Χθες 13 Οκτωβρίου 2024, στις 22:20 το βράδυ, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση του συνόλου των εκλογικών τμημάτων της χώρας και του αποδήμου και σε ποσοστό ενσωμάτωσης 100%, ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε ποσοστό 59,9% και ο Χάρης Δούκας 40,1%.
Συνολικά ψήφισαν 213.781 μέλη και φίλοι του Κινήματος σε 908 εκλογικά τμήματα της χώρας και 19 εκλογικά τμήματα του αποδήμου.
Τα ποσοστά ανά περιφέρεια
Περιφέρεια Αττικής
Ανδρουλάκης 60,39%
Δούκας 39,61%
Περιφέρεια Κρήτης
Ανδρουλάκης 82%
Δούκας 18%
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Ανδρουλάκης 66, 96%
Δούκας 33,04%
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Ανδρουλάκης 58,24%
Δούκας 41,76%
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
Ανδρουλάκης 56,41%
Δούκας 43,59%
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Ανδρουλάκης 57,7%
Δούκας 42,3%
Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ανδρουλάκης 55,47%
Δούκας 44,53%
Περιφέρεια Πελοποννήσου
Ανδρουλάκης 54,03%
Δούκας 45,97%
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Ανδρουλάκης 55,05%
Δούκας 44,95%
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Ανδρουλάκης 55,18%
Δούκας 44,82%
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Ανδρουλάκης 55,25%
Δούκας 44,75%
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Ανδρουλάκης 52,97%
Δούκας 47,03%
Περιφέρεια Ηπείρου
Ανδρουλάκης 49,74%
Δούκας 50,26%
Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη
«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατό η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μετά την επανεκλογή του. Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!
Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή και τη μεγάλη ευθύνη να με εμπιστευτείτε ξανά στην ηγεσία του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος.
Οι μεγάλες αλλαγές, οι μεγάλες νίκες θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι, δυναμικοί απέναντι στη συντήρηση. Μαζί μπορούμε, μαζί θα κερδίσουμε.
Το Κίνημά μας έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις νεότερες γενιές. Ειδικά αυτήν την εποχή που οι ψεύτικες υποσχέσεις κατέρρευσαν, τώρα που οι σημαίες ευκαιρίας ξέφτισαν, τώρα που τα μάτια όλο και περισσότερων Ελλήνων στρέφονται ξανά στην παράταξή μας.
Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις μεγάλες αλλαγές, που έχει ανάγκη η κοινωνία μας.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες πολίτες, που έδωσαν δυναμικό παρών με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία γεμίζοντάς μας όλους με δύναμη.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και σε αυτόν τον αγώνα. Την οικογένειά μου και πάνω απ’ όλα τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους σε όλη μου την πολιτική διαδρομή.
Είναι η μόνη μου δύναμη. Την αγάπη και τη συμπαράσταση τους δεν θα την ξεχάσω ποτέ!
Θέλω να συγχαρώ για τον αγώνα τους τους συνυποψηφίους μου.
Τον Χάρη Δούκα, τον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Μιχάλη Κατρίνη, τη Νάντια Γιαννακοπούλου. Με τη στάση τους έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ποιότητα στελεχών και πολιτική ωριμότητα.
Θέλω και είμαι βέβαιος ότι θα είναι όλοι τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα τα επόμενα χρόνια. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη. Από αύριο, λοιπόν, ενωμένοι θα πάμε το Κίνημά μας ακόμα ψηλότερα! Εκεί που αξίζει στην ιστορία και την προσφορά του.
Το είπα πολλές φορές σε αυτή την προεκλογική περίοδο, θα το πω κι απόψε: τα δύσκολα είναι πίσω! Τα καλύτερα είναι μπροστά!
Οι πολίτες προσβλέπουν σε εμάς για να ξεπεραστεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο. Και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να ανταποκριθούμε στις νέες προσδοκίες τους. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατό η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.
Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει πολλή δουλειά και αγώνα. Θα τον κάνουμε και θα κερδίσουμε.
Η παράταξή μας θα πορευτεί με αξιοπιστία, με ενότητα, με σοβαρότητα και προτάσεις, που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων.
Μαζί μπορούμε να αναγεννήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να ενισχύσουμε τη δημόσια παιδεία, να θωρακίσουμε το εισόδημα και τα εργασιακά δικαιώματα, να διασφαλίσουμε φθηνή και αξιοπρεπή στέγαση, να κάνουμε την οικονομία μας πιο παραγωγική και πιο ανταγωνιστική.
Φίλες και φίλοι,
Σήμερα απευθύνω ανοιχτό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες, που είναι απογοητευμένοι από την κυβερνητική πολιτική.
Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε, χωρίς λαϊκισμό, με σοβαρό και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο, με δυναμισμό.
Αλλά πάνω από όλα έχουμε χρέος -σε μια εποχή που υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης στην πολιτική- να προχωρήσουμε με ακλόνητο πολιτικό ήθος, γιατί για μένα η πολιτική δεν ξεκινά εκεί που τελειώνει η ηθική. Αλλά είναι ταυτόσημες.
Δεν αγωνίζομαι για την εξουσία. Αγωνίζομαι για μια πιο δίκαιη κοινωνία, όπου όλοι οι Έλληνες θα ζουν με ασφάλεια και προοπτική.
Υπόσχομαι σε όλους τους έλληνες πολίτες ότι θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες σας, για να γίνουμε ξανά ο φορέας της ελπίδας για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο.
Η χώρα μας χρειάζεται μεγάλες και γενναίες αλλαγές και για να έρθουν έχουμε χρέος πάνω απ’ όλα να νικήσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές τη Νέα Δημοκρατία.
Θα δώσω, λοιπόν, όλες μου τις δυνάμεις σε αυτόν τον νέο μεγάλο αγώνα και είμαι σίγουρος ότι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.
Είμαι σίγουρος ότι σήμερα έγινε ακόμα ένα μεγάλο βήμα, με ένα σαφές μήνυμα.
Έχουμε χρέος να κάνουμε την κοινωνία μας πιο δίκαιη και την πατρίδα μας πιο ισχυρή.
Αυτό, το πατριωτικό προοδευτικό κίνημα, πρέπει να αγκαλιάσει τις νεότερες γενιές. Πρέπει να ενώσει τον ελληνικό λαό σε ένα προοδευτικό σχέδιο, που θα αγωνιστούμε να γίνει κυβερνητικό πρόγραμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Όλοι μαζί, λοιπόν, σε νέους αγώνες και νέες προσπάθειες.
Ένα νέο ταξίδι ξεκινά σήμερα το βράδυ. Σηκώστε ξανά περήφανα τη σημαία της Δημοκρατικής Παράταξης.
Μαζί μπορούμε ενωμένοι και δυνατοί.
Να είστε σίγουροι ότι μαζί θα καταφέρουμε νέες νίκες.
Σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.
Και να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να μη σας απογοητεύσω ποτέ.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Επέστρεψε ως η δύναμη προόδου, η δύναμη Αλλαγής.
Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μας γεμίζετε όλους δύναμη. Το μήνυμα απ’ άκρη σε άκρη της χώρας είναι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Νόμιζαν κάποιοι ότι η παράταξή μας δεν μπορεί.
Κάθε μέρα αποδεικνύουμε βήμα βήμα με τη δική σας, με τη δική μας προσπάθεια ότι μπορούμε να προσφέρουμε ξανά πολλά στον ελληνικό λαό.
Έχουμε χρέος να το κάνουμε και θα το κάνουμε.
Σας ευχαριστώ πολύ».
Χάρης Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει
Τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν την υποψηφιότητά του ευχαρίστησε ο Χάρης Δούκας και συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του.
«Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει. Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο Χάρης Δούκας.
Η δήλωση του Παύλου Γερουλάνου
Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, δήλωσε για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Θέλω να συγχαρώ, μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι, υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές.
Θέλω, επίσης, να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα, για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο.
Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας, και τις δύο Κυριακές, δημιούργησαν ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής, για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού.
Σήμερα, ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία, από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του.
Και από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα, για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο».
Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
— Pavlos Yeroulanos (@P_Yeroulanos) October 13, 2024
Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα για…
Άννα Διαμαντοπούλου: Νίκο, θερμά συγχαρητήρια! Μια νέα μέρα ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα
Από το Βερολίνο η Άννα Διαμαντοπούλου επικοινώνησε και συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Σε δήλωσή της η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος αναφέρει:
«Αγαπητέ Νίκο τα θερμά μου συγχαρητήρια!
Μια νέα μέρα ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα.
Πιστεύω βαθειά ότι έχεις την θέληση, την δύναμη και την ικανότητα να κάνεις όλα αυτά που πρέπει, ώστε με στρατηγική και σχέδιο το ΠΑΣΟΚ να γίνει Μεγάλο και Κυβερνών.
Είμαστε μαζί σου!».
Αγαπητέ Νίκο τα θερμά μου συγχαρητήρια!
— Anna Diamantopoulou (@adiamantopoulou) October 13, 2024
Μια νέα μέρα ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα.
Πιστεύω βαθειά ότι έχεις την θέληση, την δύναμη και την ικανότητα να κάνεις όλα αυτά που πρέπει, ώστε με στρατηγική και σχέδιο το ΠΑΣΟΚ να γίνει Μεγάλο και Κυβερνών.
Είμαστε μαζί σου!…
Μιχάλης Κατρίνης: Ο Ν. Ανδρουλάκης έχει την εντολή των πολιτών να κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο
Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνεχάρη ο Μιχάλης Κατρίνης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
«Έχει την εντολή των πολιτών να κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο» αναφέρει κ. Κατρίνης.
Νάντια Γαννακοπούλου: Σύντροφε Νίκο, ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK
Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνεχάρη για την επανεκλογή του και η Νάντια Γιαννακοπούλου.
«Σύντροφε Νίκο, συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου! Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις. Νάντια», αναφέρει στο μήνυμά της.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/11722734/ekloges-sto-pasok-ta-prota-minymata-meta-tin-aneti-niki-androulaki-apenanti-ston-chari-douka
ΔΥΠΑ: Μαθητεία με μισθό και ασφάλιση - Οι 41 ειδικότητες και τα 4 νέα παραρτήματα
Οι Επαγγελματικές Σχολές συνδέουν άμεσα τους νέους 15-29 ετών με την αγορά εργασίας, προσφέροντας πρακτική εμπειρία σε τομείς αιχμής, από την κυβερνοασφάλεια μέχρι τη βιομηχανία.

ΕΑΔ: Στον εισαγγελέα ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη με παράνομο ογκολογικό τμήμα
Οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ελλείψεις προσωπικού, χορήγηση χημειοθεραπειών χωρίς διάγνωση κακοήθειας και ζητούν την οριστική διακοπή λειτουργίας της.

Ντενίζ Γκεκτάς: Φυλάκιση 19 μηνών για εξύβριση Ερντογάν - Η ατάκα που έφερε γέλια στη δίκη
Ο 32χρονος stand-up κωμικός, γνωστός για το σαρκαστικό του χιούμορ, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του για τον επίμαχο πολιτικό χαρακτηρισμό.

Κώστας Λίμα: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του ποδοσφαιριστή από το σοβαρό τροχαίο - Διέφυγε τον κίνδυνο
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

«Αν δεν κάνουμε γρήγορα πλασμαφαίρεση, θα γίνεις γκέι» – Νέα μαρτυρία για τη γιατρό του Μαζωνάκη
«Βλέπω, λέει, ότι έχεις λίγο θηλυκότητα πάνω σου»

Τούρκος συνταξιούχος αστυνομικός αυτοκτόνησε σε διαδήλωση – Η σύνταξη δεν του έφτανε να ζήσει
Οι Τούρκοι συνταξιούχοι φώναζαν: «Ζητάμε τα δικαιώματά μας, όχι φιλανθρωπία»

Σκάνδαλο AI στην Ιταλία: Πολιτικός αντίπαλος της Μελόνι «έγδυσε» ψηφιακά γυναίκα βουλευτή
Ο πρώην στρατηγός Ρομπέρτο Βανάτσι που βρίσκεται πίσω από το κόμμμα Futuro Nazionale, κατηγορείται για «χυδαία» και προσβλητική συμπεριφορά - Δημοσίευσε πρόσφατα το μανιφέστο του όπου τάσσεται υπέρ της «μεσογειακής πατριαρχίας»

Κονγκό: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου πολιτικό
Αγνωστοι λεηλάτησαν και πυρπόλησαν το σπίτι του πολιτικού στο Μπουτέμπο, ενώ η επιδημία Έμπολα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έχει ξεπεράσει τους 3.900 νεκρούς.

Απίστευτες εικόνες στο Λασίθι: Η βροχή «έκοψε» δρόμους και προκάλεσε κατολισθήσεις - Βίντεο
Πολίτες έβγαζαν πέτρες με τα χέρια από τον δρόμο

Βρετανία: Νεκρή 36χρονη και τα 3 παιδιά της σε φωτιά - Εξερράγη μπαταρία λιθίου
Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε ραγδαία τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας στο Μέρσεϊσαϊντ λόγω θερμικής εκτροπής της μπαταρίας, ενώ ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται με εγκαύματα.

Ο Βασίλης Προδρόμου live στον Σταυρό του Νότου Club στις 16 Οκτωβρίου
Ο τραγουδιστής παρουσιάζει τη συναυλία «Ριχ` τε με μες στα δοξάρια» με τη μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Σίντου και ένα κουαρτέτο εγχόρδων.

Νεπάλ: Η στιγμή που σπίτι καταρρέει και παρασύρεται από ορμητικά νερά – Τρομακτικό βίντεο
Βίντεο δείχνει σπίτι να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, λίγες εβδομάδες μετά τη φονική πλημμύρα με 1.300 νεκρούς στα σύνορα Νεπάλ-Κίνας.

Ώρες κοινής ησυχίας: Πότε αλλάζουν - Τι ποινές προβλέπονται
Οι περιορισμοί ισχύουν και το μεσημέρι, από τις 15:30 έως τις 17:30, σε δρόμους, πλατείες και δημόσιους χώρους.

Καιρός: Πότε έρχονται δυνατές βροχές - Ποια περιοχή μπαίνει στο «στόχαστρο»
Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς αναλύει τις αποκλίσεις των μοντέλων ICON-EU, ECMWF και GFS για την ένταση των φαινομένων τις επόμενες ημέρες.

Μαζωνάκης: Νοσηλεύτρια άλλαξε κατάθεση – Ο γιατρός είπε «είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι»
Η κατάθεση της 61χρονης νοσηλεύτριας του ιατρείου της Καρνεάδου εμφανίζει αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική της μαρτυρία, ενώ αναμένεται και η κατάθεση ουκρανής υπαλλήλου.

Νεκρός ο παλαιστής Μπέντζαμιν Σάτερλι σε ηλικία 40 ετών
Ο θάνατος του Βρετανού αθλητή επιβεβαιώθηκε μία ημέρα μετά τη συμμετοχή του στη διοργάνωση «All Out» της AEW στο Σικάγο

Nations League: Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες της Ιρλανδίας στον αγώνα με το Ισραήλ
Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Ιρλανδίας και ο παίκτης που αρνήθηκε να αγωνιστεί - Τα μηνύματα σεβασμού προς τα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα

Πανεπιστήμιο Πατρών: 400 φοιτητές δεν εγγράφηκαν λόγω ακρίβειας – Αδεια έδρανα και στην Ιατρική
Ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας προειδοποιεί για κατάρρευση των εισακτέων έως το 2040 και ανοίγει το ζήτημα συγχωνεύσεων τμημάτων.

Επιχείρηση Vivaldi: Η Ουκρανία ανακατέλαβε τρία ακόμη χωριά στο Ντονέτσκ και άλλων 51 τ. χλμ.
Η επιχείρηση, που φαίνεται να ξεκίνησε από τα τέλη της άνοιξης, έχει αποδώσει συνολικά 176 τ.χλμ. εδάφους και πάνω από 2.000 ρωσικές απώλειες, σύμφωνα με το Κίεβο.

Τρεις επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ και στελεχών της σε Κυψέλη, Δάφνη και Μαρούσι
Στόχοι έγιναν τα πολιτικά γραφεία του Ανδρέα Λοβέρδου στη Δάφνη και του Νίκου Παπαθανάση στο Μαρούσι, καθώς και τα γραφεία της ΝΔ στην Κυψέλη

Πετρέλαιο: Ανοδος 4% στα 108,4 δολάρια μετά το «όχι» Τραμπ στο Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
Η απόρριψη της πρότασης της Τεχεράνης για τα Στενά του Ορμούζ επαναφέρει το γεωπολιτικό ασφάλιστρο στην τιμή του πετρελαίου.

Αχαΐα: Προφυλακίστηκε 50χρονος για σeξουαλική κακοποίηση κορών και ανιψιών του
Η Εισαγγελία Πατρών διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ενώ οι αρχές ερευνούν αν υπάρχουν κι άλλα θύματα στο ευρύτερο περιβάλλον του κατηγορουμένου.

Δίπλωμα οδήγησης: Κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη βάζουν τέλος στο «αλισβερίσι»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Γιώργος Κώτσηρας εξήγησε πώς θα ψηφιοποιηθεί η πρακτική εξέταση, ενώ ανακοίνωσε αύξηση δρομολογίων στο Μετρό και τα λεωφορεία.

Λαβρόφ: Νέες απειλές κατά της Ευρώπης - «Ο πόλεμος θα είναι σύντομος» αν επιτεθούν στη Ρωσία
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών άφησε υπαινιγμούς για πυρηνική κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του Γιόχαν Βάντεφουλ, ενώ κατηγόρησε το Βερολίνο για αναβίωση του «ναζισμού».

Η Καρυστιανού είναι στα ευρήματα του Medwatch, αποκάλυψε ο Γεωργιάδης - «Διαφημίζει ότι είναι κβαντική γιατρός και έχει μηχάνημα βιοανάδρασης»
«Η κυρία Καρυστιανού προσπαθεί ως γιατρός να πουλήσει κάτι εναλλακτικό, οι γιατροί θα κρίνουν αν μπορεί να βλάψει ένα παιδί» εξήγησε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Stalker στη Θεσσαλονίκη «βομβάρδιζε» με μηνύματα στο IRIS την πρώην
«Με είχε μπλοκάρει από παντού» είπε στο δικαστήριο ο 35χρονος - Η κοπέλα τον είχε μπλοκάρει από τα social media

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά σε καφετέρια σε ισόγειο πολυκατοικίας -Εξετάζεται εμπρηστική επίθεση
Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/9) με τις Αρχές να έχουν συλλέξει ήδη βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενες επιχειρήσεις

Νίκη Εθνικής Ελλάδος: Προκλητικό δημοσίευμα από τη Bild
«Ένας ποδοσφαιρικός νάνος έβαλε φρένο στον Κλοπ»

Εθνική Ελλάδας: Kέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Γερμανία με 0-1 στο Αουγκσμπουργκ
Έπος της Εθνικής με ιστορικό διπλό στο Αουγκσμπουργκ

Πέθανε η Ελένη Προκοπίου: Η ηθοποιός και χορεύτρια των 23 ταινιών έφυγε στα 87 έτη
Η καριέρα της ξεκίνησε ως χορεύτρια στην ηλικία των 6 ετών και σφραγίστηκε από τη συνεργασία της με τη Φίνος Φιλμ, πριν αποσυρθεί οριστικά μετά τον γάμο της.

Φωτιά σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία επεκτάθηκε σε πολυκατοικία, απεγκλωβίστηκαν αρκετά άτομα
Ακούστηκε έκρηξη από το ισόγειο πριν τη φωτιά

Αννα Βίσση: Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη στη συναυλία της στο ΟΑΚΑ - Τα σπαρακτικά λόγια και η αφιέρωσή της
Μπροστά σε 95.000 θεατές, η Αννα Βίσση σταμάτησε το show για να μιλήσει για τον αείμνηστο τραγουδιστή και ερμήνευσε το «Σάββατο» μόνο με πιάνο.

Αννα Βίσση: Λαοθάλασσα 95.000 θεατών στο ΟΑΚΑ - Η στιγμή που συγκίνησε το στάδιο
Περισσότεροι από 95.000 φαν κατέκλυσαν το στάδιο για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής «σπάει» τη σιωπή του - «Τίποτα δεν θα είχε γίνει»
Ο υπνοθεραπευτής ισχυρίζεται ότι στη μοιραία φωτογραφία που έλαβε από τη Γάκα, ο ίδιος νόμιζε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ζωντανός

«Godzilla» Ελ Νίνιο: Σπάει τα ρεκόρ ζέστης - Φόβοι για 451.000 θανάτους έως το 2027
Η ανθρωπογενής υπερθέρμανση ενισχύει το φαινόμενο κατά 36%, προκαλώντας παγκόσμιο συναγερμό για ακραίους καύσωνες, ξηρασίες και ελλείψεις τροφίμων.

Φοιτητικές εστίες: Ενοίκια αυξημένα έως 164% από το 2017 – Έως 590 ευρώ οι ιδιωτικές
Η δυναμικότητα των δημόσιων φοιτητικών εστιών καλύπτει μόλις το 4,6% των περίπου 200.000 φοιτητών που σπουδάζουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, σύμφωνα με έρευνα της GEOAXIS.

Μεγαλειώδης λειτουργία του Πάπα Λέοντα στην Πλας ντε λα Κονκόρντ στο Παρίσι με 700.000 πιστούς
Στο σημείο βρέθηκαν 2.400 ιερείς και διάκονοι, περίπου 100 επίσκοποι, περισσότεροι από 1.000 ψάλτες, καθώς και 400 βοηθοί στο ιερό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ντάνι Οσβάλντο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μετά από χειρουργείο στον πνεύμονα
Η αδερφή του εντόπισε την επιδείνωση της υγείας του πρώην επιθετικού της Γιουβέντους και της Ρόμα, που νοσηλεύεται στο Μπουένος Αιρες.

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Ξεσπά ο αδερφός της 25χρονης Πηνελόπης
«Υπάρχει επιδημία αδύναμων ανδρών εκεί έξω που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ελευθερία της γυναίκας - Για την Πηνελόπη είναι χρέος μου να ζήσω» λέει ο αδερφός της

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος που παρακολουθούσε γυναίκες – Τα σκληρά βίντεο και η εμμονή του με μια 18χρονη
Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του επτά βίντεο με τρεις γυναίκες που παρακολουθούσε και 503 ψηφιακά αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων










