Αλληλοεξαρτώμενες ήταν οι τρεις συμμορίες που δρούσαν με τη μέθοδο των συγκοινωνούντων δοχείων στην Πολυτεχνειούπολη.
Η αλληλοεξάρτηση των συμμοριών, που είχαν ως ορμητήριο τον χώρο των φοιτητικών εστιών της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου, αναφέρεται και στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.
Ο αρχηγός των δύο εκ των τριών συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη
Φερόμενος αρχηγός στη δεύτερη και στην τρίτη συμμορία είναι ο 30χρονος Αλβανός κακοποιός, γνωστός με το προσωνύμιο «Τζούλιο», που είχε «χτίσει», σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., έναν μύθο γύρω από το όνομά του και συνελήφθη μετά την επίθεση με κατσαβίδι στην ανθυπαστυνόμο, η οποία τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον.
Οι αστυνομικοί είχαν επιχειρήσει να τον συλλάβουν και πριν από περίπου 2,5 μήνες.
Συγκεκριμένα, στις 12/7/2022, στις 7 το πρωί, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έθεσαν υπό παρακολούθηση διαμέρισμα στου Παπάγου, όπου βρισκόταν ο κακοποιός, όμως εκείνος κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια δύο συνεργών του. Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον προσεγγίσουν, εκείνος έβγαλε από το τσαντάκι ένα πιστόλι, το έστρεψε προς το μέρος τους και διέφυγε με μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ο ένας εκ των δύο συνεργών του, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στη συνέχεια μπήκε στην Πανεπιστημιούπολη από την είσοδο που βρίσκεται επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.
Για τη σύλληψή του είχε προηγηθεί και άλλη επιχείρηση στις 28/01/2022 στις 19:30. Οι αστυνομικοί τον είδαν να μπαίνει στην πολυκατοικία της οδού Λ.Παπάγου, εκεί όπου μένει η οικογένεια του.
Η δόκιμη αστυνομικός έσπευσε να ενημερώσει για επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.
Δύο ώρες αργότερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ πήγαν στο τμήμα Ζωγράφου -εκεί όπου υπηρετούσε η 25χρονη δόκιμη αστυφύλακας που συνελήφθη και συγκεκριμένα εκείνη την ώρα βρισκόταν στο τμήμα- με σκοπό την προετοιμασία των δυνάμεων για επικείμενη επιχείρηση σύλληψης του φυγόποινου.
Όπως προέκυψε, η 25χρονη επικοινώνησε στις 00:02 τηλεφωνικά με άλλο μέλος της συμμορίας με το προσωνύμιο «Vasil», τον οποίο ενημέρωσε κωδικοποιημένα ότι ο 30χρονος επιτηρούταν από αστυνομικές Αρχές με αποτέλεσμα να καταφέρει να διαφύγει.
Οι συμμορίες της Πολυτεχνειούπολη είχαν εγκαταστήσει «face control»
Στις εισόδους και στους περιμετρικούς χώρους των εστιών της Πανεπιστημιούπολης είχαν εγκαταστήσει, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, άτυπο «face control». Ένοπλα μέλη προχωρούσαν σε έλεγχο σε όποιο άτομο είτε δεν γνώριζαν είτε θεωρούσαν ύποπτο, χωρίς να διστάζουν ακόμα και να προτάσσουν όπλα προκειμένου να τους επιδείξουν τα στοιχεία ταυτότητας τους.
Στις 9 Σεπτεμβρίου, στις 23:25, δύο 27χρονες μπήκαν με αυτοκίνητο στον εσωτερικό χώρο της Πολυτεχνειούπολης από την πύλη στην Κατεχάκη.
Λίγη ώρα αργότερα κατάλαβαν ότι τους παρακολουθούσε ένα μαύρο Mercedes. Από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε ο 30χρονος φερόμενος αρχηγός, ο οποίος αφού πλησίασε το όχημα των κοριτσιών, συστήθηκε ως «Τζούλιο».
Τις σημάδεψε με ένα πιστόλι λέγοντας τους πως γνωρίζει πως είναι της ασφάλειας και έφυγε.
Τα δύο κορίτσια κάλεσαν την Αστυνομία και τους φύλακες των εστιών στο σημείο όπου ενημερώθηκαν πως παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν στις φοιτητικές εστίες.
Μάλιστα ο «Τζούλιο» προσέγγισε ξανά τα δύο κορίτσια λέγοντας τους αρχικά πως πρόκειται παρεξήγηση. Όταν όμως ενημερώθηκε πως στην πύλη των φοιτητικών εστιών της Πολυτεχνειούπολης, είχε πάει η Αστυνομία τις απείλησε με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, κάνοντας ξεκάθαρο τον ρόλο του στις φοιτητικές εστίες.
Χτυπούσαν τα θύματά τους στις ληστείες
Στις 22 Αυγούστου 2022, στις 03:20, τέσσερα μέλη της δεύτερης συμμορίας, χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρα, παραβίασαν τις εισόδους και μπήκαν στον εσωτερικό χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδό Υμηττού στην Καισαριανή. Εκεί βρισκόταν ένας 24χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας, τον οποίο και απείλησαν με πιστόλι.
Στη συνέχεια άρπαξαν τις εισπράξεις του καταστήματος που υπήρχαν στο ταμείο και ανέρχονταν σε 10.000 ευρώ καθώς και το κινητό του φύλακα τον οποίο και χτύπησαν κατά την διαφυγή τους.
Ήταν έτοιμοι για όλα -Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν πολίτη
Κατά τη διάρκεια των ληστειών φαίνεται να ήταν προετοιμασμένοι ακόμα και για ένοπλη αντιπαράθεση είτε με αστυνομικούς είτε με πολίτες-θύματα, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη και τον εντοπισμό τους.
Χαρακτηριστική είναι η ληστεία στις 6 Ιουλίου 2021, στις 19:30, όταν δύο μέλη της συμμορίας, με την απειλή όπλου, εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας, στην Καισαριανή Αττικής και άρπαξαν 1.000 ευρώ.
Κατά την αποχώρηση τους, εργαζόμενοι σε καφέ τους αντιλήφθηκαν και τους καταδίωξαν. Την ώρα που οι δράστες πλησίαζαν στο ορμητήριο-στρατηγείο τους στην Πανεπιστημιούπολη, πυροβόλησαν προς το μέρος των δύο ανδρών, τραυματίζοντας τον δεύτερο ελαφρά στο δάχτυλο του ποδιού.
Ληστείες και μέσα στην Πολυτεχνειούπολη
Προέβαιναν σε ληστείες ακόμα και μέσα στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ενδεικτικά, στις 24/10/2021, δέκα δράστες προσέγγισαν έναν 19χρονο, έναν 20χρονο, και δύο 21χρονους, τους περικύκλωσαν και αφού τους απείλησαν με μαχαίρι και πιστόλι, στη συνέχεια τους χτύπησαν και τους άρπαξαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, 45 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα.
Σε άλλη περίπτωση στις 21 Μαΐου 2022, στις 7 το πρωί, και πάλι δέκα δράστες προσέγγισαν 42χρονο ξανά μέσα στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου και αφού τον χτύπησαν του άρπαξαν το σακίδιο πλάτης του, το οποίο μεταξύ άλλων περιείχε έναν ένα laptop και 150 ευρώ.
Έκλεβαν αυτοκίνητα και τα χρησιμοποιούσαν στις ληστείες
Για τις ληστείες, μάλιστα, φέρονται να χρησιμοποιούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα. Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., στις 9 Ιουλίου 2022, μεταξύ των ωρών 02:45-03:15, τρία από τα μέλη της δεύτερης συμμορίας μπήκαν σε υπόγειο πάρκινγκ στην οδό Αργυροκάστρου και, έχοντας στην κατοχή τους ένα πιστόλι, κατάφεραν και αφαίρεσαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes-Benz AMG CLA- 45, το οποίο εταιρεία χρησιμοποιούσε με τη μορφή επινοικίασης και οδηγούσε ένας 67χρονος.
Λίγες ώρες αργότερα, με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πραγματοποίησαν δύο ένοπλες ληστείες στην περιοχή του Ζωγράφου και της Καισαριανής.

Ιός του Δυτικού Νείλου: Έρχονται τα πρώτα rapid test για τη νόσο
Δωρεάν διάθεση από τον δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης - Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη δράση που στοχεύει στην έγκαιρη ανίχνευση και πρόληψη του ιού

Σκύλος της οικογένειας Τσιτσιπά επιτέθηκε ξανά σε γυναίκα - Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ
Στο αστυνομικό τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης μεταφέρθηκε γυναίκα που δηλώνει δίδυμη αδερφή της μητέρας του τενίστα, καθώς ο ίδιος σκύλος έχει ξαναχτυπήσει στο παρελθόν.

Μετεγκατάσταση στην ακριτική Ελλάδα: Έως 10.000 ευρώ από τον Οκτώβριο – Ποιοι δήμοι εντάσσονται
Στο Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης προστίθενται επτά δήμοι Ιωαννίνων και οι δήμοι Σουλίου και Φιλιατών, καθώς η Δόμνα Μιχαηλίδου παρουσίασε και νέα μέτρα για βρεφονηπιακούς σταθμούς και «Νταντάδες της Γειτονιάς».

Όταν ο υπνοθεραπευτής που είδε τη φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη «υπνώτιζε» τη Δάφνη Καραβοκύρη
Η «Υπνοσκόπηση» και η μέθοδός του

Πρώην πελάτισσα του υπνοθεραπευτή «σπάει» τη σιωπή της: «Μου έλεγε πως ο πατέρας μου έχει μετενσαρκωθεί σε εμένα» – Ποιοι της τον σύστησαν
Ο Νάσος Κομιανός θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» στην έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Στεγαστικό επίδομα φοιτητών: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα αιτήσεων έως τις 22 Σεπτεμβρίου
Δικαίωμα υποβολής έχουν όσοι δεν πρόλαβαν να καταθέσουν αίτηση εντός της πρώτης προθεσμίας, από 30 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου.

Brent στα 106 δολάρια: Εκτοξεύονται αμόλυβδη και ντίζελ – Σε επιφυλακή η κυβέρνηση
Η Σαουδική Αραβία επισπεύδει την αποκατάσταση του αγωγού East-West, ενώ στην Ελλάδα εξετάζονται μέτρα στήριξης για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Απόδραση στο Οχάιο: Κρατούμενος έσπασε μύτες αστυνομικών και ακινητοποιήθηκε με taser
Ο Τίμοθι Ρίγκαλ είχε μόλις καταδικαστεί για ληστεία όταν επιτέθηκε στους φρουρούς του μέσα στο δικαστήριο, αντιμετωπίζοντας πλέον νέες κατηγορίες.

Κεφαλονιά: 17χρονος αναβάτης σε πατίνι συγκρούστηκε με άλογο - Νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς»
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου υπό συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Αργοστολίου

Καιρός: Έρχεται ψυχρή «εισβολή» - Πότε θα κάνει «βουτιά» ο υδράργυρος
Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει πτώση της θερμοκρασίας κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα εποχής, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Εκτός φυλακής ο Νίκος Μαζιώτης, οι πρώτες εικόνες από την έξοδό του από τον Δομοκό
Αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει την 20ετή ποινή του

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 11,5% η διαφορά ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. του Αλέξη Τσίπρα
Πού στρέφονται οι αναποφάσιστοι και ποιοι θα ψηφίσουν το νέο κόμμα Σαμαρά

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Μαζωνάκη: Τι αποκάλυψαν οι παλαιότεροι έλεγχοι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στο ιατρείο του Κολωνακίου
Στις αρχές το χρονικό των αυτοψιών στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου – Τι αναφέρεται για τις διαπιστώσεις των ελέγχων

Βρέθηκε νεκρός ο Noah Woods: Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 3χρονου στη Βρετανία
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ανασύρθηκε η σορός παιδιού από κοντινή λίμνη

Φίτζι: Έκτακτη ανάγκη υγείας με 1 στους 60 ενήλικες φορείς του HIV
Η εξάπλωση της μεθαμφεταμίνης μέσω διεθνών καρτέλ οδήγησε σε 2.060 νέες διαγνώσεις HIV το 2025, με 59 βρέφη να μολύνονται από τις μητέρες τους.

Αλκέτ Ριζάι: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών - Τσακώθηκε με δεύτερο οδηγό
Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Ανάβυσσο

Ηλίας Κασιδιάρης: Οι κινήσεις για τις εκλογές μετά την αποφυλάκιση – Το σενάριο της Ένωσης των Ελλήνων, τι ισχύει για Νίκη και Παλμό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στο Live News, στο μικροσκόπιο βρίσκονται κόμματα εκτός Βουλής - Τη Δευτέρα αναμένεται να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα επόμενα βήματά του

Πάτρα: Πέθανε βρέφος λίγο μετά τη γέννησή του στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»
Το νεογέννητο κοριτσάκι είχε γεννηθεί πρόωρα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.

Γερμανία: Νοσοκομεία ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία – Καταφύγιο 2.000 ατόμων στην Ουλμ
Ο υπουργός Αμυνας Μπόρις Πιστόριους προειδοποιεί για ρωσική επίθεση έως το 2029, με μελέτη να κάνει λόγο για έως 1.000 τραυματίες στρατιώτες την ημέρα.

«Όχι, μην τη χτυπήσεις»: Αγρια επίθεση ασθενούς σε νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, μπήκε μπροστά να προστατεύσει συνάδελφό της
Το περιστατικό καταγράφηκε στις 30 Μαΐου, με το θύμα, την Γιανίρα Εγκιλεόρ, να μηνύει το νοσοκομείο για ελλιπή μέτρα ασφαλείας - Προσοχή, σκληρές εικόνες

Νεκρός από ουκρανικό drone στο Ντονέτσκ ο «Τρομερός» στρατηγός του Πούτιν – Είχε παρασημοφορηθεί για τη δράση στην Ουκρανία
Ο Αντον Γκρούνις ήταν διοικητής της 4ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας και προβεβλημένο πρόσωπο της ρωσικής πολεμικής μηχανής - Είχε συμμετάσχει στους πολέμους της Τσετσενίας, της Γεωργίας, στις επιχειρήσεις στην Κριμαία και στον εν εξελίξει πόλεμο της Ουκρανίας

Ιταλία: Καταργούνται τα τέλη κυκλοφορίας για 14,5 εκατ. οχήματα από το 2027
Η απαλλαγή θα ισχύει για ένα όχημα ανά πολίτη, ισχύος έως 80 kW, με κόστος 2,29 δισ. ευρώ για τα δημόσια έσοδα.

Έχω συνεργαστεί με την Γάκα, θέλω να συμβάλλω με την μαρτυρία μου, λέει ο υπνοθεραπευτής που έλαβε τη φωτογραφία του Μαζωνάκη
Ο Νάσος Κομιανός δηλώνει «υπνοθεραπευτής, αναδρομέας θεραπευτής» και αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για τη φωτογραφία με τον τραγουδιστή που του έστειλε η κατηγορούμενη γιατρός

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει τις επόμενες μέρες
Ο μετεωρολόγος Δημήτρης Ζιακόπουλος αναλύει τις καιρικές συνθήκες έως την Κυριακή, με το Κολυμβάρι Χανίων να καταγράφει τα 46 mm βροχής του διημέρου.

«Ανεξαρτησία από το Ηνωμένο Βασίλειο» κηρύσσει ένα χωριό 350 κατοίκων λόγω των σχεδίων για δημιουργία καταυλισμού
Το Πίντινγκτον του Οξφορντσάιρ αντέδρασε με συμβολικό δημοψήφισμα στα σχέδια για μετατροπή πρώην στρατιωτικής εγκατάστασης σε κέντρο φιλοξενίας αιτούντων άσυλο – Μαθήματα αυτοάμυνας, κάμερες ασφαλείας και επιστολή ακόμη και στον Τραμπ

Τέξας: Αυτοκίνητο διέλυσε περίφραξη και έπεσε σε πισίνα δίπλα σε 3 μικρά παιδιά
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας, ενώ τα παιδιά, ηλικίας 2 και 5 ετών, γλίτωσαν χωρίς τραυματισμούς.

Politico: Η Τουρκία ο «σκουπιδότοπος» της Ευρώπης
Έκθεση της Κομισιόν που έφερε στο φως το Politico αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος των ευρωπαϊκών απορριμμάτων καταλήγει σε χωματερές, ωστόσο οι εξαγωγές δεν θα σταματήσουν.

Νίκολας Μπράντραμ: Νεκρός στα 44 του ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας
Ο 44χρονος πρώην τραπεζίτης, που είχε εμπλακεί πρόσφατα στην υπόθεση του «Putney Pusher», εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καλεί τον Καναδά να γίνει το πρώτο συνδεδεμένο μέλος της ΕΕ
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κάλεσε τον Μαρκ Κάρνεϊ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 16 Σεπτεμβρίου 2026 να ανοίξουν τον δρόμο για μια πρωτόγνωρη εταιρική σχέση

Πότε επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας στην αγωνιστική δράση
Ο Λαρς Ρίκεν αποκάλυψε ότι η Μπορούσια αντιμετωπίζει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό ως «την επόμενη μεταγραφή» για τη σεζόν 2026-27.

Ποιος Δήμος στην Αττική δίνει επίδομα 3.000 ευρώ για νεογέννητα - Οι προϋποθέσεις
Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με γενναία οικονομική ενίσχυση, απαλλαγή τελών και δωρεάν προγράμματα ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή για την υποστήριξη των νέων οικογενειών.

Κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – Κίνδυνος πλημμυρών σήμερα και αύριο
Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας η Ρόδος και το Καστελόριζο, με βόρειους ανέμους έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ ο καιρός βελτιώνεται από την Παρασκευή.

Θάνατος Μαζωνάκη: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για ευθύνες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορρέας ζητά να εξεταστεί αν ο ΙΣΑ είχε ελέγξει το ιατρείο της Καρνεάδου πριν τον θάνατο του τραγουδιστή.

Νέα Σμύρνη: Γυναίκα κάλεσε το «100» επειδή ο σύζυγός της προσπαθούσε να μπει βίαια στο σπίτι – Tον βρήκαν κρυμμένο με γεμάτο περίστροφο
Η 35χρονη σύζυγός του κάλεσε το «100» καταγγέλλοντας απόπειρα βίαιης εισόδου στην πολυκατοικία τους.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Προσφυγή των δύο γιατρών κατά της προσωρινής τους κράτησης
Ο δικηγόρος τους, Νικόλας Αγαπηνός, κάνει λόγο για αναιτιολόγητη αναβάθμιση της κατηγορίας και βάναυση κακοποίηση των δικονομικών τους δικαιωμάτων

Γιώργος Μαζωνάκης: Το podcast της γιατρού πριν τον θάνατό του - Οι 34 «ολιστικές εκπαιδεύσεις»
Η Ιωάννα Γάκα μιλούσε ανοιχτά για τη «γεωγραφία της γυναικείας επιθυμίας» και το προσωπικό βίωμα που την έστρεψε στις εναλλακτικές μεθόδους, λίγο προτού συλληφθεί.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασμα του ΕΚΑΒ κατά των γιατρών - «Του έκαναν ΚΑΡΠΑ με το ένα χέρι»
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, μίλησε για απαράδεκτες δικαιολογίες των προφυλακισμένων ιατρών, εκτιμώντας πως ο ασθενής θα μπορούσε να είχε επανέλθει αν τηρούνταν τα πρωτόκολλα.

Θάνατος Μαζωνάκη: Έρευνα εισαγγελέα για ελέγχους ΙΣΑ στο ιατρείο της Καρνεάδου
Ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για πιθανές παραλείψεις στην εποπτεία των κέντρων αναγεννητικών θεραπειών και του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης.

Tripadvisor 2026: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 - Στη λίστα και ένα ελληνικό
Το εστιατόριο του Ημεροβιγλίου πήρε την 12η θέση με 4,9/5, με την κορυφή να ανήκει στο αργεντίνικο «Fogon Asado» του Μπουένος Αιρες.

Πόλεμος στο Ιράν: 107 δισ. δολάρια παραπάνω πλήρωσαν οι Αμερικανοί για καύσιμα
Οι αυξημένες τιμές βενζίνης και ντίζελ οδήγησαν τα νοικοκυριά στις ΗΠΑ να ρίξουν τις αποταμιεύσεις τους στο 3%, το χαμηλότερο επίπεδο εδώ και χρόνια.










