Κάθε μέρα δεκάδες θύματα, κυρίως γυναίκες, έρχονται αντιμέτωπα με εφιαλτικές καταστάσεις και απευθύνονται στις Αρχές ζητώντας βοήθεια
Στοιχεία που σοκάρουν: Πάνω από 350 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε τρεις μέρες
Στοιχεία που σοκάρουν: Πάνω από 350 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε τρεις μέρες - Κάθε μέρα δεκάδες θύματα, κυρίως γυναίκες, έρχονται αντιμέτωπα με εφιαλτικές καταστάσεις και απευθύνονται στις Αρχές ζητώντας βοήθεια

Κάθε μέρα που περνά δεκάδες θύματα, κυρίως γυναίκες, έρχονται αντιμέτωπα με εφιαλτικές καταστάσεις και απευθύνονται στις Αρχές ζητώντας βοήθεια. Μόνο χθες Πέμπτη (11/4) καταγράφηκαν 103 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε 43 άτομα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα θύματα ζήτησαν να μεταφερθούν σε κατάλυμα για ασφάλεια.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και την Τετάρτη (10/4) με τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας να φθάνουν τα 112 και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνουν συνολικά 64 άτομα.

Την Τρίτη (9/4) τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα καθώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας έφθασαν τα 141 και οι συλλήψεις ξεπέρασαν τις 70.

Το άθροισμα προκαλεί σοκ αφού, όπως γίνεται αντιληπτό, τις τελευταίες τρεις μέρες τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ανήλθαν συνολικά σε 356!

Πώς μπορούν οι πολίτες να καταγγέλλουν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορούν οι πολίτες να καταγγέλλουν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, εξέδωσε η ΕΛΑΣ. Στις οδηγίες αρχικά η Αστυνομία εξηγεί ότι η ενδοοικογενειακή βία διώκεται αυτεπάγγελτα ενώ διευκρινίζει ποιες συμπεριφορές συνιστούν ενδοοικογενειακή βία. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνονται οι διαδικασίες που πρέπει να κάνει ο πολίτης πριν την καταγγελία όσο και το τι θα ακολουθήσει μετά την καταγγελία.


Αναλυτικά οι οδηγίες της ΕΛΑΣ

Πρέπει να γνωρίζω ότι

- Η ενδοοικογενειακή βία απαγορεύεται με νόμο.

- Η δίωξή της είναι αυτεπάγγελτη. Αυτό σημαίνει ότι οι αρμόδιες αστυνομικές Υπηρεσίες έχουν την υποχρέωση να ενεργήσουν άμεσα, όταν πληροφορούνται με οποιονδήποτε τρόπο, από το ίδιο το θύμα ή και από τρίτο πρόσωπο, για την τέλεση οποιουδήποτε αδικήματος ενδοοικογενειακής βίας.

- ∆εν απαιτείται η κατάθεση παράβολου ή οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση.

Τα αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας ορίζονται στο νόµο 3500/2006, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και σε διατάξεις του Ποινικού Δικαίου και μπορούν να διακριθούν στις ακόλουθες κατηγορίες:

- Σωµατική βία, όπως σωματική κάκωση, βλάβη της υγείας, επικίνδυνη και βαριά σωματική βλάβη, μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου ή σωματικής εξάντλησης, επικίνδυνης για την υγεία, ή ψυχικού πόνου, ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη, ιδίως με την παρατεταμένη απομόνωση του θύματος κ.α.

- Ψυχολογική βία, όπως απειλή, παρενοχλητική παρακολούθηση (stalking, δλδ. πρόκληση τρόμου ή ανησυχίας, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης, με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκφρασμένη αντίθετη βούλησή του ατόμου), παράνομη βία (δηλαδή εξαναγκασμός σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή χωρίς το θύμα να υποχρεούται, με τη χρήση βίας ή απειλή με σπουδαίο και άμεσο κίνδυνο.

Πρέπει να γνωρίζω ότι:

- Σeξουαλική βία, όπως προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με λόγο ή έργο, βιασμός κ.α.

- Στο νόμο 3500/2006 δεν προβλέπεται κάποιο αδίκημα, που να συνιστά οικονομική ενδοοικογενειακή βία ή ενδοοικογενειακή εξύβριση.

Ωστόσο, τα αδικήματα άσκησης οικονομικής βίας και η εξύβριση προβλέπονται και τιμωρούνται με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Δικαίου και μπορώ να τα καταγγείλω.

Η ενδοοικογενειακή βία αφορά στις παρακάτω σχέσεις:

Πρέπει να θυµάµαι ότι:

- Αν ασκείται ενδοοικογενειακή βία σε βάρος μου ή σε βάρος άλλου μέλους της οικογένειας μου,

- Αν δε μπορώ να καταλάβω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ενδοοικογενειακή βία,

- Αν φοβάμαι για τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα τη δική μου ή άλλου μέλους της οικογένειάς μου,

- Αν γνωρίζω ότι σε κάποιον συνάνθρωπό μου (φίλο, συνάδελφο, γείτονα κ.α.) ασκείται ενδοοικογενειακή βία,

Τότε απευθύνομαι σε οποιοδήποτε Γραφείο Αντιµετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας ή Αστυνοµικό Τµήµα για να ενημερωθώ σχετικά με τις διαδικασίες, τη νομοθεσία και τα δικαιώματά μου.

Προσοχή:

Έχω πάντα υπόψη μου ότι αν υπάρχει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε εξέλιξη:

- σε βάρος μου,
- σε βάρος μέλους της οικογένειάς μου,
σε βάρος άλλου προσώπου.

Καλώ στο «100»

Μπορώ να στείλω και γραπτό μήνυμα, αν δε μπορώ να μιλήσω. Είναι σημαντικό να αναφερθώ με ακρίβεια στη διεύθυνση στην οποία βρίσκομαι και να δηλώσω ότι πρόκειται για επείγουσα ανάγκη.

Μεταβαίνω στο πλησιέστερο Αστυνοµικό Τµήµα.

Έχω υπόψη µου ότι:

- Ανεξάρτητα από το αν επιθυµώ να υποβάλω έγκληση ή όχι, οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου, όταν λαμβάνουν γνώση για την τέλεση αδικημάτων ενδοοικογενειακής βίας να σχηματίζουν δικογραφία και να ενημερώνουν τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

- Οι αστυνομικοί του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας ή του Αστυνομικού Τμήματος θα χειριστούν την υπόθεση που τους καταγγέλλεται, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας μου ή τον τόπο που συνέβη το περιστατικό.

Όταν βρίσκοµαι στην αστυνοµική Υπηρεσία:

- Θα μου εξασφαλιστεί ιατροφαρµακευτική περίθαλψη, εφόσον το χρειάζομαι.

- Θα τηρηθεί εχεµύθεια και εµπιστευτικότητα και θα εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητά μου.

- Θα μου δοθεί ο χρόνος που απαιτείται, για να ηρεμήσω, να αισθανθώ ασφαλής και να περιγράψω όσα μου συνέβησαν.

- Θα μου ζητηθεί να αναφέρω όσα συνέβησαν, να παράσχω οποιοδήποτε στοιχείο έχω στη διάθεσή μου (π.χ. φωτογραφίες, ιατρικές γνωματεύσεις κ.α.) και να προτείνω μάρτυρες.

Έχει σημασία να αναφέρω προηγούµενες καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας που έχω υποβάλει ή και περιστατικά που έχουν συμβεί αλλά δεν τα έχω καταγγείλει.

Πρέπει να γνωρίζω ότι:

Έχει σημασία να αναφέρω οποιοδήποτε στοιχείο υποδεικνύει αυξηµένη επικινδυνότητα (όπως ύπαρξη πυροβόλου όπλου, ιστορικό χρήσης ουσιών - αλκοόλ κ.α.).

- Αν απαιτείται, θα μου εξασφαλιστεί διερµηνεία.

- Θα μου δοθεί παραγγελία για διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, σε περίπτωση που μου έχει ασκηθεί σωματική ή σeξουaλική βία και θα διευκολυνθεί η μεταφορά μου στην αρμόδια Υπηρεσία.

Η παραγγελία θα μου αποδοθεί, ακόµη και αν δεν το επιθυµώ.

- Θα ενηµερωθώ µε έντυπο υλικό για τις δομές υποστήριξης που υφίστανται στην περιοχή μου.

Οι αστυνομικοί θα επικοινωνήσουν με τις δοµές υποστήριξης για να παρασχεθεί η, κατά περίπτωση, βοήθεια.

- Θα πραγματοποιηθεί εγγραφή στο Βιβλίο Αδικηµάτων και Συµβάντων της Υπηρεσίας, για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αναφέρω/καταγγέλλω, αντίγραφο της οποίας μπορώ να αιτηθώ και να λάβω.

- Θα χρειαστεί να παράσχω στους αστυνοµικούς όποια πληροφορία γνωρίζω, που θα µπορέσει να βοηθήσει στη σύλληψη του δράστη, για όσο διαρκεί η αυτόφωρη διαδικασία.

- Θα ζητήσω να μου δοθούν διευκρινήσεις, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας και για ο,τιδήποτε δεν κατανοώ.

Είναι σηµαντικό να γνωρίζω ότι:

- Θα ενημερωθώ από τον αστυνομικό που χειρίζεται την υπόθεσή μου, για το ονοµατεπώνυµο και το βαθμό του, το τηλέφωνο επικοινωνίας της Υπηρεσίας και τον αριθμό πρωτοκόλλου της δικογραφίας.

- Θα ζητήσω από τον αστυνομικό να αποκτήσω πρόσβαση στην εφαρμογή γεωεντοπισμού για έξυπνες συσκευές “panic button”, την οποία μπορώ να χρησιμοποιώ εύκολα και άμεσα, οποτεδήποτε νιώθω ότι κινδυνεύω.

Για την εγκατάσταση της εφαρμογής διευκολύνομαι από τον αστυνομικό.

Αν δεν επιθυμώ ή δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στην εφαρμογή “panic button”, όμως κινδυνεύω, καλώ ή στέλνω γραπτό μήνυμα (με διεύθυνση και είδος επείγουσας ανάγκης) στο «100».

- Θα ζητήσω από τον αστυνομικό να με ενημερώσει για τις δυνατότητες άμεσης μεταφοράς και φιλοξενίας μου σε ασφαλές μέρος.

Είναι σηµαντικό να γνωρίζω ότι:

- Χρησιμοποιώ το “panic button” ή επικοινωνώ με το «100»:
- Αν συνεχίσω να φοβάμαι ή νιώθω ότι κινδυνεύω,
- Αν χρειάζομαι άμεση συνδρομή και προστασία.

Απευθύνομαι όσες φορές χρειάζεται στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας ή στο Αστυνομικό Τμήμα:

- Αν χρειάζομαι πληροφορίες και διευκρινήσεις,
- Αν επιθυμώ να αναφέρω πρόσθετα ή συμπληρωματικά στοιχεία.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1486962/endooikogeneiaki-via-sokaroun-ta-stoiheia-pano-apo-350-peristatika-se-treis-meres/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνελήφθη στο Τέξας ο «Ελ Μάγιο»: Πολύτεκνος, πρώην αγρότης που έγινε ένας από τους πιο ισχυρούς βαρόνους ναρκωτικών

Συνελήφθη στο Τέξας ο «Ελ Μάγιο»: Πολύτεκνος, πρώην αγρότης που έγινε ένας από τους πιο ισχυρούς βαρόνους ναρκωτικών

Ποιος είναι ο Ισμαήλ Σαμπάδα Γκαρσία, ο 76χρονος Μεξικανός βαρόνος, πρώην αγρότης και πατέρας επτά παιδιών 

Τουρίστρια κατήγγειλε ότι τη βίασαν σε τουαλέτα στο Ηράκλειο

Τουρίστρια κατήγγειλε ότι τη βίασαν σε τουαλέτα στο Ηράκλειο

Ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί - Την κατήγγειλε για ψευδή μήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση 

Βρετανοί τουρίστες «ξέμειναν» σε άδειο ξενοδοχείο στην Τουρκία, εξαιτίας τoυ σφάλματος της Crowdstrike

Βρετανοί τουρίστες «ξέμειναν» σε άδειο ξενοδοχείο στην Τουρκία, εξαιτίας τoυ σφάλματος της Crowdstrike

Ξόδεψαν εκατοντάδες ευρώ σε φαγητό και έχασαν μέρες από την εργασία τους, αλλά το ταξιδιωτικό πρακτορείο ήταν «άφαντο» 

Παύλος Πολάκης: Παραμένω στον ΣΥΡΙΖΑ

Παύλος Πολάκης: Παραμένω στον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν ξέρω να έχει κινηθεί διαδικασία διαγραφής μου από το κόμμα» 

Κατέθεσε αίτηση πτώχευσης η ιστορική οινοποιία Τσάνταλη

Κατέθεσε αίτηση πτώχευσης η ιστορική οινοποιία Τσάνταλη

H αίτηση πτώχευσης κατατέθηκε χθες 25/7 και καταχωρήθηκε σήμερα 26/7 

Αρεσε στο Κρεμλίνο η ατάκα Τραμπ για ρωσική «πολεμική μηχανή» που έχει νικήσει Ναπολέοντα και Χίτλερ

Αρεσε στο Κρεμλίνο η ατάκα Τραμπ για ρωσική «πολεμική μηχανή» που έχει νικήσει Ναπολέοντα και Χίτλερ

Η Μόσχα θα εξετάσει πώς θα απαντήσει στην απόφαση της ΕΕ για μεταβίβαση 1,5 εκατ. στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά περιουσιακά στοιχεία 

Ματίνα Παγώνη για Παύλο Πολάκη: «Δεν μπορείς να κάνεις τον καμπόσο όταν ο άλλος δεν μπορεί να μιλήσει»

Ματίνα Παγώνη για Παύλο Πολάκη: «Δεν μπορείς να κάνεις τον καμπόσο όταν ο άλλος δεν μπορεί να μιλήσει»

«Δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τον Παύλο Πολάκη... έχει αυτές τις εξάρσεις, όλο αυτό το στιλ» 

Σοκ στη Χανιά: Γυναίκα έπεσε από το κάστρο της Παλαιόχωρας – Εγκλωβίστηκε σε δύσβατο σημείο

Σοκ στη Χανιά: Γυναίκα έπεσε από το κάστρο της Παλαιόχωρας – Εγκλωβίστηκε σε δύσβατο σημείο

Κινητοποίηση πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ για την διάσωσή της 

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Κύπριος καταζητούμενος για συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και εγκληματική οργάνωση

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Κύπριος καταζητούμενος για συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και εγκληματική οργάνωση

Ο καταζητούμενος οδηγείται στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την έκδοσή του 

Έκρηξη σε ΑΤΜ στον Ισθμό της Κορίνθου

Έκρηξη σε ΑΤΜ στον Ισθμό της Κορίνθου

Μετά την έκρηξη χρησιμοποίησαν τροχό για να πάρουν τα χρήματα 

Ρέθυμνο: Σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν και ζήτησαν και οι δύο panic batton - Το ζευγάρι συνελήφθη από τις Αρχές

Ρέθυμνο: Σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν και ζήτησαν και οι δύο panic batton - Το ζευγάρι συνελήφθη από τις Αρχές

Ζήτησαν να ενεργοποιηθεί το panic button στα τηλέφωνά τους 

Αντίκυρα: Πώς οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι η 32χρονη είπε ψέματα ότι την απήγαγαν και τη βίασαν

Αντίκυρα: Πώς οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι η 32χρονη είπε ψέματα ότι την απήγαγαν και τη βίασαν

Πως αποκαλύφθηκε το ψέμα 

Πανελλαδικές 2024: Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές - Ποιες πλησίασαν πιο κοντά στα 20.000 μόρια

Πανελλαδικές 2024: Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές - Ποιες πλησίασαν πιο κοντά στα 20.000 μόρια

Οι σχολές με την υψηλότερη και εκείνες με τη χαμηλότερη βάση 

Ποια είναι η Νατάσα Πετρούλια στην οποία επιτέθηκε φραστικά ο Παύλος Πολάκης

Ποια είναι η Νατάσα Πετρούλια στην οποία επιτέθηκε φραστικά ο Παύλος Πολάκης

Έγινε χωρίς να το θέλει το πρόσωπο της ημέρας 

Βάσεις 2024: Η μεγαλύτερη άνοδος και πτώση, τα «περίεργα» και τα «ρεκόρ»

Βάσεις 2024: Η μεγαλύτερη άνοδος και πτώση, τα «περίεργα» και τα «ρεκόρ»

Με βαθμό 6,8 εισάγεται φέτος ο τελευταίος εισακτέος, ενώ υπάρχουν σχολές όπου η διαφορά του πρώτου με τον τελευταίο είναι... double score 

Φρίκη στα Τρίκαλα: Έθαψαν ζωντανά 350 πρόβατα που προσβλήθηκαν από πανώλη

Φρίκη στα Τρίκαλα: Έθαψαν ζωντανά 350 πρόβατα που προσβλήθηκαν από πανώλη

Το περιστατικό που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα με τα 350 αιγοπρόβατα να θάβονται ζωντανά επειδή έπασχαν από πανώλη 

Η πρώτη αντίδραση του Παύλου Πολάκη μετά τη διαγραφή του

Η πρώτη αντίδραση του Παύλου Πολάκη μετά τη διαγραφή του

«Παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω κάνει» 

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στη Βοιωτία: Είπε ψέματα και συνελήφθη η καταγγέλλουσα

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στη Βοιωτία: Είπε ψέματα και συνελήφθη η καταγγέλλουσα

Τη ρώτησε ο εισαγγελέας γιατί αρνήθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή 

Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Με εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη 

Περισσότεροι από 20 νεκροί μέσα σε 24 ώρες στο Μαρόκο

Περισσότεροι από 20 νεκροί μέσα σε 24 ώρες στο Μαρόκο

Οι θερμοκρασίες έφτασαν μέχρι τους 48 βαθμούς Κελσίου 

Κορωνοϊός: Αυξημένη θετικότητα, νοσηλείες και θάνατοι

Κορωνοϊός: Αυξημένη θετικότητα, νοσηλείες και θάνατοι

Αναλυτικά η έκθεση του ΕΟΔΥ 

Bullying του Πολάκη σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη, έβαλε τα κλάματα η Λινού και ζήτησε συγγνώμη

Bullying του Πολάκη σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη, έβαλε τα κλάματα η Λινού και ζήτησε συγγνώμη

Δείτε βίντεο 

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ - Πώς μπορείτε να τις δείτε

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ - Πώς μπορείτε να τις δείτε

Δείτε ποιά είναι η διαδικασία - Ξεκίνησε και η ενημέρωση των υποψηφίων με SMS στα κινητά τους 

Πέθανε ο Γιάννης Κρύος σε ηλικία 53 ετών

Πέθανε ο Γιάννης Κρύος σε ηλικία 53 ετών

Ο Γιάννης Κρύος ήταν βασικό στέλεχος της Acun Medya στην Ελλάδα 

Αφαίρεση του βραβείου «Γαλάζια Σημαία» από 22 ελληνικές ακτές

Αφαίρεση του βραβείου «Γαλάζια Σημαία» από 22 ελληνικές ακτές

Γιατί αφαιρέθηκε η Γαλάζια Σημαία από τις συγκεκριμένες παραλίες. 

Πάτρα: Και δεύτερη γυναίκα έπαθε επιπλοκή στον 9ο μήνα - Νεκρό το βρέφος

Πάτρα: Και δεύτερη γυναίκα έπαθε επιπλοκή στον 9ο μήνα - Νεκρό το βρέφος

Η γυναίκα σώθηκε, αλλά δυστυχώς όχι το μωρό 

Φωτιά σε μεγάλη στοά θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίστηκαν 10 άτομα, μεγάλο θερμικό φορτίο στο υπόγειο

Φωτιά σε μεγάλη στοά θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίστηκαν 10 άτομα, μεγάλο θερμικό φορτίο στο υπόγειο

Η φωτιά θα χρειαστεί ώρες να σβήσει εντελώς 

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις μέχρι το απόγευμα

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις μέχρι το απόγευμα

Δεν θα επηρεαστεί η Αττική από την κακοκαιρία 

Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος σε αυτοκίνητο στη Θεσπρωτία - Είχε τραύμα από όπλο

Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος σε αυτοκίνητο στη Θεσπρωτία - Είχε τραύμα από όπλο

Αυτοχειρία βλέπει Η ΕΛ.ΑΣ. 

Θρίλερ στη Βοιωτία: Τέσσερις άνδρες άρπαξαν 32χρονη με το αυτοκίνητο και τη βίασαν

Θρίλερ στη Βοιωτία: Τέσσερις άνδρες άρπαξαν 32χρονη με το αυτοκίνητο και τη βίασαν

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια γυναίκα 32 ετών, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού 

Γηροκομείο κολαστήριο στη Δυτική Ελλάδα: Νοσηλευτής βίαζε μητέρα τεσσάρων παιδιών επί χρόνια

Γηροκομείο κολαστήριο στη Δυτική Ελλάδα: Νοσηλευτής βίαζε μητέρα τεσσάρων παιδιών επί χρόνια

Μάλιστα, δεν δίσταζε να την απειλεί πως θα κάνει το ίδιο και στα παιδιά της, στην περίπτωση που αποκαλύψει όσα συνέβαιναν 

Αυξάνονται οι παροχές για ενοίκιο, οικοσκευή και κοινόχρηστα

Αυξάνονται οι παροχές για ενοίκιο, οικοσκευή και κοινόχρηστα

Οι δικαιούχοι 

Συναγερμός στην Αλάσκα - Αμερικανικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικά και κινεζικά αεροσκάφη

Συναγερμός στην Αλάσκα - Αμερικανικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικά και κινεζικά αεροσκάφη

Ρωσικά και κινεζικά πολεμικά αεροσκάφη εντόπισε να πετούν μαζί σε μικρή απόσταση από την Αλάσκα για πρώτη φορά η Διοίκηση Βορειοαμερικανικής Αεροδιαστημικής Αμυνας 

Εκλογές ΗΠΑ 2024 - Διάγγελμα Μπάιντεν: Η σκυτάλη στους νέους για να σωθεί η Δημοκρατία

Εκλογές ΗΠΑ 2024 - Διάγγελμα Μπάιντεν: Η σκυτάλη στους νέους για να σωθεί η Δημοκρατία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ από το Οβάλ Γραφείο έκανε απολογισμό του έργου του, αναφέρθηκε στην ανάγκη να προασπίσουν οι πολίτες τη δημοκρατία και τόνισε ότι η αντιπρόεδρος Χάρις είναι «δυνατή, έμπειρη και ικανή» 

Χαστούκια και μπουνιές στη βουλή της Τουρκίας

Χαστούκια και μπουνιές στη βουλή της Τουρκίας

Τους σταμάτησαν οι ψυχραιμότεροι 

Κρήτη: Κλέφτης ξάφρισε ηλικιωμένο ζευγάρι και επέστρεψε ως... αστυνομικός για να τους εξαπατήσει ξανά

Κρήτη: Κλέφτης ξάφρισε ηλικιωμένο ζευγάρι και επέστρεψε ως... αστυνομικός για να τους εξαπατήσει ξανά

Δείτε το βίντεο 

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Χανιά

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Χανιά

Εκκενώθηκαν 4 οικισμοί 

Τι λέει η Πυροσβεστική για τον λανθασμένο συναγερμό με το 112 και τη φωτιά που δεν υπήρξε στον Πρόδρομο Βοιωτίας

Τι λέει η Πυροσβεστική για τον λανθασμένο συναγερμό με το 112 και τη φωτιά που δεν υπήρξε στον Πρόδρομο Βοιωτίας

Τι συνέβη και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές για μια φωτιά που δεν υπήρξε ποτέ 

Ανακαλύφθηκε ναυάγιο στον βυθό της Βαλτικής με το αμπάρι γεμάτο κιβώτια σαμπάνιας

Ανακαλύφθηκε ναυάγιο στον βυθό της Βαλτικής με το αμπάρι γεμάτο κιβώτια σαμπάνιας

Χρονολογείται από τον 19ο αιώνα 

Η CrowdStrike εντόπισε το σφάλμα που προκάλεσε το παγκόσμιο «μπλακ άουτ» στις συσκευές Microsoft

Η CrowdStrike εντόπισε το σφάλμα που προκάλεσε το παγκόσμιο «μπλακ άουτ» στις συσκευές Microsoft

Τη Δευτέρα, η εταιρεία προειδοποίησε τους πελάτες της ότι κακόβουλοι παράγοντες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός 



© Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services