Θα επηρεαστούν η κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.
Aπό το απόγευμα της Δευτέρας ένα νέο κύμα κακοκαιρίας καταφθάνει από τα δυτικά της χώρας. Ετσι θα έχουμε βροχές σε Ιόνιο, Ήπειρο, Στερεά και Πελοπόννησο και το ξημέρωμα της Τρίτης οι βροχές θα ενταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Το απόγευμα της Τρίτης οι μπόρες θα παραμείνουν στα δυτικά, τα βόρεια και τα ανατολικά της χώρας, ενώ και η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει.
Ο καιρός σήμερα
Αρχικά θα εκδηλωθούν βροχές κυρίως στη Μακεδονία, στα δυτικά της Θράκης και στη Θεσσαλία ενώ βροχές και καταιγίδες με πιθανότητα σποραδικών χαλαζοπτώσεων αναμένονται στο Βόρειο, Ανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Από το μεσημέρι κι έπειτα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και βροχές σε όλη τη χώρα με σταδιακή εξασθένηση. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες και κατά τόπους θα σημειωθούν λασποβροχές.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και Θράκη από 7 έως 15, στη Θεσσαλία από 6 έως 19, στην Ήπειρο από 4 έως 17, στη Στερεά από 6 έως 19, στην Πελοπόννησο από 4 έως 18 στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 18, στις Κυκλάδες από 12 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 18 και στην Κρήτη από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν δυτικοί ίδιας έντασης. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ και στα νότια 3 έως 5 μποφόρ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία μέχρι το πρωί στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά, σταδιακά από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στα νότια έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι τις πρωινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νοτιοανατολικοί 4 με 5, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στις Σποράδες πρόσκαιρα δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, πρόσκαιρα ισχυρές έως τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τμήματα του νομού.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03-03-2024
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Τοπικές βροχές ή όμβροι θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη και το μεσημέρι-απόγευμα πιθανόν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια.
Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία δεv θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 με 19 βαθμούς και κατά τόπους στη νησιωτική χώρα τους 20 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 04-03-2024
Στην κεντρική Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών νωρίς το πρωί και στην υπόλοιπη χώρα λίγες τοπικές νεφώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές, ενώ καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά από το απόγευμα.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη έως 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 05-03-2024
Στα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος με την εκδήλωση φαινομένων κυρίως στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Στην ανατολική νησιωτική χώρα από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 06-03-2024
Στην ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 11,5% η διαφορά ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. του Αλέξη Τσίπρα
Πού στρέφονται οι αναποφάσιστοι και ποιοι θα ψηφίσουν το νέο κόμμα Σαμαρά

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Μαζωνάκη: Τι αποκάλυψαν οι παλαιότεροι έλεγχοι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στο ιατρείο του Κολωνακίου
Στις αρχές το χρονικό των αυτοψιών στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου – Τι αναφέρεται για τις διαπιστώσεις των ελέγχων

Βρέθηκε νεκρός ο Noah Woods: Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 3χρονου στη Βρετανία
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ανασύρθηκε η σορός παιδιού από κοντινή λίμνη

Φίτζι: Έκτακτη ανάγκη υγείας με 1 στους 60 ενήλικες φορείς του HIV
Η εξάπλωση της μεθαμφεταμίνης μέσω διεθνών καρτέλ οδήγησε σε 2.060 νέες διαγνώσεις HIV το 2025, με 59 βρέφη να μολύνονται από τις μητέρες τους.

Αλκέτ Ριζάι: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών - Τσακώθηκε με δεύτερο οδηγό
Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Ανάβυσσο

Ηλίας Κασιδιάρης: Οι κινήσεις για τις εκλογές μετά την αποφυλάκιση – Το σενάριο της Ένωσης των Ελλήνων, τι ισχύει για Νίκη και Παλμό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στο Live News, στο μικροσκόπιο βρίσκονται κόμματα εκτός Βουλής - Τη Δευτέρα αναμένεται να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα επόμενα βήματά του

Πάτρα: Πέθανε βρέφος λίγο μετά τη γέννησή του στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»
Το νεογέννητο κοριτσάκι είχε γεννηθεί πρόωρα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.

Γερμανία: Νοσοκομεία ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία – Καταφύγιο 2.000 ατόμων στην Ουλμ
Ο υπουργός Αμυνας Μπόρις Πιστόριους προειδοποιεί για ρωσική επίθεση έως το 2029, με μελέτη να κάνει λόγο για έως 1.000 τραυματίες στρατιώτες την ημέρα.

«Όχι, μην τη χτυπήσεις»: Αγρια επίθεση ασθενούς σε νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, μπήκε μπροστά να προστατεύσει συνάδελφό της
Το περιστατικό καταγράφηκε στις 30 Μαΐου, με το θύμα, την Γιανίρα Εγκιλεόρ, να μηνύει το νοσοκομείο για ελλιπή μέτρα ασφαλείας - Προσοχή, σκληρές εικόνες

Νεκρός από ουκρανικό drone στο Ντονέτσκ ο «Τρομερός» στρατηγός του Πούτιν – Είχε παρασημοφορηθεί για τη δράση στην Ουκρανία
Ο Αντον Γκρούνις ήταν διοικητής της 4ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας και προβεβλημένο πρόσωπο της ρωσικής πολεμικής μηχανής - Είχε συμμετάσχει στους πολέμους της Τσετσενίας, της Γεωργίας, στις επιχειρήσεις στην Κριμαία και στον εν εξελίξει πόλεμο της Ουκρανίας

Ιταλία: Καταργούνται τα τέλη κυκλοφορίας για 14,5 εκατ. οχήματα από το 2027
Η απαλλαγή θα ισχύει για ένα όχημα ανά πολίτη, ισχύος έως 80 kW, με κόστος 2,29 δισ. ευρώ για τα δημόσια έσοδα.

Έχω συνεργαστεί με την Γάκα, θέλω να συμβάλλω με την μαρτυρία μου, λέει ο υπνοθεραπευτής που έλαβε τη φωτογραφία του Μαζωνάκη
Ο Νάσος Κομιανός δηλώνει «υπνοθεραπευτής, αναδρομέας θεραπευτής» και αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για τη φωτογραφία με τον τραγουδιστή που του έστειλε η κατηγορούμενη γιατρός

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει τις επόμενες μέρες
Ο μετεωρολόγος Δημήτρης Ζιακόπουλος αναλύει τις καιρικές συνθήκες έως την Κυριακή, με το Κολυμβάρι Χανίων να καταγράφει τα 46 mm βροχής του διημέρου.

«Ανεξαρτησία από το Ηνωμένο Βασίλειο» κηρύσσει ένα χωριό 350 κατοίκων λόγω των σχεδίων για δημιουργία καταυλισμού
Το Πίντινγκτον του Οξφορντσάιρ αντέδρασε με συμβολικό δημοψήφισμα στα σχέδια για μετατροπή πρώην στρατιωτικής εγκατάστασης σε κέντρο φιλοξενίας αιτούντων άσυλο – Μαθήματα αυτοάμυνας, κάμερες ασφαλείας και επιστολή ακόμη και στον Τραμπ

Τέξας: Αυτοκίνητο διέλυσε περίφραξη και έπεσε σε πισίνα δίπλα σε 3 μικρά παιδιά
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας, ενώ τα παιδιά, ηλικίας 2 και 5 ετών, γλίτωσαν χωρίς τραυματισμούς.

Politico: Η Τουρκία ο «σκουπιδότοπος» της Ευρώπης
Έκθεση της Κομισιόν που έφερε στο φως το Politico αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος των ευρωπαϊκών απορριμμάτων καταλήγει σε χωματερές, ωστόσο οι εξαγωγές δεν θα σταματήσουν.

Νίκολας Μπράντραμ: Νεκρός στα 44 του ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας
Ο 44χρονος πρώην τραπεζίτης, που είχε εμπλακεί πρόσφατα στην υπόθεση του «Putney Pusher», εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καλεί τον Καναδά να γίνει το πρώτο συνδεδεμένο μέλος της ΕΕ
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κάλεσε τον Μαρκ Κάρνεϊ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 16 Σεπτεμβρίου 2026 να ανοίξουν τον δρόμο για μια πρωτόγνωρη εταιρική σχέση

Πότε επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας στην αγωνιστική δράση
Ο Λαρς Ρίκεν αποκάλυψε ότι η Μπορούσια αντιμετωπίζει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό ως «την επόμενη μεταγραφή» για τη σεζόν 2026-27.

Ποιος Δήμος στην Αττική δίνει επίδομα 3.000 ευρώ για νεογέννητα - Οι προϋποθέσεις
Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με γενναία οικονομική ενίσχυση, απαλλαγή τελών και δωρεάν προγράμματα ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή για την υποστήριξη των νέων οικογενειών.

Κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – Κίνδυνος πλημμυρών σήμερα και αύριο
Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας η Ρόδος και το Καστελόριζο, με βόρειους ανέμους έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ ο καιρός βελτιώνεται από την Παρασκευή.

Θάνατος Μαζωνάκη: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για ευθύνες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορρέας ζητά να εξεταστεί αν ο ΙΣΑ είχε ελέγξει το ιατρείο της Καρνεάδου πριν τον θάνατο του τραγουδιστή.

Νέα Σμύρνη: Γυναίκα κάλεσε το «100» επειδή ο σύζυγός της προσπαθούσε να μπει βίαια στο σπίτι – Tον βρήκαν κρυμμένο με γεμάτο περίστροφο
Η 35χρονη σύζυγός του κάλεσε το «100» καταγγέλλοντας απόπειρα βίαιης εισόδου στην πολυκατοικία τους.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Προσφυγή των δύο γιατρών κατά της προσωρινής τους κράτησης
Ο δικηγόρος τους, Νικόλας Αγαπηνός, κάνει λόγο για αναιτιολόγητη αναβάθμιση της κατηγορίας και βάναυση κακοποίηση των δικονομικών τους δικαιωμάτων

Γιώργος Μαζωνάκης: Το podcast της γιατρού πριν τον θάνατό του - Οι 34 «ολιστικές εκπαιδεύσεις»
Η Ιωάννα Γάκα μιλούσε ανοιχτά για τη «γεωγραφία της γυναικείας επιθυμίας» και το προσωπικό βίωμα που την έστρεψε στις εναλλακτικές μεθόδους, λίγο προτού συλληφθεί.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασμα του ΕΚΑΒ κατά των γιατρών - «Του έκαναν ΚΑΡΠΑ με το ένα χέρι»
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, μίλησε για απαράδεκτες δικαιολογίες των προφυλακισμένων ιατρών, εκτιμώντας πως ο ασθενής θα μπορούσε να είχε επανέλθει αν τηρούνταν τα πρωτόκολλα.

Θάνατος Μαζωνάκη: Έρευνα εισαγγελέα για ελέγχους ΙΣΑ στο ιατρείο της Καρνεάδου
Ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για πιθανές παραλείψεις στην εποπτεία των κέντρων αναγεννητικών θεραπειών και του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης.

Tripadvisor 2026: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 - Στη λίστα και ένα ελληνικό
Το εστιατόριο του Ημεροβιγλίου πήρε την 12η θέση με 4,9/5, με την κορυφή να ανήκει στο αργεντίνικο «Fogon Asado» του Μπουένος Αιρες.

Πόλεμος στο Ιράν: 107 δισ. δολάρια παραπάνω πλήρωσαν οι Αμερικανοί για καύσιμα
Οι αυξημένες τιμές βενζίνης και ντίζελ οδήγησαν τα νοικοκυριά στις ΗΠΑ να ρίξουν τις αποταμιεύσεις τους στο 3%, το χαμηλότερο επίπεδο εδώ και χρόνια.

Οι The Barden Party από τη Νέα Ζηλανδία φέρνουν το «Heracles: Of Men & Beasts» στο Theatre of the NO
Η βραβευμένη νεοζηλανδική ομάδα παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα το νέο της folk musical, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

CNN: 14 ρωσικοί δορυφόροι πάνω από βάση ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία πριν το ιρανικό πλήγμα
Το αμερικανικό δίκτυο αποκαλύπτει ότι η Μόσχα παρείχε πληροφορίες στην Τεχεράνη για στόχους στη Μέση Ανατολή, ενώ στο πλήγμα κατά της βάσης Prince Sultan τραυματίστηκαν 12 στρατιώτες και καταστράφηκε αμερικανικό σύστημα AWACS.

Αυτοκίνητο με τριμελή οικογένεια έπεσε σε γκρεμό στη Φωκίδα, νεκρός ο 72χρονος οδηγός
Από το όχημα ανασύρθηκαν τραυματισμένες η σύζυγος και η κόρη του οδηγού

Red Jasper Cabaret Theatre: Νέο ρεπερτόριο και καλλιτεχνική διεύθυνση για τη σεζόν 2026-2027
Η ανεξάρτητη σκηνή καμπαρέ της Αθήνας ανακοινώνει νέα δίδυμη καλλιτεχνική διεύθυνση και ένα πυκνό πρόγραμμα παραστάσεων, διεθνών συνεργασιών και εκπαιδευτικών δράσεων.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί το «The Dreamers» στο Σύγχρονο Θέατρο από 3 Οκτωβρίου 2026
Το εμβληματικό έργο του Tom Kinninmont, βασισμένο στη νουβέλα του Gilbert Adair, ανεβαίνει για λίγες μόνο παραστάσεις με τη σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ηλιακή καταιγίδα θα χτυπήσει τη Γη τις επόμενες 48 ώρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν και πώς
Δύο στεμματικές οπές στον Ήλιο εκτοξεύουν ρεύματα ηλιακού ανέμου που αναμένεται να φτάσουν τη Γη στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν συμμαθητή τους και του πέταξαν πέτρα έξω από σχολείο - Στο νοσοκομείο το θύμα
Το θύμα δέχθηκε επίθεση από έναν 16χρονο και έναν 17χρονο

Μπέρμιγχαμ: Μεθυσμένη αναποδογύρισε το ΙΧ της δίπλα σε περαστικό - Παραλίγο να τον συνθλίψει
Η 32χρονη έκανε όπισθεν με υπερβολική ταχύτητα και παραλίγο να καταπλακώσει έναν άνδρα, ενώ το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Τρομακτικές στιγμές σε πτήση: Έσκασε τροχός σε Boeing 737 κατά την απογείωση - Ξεκόλλησαν κομμάτια της οροφής
Η Sepehran Airlines κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς άνοιξαν οι αποσκευοθήκες και ξεκόλλησαν τμήματα της οροφής στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Αφαντη η κουβέρτα από το ιατρείο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο πειστήριο που φαίνεται στη φωτογραφία της γιατρού δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές.

Σφοδρή κριτική δέχεται η βραδινή τροπολογία για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Αντιδράσεις από Πάνο Λαζαράτο και Θανάση Καμπαγιάννη
Έντονες αντιδράσεις από τον νομικό κόσμο προκαλεί η ρύθμιση που φέρεται να παρακάμπτει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιτρέποντας την αναγνώριση χρόνου σπουδών χωρίς κρατική επαναπιστοποίηση.










