθούν τα χειρότερα επενέβη ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος προσπάθησε να συγκρατήσει τον γιό του, ενώ ακολούθως τον απομάκρυνε ο υποφρούραρχος.

ΔΕΙΤΕ: Το video-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή του υιού Μπαλτάκου με τους βουλευτές της ΧΑ

Πηγή: e-daily.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΕΑ

00:00