Ο Αλβανός αρχηγός και η δόκιμη αστυφύλακας που «κάρφωνε»
Πολυτεχνειούπολη: Πώς δρούσαν οι τρεις συμμορίες
Πολυτεχνειούπολη: Πώς δρούσαν οι τρεις συμμορίες  - Ο Αλβανός αρχηγός και η δόκιμη αστυφύλακας που «κάρφωνε»

Αλληλοεξαρτώμενες ήταν οι τρεις συμμορίες που δρούσαν με τη μέθοδο των συγκοινωνούντων δοχείων στην Πολυτεχνειούπολη.

Η αλληλοεξάρτηση των συμμοριών, που είχαν ως ορμητήριο τον χώρο των φοιτητικών εστιών της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου, αναφέρεται και στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.

Ο αρχηγός των δύο εκ των τριών συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη
Φερόμενος αρχηγός στη δεύτερη και στην τρίτη συμμορία είναι ο 30χρονος Αλβανός κακοποιός, γνωστός με το προσωνύμιο «Τζούλιο», που είχε «χτίσει», σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., έναν μύθο γύρω από το όνομά του και συνελήφθη μετά την επίθεση με κατσαβίδι στην ανθυπαστυνόμο, η οποία τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον.

Οι αστυνομικοί είχαν επιχειρήσει να τον συλλάβουν και πριν από περίπου 2,5 μήνες.

Συγκεκριμένα, στις 12/7/2022, στις 7 το πρωί, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έθεσαν υπό παρακολούθηση διαμέρισμα στου Παπάγου, όπου βρισκόταν ο κακοποιός, όμως εκείνος κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια δύο συνεργών του. Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον προσεγγίσουν, εκείνος έβγαλε από το τσαντάκι ένα πιστόλι, το έστρεψε προς το μέρος τους και διέφυγε με μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ο ένας εκ των δύο συνεργών του, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στη συνέχεια μπήκε στην Πανεπιστημιούπολη από την είσοδο που βρίσκεται επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Για τη σύλληψή του είχε προηγηθεί και άλλη επιχείρηση στις 28/01/2022 στις 19:30. Οι αστυνομικοί τον είδαν να μπαίνει στην πολυκατοικία της οδού Λ.Παπάγου, εκεί όπου μένει η οικογένεια του.

Η δόκιμη αστυνομικός έσπευσε να ενημερώσει για επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Δύο ώρες αργότερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ πήγαν στο τμήμα Ζωγράφου -εκεί όπου υπηρετούσε η 25χρονη δόκιμη αστυφύλακας που συνελήφθη και συγκεκριμένα εκείνη την ώρα βρισκόταν στο τμήμα- με σκοπό την προετοιμασία των δυνάμεων για επικείμενη επιχείρηση σύλληψης του φυγόποινου.

Όπως προέκυψε, η 25χρονη επικοινώνησε στις 00:02 τηλεφωνικά με άλλο μέλος της συμμορίας με το προσωνύμιο «Vasil», τον οποίο ενημέρωσε κωδικοποιημένα ότι ο 30χρονος επιτηρούταν από αστυνομικές Αρχές με αποτέλεσμα να καταφέρει να διαφύγει.

Οι συμμορίες της Πολυτεχνειούπολη είχαν εγκαταστήσει «face control»

Στις εισόδους και στους περιμετρικούς χώρους των εστιών της Πανεπιστημιούπολης είχαν εγκαταστήσει, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, άτυπο «face control». Ένοπλα μέλη προχωρούσαν σε έλεγχο σε όποιο άτομο είτε δεν γνώριζαν είτε θεωρούσαν ύποπτο, χωρίς να διστάζουν ακόμα και να προτάσσουν όπλα προκειμένου να τους επιδείξουν τα στοιχεία ταυτότητας τους.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, στις 23:25, δύο 27χρονες μπήκαν με αυτοκίνητο στον εσωτερικό χώρο της Πολυτεχνειούπολης από την πύλη στην Κατεχάκη.

Λίγη ώρα αργότερα κατάλαβαν ότι τους παρακολουθούσε ένα μαύρο Mercedes. Από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε ο 30χρονος φερόμενος αρχηγός, ο οποίος αφού πλησίασε το όχημα των κοριτσιών, συστήθηκε ως «Τζούλιο».

Τις σημάδεψε με ένα πιστόλι λέγοντας τους πως γνωρίζει πως είναι της ασφάλειας και έφυγε.

Τα δύο κορίτσια κάλεσαν την Αστυνομία και τους φύλακες των εστιών στο σημείο όπου ενημερώθηκαν πως παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν στις φοιτητικές εστίες.

Μάλιστα ο «Τζούλιο» προσέγγισε ξανά τα δύο κορίτσια λέγοντας τους αρχικά πως πρόκειται παρεξήγηση. Όταν όμως ενημερώθηκε πως στην πύλη των φοιτητικών εστιών της Πολυτεχνειούπολης, είχε πάει η Αστυνομία τις απείλησε με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, κάνοντας ξεκάθαρο τον ρόλο του στις φοιτητικές εστίες.

Χτυπούσαν τα θύματά τους στις ληστείες

Στις 22 Αυγούστου 2022, στις 03:20, τέσσερα μέλη της δεύτερης συμμορίας, χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρα, παραβίασαν τις εισόδους και μπήκαν στον εσωτερικό χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδό Υμηττού στην Καισαριανή. Εκεί βρισκόταν ένας 24χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας, τον οποίο και απείλησαν με πιστόλι.

Στη συνέχεια άρπαξαν τις εισπράξεις του καταστήματος που υπήρχαν στο ταμείο και ανέρχονταν σε 10.000 ευρώ καθώς και το κινητό του φύλακα τον οποίο και χτύπησαν κατά την διαφυγή τους.

Ήταν έτοιμοι για όλα -Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν πολίτη

Κατά τη διάρκεια των ληστειών φαίνεται να ήταν προετοιμασμένοι ακόμα και για ένοπλη αντιπαράθεση είτε με αστυνομικούς είτε με πολίτες-θύματα, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη και τον εντοπισμό τους.

Χαρακτηριστική είναι η ληστεία στις 6 Ιουλίου 2021, στις 19:30, όταν δύο μέλη της συμμορίας, με την απειλή όπλου, εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας, στην Καισαριανή Αττικής και άρπαξαν 1.000 ευρώ.

Κατά την αποχώρηση τους, εργαζόμενοι σε καφέ τους αντιλήφθηκαν και τους καταδίωξαν. Την ώρα που οι δράστες πλησίαζαν στο ορμητήριο-στρατηγείο τους στην Πανεπιστημιούπολη, πυροβόλησαν προς το μέρος των δύο ανδρών, τραυματίζοντας τον δεύτερο ελαφρά στο δάχτυλο του ποδιού.

Ληστείες και μέσα στην Πολυτεχνειούπολη

Προέβαιναν σε ληστείες ακόμα και μέσα στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ενδεικτικά, στις 24/10/2021, δέκα δράστες προσέγγισαν έναν 19χρονο, έναν 20χρονο, και δύο 21χρονους, τους περικύκλωσαν και αφού τους απείλησαν με μαχαίρι και πιστόλι, στη συνέχεια τους χτύπησαν και τους άρπαξαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, 45 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα.

Σε άλλη περίπτωση στις 21 Μαΐου 2022, στις 7 το πρωί, και πάλι δέκα δράστες προσέγγισαν 42χρονο ξανά μέσα στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου και αφού τον χτύπησαν του άρπαξαν το σακίδιο πλάτης του, το οποίο μεταξύ άλλων περιείχε έναν ένα laptop και 150 ευρώ.

Έκλεβαν αυτοκίνητα και τα χρησιμοποιούσαν στις ληστείες

Για τις ληστείες, μάλιστα, φέρονται να χρησιμοποιούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα. Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., στις 9 Ιουλίου 2022, μεταξύ των ωρών 02:45-03:15, τρία από τα μέλη της δεύτερης συμμορίας μπήκαν σε υπόγειο πάρκινγκ στην οδό Αργυροκάστρου και, έχοντας στην κατοχή τους ένα πιστόλι, κατάφεραν και αφαίρεσαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes-Benz AMG CLA- 45, το οποίο εταιρεία χρησιμοποιούσε με τη μορφή επινοικίασης και οδηγούσε ένας 67χρονος.

Λίγες ώρες αργότερα, με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πραγματοποίησαν δύο ένοπλες ληστείες στην περιοχή του Ζωγράφου και της Καισαριανής.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/ellada/dokimi-polytehneioypoli-symmories-albanos-arhigos
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό ο συνθέτης - Αναβάλλει τη συναυλία στο Μεσολόγγι

Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό ο συνθέτης - Αναβάλλει τη συναυλία στο Μεσολόγγι

Ο αγαπημένος συνθέτης ζήτησε συγνώμη από το κοινό και υποσχέθηκε να επιστρέψει στη σκηνή μόλις του το επιτρέψει η υγεία του. 

Κβαντική ιατρική: Ο Γεωργιάδης ζητά έλεγχο της Καρυστιανού για όσα γράφει στο site της

Κβαντική ιατρική: Ο Γεωργιάδης ζητά έλεγχο της Καρυστιανού για όσα γράφει στο site της

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ο ίδιος ελεγκτική αρμοδιότητα και αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση του ξυλολίου στα Τέμπη. 

Ιωάννινα: Πολίτες έσωσαν 46χρονο που έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδα - Νοσηλεύεται σε κλινική

Ιωάννινα: Πολίτες έσωσαν 46χρονο που έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδα - Νοσηλεύεται σε κλινική

Περαστικοί έπεσαν στα νερά για να τον βγάλουν, το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού. 

Αντρος Τάουνσεντ: Τον πάτησε οδοστρωτήρας σε γήπεδο - Η απίστευτη αντίδραση στο ατύχημα

Αντρος Τάουνσεντ: Τον πάτησε οδοστρωτήρας σε γήπεδο - Η απίστευτη αντίδραση στο ατύχημα

Ο Αγγλος ποδοσφαιριστής γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια προθέρμανσης στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, ενώ αγωνίστηκε κανονικά στον αγώνα. 

Βρετανία: Τρεις αδελφές πνίγηκαν 48 ώρες αφού πήγαν στη λίμνη όπου χάθηκε η μητέρα τους

Βρετανία: Τρεις αδελφές πνίγηκαν 48 ώρες αφού πήγαν στη λίμνη όπου χάθηκε η μητέρα τους

Οι σοροί των γυναικών εντοπίστηκαν σε παραλία, με την αστυνομία να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και τις συγγενείς να συνδέουν το γεγονός με τον χαμό της μητέρας τους το 2010. 

Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σκουπιδιών

Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σκουπιδιών

Η κρίση ξέσπασε επειδή έληξε η σύμβαση του Δήμου με τον ΧΥΤΗ και τα απορρίμματα συσσωρεύονται στους δρόμους. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Τρισάγιο και μνημόσυνο στη Σητεία, στο σπίτι του στους Πεύκους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τρισάγιο και μνημόσυνο στη Σητεία, στο σπίτι του στους Πεύκους

Ο δήμαρχος Σητείας μίλησε για «ένα δικό μας παιδί», καθώς η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε τον καλλιτέχνη στον «θεραπότοπό» του. 

Μαζωνάκης: Το νοσοκομείο «Ελπίς» διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου

Μαζωνάκης: Το νοσοκομείο «Ελπίς» διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου

Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από τις ανακριτικές αρχές να ελέγξουν τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων, μετά τις φήμες περί κυβερνητικής παρέμβασης. 

Μαζωνάκης: Ο Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση στην ώρα θανάτου - «Να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα»

Μαζωνάκης: Ο Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση στην ώρα θανάτου - «Να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα»

Ο υπουργός Υγείας καταγγέλλει τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και καλεί τις αρχές να ελέγξουν τα τηλέφωνα του διοικητή του «Ελπίς» και των γιατρών του ΕΚΑΒ. 

Θανατηφόρος ξυλοδαρμός στη Βουλιαγμένη: 82χρονος έχασε τη ζωή του μετά από καβγά για ξαπλώστρα

Θανατηφόρος ξυλοδαρμός στη Βουλιαγμένη: 82χρονος έχασε τη ζωή του μετά από καβγά για ξαπλώστρα

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου κατέληξε από τα τραύματά του, ενώ στον ξυλοδαρμό φέρεται να συμμετείχε και 21χρονη γυναίκα. 

Βριλήσσια: Κίνδυνος να χάσει το νεφρό του 14χρονος μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του

Βριλήσσια: Κίνδυνος να χάσει το νεφρό του 14χρονος μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του

Συνελήφθησαν ο ανήλικος δράστης και η μητέρα του, ο 14χρονος αναμένεται σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης 

Τελευταίο αντίο στη Μαργαρίτα Παπανδρέου - Η κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο

Τελευταίο αντίο στη Μαργαρίτα Παπανδρέου - Η κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο

Οικογένεια, φίλοι και πολιτικοί αποχαιρετούν τη γυναίκα-μαχήτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρώην σύζυγο του ιστορικού ηγέτη 

Χαλκιδική: Κατέληξε ο 17χρονος που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή στο σχολείο του

Χαλκιδική: Κατέληξε ο 17χρονος που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή στο σχολείο του

Ο έφηβος έδωσε μάχη 24 ώρες στη Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, μετά από επτά απινιδώσεις σε σχολείο, ασθενοφόρο και Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. 

Ξυλοδαρμός σε κατάστημα της Βιρτζίνια: Νεκρός 77χρονος από τους γονείς ανήλικης υπαλλήλου

Ξυλοδαρμός σε κατάστημα της Βιρτζίνια: Νεκρός 77χρονος από τους γονείς ανήλικης υπαλλήλου

Οι γονείς κρατούνται χωρίς εγγύηση για ανθρωποκτονία β` βαθμού, ενώ η έφηβη κόρη τους βρίσκεται σε κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Νόρφολκ. 

ΑΑΔΕ: Πωλούνται κατασχεμένα ακίνητα χωρίς πλήρη εξόφληση χρέους – Τουλάχιστον 25% στην Εφορία

ΑΑΔΕ: Πωλούνται κατασχεμένα ακίνητα χωρίς πλήρη εξόφληση χρέους – Τουλάχιστον 25% στην Εφορία

Με απόφαση της ΑΑΔΕ οι οφειλέτες ζητούν άρση κατάσχεσης μέσω myAADE, ώστε ο συμβολαιογράφος να αποδίδει μέρος του τιμήματος απευθείας στο Δημόσιο. 

Μαζωνάκης: Βίντεο δείχνει τον γιατρό της υπόθεσης να εκπαιδεύει Φιλιππινέζα γιατρό σε βλαστοκύτταρα στην Καρνεάδου

Μαζωνάκης: Βίντεο δείχνει τον γιατρό της υπόθεσης να εκπαιδεύει Φιλιππινέζα γιατρό σε βλαστοκύτταρα στην Καρνεάδου

Η Φιλιππινέζα γιατρός, που εργάζεται σε κλινική αναγεννητικής ιατρικής στις Φιλιππίνες, ευχαρίστησε τον γιατρό για την εκπαίδευση στις 20 Μαΐου, λίγους μήνες πριν τον θάνατο του τραγουδιστή. 

Διασώστης ΕΚΑΒ για Μαζωνάκη: «Ο απινιδωτής δεν λειτουργούσε - Δεν μας έδωσαν καμιά πληροφορία»

Διασώστης ΕΚΑΒ για Μαζωνάκη: «Ο απινιδωτής δεν λειτουργούσε - Δεν μας έδωσαν καμιά πληροφορία»

Οι γιατροί ανέφεραν ότι δεν πρόλαβαν να κάνουν περισσότερα, ενώ δεν παρείχαν σημαντικές πληροφορίες στους διασώστες 

Ανήλικες ξυλοκόπησαν με κλωτσιές και μπουνιές και έστειλαν στο νοσοκομείο 13χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ανήλικες ξυλοκόπησαν με κλωτσιές και μπουνιές και έστειλαν στο νοσοκομείο 13χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ο λόγος της επίθεσης δεν έχει αποσαφηνιστεί, ωστόσο εκτιμάται ότι πρόκειται για ζήτημα ερωtικής αντιζηλίας 

Μεντβέντεφ: «Τα ευρωπαϊκά καθάρματα καταλαβαίνουν μόνο την ωμή βία»

Μεντβέντεφ: «Τα ευρωπαϊκά καθάρματα καταλαβαίνουν μόνο την ωμή βία»

Η Ευρώπη κατανοεί μόνο τη γλώσσα της ισχύος, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας 

Συναγερμός στην Ευρώπη για κλιμάκωση του πολέμου και των υβριδικών επιθέσεων από τον Πούτιν

Συναγερμός στην Ευρώπη για κλιμάκωση του πολέμου και των υβριδικών επιθέσεων από τον Πούτιν

Ετοιμάζεται για «σιωπηρή επιστράτευση» 300.000 Ρώσων 

Αδελφός πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Λέω την αλήθεια» για τον «σχεδόν χαρούμενο» Κάρολο μετά τον θάνατο της

Αδελφός πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Λέω την αλήθεια» για τον «σχεδόν χαρούμενο» Κάρολο μετά τον θάνατο της

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ απάντησε ότι η θλίψη μπορεί να «διαστρεβλώνει τις αναμνήσεις», ενώ ο κόμης Σπένσερ αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες από το βιβλίο του για την πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Χανιά: Πυροβολισμοί με αεροβόλο σε σχολείο εν ώρα μαθήματος

Χανιά: Πυροβολισμοί με αεροβόλο σε σχολείο εν ώρα μαθήματος

Τι μεταφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης 

Γιώργος Μαζωνάκης: Λουλούδια και μηνύματα έξω από το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή

Γιώργος Μαζωνάκης: Λουλούδια και μηνύματα έξω από το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή

Συγκινημένοι παραμένουν γείτονες και πολίτες από την ξαφνική απώλεια 

Κόκκινο τριαντάφυλλο άφησε η Μάγδα Φύσσα στο μνημείο του Παύλου, σε εξέλιξη συγκέντρωση στο Κερατσίνι, βίντεο και φωτογραφίες

Κόκκινο τριαντάφυλλο άφησε η Μάγδα Φύσσα στο μνημείο του Παύλου, σε εξέλιξη συγκέντρωση στο Κερατσίνι, βίντεο και φωτογραφίες

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι που γνώριζαν τον Παύλο Φύσσα αλλά και πλήθος κόσμου που συγκλονίστηκε από τη δολοφονία, η οποία σημειώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου συμμετέχουν στη συγκέντρωση 

OpenAI: Το AI της Anthropic χάκαρε τα συστήματά της μέσα σε 3 ώρες

OpenAI: Το AI της Anthropic χάκαρε τα συστήματά της μέσα σε 3 ώρες

Η εξωτερική δοκιμή ασφαλείας της startup Hacktron AI εντόπισε κενό στο σύστημα Discourse που συνδέει λογαριασμούς ChatGPT και Codex. 

Η Θέουτα «βράζει» ξανά: Σοβαρά επεισόδια, χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους για μια θέση στον νέο καταυλισμό, βίντεο

Η Θέουτα «βράζει» ξανά: Σοβαρά επεισόδια, χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους για μια θέση στον νέο καταυλισμό, βίντεο

Οι ισπανικές αρχές ξεκίνησαν τη μεταφορά ανθρώπων που διέμεναν επί εβδομάδες στις παραλίες - Περίπου 13.000 μετανάστες παραμένουν στον ισπανικό θύλακα 

«Η αγωνία του κ. Παπανδρέου»: Η επιστολή-παρέμβαση της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη μεγάλη πολιτική κρίση του 1965

«Η αγωνία του κ. Παπανδρέου»: Η επιστολή-παρέμβαση της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη μεγάλη πολιτική κρίση του 1965

Το καλοκαίρι του 1965 η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου πέρασε στην πρώτη γραμμή 

«Υπερασπίστηκα τη μαμά μου»: 7χρονος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τη θεία του στο Παρίσι

«Υπερασπίστηκα τη μαμά μου»: 7χρονος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τη θεία του στο Παρίσι

Η 50χρονη γυναίκα φέρεται να είχε άγρια διαμάχη με την αδελφή της, η οποία την φιλοξενούσε σπίτι της - «Εγώ το έκανα. Δεν θέλω να πάω φυλακή. Δεν θέλω να βάλετε τη μαμά μου στη φυλακή», είπε ο ανήλικος στις Αρχές 

Νέος Κόσμος: Η γειτονιά της Αθήνας είναι πρώτη πιο cool στην Ευρώπη και 3η στον κόσμο λέει το Time Out

Νέος Κόσμος: Η γειτονιά της Αθήνας είναι πρώτη πιο cool στην Ευρώπη και 3η στον κόσμο λέει το Time Out

Η αθηναϊκή γειτονιά ξεπερνά Ρώμη, Παρίσι και Βαλένθια στη λίστα των 40 πιο δημιουργικών περιοχών του πλανήτη για το 2026 

«Απλώς ρωτήστε το Grok»: Πώς η Μπόκο Χαράμ χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη των μεγάλων εταιρειών για να κατασκευάζει βόμβες

«Απλώς ρωτήστε το Grok»: Πώς η Μπόκο Χαράμ χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη των μεγάλων εταιρειών για να κατασκευάζει βόμβες

Η Μπόκο Χαράμ περνά στη νέα εποχή του τζιχάντ: Υψηλή τεχνολογία, AI και μια νέα γενιά εκπαιδευμένων μαχητών 

Ένα εκατομμύριο αρχεία, αγνοούμενες και βίντεο με στραγγαλισμό γυναίκας: Το σπίτι του τρόμου βρέθηκε στην Φιλαδέλφεια

Ένα εκατομμύριο αρχεία, αγνοούμενες και βίντεο με στραγγαλισμό γυναίκας: Το σπίτι του τρόμου βρέθηκε στην Φιλαδέλφεια

Μια σύλληψη, η πλαστή ταυτότητα μιας αγνοούμενης και ένα σπίτι γεμάτο σκληρούς δίσκους, χημικά και φωτογραφίες οδήγησαν σε μία από τις πιο σκοτεινές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ 

Μετρό Θεσσαλονίκης: Νέες πληροφορίες για τη βλάβη στην «Αγία Σοφία» - Τι προκάλεσε τους καπνούς

Μετρό Θεσσαλονίκης: Νέες πληροφορίες για τη βλάβη στην «Αγία Σοφία» - Τι προκάλεσε τους καπνούς

Η βλάβη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε πυκνωτή αντιστάθμισης, με τους συρμούς να μη σταματούν προσωρινά στον σταθμό. 

Τα Νόμπελ ανεβάζουν το χρηματικό έπαθλο στα 12 εκατ. σουηδικές κορόνες

Τα Νόμπελ ανεβάζουν το χρηματικό έπαθλο στα 12 εκατ. σουηδικές κορόνες

Κάθε φετινό βραβείο θα συνοδεύεται από 12 εκατ. σουηδικές κορόνες, περίπου 1,22 εκατ. δολάρια. Η αύξηση ανακοινώνεται τη χρονιά που συμπληρώνονται 125 χρόνια από την πρώτη απονομή των Νόμπελ. 

Όχλος επιτέθηκε σε φοιτήτριες του York College - Ξυλοκοπήθηκαν μέχρι αναισθησίας

Όχλος επιτέθηκε σε φοιτήτριες του York College - Ξυλοκοπήθηκαν μέχρι αναισθησίας

Η βία ξέσπασε κατά τη διάρκεια παράνομου αγώνα δρόμου έξω από την πανεπιστημιούπολη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει καμία σύλληψη. 

Ινδία: Νεόνυμφη τυλίχθηκε στις φλόγες σε μπάρμπεκιου

Ινδία: Νεόνυμφη τυλίχθηκε στις φλόγες σε μπάρμπεκιου

Το ζευγάρι έκανε διακοπές σε κατάλυμα, όταν, σύμφωνα με τον άνδρα, ένας υπάλληλος έριξε άγνωστο εύφλεκτο υγρό στη φωτιά, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας. 

Saudi Aramco: Παγώνει τις παραδόσεις πετρελαίου σε ευρωπαϊκά διυλιστήρια για τον επόμενο μήνα

Saudi Aramco: Παγώνει τις παραδόσεις πετρελαίου σε ευρωπαϊκά διυλιστήρια για τον επόμενο μήνα

Η Σαουδική Αραβία διέκοψε προσωρινά τον εφοδιασμό πελατών στην Ευρώπη - Ανησυχία για τις επιπτώσεις στις αγορές μετά το πλήγμα στον αγωγό East - West, αναζητούνται εναλλακτικές προμήθειες 

Μεγάλη φωτιά στου Ρέντη - Καίγονται λάστιχα και παλέτες

Μεγάλη φωτιά στου Ρέντη - Καίγονται λάστιχα και παλέτες

Η φωτιά καίει σε υπαίθριο χώρο με απορρίματα - Πυκνός κμαύρος καπνός έχει καλύψει την περιοχή 

Ρώμη: 13χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια σε σχολείο και επιχείρησε να κάνει live stream

Ρώμη: 13χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια σε σχολείο και επιχείρησε να κάνει live stream

Η καθηγήτρια δέχθηκε πρώτα επίθεση με σπρέι πιπεριού πριν τη μαχαιρώσει ο ανήλικος, ενώ συμμαθητές του τον εμπόδισαν να μεταδώσει τη σκηνή στο Telegram. 

Κίνα και Πακιστάν πιέζουν το Ιράν: Ζητούν τον έλεγχο των Χούθι μετά το αίτημα του Ριάντ

Κίνα και Πακιστάν πιέζουν το Ιράν: Ζητούν τον έλεγχο των Χούθι μετά το αίτημα του Ριάντ

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, Πεκίνο και Ισλαμαμπάντ παρεμβαίνουν στην Τεχεράνη για τον τερματισμό των επιθέσεων στην Ερυθρά Θάλασσα προκειμένου να προστατευτούν οι ενεργειακές οδοί 

Πολωνία: Ο Τουσκ προειδοποιεί για ρωσική επίθεση με drones σε χώρα του ΝΑΤΟ

Πολωνία: Ο Τουσκ προειδοποιεί για ρωσική επίθεση με drones σε χώρα του ΝΑΤΟ

Ο Ντόναλντ Τουσκ κάνει λόγο για ρωσικό σχέδιο να στηθεί «τυχαίο» χτύπημα ώστε να παραλύσει την άμυνα της Συμμαχίας. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services