Η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα (15/7) θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της Αρετής. Τραγικά πρόσωπα είναι τα δύο της παιδιά που είναι στην εφηβεία. Μέσα σε λίγα λεπτά έμειναν ορφανά από πατέρα και μητέρα.
Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι την ζήλευε τρομερά και ότι την ξυλοκοπούσε. Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχθεί στην κηδεία της Αρετής που θα τελεστεί στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία. Οι γονείς της, τα παιδιά της, όλοι όσοι την αγάπησαν θα της πουν το τελευταίο αντίο, αδυνατώντας να πιστέψουν το κακό που έχει συμβεί.
Ο κουμπάρος προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη
Σε νέες αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του φονικού τα ξημερώματα του Σαββάτου, προχώρησε ο κουμπάρος του ζευγαρίου ο οποίος μιλώντας στο στο STAR αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην οδό Λουτρού στην Αμφιλοχία λίγο πριν ο 42χρονος βάψει τα χέρια του με το αίμα της 36χρονης Αρετής.
Όπως τόνισε ο κουμπάρος του 42χρονου, ο δράστης έστρεψε την καραμπίνα και εναντίον του, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει.
«Του είπα τι πας να κάνεις;»
Ο κουμπάρος του ζευγαριού που ήταν σε διάσταση, είναι ο πρώτος άνθρωπος που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη και αυτόχειρα καθώς μένει ακριβώς από πάνω.
«Η μικρούλα πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της είπε ότι ο μπαμπάς είχε πάει στο σπίτι και είχε μια καραμπίνα. Η γυναίκα μου κατέβηκε στον πρώτο όροφο αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. Λίγο αργότερα μπήκαμε στο σπίτι και τότε είδα τον Μπάμπη. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω όπως μπορούσα. Όταν ήρθε το αυτοκίνητο με την Αρετή το ακούσαμε. Σταμάτησε ακριβώς μπροστά στην πόρτα. Τότε του είπα ''Τι πας να κάνεις; Μην κάνεις καμιά βλακεία''. Ο Μπάμπης πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο, κατέβηκα και εγώ από τις σκάλες».
Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά. Ο κουμπαρος προσπαθούσε να σταματήσει τον 43χρονο, ωστόσο ο δράστης δεν δίστασε να στρέψει την καραμπίνα εναντίον του.
Ο κουμπάρος του ζεύγους αναφέρει στην κατάθεσή του για την απειλή που δέχθηκε: «Του ξαναείπα: ''Τι πας να κάνεις;''. Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε. Στάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή. Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο που είναι έξω από το σπίτι και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα».
Το χρονικό του εγκλήματος
Τη μοιραία νύχτα ο 43χρονος πήρε την καραμπίνα και πήγε μέσα στη νύχτα στο διαμέρισμα που έμενε η εν διαστάσει σύζυγός του με την κόρη τους. Η 36χρονη έλειπε και στον χώρο βρισκόταν το 13χρονο παιδί τους. Ο 43χρονος φέρεται να κάλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και να την απείλησε πως αν δεν επιστρέψει στο σπίτι, θα σκοτώσει την κόρη τους. Στο μεταξύ η 13χρονη ενημέρωσε τους συγγενείς της που ήταν στον επάνω όροφο οι οποίοι την απομάκρυναν, κλειδώνοντας τον 43χρονο μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες.
Όταν η Αρετή επέστρεψε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι, ο 43χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έριξε και δεύτερη φορά σκοτώνοντας την 36χρονη ενώ αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.
Ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κάνει κόλαση τη ζωή της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος ενώ συχνά συμπεριφερόταν άσχημα στην εν διαστάσει σύζυγό του.
Αμφιλοχία: Μητέρα Θύματος
Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία. Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Της είπε (σσ. όταν η 36χρονη πήρε τον γιο της τηλέφωνο) της λέει "μαμά πού είσαι;". "Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100" του λέει, "με σκοτώνει ο πατέρας (σου)"».
Σύμφωνα με τη συντετριμμένη μητέρα του θύματος, το ζευγάρι είχε χωρίσει κάμποσο καιρό. «Δεν ήθελε να την δει με άλλο άντρα. Κακώς που δεν πήγα στην Αστυνομία εγώ. Την χτύπησε και την Τρίτη, ήταν πρησμένο το μάτι της. Πήγε στην Αστυνομία και εξαφανίστηκε ο κύριος» είπε η μητέρα της 36χρονης, προσθέτοντας για τη στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού της: «Μου είπαν "την Αρετή την σκότωσε ο Μπάμπης". Ούρλιαξα εγώ, βγήκε ο κόσμος έξω και μου λένε "τι έπαθες;" και λέω "δεν έχω άλλο ρε παιδιά, αυτό το ένα". Αυτό το ένα μου το σκότωσε».
Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του δράστη, φανέρωσε: «Μιλήσαμε με τους γονείς του, τους είπε ο άντρας μου "το παιδί σας μας έκλεισε το σπίτι"» ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι παιδί ήταν η κόρη της, την περιγράφει ως έναν άνθρωπο που δούλευε ενώ κάνει αναφορά και στον δράστη: «Ήταν από 16 ετών μαζί, 20 χρόνια, ένα σκουπίδι ήταν αυτός. Του είχαμε πάρει φορτηγό, τον κάναμε νοικοκύρη».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εγγονή της, που ήταν στο διαμέρισμα την ώρα που μπήκε ο πατέρας της. «Η εγγονή μου δεν μιλιέται, είναι σε σοκ». «Τα έβλεπα στις τηλεοράσεις και της έλεγα "παιδί μου, παιδί μου" και μου έλεγε "μαμά, σταμάτα". Μου έκλεισε το σπίτι, πέρασα πολλά για να το μεγαλώσω αυτό το παιδί» ακούγεται να λέει όταν ρωτήθηκε για άλλες δολοφονίες γυναικών.
Ο 43χρονος είχε πάρει πίσω την καραμπίνα όταν αθωώθηκε για ενδοοικογενειακή βία τον Μάιο
Μία ακόμη τραγική λεπτομέρεια έρχεται στο φως για τη δολοφονία της 36χρονης Αρετής από τον εν διαστάσει σύζυγό της: Τον περασμένο Μάιο, όταν του είχε κάνε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, τού είχε αφαιρεθεί η καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.
Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, όταν αθωώθηκε και με δεδομένο επιπλέον ότι δεν είχε χρησιμοποιηθεί στο περιστατικό, το όπλο του επέστραφη, μετά από αίτηση που είχε κάνει. Δύο μήνες μετά ο 43χρονος χρησιμοποίησε αυτό το όπλο για να σκοτώσει τη γυναίκα και να αυτοκτονήσει.
«Είμαι η Αρετή, έχει όπλο, θα με σκοτώσει»
Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι πριν φθάσει στο σημείο δεν είχε δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα από τη γειτονιά. Είχε όμως, ειδοποιηθεί από την 36χρονη η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της κάλεσε την Αστυνομία. «Είμαι η Αρετή, έχει όπλο, θα με σκοτώσει» είπε το 36χρονο θύμα στο τηλεφώνημα.
«Το θύμα κάλεσε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα αναφέροντας κίνδυνο της ζωής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ διέκοψε την κλήση χωρίς να δώσει στοιχεία επικοινωνίας και διαμονής, παρά μόνο το ονοματεπώνυμό της» αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως «άμεσα, πλήρωμα περιπολικού κινήθηκε προς την κατοικία της, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε επανειλημμένες κλήσεις, προκειμένου να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες και οδηγίες, ωστόσο ουδείς ανταποκρίθηκε».
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στον ηλεκτρονικό Τύπο και αναφέρονται στη μη ανταπόκριση αστυνομικών σε τηλεφωνικές κλήσεις του θύματος και συγγενικών της προσώπων, πριν από τον θανάσιμο τραυματισμό της, διευκρινίζονται τα εξής:
Το θύμα κάλεσε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα αναφέροντας κίνδυνο της ζωής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ διέκοψε την κλήση χωρίς να δώσει στοιχεία επικοινωνίας και διαμονής, παρά μόνο το ονοματεπώνυμό της.
Αστυνομικοί αναζήτησαν στα ψηφιακά αρχεία ταυτοτήτων και σε αρχεία δικογραφιών περαιτέρω στοιχεία για την καλούσα, εντοπίζοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση κατοικίας της.
Άμεσα, πλήρωμα περιπολικού κινήθηκε προς την κατοικία της, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε επανειλημμένες κλήσεις, προκειμένου να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες και οδηγίες, ωστόσο ουδείς ανταποκρίθηκε.
Μέσα σε λίγα λεπτά, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το θύμα και το σύζυγό της θανάσιμα τραυματισμένους.
Παράλληλα, από τα αρχεία κλήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας, δεν προκύπτει κλήση από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος προς το οικείο Αστυνομικό Τμήμα ή την Άμεση Δράση, για αναφορά του περιστατικού.
Οποιαδήποτε κλήση πραγματοποιήθηκε αφορά σε χρόνο μεταγενέστερο των θανάσιμων τραυματισμών και ενώ αστυνομικοί είχαν ήδη προστρέξει στο σημείο.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1519830/dolofonia-stin-amfilohia-simera-i-nekropsia-tis-aretis-to-hroniko-tou-eglimatos/
Θρίλερ με την Γιου Τινγκ: «Είχαμε ραντεβού την ημέρα της εξαφάνισής της και δεν εμφανίστηκε ποτέ»
Στο «μικροσκόπιο» το στίγμα του κινητού της – Πού εστιάζεται η έρευνα

Πανελλήνιες 2026: Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για το Μηχανογραφικό – Τι πρέπει να ξέρετε
Από αύριο διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής Μηχανογραφικών για υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Θεσσαλονίκη: 30χρονος Κοσοβάρος συνελήφθη στη Δοϊράνη με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Κροατία
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκκρεμούσε για υπόθεση παράνομης διακίνησης ανθρώπων

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από τροχαίο με αγριογούρουνο
Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου και θα υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο

Αναστάτωση στην Πλαζ Πάτρας: Λαγοκέφαλος δάγκωσε λουόμενη στον λαιμό
Το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή (5/7) το πρωί

Βρετανός εμμονικός με τον Χάνιμπαλ διαμέλισε τη γειτόνισσά του και έδωσε χάρτη για να βρουν τη σορό: «Ήταν όνειρο ζωής»
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς σκότωσε και τεμάχισε την Τζούλι Μπάκλεϊ μετά από καβγά - Η εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ο δράστης έλεγε πως αν υπήρχε θεατρική παράσταση για τον Χάνιμπαλ Λέκτερ «θα ήταν ο ιδανικός για τον ρόλο, χωρίς καν να χρειαστεί πρόβες»

Πυρκαγιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας: Εκκένωση προς Ανω Φανάρι μέσω 112 – 16 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες
110 πυροσβέστες με 23 οχήματα, δέκα αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο – Ανεμοι 6 μποφόρ δυσκολεύουν την κατάσβεση

Θρήνος για τον 33χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά, η μηχανή του συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο
Ο 33χρονος υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης και κατευθυνόταν στη μονάδα του για να αναλάβει υπηρεσία

Διπλό φονικό Αιγίου: Ίχνη αίματος βρέθηκαν έξω από το δωμάτιο των θυμάτων
Οι αναλύσεις DNA βρίσκονται σε εξέλιξη, οι μαρτυρίες εξετάζονται και τα νέα δεδομένα οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα

Σάμος: Νεκρός μετανάστης από το Σουδάν - Διασώθηκαν 35 ακόμη άτομα
Τα υπόλοιπα 35 άτομα που επέβαιναν στη λέμβο μεταφέρθηκαν στην ΚΕΔ Ζερβού, για να πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καταγραφή

Φρίκη για δύο γυναίκες που πήγαν στο Πακιστάν για επενδύσεις σε crypto: Απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά
Το ένα από τα δύο θύματα υποστήριξε ότι είχε προσκληθεί στο Ισλαμαμπάντ από τον εγγονό του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, ο οποίος της είχε υποσχεθεί επαγγελματικές γνωριμίες με επενδυτές για την εταιρεία της

Δεν ήταν φάουλ, λέει ο Τραμπ για την κόκκινη στον Μπαλογκάν και... τα ρίχνει στον διαιτητή
«Ήταν δύο παίκτες που έτρεχαν με πλήρη ταχύτητα και απλώς συγκρούστηκαν» - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας ότι η φάση δεν δικαιολογούσε την κόκκινη κάρτα

Οδηγός ταξί κατέβασε τους πελάτες και έφυγε με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ για να μην δουν τις πινακίδες του, δείτε βίντεο
Οι νεαροί που έκαναν την καταγγελία έχουν καταγράψει στο κινητό τους τηλέφωνο όλον τον διάλογο με τον επαγγελματία - Αναμένεται ανακοίνωση από το ΣΑΤΑ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γαλλίας Μπερνάρ Αρνό καλείται να πληρώσει 22,5 εκατ. ευρώ σε φόρους
Ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του ομίλου πολυτελών προϊόντων LVMH, θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης

Ποιο τουρκικό δημοσίευμα «αποκαλύπτει» υπόγεια οχυρά στα νησιά του Αιγαίου και τι ισχυρίζεται
Η τουρκική εφημερίδα Sozcu επιχειρεί να παρουσιάσει τη νόμιμη θωράκιση των ελληνικών νησιών ως «σκοτεινή επιχείρηση» με υπόγεια οπλοστάσια.

ΕΚΠΟΙΖΩ: «Παράνομη η επιβολή μηνιαίας χρέωσης 0,80 ευρώ στους καταθετικούς και της Alpha Bank» – Τι απαντά η τράπεζα
Σύμφωνα με την Alpha Bank «η απόφαση δεν επηρεάζει την ισχύ των συμβατικών σχέσεων των πελατών που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν το myAlpha Benefit Base, ούτε αμφισβητεί τη δυνατότητα παροχής του συγκεκριμένου πακέτου υπηρεσιών»

Κρήτη: 42χρονη βασάνιζε 55χρονη -Της έκοψε τα μαλλιά με μπαλτά και την χτυπούσε

Συναγερμός σε παραλίες: Μυστηριώδεις μεταλλικές σφαίρες ξεβράστηκαν στις ακτές – Φόβοι για τοξικά διαστημικά συντρίμμια
Σε εξέλιξη οι έρευνες για την προέλευση των αντικειμένων

Μαρία Αντωνογιαννάκη: Ανατροπή για την αιτία θανάτου της δημοσιογράφου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Ανατροπή στις αρχικές εκτιμήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο της δημοσιογράφου, Μαρίας Αντωνογιαννάκη

Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε αίτηση στον Αρειο Πάγο για την υπόθεση Predator
Ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αίτηση, με την οποία ζητά την πλήρη διερεύνηση της παγίδευσής του -όπως αναφέρει- με το κατασκοπευτικό λογισμικό

Parkout: Η νέα εφαρμογή του Δήμου Αθηναίων για το πάρκινγκ - Πώς θα λειτουργεί
Ο Δήμος Αθηναίων παρουσίασε και τις περιοχές στις οποίες θα εφαρμοστεί το Parkout

Σκληρή ανακοίνωση της UEFA κατά της FIFA για τον Μπαλογκάν: Πρωτοφανής, ακατανόητη και αδικαιολόγητη απόφαση
Ο Αμερικανός άσος είδε την κόκκινη κάρτα, αλλά... θα παίξει κανονικά με το Βέλγιο μετά από απόφαση της FIFA και συνομιλία του Ινφαντίνο με τον Τραμπ

«Έτρωγα κέτσαπ με τυρί»: Η ιστορία της 12χρονης που άντεξε 32 ώρες και συγκίνησε τη Βενεζουέλα
Οι ώρες αγωνίας κάτω από τα ερείπια – H κέτσαπ και το τυρί

Καιρός: Έρχεται ραγδαία άνοδος της θερμοκρασίας - Ποιες περιοχές θα «δουν» 40άρια
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Βίντεο-ντοκουμέντο: Πήγε να ληστέψει ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια με ψεύτικο πιστόλι και η υπάλληλος τον κυνήγησε με... σφουγγαρίστρα
Η υπάλληλος αντέδρασε όταν κατάλαβε ότι δεν κινδύνευε – «Πυροβόλησε, αλλά ήταν μόνο καψούλια», λέει ο ιδιοκτήτης

Πάτρα: Eπίθεση με κατσαβίδι σε εργαζόμενο νυχτερινού κέντρου επειδή δεν άφησε 2 άτομα να περάσουν
Συνολικά 9 χτυπήματα δέχθηκε ο εργαζόμενος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται

Στέλιος Ρόκκος για κράνος μετά την ανάρτηση Γεωργιάδη: «Κάναμε 100 μέτρα σε απόλυτα ελεγχόμενη περιοχή»
Η ανάρτηση στο Instagram με πλάνα από το νέο video clip του Στέλιου Ρόκκου, όπου ο τραγουδιστής οδηγεί μοτοσικλέτα χωρίς κράνος, είχε προκαλέσει νωρίτερα την αντίδραση του υπουργού Υγείας

Η πυρκαγιά στην Οινόη δημιούργησε «τον δικό της καιρό» - Τι σημαίνει η παροδική πυροεπαγωγική συμπεριφορά
Τι αναφέρει το meteo.gr για το φαινόμενο

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στην Αττική που εκτελούσαν θερμές εργασίες σε μέρα με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς
Το Πυροσβεστικό Σώμα υπενθυμίζει ότι η συντριπτική πλειονότητα των πυρκαγιών εξακολουθεί να οφείλεται σε ανθρώπινη αμέλεια

Μακελειό σε γιορτή της 4ης Ιουλίου στη Νέα Υόρκη – Οκτώ τραυματίες, οι 4 παιδιά
Μαρτυρίες μιλούν για άνδρα που ήταν ντυμένος στα μαύρα και φορούσε μαύρη μάσκα σκι, ο οποίος πυροβόλησε πολλές φορές προς το πλήθος, που έκανε μπάρμπεκιου σε αυλή

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικό βίντεο - drone από τις καμένες εκτάσεις σε Ωραιόκαστρο και Φιλοθέη
Αποκαρδιωτικές εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη φωτιά στα όρια των δήμων Ωραιοκάστρου και Παύλου Μελά

Επίδομα αδείας 2026: Τι αλλάζει φέτος και ποιοι εργαζόμενοι επηρεάζονται
Με την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 920 ευρώ από 1η Απριλίου, αλλάζουν τα ποσά του επιδόματος αδείας για χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

16χρονη κατέρρευσε με καρδιακή ανακοπή στο σπίτι – Η μητέρα της την έσωσε κάνοντας ΚΑΡΠΑ
Ο απινιδωτής τέθηκε σε λειτουργία μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά και με την πρώτη απινίδωση η 16χρονη ανέπνευσε ξανά

Θεσσαλονίκη: 16χρονη κατέρρευσε με καρδιακή ανακοπή στο σπίτι – Η μητέρα της την έσωσε κάνοντας ΚΑΡΠΑ
Ο απινιδωτής τέθηκε σε λειτουργία μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά και με την πρώτη απινίδωση η 16χρονη ανέπνευσε ξανά

Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων στο τμήμα Ασπρόπυργος – Ανω Λιόσια εξαιτίας πυρκαγιάς
Δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών επηρεάζονται με καθυστερήσεις και τροποποιήσεις, ενώ τμήματα διαδρομών αντικαθίστανται με λεωφορεία της Hellenic Train

Σκιάθος: Συνελήφθη 27χρονος που επιτέθηκε σε πολίτες – Πετούσε καρέκλες και ξεσήκωνε τους περαστικούς
Σκηνές έντασης ξεδιπλώθηκαν τα ξημερώματα στο νησί της Σκιάθου

Καπνός, διοξίνες, βενζόλιο: Τι αναπνέει η Θεσσαλονίκη μετά τη φωτιά – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο – Ελεύθερος ο 76χρονος
«Χρησιμοποιήστε μάσκες υψηλής προστασίας» συστήνει ο καθηγητής Μηχανικής Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης

Φωτιά στην Οινόη Αττικής: Μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης με 10 εναέρια μέσα
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο σημείο της πυρκαγιάς

Χρέη στην Εφορία: Όλες οι προθεσμίες και οι πληρωμές του Ιουλίου
Πώς θα επιβιώσετε από το φορολογικό «σαφάρι» του Ιουλίου

Θεσσαλονίκη: Ποιος βρέθηκε πίσω από την υπόθεση της 7χρονης που περιπλανιόταν μόνη στο κέντρο
Το ανήλικο κορίτσι εντοπίστηκε ασυνόδευτο από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.










