Σπαρακτική η μητέρα της Κλαούντια, Αλμα Λάτα, η οποία έχασε την κόρη της στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, πριν από σχεδόν ένα χρόνο.
Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια: «Δεν έκανε κάτι λάθος, ήθελε μόνο να γίνει γιατρός – Το παιδί μου θέλει δικαιοσύνη»
Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια: «Δεν έκανε κάτι λάθος, ήθελε μόνο να γίνει γιατρός – Το παιδί μου θέλει δικαιοσύνη» - Σπαρακτική η μητέρα της Κλαούντια, Αλμα Λάτα, η οποία έχασε την κόρη της στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Μία ζωή όλο όνειρα και στόχους που έσβησε στα Τέμπη

Το όνειρό της ήταν να γίνει γιατρός και έκανε τα πάντα για να το πετύχει. Άριστη μαθήτρια στο σχολείο, εισήλθε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Μόνιμα με ένα βιβλίο στο χέρι, με αγάπη για το διάβασμα, αλλά και με ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Η Κλαούντια-Αλεξάνδρα Λάτα, ήταν ένα κορίτσι που είχε να προσφέρει πολλά στην κοινωνία, αλλά δεν πρόλαβε να το κάνει καθώς είδε το νήμα της ζωής να κόβεται το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, όταν το τρένο που βρισκόταν με προορισμό τη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία που βρισκόταν στην ίδια γραμμή λίγο μετά τον Ευαγγελισμό.

Ένα κορίτσι 20 ετών, που έριξε σε πένθος τη Λάρισα και η πόλη υποσχέθηκε να μην την ξεχάσει ποτέ, δίνοντας σε ένα δρόμο το όνομά της. Ένα δικό της παιδί «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή μέσα από το έγκλημα των Τεμπών και τη σιδηροδρομική τραγωδία που έχασαν τη ζωή τους ακόμα 56 άνθρωποι.

Η μητέρα της, Άλμα, με πόνο και δάκρυα στα μάτια αναφέρει στη larissanet, «το παιδί μου θέλει δικαιοσύνη. Η συγκάλυψη της αλήθειας γι’ αυτό το έγκλημα είναι ύβρις προς τα παιδιά μας. Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι να βρεθούν απέναντι στη δικαιοσύνη. Εμείς πλέον είμαστε ζωντανοί νεκροί. Η Κλαούντια όμως δεν έκανε κάτι λάθος ήθελε μόνο να γίνει γιατρός».

«Το παιδί μου θέλει δικαίωση»

«Ακούω τη φωνή της να μου λέει, «μαμά εγώ πάντα ήμουν δίκαιη στη ζωή, που είναι η δικαιοσύνη για μένα;»», σημειώνει η μητέρα της λίγες μέρες ένα χρόνο πριν συμπληρωθεί η μαύρη επέτειος τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Η Κλαούντια ήταν ένα παιδί που αγάπησε και αγκάλιασε όλη η πόλη, «της συμπεριφέρθηκαν λες και ήταν δικό τους, αλλά για να ηρεμήσουν οι ψυχές όλων αυτών που χάθηκαν στο τρένο πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Μέσα στο τρένο αυτό πέρα από την κόρη μου, υπήρχαν κι άλλα παιδιά με όνειρα που σπούδαζαν. Όλα τους υπέροχα παιδιά που ήθελαν να ζήσουν».

Η ίδια θυμάται την κόρη της να είναι μόνιμα με ένα βιβλίο στο χέρι και να διαβάζει. «Στις εκθέσεις που έγραφε μου έλεγε «μαμά θα γίνω γιατρός», ήθελε να φτάσει ψηλά. Δυστυχώς, έφτασε τόσο ψηλά που δεν μπορεί να κατέβει…», σημειώνει και το παράπονο την πλημμυρίζει ακόμα μία φορά.

«Οι φίλοι της, αλλά και παιδιά που δεν την ήξεραν πηγαίνουν στο νεκροταφείο για να ανάψουν ένα κερί. Ήταν ένα κορίτσι που ήθελες να το έχεις στη ζωή σου».

«Το έγκλημα στα Τέμπη πρέπει να μας αγγίξει όλους»

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μαύρη επέτειο των Τεμπών, αλλά η Άλμα Λάτα σημειώνει πως ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει. «Το ψήφισμα έχει περισσότερες από 500.000 υπογραφές και τώρα προχωράει για να φτάσει το 1.000.000. Η φωνή του κόσμου πρέπει να γίνει πιο δυνατή…

Πρέπει το έγκλημα των Τεμπών να μας «αγγίξει» όλους. Ο κάθε γονιός θα μπορούσε να έχει το παιδί του μέσα σε αυτό το τρένο. Το χρησιμοποιούσαν φοιτητές κάθε Σαββατοκύριακο για να πάρουν τους γονείς τους μια αγκαλιά», εξηγεί με θλίψη προσθέτοντας ότι φοβόταν η κόρη της να ανέβει στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο λόγω του παλαιότερου δυστυχήματος στην Κοιλάδα των Τεμπών.

«Δεν θα βάζαμε τα παιδιά μας στο τρένο του θανάτου»

Η κα Λάτα εξηγεί ότι η δικαίωση για τα παιδιά τους θα έρθει ακόμα κι αν χρειαστεί να φύγουν έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. «Εμείς θα το πάμε μέχρι τέλους. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο ψηλά θα πάμε… Αν δεν δικαιωθούμε στην Ελλάδα, θα ψάξουμε το δίκιο μας στην Ευρώπη.

Χθες έκλεισε η Εξεταστική Επιτροπή και όπως βλέπετε δεν κατηγορείται κανείς. Ο κ. Καραμανλής είναι ασφαλής και μας έδειχνε με το δάχτυλο. Πριν το ατύχημα μας έλεγε ότι είναι ντροπή να αναφέρονται θέματα ασφαλείας στο σιδηρόδρομο, αλλά τα παιδιά μας χάθηκαν».

Λάτα

Παράλληλα, σημειώνει πως αν ήταν σε ισχύ η περίφημη σύμβαση 717 όλοι οι επιβάτες του τρένου θα είχαν γλιτώσει. «Οι μηχανοδηγοί έλεγαν ότι θα γίνει δυστύχημα και δεν το ξέραμε. Οι δημοσιογράφοι δεν τα έδειχναν αυτά τα προβλήματα. Κανείς μας δεν θα είχαμε βάλει τα παιδιά στο τρένο του θανάτου. Την πήγαινα στο τρένο κι έλεγα έχει δύο γραμμές, δεν γίνεται να συμβεί κάτι».

«Η Λάρισα τίμησε την κόρη μου»

Σε μία πολύ συγκινητική κίνηση ο Δήμος Λαρισαίων προχώρησε, σε μετονομασία δρόμου της πόλης σε «Αλεξάνδρα Λάτα». «Η Λάρισα τίμησε την Κλαούντια. Εγώ ευχαριστώ και τον κ. Μαμάκο και τον κ. Καλογιάννη που τίμησαν την κόρη μου.

Ήταν ένα υπέροχο παιδί, που μελετούσε και ήταν παράδειγμα για όλους. Ρωτούσες τους δασκάλους της και έλεγαν για ένα παιδί με όμορφη καρδιά και ψυχή. Στο 11ο Δημοτικό Σχολείο που φοιτούσε, υπάρχουν ακόμα τα πανό και βάζουν λουλούδια για την Κλαούντια. Μιλάνε στα παιδιά για την κόρη μου που προσπαθούσε παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες να υλοποιήσει τους στόχους της».

«Να μην κλάψει άλλη μάνα»


«Ο αγώνας μας είναι να μην κλάψουν άλλες μάνες όπως εγώ και να μην κλείσει κανένα σπίτι», συνεχίζει η ίδια στέλνοντας το μήνυμα ότι οι νέες γενιές μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο τον τόπο.

«Οι φοιτητές και οι νέοι πρέπει να βγουν στο δρόμο και να ψάξουν το δίκιο τους για όλα. Πρέπει να κάνουν αγώνα και να απαιτήσουν καλύτερη ζωή και δικαιοσύνη για τους ίδιους. Μόνο τα νέα παιδιά θα καταφέρουν να αλλάξουν αυτή τη χώρα και πρέπει να αλλάξουν τα πάντα. Δεν είναι μόνο τα τρένα που δεν λειτουργούσαν, αλλά πολλά ακόμα».

Λάτα

«Δεν μπορούμε να φτάσουμε να λέμε στα παιδιά μας να μην έρχονται με τα τρένα στην πόλη τους για να τα πάρουμε μία αγκαλιά. Ακούω τη βαλίτσα της κόρης μου και περιμένω να την ακούσω να μου λέει μαμά ήρθα, αλλά δεν θα συμβεί».

«Σ’ αγαπώ γιατρίνα μου…»

Η Άλμα Λάτα, σηκώνει το μανίκι της και δείχνει το τατουάζ στο χέρι της. Εκεί βρίσκεται η Κλαούντια, αναγράφεται η ώρα 23.21, και η ημερομηνία 28/2/2023, χρόνος της σύγκρουσης των δύο τρένων. Λίγο παραδίπλα υπάρχουν ζωγραφισμένα τα βιβλία, αυτά που διάβαζε η κόρης της, αλλά και η Ράβδος του Ασκληπιού, σύμβολο των ιατρών.

Το μήνυμα απλό και ξεκάθαρο, «σ΄αγαπώ γιατρίνα μου…». «Δεν το άφησαν το κορίτσι μου έστω και μια φορά να με γιατρέψει», λέει με παράπονο χαϊδεύοντας το πρόσωπό της, δίνοντας όμως και μία υπόσχεση.

«Εγώ μεγάλωσα τρία παιδιά με αρχές. Ήμουν πολύ αυστηρή και ήθελα να είναι σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία και να μορφωθούν. Ήθελα να πάνε μπροστά κι εγώ στερήθηκα τα πάντα γι’ αυτά. Η Λάρισα πρέπει να βγει έξω γιατί το ατύχημα έγινε εδώ. Δεν πρέπει να ξεχαστεί σε αυτή τη πόλη και με δυνατή φωνή να αλλάξουμε κάτι.

Περνάμε δύσκολα, αλλά είμαστε η φωνή τους και πρέπει να φωνάξουμε εμείς γι’ αυτούς. Το ξέρω πως μας βλέπουν από εκεί ψηλά και θέλουν να ακουστούμε παντού».

Πηγή: http://www.enimerotiko.gr/ellada/sygklonizei-i-mitera-tis-20chronis-klaoyntia-den-ekane-kati-lathos-ithele-mono-na-ginei-giatros-to-paidi-moy-thelei-dikaiosyni/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πέθανε ο Ρομπέρτο Καβάλι

Πέθανε ο Ρομπέρτο Καβάλι

Ο σπουδαίος σχεδιαστής ήταν άρρωστος εδώ και αρκετό καιρό 

Τούρκοι δημοσιογράφοι βομβαρδίστηκαν στη Γάζα

Τούρκοι δημοσιογράφοι βομβαρδίστηκαν στη Γάζα

Τουλάχιστον 70 άνθρωποι που τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις του Ισραήλ στον προσφυγικό καταυλισμό Nuseyrat μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο El Avda του καταυλισμού 

Top 10: Τα επαγγέλματα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα

Top 10: Τα επαγγέλματα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα

391.463 νέες προσλήψεις έναντι 398.917 αποχωρήσεις το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024 

Ο Μπάιντεν διαγράφει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ο Μπάιντεν διαγράφει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Οι προσπάθειες του Αμερικανού προέδρου για τη διαγραφή των δανείων έχουν επικριθεί έντονα 

Πέθανε στα 38 της χρόνια η Μαρία Αθανασοπούλου: Είχε διασωθεί από τον σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα

Πέθανε στα 38 της χρόνια η Μαρία Αθανασοπούλου: Είχε διασωθεί από τον σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα

Τότε ήταν βρέφος μόνο 10 ημερών 

Καιρός: Σαββατοκύριακο στις παραλίες

Καιρός: Σαββατοκύριακο στις παραλίες

Το θερμόμετρο θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς 

Διασωληνομένος για 16η ημέρα ο Δημήτρης Κόκοτας: Του έκαναν τραχειοστομία

Διασωληνομένος για 16η ημέρα ο Δημήτρης Κόκοτας: Του έκαναν τραχειοστομία

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των γιατρών για αποσωλήνωσή του 

Ανοιξε η πλατφόρμα του «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Πώς γίνεται η αίτηση

Ανοιξε η πλατφόρμα του «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Πώς γίνεται η αίτηση

Τα ποσά της επιδότησης 

Γλυφάδα: Ανδρας αυτοκτόνησε μόλις τον αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί λίγο αφότου είχε χτυπήσει τη γυναίκα του

Γλυφάδα: Ανδρας αυτοκτόνησε μόλις τον αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί λίγο αφότου είχε χτυπήσει τη γυναίκα του

Χτυπούσε τη σύζυγό του στην είσοδο της πολυκατοικίας 

Σοκ στην Ιταλία: Δολοφόνησαν νεαρή «κυνηγό φαντασμάτων» με φριχτό τελετουργικό τρόπο

Σοκ στην Ιταλία: Δολοφόνησαν νεαρή «κυνηγό φαντασμάτων» με φριχτό τελετουργικό τρόπο

Η 22χρονη Οριάνα-Νάταλι Λάισνα βρέθηκε νεκρή έξω από νεκροταφείο στην κοιλάδα Αόστα της Ιταλίας - Μία σύλληψη 

Σοκ στη Λαμία: Αφηνε τα παιδιά του νηστικά για τιμωρία - Απείλησε το ένα με καραμπίνα!

Σοκ στη Λαμία: Αφηνε τα παιδιά του νηστικά για τιμωρία - Απείλησε το ένα με καραμπίνα!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο άνδρας άφηνε κατ` επανάληψη νηστικά τα πέντε παιδιά προκειμένου να τα τιμωρήσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα χτυπούσε! 

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρα 50 τηλέφωνα την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε, δεν απαντάνε, λέει ο πατέρας του

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρα 50 τηλέφωνα την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε, δεν απαντάνε, λέει ο πατέρας του

Ο πατέρας του τραγουδιστή που ενεπλάκη στο θανατηφόρο ατύχημα είπε ότι ο γιος του δεν είναι καλά και συμβουλεύεται ψυχολόγο και πνευματικό 

Έκτακτη ανακοίνωση ΠΟΥ - Εμβολιάζει άμεσα ολόκληρη χώρα για λύσσα!

Έκτακτη ανακοίνωση ΠΟΥ - Εμβολιάζει άμεσα ολόκληρη χώρα για λύσσα!

Ο θανατηφόρος ιός έχει ξεκινήσει την επέλασή του 

Ακρίβεια: Δύο στους τρεις δαπανούν το 90% του εισοδήματός τους στα βασικά αγαθά

Ακρίβεια: Δύο στους τρεις δαπανούν το 90% του εισοδήματός τους στα βασικά αγαθά

Σε απόγνωση η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου 

Έπιασε την πολιτικό σύζυγό του στο κρεβάτι με βουδιστή μοναχό που είχαν υιοθετήσει - Δείτε βίντεο

Έπιασε την πολιτικό σύζυγό του στο κρεβάτι με βουδιστή μοναχό που είχαν υιοθετήσει - Δείτε βίντεο

Εν μέσω του σκανδάλου που ξέσπασε, η 45χρονη Prapaporn Choeiwadkoh προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι απλώς... συζητούσαν πριν κάνουν ντους 

Χαμός με την Εθνική Τράπεζα: Σου δίνει δάνειο «χωρίς …να το πληρώσεις»

Χαμός με την Εθνική Τράπεζα: Σου δίνει δάνειο «χωρίς …να το πληρώσεις»

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ένα νέο δάνειο, με πολύ προνομοιακούς όρους, που αφορά στους νέους 

Φρίκη! Έκανε ένεση υδραργύρου στην κόρη του για να εκδικηθεί την γυναίκα του - «Ήθελαν να το καταστήσουν ανάπηρο ...»

Φρίκη! Έκανε ένεση υδραργύρου στην κόρη του για να εκδικηθεί την γυναίκα του - «Ήθελαν να το καταστήσουν ανάπηρο ...»

Η πρώην φίλη του άνδρα καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης 

Μπεν Μάκλεμορ: «Δεν βίασα τη γυναίκα. Δεν είμαι βίαιος ...»

Μπεν Μάκλεμορ: «Δεν βίασα τη γυναίκα. Δεν είμαι βίαιος ...»

«Η αλήθεια θα λάμψει και το όνομά μου θα καθαρίσει» 

Στοιχεία που σοκάρουν: Πάνω από 350 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε τρεις μέρες

Στοιχεία που σοκάρουν: Πάνω από 350 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε τρεις μέρες

Κάθε μέρα δεκάδες θύματα, κυρίως γυναίκες, έρχονται αντιμέτωπα με εφιαλτικές καταστάσεις και απευθύνονται στις Αρχές ζητώντας βοήθεια 

Ένα TikTok Challenge με ανατριχιαστικές συνέπειες: Πτώμα γυναίκας «βαμπίρ» βρέθηκε σε ιταλική εκκλησία

Ένα TikTok Challenge με ανατριχιαστικές συνέπειες: Πτώμα γυναίκας «βαμπίρ» βρέθηκε σε ιταλική εκκλησία

Η Γαλλίδα βρέθηκε νεκρή σε εγκαταλελειμμένη ιταλική εκκλησία 

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 64χρονος Βούλγαρος «έβαλε χέρι» σε 11χρονη και τη μαχαίρωσε για να μη μιλήσει

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 64χρονος Βούλγαρος «έβαλε χέρι» σε 11χρονη και τη μαχαίρωσε για να μη μιλήσει

Ο 64χρονος εκμεταλλεύτηκε την απουσία των γονεών της 11χρονης τους οποίους φιλοξενούσε 

Χανιά: Χώρισαν κι εκείνη έστελνε σε συγγενείς του φωτογραφίες από τις περιπτύξεις τους

Χανιά: Χώρισαν κι εκείνη έστελνε σε συγγενείς του φωτογραφίες από τις περιπτύξεις τους

Συνελήφθη για revenge ρorn 

Δημήτρης Κόκοτας: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Οι τελευταίες πληροφορίες 

ΠΑΟΚ: Φίλαθλοι με σπασμένα πλευρά στο Βέλγιο - «Είναι ντροπή, μας φέρθηκαν σαν ζώα»

ΠΑΟΚ: Φίλαθλοι με σπασμένα πλευρά στο Βέλγιο - «Είναι ντροπή, μας φέρθηκαν σαν ζώα»

Οι κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 

«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή – Επιχειρήσεις του Ισραήλ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας

«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή – Επιχειρήσεις του Ισραήλ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας

Συνεχίζεται το σφυροσκόπημα 

Γιατί έχουμε νωρίτερα φέτος κουνούπια - Πού οφείλεται η πρώιμη έναρξη της εποχής τους

Γιατί έχουμε νωρίτερα φέτος κουνούπια - Πού οφείλεται η πρώιμη έναρξη της εποχής τους

Τι ήταν αυτό που καθόρισε την έλευσή τους 

Περιστέρι: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε επ` αυτοφώρω 74χρονο να θωπεύει ανήλικο

Περιστέρι: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε επ` αυτοφώρω 74χρονο να θωπεύει ανήλικο

Ο αστυνομικός είδε τον 74χρονο να θωπεύει το 16χρονο αγόρι. 

Αγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του ο δολοφόνος της Κυριακής - Έσπαγε πράγματα

Αγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του ο δολοφόνος της Κυριακής - Έσπαγε πράγματα

Ο δράστης έχει γίνει επιθετικός 

Σοκ στη Σουηδία: Συμμορία πυροβόλησε και σκότωσε πατέρα μπροστά στον γιό του

Σοκ στη Σουηδία: Συμμορία πυροβόλησε και σκότωσε πατέρα μπροστά στον γιό του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται σήμερα η Σουηδία μετά τον θάνατο από πυροβολισμό ενός πατέρα, μπροστά στον γιο του 

Πάρκαρε το φορτηγό στην Ιόνια Οδό και έδειρε την σύζυγό του - Τον κατήγγειλε στο «112»

Πάρκαρε το φορτηγό στην Ιόνια Οδό και έδειρε την σύζυγό του - Τον κατήγγειλε στο «112»

Το θύμα έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο εφημερεύον νοσοκομείο 

«Ένιωσα ντροπή, θυμό και βρώμικη» – Αναβιώνει ο εφιάλτης 21χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πάρτι όταν ήταν ανήλικη

«Ένιωσα ντροπή, θυμό και βρώμικη» – Αναβιώνει ο εφιάλτης 21χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πάρτι όταν ήταν ανήλικη

Τι κατέθεσε η νεαρή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισα 

Αργίες: Τρεις μέρες κλειστά τα σούπερ μάρκετ - Τι θα γίνει με τις τράπεζες

Αργίες: Τρεις μέρες κλειστά τα σούπερ μάρκετ - Τι θα γίνει με τις τράπεζες

Λόγω των συνεχόμενων αργιών Πάσχα και Πρωτομαγιάς 

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: «Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει...»

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: «Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει...»

Ζήτησε συγγνώμη και αρνήθηκε τις κατηγορίες 

«Πυρά» Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Θυμίζετε μάτσο άνδρα που βρίζει ... Κοροϊδεύατε τον κόσμο»

«Πυρά» Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Θυμίζετε μάτσο άνδρα που βρίζει ... Κοροϊδεύατε τον κόσμο»

Αγρια κόντρα του υπουργού Υγείας με την πρόεδρο της Πλευσης Ελευθερίας στη Βουλή 

Πέθανε ο Ο. Τζ. Σίμπσον

Πέθανε ο Ο. Τζ. Σίμπσον

Η πολύκροτη δίκη που ακόμη μνημονεύεται 

Μητσοτάκης σε Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία

Μητσοτάκης σε Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Ζελένσκι στη Λιθουανία 

Ηλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μάνας του βρέθηκε ο 36χρονος

Ηλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μάνας του βρέθηκε ο 36χρονος

Βασικό σενάριο να τη σκότωσε και να αυτοκτόνησε 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξύλο σε Ουκρανούς που δεν θέλουν να επιστρατευτούν και προσπαθούν να διαφύγουν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξύλο σε Ουκρανούς που δεν θέλουν να επιστρατευτούν και προσπαθούν να διαφύγουν

Σοκαριστικές εικόνες 

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: «Έχω ακόμη ζαλάδες, έχω υποστεί αρκετό σοκ» - Συγκλονίζει η 32χρονη

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: «Έχω ακόμη ζαλάδες, έχω υποστεί αρκετό σοκ» - Συγκλονίζει η 32χρονη

Φώναζε «είναι δική μου, είναι η κοπέλα μου...», είπε χαρακτηριστικά η άτυχη γυναίκα στη Σύμη 

Σουηδία: Ενισχύει πυρηνικά καταφύγια - «Nα προετοιμαστούν οι πολίτες ψυχικά για πόλεμο»

Σουηδία: Ενισχύει πυρηνικά καταφύγια - «Nα προετοιμαστούν οι πολίτες ψυχικά για πόλεμο»

Ρίχνει εκατομμύρια για προστασία η Σουηδία © Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services