«Μαμά φοβάμαι, σε αγαπώ»
Μακελειό σε λύκειο της Τζόρτζια: Δύο 14χρονοι και δύο καθηγητές τα θύματα
Μακελειό σε λύκειο της Τζόρτζια: Δύο 14χρονοι και δύο καθηγητές τα θύματα - «Μαμά φοβάμαι, σε αγαπώ»

Ο Κολτ Γκρέι θα κατηγορηθεί για φόνο σε σχέση με τον θάνατο δύο δασκάλων και δύο μαθητών στο γυμνάσιο Apalachee στο Γουίντερ της Τζόρτζια, δήλωσαν οι αρχές.

Τα θύματα ήταν ο 14χρονος Mason Schermerhorn, ο 14χρονος Christian Angulo, ο Richard Aspinwall, 39 ετών, και η Christina Irimie, 53, σύμφωνα με τον Χόσεϊ. Ο ιστότοπος του σχολείου δείχνει ότι οι δύο ενήλικες ήταν και οι δύο καθηγητές μαθηματικών και ο Aspinwall ήταν επίσης βοηθός προπονητή ποδοσφαίρου.

Ο Γκρέι είναι μαθητής στο Λύκειο Apalachee και θα αντιμετωπίζεται ως ενήλικας στο δικαστικό σύστημα, είπαν οι αρχές σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου. Άλλα εννέα θύματα –οκτώ μαθητές και ένας καθηγητής– μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά τον πυροβολισμό το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με το GBI.

Οι πυροβολισμοί οδήγησαν τους μαθητές και τους καθηγητές να τρέχουν απεγνωσμένα για κάλυψη, καθώς τα σχολεία σε όλη την κομητεία μπήκαν σε lockdown και οι γονείς έψαχναν απεγνωσμένα για πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια του μακελειού, η 14χρονη Macey Right έστειλε μήνυμα στη μαμά της λέγοντας ότι άκουσε πυροβολισμούς και ζήτησε από τη μητέρα της να έρθει να την πάρει.

Η ίδια και οι φίλοι της πιάστηκαν χέρι χέρι και προσευχήθηκαν στην τάξη τους, είπε. Λίγες στιγμές αργότερα, άκουσαν χτυπήματα και φωνές, σύμφωνα με τον Macey. «Άκουσα πυροβολισμούς έξω από την τάξη μου και ανθρώπους να ουρλιάζουν, ανθρώπους να εκλιπαρούν να μην τους πυροβολήσουν και μετά ανθρώπους που κάθονταν δίπλα μου τρέμουν και έκλαιγαν», είπε ο Μέισι.

Οι αρχές μίλησαν με τον ύποπτο και τον πατέρα του πέρυσι

Ο ύποπτος είχε μιλήσει στις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου τον Μάιο του 2023, αφού το FBI έλαβε «αρκετές ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με διαδικτυακές απειλές για πυροβολισμό σε σχολείο σε άγνωστη τοποθεσία και ώρα», σύμφωνα με κοινή δήλωση από το γραφείο του FBI στην Ατλάντα και τον Σερίφη της κομητείας Τζάκσον. Οι διαδικτυακές απειλές περιελάμβαναν φωτογραφίες με όπλα, ανέφερε η δήλωση.

«Ο πατέρας δήλωσε ότι είχε κυνηγετικά όπλα στο σπίτι, αλλά ο γιος του δεν είχε
πρόσβαση σε αυτά χωρίς επίβλεψη», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έκανε τις απειλές στο διαδίκτυο». Το FBI είπε ότι δεν υπήρχε πιθανή αιτία για σύλληψη εκείνη τη στιγμή.

Ο πυροβολισμός της Τετάρτης είναι ο πιο θανατηφόρος από τους 45 πυροβολισμούς σε σχολεία μέχρι στιγμής φέτος, σύμφωνα με ανάλυση του CNN. Είναι ένας από τους 11 πυροβολισμούς σε σχολεία με τέσσερις ή περισσότερους θανάτους από το 2008, όταν το CNN άρχισε για πρώτη φορά να παρακολουθεί τους πυροβολισμούς στα σχολεία.

Οι αρχές είπαν ότι η πρώτη αναφορά για ενεργό σκοπευτή ήρθε στις 10:20 π.μ (τοπική ωρα) Ένας υπεύθυνος σχολικών πόρων που υπηρετούσε στο Apalachee High αντιμετώπισε τον δράστη, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και συνελήφθη, είπε στους δημοσιογράφους ο σερίφης της κομητείας Μπάροου Τζαντ Σμιθ.

16χρονη αυτόπτης μάρτυρας κάθισε δίπλα στον δράστη

Η Lyela Sayarath, 16 ετών είπε στο CNN ότι ο φερόμενος δράστης κάθισε δίπλα της σε ένα μάθημα άλγεβρας. Είπε ότι έφυγε νωρίς από την τάξη, γύρω στις 9:45 π.μ. Προς το τέλος του μαθήματος, κάποιος είπε στον καθηγητή της από το μεγάφωνο να ελέγξει το email του, είπε.

Λίγο μετά, ο Γκρέι βρισκόταν έξω από την πόρτα της τάξης, η οποία ήταν κλειστή, είπε. Μια άλλη μαθήτρια που πήγε στην πόρτα πήδηξε προς τα πίσω όταν είδε ότι είχε όπλο. «Υποθέτω ότι είδε ότι δεν θα τον αφήναμε να μπει», είπε η Λιέλα. «Και υποθέτω ότι η τάξη δίπλα μου, η πόρτα τους ήταν ανοιχτή, οπότε νομίζω ότι μόλις άρχισε να πυροβολεί στην τάξη».

Αρχικά, είπε στο CNN ότι άκουσε μια έκρηξη πυροβολισμών –ίσως 10 με 15 πυροβολισμούς– και μετά ακούγονταν «ο ένας μετά τον άλλον». Οι μαθητές έπεσαν στο πάτωμα και σύρθηκαν στη γωνία, είπε η Lyela. «Φαινόταν ότι αυτό δεν ήταν κάτι που είχε σχεδιάσει πολύ καλά ή ότι δεν ήταν πολύ δυνατός με το όπλο επειδή δεν προσπάθησε να πυροβολήσει την πόρτα μας. Μόλις είδε ότι δεν μπορούσε να μπει στην τάξη μας, απλώς πήγε στο επόμενο.»

Το γυμνάσιο είχε δεχτεί παλαιότερη τηλεφωνική απειλή, είπαν στο CNN πολλοί αξιωματούχοι επιβολής του νόμου. Το τηλεφώνημα της Τετάρτης το πρωί προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν πυροβολισμοί σε πέντε σχολεία και ότι το Apalachee θα ήταν το πρώτο. Δεν είναι γνωστό ποιος έκανε την κλήση. Τα σχολεία στην κομητεία Μπάροου θα παραμείνουν κλειστά την υπόλοιπη εβδομάδα.

Οι ΗΠΑ έχουν υποστεί τουλάχιστον 385 μαζικούς πυροβολισμούς μέχρι στιγμής φέτος, σύμφωνα με το Gun Violence Archive, το οποίο, όπως και το CNN, ορίζει τους μαζικούς πυροβολισμούς ως εκείνους στους οποίους πυροβολούνται τέσσερα ή περισσότερα θύματα. Αυτός είναι κατά μέσο όρο περισσότεροι από 1,5 μαζικοί πυροβολισμοί κάθε μέρα.

Μαθητής έστειλε μήνυμα στη μαμά του- «Φοβάμαι»

Η Έριν Κλαρκ ήταν στη δουλειά το πρωί της Τετάρτης όταν έλαβε μια σειρά από μηνύματα κειμένου από τον γιο της, ο οποίος παρακολουθούσε το μάθημα στο Λύκειο Apalachee. «Πυροβολισμοί στο σχολείο», «Φοβάμαι», έγραψε.

«Σε παρακαλώ» «δεν αστειεύομαι», είπε ο καταιγισμός των μηνυμάτων. «Φεύγω από τη δουλειά», απάντησε η Κλαρκ. «Σ’ αγαπώ», έγραψε ο 17χρονος γιος της Ethan Haney. «Κι εγώ σ'αγαπώ μωρό μου», έστειλε μήνυμα η μαμά του πριν πάει στο γυμνάσιο. Η Κλαρκ είπε στο CNN ότι ο γιος της άκουσε οκτώ ή εννέα πυροβολισμούς προτού κλείσει την πόρτα της τάξης του και, με τη βοήθεια ενός άλλου συμμαθητή του, μετακινούσε καρέκλες και τραπέζια για να κλείσει την πόρτα.

Ήταν «απολύτως τρομοκρατημένη» όταν διάβασε τα μηνύματα του γιου της. «Απλώς συνέχισε να προσεύχεται για να μείνει ασφαλής», είπε.

Ο κυβερνήτης της Τζόρτζια, Μπράιαν Κεμπ έχει κατευθύνει όλους τους διαθέσιμους κρατικούς πόρους για να συνδράμουν στο σημείο, είπε σε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κυβερνήτης προέτρεψε «όλους τους κατοίκους να προσευχηθούν για την ασφάλεια όσων βρίσκονται στις τάξεις μας, τόσο στην κομητεία Μπάροου όσο και σε ολόκληρη την πολιτεία».

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, είπε ο Λευκός Οίκος, προσφέροντας ομοσπονδιακή υποστήριξη σε κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους. «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να συντονίζεται με ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους καθώς λαμβάνουμε περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Ο γενικός εισαγγελέας Mέρικ Γκάρλαντ είπε ομοίως ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ «είναι έτοιμο» να υποστηρίξει την κοινότητα μετά τον πυροβολισμό. «Ακόμα συλλέγουμε πληροφορίες, αλλά το FBI και η ATF βρίσκονται στη σκηνή, συνεργάζονται με κρατικούς, τοπικούς και ομοσπονδιακούς εταίρους», είπε ο Γκάρλαντ σε μια συνάντηση της Ειδικής Ομάδας Εκλογικών Απειλών του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Το Winder είχε πληθυσμό περίπου 18.338 σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ. Το Σχολικό Σύστημα της Κομητείας Μπάροου είναι η 24η μεγαλύτερη σχολική περιφέρεια στην πολιτεία, σύμφωνα με τον ιστότοπο της περιοχής. Εξυπηρετεί περίπου 15.340 μαθητές, 1.932 από τους οποίους είναι εγγεγραμμένοι στο Λύκειο Apalachee.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1580602/makeleio-se-lykeio-tis-tzortzia-dyo-14xronoi-kai-dyo-kathigites-ta-thymata-mama-fovamai-se-agapo
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επιστροφή ενοικίου: Γιατί είδαν μία δόση εκπαιδευτικοί και γιατροί - Τα βήματα στο myAADE

Επιστροφή ενοικίου: Γιατί είδαν μία δόση εκπαιδευτικοί και γιατροί - Τα βήματα στο myAADE

Η αυτόματη καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης για το 2024 ολοκληρώθηκε σε χιλιάδες δικαιούχους της περιφέρειας, ωστόσο τα ελλιπή στοιχεία απαιτούν νέες υποβολές δικαιολογητικών μέσω της ΑΑΔΕ. 

Καλαμάτα: Βάνδαλοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε ΕΠΑΛ – Είχε μόλις ανακαινιστεί

Καλαμάτα: Βάνδαλοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε ΕΠΑΛ – Είχε μόλις ανακαινιστεί

Το σχολικό συγκρότημα είχε υποβληθεί το καλοκαίρι σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, με το τοπικό μέσο να αναφέρει ότι η ανακαίνιση έγινε μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» 

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κλήση του γιατρού στο ΕΚΑΒ χωρίς να αναφέρει το όνομα του τραγουδιστή

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κλήση του γιατρού στο ΕΚΑΒ χωρίς να αναφέρει το όνομα του τραγουδιστή

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την εκπομπή Live News για τις συνθήκες θανάτου στο Κολωνάκι, με το ηχητικό ντοκουμέντο να αποκαλύπτει τις ακριβείς αναφορές του γιατρού. 

Μαρία Καρυστιανού: Καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο - Η απάντηση στον Γεωργιάδη

Μαρία Καρυστιανού: Καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο - Η απάντηση στον Γεωργιάδη

Η συνεργάτιδα της παιδιάτρου τόνισε πως η πρακτική της είναι καθόλα νόμιμη, ζητώντας παράλληλα από τον υπουργό Υγείας να αποκαλύψει πώς γνωρίζει λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό της. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα μαρτυρία για τον υπνοθεραπευτή – Το ψέμα που αποκάλυψε ο γείτονας - «Μας είχε γίνει τσιμπούρι»

Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα μαρτυρία για τον υπνοθεραπευτή – Το ψέμα που αποκάλυψε ο γείτονας - «Μας είχε γίνει τσιμπούρι»

Μια γυναίκα που τον γνώρισε πριν από 30 χρόνια περιγράφει στον ΑΝΤ1 την επίμονη προσέγγισή του στην οικογένειά της με σκοπό την εύρεση επενδυτών. 

ΔΥΠΑ: Μαθητεία με μισθό και ασφάλιση - Οι 41 ειδικότητες και τα 4 νέα παραρτήματα

ΔΥΠΑ: Μαθητεία με μισθό και ασφάλιση - Οι 41 ειδικότητες και τα 4 νέα παραρτήματα

Οι Επαγγελματικές Σχολές συνδέουν άμεσα τους νέους 15-29 ετών με την αγορά εργασίας, προσφέροντας πρακτική εμπειρία σε τομείς αιχμής, από την κυβερνοασφάλεια μέχρι τη βιομηχανία. 

ΕΑΔ: Στον εισαγγελέα ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη με παράνομο ογκολογικό τμήμα

ΕΑΔ: Στον εισαγγελέα ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη με παράνομο ογκολογικό τμήμα

Οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ελλείψεις προσωπικού, χορήγηση χημειοθεραπειών χωρίς διάγνωση κακοήθειας και ζητούν την οριστική διακοπή λειτουργίας της. 

Ντενίζ Γκεκτάς: Φυλάκιση 19 μηνών για εξύβριση Ερντογάν - Η ατάκα που έφερε γέλια στη δίκη

Ντενίζ Γκεκτάς: Φυλάκιση 19 μηνών για εξύβριση Ερντογάν - Η ατάκα που έφερε γέλια στη δίκη

Ο 32χρονος stand-up κωμικός, γνωστός για το σαρκαστικό του χιούμορ, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του για τον επίμαχο πολιτικό χαρακτηρισμό. 

Κώστας Λίμα: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του ποδοσφαιριστή από το σοβαρό τροχαίο - Διέφυγε τον κίνδυνο

Κώστας Λίμα: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του ποδοσφαιριστή από το σοβαρό τροχαίο - Διέφυγε τον κίνδυνο

Ο  32χρονος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση 

«Αν δεν κάνουμε γρήγορα πλασμαφαίρεση, θα γίνεις γκέι» – Νέα μαρτυρία για τη γιατρό του Μαζωνάκη

«Αν δεν κάνουμε γρήγορα πλασμαφαίρεση, θα γίνεις γκέι» – Νέα μαρτυρία για τη γιατρό του Μαζωνάκη

«Βλέπω, λέει, ότι έχεις λίγο θηλυκότητα πάνω σου» 

Τούρκος συνταξιούχος αστυνομικός αυτοκτόνησε σε διαδήλωση – Η σύνταξη δεν του έφτανε να ζήσει

Τούρκος συνταξιούχος αστυνομικός αυτοκτόνησε σε διαδήλωση – Η σύνταξη δεν του έφτανε να ζήσει

Οι Τούρκοι συνταξιούχοι φώναζαν: «Ζητάμε τα δικαιώματά μας, όχι φιλανθρωπία» 

Σκάνδαλο AI στην Ιταλία: Πολιτικός αντίπαλος της Μελόνι «έγδυσε» ψηφιακά γυναίκα βουλευτή

Σκάνδαλο AI στην Ιταλία: Πολιτικός αντίπαλος της Μελόνι «έγδυσε» ψηφιακά γυναίκα βουλευτή

Ο πρώην στρατηγός Ρομπέρτο Βανάτσι που βρίσκεται πίσω από το κόμμμα Futuro Nazionale, κατηγορείται για «χυδαία» και προσβλητική συμπεριφορά - Δημοσίευσε πρόσφατα το μανιφέστο του όπου τάσσεται υπέρ της «μεσογειακής πατριαρχίας» 

Κονγκό: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου πολιτικό

Κονγκό: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου πολιτικό

Αγνωστοι λεηλάτησαν και πυρπόλησαν το σπίτι του πολιτικού στο Μπουτέμπο, ενώ η επιδημία Έμπολα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έχει ξεπεράσει τους 3.900 νεκρούς. 

Απίστευτες εικόνες στο Λασίθι: Η βροχή «έκοψε» δρόμους και προκάλεσε κατολισθήσεις - Βίντεο

Απίστευτες εικόνες στο Λασίθι: Η βροχή «έκοψε» δρόμους και προκάλεσε κατολισθήσεις - Βίντεο

Πολίτες έβγαζαν πέτρες με τα χέρια από τον δρόμο 

Βρετανία: Νεκρή 36χρονη και τα 3 παιδιά της σε φωτιά - Εξερράγη μπαταρία λιθίου

Βρετανία: Νεκρή 36χρονη και τα 3 παιδιά της σε φωτιά - Εξερράγη μπαταρία λιθίου

Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε ραγδαία τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας στο Μέρσεϊσαϊντ λόγω θερμικής εκτροπής της μπαταρίας, ενώ ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται με εγκαύματα. 

Ο Βασίλης Προδρόμου live στον Σταυρό του Νότου Club στις 16 Οκτωβρίου

Ο Βασίλης Προδρόμου live στον Σταυρό του Νότου Club στις 16 Οκτωβρίου

Ο τραγουδιστής παρουσιάζει τη συναυλία «Ριχ` τε με μες στα δοξάρια» με τη μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Σίντου και ένα κουαρτέτο εγχόρδων. 

Νεπάλ: Η στιγμή που σπίτι καταρρέει και παρασύρεται από ορμητικά νερά – Τρομακτικό βίντεο

Νεπάλ: Η στιγμή που σπίτι καταρρέει και παρασύρεται από ορμητικά νερά – Τρομακτικό βίντεο

Βίντεο δείχνει σπίτι να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, λίγες εβδομάδες μετά τη φονική πλημμύρα με 1.300 νεκρούς στα σύνορα Νεπάλ-Κίνας. 

Ώρες κοινής ησυχίας: Πότε αλλάζουν - Τι ποινές προβλέπονται

Ώρες κοινής ησυχίας: Πότε αλλάζουν - Τι ποινές προβλέπονται

Οι περιορισμοί ισχύουν και το μεσημέρι, από τις 15:30 έως τις 17:30, σε δρόμους, πλατείες και δημόσιους χώρους. 

Καιρός: Πότε έρχονται δυνατές βροχές - Ποια περιοχή μπαίνει στο «στόχαστρο»

Καιρός: Πότε έρχονται δυνατές βροχές - Ποια περιοχή μπαίνει στο «στόχαστρο»

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς αναλύει τις αποκλίσεις των μοντέλων ICON-EU, ECMWF και GFS για την ένταση των φαινομένων τις επόμενες ημέρες. 

Μαζωνάκης: Νοσηλεύτρια άλλαξε κατάθεση – Ο γιατρός είπε «είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι»

Μαζωνάκης: Νοσηλεύτρια άλλαξε κατάθεση – Ο γιατρός είπε «είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι»

Η κατάθεση της 61χρονης νοσηλεύτριας του ιατρείου της Καρνεάδου εμφανίζει αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική της μαρτυρία, ενώ αναμένεται και η κατάθεση ουκρανής υπαλλήλου. 

Νεκρός ο παλαιστής Μπέντζαμιν Σάτερλι σε ηλικία 40 ετών

Νεκρός ο παλαιστής Μπέντζαμιν Σάτερλι σε ηλικία 40 ετών

Ο θάνατος του Βρετανού αθλητή επιβεβαιώθηκε μία ημέρα μετά τη συμμετοχή του στη διοργάνωση «All Out» της AEW στο Σικάγο 

Nations League: Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες της Ιρλανδίας στον αγώνα με το Ισραήλ

Nations League: Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες της Ιρλανδίας στον αγώνα με το Ισραήλ

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Ιρλανδίας και ο παίκτης που αρνήθηκε να αγωνιστεί - Τα μηνύματα σεβασμού προς τα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα 

Πανεπιστήμιο Πατρών: 400 φοιτητές δεν εγγράφηκαν λόγω ακρίβειας – Αδεια έδρανα και στην Ιατρική

Πανεπιστήμιο Πατρών: 400 φοιτητές δεν εγγράφηκαν λόγω ακρίβειας – Αδεια έδρανα και στην Ιατρική

Ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας προειδοποιεί για κατάρρευση των εισακτέων έως το 2040 και ανοίγει το ζήτημα συγχωνεύσεων τμημάτων. 

Επιχείρηση Vivaldi: Η Ουκρανία ανακατέλαβε τρία ακόμη χωριά στο Ντονέτσκ και άλλων 51 τ. χλμ.

Επιχείρηση Vivaldi: Η Ουκρανία ανακατέλαβε τρία ακόμη χωριά στο Ντονέτσκ και άλλων 51 τ. χλμ.

Η επιχείρηση, που φαίνεται να ξεκίνησε από τα τέλη της άνοιξης, έχει αποδώσει συνολικά 176 τ.χλμ. εδάφους και πάνω από 2.000 ρωσικές απώλειες, σύμφωνα με το Κίεβο. 

Τρεις επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ και στελεχών της σε Κυψέλη, Δάφνη και Μαρούσι

Τρεις επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ και στελεχών της σε Κυψέλη, Δάφνη και Μαρούσι

Στόχοι έγιναν τα πολιτικά γραφεία του Ανδρέα Λοβέρδου στη Δάφνη και του Νίκου Παπαθανάση στο Μαρούσι, καθώς και τα γραφεία της ΝΔ στην Κυψέλη 

Πετρέλαιο: Ανοδος 4% στα 108,4 δολάρια μετά το «όχι» Τραμπ στο Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ

Πετρέλαιο: Ανοδος 4% στα 108,4 δολάρια μετά το «όχι» Τραμπ στο Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ

Η απόρριψη της πρότασης της Τεχεράνης για τα Στενά του Ορμούζ επαναφέρει το γεωπολιτικό ασφάλιστρο στην τιμή του πετρελαίου. 

Αχαΐα: Προφυλακίστηκε 50χρονος για σeξουαλική κακοποίηση κορών και ανιψιών του

Αχαΐα: Προφυλακίστηκε 50χρονος για σeξουαλική κακοποίηση κορών και ανιψιών του

Η Εισαγγελία Πατρών διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ενώ οι αρχές ερευνούν αν υπάρχουν κι άλλα θύματα στο ευρύτερο περιβάλλον του κατηγορουμένου. 

Δίπλωμα οδήγησης: Κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη βάζουν τέλος στο «αλισβερίσι»

Δίπλωμα οδήγησης: Κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη βάζουν τέλος στο «αλισβερίσι»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Γιώργος Κώτσηρας εξήγησε πώς θα ψηφιοποιηθεί η πρακτική εξέταση, ενώ ανακοίνωσε αύξηση δρομολογίων στο Μετρό και τα λεωφορεία. 

Λαβρόφ: Νέες απειλές κατά της Ευρώπης - «Ο πόλεμος θα είναι σύντομος» αν επιτεθούν στη Ρωσία

Λαβρόφ: Νέες απειλές κατά της Ευρώπης - «Ο πόλεμος θα είναι σύντομος» αν επιτεθούν στη Ρωσία

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών άφησε υπαινιγμούς για πυρηνική κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του Γιόχαν Βάντεφουλ, ενώ κατηγόρησε το Βερολίνο για αναβίωση του «ναζισμού». 

Η Καρυστιανού είναι στα ευρήματα του Medwatch, αποκάλυψε ο Γεωργιάδης - «Διαφημίζει ότι είναι κβαντική γιατρός και έχει μηχάνημα βιοανάδρασης»

Η Καρυστιανού είναι στα ευρήματα του Medwatch, αποκάλυψε ο Γεωργιάδης - «Διαφημίζει ότι είναι κβαντική γιατρός και έχει μηχάνημα βιοανάδρασης»

«Η κυρία Καρυστιανού προσπαθεί ως γιατρός να πουλήσει κάτι εναλλακτικό, οι γιατροί θα κρίνουν αν μπορεί να βλάψει ένα παιδί» εξήγησε ο Αδωνις Γεωργιάδης 

Stalker στη Θεσσαλονίκη «βομβάρδιζε» με μηνύματα στο IRIS την πρώην

Stalker στη Θεσσαλονίκη «βομβάρδιζε» με μηνύματα στο IRIS την πρώην

«Με είχε μπλοκάρει από παντού» είπε στο δικαστήριο ο 35χρονος - Η κοπέλα τον είχε μπλοκάρει από τα social media 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά σε καφετέρια σε ισόγειο πολυκατοικίας -Εξετάζεται εμπρηστική επίθεση

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά σε καφετέρια σε ισόγειο πολυκατοικίας -Εξετάζεται εμπρηστική επίθεση

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/9) με τις Αρχές να έχουν συλλέξει ήδη βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενες επιχειρήσεις 

Νίκη Εθνικής Ελλάδος: Προκλητικό δημοσίευμα από τη Bild

Νίκη Εθνικής Ελλάδος: Προκλητικό δημοσίευμα από τη Bild

«Ένας ποδοσφαιρικός νάνος έβαλε φρένο στον Κλοπ» 

Εθνική Ελλάδας: Kέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Γερμανία με 0-1 στο Αουγκσμπουργκ

Εθνική Ελλάδας: Kέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Γερμανία με 0-1 στο Αουγκσμπουργκ

Έπος της Εθνικής με ιστορικό διπλό στο Αουγκσμπουργκ 

Πέθανε η Ελένη Προκοπίου: Η ηθοποιός και χορεύτρια των 23 ταινιών έφυγε στα 87 έτη

Πέθανε η Ελένη Προκοπίου: Η ηθοποιός και χορεύτρια των 23 ταινιών έφυγε στα 87 έτη

Η καριέρα της ξεκίνησε ως χορεύτρια στην ηλικία των 6 ετών και σφραγίστηκε από τη συνεργασία της με τη Φίνος Φιλμ, πριν αποσυρθεί οριστικά μετά τον γάμο της. 

Φωτιά σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία επεκτάθηκε σε πολυκατοικία, απεγκλωβίστηκαν αρκετά άτομα

Φωτιά σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία επεκτάθηκε σε πολυκατοικία, απεγκλωβίστηκαν αρκετά άτομα

Ακούστηκε έκρηξη από το ισόγειο πριν τη φωτιά 

Αννα Βίσση: Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη στη συναυλία της στο ΟΑΚΑ - Τα σπαρακτικά λόγια και η αφιέρωσή της

Αννα Βίσση: Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη στη συναυλία της στο ΟΑΚΑ - Τα σπαρακτικά λόγια και η αφιέρωσή της

Μπροστά σε 95.000 θεατές, η Αννα Βίσση σταμάτησε το show για να μιλήσει για τον αείμνηστο τραγουδιστή και ερμήνευσε το «Σάββατο» μόνο με πιάνο. 

Αννα Βίσση: Λαοθάλασσα 95.000 θεατών στο ΟΑΚΑ - Η στιγμή που συγκίνησε το στάδιο

Αννα Βίσση: Λαοθάλασσα 95.000 θεατών στο ΟΑΚΑ - Η στιγμή που συγκίνησε το στάδιο

Περισσότεροι από 95.000 φαν κατέκλυσαν το στάδιο για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. 

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής «σπάει» τη σιωπή του - «Τίποτα δεν θα είχε γίνει»

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής «σπάει» τη σιωπή του - «Τίποτα δεν θα είχε γίνει»

Ο υπνοθεραπευτής ισχυρίζεται ότι στη μοιραία φωτογραφία που έλαβε από τη Γάκα, ο ίδιος νόμιζε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ζωντανός 

«Godzilla» Ελ Νίνιο: Σπάει τα ρεκόρ ζέστης - Φόβοι για 451.000 θανάτους έως το 2027

«Godzilla» Ελ Νίνιο: Σπάει τα ρεκόρ ζέστης - Φόβοι για 451.000 θανάτους έως το 2027

Η ανθρωπογενής υπερθέρμανση ενισχύει το φαινόμενο κατά 36%, προκαλώντας παγκόσμιο συναγερμό για ακραίους καύσωνες, ξηρασίες και ελλείψεις τροφίμων. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services