Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος αστυνομικός
«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός - Πάνω από 400 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ
«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός - Πάνω από 400 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ - Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος αστυνομικός

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο 31χρονος αστυνομικός υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και χρειάστηκε 10λέπτη προσπάθεια από την πλευρά των γιατρών για να καταφέρουν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο άτυχος αστυνομικός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν εφημέρευε ωστόσο δέχτηκε τον 31χρονο, ο οποίος έφτασε αναίσθητος στο νοσοκομείο.


Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

Περί ώραν 22:00 της 7ης -12-2023 προσεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου, άνδρας των Υ.Α.Τ. της ΕΛ.ΑΣ., 31 ετών με αιμοδυναμική αστάθεια, σε κωματώδη κατάσταση (GCS 3), χωρίς φωτοκινητικό αντανακλαστικό.

Έφερε ίσχαιμη περίδεση πάνω από τραύμα στην έσω επιφάνεια του αριστερού μηρού, εκτεταμένο αιμάτωμα και έγκαυμα περιοχής μηρού, ριζομηρίου και οσχέου και καθολικό υποδόριο εμφύσημα. Έγινε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και μηχανικός αερισμός και ξεκίνησε διαδικασία ανάνηψης από το βαρύ αιμορραγικό shock. Ο ασθενής κατά τις 23:00 μεταφέρθηκε στο χειρουργείο, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια ανάνηψης με μαζικές μεταγγίσεις αίματος και παραγώγων και υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Κατά τις 23:25 υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά. Κατά τις 23:55 μετά από προσωρινή σταθεροποίηση με υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων έγινε χειρουργική διερεύνηση του τραύματος στον αριστερό μηρό. Διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές, ανευρέθη και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Διαπιστώθηκε επίσης εκκρηκτική κάκωση επιπολής μηριαίας αρτηρίας και φλέβας και κλάδων αυτών, οι οποίες απολινώθηκαν για έλεγχο της αιμορραγίας στα πλαίσια ελέγχου της βλάβης (Damage control), έγινε χειρουργικός καθαρισμός και απομάκρυνση νεκρωμένων ιστών, έκπλυση του τραύματος και επίδεση. Ο ασθενής σε βαρειά γενική κατάσταση μεταφέρθηκε στις 01:30 της 8ης /12/2023 στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για τον 31χρονο αστυνομικό καθώς το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου θα τον παρακολουθεί προκειμένου να δει την εξέλιξη της υγείας του και την ανταπόκριση του οργανισμού του τόσο στον τραυματισμό όσο και στο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Να σημειωθεί πως το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, όμως άνοιξε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και το χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.

Βίντεο ντοκουμέντο από τα άγρια επεισόδια - Αστυνομικός λαμπάδιασε από μολότοφ
Από τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης (07/12) έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» νέα ντοκουμέντα έρχονται στη δημοσιότητα.

Περίπου 150 οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβες μολότοφ και φωτοβολίες προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν στο σημείο για τη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού.

Η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video, στο οποίο φαίνεται αστυνομικός να αρπάζει φωτιά μετά από ρίψη βόμβας μολότοφ.

Μπαράζ προσαγωγών

Παράλληλα, σε μαζικές προσαγωγές οπαδών που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο αστυνομικός προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα η αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 424 άτομα, που έχουν μεταφερθεί στο Μεταγωγών, στο πλαίσιο της έρευνας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Μάλιστα, χρειάστηκαν 16 κλούβες για την μεταφορά του κόσμου ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. επετράπη σε γυναίκες και παιδιά να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Οικονόμου: «Η επίθεση αυτή δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη»

«Η επίθεση αυτή δεν θα μείνει ατιμώρητη» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, εξερχόμενος από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό το οποίο ανέλαβε αμέσως τον αστυνομικό παρά το γεγονός πως το νοσοκομείο δεν είχε εφημερία.

Σχετικά με τα επεισόδια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως ήταν δολοφονική επίθεση η οποία όπως είπε «δεν θα μείνει ατιμώρητη» καθώς «η Ελληνική Αστυνομία εδώ και πάρα πολύ καιρό, όπως και το σύνολο της κοινωνίας πληρώνει βαριά την οπαδική βία από αγέλες χούλιγκαν».

Ακολουθεί αναλυτικά, η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου:

«Αυτή τη στιγμή η έννοια μας είναι στην υγεία του τραυματία αστυνομικού. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ. Προσευχόμαστε για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. Ο αστυνομικός μας δέχθηκε δολοφονική επίθεση.

Η επίθεση αυτή δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη, είναι ζήτημα νομιμότητας, είναι ζήτημα δικαιοσύνης. Η Ελληνική Αστυνομία εδώ και πάρα πολύ καιρό, όπως και το σύνολο της κοινωνίας πληρώνει βαριά την οπαδική βία από αγέλες χούλιγκαν. Η αντιμετώπιση αυτών των εγκληματικών οργανώσεων οφείλει και πρέπει να είναι διαρκής. Και κάτι ακόμα. Αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις, οι αγέλες χούλιγκαν, δεν αξίζει και δεν πρέπει να βρίσκουν καμία στήριξη από κανέναν στην ελληνική κοινωνία.

Μόνον έτσι θα εξαρθρωθούν και θα απομονωθούν. Θέλω για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω τους γιατρούς του νοσοκομείου, παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευαν, έσπευσαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατήσουν στη ζωή τον αστυνομικό».

Αντιπρόεδρος Ένωσης για τραυματισμό αστυνομικού: Κάποια στιγμή θα γινόταν, το περιμέναμε

«Ένας εργαζόμενος ο οποίος πήγε να κάνει τη δουλειά του δέχθηκε μια δολοφονική, εγκληματική επίθεση με ευθεία βολή από μία ναυτική φωτοβολίδα» τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας, Νίκος Ρήγας, μιλώντας στην ΕΡΤ με τις ευχές να επανέλθει γρήγορα ο άτυχος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά χθες στα επεισόδια έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

«Δυστυχώς κάποιοι εκμεταλλεύονται συναθροίσεις σε αγωνιστικούς χώρους μόνο και μόνο για να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους απέναντι σε οτιδήποτε αυτοί και ο νοσηρός τους νους έχουν» τόνισε υπογραμμίζοντας τον μεγάλο αριθμό προσαγωγών ο οποίος έχει πραγματοποιηθεί από την ίδια στιγμή με την ελπίδα «να βρεθεί ο δράστης αυτής της εγκληματικής ενέργειας».

«Κάποια στιγμή θα γινόταν. Το περιμέναμε πως θα γινόταν αυτό» υπογράμμισε ο κ. Ρήγας σημειώνοντας τη συνήθη τακτική αυτών που συμμετέχουν ή προκαλούν τα επεισόδια να πετούν φωτοβολίδες, μολότοφ και καδρόνια και τονίζοντας πως «το να ρίξεις ευθεία βολή δεν είναι χάριν εντυπωσιασμού είναι για να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή».

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Κρατικού στη Νίκαια τονίζοντας πως ο χρόνος ήταν πολύτιμος για την υγεία του αστυνομικού, ενώ πρόσθεσε και τη ζωτικής σημασίας βοήθεια των συναδέλφων του αστυνομικού που τον βοήθησαν τη στιγμή της επίθεσης τονίζοντας πως με τις γνώσεις τους προσπάθησαν να περιορίσουν την έκταση της ζημιάς.

«Η Πολιτεία κωφεύει, δεν αναγνωρίζει το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο. Θεωρεί ότι είναι επικίνδυνο αλλά δεν θεσμοθετείται» σημείωσε ο κ. Ρήγας και πρόσθεσε πως «ο αστυνομικός φεύγει από το σπίτι του και υποψιάζεται πως θα γυρίσει καλά, μπορεί και να μην γυρίσει καλά. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/1499143/maxi-gia-ti-zoi-tou-dinei-o-31xronos-astynomikos-pano-apo-400-prosagoges-apo-tin-elas
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία: Προσοχή στον καπνό και τα αιωρούμενα σωματίδια

Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία: Προσοχή στον καπνό και τα αιωρούμενα σωματίδια

Βασικές οδηγίες σε συνθήκες επιβάρυνσης της ατμόσφαιρας από καπνό φωτιάς 

Καιρός – Μαρουσάκης: Θυελλώδεις καταβάτες άνεμοι και αύριο - Πότε θα περιοριστεί η ένταση

Καιρός – Μαρουσάκης: Θυελλώδεις καταβάτες άνεμοι και αύριο - Πότε θα περιοριστεί η ένταση

Δύσκολη η κατάσταση από πλευράς ανέμων 

Φωτιά στη Βοιωτία: Αρνήθηκαν εκκένωση σε άνδρα που δεν εγκαταλείπει τον σκύλο του

Φωτιά στη Βοιωτία: Αρνήθηκαν εκκένωση σε άνδρα που δεν εγκαταλείπει τον σκύλο του

«Τη γυναίκα μου την εγκαταλείπω, τον σκύλο όχι» 

Φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω, ήχησε το 112 για ετοιμότητα

Φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω, ήχησε το 112 για ετοιμότητα

Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση στο Ποικίλο Όρος 

Πόσες επιθέσεις λαγοκέφαλου έχουν καταγραφεί – Τι κάνουμε αν μας δαγκώσει

Πόσες επιθέσεις λαγοκέφαλου έχουν καταγραφεί – Τι κάνουμε αν μας δαγκώσει

Οι κίνδυνοι που πρέπει να προσέξουμε 

Εντοπίστηκε αρχαίο ναυαγίο του 5ου αιώνα πΧ στην Ανδρο σε βάθος 44 μέτρων

Εντοπίστηκε αρχαίο ναυαγίο του 5ου αιώνα πΧ στην Ανδρο σε βάθος 44 μέτρων

Το ναυάγιο ορίζεται στα τέλη του 5ου και τις αρχές του 4ου αιώνα πΧ 

Πόλεμος στο Διάστημα: Οι κυβερνοεπιθέσεις και τα όπλα που μπορούν να «τυφλώσουν» δορυφόρους

Πόλεμος στο Διάστημα: Οι κυβερνοεπιθέσεις και τα όπλα που μπορούν να «τυφλώσουν» δορυφόρους

Από την κυβερνοεπίθεση που προηγήθηκε της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία έως τους ύποπτους ελιγμούς δορυφόρων σε τροχιά, το Διάστημα γίνεται νέο πεδίο σύγκρουσης με διακύβευμα 626 δισ. δολάρια. 

Θέουτα: Το γεωπολιτικό «αγκάθι» της Ισπανίας στην Αφρική και η νέα κρίση με τους 18 νεκρούς

Θέουτα: Το γεωπολιτικό «αγκάθι» της Ισπανίας στην Αφρική και η νέα κρίση με τους 18 νεκρούς

Η μαζική είσοδος μεταναστών στον ισπανικό θύλακα στην Αφρική επαναφέρει στο προσκήνιο την ένταση μεταξύ Μαδρίτης και Ραμπάτ, με την Ισπανία να αναπτύσσει στρατό στα σύνορα. 

Τσακάλι επιτέθηκε σε 4χρονη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης - Το ζώο την έσυρε για μέτρα

Τσακάλι επιτέθηκε σε 4χρονη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης - Το ζώο την έσυρε για μέτρα

Το παιδί δέχθηκε επίθεση σε αύλειο χώρο ταβέρνας και νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς» με τραύματα στο πρόσωπο - Ερωτηματικά για το πώς το άγριο ζώο εμφανίστηκε σε κατοικημένη περιοχή 

Σέρρες: Ιερέας τραγουδούσε «Της Γερακίνας γιος» και ένας άλλος το χόρευε - Δείτε το video

Σέρρες: Ιερέας τραγουδούσε «Της Γερακίνας γιος» και ένας άλλος το χόρευε - Δείτε το video

Οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν θερμά και έριξαν χαρτοπετσέτες στον ιερέα 

Οι κορυφαίες μυστικές υπηρεσίες στην Ευρώπη: Πράκτορες βαθμολογούν κάθε χώρα, η θέση της Ελλάδας

Οι κορυφαίες μυστικές υπηρεσίες στην Ευρώπη: Πράκτορες βαθμολογούν κάθε χώρα, η θέση της Ελλάδας

Έρευνα με τη συμμετοχή 60 στελεχών πληροφοριών από 25 χώρες αναδεικνύει τη βρετανική MI6 στην πρώτη θέση, μπροστά από τη γαλλική DGSE και τις ολλανδικές υπηρεσίες 

Επικίνδυνο «κοκτέιλ» μέχρι τις 10 Αυγούστου: Ανεμοι, ξηρασία και υψηλές θερμοκρασίες αυξάνουν τον κίνδυνο φωτιάς

Επικίνδυνο «κοκτέιλ» μέχρι τις 10 Αυγούστου: Ανεμοι, ξηρασία και υψηλές θερμοκρασίες αυξάνουν τον κίνδυνο φωτιάς

Η θερμοκρασία παίρνει την ανιούσα από την Κυριακή 

Θεσσαλονίκη: Τσακάλι επιτέθηκε σε 4χρονο κοριτσάκι

Θεσσαλονίκη: Τσακάλι επιτέθηκε σε 4χρονο κοριτσάκι

Οι γονείς του παιδιού αλλά και θαμώνες του καταστήματος έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδάκι και να απομακρύνουν το άγριο ζώο 

Παραλία γέμισε πακέτα με 700.000 ευρώ - λουόμενοι έτρεξαν να τα μαζέψουν

Παραλία γέμισε πακέτα με 700.000 ευρώ - λουόμενοι έτρεξαν να τα μαζέψουν

Οι επιβαίνοντες σε ταχύπλοο έριξαν τα χρήματα στη θάλασσα μόλις πλησίασε η ακτοφυλακή - Σε εξέλιξη έρευνα για την προέλευσή τους 

Πέρασε το νομοσχέδιο για το νερό - Παπασταύρου: Το υπάρχον σύστημα έχει εξαντλήσει τα όρια του

Πέρασε το νομοσχέδιο για το νερό - Παπασταύρου: Το υπάρχον σύστημα έχει εξαντλήσει τα όρια του

«Ναι» στο νομοσχέδιο ψήφισαν 157 βουλευτές, ενώ 131 καταψήφισαν 

Φωτιά στις φυλακές Κορυδαλλού: Πυκνοί καπνοί βγαίνουν μέσα από τα κελιά – Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα

Φωτιά στις φυλακές Κορυδαλλού: Πυκνοί καπνοί βγαίνουν μέσα από τα κελιά – Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα

Πληροφορίες αναφέρουν πως κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα με αποτέλεσμα γρήγορα η πτέρυγα να γεμίσει με καπνό 

Κίνδυνος πυρκαγιάς: Ριπές έως 100 χλμ./ώρα σαρώνουν τη χώρα - Αυτές οι περιοχές βρίσκονται σε κατηγορία 4

Κίνδυνος πυρκαγιάς: Ριπές έως 100 χλμ./ώρα σαρώνουν τη χώρα - Αυτές οι περιοχές βρίσκονται σε κατηγορία 4

Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησος και Κρήτη στο επίκεντρο - η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να αποφύγουν κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει σπινθήρα. 

Θέουτα: Χιλιάδες μετανάστες φώναζαν «Ζήτω η Ισπανία» εκλιπαρώντας να μην επιστραφούν στο Μαρόκο

Θέουτα: Χιλιάδες μετανάστες φώναζαν «Ζήτω η Ισπανία» εκλιπαρώντας να μην επιστραφούν στο Μαρόκο

Εικόνες χάους στον ισπανικό θύλακα στη βόρεια Αφρική, με 2.000 έως 3.000 ανθρώπους να περνούν τα σύνορα κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας τον φράχτη - επτά νεκροί ανασύρθηκαν από τη θάλασσα 

Ενοίκια: Τέλος στα μετρητά από 1η Οκτωβρίου - Τι χάνουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές αν δεν συμμορφωθούν

Ενοίκια: Τέλος στα μετρητά από 1η Οκτωβρίου - Τι χάνουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές αν δεν συμμορφωθούν

Εκπνέει η εξάμηνη περίοδος χάριτος και το υπουργείο Οικονομικών δεν προτίθεται να δώσει νέα παράταση - η αλλαγή αφορά κατοικίες και επαγγελματικά ακίνητα. 

Αφορολόγητο στα φιλοδωρήματα: Aνεβαίνει το όριο - Τι αλλάζει για όσους δουλεύουν σεζόν

Αφορολόγητο στα φιλοδωρήματα: Aνεβαίνει το όριο - Τι αλλάζει για όσους δουλεύουν σεζόν

Η νέα ρύθμιση, με αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2026, αλλάζει τον τρόπο υπολογισμού για τους εποχικά εργαζόμενους και τριπλασιάζει ουσιαστικά το αφορολόγητο τους. 

Φράνκο Μπαρέζι: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της Μίλαν σε ηλικία 66 ετών

Φράνκο Μπαρέζι: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της Μίλαν σε ηλικία 66 ετών

Η AC Milan ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του εμβληματικού αρχηγού της, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας μετά από επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον πνεύμονα. 

Πόσο συχνά πρέπει να κάνει σeξ ένα ζευγάρι; Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τη «χρυσή ισορροπία» για μια ευτυχισμένη σχέση

Πόσο συχνά πρέπει να κάνει σeξ ένα ζευγάρι; Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τη «χρυσή ισορροπία» για μια ευτυχισμένη σχέση

Η δρ Νικόλ ΜακΝίκολς του University of Washington, με βάση δεδομένα χιλιάδων ζευγαριών, εξηγεί γιατί η συχνότητα και η ποικιλία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση. 

Φωτιά Ρέθυμνο: Πάνω από το 80% του φοινικόδασους της Πρέβελης κάηκε ολοσχερώς

Φωτιά Ρέθυμνο: Πάνω από το 80% του φοινικόδασους της Πρέβελης κάηκε ολοσχερώς

Συγκλονιστική η εικόνα από το φοινικόδασος της Πρέβελης 

Τριπλή καραμπόλα φορτηγών στις ΗΠΑ: Τρία οχήματα «διαλύθηκαν» - ο ένας οδηγός βγήκε αλώβητος

Τριπλή καραμπόλα φορτηγών στις ΗΠΑ: Τρία οχήματα «διαλύθηκαν» - ο ένας οδηγός βγήκε αλώβητος

Το ημιφορτηγό με ρυμούλκα αγνόησε πινακίδα STOP σε διασταύρωση και προκάλεσε τα πάντα 

Φωτιά Ρέθυμνο: Ο 71χρονος με εγκαύματα στο 40% του σώματος μεταφέρεται στο Θριάσιο

Φωτιά Ρέθυμνο: Ο 71χρονος με εγκαύματα στο 40% του σώματος μεταφέρεται στο Θριάσιο

Η αεροδιακομιδή έχει προγραμματιστεί για τις 21:00 

«Ο Γιάννης ο Φονιάς»: Ο Μανώλης Μητσιάς τραγούδησε το «απαγορευμένο» τραγούδι

«Ο Γιάννης ο Φονιάς»: Ο Μανώλης Μητσιάς τραγούδησε το «απαγορευμένο» τραγούδι

Σε μία βραδιά γεμάτη συμβολισμούς ακούστηκε ξανά το εμβληματικό τραγούδι 

Βέλγιο: Βίαιη ληστεία με θύμα τον ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Φουσεϊνί της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ

Βέλγιο: Βίαιη ληστεία με θύμα τον ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Φουσεϊνί της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ

Ο ποδοσφαιριστής της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, Μοχάμεντ Φουσεϊνί, έπεσε θύμα ληστείας στις Βρυξέλλες. 

Κοινωνικές κατοικίες: Ποιοι δικαιούνται σπίτι με χαμηλό ενοίκιο από το Δημόσιο

Κοινωνικές κατοικίες: Ποιοι δικαιούνται σπίτι με χαμηλό ενοίκιο από το Δημόσιο

Η υπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου ανακοίνωσε τη δημιουργία 2.000 κοινωνικών κατοικιών μέσω συνεργασίας με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και ευρωπαϊκών πόρων. 

UEFA: Οι εθνικές ομάδες θα μποϊκοτάρουν το Μουντιάλ αν προχωρήσουν τα σχέδια της FIFA

UEFA: Οι εθνικές ομάδες θα μποϊκοτάρουν το Μουντιάλ αν προχωρήσουν τα σχέδια της FIFA

Ρήξη μεταξύ FIFA και UEFA προκαλούν τα σχέδια του Ινφαντίνο για μερική ιδιωτικοποίηση του Μουντιάλ 

Παραμένει πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς την Παρασκευή – Οι περιοχές που είναι στο «πορτοκαλί»

Παραμένει πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς την Παρασκευή – Οι περιοχές που είναι στο «πορτοκαλί»

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής παραμένουν πολλές περιοχές της χώρας και την Παρασκευή 

Μεταναστευτική κρίση στη Θέουτα: Πάνω από 2.000 άτομα εισήλθαν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες

Μεταναστευτική κρίση στη Θέουτα: Πάνω από 2.000 άτομα εισήλθαν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες

Η Ισπανία αντιμετωπίζει νέα έξαρση μεταναστευτικής πίεσης στον θύλακα της Θέουτας, με εκατοντάδες να φτάνουν καθημερινά κολυμπώντας από το Μαρόκο, ανάμεσά τους πολλά ανήλικα. 

Φωτιά Ρέθυμνο: Ανεμοι 125 χλμ/ώρα καθηλώνουν τα εναέρια – ρεπόρτερ δεν μπορεί να σταθεί όρθια

Φωτιά Ρέθυμνο: Ανεμοι 125 χλμ/ώρα καθηλώνουν τα εναέρια – ρεπόρτερ δεν μπορεί να σταθεί όρθια

Πάνω από 200 πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες για δεύτερη ημέρα, ενώ οι ριπές ξεπερνούν τα 10 μποφόρ και αδυνατίζουν κάθε εναέρια επιχείρηση. 

Φωτιά στην Κρήτη: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν τους καπνούς να έχουν διανύσει 100 χλμ.

Φωτιά στην Κρήτη: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν τους καπνούς να έχουν διανύσει 100 χλμ.

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών δημοσίευσε δορυφορικές λήψεις που αποτυπώνουν την πυρκαγιά στον Ασώματο Ρεθύμνου, ενώ καπνός από πυρκαγιά στην Τουρκία πλήττει Λέσβο και Χίο. 

Φωτιά σε λεωφορείο μέσα στο νοσοκομείο Καβάλας – Εκκενώθηκε έγκαιρα

Φωτιά σε λεωφορείο μέσα στο νοσοκομείο Καβάλας – Εκκενώθηκε έγκαιρα

Επιβάτες και οδηγός εγκατέλειψαν το όχημα χωρίς τραυματισμούς, ενώ οι αιτίες της πυρκαγιάς διερευνώνται 

Ψαράς έσωσε 30 εγκλωβισμένους από την παραλία Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο

Ψαράς έσωσε 30 εγκλωβισμένους από την παραλία Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο

Ο αλιέας Νίκος Ματθαιάκης από την Αγία Γαλήνη έκανε τρία δρομολόγια με το καΐκι του «Αγιος Σπυρίδωνας» για να απομακρύνει ηλικιωμένους και εγκλωβισμένους εν μέσω πυρκαγιάς και ισχυρών ανέμων. 

Φωτιές σε Πάρο και Ανδρο: Μηνύματα 112 για εκκένωση – Πέμπτη εντολή απομάκρυνσης στην Πάρο

Φωτιές σε Πάρο και Ανδρο: Μηνύματα 112 για εκκένωση – Πέμπτη εντολή απομάκρυνσης στην Πάρο

Αναζωπυρώσεις στις περιοχές Καμαρίου, Τρυπητής και Φάραγγα λόγω ισχυρών ανέμων, ενώ στην Παλαιόπολη της Ανδρου οι κάτοικοι καλούνται να κατευθυνθούν προς το Μπατσί. 

«Νέο» είδος δεινοσαύρου ηλικίας 210 εκατομμυρίων ετών ανακαλύφθηκε στη Ζιμπάμπουε

«Νέο» είδος δεινοσαύρου ηλικίας 210 εκατομμυρίων ετών ανακαλύφθηκε στη Ζιμπάμπουε

Ο Musango matusadonaensis αλλάζει τα δεδομένα για την εξέλιξη των πρώτων δεινοσαύρων 

Πυρκαγιά Ρεθύμνου: Λύγισε ο συνάδελφος των δύο νεκρών πυροσβεστών – «Τα είδα με τα μάτια μου»

Πυρκαγιά Ρεθύμνου: Λύγισε ο συνάδελφος των δύο νεκρών πυροσβεστών – «Τα είδα με τα μάτια μου»

Με δάκρυα στα μάτια, πυροσβέστης που ήταν παρών στην τραγωδία περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που κόστισαν τη ζωή στον 25χρονο Παντελή Διαμαντάκη και τον 58χρονο Μανώλη Στρατιδάκη. 

Πώς εγκλωβίστηκαν οι δύο πυροσβέστες στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτουν οι πρώτες εκτιμήσεις

Πώς εγκλωβίστηκαν οι δύο πυροσβέστες στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτουν οι πρώτες εκτιμήσεις

Μηδενική ορατότητα και απότομη στροφή του ανέμου έθεσαν σε θανάσιμη παγίδα τον 25χρονο Παντελή Διαμαντάκη και τον 58χρονο Μανώλη Στρατιδάκη, μόλις 20–30 μέτρα από άλλη ομάδα πυροσβεστών. 

Παραιτήθηκε με αιχμές από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ο Θανάσης Αυγερινός

Παραιτήθηκε με αιχμές από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ο Θανάσης Αυγερινός

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι λειτουργούσε εν αγνοία του παράλληλο Γραφείο Τύπου εντός του κινήματος, αφήνοντας αιχμές για τη Μαρία Καρυστιανού. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services