Κατηγορείται ότι νωρίτερα τη χτύπησε και με σίδερο
«Εγώ γάλα έριξα»: Τι δήλωσε ο 34χρονος που κατηγορείται ότι περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του
«Εγώ γάλα έριξα»: Τι δήλωσε ο 34χρονος που κατηγορείται ότι περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του - Κατηγορείται ότι νωρίτερα τη χτύπησε και με σίδερο

Ο άνθρωπος που έχει συλληφθεί και την Τρίτη 5/3 αναμένεται να απολογηθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News, προκαλώντας με όσα ακούγεται να λέει: «Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα».

Βίντεο με τις δηλώσεις του 34χρονου:

Και συνέχισε ο 34χρονος με καταγωγή από το Άργος που αρνείται ότι έριξε χλωρίνη στην 32χρονη μητέρα δύο παιδιών και ότι την χτύπησε με σίδερο: «Τσακωθήκαμε… Βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμώρησαν. Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου και να είναι και να ακούει αυτό το τραγούδι ''άμα δεις τα παιδιά να τους πεις ένα γεια''».

Παραδέχτηκε ωστόσο, πως εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη. «Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη» είπε. Οι γιατροί που περιέθαλψαν την 34χρονη εντόπισαν κακώσεις και μώλωπες στο σώμα της ωστόσο, από τις αξονικές και τις εργαστηριακές εξετάσεις που της έγιναν, δεν διαπιστώθηκαν χτυπήματα από σιδερόβεργα ή επίθεση με χλωρίνη, όπως μετέδωσε το Mega.

«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο αίματος στο σίδερο; Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ», είπε ο 34χρονος ο οποίος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία, διώχνοντάς τον από τις δουλειές που έπιανε ενώ όπως μετέδωσε η εκπομπή, και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον καθώς η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, έπεφτε θύμα των άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

«Είναι απορίας άξιο πως δεν πήγαν στο νοσοκομείο Άργους για να μην τους δει η κοινή γνώμη και μάθουν τι έχει συμβεί. Διαπίστωσαν ότι έχει μώλωπες σε όλο το σώμα», είπε ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

«Έχω αναπηρία στο χέρι, έχω πέντε δάχτυλα κομμένα, τα τέσσερα. Έχω μόνο το δεξί. Ένα παιδί ταλαιπωρημένο. Λάτρευα και λατρεύω την οικογένειά μου. Την αγαπώ, πάντοτε την αγάπαγα. Ήταν ένα απλό, καλό κορίτσι. Και πάντα όλο κάτι μου έκρυβε. Είναι η γυναίκα μου. Τιμώ το στεφάνι μου, αγαπώ τα παιδιά μου. Γίνανε όλα για την προσβολή των παιδιών μου» συμπλήρωσε ο 34χρονος που συνελήφθη μετά την καταγγελία της συζύγου του η οποία με τα παιδιά της φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι και να βρίσκεται στο πατρικό της προσπαθώντας να αναρρώσει.

Τι λέει ο δικηγόρος του 34χρονου

«Είναι ένα δράμα οικογενειακό αυτή η περίπτωση. Τον υποστηρίζω για τις ελαφρυντικές περιστάσεις που έχει, δεν υπήρχε χτύπημα με σιδερόβεργα. Αυτή η κατηγορία που αύριο θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ο βιασμός και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας. (…) Είναι μια περίπλοκη υπόθεση που πρέπει να έρθουμε σε σεβασμό στα δυο παιδιά αλλά και για το θύμα. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι της έχει συμβεί», λέει, μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του 34χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο: «Θα αναλύσει τα πραγματικά περιστατικά και τι ''όπλισε το χέρι του'' για να κάνει αυτήν την παράνομη ενέργεια. (…) Το εν βρασμώ ψυχικής ορμής μπορούμε να το πούμε. (…) Αυτό που πρέπει να κάνει η δικαιοσύνη να κάνει, θα το κάνει. Μπορώ νομικά να τον υπερασπιστώ, δε δικαιολογεί κανείς τη βία».

«Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά»

Από την πλευρά, η αδελφή της 32χρονης είπε: «Ήταν βίαιος άνθρωπος, αληθεύει και η χλωρίνη και την έπλυνε αμέσως γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδεικτά στην ιατροδικαστική που έκανε ο γιατρός. Πιστεύω να βρούμε τη δικαιοσύνη γιατί είναι κρίμα τόσες γυναίκες που έχουν πεθάνει από τέτοιους ανθρώπους και να θέλουν και μετά να βγαίνουν και αθώοι. Το πώς είδα εγώ την αδερφή μου όταν βγήκε από το νοσοκομείο… μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω, το ένα το μάτι της δεν βλέπει. Αν είναι δυνατόν, αν την σκότωνε...».

Βίντεο με τις δηλώσεις της αδελφής του θύματος:

Αναφερόμενη σε παλιότερο περιστατικό βίας, σημείωσε: «Δύο εβδομάδες κλειδωμένη μέσα στο σπίτι την είχε και τη βάραγε στο μπάνιο και τα παιδιά άκουγαν, την παρακολουθούσε συνέχεια. (…) Τα παιδιά ούτε σχολείο δεν είχαν πάει, μίλησα με τα σχολεία και μου τα επαλήθευσαν. Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά. Της τα πήρε όλα τα κινητά, τα σταθερά, της τα έσπασε, δεν ήθελε να έχει καμία επαφή με το οικογενειακό της περιβάλλον και ''τι κάνουμε μέσα στο σπίτι'' είπε να μη σας ενδιαφέρει».

Σύμφωνα με την αδελφή της 32χρονης: «Υπήρχαν και παλιότερα περιστατικά αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό και σε αυτό το χάλι. Είχανε φτάσει πάλι στο σημείο να ανέβει ο πατέρας μου να την πάρει με τα παιδιά γιατί πάλι την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. (…) Ξέρω ότι απειλούσε και εμένα ο κύριος γιατί ήθελα να βοηθήσω την αδερφή μου και να τη σώσω. Έφαγε ξύλο και θα της στοίχιζε η ζωή για πράγματα αλλουνού. Μιλήστε, είναι αμαρτία από τον Θεό να πεθαίνουν γυναίκες από τέτοιους ανθρώπους».

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1473575/argos-ego-gala-erixa-leei-o-34hronos-pou-katigoreitai-oti-htupise-ti-gunaika-tou-me-sidero-kai-tin-perielouse-me-hlorini/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επίδομα θέρμανσης: Αυξάνονται τα ποσά έως 20% - Η νέα κλίμακα και τα κριτήρια

Επίδομα θέρμανσης: Αυξάνονται τα ποσά έως 20% - Η νέα κλίμακα και τα κριτήρια

Χωρίς αλλαγές στα εισοδηματικά όρια θα δοθεί η φετινή ενίσχυση σε 1,17 εκατομμύρια νοικοκυριά, με το μέγιστο ποσό να αγγίζει τα 1.440 ευρώ στις πιο ψυχρές περιοχές της χώρας. 

Κληρονομιές: Σε νέα ψηφιακή πλατφόρμα περιουσία και χρέη - Η προϋπόθεση για την πρόσβαση

Κληρονομιές: Σε νέα ψηφιακή πλατφόρμα περιουσία και χρέη - Η προϋπόθεση για την πρόσβαση

Το υπουργείο Δικαιοσύνης αναμορφώνει το πλαίσιο δημιουργώντας μια κεντρική πύλη που θα αντλεί δεδομένα από την εφορία, τις τράπεζες, τα ταμεία και το Κτηματολόγιο. 

Ιατρείο υπόθεσης Μαζωνάκη: Νέα καταγγελία - «Λιποθύμησα και δε σταματούσε τη διαδικασία»

Ιατρείο υπόθεσης Μαζωνάκη: Νέα καταγγελία - «Λιποθύμησα και δε σταματούσε τη διαδικασία»

Ασθενής περιγράφει πώς έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια ενδοφλέβιας θεραπείας, με τη μητέρα της να επεμβαίνει για να αποτρέψει τα χειρότερα. 

Γαλλία: 90χρονος πυροβόλησε και σκότωσε ζευγάρι γειτόνων μετά από διένεξη δεκαετιών

Γαλλία: 90χρονος πυροβόλησε και σκότωσε ζευγάρι γειτόνων μετά από διένεξη δεκαετιών

Το ανδρόγυνο, 85 και 82 ετών, δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς στα όρια των δύο ιδιοκτησιών, στα Γαλλικά Πυρηναία. 

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο διευθυντής νευρολογικής κλινικής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο διευθυντής νευρολογικής κλινικής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τα αίτια θανάτου του γιατρού, που εντοπίστηκε από συναδέλφους του στο γραφείο του χωρίς ίχνη βίας. 

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι παίρουν έως 800 ευρώ - Η ειδική κατηγορία που δικαιούται 1.600

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι παίρουν έως 800 ευρώ - Η ειδική κατηγορία που δικαιούται 1.600

Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται η πληρωμή στους λογαριασμούς, με τα εισοδηματικά κριτήρια να ξεκινούν από τις 25.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται επιπλέον κάλυψη για τις οικογένειες με φοιτητές. 

ΑΑΔΕ: Ποιοι απαλλάσσονται από τη δήλωση για timologio - Το κριτήριο εσόδων

ΑΑΔΕ: Ποιοι απαλλάσσονται από τη δήλωση για timologio - Το κριτήριο εσόδων

Οι νέες διευκρινίσεις για την υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση και τι ακριβώς ισχύει για την περίοδο προσαρμογής του 2026. 

Χάκαραν το Skroutz Last Mile - Η ανακοίνωση της εταιρίας

Χάκαραν το Skroutz Last Mile - Η ανακοίνωση της εταιρίας

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι δεν επηρεάστηκαν στοιχεία πληρωμών και προτρέπει τους πελάτες να προσέχουν ύποπτα email ή SMS με προσπάθειες phishing. 

Κακοκαιρία: Νέο κύμα σαρώνει τη χώρα από Παρασκευή - Χτυπά την Αττική το Σάββατο

Κακοκαιρία: Νέο κύμα σαρώνει τη χώρα από Παρασκευή - Χτυπά την Αττική το Σάββατο

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για αυξημένο κίνδυνο πλημμυρών στην Πελοπόννησο. 

Βασιλιάς Αμπντάλα στον ΟΗΕ: «Η διεθνής αδράνεια στη Γάζα είναι πολιτική επιλογή»

Βασιλιάς Αμπντάλα στον ΟΗΕ: «Η διεθνής αδράνεια στη Γάζα είναι πολιτική επιλογή»

Ο μονάρχης της Ιορδανίας άσκησε δριμεία κριτική στο Ισραήλ και αμφισβήτησε την αξία του διεθνούς δικαίου, προειδοποιώντας για τις συνέπειες της ατιμωρησίας. 

Προειδοποίηση ΝΑΤΟ και Ζελένσκι: Ορατός ο κίνδυνος για ρωσικά χτυπήματα με drones στην Ευρώπη

Προειδοποίηση ΝΑΤΟ και Ζελένσκι: Ορατός ο κίνδυνος για ρωσικά χτυπήματα με drones στην Ευρώπη

Ανώτατος διοικητής της Συμμαχίας τονίζει πως η Μόσχα επιδιώκει την υπεραντίδραση της Δύσης, ενώ το Κίεβο καλεί τις ευρωπαϊκές χώρες να απαντούν άμεσα στις παραβιάσεις συνόρων. 

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Η Πηνελόπη προσπάθησε να αμυνθεί από τις μαχαιριές του δολοφόνου της – Σήμερα το τελευταίο αντίο

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Η Πηνελόπη προσπάθησε να αμυνθεί από τις μαχαιριές του δολοφόνου της – Σήμερα το τελευταίο αντίο

Εικάζεται ότι προσπάθησε να φύγει και υπήρξε καταδίωξη, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο 27χρονος να την αιφνιδίασε και να μην είχαν κάποιο ραντεβού 

Τρόμος για 12χρονη στον Πύργο: «Μαμά, έλα γρήγορα… με κυνηγούν για να με σκοτώσουν»

Τρόμος για 12χρονη στον Πύργο: «Μαμά, έλα γρήγορα… με κυνηγούν για να με σκοτώσουν»

Τι καταγγέλει η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού 

Τρομακτική πρόβλεψη: Θα πεθάνουν 450.000 άνθρωποι το επόμενο εξάμηνο λόγω El Nino

Τρομακτική πρόβλεψη: Θα πεθάνουν 450.000 άνθρωποι το επόμενο εξάμηνο λόγω El Nino

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το ακραίο κλιματικό φαινόμενο θα πλήξει σφοδρά δεκάδες χώρες, ασκώντας τεράστια πίεση στα συστήματα υγείας και την παγκόσμια επισιτιστική αλυσίδα. 

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που 14χρονος μαχαιρώνει κορίτσι που αρνήθηκε να βγει ραντεβού μαζί του

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που 14χρονος μαχαιρώνει κορίτσι που αρνήθηκε να βγει ραντεβού μαζί του

Το σοκαριστικό βίντεο παρουσιάστηκε στη δίκη του ανήλικου που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 

Βραζιλία: Serial killer συνελήφθη με φόρεμα, περούκα και ξένο παιδί στην αγκαλιά

Βραζιλία: Serial killer συνελήφθη με φόρεμα, περούκα και ξένο παιδί στην αγκαλιά

Ο 33χρονος συνδέεται με τουλάχιστον 16 δολοφονίες μέσα σε διάστημα τριών 

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: 15 μαχαιριές δέχθηκε η 25χρονη Πηνελόπη, τι δείχνει η νεκροψία

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: 15 μαχαιριές δέχθηκε η 25χρονη Πηνελόπη, τι δείχνει η νεκροψία

Η ιατροδικαστική εξέταση στα Ιωάννινα κατέγραψε βλάβες σε συκώτι, πνεύμονα και στομάχι, ενώ θανατηφόρες κρίθηκαν δύο βαθιές πληγές στον τράχηλο. 

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Εξετάζεται το έμφραγμα ως πιθανή αιτία – Τι δείχνει η νεκροψία

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Εξετάζεται το έμφραγμα ως πιθανή αιτία – Τι δείχνει η νεκροψία

Δεν διαπιστώθηκε θρόμβωση στη νεκροψία, ενώ διερευνάται πιθανή εμβολή αέρα κατά την πλασμαφαίρεση στο ιατρείο του Κολωνακίου. 

Σάμος: Νεκρός ο 50χρονος Τούρκος που έπεσε από σκάφος - Η σορός βρέθηκε στην Τουρκία

Σάμος: Νεκρός ο 50χρονος Τούρκος που έπεσε από σκάφος - Η σορός βρέθηκε στην Τουρκία

Ο άνδρας αγνοούνταν από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, όταν έπεσε στη θάλασσα βορειοανατολικά της Σάμου - το Λιμενικό ολοκλήρωσε την επιχείρηση έρευνας. 

Αναστάτωση στο Παγκράτι από φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα – Αναφορές για έκρηξη πριν ξεσπάσουν οι φλόγες

Αναστάτωση στο Παγκράτι από φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα – Αναφορές για έκρηξη πριν ξεσπάσουν οι φλόγες

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής 

Μητέρα Κυριακής Γρίβα για δολοφονία Πηνελόπης στην Ηγουμενίτσα: Όλοι έχουν το ίδιο μοτίβο

Μητέρα Κυριακής Γρίβα για δολοφονία Πηνελόπης στην Ηγουμενίτσα: Όλοι έχουν το ίδιο μοτίβο

Τόνισε δε ότι πρόκειται για άτομα με χειριστική και εξουσιαστική συμπεριφορά, που επιδιώκουν τον έλεγχο του συντρόφου τους 

Ιωάννινα: Κεραυνός σκότωσε 88 πρόβατα σε κοπάδι – Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στο Σούλι

Ιωάννινα: Κεραυνός σκότωσε 88 πρόβατα σε κοπάδι – Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στο Σούλι

Ο κτηνοτρόφος παρέμεινε αβλαβής, ενώ ο ΕΛΓΑ ενημερώθηκε για την καταγραφή της ζημιάς και την αποζημίωση, καθώς η κακοκαιρία με χαλάζι συνεχίζεται στην Ήπειρο. 

Πρωθυπουργός Λιθουανίας για ενδεχόμενη επίθεση της Ρωσίας: Είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε, έχουμε καταρτίσει σχέδια εκκένωσης

Πρωθυπουργός Λιθουανίας για ενδεχόμενη επίθεση της Ρωσίας: Είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε, έχουμε καταρτίσει σχέδια εκκένωσης

Ο Λιθουανός πρωθυπουργός μιλώντας στο «Newsnight» του BBC ανέφερε ότι οι Λιθουανοί αισθάνονται «συνεχώς απειλούμενοι» από τη Ρωσία, εν μέρει λόγω της εισόδου drones στον εναέριο χώρο της χώρας 

Βρετανία: 14χρονος μαχαίρωσε συμμαθήτριά του επειδή αρνήθηκε να βγει μαζί του, δείτε βίντεο

Βρετανία: 14χρονος μαχαίρωσε συμμαθήτριά του επειδή αρνήθηκε να βγει μαζί του, δείτε βίντεο

Την ακολούθησε σε κατάστημα και της επιτέθηκε με μαχαίρι – Τραυματίστηκε και ο καταστηματάρχης που προσπάθησε να τη βοηθήσει 

Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε δύο νεαρούς στην Κηφισιά, 5 συλλήψεις

Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε δύο νεαρούς στην Κηφισιά, 5 συλλήψεις

Αφαίρεσαν με τη χρήση βίας την μπλούζα ενός από τα θύματα 

Ρόδος: Νεκρός πυροσβέστης σε επιχείρηση διάσωσης τουριστών στο φαράγγι της Σιδερίτισσας

Ρόδος: Νεκρός πυροσβέστης σε επιχείρηση διάσωσης τουριστών στο φαράγγι της Σιδερίτισσας

Ο πυροσβέστης εντοπίστηκε πεσμένος από ύψος χάρη σε πυροσβεστικό drone -ο υπουργός Ευάγγελος Τουρνάς διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τα αίτια του δυστυχήματος. 

Σοκ με μαρτυρία για γιατρό Μαζωνάκη: «Μου πρότεινε θεραπεία με σιδερένιους δονητές και συνεύρεση»

Σοκ με μαρτυρία για γιατρό Μαζωνάκη: «Μου πρότεινε θεραπεία με σιδερένιους δονητές και συνεύρεση»

Η γυναίκα, με κουμπαριά σε εφοπλιστική οικογένεια, περιέγραψε πώς φοβήθηκε όταν ο γιατρός της πρόσφερε αλκοόλ και άνοιξε βαλίτσα με ερwτικά βοηθήματα. 

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Δίπλωσε νταλίκα και έπεσε εκσκαφέας - Κλειστά και τα δύο ρεύματα

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Δίπλωσε νταλίκα και έπεσε εκσκαφέας - Κλειστά και τα δύο ρεύματα

Το βαρύ όχημα προσέκρουσε σε γέφυρα στο ύψος του Ελληνικού λόγω της ολισθηρότητας, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία. 

Ηλιούπολη: 50χρονη σε ανακοπή χωρίς ζωτικά σημεία - Πιθανή σύνδεση με κεραυνό

Ηλιούπολη: 50χρονη σε ανακοπή χωρίς ζωτικά σημεία - Πιθανή σύνδεση με κεραυνό

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έκανε συνεχή καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση κατά τη διακομιδή της γυναίκας στο «Ερυθρός Σταυρός». 

Συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 29 Οκτωβρίου

Συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 29 Οκτωβρίου

Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Αγγελος Θεοδωράκης, Παναγιώτης Πετράκης και Νεφέλη Φασούλη ερμηνεύουν έργα σε ποίηση Ρίτσου, Λειβαδίτη και Αναγνωστάκη. 

Φωτιά στον Υμηττό από πτώση κεραυνού

Φωτιά στον Υμηττό από πτώση κεραυνού

Η εστία εντοπίζεται στην περιοχή Λακίζα, ενόσω στην Αττική βρίσκονται σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Ρωσία: Καμουφλάρει τα διυλιστήρια με δίχτυα για τα drones - Πτώση 20% στη βενζίνη

Ρωσία: Καμουφλάρει τα διυλιστήρια με δίχτυα για τα drones - Πτώση 20% στη βενζίνη

Οι αλλεπάλληλες ουκρανικές επιθέσεις έχουν προκαλέσει σοβαρές ελλείψεις καυσίμων στο εσωτερικό της χώρας, αναγκάζοντας τη Μόσχα να προχωρήσει σε εισαγωγές. 

Σοκ με δωμάτιο βασανιστηρίων στην Ισπανία: Αιμόφυρτοι δύο άνδρες - «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Σοκ με δωμάτιο βασανιστηρίων στην Ισπανία: Αιμόφυρτοι δύο άνδρες - «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Οι ισπανικές αρχές προχώρησαν σε επτά συλλήψεις, έπειτα από την απόδραση ενός θύματος που οδήγησε την αστυνομία στο κρησφύγετο της συμμορίας. 

Κακοκαιρία: Πορτοκαλί προειδοποίηση της ΕΜΥ για 4 περιοχές έως την Τετάρτη

Κακοκαιρία: Πορτοκαλί προειδοποίηση της ΕΜΥ για 4 περιοχές έως την Τετάρτη

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για δεύτερο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή, με πτώση θερμοκρασίας και ενισχυμένους βοριάδες. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Η μητέρα του μιλά για πρώτη φορά - «Ζητώ δικαιοσύνη για τον γιο μου»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η μητέρα του μιλά για πρώτη φορά - «Ζητώ δικαιοσύνη για τον γιο μου»

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, η Κλειώ Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ζητώντας πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών. 

Καισαριανή: 48χρονος χτύπησε δύο γυναίκες αστυνομικούς που τον σταμάτησαν σε μονόδρομο

Καισαριανή: 48χρονος χτύπησε δύο γυναίκες αστυνομικούς που τον σταμάτησαν σε μονόδρομο

Ο 48χρονος τραυμάτισε τις αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ με αγκωνιά και κουτουλιά και προσπάθησε να αρπάξει το μπλοκάκι παραβάσεων. 

Κωνσταντία Δημογλίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: Δεν αποκλείεται να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο στον θάνατό του

Κωνσταντία Δημογλίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: Δεν αποκλείεται να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο στον θάνατό του

«Καμία καταγγελία δεν είχε γίνει στην Αστυνομία επισήμως για αυτό το ιατρείο. Ούτε πριν το περιστατικό, ούτε μετά το περιστατικό. Δεν έχει έρθει τουλάχιστον στην αστυνομία» 

Πάνω από 50% η μείωση των γεννήσεων σε 6 νομούς της Ελλάδας, ποιο νησί αντιστέκεται στην υπογεννητικότητα

Πάνω από 50% η μείωση των γεννήσεων σε 6 νομούς της Ελλάδας, ποιο νησί αντιστέκεται στην υπογεννητικότητα

Οι γεννήσεις έπεσαν από 117.000 το 2009 σε 67.000 το 2024, ενώ η μέση ηλικία τεκνοποίησης ανέβηκε στα 32,2 έτη. 

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση έξω από λύκειο στη Μανίσα, τραυματίες μαθητές

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση έξω από λύκειο στη Μανίσα, τραυματίες μαθητές

Οι έρευνες των αρχών στο σημείο της επίθεσης συνεχίζονται, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη 

Ηράκλειο: Αφαιρέθηκε κάλτσα από το στομάχι 14χρονου

Ηράκλειο: Αφαιρέθηκε κάλτσα από το στομάχι 14χρονου

Ο 14χρονος μπήκε στο χειρουργείο στις 9 το βράδυ και η επέμβαση διήρκεσε περίπου μία ώρα, όπως ανακοίνωσε η μητέρα του στα social media. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services