«Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί, γιατί τα λένε αυτά;»
Κιβωτός του Κόσμου: Νέες δηλώσεις από τον «εξαφανισμένο» πατέρα Αντώνιο
Κιβωτός του Κόσμου: Νέες δηλώσεις από τον «εξαφανισμένο» πατέρα Αντώνιο - «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί, γιατί τα λένε αυτά;»

«Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;» δηλώνει ο πατέρας Αντώνιος στο Star.

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα αναφέρει: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Δηλώσεις πάντως έκαναν και οι συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου. «Δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα», σχολιάζουν.

«Έχουμε κάνει την έρευνά μας και όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη»

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας Αντώνιος μίλησε πρώτη φορά για τις καταγγελίες εις βάρος του στην ΕΡΤ, πριν από πέντε ημέρες, τονίζοντας τότε: «Είμαστε λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλο αυτό το μεγάλο κύμα καταγγελιών. Έχουμε κάνει την έρευνά μας και όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη. Είμαι αγανακτισμένος».

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ξαφνικά ένα έργο 25 ετών κατηγορείται από τον καθένα χωρίς αποδείξεις και έλεγχο» τόνισε και ζήτησε σεβασμό, καθώς στην «Κιβωτό του Κόσμου» ζουν πολλά παιδιά.

«Έχουμε ακούσει ότι παιδιά ήταν σε καταναγκαστική εργασία, για την επαφή των παιδιών με τη γη και τα ζώα, σε προγράμματα παιδαγωγικά που έχουμε δημιουργήσει. Οι δομές μας είναι πρότυπες μέσα σε αγροκτήματα, για να παίρνουν τα παιδιά ειδικότητες και τη μαθητεία τους σε εργαστήρια που υπάρχουν. Ακούσαμε ότι τα παιδιά είναι έγκλειστα και δεν έχουν επαφές με τους γύρω τους, ενώ πηγαίνουν στο σχολείο», πρόσθεσε.

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Αυτά που σας λέω είναι από δημοσιεύματα που έχουμε διαβάσει, σε αυτά σας απαντούμε και έχουμε πέσει από τα σύννεφα», υπογράμμισε σε ερώτηση για το αν πάει το μυαλό του σε πρόσωπα που θα μπορούσαν να εργάζονται στις δομές και να είναι αυτοί που καταγγέλλονται.

Σε ερώτηση γιατί τα παιδιά δεν μίλησαν στον ίδιο αλλά στις Αρχές, απάντησε ότι έχει πολύ καλή σχέση με όλα τα παιδιά. «Πολλές φορές είμαι ο κυματοθραύστης» είπε ο πατέρας Αντώνιος.

«Πολλές φορές μπορεί να συγκρουστούμε με παιδιά, γιατί δεν θα επιτρέψουμε παραβατικές συμπεριφορές. Αυτό είναι μια επίπονη διαδικασία, που κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε» συμπλήρωσε.

«Επί 25 χρόνια, ξέρετε, έχουμε τεράστια εμπειρία και γνωρίζουμε. Ξέρω πολύ καλά αυτό που σας λέω. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μιλούν χωρίς να έχουν την εμπειρία που εμείς έχουμε. Έχουμε δώσει την ψυχή μας. Ζούμε μέσα στο έργο. Θέλω να έχω πάντοτε την ενημέρωση, τη δική μου επαφή και γνώμη», τόνισε.

Σε ερώτηση αν έχει κάνει κάποιο λάθος ο πατέρας Αντώνιος υπογράμμισε πως: «Έχω δώσει τη ζωή μου, αυτό μόνο μπορώ να σας πω. Δεν ξέρω αν αυτό είναι λάθος». «Να μην υπάρξει άλλος άνθρωπος να βρεθεί σε αυτή τη θέση» ευχήθηκε.

Η πρεσβυτέρα από πλευράς της τόνισε, στην ΕΡΤ πριν από πέντε ημέρες, ότι πιστεύει ότι υπάρχουν συμφέροντα πίσω από τις καταγγελίες και ότι τα παιδιά που μίλησαν στις Αρχές μπορεί να είναι υποκινούμενα.

«Ήθελα να σας πω κι εγώ κάτι, σαν πρόεδρος της Κιβωτού να εκφράσω την αγανάκτηση και τη λύπη του συμβουλίου μας. Αυτό το θέμα πήρε τόσο φοβερές διαστάσεις, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε κάτι. Την καταγγελία τη μάθαμε χθες το μεσημέρι από τα κανάλια», σχολίασε.

«Είμαστε δύο άνθρωποι που δώσαμε τη ζωή μας, δουλεύουμε 25 χρόνια με παιδιά και κανείς δεν βρέθηκε να πει κάτι για εμάς. Οι δομές μας έχουν υποστεί ελέγχους από παντού. Είμαι αγανακτισμένη», είπε.

«Όλα αυτά που βγαίνουν είναι ανυπόστατα. Βάλλεται ένας οργανισμός, επειδή κάποιο παιδί είχε την κακία να πάει να καταθέσει αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε και εκτίμησε ότι κάποια παιδιά εκδικούνται λόγω του ότι δεν τους επετράπη η παραβατική συμπεριφορά στην «Κιβωτό».

Για το πώς προσπαθούν να περιορίσουν παραβατικές συμπεριφορές παιδιών κι αν υπάρχουν τιμωρίες, είπε ότι: «Προσπαθούμε με κάθε τρόπο. Ο πάτερ είναι συνεχώς πάνω από το κεφάλι τους. Προσπαθούμε να σταματήσουμε κάποια παιδιά που έχουν πάρει τον κατήφορο».

«Ξεσκόνισαν» τα βιβλία της «Κιβωτού» τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας

Εκτός από τις καταγγελίες που έρχονται «βροχή» για τις κακοποιήσεις, τόσο από πρώην τρόφιμους της οργάνωσης, όσο και από εργαζομένους, το ίδιο αποκαλυπτικά είναι και τα οικονομικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός έλεγχος της «Κιβωτού» έδειξε ότι την περίοδο 2017 – 2021, οι δωρεές στην οργάνωση άγγιξαν το αστρονομικό ποσό των 27,7 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, η Οργάνωση έλαβε κρατική επιχορήγηση 100.000 ευρώ το ίδιο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά, την ώρα που η «Κιβωτός» στο site της ζητούσε συνεχώς δωρεές και μάλιστα εμφάνιζε ελλείψεις στην κάλυψη αναγκών όπως η στέγαση, η θέρμανση και άλλες ανάγκες των δομών που ζητούσε από τους δωρητές να τις καλύψουν.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1310750/kivotos-tou-kosmou-nees-diloseis-patera-adoniou-den-ekana-pote-kako-se-kanena-paidi-giati-ta-lene-auta/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
EasyJet: Φωτιά σε αεροσκάφος στο Μιλάνο από power bank - Εκκενώθηκαν 146 επιβάτες με τσουλήθρες

EasyJet: Φωτιά σε αεροσκάφος στο Μιλάνο από power bank - Εκκενώθηκαν 146 επιβάτες με τσουλήθρες

Ο κυβερνήτης του Airbus A320 έδωσε σήμα mayday, δύο επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και το αεροδρόμιο Μαλπένσα έκλεισε για μία ώρα. 

Νέο hub επικοινωνίας: Η Ράνια Χαρτοφύλακα ιδρύει την Briefcase Communication

Νέο hub επικοινωνίας: Η Ράνια Χαρτοφύλακα ιδρύει την Briefcase Communication

Η νέα εταιρεία παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και digital marketing σε brands και οργανισμούς. 

Πήγε στο Μπαλί, έκανε sex στο δρόμο και το πλήρωσε με 10 χρόνια απαγόρευσης από τη χώρα - Η αντίδραση των ντόπιων

Πήγε στο Μπαλί, έκανε sex στο δρόμο και το πλήρωσε με 10 χρόνια απαγόρευσης από τη χώρα - Η αντίδραση των ντόπιων

Ο 27χρονος Αυστραλός και η σύντροφός του καταγράφηκαν από κάμερα σε περιοχή της Βόρειας Κούτα, με τις ινδονησιακές αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του στο αεροδρόμιο λίγες ημέρες αργότερα. 

Σχολεία: Γιατί ανοίγουν κάθε χρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου - Η υπουργική απόφαση του 1982

Σχολεία: Γιατί ανοίγουν κάθε χρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου - Η υπουργική απόφαση του 1982

Η καθιέρωση της συγκεκριμένης μέρας για την έναρξη των μαθημάτων εξυπηρέτησε πρακτικές ανάγκες της εποχής, από τον τουρισμό μέχρι τις αγροτικές εργασίες. 

Θάνατος Μαζωνάκη: Στον εισαγγελέα οι δύο γιατροί - Οι 3 κρίσιμες ώρες και η νεκροψία

Θάνατος Μαζωνάκη: Στον εισαγγελέα οι δύο γιατροί - Οι 3 κρίσιμες ώρες και η νεκροψία

Οι αρχές εξετάζουν λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν στο ιδιωτικό ιατρείο, με το ενδεχόμενο αναβάθμισης της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία να παραμένει ανοιχτό. 

Κρυφά ραντάρ της Τροχαίας: Γιατί ακυρώνουν το Waze - Η λειτουργία που σαρώνει 6 λωρίδες

Κρυφά ραντάρ της Τροχαίας: Γιατί ακυρώνουν το Waze - Η λειτουργία που σαρώνει 6 λωρίδες

Η Ελληνική Αστυνομία ενεργοποιεί προηγμένους 3D καταγραφείς ταχύτητας, οι οποίοι αλλάζουν συνεχώς θέση και βάζουν στο στόχαστρο αυτόματα ακόμα και τους παραβάτες της ΛΕΑ. 

Επίδομα παιδιού: Αν περιμένετε την 4η δόση, προσοχή: η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ κλείνει σήμερα για να ξεκινήσει η εκκαθάριση!

Επίδομα παιδιού: Αν περιμένετε την 4η δόση, προσοχή: η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ κλείνει σήμερα για να ξεκινήσει η εκκαθάριση!

Προσωρινή διακοπή αιτήσεων για το Α21 προκειμένου να προχωρήσει η εκκαθάριση, με το χρονοδιάγραμμα των επόμενων πληρωμών να φτάνει μέχρι τον Δεκέμβριο. 

11η Σεπτεμβρίου: 25 χρόνια μετά, η Νέα Υόρκη τιμά τα 2.983 θύματα στο Σημείο Μηδέν

11η Σεπτεμβρίου: 25 χρόνια μετά, η Νέα Υόρκη τιμά τα 2.983 θύματα στο Σημείο Μηδέν

Στο Σημείο Μηδέν πραγματοποιείται η κεντρική εκδήλωση μνήμης υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ θα βρίσκεται στο Πεντάγωνο και ο δήμος δημοσιοποίησε 170.000 σελίδες αρχείων για την ποιότητα του αέρα μετά τις επιθέσεις. 

Ενοίκια: Νέα ανατροπή στις πληρωμές μέσω τραπεζών λόγω ΜΙΔΑ

Ενοίκια: Νέα ανατροπή στις πληρωμές μέσω τραπεζών λόγω ΜΙΔΑ

Η ΠΟΜΙΔΑ ζητά τουλάχιστον έξι μήνες αναβολή μετά την ενεργοποίηση του Μητρώου Ιδιοκτησίας, ενώ εκκρεμεί ακόμη η σχετική υπουργική απόφαση. 

Αλβανία: Μπήκαν με καλάσνικοφ σε καφέ για καβγά – Ο ιδιοκτήτης αφόπλισε τον δράστη

Αλβανία: Μπήκαν με καλάσνικοφ σε καφέ για καβγά – Ο ιδιοκτήτης αφόπλισε τον δράστη

Το επεισόδιο στη Βελίπογια ξεκίνησε από διαπληκτισμό με ανήλικο σερβιτόρο, ο οποίος κάλεσε ενόπλους για αντίποινα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί 

Εφιάλτης στην Οκλαχόμα: 27χρονος άλειφε περιττώματα σε κλινική - Τι έγραφε στους κάδους

Εφιάλτης στην Οκλαχόμα: 27χρονος άλειφε περιττώματα σε κλινική - Τι έγραφε στους κάδους

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην Τάλσα ζούσε μια καθημερινή κόλαση, μέχρι που οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη. 

Φρίκη στην Κέρκυρα: 51χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής του

Φρίκη στην Κέρκυρα: 51χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής του

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από ιατρική εξέταση του παιδιού, με τον κατηγορούμενο να οδηγείται στον εισαγγελέα και να λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί. 

Αλλάζει ο καιρός: Η πρόγνωση Κολυδά για τις καταιγίδες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται πρώτες

Αλλάζει ο καιρός: Η πρόγνωση Κολυδά για τις καταιγίδες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται πρώτες

Ο διευθυντής της ΕΜΥ εξηγεί πώς θα εξελιχθεί η πρώτη οργανωμένη μεταβολή του Σεπτεμβρίου, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας να διαδέχεται το παρατεταμένο καλοκαιρινό σκηνικό. 

ΗΠΑ σε ΝΑΤΟ: Ζητούν αποχώρηση από το ICC - «Θα παρακολουθούμε ποιοι είναι στο πλευρό μας»

ΗΠΑ σε ΝΑΤΟ: Ζητούν αποχώρηση από το ICC - «Θα παρακολουθούμε ποιοι είναι στο πλευρό μας»

Η κυβέρνηση Τραμπ εντείνει τις πιέσεις προς τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη, ζητώντας να σταματήσουν κάθε υποστήριξη προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, με τη Γαλλία και την Ολλανδία να αντιδρούν. 

Ryanair: Αμφισβητεί ότι «ρούφηξε» επιβάτη παράθυρο σε πτήση από Ελλάδα - Τι υποστηρίζει

Ryanair: Αμφισβητεί ότι «ρούφηξε» επιβάτη παράθυρο σε πτήση από Ελλάδα - Τι υποστηρίζει

Ο διευθύνων σύμβουλος Μάικλ Ο`Λίρι δίνει τη δική του εκδοχή για το σοβαρό ατύχημα του Ιουλίου, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες των αμερικανικών Αρχών. 

Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

Η Ασφάλεια Αθηνών κατέσχεσε συσκευές πλασμαφαίρεσης χωρίς άδεια, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναβλήθηκε για την Παρασκευή. 

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή - Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή - Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη αναβλήθηκε για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες. Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή όρισε τεχνικό 

Νέα Υόρκη: Drone show «ζωντανεύει» τους Δίδυμους Πύργους με 2.977 φώτα για την 11η Σεπτεμβρίου

Νέα Υόρκη: Drone show «ζωντανεύει» τους Δίδυμους Πύργους με 2.977 φώτα για την 11η Σεπτεμβρίου

Στο New York Harbor, οικογένειες θυμάτων και μέλη του FDNY συμμετείχαν στη μνημειακή εκδήλωση δύο ημέρες πριν τη 25η επέτειο της τραγωδίας. 

Νέα ανακάλυψη «ταιριάζει» με τη Βίβλο για τη δημιουργία των ουρανών

Νέα ανακάλυψη «ταιριάζει» με τη Βίβλο για τη δημιουργία των ουρανών

Η μελέτη της δρος Adeene Denton δημοσιεύτηκε στο The Astrophysical Journal Letters, όμως οι ερευνητές διευκρινίζουν πως δεν αποδεικνύει τη βιβλική αφήγηση. 

Αποκάλυψη Reuters: Ρωσικά βαθυσκάφη δοκίμασαν στην Αρκτική τεχνολογία σαμποτάζ υποθαλάσσιων καλωδίων

Αποκάλυψη Reuters: Ρωσικά βαθυσκάφη δοκίμασαν στην Αρκτική τεχνολογία σαμποτάζ υποθαλάσσιων καλωδίων

Το Reuters αποκαλύπτει ρωσική επιχείρηση της GUGI κοντά στο Σβάλμπαρντ, ενώ Windward καταγράφει 13.079 ύποπτες κινήσεις πλοίων πάνω από υποδομές το 2025. 

Κότσιρας: Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας του με τον Μαζωνάκη - Τι του αφιέρωσε επί σκηνής

Κότσιρας: Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας του με τον Μαζωνάκη - Τι του αφιέρωσε επί σκηνής

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 54χρονου τραγουδιστή, ο συνάδελφός του τον αποχαιρέτησε από τη σκηνή της Κύπρου ερμηνεύοντας το «Ανήκω σε μένα». 

Πλασμαφαίρεση: Σε ποια νοσοκομεία γίνεται – Η Παγώνη μιλά για τον θάνατο Μαζωνάκη

Πλασμαφαίρεση: Σε ποια νοσοκομεία γίνεται – Η Παγώνη μιλά για τον θάνατο Μαζωνάκη

Η γιατρός Ματίνα Παγώνη εξηγεί ότι το ιατρείο ήταν απλό παθολογικό, χωρίς προσωπικό και υποδομή για την εξειδικευμένη μέθοδο 

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κατάθεση της γιατρού - «Μπέρδευε τα λόγια του, δεν ήταν καλά»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κατάθεση της γιατρού - «Μπέρδευε τα λόγια του, δεν ήταν καλά»

Ο τραγουδιστής υπέστη ανακοπή σε ιατρείο στο Κολωνάκι και πέθανε σε ηλικία 54 ετών 

Αιχμές Αδωνι Γεωργιάδη για την κλινική όπου υπέστη ανακοπή ο Μαζωνάκης: Δεν είχε άδεια για πλασμαφαίρεση, ζήτησα έρευνα

Αιχμές Αδωνι Γεωργιάδη για την κλινική όπου υπέστη ανακοπή ο Μαζωνάκης: Δεν είχε άδεια για πλασμαφαίρεση, ζήτησα έρευνα

Κάνει λόγο για «υποτιθέμενη κλινική» και επισημαίνει ότι είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου στο οποίο «δεν επιτρέπεται να διενεργείται μία τέτοια ιατρική πράξη» όπως η πλασμαφαίρεση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί ο άτυχος τραγουδιστής 

Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν πρόλαβε τη δικαστική δικαίωση που ήταν «προ των πυλών»

Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν πρόλαβε τη δικαστική δικαίωση που ήταν «προ των πυλών»

Ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Λυκούδης, περιέγραψε την τελευταία επικοινωνία και την ευδιάθετη διάθεση του τραγουδιστή λίγες μέρες πριν τον θάνατό του. 

Φώκια έκανε… κράτηση σε σκάφος στα Καμένα Βούρλα – Η απρόσμενη βραδινή επισκέπτρια της μαρίνας

Φώκια έκανε… κράτηση σε σκάφος στα Καμένα Βούρλα – Η απρόσμενη βραδινή επισκέπτρια της μαρίνας

Ξάπλωσε στην πλώρη και απόλαυσε την ησυχία της 

Τι είναι η πλασμαφαίρεση στην οποία φέρεται να υποβλήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγο πριν την ανακοπή

Τι είναι η πλασμαφαίρεση στην οποία φέρεται να υποβλήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγο πριν την ανακοπή

Τι είναι το πλάσμα του αίματος - Πώς γίνεται η πλασμαφαίρεση 

Τροχαίο με λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο σε δύο από τις τραυματίες - Στο χειρουργείο η 21χρονη

Τροχαίο με λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο σε δύο από τις τραυματίες - Στο χειρουργείο η 21χρονη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου πήραν οι δύο από τις τέσσερις γυναίκες που τραυματίστηκαν όταν δύο λεωφορεία έπεσαν πάνω σε στάση το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9) στη Θεσσαλονίκη. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Έφοδος της Ασφάλειας στο ιατρείο αντιγήρανσης στο Κολωνάκι

Γιώργος Μαζωνάκης: Έφοδος της Ασφάλειας στο ιατρείο αντιγήρανσης στο Κολωνάκι

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν την είσοδο και αναμένεται να αναζητήσουν φακέλους, σκευάσματα και ιατρικά ιστορικά. 

Apple Event 2026: H παρουσίαση του iPhone 18 και του πρώτου foldable iPhone

Apple Event 2026: H παρουσίαση του iPhone 18 και του πρώτου foldable iPhone

Το «Surprise and shine» μεταδίδεται δωρεάν από το Apple Park, με φήμες για νέα Apple Watch και αλλαγές σε όλο το οικοσύστημα της εταιρείας. 

Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Συγκλονισμένη η οικογένειά του στο «ΕΛΠΙΣ»

Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Συγκλονισμένη η οικογένειά του στο «ΕΛΠΙΣ»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς σφυγμό το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου. 

Mistral: Η απάντηση της Ευρώπης στην τεχνητή νοημοσύνη - Πως προκαλεί τα αμερικανικά και κινεζικά συστήματα

Mistral: Η απάντηση της Ευρώπης στην τεχνητή νοημοσύνη - Πως προκαλεί τα αμερικανικά και κινεζικά συστήματα

Με επικεφαλής τη Samsung Electronics, η γαλλική start-up εξασφάλισε νέα κεφάλαια για να αποτελέσει το ευρωπαϊκό αντίπαλο δέος απέναντι στους αμερικανικούς κολοσσούς. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πέθανε ο τραγουδιστής – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ

Γιώργος Μαζωνάκης: Πέθανε ο τραγουδιστής – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατροί επιχείρησαν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. 

Καρέτσας: Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

Καρέτσας: Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

Ο 18χρονος μέσος αποχώρησε με φορείο στο 22` του Ντόρτμουντ-Βιγιαρεάλ για το Champions League, όμως οι πρώτες εξετάσεις καθησυχάζουν. 

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας κάτω από 30 βαθμούς την Κυριακή - Φθινόπωρο με καταιγίδες

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας κάτω από 30 βαθμούς την Κυριακή - Φθινόπωρο με καταιγίδες

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και τιμές έως 36 βαθμών την Παρασκευή, πριν η μεγάλη μεταβολή του καιρού γενικευτεί από τη Δευτέρα. 

Απάτη 40 εκατ. ευρώ με παράνομες επιστροφές φόρου: 46 πρόσωπα, 152 εταιρείες στο στόχαστρο

Απάτη 40 εκατ. ευρώ με παράνομες επιστροφές φόρου: 46 πρόσωπα, 152 εταιρείες στο στόχαστρο

Η Αρχή Ξεπλύματος Χρήματος «πάγωσε» την περαιτέρω εκταμίευση, ενώ 16 εκατ. ευρώ είχαν ήδη καταβληθεί σε δίκτυο που δρούσε το 2023-2024. 

Διπλό φονικό στο Αίγιο: Στην αυτοχειρία της 54χρονης καταλήγουν οι Αρχές με 34 τραύματα

Διπλό φονικό στο Αίγιο: Στην αυτοχειρία της 54χρονης καταλήγουν οι Αρχές με 34 τραύματα

Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν τα ίχνη DNA και τα αποτυπώματα, καθώς οι Αρχές δεν εντοπίζουν εμπλοκή τρίτου προσώπου. 

Μια συγκινητική ιστορία: Ελληνίδα γέννησε στα 54 της, από έμβρυο κατεψυγμένο 22 χρόνια, λίγο μετά τον χαμό του γιου της

Μια συγκινητική ιστορία: Ελληνίδα γέννησε στα 54 της, από έμβρυο κατεψυγμένο 22 χρόνια, λίγο μετά τον χαμό του γιου της

Η 54χρονη έχασε τον 21χρονο γιο της σε τροχαίο πέρυσι και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα κατεψυγμένα έμβρυα του 2004 στην κλινική «Γένεσις Αθηνών». 

Χαλκιδική: Βάναυσος ξυλοδαρμός 27χρονου Γερμανού τουρίστα σε beach bar - Βίντεο

Χαλκιδική: Βάναυσος ξυλοδαρμός 27χρονου Γερμανού τουρίστα σε beach bar - Βίντεο

Οι δύο δράστες, 21 και 25 ετών, ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ερωtικής αντιζηλίας πίσω από την επίθεση. 

Λεωφορείο έπεσε σε στάση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τέσσερις τραυματίες

Λεωφορείο έπεσε σε στάση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τέσσερις τραυματίες

Αστικό λεωφορείο έπεσε σε στάση όπου περίμενε κόσμος έπειτα από σύγκρουση με δεύτερο λεωφορείο - Οι τραυματίες φέρεται να έχουν υποστεί κατάγματα 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services