Μέσω πανελλαδικής τηλεδιάσκεψης συνεδριάζει η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, για να καθορίσει την περαιτέρω στάση της
Νάσος Ηλιόπουλος της ομάδας «6+6» της Αχτσιόγλου - «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο»
Νάσος Ηλιόπουλος της ομάδας «6+6» της Αχτσιόγλου - «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο» - Μέσω πανελλαδικής τηλεδιάσκεψης συνεδριάζει η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, για να καθορίσει την περαιτέρω στάση της

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος, κατά πληροφορίες, έκανε τη βασική εισήγηση, ήταν και το πρόσωπο που συνάντησε στα μέσα της εβδομάδας τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, και έπειτα από συνεδρίαση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της αποχωρεί. «Η αξιοπιστία και η σοβαρότητα του χώρου θίγεται συνεχώς, καθώς γινόμαστε μάρτυρες δημόσιων τοποθετήσεων που πηγαίνουν κόντρα στις αποφασισμένες θέσεις του κόμματος, όπως η ομιλία του νέου Προέδρου στο ΣΕΒ, η ανακοίνωση του κόμματος για την Παλαιστίνη, αλλά και η σταδιακή αποδόμηση της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, εγκολπώνοντας επιχειρήματα του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου» αναφέρεται σχετικά στο κείμενο της αποχώρησής τους.

Όλα αυτα συμβαίνουν, την ώρα που ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί διαδοχικά ανοίγματα προς τα μέλη της τάσης, έχοντας προηγουμένως προειδοποιήσει τα στελέχη της για… αποστασία, σε περίπτωση που επιλέξουν τελικά την έξοδο από το κόμμα. Όπως είπε, «δεν μπορώ να φανταστώ ότι 50 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο -ξέρουμε πώς φτάσαμε στη Χούντα- ότι αυτοί οι αξιόλογοι άνθρωποι που γνωρίζουν τους αγώνες του χώρου μας, θα γίνουν αποστάτες. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πιστεύω ότι θα μείνουν στο κόμμα», σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Κερασάκι στην τούρτα

Εκτός από τις αιτιάσεις περί «αποστατών», το κλίμα ανάμεσα στα μέλη της τάσης βάρυνε απότομα η χθεσινή ανάρτηση του Βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον της συναδέλφου του και μέλους των «6 συν 6», Σίας Αναγνωστοπούλου. Αφορμή τα σχόλια της κ. Αναγνωστοπούλου για μια συνέντευξη του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τον τελευταίο να επισημαίνει στα κοινωνικά δίκτυα πως «Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν. (φωτο 3-4-5). 2)ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!».

Σηκώνοντας το γάντι, η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός και μέλος της τάσης «6 συν 6», Σία Αναγνωστοπούλου σχολίασε πως «δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση». Η ίδια κατέληγε πως «Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

Μπροστά στην έκταση που έλαβε το ζήτημα στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και δεδομένης της χρονικής συγκυρίας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες τόσο στον Παύλο Πολάκη, όσο και στη Σία Αναγνωστοπούλου. Ακολούθως, ο κ. Πολάκης φέρεται να τηλεφώνησε με τη σειρά του στη Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, χωρίς το περιεχόμενο των συνομιλιών να έχει γνωστό.

Το παρασκήνιο

Το γεγονός, ωστόσο, ότι το «θερμό επεισόδιο» έλαβε χώρα ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη της κρίσιμης τηλεδιάσκεψης της ομάδας Αχτσιόγλου προκάλεσε έντονη αναταραχή στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά και δυσφορία σε αρκετούς από τους συμμετέχοντες στη σημερινή διαδικασία. Πολύ περισσότερο, όταν στις τάξεις των «νεοπροεδρικών» υπήρχε αναμονή όλη μέρα χθες για τις εξελίξεις, με κορυφαία στελέχη να εκφράζουν τον προβληματισμό τους σε περίπτωση που η τάση αποφασίσει να αποχωρήσει από το κόμμα, καθώς «δεν αποκλείεται να συμπαρασύρει μια ολόκληρη γενιά», όπως παρατηρούσαν.

Παράλληλα, το γεγονός ότι ο κ. Πολάκης επέλεξε την σημερινή ημέρα, για να επιτεθεί στη Σία Αναγνωστοπούλου δεν περνά απαρατήρητο από στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με δεδομένο ότι οι επίμαχες δηλώσεις της βουλεύτριας του κόμματος είχαν γίνει πολλές ημέρες πριν, χωρίς να εγείρουν μέχρι χθες το απόγευμα την αντίδραση του Βουλευτή Χανίων. Ως εκ τούτου, δεν είναι λίγα τα κομματικά στελέχη που εκτιμούν ότι η ανάρτηση του κ. Πολάκη προστίθεται στη φαρέτρα των επιχειρημάτων υπέρ της εξόδου για την τάση «6 συν 6», ωθώντας τους προς αυτήν την κατεύθυνση, ενώ υπενθυμίζουν τη σφοδρή αντιπαράθεση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού με στελέχη της «Ομπρέλας», τα οποία και τελικά επέλεξαν την έξοδο, από την παραμονή τους στην Κουμουνδούρου.

Με αυτά τα δεδομένα, τα στελέχη της τάσης «6 συν 6» φέρονται στον προθάλαμο της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αν λάβει κανείς υπόψη την στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των στελεχών της από όλη την Ελλάδα, τα οποία θα συμμετάσχουν στην σημερινή τηλεδιάσκεψη. Πολλά εκ των οποίων δεν αποκλείεται να είχαν ήδη αποχωρήσει από το κόμμα, αν δεν ανέμεναν την σημερινή διαδικασία, για να δρομολογηθεί η «συντεταγμένη» στάση τους απέναντι στην Κουμουνδούρου.

«Θύματα» της μετάλλαξης

Το σχίσμα, άλλωστε, με την νέα ηγετική ομάδα υπογραμμίστηκε και στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, τόσο με την αποστροφή του κ. Κασσελάκη περί «αποστασίας», όσο και με τις τοποθετήσεις αρκετών εκ των «νεοπροεδρικών», οξύνοντας την έλλειψη εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, για την οποία κάνουν λόγο τα στελέχη της τάσης «6 συν 6». Για ορισμένα εξ’ αυτών, η πορεία τους εντός ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται «προδιαγεγραμμένη», καθώς εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να εξωθηθούν εκτός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, διαβλέποντας μια βίαιη μετάλλαξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με φόντο τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη περί του μαξιλαριού των 37 δις ευρώ. Ως κυβερνητικά στελέχη της διακυβέρνησης Τσίπρα αρκετά εκ των στελεχών της τάσης, κρίνουν πως η παραμονή τους στον ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ημερομηνία λήξης ούτως ή άλλως, καθώς οι εκκλήσεις για την παραμονή τους εξυπηρετούν την πρόσκαιρη αναχαίτιση της εικόνας διάλυσης και όχι την υπεράσπιση της συνέχειας του κόμματος.

Υπό αυτό το πρίσμα, η παραμονή τους θα νομιμοποιούσε την μετάβαση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε μια άλλη ιδεολογική πλατφόρμα, μέχρις ότου το πολιτικό τους κεφάλαιο να εξαερωθεί ανάμεσα στην τοξικότητα και την αισθητική των «νεοπροεδρικών», διαγράφοντας στην πράξη το πολιτικό και κυβερνητικό παρελθόν της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάπως έτσι, οι αποχωρήσεις μελών της τάσης «6 συν 6» καταλήγουν σε νομοτέλεια, μολονότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί εάν και πότε θα κλείσουν πίσω τους την πόρτα της Κουμουνδούρου, αλλά και με ποιόν τρόπο, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί μια ομαδική έξοδος, αφήνοντας οριστικά πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που τους ανέδειξε, τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: http://www.protothema.gr/politics/article/1437082/suriza-nasos-iliopoulos-stin-omada-66-tis-ahtsioglou-den-boroume-na-meinoume-allo-prepei-na-fugoume-apo-auton-ton-vourko/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σαλαμίνα: Ξεσπά η αδερφή της 43χρονης - «Γιατί δεν έκαναν κάτι όσοι είπαν ότι άκουγαν καυγάδες»

Σαλαμίνα: Ξεσπά η αδερφή της 43χρονης - «Γιατί δεν έκαναν κάτι όσοι είπαν ότι άκουγαν καυγάδες»

Τι δήλωσε η αδερφή της άτυχης 43χρονης 

Μερομήνια: Τι μας περιμένει μέχρι το τέλος της χρονιάς - Πότε θα πέσουν χιόνια

Μερομήνια: Τι μας περιμένει μέχρι το τέλος της χρονιάς - Πότε θα πέσουν χιόνια

Τα χειμωνιάτικα θα χρειαστεί να κατεβάσουμε από τις ντουλάπες καθώς οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν 

Κυνικός ο δολοφόνος στη Σαλαμίνα: «Ένας λιγότερος άνθρωπος στη Γη»

Κυνικός ο δολοφόνος στη Σαλαμίνα: «Ένας λιγότερος άνθρωπος στη Γη»

Μάρτυρας κλειδί περιέγραψε τη συνομιλία με τον δράστη, μετά τη γυναικοκτονία 

Πολικές θερμοκρασίες: Μέχρι -8 στη Βόρεια Ελλάδα

Πολικές θερμοκρασίες: Μέχρι -8 στη Βόρεια Ελλάδα

Χαμηλές θερμοκρασίες και την Κυριακή, με χιόνια στα βόρεια και ορεινά 

Τιμολόγια ρεύματος: Πώς να επιλέξουμε «χρώμα»

Τιμολόγια ρεύματος: Πώς να επιλέξουμε «χρώμα»

Συμβουλές για τη χρήση του καθενός από τα τιμολόγια - Δείτε αναλυτικά τις κάρτες 

Εικόνες φρίκης με νεκρό Ισραηλινό όμηρο – Απήχθη από τη Χαμάς, σκοτώθηκε από τις IDF

Εικόνες φρίκης με νεκρό Ισραηλινό όμηρο – Απήχθη από τη Χαμάς, σκοτώθηκε από τις IDF

Ο 25χρονος φαίνεται πεσμένος στο έδαφος, με το σώμα και το πρόσωπό του να είναι παραμορφωμένα 

Ανακαλύφθηκε στη Σιβηρία το αρχαιότερο φρούριο του κόσμου - Χτίστηκε πριν από 8.000 χρόνια

Ανακαλύφθηκε στη Σιβηρία το αρχαιότερο φρούριο του κόσμου - Χτίστηκε πριν από 8.000 χρόνια

Το φρούριο βρίσκεται σε αμμώδη περιοχή, γεγονός που υποδηλώνει ότι η τοποθεσία επιλέχθηκε από κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες 

«Στέκι Ανω-Κάτω Πατησίων»: Δακρυγόνα και προσαγωγές μετά από επιχείρηση «ανακατάληψης»

«Στέκι Ανω-Κάτω Πατησίων»: Δακρυγόνα και προσαγωγές μετά από επιχείρηση «ανακατάληψης»

Ομάδα ατόμων του αναρχικού χώρου έστησε οδοφράγματα και άρχισε να πετάει πέτρες και αντικείμενα προς την πλευρά των ανδρών των ΜΑΤ 

Απαγόρευσαν στην οικογένειά της Μαχσά Αμινί να πάει στη Γαλλία για το βραβείο Ζαχάροφ

Απαγόρευσαν στην οικογένειά της Μαχσά Αμινί να πάει στη Γαλλία για το βραβείο Ζαχάροφ

Απαγορεύτηκε σε μέλη της οικογένειάς της να φύγουν από το Ιράν, παρόλο που διέθεταν βίζα 

Σκληρό βίντεο: Έκαψε ζωντανό τον σύζυγό της στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Σκληρό βίντεο: Έκαψε ζωντανό τον σύζυγό της στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Παρά τη διάσωσή του από τους πυροσβέστες και τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Getulio Vargas, ο 50χρονος υπέκυψε στα τραύματά του 

16χρονη μαζορέτα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Τέξας - «Να βρεθεί ο δολοφόνος», λέει η οικογένειά της

16χρονη μαζορέτα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Τέξας - «Να βρεθεί ο δολοφόνος», λέει η οικογένειά της

«Κάποιος έκανε κακό στο παιδί μου, κάποιος μου πήρε το παιδί μου», λέει η τραγική μητέρα 

Ρέντης: Βρέθηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στο κλειστό - Αποτυπώματα ψάχνει η ΕΛΑΣ

Ρέντης: Βρέθηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στο κλειστό - Αποτυπώματα ψάχνει η ΕΛΑΣ

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας 

Παγωνιά και βροχές σήμερα - Πού θα χιονίσει αύριο

Παγωνιά και βροχές σήμερα - Πού θα χιονίσει αύριο

Ανεμοι τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο 

«Είχε ακατάσχετη αιμορραγία, 15 λεπτά δε βρισκόταν στη ζωή»

«Είχε ακατάσχετη αιμορραγία, 15 λεπτά δε βρισκόταν στη ζωή»

Ο αστυνομικός δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον αριστερό του μηρό με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολύ αίμα μέχρι να μπορέσουν οι συνάδελφοί του και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο 

36χρονη πάστορας γίνεται μοντέλο του OnlyFans και λέει ότι τώρα αισθάνεται πιο κοντά στον Θεό

36χρονη πάστορας γίνεται μοντέλο του OnlyFans και λέει ότι τώρα αισθάνεται πιο κοντά στον Θεό

«Αρχισα να βλέπω ότι η εκκλησία είναι ένα διεφθαρμένο περιβάλλον, είναι ακόμη χειρότερο από τον έξω κόσμο, επειδή εκεί άλλα κηρύττουν και άλλα κάνουν», είπε η η 36χρονη Ana Akiva 

Αράχωβα: «Είναι ψυχοπαθής, πρέπει να βρούμε τον δολοφόνο»

Αράχωβα: «Είναι ψυχοπαθής, πρέπει να βρούμε τον δολοφόνο»

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη 

Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια: Πέταξαν μολότοφ και πέτρες στα ΜΑΤ

Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια: Πέταξαν μολότοφ και πέτρες στα ΜΑΤ

Ομάδα περίπου 50 ατόμων βγήκε στις 3 τα ξημερώματα μέσα από το Πολυτεχνείο 

Πέθανε ο Ryan O` Neil

Πέθανε ο Ryan O` Neil

Έφυγε σε ηλικία 82 ετών ο πρωταγωνιστής του Love Story 

Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες για τον τραυματισμό του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα

Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες για τον τραυματισμό του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα

Στα χέρια της αστυνομίας το αλεξίπτωτο της φωτοβολίδας που τραυμάτισε τον αστυνομικό 

Τελεσίγραφο ΗΠΑ στο Ισραήλ για να λήξει σύντομα τον πόλεμο

Τελεσίγραφο ΗΠΑ στο Ισραήλ για να λήξει σύντομα τον πόλεμο

Φοβούνται ότι θα βάλει φωτιά σε όλη τη Μέση Ανατολή 

Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία: Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο

Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία: Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο

Ζητήθηκε στους κατοίκους της περιοχής να μην τα καταναλώσουν 

22χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην Πάτρα

22χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην Πάτρα

Φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του 

Η Τουρκία σχεδιάζει να εγκαταστήσει Παλαιστίνιους εποίκους στα κατεχόμενα της Κύπρου

Η Τουρκία σχεδιάζει να εγκαταστήσει Παλαιστίνιους εποίκους στα κατεχόμενα της Κύπρου

Στόχος να ασκήσει πίεση για την αναγνώριση του ψευδοκράτους 

Ηράκλειο: Η νοσοκόμα έσπασε τη σιωπή της για την 92χρονη που ήπιε καθαριστικό και πέθανε

Ηράκλειο: Η νοσοκόμα έσπασε τη σιωπή της για την 92χρονη που ήπιε καθαριστικό και πέθανε

Η άτυχη ηλικιωμένη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο 

Επεισόδια στον Ρέντη: Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ. για «τακτικές των Ναζί»

Επεισόδια στον Ρέντη: Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ. για «τακτικές των Ναζί»

«Απόφαση που θυμίζει ξεκάθαρα, όχι απλά χούντα αλλά τακτικές αντιποίνων των Ναζί» 

H εθνική σύνταξη αυξάνεται σε 426,17 ευρώ από 1/1/2024

H εθνική σύνταξη αυξάνεται σε 426,17 ευρώ από 1/1/2024

ημοσιεύτηκε η ΚΥΑ και υπεγράφη η εγκύκλιος για την αύξηση των κύριων συντάξεων κατά 3% 

Επεισόδια στον Ρέντη: Συγκλονίζει η μαρτυρία συνάδελφου του 31χρονου αστυνομικού

Επεισόδια στον Ρέντη: Συγκλονίζει η μαρτυρία συνάδελφου του 31χρονου αστυνομικού

«Η φωτοβολίδα έφτασε μέχρι το κόκκαλο» 

Στοιχεία που σοκάρουν: Το 31% των ατόμων που κακοποιούν σeξουαλικά ζώα κάνουν το ίδιο σε παιδιά και ενήλικες!

Στοιχεία που σοκάρουν: Το 31% των ατόμων που κακοποιούν σeξουαλικά ζώα κάνουν το ίδιο σε παιδιά και ενήλικες!

40% των ανθρωποκτονιών με σeξουαλικά κίνητρα πραγματοποιήθηκαν από άτομα που είχαν στο παρελθόν προβεί σε σeξουαλική κακοποίηση ζώων, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία 

Φοιτητής έκλεψε κράνος αστυνομικού για ένα challenge στο TikTok

Φοιτητής έκλεψε κράνος αστυνομικού για ένα challenge στο TikTok

Συνελήφθη γρήγορα από τους αστυνομικούς που αντιλήφθηκαν την πράξη του και τον ακολούθησαν 

Ρέντη: Σε κώμα ο αστυνομικός μετά τη δολοφονική επίθεση

Ρέντη: Σε κώμα ο αστυνομικός μετά τη δολοφονική επίθεση

Πολύ κρίσιμη η κατάστασή του 

Ρέντη: Πώς έγινε η δολοφονική καταδρομική - Έκαιγαν τα ρούχα στις τουαλέτες

Ρέντη: Πώς έγινε η δολοφονική καταδρομική - Έκαιγαν τα ρούχα στις τουαλέτες

Με κάθε λεπτομέρεια φαίνεται πως οι χούλιγκαν είχαν σχεδιάσει την επίθεση κατά των αστυνομικών με έναν εξ αυτών να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή 

Στο νοσοκομείο μαθήτρια μετά από ηλεκτροπληξία

Στο νοσοκομείο μαθήτρια μετά από ηλεκτροπληξία

Στόλιζε το δέντρο στο Γυμνάσιο Χερσονήσου 

Χριστούγεννα 2023 – Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά

Χριστούγεννα 2023 – Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά

Ποιες Κυριακές τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά 

Ξάνθη: Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη - Οδηγός ΙΧ την παρέσυρε και την εγκατέλειψε

Ξάνθη: Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη - Οδηγός ΙΧ την παρέσυρε και την εγκατέλειψε

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ οι αρχές στη Ξάνθη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη 

Ανω Πατήσια: Συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά σε διαμέρισμα στην οποία έχασε τη ζωή της γυναίκα

Ανω Πατήσια: Συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά σε διαμέρισμα στην οποία έχασε τη ζωή της γυναίκα

«Καίγομαι, καλέστε βοήθεια» 

Σαλαμίνα: «Την ξέκανα, την καθάρισα»

Σαλαμίνα: «Την ξέκανα, την καθάρισα»

Η ωμή παραδοχή του δολοφόνου της 43χρονης και τα νέα στοιχεία 

Έκλεισαν την Πέτρου Ράλλη συγγενείς προσαχθέντων από τα επεισόδια στου Ρέντη

Έκλεισαν την Πέτρου Ράλλη συγγενείς προσαχθέντων από τα επεισόδια στου Ρέντη

Μεταξύ των προσαχθέντων βρίσκονται και ανήλικα παιδιά 

Χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο με κρύο και βροχές - Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά

Χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο με κρύο και βροχές - Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά

Ακραίες εναλλαγές του καιρού από εβδομάδα σε εβδομάδα 

Μεγιστάνας της σοκολάτας σκότωσε και έκαψε ζευγάρι για έναν δρόμο

Μεγιστάνας της σοκολάτας σκότωσε και έκαψε ζευγάρι για έναν δρόμο

Αμερικανός μεγιστάνας σοκολάτας συνελήφθη μετά τη δολοφονία ενός Καναδού επιχειρηματία και της συζύγου του 

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός - Πάνω από 400 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός - Πάνω από 400 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος αστυνομικός © Copyright 2023 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services