«Το λεωφορείο είχε 4 – 5 άτομα και εγώ ήμουν μέσα, εκεί στον Κορμό κατέβηκαν οι άνθρωποι. Εγώ έμεινα μόνη μου, σηκώνομαι και λέω ‘’συγγνώμη κύριε κάνει στάση εδώ;’ και μου λέει “εδώ τελειώνουν οι στάσεις και κατεβαίνουν οι επιβάτες”. Του λέω “φοβάμαι Παναγία μου, δεν κατεβαίνω τώρα εδώ πέρα’. Μου λέει “πάμε πιο πάνω στο βουνό”. Εγώ δε μίλησα. Περάσαμε στάση, στάση, στάση, του λέω “να κάνω τι στο βουνό κύριε;”. Μου λέει “θα κάτσω 10 λεπτά, θα σε ξαναγυρίσω άμα θέλεις λίγο πιο κάτω”. Λέω “Παναγία μου, τώρα θα μου κάνει κακό”» περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας στο Live News.
Η 53χρονη περιγράφει στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσει και τους διαλόγους της με τον οδηγό.
«Σταμάτησε το λεωφορείο μέσα στα πεύκα, στην αλάνα. Ήμουν πίσω στην καρέκλα μόνη μου, σηκώθηκε ο κύριος με κλειστές πόρτες. Δεν άνοιξε καν τις πόρτες, μου λέει “θες ένα τσιγάρο;” Του λέω “όχι κύριε δε θέλω τσιγάρο”. Μου λέει “εμένα με λένε … και είμαι διαζευγμένος, είσαι πολύ ωραία γυναίκα”. Δεν του απάντησα. “Θέλεις κάτι;”, του λέω» περιγράφει.
«Εγώ τραβιόμουν, “δε θέλω κάτι, σε παρακαλώ” του λέω. Μου λέει “θα μου κάνεις αναφορά;” Το κατάλαβε, εγώ δεν του απάντησα όμως, λέω να δω πού θα το πάει. Μου ζήτησε συγγνώμη. Μου λέει “συγγνώμη, με το ζόρι δε γίνεται κάτι”, “φυσικά δε γίνεται κάτι με το ζόρι” του λέω και μου λέει ξανά “θα μου κάνεις αναφορά;”. Δεν του ξαναπάντησα, μετά άνοιξε τις πόρτες και κάπνιζε τσιγάρο» συνεχίζει.
Λίγο αργότερα, η γυναίκα κατεβαίνει από το λεωφορείο και χωρίς να χάσει χρόνο, πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα.
«Με άφησε πιο πάνω στην τροφή, πήγα στην στάση, πήρα τον σύζυγό μου τηλέφωνο. Πήγαμε μαζί στην αστυνομία, δεν είχε νυχτώσει. Θα φανούν τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Τον ικέτευα “σε παρακαλώ”. Εγώ τραβιόμουν με το ζόρι, σπρωχνόμουν. Αυτός μου έκανε χειρονομίες, έπεφτε πάνω μου, με χάιδευε, με πασπάτευε».
«Δεν μπορούσα να αμυνθώ, φοβήθηκα ότι θα με στραγγαλίσει»
Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους τα ρούχα που φορούσε, ενώ από τον κατηγορούμενο οδηγό πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού.
«Εκείνη την ώρα τα χάνεις, δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα. Είπα μέσα μου “κάτσε ψύχραιμη, απλώς άφησέ τον, να μην κάνεις τίποτα”. Εμένα με ρωτάνε πώς ένιωσα; Τι νιώθω; Την εικόνα, τα πασαλείμματα αυτά, να με πλησιάζει ο άντρας μου και να σιχαίνομαι, καταλαβαίνετε τι έχω πάθει;» ξεσπά η 53χρονη.
«Καταρχάς δεν του έδωσα αφορμή καμία αφορμή, ‘κοίταξε’ λέω ‘είμαι παντρεμένη’. Ούτε τον ένοιαξε, άπλωσε τις χερούκλες του στην μπλούζα μου. Να μου τρίβει μέσα το δέρμα μου. Να μου τρίβει την κοιλιά μου. Να με πιάνει από το παντελόνι, κανονικά χειρονομία, κανονικά χειρονομίες. Εγώ τραβιόμουν από πίσω, ‘σε παρακαλώ’ του λέω, ‘σε παρακαλώ δε θέλω κάτι, σε παρακαλώ πάρα πολύ’ του λέω. Αυτός συνέχιζε. Μου λέει: ‘γιατί δε θέλεις; Δε σου αρέσω;’, ‘σε παρακαλώ’ του λέω ‘πάρε τα χέρια σου’. Εγώ δεν μπορούσα να αμυνθώ, λέω τώρα αν θα αμυνθώ ή θα μου βγάλει τη ζώνη θα με στραγγαλίσει, του είχαν γουρλώσει τα μάτια ή θα έχει κανένα σουγιά. Αυτός με τράβαγε, εκεί συνέχιζε, εκεί χειρονομίες και μου λέει: ‘έχεις ωραίο δέρμα πω, πω, πω, τι είναι αυτό το πράγμα;’. Μου έπιασε το στήθος, μου έπιασε την κοιλιά, μου έπιασε τον κ…. Μέχρι τα γυαλιά μου έπιασε, το σταυρουδάκι στον λαιμό μου έπιασε» καταλήγει η γυναίκα και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού διαμηνύοντας πως δεν πρόκειται να αφήσει το όλο θέμα, παρά τις συγνώμες που άκουσε από τον 52χρονο γι’ αυτό που πέρασε.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/10712416/vlepo-efialtes-tou-eiche-gyrisei-to-mati-sygklonizei-i-53chroni-pou-katingeile-apopeira-viasmou-apo-odigo-leoforeiou
Αιχμές Αδωνι Γεωργιάδη για την κλινική όπου υπέστη ανακοπή ο Μαζωνάκης: Δεν είχε άδεια για πλασμαφαίρεση, ζήτησα έρευνα
Κάνει λόγο για «υποτιθέμενη κλινική» και επισημαίνει ότι είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου στο οποίο «δεν επιτρέπεται να διενεργείται μία τέτοια ιατρική πράξη» όπως η πλασμαφαίρεση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί ο άτυχος τραγουδιστής

Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν πρόλαβε να δει τη δικαστική δικαίωση που ήταν «προ των πυλών» – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Ο Χαράλαμπος Λυκούδης μίλησε για την τελευταία επικοινωνία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Φώκια έκανε… κράτηση σε σκάφος στα Καμένα Βούρλα – Η απρόσμενη βραδινή επισκέπτρια της μαρίνας
Ξάπλωσε στην πλώρη και απόλαυσε την ησυχία της

Τι είναι η πλασμαφαίρεση στην οποία φέρεται να υποβλήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγο πριν την ανακοπή
Τι είναι το πλάσμα του αίματος - Πώς γίνεται η πλασμαφαίρεση

Τροχαίο με λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο σε δύο από τις τραυματίες - Στο χειρουργείο η 21χρονη
Εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου πήραν οι δύο από τις τέσσερις γυναίκες που τραυματίστηκαν όταν δύο λεωφορεία έπεσαν πάνω σε στάση το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9) στη Θεσσαλονίκη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Έφοδος της ασφάλειας στο ιατρείο που ήταν πριν μεταφερθεί στο ΕΛΠΙΣ
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν την είσοδο και αναμένεται να αναζητήσουν φακέλους, σκευάσματα και ιατρικά ιστορικά

LIVE
Apple Event 2026: H παρουσίαση του iPhone 18 και του πρώτου foldable iPhone
Το «Surprise and shine» μεταδίδεται δωρεάν από το Apple Park, με φήμες για νέα Apple Watch και αλλαγές σε όλο το οικοσύστημα της εταιρείας.

Συντετριμμένη η αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη φτάνει στο νοσοκομείο Ελπίς κρατώντας το κεφάλι της
Ο Γιώργος Μαζωνάκης διακομίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου στο «ΕΛΠΙΣ»

Mistral: Η απάντηση της Ευρώπης στην τεχνητή νοημοσύνη - Πως προκαλεί τα αμερικανικά και κινεζικά συστήματα
Με επικεφαλής τη Samsung Electronics, η γαλλική start-up εξασφάλισε νέα κεφάλαια για να αποτελέσει το ευρωπαϊκό αντίπαλο δέος απέναντι στους αμερικανικούς κολοσσούς.

Γιώργος Μαζωνάκης – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ για τον θάνατό του
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τη διακομιδή και την προσπάθεια ανάνηψης

Καρέτσας: Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις
Ο 18χρονος μέσος αποχώρησε με φορείο στο 22` του Ντόρτμουντ-Βιγιαρεάλ για το Champions League, όμως οι πρώτες εξετάσεις καθησυχάζουν.

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας κάτω από 30 βαθμούς την Κυριακή - Φθινόπωρο με καταιγίδες
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και τιμές έως 36 βαθμών την Παρασκευή, πριν η μεγάλη μεταβολή του καιρού γενικευτεί από τη Δευτέρα.

Απάτη 40 εκατ. ευρώ με παράνομες επιστροφές φόρου: 46 πρόσωπα, 152 εταιρείες στο στόχαστρο
Η Αρχή Ξεπλύματος Χρήματος «πάγωσε» την περαιτέρω εκταμίευση, ενώ 16 εκατ. ευρώ είχαν ήδη καταβληθεί σε δίκτυο που δρούσε το 2023-2024.

Διπλό φονικό στο Αίγιο: Στην αυτοχειρία της 54χρονης καταλήγουν οι Αρχές με 34 τραύματα
Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν τα ίχνη DNA και τα αποτυπώματα, καθώς οι Αρχές δεν εντοπίζουν εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Μια συγκινητική ιστορία: Ελληνίδα γέννησε στα 54 της, από έμβρυο κατεψυγμένο 22 χρόνια, λίγο μετά τον χαμό του γιου της
Η 54χρονη έχασε τον 21χρονο γιο της σε τροχαίο πέρυσι και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα κατεψυγμένα έμβρυα του 2004 στην κλινική «Γένεσις Αθηνών».

Χαλκιδική: Βάναυσος ξυλοδαρμός 27χρονου Γερμανού τουρίστα σε beach bar - Βίντεο
Οι δύο δράστες, 21 και 25 ετών, ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ερωtικής αντιζηλίας πίσω από την επίθεση.

Λεωφορείο έπεσε σε στάση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τέσσερις τραυματίες
Αστικό λεωφορείο έπεσε σε στάση όπου περίμενε κόσμος έπειτα από σύγκρουση με δεύτερο λεωφορείο - Οι τραυματίες φέρεται να έχουν υποστεί κατάγματα

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Γεννήθηκαν τρία τιγράκια Σουμάτρας - μόλις 400 έχουν απομείνει στη φύση
Τα δύο αρσενικά και το ένα θηλυκό πέρασαν ήδη την πρώτη κτηνιατρική εξέταση, με μικροτσιπ και τα πρώτα τους εμβόλια.

Ερευνητής της Anthropic παραιτείται: «Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μας εξοντώσει»
Ο επικεφαλής ευθυγράμμισης της Anthropic, Έβαν Χάμπινγκερ, εκτιμά πιθανότητα άνω του 10% για καταστροφή την επόμενη δεκαετία, ενώ ο ερευνητής Τζέικομπ Κόξον παραιτήθηκε καταγγέλλοντας πως οι εταιρείες «παίζουν με τις ζωές μας».

Έκρηξη σε υδροηλεκτρικό σταθμό στην Ελβετία: Αναφορές για πολλούς τραυματίες
Συναγερμός στη λίμνη Ρίτομ, στη νότια Ελβετία, με τις αρχές να διερευνούν αν επλήγη ο παλιός σταθμός ή η νέα εγκατάσταση υπό κατασκευή.

Πλατφόρμα «Συνέπεια»: Στο μικροσκόπιο τα χρέη 3,2 δισ. του Δημοσίου - Πρωταθλητές τα νοσοκομεία
Έως το τέλος του 2026 αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το νέο ψηφιακό σύστημα που θα αποκαλύπτει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των κρατικών φορέων προς προμηθευτές, συνταξιούχους και φορολογούμενους.

ΗΠΑ: Απαγόρευση εισαγωγών σε καναδικό αλκοόλ και μοτοσικλέτες από 29 Σεπτεμβρίου
Η κίνηση Τραμπ έρχεται μέρες μετά τους ανταποδοτικούς δασμούς του Καναδά, ενώ ο πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ προειδοποιεί για «κόστος» στην οικονομία της χώρας.

Σήφης Βαλυράκης: Ζητήθηκε η ενοχή των δύο ψαράδων – «Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο»
Ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παρέθεσε την ιατροδικαστική έκθεση με 15 κακώσεις στο σώμα του θύματος, πριν η δίκη περάσει στη φάση των αγορεύσεων της υπεράσπισης.

Ταξιτζής βγαλμένος από οσκαρική ταινία - Προσποιήθηκε επιληπτικό σοκ για να γλιτώσει από ληστές
Το βίντεο από το εσωτερικό του οχήματος κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον επαγγελματία να επιστρατεύει τις υποκριτικές του ικανότητες την πιο κρίσιμη στιγμή.

Η Θεσσαλία κινδυνεύει να γίνει «Σαχάρα»: Κλιματική αλλαγή, λειψυδρία και πίεση στα υπόγεια νερά απειλούν τον κάμπο
Έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προειδοποιεί για μεγαλύτερη διάρκεια, ένταση και εξάπλωση των ξηρών περιόδων

Αγωνία για τον Καρέτσα - Η κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο και τα νεότερα για την υγεία του
Τι συνέβη με τον Καρέτσα στο ματς της Champions League

Καιρός: Πότε θα πέσουν τα πρωτοβρόχια - Ζέστη έως 37 βαθμούς το Σαββατοκύριακο
Ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, εξηγεί πότε το βαρομετρικό χαμηλό προς την Ιταλία θα φέρει πιο φθινοπωρινές συνθήκες στη χώρα.

Μαρίνα Σταυράκη κατά Γιώργου Πατούλη: «Πού να κατέβεις βρε κακομοίρη;»
Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη αντέδρασε με αιχμηρό τρόπο σε ανάρτηση για τα μελλοντικά του σχέδια, συνεχίζοντας την κόντρα που ξεκίνησε πρόσφατα.

«O Νετανιάχου γνώριζε για την επίθεση της Χαμάς 10 ημέρες πριν» – Οργή στο Ισραήλ
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φέρεται να ενημέρωσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό σε τηλεφωνική επικοινωνία 45 λεπτών, ενώ η αντιπολίτευση ζητά άμεση έρευνα.

Πετάχτηκε μπροστά σε αυτοκίνητο και έσωσε κοριτσάκι – Βίντεο με την κίνηση Μεξικανού που κόβει την ανάσα
Ο υπαλλήλος σούπερ μάρκετ βραβεύτηκε από την επιχείρηση

Χανιά: Tουρίστας ζήτησε αποζημίωση από ξενοδοχείο για τσιμπήματα κουνουπιών
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου παρενέβη, και μετά τον έλεγχο ο επισκέπτης δήλωσε πως θα ξανάρθει του χρόνου στο νησί.

FairSquare: Καταγγελία με περισσότερες από 100.000 υπογραφές για τις σχέσεις Ινφαντίνο-Τραμπ
Στο μάτι του κυκλώνα σταθερά ο πρόεδρος της FIFA

Απόδραση 26χρονου κρατουμένου από το Εφετείο Αθηνών - Τον αναζητούν οι Αρχές
Ο κρατούμενος βρισκόταν υπό την ευθύνη της Δικαστικής Αστυνομίας όταν διέφυγε από το δικαστικό μέγαρο, ενώ οι συνθήκες της απόδρασης παραμένουν άγνωστες.

Πρώην δήμαρχος που βίασε ανήλικο σε πισίνα εξέτισε μόλις 90 μέρες στη φυλακή
Η οικογένεια του θύματος ζήτησε αυστηρότερη ποινή, όμως ο δικαστής απέρριψε το αίτημα

19χρονη έστειλε μητέρα και πατριό 599 ημέρες φυλακή με ψευδή καταγγελία κακοποίησης
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ζυρίχης ακύρωσε τις καταδίκες του ζευγαριού, ενώ η νεαρή αντιμετωπίζει πλέον ποινική δίωξη για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Ιστορική ρήξη Ισραήλ – Βρετανίας: Το Τελ Αβίβ κλείνει το βρετανικό προξενείο στην Ιερουσαλήμ ως αντίποινα για τα μέτρα του Λονδίνου
«Όποιος ενεργεί κατά του Ισραήλ, το Ισραήλ θα ενεργεί εναντίον του», δήλωσε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ

Jack Savoretti: Αιφνιδιαστική εμφάνιση στην Ερμού πριν τη συναυλία του στο Λυκαβηττό
Ο Βρετανός τραγουδιστής έδωσε αυθόρμητο pop-up live στον πεζόδρομο της Ερμού, λίγες ημέρες πριν την εμφάνισή του στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 25 Σεπτεμβρίου.

Καταδικάστηκε Πολωνός στην Θεσσαλονίκη που έκανε μπάρμπεκιου και έβαλε φωτιά - «Δε με νοιάζει αν καταδικαστώ», είπε
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός στο δικαστήριο

Από τον γάμο χλιδής στη φυλακή: Ο χρυσός στον λαιμό της νύφης έστειλε τον γαμπρό πίσω από τα σίδερα
Ο γαμπρός, γνωστός ως «Καρά Χαϊντάρ από το Βαν», κατηγορείται για υποτίμηση του τουρκικού έθνους, ενώ η MASAK ερευνά την προέλευση του χρυσού της influencer Τσαγκλά Οζ.

Κίνα: Επιστάτης σώζει 5χρονο που κρεμόταν από κάγκελα στον 6ο όροφο πολυκατοικίας
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Σουτσόου, όταν το παιδί βρέθηκε μόνο στο σπίτι και κατέγραψαν το βίντεο περαστικοί.










