«Μαμά φοβάμαι, σε αγαπώ»
Μακελειό σε λύκειο της Τζόρτζια: Δύο 14χρονοι και δύο καθηγητές τα θύματα
Μακελειό σε λύκειο της Τζόρτζια: Δύο 14χρονοι και δύο καθηγητές τα θύματα - «Μαμά φοβάμαι, σε αγαπώ»

Ο Κολτ Γκρέι θα κατηγορηθεί για φόνο σε σχέση με τον θάνατο δύο δασκάλων και δύο μαθητών στο γυμνάσιο Apalachee στο Γουίντερ της Τζόρτζια, δήλωσαν οι αρχές.

Τα θύματα ήταν ο 14χρονος Mason Schermerhorn, ο 14χρονος Christian Angulo, ο Richard Aspinwall, 39 ετών, και η Christina Irimie, 53, σύμφωνα με τον Χόσεϊ. Ο ιστότοπος του σχολείου δείχνει ότι οι δύο ενήλικες ήταν και οι δύο καθηγητές μαθηματικών και ο Aspinwall ήταν επίσης βοηθός προπονητή ποδοσφαίρου.

Ο Γκρέι είναι μαθητής στο Λύκειο Apalachee και θα αντιμετωπίζεται ως ενήλικας στο δικαστικό σύστημα, είπαν οι αρχές σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου. Άλλα εννέα θύματα –οκτώ μαθητές και ένας καθηγητής– μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά τον πυροβολισμό το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με το GBI.

Οι πυροβολισμοί οδήγησαν τους μαθητές και τους καθηγητές να τρέχουν απεγνωσμένα για κάλυψη, καθώς τα σχολεία σε όλη την κομητεία μπήκαν σε lockdown και οι γονείς έψαχναν απεγνωσμένα για πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια του μακελειού, η 14χρονη Macey Right έστειλε μήνυμα στη μαμά της λέγοντας ότι άκουσε πυροβολισμούς και ζήτησε από τη μητέρα της να έρθει να την πάρει.

Η ίδια και οι φίλοι της πιάστηκαν χέρι χέρι και προσευχήθηκαν στην τάξη τους, είπε. Λίγες στιγμές αργότερα, άκουσαν χτυπήματα και φωνές, σύμφωνα με τον Macey. «Άκουσα πυροβολισμούς έξω από την τάξη μου και ανθρώπους να ουρλιάζουν, ανθρώπους να εκλιπαρούν να μην τους πυροβολήσουν και μετά ανθρώπους που κάθονταν δίπλα μου τρέμουν και έκλαιγαν», είπε ο Μέισι.

Οι αρχές μίλησαν με τον ύποπτο και τον πατέρα του πέρυσι

Ο ύποπτος είχε μιλήσει στις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου τον Μάιο του 2023, αφού το FBI έλαβε «αρκετές ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με διαδικτυακές απειλές για πυροβολισμό σε σχολείο σε άγνωστη τοποθεσία και ώρα», σύμφωνα με κοινή δήλωση από το γραφείο του FBI στην Ατλάντα και τον Σερίφη της κομητείας Τζάκσον. Οι διαδικτυακές απειλές περιελάμβαναν φωτογραφίες με όπλα, ανέφερε η δήλωση.

«Ο πατέρας δήλωσε ότι είχε κυνηγετικά όπλα στο σπίτι, αλλά ο γιος του δεν είχε
πρόσβαση σε αυτά χωρίς επίβλεψη», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έκανε τις απειλές στο διαδίκτυο». Το FBI είπε ότι δεν υπήρχε πιθανή αιτία για σύλληψη εκείνη τη στιγμή.

Ο πυροβολισμός της Τετάρτης είναι ο πιο θανατηφόρος από τους 45 πυροβολισμούς σε σχολεία μέχρι στιγμής φέτος, σύμφωνα με ανάλυση του CNN. Είναι ένας από τους 11 πυροβολισμούς σε σχολεία με τέσσερις ή περισσότερους θανάτους από το 2008, όταν το CNN άρχισε για πρώτη φορά να παρακολουθεί τους πυροβολισμούς στα σχολεία.

Οι αρχές είπαν ότι η πρώτη αναφορά για ενεργό σκοπευτή ήρθε στις 10:20 π.μ (τοπική ωρα) Ένας υπεύθυνος σχολικών πόρων που υπηρετούσε στο Apalachee High αντιμετώπισε τον δράστη, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και συνελήφθη, είπε στους δημοσιογράφους ο σερίφης της κομητείας Μπάροου Τζαντ Σμιθ.

16χρονη αυτόπτης μάρτυρας κάθισε δίπλα στον δράστη

Η Lyela Sayarath, 16 ετών είπε στο CNN ότι ο φερόμενος δράστης κάθισε δίπλα της σε ένα μάθημα άλγεβρας. Είπε ότι έφυγε νωρίς από την τάξη, γύρω στις 9:45 π.μ. Προς το τέλος του μαθήματος, κάποιος είπε στον καθηγητή της από το μεγάφωνο να ελέγξει το email του, είπε.

Λίγο μετά, ο Γκρέι βρισκόταν έξω από την πόρτα της τάξης, η οποία ήταν κλειστή, είπε. Μια άλλη μαθήτρια που πήγε στην πόρτα πήδηξε προς τα πίσω όταν είδε ότι είχε όπλο. «Υποθέτω ότι είδε ότι δεν θα τον αφήναμε να μπει», είπε η Λιέλα. «Και υποθέτω ότι η τάξη δίπλα μου, η πόρτα τους ήταν ανοιχτή, οπότε νομίζω ότι μόλις άρχισε να πυροβολεί στην τάξη».

Αρχικά, είπε στο CNN ότι άκουσε μια έκρηξη πυροβολισμών –ίσως 10 με 15 πυροβολισμούς– και μετά ακούγονταν «ο ένας μετά τον άλλον». Οι μαθητές έπεσαν στο πάτωμα και σύρθηκαν στη γωνία, είπε η Lyela. «Φαινόταν ότι αυτό δεν ήταν κάτι που είχε σχεδιάσει πολύ καλά ή ότι δεν ήταν πολύ δυνατός με το όπλο επειδή δεν προσπάθησε να πυροβολήσει την πόρτα μας. Μόλις είδε ότι δεν μπορούσε να μπει στην τάξη μας, απλώς πήγε στο επόμενο.»

Το γυμνάσιο είχε δεχτεί παλαιότερη τηλεφωνική απειλή, είπαν στο CNN πολλοί αξιωματούχοι επιβολής του νόμου. Το τηλεφώνημα της Τετάρτης το πρωί προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν πυροβολισμοί σε πέντε σχολεία και ότι το Apalachee θα ήταν το πρώτο. Δεν είναι γνωστό ποιος έκανε την κλήση. Τα σχολεία στην κομητεία Μπάροου θα παραμείνουν κλειστά την υπόλοιπη εβδομάδα.

Οι ΗΠΑ έχουν υποστεί τουλάχιστον 385 μαζικούς πυροβολισμούς μέχρι στιγμής φέτος, σύμφωνα με το Gun Violence Archive, το οποίο, όπως και το CNN, ορίζει τους μαζικούς πυροβολισμούς ως εκείνους στους οποίους πυροβολούνται τέσσερα ή περισσότερα θύματα. Αυτός είναι κατά μέσο όρο περισσότεροι από 1,5 μαζικοί πυροβολισμοί κάθε μέρα.

Μαθητής έστειλε μήνυμα στη μαμά του- «Φοβάμαι»

Η Έριν Κλαρκ ήταν στη δουλειά το πρωί της Τετάρτης όταν έλαβε μια σειρά από μηνύματα κειμένου από τον γιο της, ο οποίος παρακολουθούσε το μάθημα στο Λύκειο Apalachee. «Πυροβολισμοί στο σχολείο», «Φοβάμαι», έγραψε.

«Σε παρακαλώ» «δεν αστειεύομαι», είπε ο καταιγισμός των μηνυμάτων. «Φεύγω από τη δουλειά», απάντησε η Κλαρκ. «Σ’ αγαπώ», έγραψε ο 17χρονος γιος της Ethan Haney. «Κι εγώ σ'αγαπώ μωρό μου», έστειλε μήνυμα η μαμά του πριν πάει στο γυμνάσιο. Η Κλαρκ είπε στο CNN ότι ο γιος της άκουσε οκτώ ή εννέα πυροβολισμούς προτού κλείσει την πόρτα της τάξης του και, με τη βοήθεια ενός άλλου συμμαθητή του, μετακινούσε καρέκλες και τραπέζια για να κλείσει την πόρτα.

Ήταν «απολύτως τρομοκρατημένη» όταν διάβασε τα μηνύματα του γιου της. «Απλώς συνέχισε να προσεύχεται για να μείνει ασφαλής», είπε.

Ο κυβερνήτης της Τζόρτζια, Μπράιαν Κεμπ έχει κατευθύνει όλους τους διαθέσιμους κρατικούς πόρους για να συνδράμουν στο σημείο, είπε σε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κυβερνήτης προέτρεψε «όλους τους κατοίκους να προσευχηθούν για την ασφάλεια όσων βρίσκονται στις τάξεις μας, τόσο στην κομητεία Μπάροου όσο και σε ολόκληρη την πολιτεία».

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, είπε ο Λευκός Οίκος, προσφέροντας ομοσπονδιακή υποστήριξη σε κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους. «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να συντονίζεται με ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους καθώς λαμβάνουμε περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Ο γενικός εισαγγελέας Mέρικ Γκάρλαντ είπε ομοίως ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ «είναι έτοιμο» να υποστηρίξει την κοινότητα μετά τον πυροβολισμό. «Ακόμα συλλέγουμε πληροφορίες, αλλά το FBI και η ATF βρίσκονται στη σκηνή, συνεργάζονται με κρατικούς, τοπικούς και ομοσπονδιακούς εταίρους», είπε ο Γκάρλαντ σε μια συνάντηση της Ειδικής Ομάδας Εκλογικών Απειλών του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Το Winder είχε πληθυσμό περίπου 18.338 σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ. Το Σχολικό Σύστημα της Κομητείας Μπάροου είναι η 24η μεγαλύτερη σχολική περιφέρεια στην πολιτεία, σύμφωνα με τον ιστότοπο της περιοχής. Εξυπηρετεί περίπου 15.340 μαθητές, 1.932 από τους οποίους είναι εγγεγραμμένοι στο Λύκειο Apalachee.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1580602/makeleio-se-lykeio-tis-tzortzia-dyo-14xronoi-kai-dyo-kathigites-ta-thymata-mama-fovamai-se-agapo
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αδελφός πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Λέω την αλήθεια» για τον «σχεδόν χαρούμενο» Κάρολο μετά τον θάνατο της

Αδελφός πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Λέω την αλήθεια» για τον «σχεδόν χαρούμενο» Κάρολο μετά τον θάνατο της

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ απάντησε ότι η θλίψη μπορεί να «διαστρεβλώνει τις αναμνήσεις», ενώ ο κόμης Σπένσερ αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες από το βιβλίο του για την πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Χανιά: Πυροβολισμοί με αεροβόλο σε σχολείο εν ώρα μαθήματος

Χανιά: Πυροβολισμοί με αεροβόλο σε σχολείο εν ώρα μαθήματος

Τι μεταφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης 

Γιώργος Μαζωνάκης: Λουλούδια και μηνύματα έξω από το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή

Γιώργος Μαζωνάκης: Λουλούδια και μηνύματα έξω από το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή

Συγκινημένοι παραμένουν γείτονες και πολίτες από την ξαφνική απώλεια 

Κόκκινο τριαντάφυλλο άφησε η Μάγδα Φύσσα στο μνημείο του Παύλου, σε εξέλιξη συγκέντρωση στο Κερατσίνι, βίντεο και φωτογραφίες

Κόκκινο τριαντάφυλλο άφησε η Μάγδα Φύσσα στο μνημείο του Παύλου, σε εξέλιξη συγκέντρωση στο Κερατσίνι, βίντεο και φωτογραφίες

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι που γνώριζαν τον Παύλο Φύσσα αλλά και πλήθος κόσμου που συγκλονίστηκε από τη δολοφονία, η οποία σημειώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου συμμετέχουν στη συγκέντρωση 

OpenAI: Το AI της Anthropic χάκαρε τα συστήματά της μέσα σε 3 ώρες

OpenAI: Το AI της Anthropic χάκαρε τα συστήματά της μέσα σε 3 ώρες

Η εξωτερική δοκιμή ασφαλείας της startup Hacktron AI εντόπισε κενό στο σύστημα Discourse που συνδέει λογαριασμούς ChatGPT και Codex. 

Η Θέουτα «βράζει» ξανά: Σοβαρά επεισόδια, χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους για μια θέση στον νέο καταυλισμό, βίντεο

Η Θέουτα «βράζει» ξανά: Σοβαρά επεισόδια, χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους για μια θέση στον νέο καταυλισμό, βίντεο

Οι ισπανικές αρχές ξεκίνησαν τη μεταφορά ανθρώπων που διέμεναν επί εβδομάδες στις παραλίες - Περίπου 13.000 μετανάστες παραμένουν στον ισπανικό θύλακα 

«Η αγωνία του κ. Παπανδρέου»: Η επιστολή-παρέμβαση της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη μεγάλη πολιτική κρίση του 1965

«Η αγωνία του κ. Παπανδρέου»: Η επιστολή-παρέμβαση της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη μεγάλη πολιτική κρίση του 1965

Το καλοκαίρι του 1965 η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου πέρασε στην πρώτη γραμμή 

«Υπερασπίστηκα τη μαμά μου»: 7χρονος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τη θεία του στο Παρίσι

«Υπερασπίστηκα τη μαμά μου»: 7χρονος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τη θεία του στο Παρίσι

Η 50χρονη γυναίκα φέρεται να είχε άγρια διαμάχη με την αδελφή της, η οποία την φιλοξενούσε σπίτι της - «Εγώ το έκανα. Δεν θέλω να πάω φυλακή. Δεν θέλω να βάλετε τη μαμά μου στη φυλακή», είπε ο ανήλικος στις Αρχές 

Νέος Κόσμος: Η γειτονιά της Αθήνας είναι πρώτη πιο cool στην Ευρώπη και 3η στον κόσμο λέει το Time Out

Νέος Κόσμος: Η γειτονιά της Αθήνας είναι πρώτη πιο cool στην Ευρώπη και 3η στον κόσμο λέει το Time Out

Η αθηναϊκή γειτονιά ξεπερνά Ρώμη, Παρίσι και Βαλένθια στη λίστα των 40 πιο δημιουργικών περιοχών του πλανήτη για το 2026 

«Απλώς ρωτήστε το Grok»: Πώς η Μπόκο Χαράμ χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη των μεγάλων εταιρειών για να κατασκευάζει βόμβες

«Απλώς ρωτήστε το Grok»: Πώς η Μπόκο Χαράμ χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη των μεγάλων εταιρειών για να κατασκευάζει βόμβες

Η Μπόκο Χαράμ περνά στη νέα εποχή του τζιχάντ: Υψηλή τεχνολογία, AI και μια νέα γενιά εκπαιδευμένων μαχητών 

Ένα εκατομμύριο αρχεία, αγνοούμενες και βίντεο με στραγγαλισμό γυναίκας: Το σπίτι του τρόμου βρέθηκε στην Φιλαδέλφεια

Ένα εκατομμύριο αρχεία, αγνοούμενες και βίντεο με στραγγαλισμό γυναίκας: Το σπίτι του τρόμου βρέθηκε στην Φιλαδέλφεια

Μια σύλληψη, η πλαστή ταυτότητα μιας αγνοούμενης και ένα σπίτι γεμάτο σκληρούς δίσκους, χημικά και φωτογραφίες οδήγησαν σε μία από τις πιο σκοτεινές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ 

Μετρό Θεσσαλονίκης: Νέες πληροφορίες για τη βλάβη στην «Αγία Σοφία» - Τι προκάλεσε τους καπνούς

Μετρό Θεσσαλονίκης: Νέες πληροφορίες για τη βλάβη στην «Αγία Σοφία» - Τι προκάλεσε τους καπνούς

Η βλάβη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε πυκνωτή αντιστάθμισης, με τους συρμούς να μη σταματούν προσωρινά στον σταθμό. 

Τα Νόμπελ ανεβάζουν το χρηματικό έπαθλο στα 12 εκατ. σουηδικές κορόνες

Τα Νόμπελ ανεβάζουν το χρηματικό έπαθλο στα 12 εκατ. σουηδικές κορόνες

Κάθε φετινό βραβείο θα συνοδεύεται από 12 εκατ. σουηδικές κορόνες, περίπου 1,22 εκατ. δολάρια. Η αύξηση ανακοινώνεται τη χρονιά που συμπληρώνονται 125 χρόνια από την πρώτη απονομή των Νόμπελ. 

Όχλος επιτέθηκε σε φοιτήτριες του York College - Ξυλοκοπήθηκαν μέχρι αναισθησίας

Όχλος επιτέθηκε σε φοιτήτριες του York College - Ξυλοκοπήθηκαν μέχρι αναισθησίας

Η βία ξέσπασε κατά τη διάρκεια παράνομου αγώνα δρόμου έξω από την πανεπιστημιούπολη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει καμία σύλληψη. 

Ινδία: Νεόνυμφη τυλίχθηκε στις φλόγες σε μπάρμπεκιου

Ινδία: Νεόνυμφη τυλίχθηκε στις φλόγες σε μπάρμπεκιου

Το ζευγάρι έκανε διακοπές σε κατάλυμα, όταν, σύμφωνα με τον άνδρα, ένας υπάλληλος έριξε άγνωστο εύφλεκτο υγρό στη φωτιά, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας. 

Saudi Aramco: Παγώνει τις παραδόσεις πετρελαίου σε ευρωπαϊκά διυλιστήρια για τον επόμενο μήνα

Saudi Aramco: Παγώνει τις παραδόσεις πετρελαίου σε ευρωπαϊκά διυλιστήρια για τον επόμενο μήνα

Η Σαουδική Αραβία διέκοψε προσωρινά τον εφοδιασμό πελατών στην Ευρώπη - Ανησυχία για τις επιπτώσεις στις αγορές μετά το πλήγμα στον αγωγό East - West, αναζητούνται εναλλακτικές προμήθειες 

Μεγάλη φωτιά στου Ρέντη - Καίγονται λάστιχα και παλέτες

Μεγάλη φωτιά στου Ρέντη - Καίγονται λάστιχα και παλέτες

Η φωτιά καίει σε υπαίθριο χώρο με απορρίματα - Πυκνός κμαύρος καπνός έχει καλύψει την περιοχή 

Ρώμη: 13χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια σε σχολείο και επιχείρησε να κάνει live stream

Ρώμη: 13χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια σε σχολείο και επιχείρησε να κάνει live stream

Η καθηγήτρια δέχθηκε πρώτα επίθεση με σπρέι πιπεριού πριν τη μαχαιρώσει ο ανήλικος, ενώ συμμαθητές του τον εμπόδισαν να μεταδώσει τη σκηνή στο Telegram. 

Κίνα και Πακιστάν πιέζουν το Ιράν: Ζητούν τον έλεγχο των Χούθι μετά το αίτημα του Ριάντ

Κίνα και Πακιστάν πιέζουν το Ιράν: Ζητούν τον έλεγχο των Χούθι μετά το αίτημα του Ριάντ

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, Πεκίνο και Ισλαμαμπάντ παρεμβαίνουν στην Τεχεράνη για τον τερματισμό των επιθέσεων στην Ερυθρά Θάλασσα προκειμένου να προστατευτούν οι ενεργειακές οδοί 

Πολωνία: Ο Τουσκ προειδοποιεί για ρωσική επίθεση με drones σε χώρα του ΝΑΤΟ

Πολωνία: Ο Τουσκ προειδοποιεί για ρωσική επίθεση με drones σε χώρα του ΝΑΤΟ

Ο Ντόναλντ Τουσκ κάνει λόγο για ρωσικό σχέδιο να στηθεί «τυχαίο» χτύπημα ώστε να παραλύσει την άμυνα της Συμμαχίας. 

Καιρός Μαρουσάκης: Φθινοπωρινή εισβολή τη Δευτέρα με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Καιρός Μαρουσάκης: Φθινοπωρινή εισβολή τη Δευτέρα με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Ο μετεωρολόγος του Open προβλέπει ηλιοφάνεια και τιμές έως 32 βαθμών έως την Κυριακή, με τη βόρεια Ελλάδα να δέχεται πρώτη τις πιο έντονες βροχοπτώσεις. 

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε ηλικία 103 ετών, σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε ηλικία 103 ετών, σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου

Ήταν συγγραφέας, ιδρύτρια της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος και μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. 

Γεωργιάδης: Εργαλείο ΑΙ ελέγχει άδειες ιατρείων πριν την επίσκεψη σε γιατρό

Γεωργιάδης: Εργαλείο ΑΙ ελέγχει άδειες ιατρείων πριν την επίσκεψη σε γιατρό

Οι πολίτες θα μπορούν να ελέγχουν την άδεια λειτουργίας ενός ιατρείου με το κινητό τους, ενώ AI agents θα εντοπίζουν παραπλανητικές διαφημίσεις στο διαδίκτυο. 

Τηγανητή πατάτα τέλος - Τι συμβαίνει με την παραγωγή

Τηγανητή πατάτα τέλος - Τι συμβαίνει με την παραγωγή

Οι παρατεταμένοι καύσωνες οδηγούν σε απώλειες 800 εκατ. ευρώ για τους παραγωγούς, ενώ τα σούπερ μάρκετ ετοιμάζονται για σημαντικές ανατιμήσεις και μικρότερα προϊόντα. 

Ιωάννα Γάκα: Το Quantum University απαντά στο Live News - Τι ισχύει με το πτυχίο της

Ιωάννα Γάκα: Το Quantum University απαντά στο Live News - Τι ισχύει με το πτυχίο της

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα της Χονολουλού παίρνει επίσημα θέση για την υπόθεση, εξηγώντας τους αυστηρούς περιορισμούς των τίτλων σπουδών που παρέχει και το νομικό πλαίσιο γύρω από τις κλινικές πράξεις. 

Σε βαρύ πένθος η οικογένεια του Μαζωνάκη - Κλεισμένοι στο σπίτι προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια

Σε βαρύ πένθος η οικογένεια του Μαζωνάκη - Κλεισμένοι στο σπίτι προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια

Εννέα ημέρες μετά την απώλεια του τραγουδιστή, οι γονείς και οι αδελφές του παραμένουν στο σπίτι τους στον Μαραθώνα, αναμένοντας την ολοκλήρωση των ερευνών. 

Ελονοσία αεροδρομίου: Τρίτος νεκρός στη Φρανκφούρτη - οι αρχές αναζητούν μολυσμένα κουνούπια

Ελονοσία αεροδρομίου: Τρίτος νεκρός στη Φρανκφούρτη - οι αρχές αναζητούν μολυσμένα κουνούπια

Δύο εργαζόμενοι του αεροδρομίου είχαν ήδη πεθάνει από την τροπική νόσο και τέσσερις ακόμη ασθένησαν αλλά ανάρρωσαν, ενώ κουνούπια εξετάζονται σε εργαστήριο της Αμβέρσας. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα λόγια του πατέρα του και τι είπε ο δικηγόρος για τη διαθήκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα λόγια του πατέρα του και τι είπε ο δικηγόρος για τη διαθήκη

Ο Μανώλης Μαζωνάκης ζητά δικαιοσύνη για τον θάνατο του γιου του, την ώρα που ο νομικός του εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις θεραπείες και τα κληρονομικά. 

Έλεγε ότι είχε λευχαιμία, έπαιρνε επιδόματα και πήγαινε διακοπές στο Ντουμπάι - Η απίστευτη απάτη νοσηλεύτριας

Έλεγε ότι είχε λευχαιμία, έπαιρνε επιδόματα και πήγαινε διακοπές στο Ντουμπάι - Η απίστευτη απάτη νοσηλεύτριας

Η πρώην εργαζόμενη στον τομέα της υγείας από τη Σκωτία, που καταδικάστηκε σε φυλάκιση, διαγράφηκε οριστικά από το μητρώο του κλάδου μετά την αποκάλυψη της πολυετούς και μεθοδευμένης δράσης της. 

Μινεάπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από πυροβολισμούς με 2 νεκρούς, 2 αστυνομικούς τραυματίες

Μινεάπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από πυροβολισμούς με 2 νεκρούς, 2 αστυνομικούς τραυματίες

Ο 35χρονος Κάρλτον Τζόνσον σκότωσε δύο γείτονές του και τραυμάτισε πέντε ακόμη άτομα πριν πέσει νεκρός από πυρά της αστυνομίας στη Μινεσότα. 

Θεσσαλονίκη: Στιγμές τρόμου για 12χρονη που δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκυλιών

Θεσσαλονίκη: Στιγμές τρόμου για 12χρονη που δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκυλιών

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά της 

Ρόδος: Δύο γυναίκες άρπαξαν 36 σκουλαρίκια από κοσμηματοπωλείο σε λίγα λεπτά - Βίντεο

Ρόδος: Δύο γυναίκες άρπαξαν 36 σκουλαρίκια από κοσμηματοπωλείο σε λίγα λεπτά - Βίντεο

Η ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου καταγγέλλει ζημιά έως 1.300 ευρώ και κάνει λόγο για δεύτερο χτύπημα σε κατάστημα αθλητικών ρούχων λίγα λεπτά μετά. 

Ζαχαράκη για τον θάνατο της μαθήτριας στην Κοζάνη: Έγινε ΚΑΡΠΑ και χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής

Ζαχαράκη για τον θάνατο της μαθήτριας στην Κοζάνη: Έγινε ΚΑΡΠΑ και χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής

Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς της, είπε η υπουργός 

Πολωνία: Σειρήνες συναγερμού κοντά στα σύνορα - Τουσκ προειδοποιεί για πόλεμο με τη Ρωσία

Πολωνία: Σειρήνες συναγερμού κοντά στα σύνορα - Τουσκ προειδοποιεί για πόλεμο με τη Ρωσία

Στρατιωτικά αεροσκάφη απογειώθηκαν και δύο αεροδρόμια έκλεισαν προσωρινά, ενώ drone συνετρίβη τέσσερα χιλιόμετρα από τα πολωνικά σύνορα. 

Θρίλερ με τον θάνατο του εγγονού της πριγκίπισσας Αικατερίνης: Αυτοκτόνησε μετά από μήνες πίεσης που δέχτηκε από την αστυνομία, λέει η οικογένεια

Θρίλερ με τον θάνατο του εγγονού της πριγκίπισσας Αικατερίνης: Αυτοκτόνησε μετά από μήνες πίεσης που δέχτηκε από την αστυνομία, λέει η οικογένεια

Ο 44χρονος Νίκολας Μπράντραμ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο - Η οικογένειά του επιμένει πως ο 44χρονος δεν ήταν ο άνδρας που έγινε παγκοσμίως γνωστός επειδή έσπρωξε μία γυναίκα που περπατούσε μπροστά από λεωφορείο εν κινήσει 

Κοζάνη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια που βρέθηκε χωρίς αισθήσεις σε τουαλέτες σχολείου

Κοζάνη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια που βρέθηκε χωρίς αισθήσεις σε τουαλέτες σχολείου

Η μαθήτρια της Β` Λυκείου αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και ήταν απομονωμένη από το σχολικό της περιβάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Εκλογές στη Σουηδία: Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων – Αλλαγή σκυτάλης με νικήτρια τη κεντροαριστερά

Εκλογές στη Σουηδία: Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων – Αλλαγή σκυτάλης με νικήτρια τη κεντροαριστερά

Το αποτέλεσμα ανοίγει τον δρόμο για κυβερνητική αλλαγή 

Χανιά: Ξέχασαν δύο παιδιά 5 ώρες σε σχολικό λεωφορείο – Απολύθηκε η συνοδός

Χανιά: Ξέχασαν δύο παιδιά 5 ώρες σε σχολικό λεωφορείο – Απολύθηκε η συνοδός

Τα νήπια βρέθηκαν κλαμμένα και βρεγμένα στο σταθμευμένο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, ενώ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ ζήτησε συγγνώμη. 

Θάνατος Μαζωνάκη: Οι δυο γιατροί θα προαυλίζονται μόνοι τους στον Κορυδαλλό, υπό τον φόβο αναβρασμού οι φυλακές

Θάνατος Μαζωνάκη: Οι δυο γιατροί θα προαυλίζονται μόνοι τους στον Κορυδαλλό, υπό τον φόβο αναβρασμού οι φυλακές

Φόβος αναβρασμού στις φυλακές λόγω της παλαιότερης συναυλίας του τραγουδιστή στις γυναικείες φυλακές, ενώ το σκεπτικό της κράτησης κάνει λόγο για κίνδυνο τέλεσης νέων αδικημάτων. 

Ιός του Δυτικού Νείλου: Έρχονται τα πρώτα rapid test για τη νόσο

Ιός του Δυτικού Νείλου: Έρχονται τα πρώτα rapid test για τη νόσο

Δωρεάν διάθεση από τον δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης - Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη δράση που στοχεύει στην έγκαιρη ανίχνευση και πρόληψη του ιού 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services