Νέα στοιχεία έρχονται στο φως
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Οι καταθέσεις των τριών ανδρών που εμπλέκονται
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Οι καταθέσεις των τριών ανδρών που εμπλέκονται - Νέα στοιχεία έρχονται στο φως

Εν αναμονή της νέας της κατάθεσης αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων, έρχονται στο φως οι καταθέσεις τόσο του θύματος του βιασμού στη Θεσσαλονίκη όσο και των τριών νεαρών ανδρών από την Αθήνα που καταγγέλλονται πως εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στις καταθέσεις τους, ο 27χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο αδερφός του κι ένας φίλος του, παρουσιάζουν μια εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή των όσων συνέβησαν. Η νεαρή κοπέλα, στην κατάθεσή της, περιέγραψε καρέ καρέ τα όσα έζησε το βράδυ μετά την αλλαγή του χρόνου.

Ο 27χρονος ισχυρίζεται ότι η 24χρονη του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιό του και πως είχαν ερωtική επαφή, η οποία έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας, πως δεν τη νάρκωσε και ότι την άφησε να κοιμηθεί στο δωμάτιό του.

Τις καταθέσεις των τριών ανδρών δημοσιεύει το makthes.gr. Οι νεαροί ισχυρίζονται επίσης ότι βγήκαν στο διάδρομο του ξενοδοχείου για να βοηθήσουν την 24χρονη.

«Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωtική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωtικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωtα και διείσδυση με ολοκλήρωση» ισχυρίζεται ο 27χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με όρους για το βιασμό της 24χρονης.

Ολόκληρη η κατάθεση του Β. Λ.

Ερώτηση: Κατηγορήθηκες άλλη φορά και για ποια αιτία;

Απόκριση: Όχι ποτέ.

Ερώτηση: Κατηγορείσαι ήδη για τις πράξεις που σου γνωστοποιήθηκαν ανωτέρω. Τι απολογείσαι;

Απόκριση: Την 30/12/2021 μαζί με τους φίλους μου Τ. Β., Π. Κ. και τον αδελφό μου Λ. Ε., ήρθαμε αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου. Κάναμε κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο «Τhe Met» για τρεις διανυχτερεύσεις, εγώ στο 602, ο Τ. στο 204, ο Π. στο 601 και ο αδελφός μου στο 402. Παράλληλα κλείσαμε και μια σουίτα με αριθμό 401 προκειμένου να κάνουμε αλλαγή χρόνου όλοι μαζί και να γιορτάσουμε μαζί με κάποιους φίλους μας. Εκτός των ατόμων που ήμασταν μαζί και ανέφερα παραπάνω, θα ερχόταν και ο Π. Μ. με τον οποίο είχαμε ήδη έρθει σε επαφή, καθώς είναι φίλος μας από το καφέ –μπαρ με την επωνυμία «Αχίλλειον» στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης, προκειμένου να έρθει να μας βρει στο ξενοδοχείο μετά την αλλαγή του χρόνου.

Περί ώρα 00:30 της 01/01/2022 ο Π. μας ρώτησε αν μπορεί να έρθει με κάποιους δικούς του φίλους και συγκεκριμένα έναν φίλο με κάποια κορίτσια. Ο φίλος μας Π. του ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και του ζητήσαμε όταν έφταναν στη ρεσεψιόν να μας ενημερώσουν. Αργότερα περί ώρα 2:00 ο Π. μας είπε ότι άλλες δυο φίλες επιθυμούσαν να έρθουν στο ξενοδοχείο, οι οποίες ήρθαν μετά από λίγη ώρα. Μόλις ανέβηκαν επάνω ο Π. έκανε τις απαραίτητες συστάσεις και αφού ανταλλάξαμε ευχές προσωπικά συνέχισα να μιλάω με τις κοπέλες που είχαν έρθει προηγουμένως και είχαμε αναπτύξει κάποια οικειότητα χωρίς να έρθω σε επαφή με τις δυο κοπέλες που είχαν έρθει τελευταία, η μια εκ των οποίων όπως έμαθα ονομάζεται «Γεωργία». Περίπου μια ώρα αργότερα οι δυο κοπέλες αποφάσισαν να αποχωρήσουν για λόγο τον οποίο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, ενώ εμείς μείναμε στο δωμάτιο. Μετά από λίγο μας πήρε ο Π. και μου είπε ότι η μια κοπέλα επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο και μου έδωσε το τηλέφωνο της λέγοντας μου να την καλέσω για να της επιτρέψουν από την ρεσεψιόν να ανέβει. Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 4:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Μετά από λίγο βγήκαμε στο διάδρομο μαζί με τον Π. και την είδαμε να βγαίνει από τον ασανσέρ μπροστά μας. Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Την ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωtική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωtικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωtα και διείσδυση με ολοκλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση της ερωtικής μας πράξης η Γεωργία μου ζήτησε να κοιμηθεί στο δωμάτιο μου, πράγμα που εγώ δέχθηκα με ευχαρίστηση ενώ επειδή πεινούσα κατέβηκα στη ρεσεψιόν να φάω, αφού πρώτα πέρασα από το 401 και πρότεινα στους φίλους μου να κατεβούμε να φάμε όλοι μαζί. Αφού φάγαμε εγώ επειδή δεν ήθελα να ενοχλήσω την κοπέλα, πήγα στο 402 για να κοιμηθώ ενώ ο αδελφός μου στο 401, το οποίο ήταν κενό.

Περί 14:30 ώρα της σήμερον και ενώ κοιμόμουν με κάλεσε ο Π. στο κινητό μου και μου είπε ότι έχει έρθει η Ασφάλεια στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κατόπιν μήνυσης της κοπέλας που είχα συνευρεθεί ερωτικά για βιασμό. Κατέβηκα άμεσα στη ρεσεψιόν και οι Αστυνομικοί μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο Τ.Α. Λευκού Πύργου. Συμπληρωματικά θέλω να δηλώσω ότι ουδέποτε έχω διαπράξει οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα, ουδέποτε έχω ασκήσει βία σε οποιοδήποτε άνδρα ή γυναίκα και ασφαλώς ουδέποτε έχω εξαναγκάσει κάποια γυναίκα να συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου χωρίς τη θέλησή της και ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ότι έπραξε κάτι κατά την ερωτική μας συνεύρεση χωρίς την απόλυτη συναίνεση της».

«Όλοι μαζί πληρώσαμε το 401 – Βγήκαμε στο διάδρομο να της υποδείξουμε το δωμάτιο» στήριξε ο Περογιαννάκης

Στην κατάθεση του Μ. Π., ο Κ. Π. φέρεται ως διοργανωτής του πάρτι στην προεδρική σουίτα. Ωστόσο, ο ίδιος στήριξε πως αν και ήταν στο όνομά του η κράτηση, την πλήρωσε μαζί με τους φίλους του.

Σχετικά με την καταγγελία για βιασμό, ο Κ. Π. ανέφερε στις αρχές ότι έφυγε νωρίς από το δωμάτιο, καθώς είχε αποχωρήσει η κοπέλα που ενδιαφερόταν.

Η κατάθεσή του: «Από 30/12/2021 διαμένω μαζί με παρέα στο ξενοδοχείο «Τhe Μet» που βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου αρ. 48 στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του έτους. Την παραμονή και περί ώρα 10:00 συγκεντρωθήκαμε στο δωμάτιο με αριθμό 401 προκειμένου να γιορτάσουμε με πάρτι – ρεβεγιόν. Το δωμάτιο είναι ίσως το μεγαλύτερο του ξενοδοχείου και ήταν πληρωμένο από μένα κι άλλους τρεις φίλους μου. Στο δωμάτιο 401 μαζευτήκαμε σύνολο περί 12-14 άτομα και υπήρχε ένας μπουφές με αλκοόλ.

Κατανάλωσα μόνο δύο ποτά και δεν συνηθίζω να πίνω πολύ. Κάποια στιγμή ο φίλος μου Λ. Β. μίλησε με έναν φίλο του στο τηλέφωνο ο οποίος τον ενημέρωσε ότι μια γνωστή του κοπέλα βρίσκεται στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και πρόκειται να ανέβει στο πάρτι οπότε και βγήκαμε στο διάδρομο για να της υποδείξουμε που βρίσκεται. Η κοπέλα ανέβηκε και την συναντήσαμε στο διάδρομο του τέταρτου ορόφου όπου φαινόταν εμφανώς ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, μας χαιρέτησε λέγοντας «χρόνια πολλά» και εν συνεχεία εισήλθε μαζί με το φίλο μου Β. εντός του δωματίου όπου λαμβάνει χώρα το πάρτι και εγώ έφυγα αλλού.

Όλο το διάστημα που ήμασταν στο πάρτι η προσοχή μου ήταν στραμμένη σε μια κοπέλα με την οποία συνομιλούσα για αρκετή ώρα όμως τελικά επειδή αυτή έφυγε σχετικά νωρίς δεν είχα πλέον κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εγώ λοιπόν πήγα στο δωμάτιο του αδερφού του Β. που ονομάζεται Ευ. στο δωμάτιο 402 που βρίσκεται ακριβώς δίπλα χωρίς να βρίσκεται όμως αυτός εκεί καθώς είχα την κάρτα εισόδου του και δεν ήθελα να πιώ άλλο αλλά ούτε και είχα κάποιο ενδιαφέρον για κάποια άλλη κοπέλα. Κάθισα για περίπου μισή ώρα και τελικά ανέβηκα στο δωμάτιο μου το 601 το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το 602 όπου είναι του Β.. Αργότερα τηλεφώνησα στη ρεσεψιόν να ρωτήσω τι ώρα ανοίγει το εστιατόριο για πρωινό αλλά τελικά κατέβηκα περί ώρα 06:00 προκειμένου να φάω κάτι γιατί πεινούσα και το εστιατόριο θα άνοιγε στις 7:00.

Εκεί βρεθήκαμε με τους φίλους μου όπου και ρώτησα το Β. τι έγινε με την κοπέλα και μου είπε μόνο ότι ήρθαν σε επαφή και τίποτα άλλο καθώς είχε ξημερώσει και από δίπλα μας περνούσε το προσωπικό του ξενοδοχείου και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε άνετα. Στην υπηρεσία σας που με επιδείξατε στην εν λόγω κοπέλα δεν με αναγνώρισε καθόλου.

Ερώτηση: Ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιο είχε δωμάτιο καθένα σας;

Απόκριση: Εγώ είχα το δωμάτιο 601, ο Λ. Β. είχε το 602, ο Λ. Ευ. αδερφός του Β. είχε το δωμάτιο 402 και ο Τ. Β. είχε ένα δωμάτιο στο δεύτερο όροφο χωρίς να μπορώ να θυμηθώ ακριβή αριθμό.

Ερώτηση: Τι αναλογία ανδρών γυναικών είχε το πάρτι;

Απόκριση: Από άντρες ήμασταν εμείς οι τέσσερεις, ο φίλος του Β. που ονομάζεται Π. Μ. οποίος και κάλεσε έναν ακόμα φίλο του (σύνολο έξι άνδρες) και όλες υπόλοιπες κοπέλες περί τις 8-9 κατά προσέγγιση

Ερώτηση: Υπέπεσε στην αντίληψή σου εάν έγινε χρήση ναρκωτικών από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι;

Απόκριση: Όχι δεν υπήρχε τίποτα παράνομο.

Η κατάθεση του Ευ. Λ.

«Την 30/12/2021 μαζί με τους φίλους μου Λ. Β., Τ. Β. και Π. Κ. ήρθαμε αεροπορικώς από την Αθήνα προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και να δούμε κάποιους φίλους. Είχαμε κάνει κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο «The Met» για τρεις διανυκτερεύσεις με σκοπό να διασκεδάσουμε σε νυχτερινά μαγαζιά και φαγάδικα της πόλης. Εγώ έμεινα στο δωμάτιο 402, ο Λ. Β. στο 602, ο Τ. Β. στο 204 και ο Π. στο 601. Κλείσαμε και το 401 (σουίτα) προκειμένου να έχουμε περισσότερο χώρο για να τρώμε όλοι μαζί και να κάνουμε αλλαγή του χρόνου.

Όταν έγιναν γνωστά τα καινούργια μέτρα περί απαγόρευσης μουσικής και ωραρίου, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τα πλάνα για νυχτερινή διασκέδαση και να πάμε μόνο για φαγητό και βόλτες στη Θεσσαλονίκη και την αλλαγή του χρόνου να την κάνουμε με κάποιους φίλους και φίλες στο δωμάτιο 401. Εκεί θα μπορούσαμε να ελέγχουμε καλύτερα ποιος θα έρχεται, αφού πρώτα θα είχαμε συνεννοηθεί μαζί του και το ξενοδοχείου θα είχε ελέγξει τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Στις 31/12/2021 ημέρα Παρασκευή και περί ώρα 22:30 τρώγαμε βραδινό στο 401 οι τέσσερεις φίλοι. Ξέραμε ήδη ότι θα έρθουν αργότερα δύο φίλοι μας ο Π. Εμμ. και ένας ακόμα φίλος του τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω.

Έτσι λοιπόν ήρθαν περί ώρα 00:30 της 01/01/2022 τα δύο αυτά άτομα και μας ενημέρωσαν ότι πιθανώς να έρθουν και κάποιες φίλες τους τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε. Μετά από λίγο άρχισαν να έρχονται και κάποιες κοπέλες – φίλες των δυο φίλων μας και καθόμασταν παρέα συζητώντας, πίνοντας ποτά και τρώγοντας. Εγώ μιλούσα με όλους και όλες και δεν είχα παρατηρήσει κάτι περίεργο. Περί ώρα 3:00 παρατήρησα μια κοπέλα που αργότερα όμως έμαθα ότι ονομάζεται Γεωργία να συνομιλεί καθισμένη στο καναπέ με τον αδερφό μου Λ. Β. και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Λίγο αργότερα παρατήρησα ότι έλειπαν και οι δύο, χωρίς όμως να ξέρω εάν έφυγαν μαζί.

Μετά από περίπου μισή ώρα επέστρεψε ο αδερφός μου Β. μόνος του στο δωμάτιο όντας σε καλή κατάσταση και περί ώρα 6:00 βρεθήκαμε όλοι μαζί στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου προκειμένου να φάμε κάτι εκεί μας ενημέρωσε ότι με την κοπέλα ήρθαν σε ερωtική επαφή και ότι κοιμάται στο δωμάτιο του (602) ενώ και ίδια είχε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο χωρίς να γνωρίζω το πότε και το ποιο δωμάτιο. Αμέσως μετά το πρωινό πήγαμε για ύπνο εγώ στο δωμάτιο 401 και ο Β. κοιμήθηκε μόνος του στο δωμάτιο μου (402) και περί ώρα 14:30 μας ενημέρωσαν ότι αδερφός μου κατηγορείται για βιασμό της κοπέλας και πρέπει να οδηγηθούμε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για τα περαιτέρω.

Ερώτηση: Θέλεις να προσπαθήσεις να κάτι άλλο;

Απόκριση: Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».

Πηγή: makthes.gr

Πηγή: http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/viasmos-24xronis-sti-thessaloniki-oi-katatheseis-ton-trion-andron-pou-emplekontai/3450489/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στη Μύκονο ο Michael Jordan: Δείτε βίντεο από την άφιξη του ιδιωτικού jet του μπασκετμπολίστα

Στη Μύκονο ο Michael Jordan: Δείτε βίντεο από την άφιξη του ιδιωτικού jet του μπασκετμπολίστα

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα 

Είδε τον Χάρο με τα μάτια του: Φάλαινα παραλίγο να καταπιεί δύτη που κινηματογραφούσε ψάρια στη Νότια Αφρική, βίντεο

Είδε τον Χάρο με τα μάτια του: Φάλαινα παραλίγο να καταπιεί δύτη που κινηματογραφούσε ψάρια στη Νότια Αφρική, βίντεο

Συγκλονιστικές εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας 

Εποχή Βασίλη Σπανούλη στον Αρη – Οριστική συμφωνία με τον σπουδαίο Έλληνα προπονητή

Εποχή Βασίλη Σπανούλη στον Αρη – Οριστική συμφωνία με τον σπουδαίο Έλληνα προπονητή

Η «βόμβα» ενεργοποιήθηκε 

«Ξαναχτύπησε» ο Κάμελ στον Βόλο: Επίθεση σε βάρος του κατήγγειλε διερχόμενος πεζός στα Παλαιά

«Ξαναχτύπησε» ο Κάμελ στον Βόλο: Επίθεση σε βάρος του κατήγγειλε διερχόμενος πεζός στα Παλαιά

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές από παλαιότερες υποθέσεις και έχει απασχολήσει επανειλημμένα για παραβατική συμπεριφορά και επιθέσεις κυρίως σε βάρος γυναικών 

Νέα Υόρκη: Ομάδες αγνώστων μπαινοβγαίνουν από... υπονόμους μπροστά σε περαστικούς

Νέα Υόρκη: Ομάδες αγνώστων μπαινοβγαίνουν από... υπονόμους μπροστά σε περαστικούς

Περίεργες κινήσεις στη Νέα Υόρκη 

Θεσσαλονίκη: «Προσέβαλε την προσωπικότητά μου και τον ανδρισμό μου» - Στη φυλακή ο 38χρονος που σκότωσε τον πρώην πεθερό του

Θεσσαλονίκη: «Προσέβαλε την προσωπικότητά μου και τον ανδρισμό μου» - Στη φυλακή ο 38χρονος που σκότωσε τον πρώην πεθερό του

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 38χρονος μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα 

Αγγελος Αντωνόπουλος – Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ στον σπουδαίο ηθοποιό: «Μεγαλώνει ο θίασος του παραδείσου»

Αγγελος Αντωνόπουλος – Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ στον σπουδαίο ηθοποιό: «Μεγαλώνει ο θίασος του παραδείσου»

«Ήταν και θα παραμείνει πάντα παιδί της Finos Film» 

Μεγάλη πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο – Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα

Μεγάλη πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο – Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα

Υδροφόρες του δήμου συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής 

Παρίσι: Αναβλήθηκαν τα εγκαίνια της γιγαντιαίας «σπηλιάς» στην Pont Neuf μετά από ζημιές λόγω ισχυρών ανέμων, δείτε βίντεο

Παρίσι: Αναβλήθηκαν τα εγκαίνια της γιγαντιαίας «σπηλιάς» στην Pont Neuf μετά από ζημιές λόγω ισχυρών ανέμων, δείτε βίντεο

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το έργο, το οποίο επρόκειτο να ανοίξει για το κοινό στις 6 Ιουνίου και να παραμείνει προσβάσιμο για τρεις εβδομάδες, δεν θα υποδεχθεί επισκέπτες σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα 

«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ανοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για τους γονείς – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ανοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για τους γονείς – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι γονείς που ψάχνουν άνθρωπο για τη φροντίδα του μωρού τους, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο ntantades.gov.gr 

Τρελαμένος επιβάτης σε πτήση προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα και να πηδήξει από το αεροπλάνο – Δείτε βίντεο

Τρελαμένος επιβάτης σε πτήση προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα και να πηδήξει από το αεροπλάνο – Δείτε βίντεο

Το περιστατικό προκάλεσε έντονη ανησυχία στα social media 

Ένταση στο μετρό του Σάο Πάολο: Τον έβγαλαν έξω από το μετρό, επειδή ήταν μεθυσμένος και αυτός έσπασε τα τζάμια του βαγονιού

Ένταση στο μετρό του Σάο Πάολο: Τον έβγαλαν έξω από το μετρό, επειδή ήταν μεθυσμένος και αυτός έσπασε τα τζάμια του βαγονιού

Δείτε το βίντεο 

Ινδία: Τουλάχιστον 21 νεκροί από φονική πυρκαγιά σε ξενοδοχείο - Πηδούσαν στο κενό για να σωθούν

Ινδία: Τουλάχιστον 21 νεκροί από φονική πυρκαγιά σε ξενοδοχείο - Πηδούσαν στο κενό για να σωθούν

Το ξενοδοχείο λειτουργούσε με 25 δωμάτια ενώ διέθετε άδεια μόνο για 6 

Νέες ταυτότητες: Πότε παύουν να ισχύουν οι παλιές και για ποιες διαδικασίες

Νέες ταυτότητες: Πότε παύουν να ισχύουν οι παλιές και για ποιες διαδικασίες

Τι αλλάζει από τις 3 Αυγούστου, το κόστος έκδοσης και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε 

Ιταλία: Βίντεο-ντοκουμέντο από το φλεγόμενο βαν με τους τέσσερις νεκρούς στην Καλάβρια

Ιταλία: Βίντεο-ντοκουμέντο από το φλεγόμενο βαν με τους τέσσερις νεκρούς στην Καλάβρια

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε το μίνι βαν να τυλίγεται στις φλόγες στην Καλάβρια της Ιταλίας - τέσσερις νεκροί 

Σουρεαλιστικό βίντεο: «Γίγαντας» ύποπτος συλλαμβάνεται και του πέφτουν τα παντελόνια

Σουρεαλιστικό βίντεο: «Γίγαντας» ύποπτος συλλαμβάνεται και του πέφτουν τα παντελόνια

O τεραστίων διαστάσεων άνδρας αντιστάθηκε τη στιγμή της σύλληψης με απρόβλεπτες συνέπειες 

Φρίκη στην Ιταλία: Έκαψαν ζωντανούς μετανάστες από Αφγανιστάν και Πακιστάν μέσα σε βαν γιατί δεν πλήρωσαν κόμιστρο, σκληρό βίντεο

Φρίκη στην Ιταλία: Έκαψαν ζωντανούς μετανάστες από Αφγανιστάν και Πακιστάν μέσα σε βαν γιατί δεν πλήρωσαν κόμιστρο, σκληρό βίντεο

Εικόνες που προκαλούν σομ από τη βάρβαρη δολοφονία, που φέρεται να οφείλεται στην άρνηση των τεσσάρων θυμάτων να δώσουν χρήματα για τη μεταφορά τους με το βαν 

Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόδραση φυλακισμένου στον Κορυδαλλό: Ο 48χρονος τρέχει και οι σωφρονιστικοί τον καταδιώκουν

Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόδραση φυλακισμένου στον Κορυδαλλό: Ο 48χρονος τρέχει και οι σωφρονιστικοί τον καταδιώκουν

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ συνελήφθησαν δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι 

Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη η Νέα Δημοκρατία – Δεύτερος ο Τσίπρας και το θρίλερ για την τρίτη θέση ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού

Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη η Νέα Δημοκρατία – Δεύτερος ο Τσίπρας και το θρίλερ για την τρίτη θέση ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Φωτιά σε υπόγεια αποθήκη στο Κολωνάκι

Φωτιά σε υπόγεια αποθήκη στο Κολωνάκι

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα 

Σοκ στο Λιβαδερό Σερβίων: Αγρια επίθεση αρκούδας που ισοπέδωσε μαντρί και κατασπάραξε 15 πρόβατα

Σοκ στο Λιβαδερό Σερβίων: Αγρια επίθεση αρκούδας που ισοπέδωσε μαντρί και κατασπάραξε 15 πρόβατα

Σε απόγνωση πατέρας και γιος που αντίκρισαν εικόνες καταστροφής στην κτηνοτροφική μονάδα τους 

Συναγερμός στην Ηγουμενίτσα για τους Hells Angels: 5.000 μέλη στην πόλη και αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Συναγερμός στην Ηγουμενίτσα για τους Hells Angels: 5.000 μέλη στην πόλη και αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι ελληνικές Αρχές για την παγκόσμια συγκέντρωση περίπου 5.000 μελών των Hells Angels στην Ηγουμενίτσα από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου 

Βόμβα Σαμαρά: Έτοιμο νέο κόμμα – Ποιους ψηφοφόρους βάζει στο στόχαστρο

Βόμβα Σαμαρά: Έτοιμο νέο κόμμα – Ποιους ψηφοφόρους βάζει στο στόχαστρο

Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να έχει λάβει την απόφαση για νέο κόμμα ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών 

Τρεις άγνωστοι θα πληρώσουν την κηδεία της 39χρονης στην Καλαμάτα: Κανένας συγγενής δεν έχει λεφτά για να τη θάψει

Τρεις άγνωστοι θα πληρώσουν την κηδεία της 39χρονης στην Καλαμάτα: Κανένας συγγενής δεν έχει λεφτά για να τη θάψει

Δεν έχουν σχέση με την υπόθεση 

Εργατικό δυστύχημα στα Χανιά: 70χρονος έχασε τη ζωή του

Εργατικό δυστύχημα στα Χανιά: 70χρονος έχασε τη ζωή του

Ο άνδρας υπέκυψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (2/6) μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια εργασίας 

ΝΕΑΡ: Διαλύεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα - 150 στελέχη και 7 βουλευτές αποχωρούν

ΝΕΑΡ: Διαλύεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα - 150 στελέχη και 7 βουλευτές αποχωρούν

Τι περιλαμβάνει η επιστολή αποχώρησης και πώς ανοίγεται ο δρόμος προς τον Τσίπρα 

Κηδεία Μάριου Οικονόμου σήμερα – Σε εξέλιξη η έρευνα για το θανατηφόρο τροχαίο

Κηδεία Μάριου Οικονόμου σήμερα – Σε εξέλιξη η έρευνα για το θανατηφόρο τροχαίο

Νεκροψία θα διενεργηθεί στη σορό του Μάριου Οικονόμου προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 

Θερινές εκπτώσεις 2026: Από πότε ξεκινούν και πόσο διαρκούν

Θερινές εκπτώσεις 2026: Από πότε ξεκινούν και πόσο διαρκούν

Οι θερινές εκπτώσεις διαρκούν περισσότερο από έναν μήνα - όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε 

Τροχαίο στα Ιωάννινα: 21χρονος οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό

Τροχαίο στα Ιωάννινα: 21χρονος οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, ο νεαρός οδηγός δεν έχει υποστεί σοβαρά τραύματα 

Βρέθηκε νεκρή μετά από έναν χρόνο εξαφάνισης η πρώτη αγνοούμενη από την ομάδα επιστημόνων στις ΗΠΑ

Βρέθηκε νεκρή μετά από έναν χρόνο εξαφάνισης η πρώτη αγνοούμενη από την ομάδα επιστημόνων στις ΗΠΑ

Τα λείψανα της Μελίσα Κάσιας, υπαλλήλου στο Εθνικό Εργαστήριο του Λος Αλαμος, εντοπίστηκαν στο Εθνικό Δάσος Κάρσον του Νέου Μεξικού σχεδόν έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή της 

Καλαμάτα: Πιθανολογείται ότι ο δολοφόνος νάρκωσε τα παιδιά – Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής

Καλαμάτα: Πιθανολογείται ότι ο δολοφόνος νάρκωσε τα παιδιά – Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής

Η 39χρονη έφερε πολλαπλές μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα και λαιμό – Τα δύο ανήλικα παιδιά κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο κατά την τέλεση του εγκλήματος 

Ζάκυνθος: Οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική μετά από πτώση αυτοκινήτου σε χαντάκι

Ζάκυνθος: Οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική μετά από πτώση αυτοκινήτου σε χαντάκι

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφτασε αμέσως στο σημείο και απεγκλώβισε τον εγκλωβισμένο οδηγό 

Κέρκυρα: Τουρίστρια ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στο Καμινάκι

Κέρκυρα: Τουρίστρια ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στο Καμινάκι

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της 

Καλαμάτα: Κραυγές βοήθειας από την 39χρονη – Τραύματα από μαχαίρι και στην πλάτη

Καλαμάτα: Κραυγές βοήθειας από την 39χρονη – Τραύματα από μαχαίρι και στην πλάτη

Ο 41χρονος σύζυγος ομολόγησε τη δολοφονία – Γείτονες άκουσαν τις κραυγές της γυναίκας λίγο πριν φτάσει η Αστυνομία 

Αϊόβα: Έξι νεκροί από πυροβολισμούς σε ενδοοικογενειακή διαμάχη – Ο δράστης αυτοκτόνησε

Αϊόβα: Έξι νεκροί από πυροβολισμούς σε ενδοοικογενειακή διαμάχη – Ο δράστης αυτοκτόνησε

Τέσσερα θύματα βρέθηκαν σε ένα σπίτι – Τα θύματα πιστεύεται ότι ήταν συγγενείς του 52χρονου υπόπτου 

Γαλλία: Ρωμαιοκαθολικός ναός έγινε ντίσκο – DJ έπαιξε μουσική πάνω στην Αγία Τράπεζα

Γαλλία: Ρωμαιοκαθολικός ναός έγινε ντίσκο – DJ έπαιξε μουσική πάνω στην Αγία Τράπεζα

Η εκδήλωση παρουσιάστηκε ως «ηλεκτρονική θεία λειτουργία» από τους διοργανωτές, ενώ στην πραγματικότητα επρόκειτο για DJ-παράσταση με ηλεκτρονική μουσική 

Καλαμάτα: Σκότωσε τη σύζυγό του και έβαλε το μαχαίρι στο χέρι της – «Τις τελευταίες μέρες ακούγονταν φωνές», λένε γείτονες

Καλαμάτα: Σκότωσε τη σύζυγό του και έβαλε το μαχαίρι στο χέρι της – «Τις τελευταίες μέρες ακούγονταν φωνές», λένε γείτονες

Τραγικές φιγούρες τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας, 6 και 10 ετών, που βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα την ώρα του άγριου εγκλήματος 

Θεσσαλονίκη: Έφυγε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας Καρυωτάκη

Θεσσαλονίκη: Έφυγε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας Καρυωτάκη

Η μητέρα της Έμμας αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον άνθρωπο που έζησε χάρη στο ήπαρ της κόρης της - η νεαρή φοιτήτρια είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο το 2022 και μέσω δωρεάς οργάνων έσωσε επτά ανθρώπους 

Πέθανε ο δημοσιογράφος και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός Λευτέρης Κογκαλίδης

Πέθανε ο δημοσιογράφος και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός Λευτέρης Κογκαλίδης

Ο γνωστός δημοσιογράφος Λευτέρης Κογκαλίδης άφησε την τελευταία του πνοή 

Νέα πολεμική ένταση στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν κόβει κάθε επικοινωνία με ΗΠΑ - η ιρανική τηλεόραση εκτιμά ότι η κατάπαυση του πυρός οδεύει προς λήξη

Νέα πολεμική ένταση στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν κόβει κάθε επικοινωνία με ΗΠΑ - η ιρανική τηλεόραση εκτιμά ότι η κατάπαυση του πυρός οδεύει προς λήξη

Το ιρανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο μεταδίδει ότι η κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κινδυνεύει να καταρρεύσει, εκτός αν σταματήσουν οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο - Ανοδική εκτίναξη στις τιμές του πετρελαίου 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services