Το εκλογικό σώμα που στέκεται απέναντι στη ΝΔ και το στοίχημα του Τσίπρα
Η ντρίμπλα του Μεγάρου Μαξίμου για τις εκλογές: Το σκεπτικό για κάλπες τον Ιούνιο
Η ντρίμπλα του Μεγάρου Μαξίμου για τις εκλογές: Το σκεπτικό για κάλπες τον Ιούνιο - Το εκλογικό σώμα που στέκεται απέναντι στη ΝΔ και το στοίχημα του Τσίπρα

Ποιο είναι το ενδιαφέρον όμως στοιχείο εδώ; Σε κάποια γραφεία κυκλοφορούν και το σενάριο της τυπικής εξάντλησης της τετραετίας. Τι σημαίνει αυτό; Εκλογές στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Γιατί αυτό; Υπάρχει η εξής θεώρηση των αμερικανών επικοινωνιολόγων του Μεγάρου Μαξίμου: η συμμετοχή της νεολαίας θα είναι μικρή, διότι θα έχουν ξεκινήσει οι θερινές διακοπές και βέβαια πάρα πολλοί θα είναι για εργασία στα νησιά. Αυτό το εκλογικό σώμα στέκεται απέναντι στη ΝΔ και γι’ αυτό και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει φτιάξει βιντεάκια στο διαδίκτυο, θέλοντας να «ψαρέψει» εκλογικά από τους συγκεκριμένους ψηφοφόρους.

Το άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι η δήλωση για τους ετεροδημότες για να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, και όχι όπου έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, είναι έως την 10η Φεβρουαρίου. Άρα, ένας πολίτης που ακόμα δεν γνωρίζει εάν και που θα εργαστεί το καλοκαίρι δεν μπορεί να δηλώσει την εκλογική περιφέρεια για να ψηφίσει, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως, ανεξάρτητα από τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, προχωράει τον σχεδιασμό του για την διατήρηση ή και αύξηση των ποσοστών της ΝΔ. Και έχει αποφασίσει κεντρικό ρόλο στην προεκλογική στρατηγική του κυβερνώντος κόμματος να διαδραματίσουν τα εξής πρόσωπα: ο Άκης Σκέρτσος, ο Γιάννης Μπρατάκος, ο Θανάσης Νέζης, ο Θόδωρος Λιβάνιος και ο Παύλος Μαρινάκης.

Αυτό που σκέφτεται ακόμα ο Μητσοτάκης, είναι ποια γυναίκα θα είναι απέναντι στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου. Και αυτό διότι έχει αποφασίσει, εκτός εάν αλλάξει κάτι, να ορίσει γυναίκα εκπρόσωπο Τύπου για την προεκλογική περίοδο, καθώς ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου πολιτεύεται στην Φθιώτιδα και έχει περιορισμούς στις εμφανίσεις λόγω του εκλογικού νόμου.

Εκτός όμως από την προεκλογική προετοιμασία υπάρχουν και ζητήματα ενδοκυβερνητικά που απασχολούν το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βλέπουν με προβληματισμό την υπόθεση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου. Αν και δεν έχει τεθεί θέμα για τον υπουργό, εντούτοις τα συνεχιζόμενα ρεπορτάζ δημιουργούν μια αρνητική ατμόσφαιρα για τον υπουργό που το πρωθυπουργικό επιτελείο δε θέλει να υπάρχει. Και υπάρχουν σκέψεις πως θα το αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο ζήτημα, χωρίς όπως μαθαίνουμε, να έχουν στο κόκκινο τον υπουργό που διατηρεί άριστη σχέση με τον πρωθυπουργό, ο οποίος όμως θέλει να μην υπάρχει αρνητισμός στην πορεία προς τις κάλπες.

Αυτό το αρνητικό κλίμα όμως καταγράφηκε στην κοπή της πίτας της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα που έγινε στα γραφεία της ΓΣΕΕ. Εκεί ο γαλάζιος πρόεδρος της ΔΑΚΕ, στέλεχος της ΝΔ, επέκρινε με σφοδρότητα τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντεγκλήσεις με άλλα στελέχη συνδικαλιστικά της ΝΔ. Η ατμόσφαιρα αυτή δεν άρεσε στο πρωθυπουργικό επιτελείο, αλλά ούτε και στον γραμματέα της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη.

Έχουμε όμως και νέα για το τι συζητάνε στα ενδότερα της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Εκεί λένε λοιπόν, ότι το βασικό για τον κ. Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση και τις συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, αλλά και μετά την ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας και την απόφαση για την αποχή από τις ψηφοφορίες, είναι ότι εκτός από το σκάνδαλο των υποκλοπών που λειτουργεί διαβρωτικά για το κυβερνών κόμμα, καθώς και στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει έντονος προβληματισμός, η κυβέρνηση καταγράφει συνεχή φθορά «από την παταγώδη της αποτυχία να στηρίξει την κοινωνία απέναντι στην αισχροκέρδεια.

Ποιο είναι το στοίχημα όμως για τον Αλέξη Τσίπρα  σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος; Να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο έναντι, όχι μόνο στην κυβέρνηση, αλλά προσωπικά στον πρωθυπουργό, αν και ουδείς μπορεί να γνωρίζει πως θα επιδράσουν οι αποκαλύψεις των υποκλοπών στο εκλογικό σώμα και εάν θα επηρεάσει την εκλογική συμπεριφορά, έστω ενός τμήματος. «Υπάρχει ένα ποσοστό κρίσιμο 2-3% που έχουν προσήλωση στους θεσμούς και το σκάνδαλο των υποκλοπών θα τους επηρεάσει», λένε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αν και ουδείς γνωρίζει τι θα κερδίσει εκλογικά η αξιωματική αντιπολίτευση από το αυτό το κομμάτι του εκλογικού σώματος.

Το βασικό όμως είναι για τον Τσίπρα να αλλάξει και την εικόνα του κόμματός του προς την κοινωνία. Άρα, μετά από πολύ μεγάλη καθυστέρηση, θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για να εγκρίνει τις υποψηφιότητες για τις βουλευτικές εκλογές. Το κλείσιμο αυτής της εκκρεμότητας, θα σημάνει και την τελική αντεπίθεση προς τις κάλπες, διότι θα αρχίσουν όλοι νυν βουλευτές και οι υποψήφιοι να εντείνουν τις κινήσεις τους, για την εκλογή τους που σημαίνει ταυτόχρονα και αύξηση της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/9375006/i-ntribla-tou-megarou-maximou-gia-tis-ekloges-2023-to-skeptiko-gia-kalpes-ton-iounio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή - Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή - Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη αναβλήθηκε για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες. Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή όρισε τεχνικό 

Νέα Υόρκη: Drone show «ζωντανεύει» τους Δίδυμους Πύργους με 2.977 φώτα για την 11η Σεπτεμβρίου

Νέα Υόρκη: Drone show «ζωντανεύει» τους Δίδυμους Πύργους με 2.977 φώτα για την 11η Σεπτεμβρίου

Στο New York Harbor, οικογένειες θυμάτων και μέλη του FDNY συμμετείχαν στη μνημειακή εκδήλωση δύο ημέρες πριν τη 25η επέτειο της τραγωδίας. 

Νέα ανακάλυψη «ταιριάζει» με τη Βίβλο για τη δημιουργία των ουρανών

Νέα ανακάλυψη «ταιριάζει» με τη Βίβλο για τη δημιουργία των ουρανών

Η μελέτη της δρος Adeene Denton δημοσιεύτηκε στο The Astrophysical Journal Letters, όμως οι ερευνητές διευκρινίζουν πως δεν αποδεικνύει τη βιβλική αφήγηση. 

Αποκάλυψη Reuters: Ρωσικά βαθυσκάφη δοκίμασαν στην Αρκτική τεχνολογία σαμποτάζ υποθαλάσσιων καλωδίων

Αποκάλυψη Reuters: Ρωσικά βαθυσκάφη δοκίμασαν στην Αρκτική τεχνολογία σαμποτάζ υποθαλάσσιων καλωδίων

Το Reuters αποκαλύπτει ρωσική επιχείρηση της GUGI κοντά στο Σβάλμπαρντ, ενώ Windward καταγράφει 13.079 ύποπτες κινήσεις πλοίων πάνω από υποδομές το 2025. 

Κότσιρας: Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας του με τον Μαζωνάκη - Τι του αφιέρωσε επί σκηνής

Κότσιρας: Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας του με τον Μαζωνάκη - Τι του αφιέρωσε επί σκηνής

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 54χρονου τραγουδιστή, ο συνάδελφός του τον αποχαιρέτησε από τη σκηνή της Κύπρου ερμηνεύοντας το «Ανήκω σε μένα». 

Πλασμαφαίρεση: Σε ποια νοσοκομεία γίνεται – Η Παγώνη μιλά για τον θάνατο Μαζωνάκη

Πλασμαφαίρεση: Σε ποια νοσοκομεία γίνεται – Η Παγώνη μιλά για τον θάνατο Μαζωνάκη

Η γιατρός Ματίνα Παγώνη εξηγεί ότι το ιατρείο ήταν απλό παθολογικό, χωρίς προσωπικό και υποδομή για την εξειδικευμένη μέθοδο 

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κατάθεση της γιατρού - «Μπέρδευε τα λόγια του, δεν ήταν καλά»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κατάθεση της γιατρού - «Μπέρδευε τα λόγια του, δεν ήταν καλά»

Ο τραγουδιστής υπέστη ανακοπή σε ιατρείο στο Κολωνάκι και πέθανε σε ηλικία 54 ετών 

Αιχμές Αδωνι Γεωργιάδη για την κλινική όπου υπέστη ανακοπή ο Μαζωνάκης: Δεν είχε άδεια για πλασμαφαίρεση, ζήτησα έρευνα

Αιχμές Αδωνι Γεωργιάδη για την κλινική όπου υπέστη ανακοπή ο Μαζωνάκης: Δεν είχε άδεια για πλασμαφαίρεση, ζήτησα έρευνα

Κάνει λόγο για «υποτιθέμενη κλινική» και επισημαίνει ότι είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου στο οποίο «δεν επιτρέπεται να διενεργείται μία τέτοια ιατρική πράξη» όπως η πλασμαφαίρεση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί ο άτυχος τραγουδιστής 

Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν πρόλαβε τη δικαστική δικαίωση που ήταν «προ των πυλών»

Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν πρόλαβε τη δικαστική δικαίωση που ήταν «προ των πυλών»

Ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Λυκούδης, περιέγραψε την τελευταία επικοινωνία και την ευδιάθετη διάθεση του τραγουδιστή λίγες μέρες πριν τον θάνατό του. 

Φώκια έκανε… κράτηση σε σκάφος στα Καμένα Βούρλα – Η απρόσμενη βραδινή επισκέπτρια της μαρίνας

Φώκια έκανε… κράτηση σε σκάφος στα Καμένα Βούρλα – Η απρόσμενη βραδινή επισκέπτρια της μαρίνας

Ξάπλωσε στην πλώρη και απόλαυσε την ησυχία της 

Τι είναι η πλασμαφαίρεση στην οποία φέρεται να υποβλήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγο πριν την ανακοπή

Τι είναι η πλασμαφαίρεση στην οποία φέρεται να υποβλήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγο πριν την ανακοπή

Τι είναι το πλάσμα του αίματος - Πώς γίνεται η πλασμαφαίρεση 

Τροχαίο με λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο σε δύο από τις τραυματίες - Στο χειρουργείο η 21χρονη

Τροχαίο με λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο σε δύο από τις τραυματίες - Στο χειρουργείο η 21χρονη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου πήραν οι δύο από τις τέσσερις γυναίκες που τραυματίστηκαν όταν δύο λεωφορεία έπεσαν πάνω σε στάση το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9) στη Θεσσαλονίκη. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Έφοδος της Ασφάλειας στο ιατρείο αντιγήρανσης στο Κολωνάκι

Γιώργος Μαζωνάκης: Έφοδος της Ασφάλειας στο ιατρείο αντιγήρανσης στο Κολωνάκι

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν την είσοδο και αναμένεται να αναζητήσουν φακέλους, σκευάσματα και ιατρικά ιστορικά. 

Apple Event 2026: H παρουσίαση του iPhone 18 και του πρώτου foldable iPhone

Apple Event 2026: H παρουσίαση του iPhone 18 και του πρώτου foldable iPhone

Το «Surprise and shine» μεταδίδεται δωρεάν από το Apple Park, με φήμες για νέα Apple Watch και αλλαγές σε όλο το οικοσύστημα της εταιρείας. 

Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Συγκλονισμένη η οικογένειά του στο «ΕΛΠΙΣ»

Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Συγκλονισμένη η οικογένειά του στο «ΕΛΠΙΣ»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς σφυγμό το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου. 

Mistral: Η απάντηση της Ευρώπης στην τεχνητή νοημοσύνη - Πως προκαλεί τα αμερικανικά και κινεζικά συστήματα

Mistral: Η απάντηση της Ευρώπης στην τεχνητή νοημοσύνη - Πως προκαλεί τα αμερικανικά και κινεζικά συστήματα

Με επικεφαλής τη Samsung Electronics, η γαλλική start-up εξασφάλισε νέα κεφάλαια για να αποτελέσει το ευρωπαϊκό αντίπαλο δέος απέναντι στους αμερικανικούς κολοσσούς. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πέθανε ο τραγουδιστής – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ

Γιώργος Μαζωνάκης: Πέθανε ο τραγουδιστής – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατροί επιχείρησαν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. 

Καρέτσας: Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

Καρέτσας: Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

Ο 18χρονος μέσος αποχώρησε με φορείο στο 22` του Ντόρτμουντ-Βιγιαρεάλ για το Champions League, όμως οι πρώτες εξετάσεις καθησυχάζουν. 

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας κάτω από 30 βαθμούς την Κυριακή - Φθινόπωρο με καταιγίδες

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας κάτω από 30 βαθμούς την Κυριακή - Φθινόπωρο με καταιγίδες

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και τιμές έως 36 βαθμών την Παρασκευή, πριν η μεγάλη μεταβολή του καιρού γενικευτεί από τη Δευτέρα. 

Απάτη 40 εκατ. ευρώ με παράνομες επιστροφές φόρου: 46 πρόσωπα, 152 εταιρείες στο στόχαστρο

Απάτη 40 εκατ. ευρώ με παράνομες επιστροφές φόρου: 46 πρόσωπα, 152 εταιρείες στο στόχαστρο

Η Αρχή Ξεπλύματος Χρήματος «πάγωσε» την περαιτέρω εκταμίευση, ενώ 16 εκατ. ευρώ είχαν ήδη καταβληθεί σε δίκτυο που δρούσε το 2023-2024. 

Διπλό φονικό στο Αίγιο: Στην αυτοχειρία της 54χρονης καταλήγουν οι Αρχές με 34 τραύματα

Διπλό φονικό στο Αίγιο: Στην αυτοχειρία της 54χρονης καταλήγουν οι Αρχές με 34 τραύματα

Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν τα ίχνη DNA και τα αποτυπώματα, καθώς οι Αρχές δεν εντοπίζουν εμπλοκή τρίτου προσώπου. 

Μια συγκινητική ιστορία: Ελληνίδα γέννησε στα 54 της, από έμβρυο κατεψυγμένο 22 χρόνια, λίγο μετά τον χαμό του γιου της

Μια συγκινητική ιστορία: Ελληνίδα γέννησε στα 54 της, από έμβρυο κατεψυγμένο 22 χρόνια, λίγο μετά τον χαμό του γιου της

Η 54χρονη έχασε τον 21χρονο γιο της σε τροχαίο πέρυσι και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα κατεψυγμένα έμβρυα του 2004 στην κλινική «Γένεσις Αθηνών». 

Χαλκιδική: Βάναυσος ξυλοδαρμός 27χρονου Γερμανού τουρίστα σε beach bar - Βίντεο

Χαλκιδική: Βάναυσος ξυλοδαρμός 27χρονου Γερμανού τουρίστα σε beach bar - Βίντεο

Οι δύο δράστες, 21 και 25 ετών, ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ερωtικής αντιζηλίας πίσω από την επίθεση. 

Λεωφορείο έπεσε σε στάση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τέσσερις τραυματίες

Λεωφορείο έπεσε σε στάση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τέσσερις τραυματίες

Αστικό λεωφορείο έπεσε σε στάση όπου περίμενε κόσμος έπειτα από σύγκρουση με δεύτερο λεωφορείο - Οι τραυματίες φέρεται να έχουν υποστεί κατάγματα 

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Γεννήθηκαν τρία τιγράκια Σουμάτρας - μόλις 400 έχουν απομείνει στη φύση

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Γεννήθηκαν τρία τιγράκια Σουμάτρας - μόλις 400 έχουν απομείνει στη φύση

Τα δύο αρσενικά και το ένα θηλυκό πέρασαν ήδη την πρώτη κτηνιατρική εξέταση, με μικροτσιπ και τα πρώτα τους εμβόλια. 

Ερευνητής της Anthropic παραιτείται: «Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μας εξοντώσει»

Ερευνητής της Anthropic παραιτείται: «Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μας εξοντώσει»

Ο επικεφαλής ευθυγράμμισης της Anthropic, Έβαν Χάμπινγκερ, εκτιμά πιθανότητα άνω του 10% για καταστροφή την επόμενη δεκαετία, ενώ ο ερευνητής Τζέικομπ Κόξον παραιτήθηκε καταγγέλλοντας πως οι εταιρείες «παίζουν με τις ζωές μας». 

Έκρηξη σε υδροηλεκτρικό σταθμό στην Ελβετία: Αναφορές για πολλούς τραυματίες

Έκρηξη σε υδροηλεκτρικό σταθμό στην Ελβετία: Αναφορές για πολλούς τραυματίες

Συναγερμός στη λίμνη Ρίτομ, στη νότια Ελβετία, με τις αρχές να διερευνούν αν επλήγη ο παλιός σταθμός ή η νέα εγκατάσταση υπό κατασκευή. 

Πλατφόρμα «Συνέπεια»: Στο μικροσκόπιο τα χρέη 3,2 δισ. του Δημοσίου - Πρωταθλητές τα νοσοκομεία

Πλατφόρμα «Συνέπεια»: Στο μικροσκόπιο τα χρέη 3,2 δισ. του Δημοσίου - Πρωταθλητές τα νοσοκομεία

Έως το τέλος του 2026 αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το νέο ψηφιακό σύστημα που θα αποκαλύπτει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των κρατικών φορέων προς προμηθευτές, συνταξιούχους και φορολογούμενους. 

ΗΠΑ: Απαγόρευση εισαγωγών σε καναδικό αλκοόλ και μοτοσικλέτες από 29 Σεπτεμβρίου

ΗΠΑ: Απαγόρευση εισαγωγών σε καναδικό αλκοόλ και μοτοσικλέτες από 29 Σεπτεμβρίου

Η κίνηση Τραμπ έρχεται μέρες μετά τους ανταποδοτικούς δασμούς του Καναδά, ενώ ο πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ προειδοποιεί για «κόστος» στην οικονομία της χώρας. 

Σήφης Βαλυράκης: Ζητήθηκε η ενοχή των δύο ψαράδων – «Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο»

Σήφης Βαλυράκης: Ζητήθηκε η ενοχή των δύο ψαράδων – «Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο»

Ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παρέθεσε την ιατροδικαστική έκθεση με 15 κακώσεις στο σώμα του θύματος, πριν η δίκη περάσει στη φάση των αγορεύσεων της υπεράσπισης. 

Ταξιτζής βγαλμένος από οσκαρική ταινία - Προσποιήθηκε επιληπτικό σοκ για να γλιτώσει από ληστές

Ταξιτζής βγαλμένος από οσκαρική ταινία - Προσποιήθηκε επιληπτικό σοκ για να γλιτώσει από ληστές

Το βίντεο από το εσωτερικό του οχήματος κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον επαγγελματία να επιστρατεύει τις υποκριτικές του ικανότητες την πιο κρίσιμη στιγμή. 

Η Θεσσαλία κινδυνεύει να γίνει «Σαχάρα»: Κλιματική αλλαγή, λειψυδρία και πίεση στα υπόγεια νερά απειλούν τον κάμπο

Η Θεσσαλία κινδυνεύει να γίνει «Σαχάρα»: Κλιματική αλλαγή, λειψυδρία και πίεση στα υπόγεια νερά απειλούν τον κάμπο

Έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προειδοποιεί για μεγαλύτερη διάρκεια, ένταση και εξάπλωση των ξηρών περιόδων 

Αγωνία για τον Καρέτσα - Η κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο και τα νεότερα για την υγεία του

Αγωνία για τον Καρέτσα - Η κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο και τα νεότερα για την υγεία του

Τι συνέβη με τον Καρέτσα στο ματς της Champions League 

Καιρός: Πότε θα πέσουν τα πρωτοβρόχια - Ζέστη έως 37 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Πότε θα πέσουν τα πρωτοβρόχια - Ζέστη έως 37 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, εξηγεί πότε το βαρομετρικό χαμηλό προς την Ιταλία θα φέρει πιο φθινοπωρινές συνθήκες στη χώρα. 

Μαρίνα Σταυράκη κατά Γιώργου Πατούλη: «Πού να κατέβεις βρε κακομοίρη;»

Μαρίνα Σταυράκη κατά Γιώργου Πατούλη: «Πού να κατέβεις βρε κακομοίρη;»

Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη αντέδρασε με αιχμηρό τρόπο σε ανάρτηση για τα μελλοντικά του σχέδια, συνεχίζοντας την κόντρα που ξεκίνησε πρόσφατα. 

«O Νετανιάχου γνώριζε για την επίθεση της Χαμάς 10 ημέρες πριν» – Οργή στο Ισραήλ

«O Νετανιάχου γνώριζε για την επίθεση της Χαμάς 10 ημέρες πριν» – Οργή στο Ισραήλ

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φέρεται να ενημέρωσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό σε τηλεφωνική επικοινωνία 45 λεπτών, ενώ η αντιπολίτευση ζητά άμεση έρευνα. 

Πετάχτηκε μπροστά σε αυτοκίνητο και έσωσε κοριτσάκι – Βίντεο με την κίνηση Μεξικανού που κόβει την ανάσα

Πετάχτηκε μπροστά σε αυτοκίνητο και έσωσε κοριτσάκι – Βίντεο με την κίνηση Μεξικανού που κόβει την ανάσα

Ο υπαλλήλος σούπερ μάρκετ βραβεύτηκε από την επιχείρηση 

Χανιά: Tουρίστας ζήτησε αποζημίωση από ξενοδοχείο για τσιμπήματα κουνουπιών

Χανιά: Tουρίστας ζήτησε αποζημίωση από ξενοδοχείο για τσιμπήματα κουνουπιών

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου παρενέβη, και μετά τον έλεγχο ο επισκέπτης δήλωσε πως θα ξανάρθει του χρόνου στο νησί. 

FairSquare: Καταγγελία με περισσότερες από 100.000 υπογραφές για τις σχέσεις Ινφαντίνο-Τραμπ

FairSquare: Καταγγελία με περισσότερες από 100.000 υπογραφές για τις σχέσεις Ινφαντίνο-Τραμπ

Στο μάτι του κυκλώνα σταθερά ο πρόεδρος της FIFA 

Απόδραση 26χρονου κρατουμένου από το Εφετείο Αθηνών - Τον αναζητούν οι Αρχές

Απόδραση 26χρονου κρατουμένου από το Εφετείο Αθηνών - Τον αναζητούν οι Αρχές

Ο κρατούμενος βρισκόταν υπό την ευθύνη της Δικαστικής Αστυνομίας όταν διέφυγε από το δικαστικό μέγαρο, ενώ οι συνθήκες της απόδρασης παραμένουν άγνωστες. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services