Νέα στοιχεία έρχονται στο φως
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Οι καταθέσεις των τριών ανδρών που εμπλέκονται
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Οι καταθέσεις των τριών ανδρών που εμπλέκονται - Νέα στοιχεία έρχονται στο φως

Εν αναμονή της νέας της κατάθεσης αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων, έρχονται στο φως οι καταθέσεις τόσο του θύματος του βιασμού στη Θεσσαλονίκη όσο και των τριών νεαρών ανδρών από την Αθήνα που καταγγέλλονται πως εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στις καταθέσεις τους, ο 27χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο αδερφός του κι ένας φίλος του, παρουσιάζουν μια εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή των όσων συνέβησαν. Η νεαρή κοπέλα, στην κατάθεσή της, περιέγραψε καρέ καρέ τα όσα έζησε το βράδυ μετά την αλλαγή του χρόνου.

Ο 27χρονος ισχυρίζεται ότι η 24χρονη του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιό του και πως είχαν ερωtική επαφή, η οποία έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας, πως δεν τη νάρκωσε και ότι την άφησε να κοιμηθεί στο δωμάτιό του.

Τις καταθέσεις των τριών ανδρών δημοσιεύει το makthes.gr. Οι νεαροί ισχυρίζονται επίσης ότι βγήκαν στο διάδρομο του ξενοδοχείου για να βοηθήσουν την 24χρονη.

«Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωtική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωtικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωtα και διείσδυση με ολοκλήρωση» ισχυρίζεται ο 27χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με όρους για το βιασμό της 24χρονης.

Ολόκληρη η κατάθεση του Β. Λ.

Ερώτηση: Κατηγορήθηκες άλλη φορά και για ποια αιτία;

Απόκριση: Όχι ποτέ.

Ερώτηση: Κατηγορείσαι ήδη για τις πράξεις που σου γνωστοποιήθηκαν ανωτέρω. Τι απολογείσαι;

Απόκριση: Την 30/12/2021 μαζί με τους φίλους μου Τ. Β., Π. Κ. και τον αδελφό μου Λ. Ε., ήρθαμε αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου. Κάναμε κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο «Τhe Met» για τρεις διανυχτερεύσεις, εγώ στο 602, ο Τ. στο 204, ο Π. στο 601 και ο αδελφός μου στο 402. Παράλληλα κλείσαμε και μια σουίτα με αριθμό 401 προκειμένου να κάνουμε αλλαγή χρόνου όλοι μαζί και να γιορτάσουμε μαζί με κάποιους φίλους μας. Εκτός των ατόμων που ήμασταν μαζί και ανέφερα παραπάνω, θα ερχόταν και ο Π. Μ. με τον οποίο είχαμε ήδη έρθει σε επαφή, καθώς είναι φίλος μας από το καφέ –μπαρ με την επωνυμία «Αχίλλειον» στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης, προκειμένου να έρθει να μας βρει στο ξενοδοχείο μετά την αλλαγή του χρόνου.

Περί ώρα 00:30 της 01/01/2022 ο Π. μας ρώτησε αν μπορεί να έρθει με κάποιους δικούς του φίλους και συγκεκριμένα έναν φίλο με κάποια κορίτσια. Ο φίλος μας Π. του ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και του ζητήσαμε όταν έφταναν στη ρεσεψιόν να μας ενημερώσουν. Αργότερα περί ώρα 2:00 ο Π. μας είπε ότι άλλες δυο φίλες επιθυμούσαν να έρθουν στο ξενοδοχείο, οι οποίες ήρθαν μετά από λίγη ώρα. Μόλις ανέβηκαν επάνω ο Π. έκανε τις απαραίτητες συστάσεις και αφού ανταλλάξαμε ευχές προσωπικά συνέχισα να μιλάω με τις κοπέλες που είχαν έρθει προηγουμένως και είχαμε αναπτύξει κάποια οικειότητα χωρίς να έρθω σε επαφή με τις δυο κοπέλες που είχαν έρθει τελευταία, η μια εκ των οποίων όπως έμαθα ονομάζεται «Γεωργία». Περίπου μια ώρα αργότερα οι δυο κοπέλες αποφάσισαν να αποχωρήσουν για λόγο τον οποίο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, ενώ εμείς μείναμε στο δωμάτιο. Μετά από λίγο μας πήρε ο Π. και μου είπε ότι η μια κοπέλα επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο και μου έδωσε το τηλέφωνο της λέγοντας μου να την καλέσω για να της επιτρέψουν από την ρεσεψιόν να ανέβει. Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 4:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Μετά από λίγο βγήκαμε στο διάδρομο μαζί με τον Π. και την είδαμε να βγαίνει από τον ασανσέρ μπροστά μας. Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Την ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωtική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωtικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωtα και διείσδυση με ολοκλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση της ερωtικής μας πράξης η Γεωργία μου ζήτησε να κοιμηθεί στο δωμάτιο μου, πράγμα που εγώ δέχθηκα με ευχαρίστηση ενώ επειδή πεινούσα κατέβηκα στη ρεσεψιόν να φάω, αφού πρώτα πέρασα από το 401 και πρότεινα στους φίλους μου να κατεβούμε να φάμε όλοι μαζί. Αφού φάγαμε εγώ επειδή δεν ήθελα να ενοχλήσω την κοπέλα, πήγα στο 402 για να κοιμηθώ ενώ ο αδελφός μου στο 401, το οποίο ήταν κενό.

Περί 14:30 ώρα της σήμερον και ενώ κοιμόμουν με κάλεσε ο Π. στο κινητό μου και μου είπε ότι έχει έρθει η Ασφάλεια στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κατόπιν μήνυσης της κοπέλας που είχα συνευρεθεί ερωτικά για βιασμό. Κατέβηκα άμεσα στη ρεσεψιόν και οι Αστυνομικοί μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο Τ.Α. Λευκού Πύργου. Συμπληρωματικά θέλω να δηλώσω ότι ουδέποτε έχω διαπράξει οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα, ουδέποτε έχω ασκήσει βία σε οποιοδήποτε άνδρα ή γυναίκα και ασφαλώς ουδέποτε έχω εξαναγκάσει κάποια γυναίκα να συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου χωρίς τη θέλησή της και ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ότι έπραξε κάτι κατά την ερωτική μας συνεύρεση χωρίς την απόλυτη συναίνεση της».

«Όλοι μαζί πληρώσαμε το 401 – Βγήκαμε στο διάδρομο να της υποδείξουμε το δωμάτιο» στήριξε ο Περογιαννάκης

Στην κατάθεση του Μ. Π., ο Κ. Π. φέρεται ως διοργανωτής του πάρτι στην προεδρική σουίτα. Ωστόσο, ο ίδιος στήριξε πως αν και ήταν στο όνομά του η κράτηση, την πλήρωσε μαζί με τους φίλους του.

Σχετικά με την καταγγελία για βιασμό, ο Κ. Π. ανέφερε στις αρχές ότι έφυγε νωρίς από το δωμάτιο, καθώς είχε αποχωρήσει η κοπέλα που ενδιαφερόταν.

Η κατάθεσή του: «Από 30/12/2021 διαμένω μαζί με παρέα στο ξενοδοχείο «Τhe Μet» που βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου αρ. 48 στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του έτους. Την παραμονή και περί ώρα 10:00 συγκεντρωθήκαμε στο δωμάτιο με αριθμό 401 προκειμένου να γιορτάσουμε με πάρτι – ρεβεγιόν. Το δωμάτιο είναι ίσως το μεγαλύτερο του ξενοδοχείου και ήταν πληρωμένο από μένα κι άλλους τρεις φίλους μου. Στο δωμάτιο 401 μαζευτήκαμε σύνολο περί 12-14 άτομα και υπήρχε ένας μπουφές με αλκοόλ.

Κατανάλωσα μόνο δύο ποτά και δεν συνηθίζω να πίνω πολύ. Κάποια στιγμή ο φίλος μου Λ. Β. μίλησε με έναν φίλο του στο τηλέφωνο ο οποίος τον ενημέρωσε ότι μια γνωστή του κοπέλα βρίσκεται στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και πρόκειται να ανέβει στο πάρτι οπότε και βγήκαμε στο διάδρομο για να της υποδείξουμε που βρίσκεται. Η κοπέλα ανέβηκε και την συναντήσαμε στο διάδρομο του τέταρτου ορόφου όπου φαινόταν εμφανώς ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, μας χαιρέτησε λέγοντας «χρόνια πολλά» και εν συνεχεία εισήλθε μαζί με το φίλο μου Β. εντός του δωματίου όπου λαμβάνει χώρα το πάρτι και εγώ έφυγα αλλού.

Όλο το διάστημα που ήμασταν στο πάρτι η προσοχή μου ήταν στραμμένη σε μια κοπέλα με την οποία συνομιλούσα για αρκετή ώρα όμως τελικά επειδή αυτή έφυγε σχετικά νωρίς δεν είχα πλέον κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εγώ λοιπόν πήγα στο δωμάτιο του αδερφού του Β. που ονομάζεται Ευ. στο δωμάτιο 402 που βρίσκεται ακριβώς δίπλα χωρίς να βρίσκεται όμως αυτός εκεί καθώς είχα την κάρτα εισόδου του και δεν ήθελα να πιώ άλλο αλλά ούτε και είχα κάποιο ενδιαφέρον για κάποια άλλη κοπέλα. Κάθισα για περίπου μισή ώρα και τελικά ανέβηκα στο δωμάτιο μου το 601 το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το 602 όπου είναι του Β.. Αργότερα τηλεφώνησα στη ρεσεψιόν να ρωτήσω τι ώρα ανοίγει το εστιατόριο για πρωινό αλλά τελικά κατέβηκα περί ώρα 06:00 προκειμένου να φάω κάτι γιατί πεινούσα και το εστιατόριο θα άνοιγε στις 7:00.

Εκεί βρεθήκαμε με τους φίλους μου όπου και ρώτησα το Β. τι έγινε με την κοπέλα και μου είπε μόνο ότι ήρθαν σε επαφή και τίποτα άλλο καθώς είχε ξημερώσει και από δίπλα μας περνούσε το προσωπικό του ξενοδοχείου και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε άνετα. Στην υπηρεσία σας που με επιδείξατε στην εν λόγω κοπέλα δεν με αναγνώρισε καθόλου.

Ερώτηση: Ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιο είχε δωμάτιο καθένα σας;

Απόκριση: Εγώ είχα το δωμάτιο 601, ο Λ. Β. είχε το 602, ο Λ. Ευ. αδερφός του Β. είχε το δωμάτιο 402 και ο Τ. Β. είχε ένα δωμάτιο στο δεύτερο όροφο χωρίς να μπορώ να θυμηθώ ακριβή αριθμό.

Ερώτηση: Τι αναλογία ανδρών γυναικών είχε το πάρτι;

Απόκριση: Από άντρες ήμασταν εμείς οι τέσσερεις, ο φίλος του Β. που ονομάζεται Π. Μ. οποίος και κάλεσε έναν ακόμα φίλο του (σύνολο έξι άνδρες) και όλες υπόλοιπες κοπέλες περί τις 8-9 κατά προσέγγιση

Ερώτηση: Υπέπεσε στην αντίληψή σου εάν έγινε χρήση ναρκωτικών από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι;

Απόκριση: Όχι δεν υπήρχε τίποτα παράνομο.

Η κατάθεση του Ευ. Λ.

«Την 30/12/2021 μαζί με τους φίλους μου Λ. Β., Τ. Β. και Π. Κ. ήρθαμε αεροπορικώς από την Αθήνα προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και να δούμε κάποιους φίλους. Είχαμε κάνει κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο «The Met» για τρεις διανυκτερεύσεις με σκοπό να διασκεδάσουμε σε νυχτερινά μαγαζιά και φαγάδικα της πόλης. Εγώ έμεινα στο δωμάτιο 402, ο Λ. Β. στο 602, ο Τ. Β. στο 204 και ο Π. στο 601. Κλείσαμε και το 401 (σουίτα) προκειμένου να έχουμε περισσότερο χώρο για να τρώμε όλοι μαζί και να κάνουμε αλλαγή του χρόνου.

Όταν έγιναν γνωστά τα καινούργια μέτρα περί απαγόρευσης μουσικής και ωραρίου, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τα πλάνα για νυχτερινή διασκέδαση και να πάμε μόνο για φαγητό και βόλτες στη Θεσσαλονίκη και την αλλαγή του χρόνου να την κάνουμε με κάποιους φίλους και φίλες στο δωμάτιο 401. Εκεί θα μπορούσαμε να ελέγχουμε καλύτερα ποιος θα έρχεται, αφού πρώτα θα είχαμε συνεννοηθεί μαζί του και το ξενοδοχείου θα είχε ελέγξει τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Στις 31/12/2021 ημέρα Παρασκευή και περί ώρα 22:30 τρώγαμε βραδινό στο 401 οι τέσσερεις φίλοι. Ξέραμε ήδη ότι θα έρθουν αργότερα δύο φίλοι μας ο Π. Εμμ. και ένας ακόμα φίλος του τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω.

Έτσι λοιπόν ήρθαν περί ώρα 00:30 της 01/01/2022 τα δύο αυτά άτομα και μας ενημέρωσαν ότι πιθανώς να έρθουν και κάποιες φίλες τους τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε. Μετά από λίγο άρχισαν να έρχονται και κάποιες κοπέλες – φίλες των δυο φίλων μας και καθόμασταν παρέα συζητώντας, πίνοντας ποτά και τρώγοντας. Εγώ μιλούσα με όλους και όλες και δεν είχα παρατηρήσει κάτι περίεργο. Περί ώρα 3:00 παρατήρησα μια κοπέλα που αργότερα όμως έμαθα ότι ονομάζεται Γεωργία να συνομιλεί καθισμένη στο καναπέ με τον αδερφό μου Λ. Β. και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Λίγο αργότερα παρατήρησα ότι έλειπαν και οι δύο, χωρίς όμως να ξέρω εάν έφυγαν μαζί.

Μετά από περίπου μισή ώρα επέστρεψε ο αδερφός μου Β. μόνος του στο δωμάτιο όντας σε καλή κατάσταση και περί ώρα 6:00 βρεθήκαμε όλοι μαζί στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου προκειμένου να φάμε κάτι εκεί μας ενημέρωσε ότι με την κοπέλα ήρθαν σε ερωtική επαφή και ότι κοιμάται στο δωμάτιο του (602) ενώ και ίδια είχε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο χωρίς να γνωρίζω το πότε και το ποιο δωμάτιο. Αμέσως μετά το πρωινό πήγαμε για ύπνο εγώ στο δωμάτιο 401 και ο Β. κοιμήθηκε μόνος του στο δωμάτιο μου (402) και περί ώρα 14:30 μας ενημέρωσαν ότι αδερφός μου κατηγορείται για βιασμό της κοπέλας και πρέπει να οδηγηθούμε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για τα περαιτέρω.

Ερώτηση: Θέλεις να προσπαθήσεις να κάτι άλλο;

Απόκριση: Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».

Πηγή: makthes.gr

Πηγή: http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/viasmos-24xronis-sti-thessaloniki-oi-katatheseis-ton-trion-andron-pou-emplekontai/3450489/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κεφαλονιά: Σοκάρει το βίντεο της βάναυσης κακοποίησης 13χρονης από 17χρονη

Κεφαλονιά: Σοκάρει το βίντεο της βάναυσης κακοποίησης 13χρονης από 17χρονη

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων 

Τραγωδία με 60χρονη στον Βόλο: Πνίγηκε την ώρα που έτρωγε μπανάνα και πέθανε

Τραγωδία με 60χρονη στον Βόλο: Πνίγηκε την ώρα που έτρωγε μπανάνα και πέθανε

Η γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον σύζυγό της 

Συνελήφθη πρόεδρος ομάδας της Super League – Βρέθηκαν φωτοβολίδες, κοντάρια και κράνη στο γήπεδο

Συνελήφθη πρόεδρος ομάδας της Super League – Βρέθηκαν φωτοβολίδες, κοντάρια και κράνη στο γήπεδο

Κατασχέθηκαν 17 φωτοβολίδες, 7 κοντάρια, σωλήνας εκτόξευσης βολών και 3 κράνη 

Η Τάρια Μπούρα για τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση: Έχω πολύ καλές αναμνήσεις

Η Τάρια Μπούρα για τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση: Έχω πολύ καλές αναμνήσεις

Το κορίτσι του «Πρωινού Καφέ» αναφέρθηκε στην εμπειρία της από την τηλεόραση, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής υπό τις κατάλληλες συνθήκες 

Εκτέλεση στη Νότια Καρολίνα για τον δολοφόνο που έγραψε με το αίμα του θύματος «πιάστε με αν μπορείτε»

Εκτέλεση στη Νότια Καρολίνα για τον δολοφόνο που έγραψε με το αίμα του θύματος «πιάστε με αν μπορείτε»

Ο 44χρονος Στίβεν Μπράιαντ θα εκτελεστεί στις 14 Νοεμβρίου, δύο δεκαετίες μετά τη φρικτή δολοφονία που συγκλόνισε την αμερικανική κοινή γνώμη 

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εγώ φεύγω» - Αποχώρησε on air από το πλατό του ΣΚΑΪ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εγώ φεύγω» - Αποχώρησε on air από το πλατό του ΣΚΑΪ

«Ήταν η πιο σύντομη συνέντευξη της ζωής μου» είπε η παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη 

Το «χαρέμι» του Πούτιν: Η καθαρίστρια των 78 εκατομμυρίων, η Ολυμπιονίκης ερωμένη

Το «χαρέμι» του Πούτιν: Η καθαρίστρια των 78 εκατομμυρίων, η Ολυμπιονίκης ερωμένη

Αποκαλύψεις για τη μυστική ζωή του 

Νέα εντυπωσιακή έκρηξη του Κιλαουέα: Το ηφαίστειο της Χαβάης ξαναξυπνά με πίδακες λάβας 400 μέτρων

Νέα εντυπωσιακή έκρηξη του Κιλαουέα: Το ηφαίστειο της Χαβάης ξαναξυπνά με πίδακες λάβας 400 μέτρων

Το πιο ενεργό ηφαίστειο της Χαβάης προσέφερε ένα φυσικό υπερθέαμα, με λάβα να εκτοξεύεται ψηλότερα κι από το Empire State Building 

Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Παπαγιάννη, στο παιχνίδι της Εφές με τον Παναθηναϊκό

Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Παπαγιάννη, στο παιχνίδι της Εφές με τον Παναθηναϊκό

Αποχώρησε κλαίγοντας πάνω σε φορείο 

Οι κινήσεις του 44χρονου πριν τη βουτιά θανάτου από τον Πύργο Απόλλων - Περίμενε το δεύτερο παιδί του

Οι κινήσεις του 44χρονου πριν τη βουτιά θανάτου από τον Πύργο Απόλλων - Περίμενε το δεύτερο παιδί του

Ο άνδρας είχε επισκεφθεί μία ημέρα νωρίτερα το ίδιο σημείο για να παρατηρήσει τον χώρο από τον οποίο έπεσε 

Halloween: Ένα λεωφορείο με...φαντάσματα κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Halloween: Ένα λεωφορείο με...φαντάσματα κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Το λεωφορείο έχει ντυθεί στα πορτοκαλί και στα μαύρα, με ιστούς αράχνης, σκελετούς, νυχτερίδες 

Κατάργηση τρόλεϊ: Πώς θα γίνει και τι εξυπηρετεί - Κυρανάκης: Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας

Κατάργηση τρόλεϊ: Πώς θα γίνει και τι εξυπηρετεί - Κυρανάκης: Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας

«Για κάθε χιλιόμετρο που εκτελεί ο σημερινός στόλος των τρόλεϊ, οι φορολογούμενοι πληρώνουν περίπου 5,5 ευρώ. Για κάθε χιλιόμετρο που εκτελεί ένα ηλεκτρικό λεωφορείο πληρώνουν περίπου 2,5 ευρώ», είπε ο κ. Κυρανάκης 

«Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο, νομίζαμε ότι έγινε έκρηξη», λέει μάρτυρας για την τραγωδία στον Πύργο Απόλλων

«Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο, νομίζαμε ότι έγινε έκρηξη», λέει μάρτυρας για την τραγωδία στον Πύργο Απόλλων

Ο 44χρονος φέρεται να έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες 

Συνελήφθη 31χρονος που στρατολογούσε ανήλικα για να κλέβουν τσάντες στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθη 31χρονος που στρατολογούσε ανήλικα για να κλέβουν τσάντες στο κέντρο της Αθήνας

Χωρίζονταν σε δύο ομάδες και με τη μέθοδο της απασχόλησης επιχειρούσαν να αποσπάσουν τσαντάκια ή προσωπικά αντικείμενα από τσάντες 

Η αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη για τον Βελόπουλο που αποκάλεσε «κακιά» τον Καιρίδη

Η αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη για τον Βελόπουλο που αποκάλεσε «κακιά» τον Καιρίδη

Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε σήμερα την απρέπεια του προέδρου της Ελληνικής Λύσης προς τον βουλευτή της ΝΔ 

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο δικηγόρος του ανακοίνωσε πως αποχωρεί για λόγους «ηθικής»

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο δικηγόρος του ανακοίνωσε πως αποχωρεί για λόγους «ηθικής»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της οικογένειάς του 

Ο Φειδίας Παναγιώτου ως κλόουν ανακοινώνει νέο κόμμα στην Κύπρο

Ο Φειδίας Παναγιώτου ως κλόουν ανακοινώνει νέο κόμμα στην Κύπρο

Το νέο κόμμα του Φειδία Παναγιώτου θα ονομάζεται «Αμεση Δημοκρατία» 

IRIS: Από 1η Νοεμβρίου έρχονται πρόστιμα έως και 20.000€

IRIS: Από 1η Νοεμβρίου έρχονται πρόστιμα έως και 20.000€

Από την 1η Νοεμβρίου, το σύστημα IRIS αλλάζει ριζικά τον τρόπο που γίνονται οι πληρωμές στην Ελλάδα 

Το τηλεφώνημα του Αρναούτογλου στο 166 για τραυματισμένο άνδρα που έπεσε από πατίνι στο κέντρο της Αθήνας

Το τηλεφώνημα του Αρναούτογλου στο 166 για τραυματισμένο άνδρα που έπεσε από πατίνι στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε το βίντεο 

Τραγωδία στην Αρτα: Νεκρή 28χρονη, έγκυος στο δεύτερο παιδί της, μετά από αλλεργική αντίδραση σε αντιβίωση

Τραγωδία στην Αρτα: Νεκρή 28χρονη, έγκυος στο δεύτερο παιδί της, μετά από αλλεργική αντίδραση σε αντιβίωση

ΕΔΕ για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών και των συνθηκών θανάτου της νεαρής γυναίκας 

Ο πιο λυπημένος σκύλος της Αμερικής: Εγκαταλελειμμένος και δεμένος μέσα στην καταιγίδα

Ο πιο λυπημένος σκύλος της Αμερικής: Εγκαταλελειμμένος και δεμένος μέσα στην καταιγίδα

Το ζώο φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση 

Συναγερμός στους Αμπελόκηπους: Ανδρας έπεσε από τον 24ο όροφο του Πύργου «Απόλλων»

Συναγερμός στους Αμπελόκηπους: Ανδρας έπεσε από τον 24ο όροφο του Πύργου «Απόλλων»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα γεννημένο το ‘81 

Καιρός: Πώς θα κάνουμε παρέλαση την 28η Οκτωβρίου - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καιρός: Πώς θα κάνουμε παρέλαση την 28η Οκτωβρίου - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Σε εξέλιξη το διπλό κύμα κακοκαιρίας 

Θεσσαλονίκη: 15χρονος κατήγγειλε ότι τον χτύπησε συνομήλικός του και τον παρενόχλησε σeξουαλικά μαζί με μια 13χρονη

Θεσσαλονίκη: 15χρονος κατήγγειλε ότι τον χτύπησε συνομήλικός του και τον παρενόχλησε σeξουαλικά μαζί με μια 13χρονη

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου 

Ποιος θα είναι ο τίτλος του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα - Πότε κυκλοφορεί

Ποιος θα είναι ο τίτλος του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα - Πότε κυκλοφορεί

Σε τι θα αναφέρεται 

Θρήνος στη ροκ: Πέθανε ο Έις Φρέιλι, ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των Kiss

Θρήνος στη ροκ: Πέθανε ο Έις Φρέιλι, ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των Kiss

Ο «Space Ace» της θρυλικής glam rock μπάντας άφησε την τελευταία του πνοή περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του στο Νιου Τζέρσεϊ - Ποιος ήταν ο άνθρωπος πίσω από το μακιγιάζ 

Δύο νεκροί σε καραμπόλα ΙΧ στον παράδρομο της Αθηνών-Λαμίας στις Αφίδνες - Νεκρός αναβάτης μηχανής και στην Αθηνών-Κορίνθου

Δύο νεκροί σε καραμπόλα ΙΧ στον παράδρομο της Αθηνών-Λαμίας στις Αφίδνες - Νεκρός αναβάτης μηχανής και στην Αθηνών-Κορίνθου

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον παράδρομο της εθνικής όπου σημειώθηκε η καραμπόλα 

MRB: Στις 14,2 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ - Τι θα έπαιρναν Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς

MRB: Στις 14,2 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ - Τι θα έπαιρναν Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς

Τι ποσοστό θα ψήφιζε ένα νέο κόμμα Τσίπρα 

Μωβ κάρτα για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 – Τι σημαίνει

Μωβ κάρτα για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 – Τι σημαίνει

Ο προπονητής του Μαρόκου έκανε χρήση της μωβ κάρτας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ20 κόντρα στη Γαλλία 

Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία στο σχολείο προσπαθώντας να ανάψει το φως

Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία στο σχολείο προσπαθώντας να ανάψει το φως

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο 

Τραγικό τέλος για νεαρή Αμερικανίδα, αυτοκτόνησε μέσα στη Disney World – Ήταν έγκυος στον 9ο μήνα

Τραγικό τέλος για νεαρή Αμερικανίδα, αυτοκτόνησε μέσα στη Disney World – Ήταν έγκυος στον 9ο μήνα

Η 31άχρονη Σάμερ, έγκυος στον ένατο μήνα κύησης, αγαπούσε τον κόσμο της Disney και έδωσε τέλος στη ζωή της, μέσα στον δικό της «επίγειο παράδεισο» 

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε Τούρκο οδηγό φορτηγού - Μετέφερε παράνομα μετανάστες

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε Τούρκο οδηγό φορτηγού - Μετέφερε παράνομα μετανάστες

Ο 24χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης 

Στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά πλήθους σε στάδιο της Κένυας: Τουλάχιστον δύο νεκροί - Βίντεο

Στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά πλήθους σε στάδιο της Κένυας: Τουλάχιστον δύο νεκροί - Βίντεο

Η απότιση φόρου τιμής στον ιστορικό ηγέτη της κενυατικής αντιπολίτευσης Ράιλα Οντίνγκα κατέληξε σε τραγωδία 

Ανασφάλιστα οχήματα: Ξεκίνησαν τα «ραβασάκια» - Τι δείχνουν οι πρώτοι έλεγχοι

Ανασφάλιστα οχήματα: Ξεκίνησαν τα «ραβασάκια» - Τι δείχνουν οι πρώτοι έλεγχοι

Τι έδειξαν οι πρώτοι έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα 

Αννα Κυριακού: Αποτεφρώθηκε η σορός της στη Ριτσώνα – «Ήθελε να είναι βαζάκι και να κοιτάει τον Παρθενώνα»

Αννα Κυριακού: Αποτεφρώθηκε η σορός της στη Ριτσώνα – «Ήθελε να είναι βαζάκι και να κοιτάει τον Παρθενώνα»

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Αννούλα του χιονιά» το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό 

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Υπερψηφίστηκε μόνο από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Υπερψηφίστηκε μόνο από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και ικανοποίηση στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος 

Συνελήφθησαν στην Ιταλία ο Λούκας Βιλντόζα και η σύζυγός του

Συνελήφθησαν στην Ιταλία ο Λούκας Βιλντόζα και η σύζυγός του

Επιτέθηκαν σε διασώστες 

Καιρός τύπου «Π» από το Σάββατο: Η ημέρα που επιστρέφουν οι βροχές

Καιρός τύπου «Π» από το Σάββατο: Η ημέρα που επιστρέφουν οι βροχές

Τι θα γίνει στην Αττική 

Aυξήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Αύξηση έως 1.036% στο μισθό των φαντάρων

Aυξήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Αύξηση έως 1.036% στο μισθό των φαντάρων

Δείτε τους δικαιούχους και τα ποσά 

Αννα Κυριακού: Από τη φτώχεια της Κατοχής μέχρι το Εθνικό Θέατρο και τις «Τρεις Χάριτες»

Αννα Κυριακού: Από τη φτώχεια της Κατοχής μέχρι το Εθνικό Θέατρο και τις «Τρεις Χάριτες»

Το πρώτο επεισόδιο του νέου podcast του E-Daily.gr, «Καρέ-Καρέ», είναι αφιερωμένο στην αξέχαστη Αννα Κυριακού 



© Copyright 2025 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services