Νέα

Βαρυμπόμπη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα

Συνοδευόταν από τον δικηγόρο του

Βαρυμπόμπη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα

Τέλος στο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο 26χρονος εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και παραδόθηκε.

Καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη, ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία, θα συλληφθεί.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ρίξει φως στα κίνητρα του δράστη, καθώς νωρίτερα διασκέδαζε με την παρέα του σε μπαρ στη Νέα Ερυθραία, όπου βρισκόταν και η παρέα του Γιάννη Μάρκου.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι, σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, ότι ο 26χρονος έχει ξανακάνει τέτοια επίθεση, ενώ οι Αρχές ερευνούν εάν ήταν προσχεδιασμένη.

Πηγή: www.in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΕΑ

00:00