Ο άνθρωπος που έχει συλληφθεί και την Τρίτη 5/3 αναμένεται να απολογηθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News, προκαλώντας με όσα ακούγεται να λέει: «Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα».
Βίντεο με τις δηλώσεις του 34χρονου:
Και συνέχισε ο 34χρονος με καταγωγή από το Άργος που αρνείται ότι έριξε χλωρίνη στην 32χρονη μητέρα δύο παιδιών και ότι την χτύπησε με σίδερο: «Τσακωθήκαμε… Βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμώρησαν. Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου και να είναι και να ακούει αυτό το τραγούδι ''άμα δεις τα παιδιά να τους πεις ένα γεια''».
Παραδέχτηκε ωστόσο, πως εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη. «Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη» είπε. Οι γιατροί που περιέθαλψαν την 34χρονη εντόπισαν κακώσεις και μώλωπες στο σώμα της ωστόσο, από τις αξονικές και τις εργαστηριακές εξετάσεις που της έγιναν, δεν διαπιστώθηκαν χτυπήματα από σιδερόβεργα ή επίθεση με χλωρίνη, όπως μετέδωσε το Mega.
«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο αίματος στο σίδερο; Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ», είπε ο 34χρονος ο οποίος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία, διώχνοντάς τον από τις δουλειές που έπιανε ενώ όπως μετέδωσε η εκπομπή, και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον καθώς η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, έπεφτε θύμα των άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.
«Είναι απορίας άξιο πως δεν πήγαν στο νοσοκομείο Άργους για να μην τους δει η κοινή γνώμη και μάθουν τι έχει συμβεί. Διαπίστωσαν ότι έχει μώλωπες σε όλο το σώμα», είπε ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.
«Έχω αναπηρία στο χέρι, έχω πέντε δάχτυλα κομμένα, τα τέσσερα. Έχω μόνο το δεξί. Ένα παιδί ταλαιπωρημένο. Λάτρευα και λατρεύω την οικογένειά μου. Την αγαπώ, πάντοτε την αγάπαγα. Ήταν ένα απλό, καλό κορίτσι. Και πάντα όλο κάτι μου έκρυβε. Είναι η γυναίκα μου. Τιμώ το στεφάνι μου, αγαπώ τα παιδιά μου. Γίνανε όλα για την προσβολή των παιδιών μου» συμπλήρωσε ο 34χρονος που συνελήφθη μετά την καταγγελία της συζύγου του η οποία με τα παιδιά της φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι και να βρίσκεται στο πατρικό της προσπαθώντας να αναρρώσει.
Τι λέει ο δικηγόρος του 34χρονου
«Είναι ένα δράμα οικογενειακό αυτή η περίπτωση. Τον υποστηρίζω για τις ελαφρυντικές περιστάσεις που έχει, δεν υπήρχε χτύπημα με σιδερόβεργα. Αυτή η κατηγορία που αύριο θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ο βιασμός και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας. (…) Είναι μια περίπλοκη υπόθεση που πρέπει να έρθουμε σε σεβασμό στα δυο παιδιά αλλά και για το θύμα. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι της έχει συμβεί», λέει, μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του 34χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο: «Θα αναλύσει τα πραγματικά περιστατικά και τι ''όπλισε το χέρι του'' για να κάνει αυτήν την παράνομη ενέργεια. (…) Το εν βρασμώ ψυχικής ορμής μπορούμε να το πούμε. (…) Αυτό που πρέπει να κάνει η δικαιοσύνη να κάνει, θα το κάνει. Μπορώ νομικά να τον υπερασπιστώ, δε δικαιολογεί κανείς τη βία».
«Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά»
Από την πλευρά, η αδελφή της 32χρονης είπε: «Ήταν βίαιος άνθρωπος, αληθεύει και η χλωρίνη και την έπλυνε αμέσως γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδεικτά στην ιατροδικαστική που έκανε ο γιατρός. Πιστεύω να βρούμε τη δικαιοσύνη γιατί είναι κρίμα τόσες γυναίκες που έχουν πεθάνει από τέτοιους ανθρώπους και να θέλουν και μετά να βγαίνουν και αθώοι. Το πώς είδα εγώ την αδερφή μου όταν βγήκε από το νοσοκομείο… μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω, το ένα το μάτι της δεν βλέπει. Αν είναι δυνατόν, αν την σκότωνε...».
Βίντεο με τις δηλώσεις της αδελφής του θύματος:
Αναφερόμενη σε παλιότερο περιστατικό βίας, σημείωσε: «Δύο εβδομάδες κλειδωμένη μέσα στο σπίτι την είχε και τη βάραγε στο μπάνιο και τα παιδιά άκουγαν, την παρακολουθούσε συνέχεια. (…) Τα παιδιά ούτε σχολείο δεν είχαν πάει, μίλησα με τα σχολεία και μου τα επαλήθευσαν. Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά. Της τα πήρε όλα τα κινητά, τα σταθερά, της τα έσπασε, δεν ήθελε να έχει καμία επαφή με το οικογενειακό της περιβάλλον και ''τι κάνουμε μέσα στο σπίτι'' είπε να μη σας ενδιαφέρει».
Σύμφωνα με την αδελφή της 32χρονης: «Υπήρχαν και παλιότερα περιστατικά αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό και σε αυτό το χάλι. Είχανε φτάσει πάλι στο σημείο να ανέβει ο πατέρας μου να την πάρει με τα παιδιά γιατί πάλι την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. (…) Ξέρω ότι απειλούσε και εμένα ο κύριος γιατί ήθελα να βοηθήσω την αδερφή μου και να τη σώσω. Έφαγε ξύλο και θα της στοίχιζε η ζωή για πράγματα αλλουνού. Μιλήστε, είναι αμαρτία από τον Θεό να πεθαίνουν γυναίκες από τέτοιους ανθρώπους».
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1473575/argos-ego-gala-erixa-leei-o-34hronos-pou-katigoreitai-oti-htupise-ti-gunaika-tou-me-sidero-kai-tin-perielouse-me-hlorini/
Πέθανε στα 56 του ο Ηλίας Γκανιάτσας, συνιδιοκτήτης του ART TV
Ο θάνατός του, έπειτα από δύσκολη μάχη με ασθένεια, προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αρτας και στον χώρο των περιφερειακών ΜΜΕ

Στην Ευρώπη οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες – Ποιοι φτάνουν και τις 49 ώρες εβδομαδιαίως
Η απόκλιση δεν εντοπίζεται μόνο σε όσους έχουν εξαιρετικά επιβαρυμένο ωράριο

Προσοχή! Ο ιός του Δυτικού Νείλου «χτυπάει» ξανά - Ο ΕΟΔΥ προειδοποιεί πως τα κρούσματα θα αυξηθούν κι άλλο - Οι «κόκκινες» περιοχες
Ο Οργανισμός προβλέπει ότι η αύξηση των κρουσμάτων θα ενταθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες

Δείτε το σκίτσο του Αρκά που θα σας κάνει να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας - Όλοι λίγο έτσι κάνουμε με τα social media!
Ο σκιτσογράφος σατιρίζει το παράδοξο μιας εποχής που φοβάται την παρακολούθηση, αλλά αναρτά κάθε στιγμή της ζωής της στα social media

Γυναίκα 38 ετών προσποιούνταν την... 12χρονη - Πώς κατάφερνε να «ξαφρίζει» τα θύματά της
Απίστευτη ιστορία από τη Βραζιλία

Ποια μάρκα αυτοκινήτων «κυριαρχεί» σχεδόν σε όλον τον πλανήτη;
Ενώ οι Κινέζοι κατασκευαστές μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τη ραγδαία τους άνοδο, η κυρίαρχη δύναμη της παγκόσμιας αγοράς παραμένει αδιαφιλονίκητη.

Ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, μισθωτοί: Δείτε ποιους αφορά το «πακέτο» που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη ΔΕΘ!
Ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας μιλά για πακέτο άνω του 1 δισ. ευρώ ενόψει της ομιλίας Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Σοκάρει η είδηση από την Κύμη: 64χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τσίμπημα σφήκας
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη

Ξέρεις αν μπορούν να σου κάνουν αλκοτέστ όταν περπατάς; Δες τι προβλέπει ο νόμος για τους πεζούς!
Το αλκοόλ στους δρόμους δεν αφορά μόνο όσους οδηγούν. Ένας πεζός υπό την επήρεια αλκοόλ μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρό κίνδυνο και να εμπλακεί σε τροχαίο

Eurostat: Τι σπουδές προτιμούν οι νέοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Επιχειρήσεις, διοίκηση και νομική αποτελούν τους πιο δημοφιλείς κλάδους σπουδών στην Ελλάδα και την ΕΕ, με πάνω από έναν στους πέντε φοιτητές να τους επιλέγει

ΟΑΣΘ: 12 νέες γραμμές λεωφορείων έρχονται - Το «Χ3» συνδέει αεροδρόμιο και μετρό
Ο συγκοινωνιακός χάρτης αλλάζει ενόψει έναρξης λειτουργίας και επέκτασης του μετρό προς την Καλαμαριά

Η Κούβα του Φιντέλ κάποτε αψήφησε την Αμερική, σήμερα παλεύει για ρεύμα και φάρμακα - Δείτε πώς άλλαξε το νησί μέσα σε 100 χρόνια
Η κυβέρνηση Ντίας-Κανέλ ανοίγει όλο και περισσότερο χώρο στην ιδιωτική οικονομία, καθώς το εμπάργκο των ΗΠΑ και εσωτερικές αδυναμίες βαθαίνουν την ενεργειακή κρίση του νησιού.

«Έφτασα από το 2118 για να σας προειδοποιήσω»: Οι τρομακτικές προβλέψεις ενός «χρονοταξιδιώτη» για το μέλλον
«Το 2118 ο κόσμος δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον σημερινό» – Οι αποκαλύψεις άνδρα που ισχυρίζεται πως ταξίδεψε στο μέλλον

Πτήση Βιέννη – Ηράκλειο με περιπέτεια: Επιστροφή στο αεροδρόμιο λίγο μετά την απογείωση
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Αναγκαστική επιστροφή προς Βιέννη

Νέα στοιχεία για το τροχαίο στην Κάτω Αχαΐα: Ποια ήταν η 46χρονη που έχασε τη ζωή της
Η Ελένη Μπεθούλκα, 46 ετών και μητέρα 25χρονης κόρης, σκοτώθηκε σε σοβαρό δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών–Πύργου, στην Κάτω Αχαΐα

Πώς θα πάρετε επιδότηση για ανακαίνιση έως 36.000€
Η δράση «Ανακαίνιση Κατοικίας» διαθέτει «κουμπαρά» περίπου 500 εκατ. ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027

Αντώνης Πανούτσος: Αγωνία για τον δημοσιογράφο - Τα νεότερα για την υγεία του
Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσεί με τον ιό του Δυτικού Νείλου

Μεγάλη φωτιά στη Λήμνο - 112 για εκκένωση δύο περιοχών, δείτε βίντεο
Το μήνυμα του 112 καλεί τους κατοίκους των περιοχών Αγία Παρασκευή και Προφήτη Ηλία να απομακρυνθούν προς Μύρινα - Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής - Επιχειρούν επτά εναέρια

Μαρία Σάκκαρη: Κάλυψε τα αναγκαία έξοδα ενός παιδιού με καρκίνο
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κατέβαλε 8.000 ευρώ που χρειαζόταν ο μικρός Νικόλας

Η Τουρκία ζητά «ερυθρά αγγελία» της Interpol για τον Νετανιάχου, τον κατηγορεί για γενοκτονία
Το αίτημα συνδέεται με την επίθεση κατά ακτιβιστών του Global Sumud Flotilla σε διεθνή ύδατα – Σε εξέλιξη η δικαστική διαδικασία στην Κωνσταντινούπολη με συνολικά 35 κατηγορούμενους

Καιρός: Σε κλοιό καύσωνα η χώρα με 42άρια - Πότε θα πέσει ξανά η θερμοκρασία
Τι αναφέρει το meteo για τις επόμενες ημέρες
![Καταδίωξη-θρίλερ στο Λος Αντζελες: Έκλεψε μηχανή και τον κυνηγούσαν πάνω από μία ώρα στους δρόμους [βίντεο]](https://cdn.akous.gr/repository/2026/katadioxi-thriler-sto-los-antzeles-eklepse-michani.1c30cf78.jpg)
Καταδίωξη-θρίλερ στο Λος Αντζελες: Έκλεψε μηχανή και τον κυνηγούσαν πάνω από μία ώρα στους δρόμους [βίντεο]
Πέρασε ανάμεσα σε οχήματα, μπήκε σε στενά δρόμους αλλά και εκτός δρόμου, μέχρι που τελικά συνελήφθη

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Δείτε το επιβλητικό ιστορικό κάστρο εκατομμυρίων που αγόρασε στην Ευρώπη
Ο ιδρυτής του Facebook και η σύζυγός του επένδυσαν σε ένα ακίνητο του 19ου αιώνα στην Ιρλανδία, το οποίο εκτείνεται σε 440 στρέμματα και κρύβει σκοτεινούς τοπικούς μύθους.

Φρίκη στο Λονδίνο: Πήγε να δει τα αστέρια με τον σύντροφό της και την βίασαν 2 μετανάστες μπροστά στα μάτια του
Δύο Αφγανοί παράτυποι μετανάστες κρίθηκαν ένοχοι για τον βιασμό γυναίκας σε πάρκο του ανατολικού Λονδίνου, ενώ ο σύντροφός της απειλήθηκε με μαχαίρι.

«Του κάρφωσε το μαχαίρι στο κεφάλι»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που δέχθηκε επίθεση στον Αγιο Δημήτριο
«Θέλω να τιμωρηθεί ο δράστης» λέει ο πατέρας του νεαρού – Τι περιγράφει για την αιματηρή επίθεση με θύμα τον γιο του

Τέλος στα σενάρια για 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο: Η απόφαση του ΣτΕ και ο μόνος τρόπος επιστροφής
Η Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου βάζει οριστικό τέλος στις δικαστικές διεκδικήσεις, αφήνοντας την όποια επαναφορά των δώρων αποκλειστικά στην ευχέρεια της κυβέρνησης.

Φωτιά στα καύσιμα: Τι θα γίνει με την επιδότηση στο diesel τον Σεπτέμβριο
Η εκτόξευση της μέσης τιμής του πετρελαίου κίνησης πάνω από τα 2 ευρώ φέρνει στο προσκήνιο τη διατήρηση του μέτρου στήριξης, με τις αποφάσεις να «κλειδώνουν» άμεσα.

Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων: Η κρίσιμη απόφαση που μπορεί να φέρει μεγάλο ""ψαλίδι"" στις κρατήσεις
Το Ελεγκτικό Συνέδριο καλείται να εξετάσει αν ο υπολογισμός των περικοπών πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στο υπερβάλλον ποσό και όχι στο σύνολο του εισοδήματος.

Δημόσιοι υπάλληλοι: Πώς θα πάρετε δάνειο έως τρεις μισθούς από το ΜΤΠΥ - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Οι δικαιούχοι μέτοχοι του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους από τις 9 Σεπτεμβρίου, μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων πόρων.

Θεσσαλονίκη: Αγέλη αγριογούρουνων περικύκλωσε ανήλικους σε πάρκο - Κάλεσαν το 100 για να σωθούν
Τα παιδιά εγκλωβίστηκαν στις Συκιές και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο

Γάμος στη Φλόριντα «διακόπηκε» από ελάφι που καταβρόχθισε τα λουλούδια της τελετής
«Αντιμετώπισε τον γάμο μας σαν μπουφέ», σχολίασε η νύφη για το απίστευτο περιστατικό που έγινε viral

Νέο κύμα καύσωνα με 40άρια βαθμούς και ισχυρούς ανέμους - Πόσο θα κρατήσει η θερμή εισβολή
Έντονη άνοδος της θερμοκρασίας πανελλαδικά με αιχμή το Σαββατοκύριακο και αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών.

Αργολίδα: Ταξί έγινε παρανάλωμα του πυρός στη μέση του δρόμου
Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες

Καράβι «εξαφανίζεται» στην ομίχλη έξω από το λιμάνι της Πάρου - Δείτε το βίντεο
Στοιχειωμένες εικόνες κατέγραψαν τα νησιά των Κυκλάδων τις τελευταίες δύο ημέρες, καθώς η ομίχλη τύλιξε σε γκρι τοπίο και «έσβησε» ολόκληρες ακτογραμμές

Εδώ και 5 χρόνια ζει μέσα σε μια λίμνη 16χρονος: Νιώθει το δέρμα του να καίει και κανείς δεν βρίσκει λύση
Η λίμνη έγινε η μοναδική του ανακούφιση

39χρονος μοτοσικλετιστής κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο με ταξί στην παραλιακή, δωρίζει όργανα η οικογένεια
Ο 39χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν οδηγός ταξί επιχείρησε αναστροφή στη λεωφόρο Καραμανλή, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας

«Ήταν η πιο σημαντική στιγμή στα 30 χρόνια μου στη θάλασσα»: Βούτηξε για ψάρεμα και εντόπισε το ναυάγιο 2.400 ετών στην Ανδρο
Ο ψαροντουφεκάς και εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάδυσης εντόπισε το ναυάγιο το 2018, σε βάθος περίπου 42-44 μέτρων, το ναυάγιο αναφέρθηκε στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων το 2021, ενώ το 2025 επέστρεψε στο σημείο μαζί με τους αρχαιολόγους και τους υπέδειξε ακριβώς τη θέση του ναυαγίου

Νέα πρόκληση από την Αγκυρα: Επαναφέρει τις «γκρίζες ζώνες» με αφορμή το ελληνικό χωροταξικό για τις ΑΠΕ
Μετά τα θαλάσσια πάρκα, η Τουρκία επαναφέρει τις αιτιάσεις της περί «γκρίζων ζωνών», αυτή τη φορά με αφορμή το νέο ελληνικό Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Το τουρκικό υπουργείο Αμυνας υποστηρίζει ότι ο ελληνικός σχεδιασμός «δεν έχει νομικές συνέπειες» για την Τουρκία

Νέα τροπή στο επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Η 25χρονη επιτέθηκε πρώτη με μαχαίρι εναντίον του 31χρονου για να του κλέψει το ρολόι
Η νεαρή επιχείρησε να του επιτεθεί με μαχαίρι, το οποίο ο 31χρονος απέσπασε από την κατοχή της και στη συνέχεια την τραυμάτισε

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για τον 21χρονο Αγγελο που «έσβησε» στην άσφαλτo
Υπήρξε πρωτοχορευτής στον Λαογραφικό Σύλλογο «Χοροκρήτες», ενώ παράλληλα ασχολούνταν ενεργά και με τη διδασκαλία παραδοσιακών χορών










