«Ρωτάγαμε και μας έλεγαν shut up»
Εφιαλτική ομηρία στην Κωνσταντινούπολη για τις δύο Ελληνίδες
Εφιαλτική ομηρία στην Κωνσταντινούπολη για τις δύο Ελληνίδες - «Ρωτάγαμε και μας έλεγαν shut up»

Κόλαση βιώνει μια οικογένεια Ρεθεμνιωτών την τελευταία εβδομάδα, όταν οι διακοπές που αποφάσισαν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη εξελίχθηκαν στον χειρότερο εφιάλτη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η περιπέτεια σε ένα κατάστημα τουριστικών ειδών κοντά στην Αγιά Σοφιά εξελίχθηκε σε συλλήψεις και προκλητικές κρατήσεις ακόμα και σε hot spot προσφύγων, με σκηνικό που θύμισε... “Εξπρές του Μεσονυκτίου”.

Η Αγαθή Μαρκοπούλου, μια 50χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο, με την 22χρονη κόρη της και μία φίλη της βρίσκονταν για εκδρομή στην Τουρκία και την περασμένη Παρασκευή θέλησαν να επισκεφτούν την Αγιά Σοφιά. Επειδή έπρεπε να φορέσουν μαντίλες, αφού η Αγιά Σοφιά έχει μετατραπεί σε τζαμί με ώρες μουσείου, αγόρασαν από ένα μαγαζί έξω από τον ναό μαντίλες και εκείνη ακριβώς τη στιγμή η 50χρονη Ρεθυμνιώτισσα, κατά λάθος, έβαλε στην τσάντα της μαζί με τα μαντίλια και το κινητό του επιχειρηματία, που ήταν, όπως ισχυρίζεται η ίδια, καλυμμένο κάτω από τον σωρό που είχε επιλέξει. Αυτό ήταν η αρχή του “Γολγοθά” για τις γυναίκες, αλλά και τον σύζυγο της κ. Αγαθής, ο οποίος ήταν στο Ρέθυμνο και εμβρόντητος πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, οπότε και απευθύνθηκε στην εφημερίδα για τη συνδρομή βοήθειας στην ταλαιπωρία τους.

Κι όλα αυτά, στα πλαίσια μιας τουριστικής εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη, που πλέον καθίσταται σημείο “κόκκινου συναγερμού” για χιλιάδες Έλληνες επισκέπτες, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη και στοχευμένα μπορεί να εμπλακούν σε απίστευτες περιπέτειες, που φτάνουν μέχρι τη στέρηση της ελευθερίας τους.

Οι γυναίκες συνελήφθησαν αρχικά με υπόδειξη του καταστηματάρχη, από αστυνομικούς που βρέθηκαν σε χρόνο ντε τε στο σημείο. Αρχικά, τις οδήγησαν σε νοσοκομείο, όπου τις εξέτασαν (!), και αμέσως μετά μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και μάλιστα στα κρατητήρια.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις της 50χρονης Κρητικιάς, που έχει εγκλωβιστεί στην Κωνσταντινούπολη. Έδωσε στην “ΚΡΗΤΗ TV” τη μαρτυρία της για τη νύχτα που εκείνη, η κόρη της και η φίλη τους οδηγήθηκαν στο κρατητήριο και για τα απάνθρωπα πράγματα που βίωσαν: «Μας τράβηξαν βίντεο όσο ήμασταν με τις χειροπέδες», δήλωσε χαρακτηριστικά. Οι Τούρκοι αστυνομικοί, όταν συνέλαβαν τις δύο γυναίκες, τις βιντεοσκόπησαν αρχικά καθώς έμπαιναν στο περιπολικό, όμως μόλις έφτασαν στο τμήμα, τις ανάγκασαν να επαναλάβουν τη “σκηνή” της σύλληψης και την απαθανάτισαν για δεύτερη φορά πριν τις βάλουν στο κελί τους.

Πέρασαν το βράδυ σε ένα παγωμένο κελί

Η φίλη των δύο Ρεθυμνιωτισσών αφέθηκε ελεύθερη, αλλά η ίδια και η κόρη της κρατήθηκαν και πέρασαν το βράδυ σε ένα παγωμένο κελί, όπου κοιμήθηκαν στο πάτωμα, χωρίς κανείς να τους εξηγεί τι διαδικασία ακολουθείται. Όπως δήλωσε στη “Νέα Κρήτη” και το neakriti.gr ο σύζυγος της 50χρονης, Γαβριήλ Τσουντάνης, «ήταν κρατητήριο με έναν καναπέ και δύο κουβέρτες, που τις πέταξαν στο πάτωμα. Συνθήκες ούτε για ζώα, εμείς τον σκύλο και το πρόβατό μας εδώ τα έχουμε σε καλύτερες συνθήκες».

Η Αγαθή Μαρκοπούλου εξομολογήθηκε στo neakriti.gr τη συμπεριφορά που είχαν απέναντί της οι αστυνομικοί κατά την παραμονή της, όπου κανείς δε μιλούσε Αγγλικά ώστε να της εξηγήσει τι θα συμβεί και να απαντήσει στις αγωνιώδεις εκκλήσεις της.

«Προσπαθούσα να ρωτήσω κάτι και έλεγαν “shut up” και με έσπρωχναν συνέχεια όταν προσπαθούσα να πω κάτι, καμία ενημέρωση, σπρωξίματα και “shut up” ήταν η μόνιμη έκφρασή τους. Η πιο τραυματική εμπειρία απ’ όλες ήταν το ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν, δε μιλάει κανένας άνθρωπος Αγγλικά εδώ στην Τουρκία. Και δεν εννοώ τους καθημερινούς ανθρώπους, αλλά τους αστυνομικούς, τους δικαστικούς, ακόμα και την ίδια τη δικηγόρο μου».

Επιπλέον, όπως είπε η 50χρονη, παρόλο που αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία και τους δήλωσε, δείχνοντάς τους και σχετικές ιατρικές γνωματεύσεις, αρνήθηκαν οποιαδήποτε άλλη συνεννόηση μαζί της.

Το Σάββατο το βράδυ, μάνα και κόρη πέρασαν από εισαγγελέα, σύμφωνα με την ίδια, και της είπαν αρχικά πως η ίδια είναι ελεύθερη, ορίζεται δικάσιμος και μέχρι τότε απαγορεύεται η έξοδός της από τη χώρα. Την ίδια στιγμή, τους ανακοίνωσαν ότι η 22 ετών κόρη της παραμένει κρατούμενη, χωρίς να της εξηγήσουν τίποτα επιπλέον.

«Ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου, ήταν τραγικό. Δε μας έδωσαν να καταλάβουμε αρχικά ότι η κόρη μου είναι ελεύθερη αλλά θα απελαθεί... ήταν συγκλονιστικό», τόνισε η 50χρονη. Η κόρη της παρέμεινε από το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα, για λόγους ανεξήγητους και παρότι τελικά είχε αθωωθεί από το κατηγορητήριο, σε ειδικές συνθήκες κράτησης σε hot spot προσφύγων-μεταναστών, προφανώς σε μια επίδειξη προσβλητικής στάσης των τουρκικών Αρχών προς την Ελληνίδα τουρίστρια, για να οδηγηθεί τη Δευτέρα με χειροπέδες στο αεροδρόμιο, τις οποίες αφαίρεσαν λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που τη μετέφερε στην Αθήνα. Σύμφωνα με την κ. Μαρκοπούλου, η κόρη της είχε λάβει αθωωτική απόφαση και σύμφωνα με την Τουρκάλα δικηγόρο της, που όρισε η τουρκική δικαιοσύνη, όπως της είπε, «η διαδικασία του hot spot που αναγκάστηκε να βιώσει η κοπέλα είναι αυτή που προβλέπεται», ενώ την ίδια στιγμή η 22χρονη γυναίκα ήταν αθώα και θεωρητικά ελεύθερη να φύγει.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η δικηγόρος αλλά και το ελληνικό Προξενείο τής είπαν πως και η ίδια είναι ελεύθερη και πως χρειάζονται κάποιες μέρες για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ο καταστηματάρχης, ωστόσο, είχε αποσύρει τη μήνυση, θεωρώντας, σύμφωνα με τη δικογραφία, ότι έγινε όντως λάθος, ενώ το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές φαίνεται πως δείχνει μεγάλη πιθανότητα η γυναίκα να πήρε αφηρημένα το τηλέφωνο, πάντα όπως αναγράφεται στη δικογραφία.

Ο εισαγγελέας δεν πείστηκε

Ο εφιάλτης όμως μόλις άρχιζε, καθώς φαίνεται πως ο εισαγγελέας δεν πείστηκε και άφησε μεν τη γυναίκα ελεύθερη, αλλά υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Οι προσπάθειες για βοήθεια μέσω της Πρεσβείας απέβησαν άκαρπες προς το παρόν, αφού, σύμφωνα με τον κ. Τσουντάνη, δήλωσαν ότι δεν μπορούν να παρέμβουν, και ο ίδιος ζητά απεγνωσμένα και με αγωνία ψυχής κρατική παρέμβαση, ώστε να επιστρέψει η σύζυγός του στο σπίτι τους.

«Λένε μέχρι να γίνει το δικαστήριο πρέπει να μείνει στην Τουρκία. Το δικαστήριο όμως μπορεί να γίνει σε 1, 2 ή 6 μήνες! Πιστεύω ότι εξάντλησαν όλα τα όρια οι τουρκικές Αρχές. Ζητάω να παρέμβει ο υπουργός, η πατρίδα, η κυβέρνηση. Δε λέω να την αφήσουν να φύγει, να γίνει όμως το δικαστήριο σε πέντε, δέκα μέρες, σε μία εβδομάδα, για να γυρίσει σπίτι μας. Να συντομεύσει μέσω της κυβέρνησής μας η διαδικασία ή ας ορίσουν χρηματικό ποσό εγγύησης να το καταβάλλουμε, να έρθει στην πατρίδα μας και να γυρίσει πίσω να δικαστεί. Δεν είναι ότι δε θα γυρίσουμε πίσω να τους αφήσουμε την εγγύηση να τη χαρούν αυτοί», υπογραμμίζει, εμφανώς αναστατωμένος, ο Γαβριήλ Τσουντάνης.

Την ίδια στιγμή, επιπρόσθετα στην αγωνία και τον τρόμο που ζουν, αναφέρει πως η 50χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς έχει ήδη μεταφερθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου λόγω κρίσεων πανικού και παροξυσμικού βρογχικού άσθματος.
«Έχουμε θέμα, η γυναίκα μου έχει προβλήματα υγείας και πρέπει να γυρίσει σπίτι. Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί. Αν ήταν Γερμανός, Ελβετός, θα φερόντουσαν έτσι; Είναι τόσο σοβαρή η υπόθεση που πρέπει να βασανίζεται μια γυναίκα άρρωστη εκεί πέρα; Ανησυχώ για την υγεία της και για την κατάληξη που θα έχει αυτή ιστορία», τόνισε.

Αναφορικά με την 22χρονη κόρη τους, ο κ. Τσουντάνης επισημαίνει ότι έμεινε από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα σε hot spot, και αργότερα της έβγαλε εισιτήριο για το αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου επέστρεψε την Τρίτη.

«Ήταν τραυματικό για το παιδί. Θα προτιμούσα να τα ξεχάσει όλα. Την απέλασαν την Τρίτη, με χειροπέδες στην πλάτη. Φοβερό, να ακούς το παιδί σου να σου λέει ζω το “Εξπρές του Μεσονυκτίου” νούμερο 2, να πας διακοπές σε μια χώρα για 3 μέρες τουρίστας και να έχεις αυτή τη μεταχείριση. Τι έκαναν; Αν δηλαδή έκαναν κάτι μεμπτό, ένα ατύχημα παραδείγματος χάριν με ένα αμάξι που είχαν νοικιάσει, δε θα ξαναέβλεπαν το φως του ήλιου;», κατέληξε ο τρομοκρατημένος πατέρας.

Παράλληλα, παρόλο που ο επιχειρηματίας απέσυρε τη μήνυση, η εισαγγελία δεν πείστηκε για την έλλειψη δόλου από πλευράς της γυναίκας, γι’ αυτό και στέλνει την υπόθεση σε δίκη, δίνοντας παράταση σε αυτή την ιδιότυπη “ομηρία” μιας Ελληνίδας τουρίστριας, που αντί για ξενάγηση, βρέθηκε στα τουρκικά κελιά...

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/ellada/story/1606355/efialtiki-omiria-stin-konstantinoypoli-gia-tis-dyo-ellinides-rotagame-kai-mas-elegan-shut-up
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η πολύ μυστική συνάντηση Χαμενεΐ - Πεζεσκιάν στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου - Ακουγαν μόνο φωνές

Η πολύ μυστική συνάντηση Χαμενεΐ - Πεζεσκιάν στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου - Ακουγαν μόνο φωνές

Οι δύο φέρεται να συναντήθηκαν σε μυστική τοποθεσία, αλλά χωρίς ο ένας να βλέπει τον άλλον, παρά μόνο να ακούει τη φωνή 

Τραγωδία στη Λέρο: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα στην Αγία Μαρίνα

Τραγωδία στη Λέρο: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα στην Αγία Μαρίνα

Το φορτηγό έκανε όπισθεν και παρέσυρε τη γυναίκα – Η τοπική κοινωνία της Λέρου είναι συγκλονισμένη από το τροχαίο δυστύχημα 

Προφυλακίστηκε ο 41χρονος για τη δολοφονία της διασώστριας στη Σύρο

Προφυλακίστηκε ο 41χρονος για τη δολοφονία της διασώστριας στη Σύρο

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων η οποία διενεργήθηκε στη σορό της 42χρονης 

Καιρός: Πότε αναμένεται το νέο κύμα ζέστης - Η πρόγνωση Κολυδά για το 15ήμερο

Καιρός: Πότε αναμένεται το νέο κύμα ζέστης - Η πρόγνωση Κολυδά για το 15ήμερο

Σε ποια τμήματα της χώρας αναμένονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες 

Βρέθηκε η σορός του συζύγου της Ιταλίδας υπουργού Οικογένειας - Χάθηκε σε λίμνη πριν από έναν μήνα

Βρέθηκε η σορός του συζύγου της Ιταλίδας υπουργού Οικογένειας - Χάθηκε σε λίμνη πριν από έναν μήνα

Ο Λουίτζι Καβαλάρι, 84 ετών, είχε εξαφανιστεί στις 27 Ιουνίου στη λίμνη Βίκο, αφήνοντας πίσω του την υπουργό Ευγενία Ροτσέλα λίγους μήνες μετά τη χρυσή τους επέτειο. 

Το 42% των δασών της Αττικής έχει καεί την τελευταία δεκαετία – Καλύτερη η εικόνα στη Δυτική Αττική

Το 42% των δασών της Αττικής έχει καεί την τελευταία δεκαετία – Καλύτερη η εικόνα στη Δυτική Αττική

Από το 2017 έως και τις 3 Αυγούστου 2026 καταγράφηκαν συνολικά 15 μεγάλες δασικές πυρκαγιές 

«Κόκκινος συναγερμός» για φωτιές την Τετάρτη 05/08: Στο Red Code η Αττική και τρεις ακόμη περιοχές

«Κόκκινος συναγερμός» για φωτιές την Τετάρτη 05/08: Στο Red Code η Αττική και τρεις ακόμη περιοχές

Σε επιφυλακή δήμοι και περιφέρειες 

Έκρηξη σε εργαστήριο επισκευής σκαφών στα Χανιά – Νεκρός ο ιδιοκτήτης

Έκρηξη σε εργαστήριο επισκευής σκαφών στα Χανιά – Νεκρός ο ιδιοκτήτης

Ο άνδρας έφερε σοβαρά εγκαύματα 

Η ΕΠΟ αποσύρει τη στήριξή της στον Ινφαντίνο για την προεδρία της FIFA

Η ΕΠΟ αποσύρει τη στήριξή της στον Ινφαντίνο για την προεδρία της FIFA

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε τη FIFA πως δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Τζιάνι Ινφαντίνο 

Αδιανόητο περιστατικό στη Νάξο: Πανικόβλητος άνδρας έψαχνε το παιδί του και τελικά το είχε ξεχάσει στο κατάλυμα που διέμενε

Αδιανόητο περιστατικό στη Νάξο: Πανικόβλητος άνδρας έψαχνε το παιδί του και τελικά το είχε ξεχάσει στο κατάλυμα που διέμενε

Το παιδί θεωρήθηκε αγνοούμενο, αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική 

Ψάθα: Συνελήφθη ο αδελφός αντιδημάρχου που παραβίασε φυλασσόμενο χώρο και προσέκρουσε στα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Ψάθα: Συνελήφθη ο αδελφός αντιδημάρχου που παραβίασε φυλασσόμενο χώρο και προσέκρουσε στα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 49χρονος επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του, από τον δρόμο για την Ψάθα 

Μαρία Σιαμπάνου: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί γιατί η ρεπόρτερ ξέσπασε σε γέλια την ώρα της φωτιάς

Μαρία Σιαμπάνου: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί γιατί η ρεπόρτερ ξέσπασε σε γέλια την ώρα της φωτιάς

Ο μετεωρολόγος θέλησε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια πίσω από το επίμαχο περιστατικό 

Ελαιόλαδο: Νέο κύμα ανατιμήσεων απειλεί το φθινόπωρο

Ελαιόλαδο: Νέο κύμα ανατιμήσεων απειλεί το φθινόπωρο

Αγρότες σε όλη την Ευρώπη προειδοποιούν για σημαντικές απώλειες παραγωγής σε δεκάδες καλλιέργειες, από το καλαμπόκι έως τα λαχανικά, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων. 

Ελληνόκτητο πλοίο χτυπήθηκε στα στενά του Ορμούζ - Αγνοείται μέλος του πληρώματος

Ελληνόκτητο πλοίο χτυπήθηκε στα στενά του Ορμούζ - Αγνοείται μέλος του πληρώματος

Το πλοίο έπλεε υπό σημαία Λιβερίας και το τελευταίο σήμα του καταγράφηκε στον κόλπο του Ομάν 

Χανιά: Νεκρή σε χωράφι βρέθηκε η 75χρονη που αγνοούνταν

Χανιά: Νεκρή σε χωράφι βρέθηκε η 75χρονη που αγνοούνταν

Την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα άνοιας, εντόπισε τυχαία περαστικός στην περιοχή Νεροκούρου - τα αίτια θανάτου θα διερευνηθούν με νεκροψία. 

Ψάθα: Συνελήφθη αδελφός αντιδημάρχου που παραβίασε τον αποκλεισμό στα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Ψάθα: Συνελήφθη αδελφός αντιδημάρχου που παραβίασε τον αποκλεισμό στα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Ο 49χρονος επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του στον αποκλεισμένο χώρο του δυστυχήματος και τελικά ακούμπησε τα συντρίμμια, ενώ εκκρεμεί η έρευνα της ΔΑΟΕ για τον θάνατο των δύο χειριστών. 

Drone κατέγραψε την καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά στη Φωκίδα

Drone κατέγραψε την καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά στη Φωκίδα

Πρόκειται για τη φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου σε δασική έκταση στο Σκάλωμα 

Σκάφος αναψυχής στη Σκόπελο λεηλατούσε τον ελληνικό βυθό, η ΔΕΟΣ κατέσχεσε προστατευμένα κοράλλια αξίας 800.000 ευρώ

Σκάφος αναψυχής στη Σκόπελο λεηλατούσε τον ελληνικό βυθό, η ΔΕΟΣ κατέσχεσε προστατευμένα κοράλλια αξίας 800.000 ευρώ

Από τον βυθό του Αιγαίου στα εργαστήρια της νότιας Ιταλίας - Πώς η ανάλυση κινδύνου της ΑΑΔΕ και τα ψηφιακά ίχνη αποκάλυψαν παράνομο φορτίο 800.000 ευρώ και την κομπίνα του «κόκκινου χρυσού» 

Ριάνα: Η σέξι φωτογράφιση με κορμάκι για τη νέα σειρά εσωρούχων της «Savage X Fenty»

Ριάνα: Η σέξι φωτογράφιση με κορμάκι για τη νέα σειρά εσωρούχων της «Savage X Fenty»

«Ακόμα και έξω υπάρχουν κανόνες» ανέφερε η Ριάνα στη λεζάντα της ανάρτησής της 

Απίστευτες εικόνες στη Βραζιλία: Απόπειρα απαγωγής παιδιού στη μέση του δρόμου με ταξί

Απίστευτες εικόνες στη Βραζιλία: Απόπειρα απαγωγής παιδιού στη μέση του δρόμου με ταξί

Το παιδί έκανε ποδήλατο σε έναν δρόμο του Σάο Πάολο όταν προσπάθησαν να το απαγάγουν 

Φρίκη στο Λαύριο: Μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο

Φρίκη στο Λαύριο: Μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο

Συνελήφθη 56χρονος στο Λαύριο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για υπόθεση γενετήσιων πράξεων και παρακολούθησης πορνογραφικών παραστάσεων ανήλικης κάτω των 12 ετών 

«Made by… AI» – Τι αλλάζουν οι υποχρεωτικοί κανόνες της ΕΕ για τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης

«Made by… AI» – Τι αλλάζουν οι υποχρεωτικοί κανόνες της ΕΕ για τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης

Οι διατάξεις του νόμου της ΕΕ σχετικά με τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης είναι σε ισχύ από την Κυριακή, καθιστώντας τις Βρυξέλλες τον κορυφαίο ρυθμιστικό φορέα στον κόσμο στον τομέα της AI - Τι αλλάζει; 

«Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»: Για παρασκηνιακές εντολές και σκοτεινά πρόσωπα καταγγέλλει Καρυστιανού και Γρατσία στέλεχος του κόμματος

«Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»: Για παρασκηνιακές εντολές και σκοτεινά πρόσωπα καταγγέλλει Καρυστιανού και Γρατσία στέλεχος του κόμματος

Ο επικοινωνιολόγος Ηλίας Μιχάλας αναφέρεται στην «εντελώς ανάποδη στρατηγική» που ακολουθεί η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» 

Ναύπλιο: Αγρια ληστεία μετά φόνου ο θάνατος του ψυχολόγου - Τι υποστηρίζουν οι δύο συλληφθέντες

Ναύπλιο: Αγρια ληστεία μετά φόνου ο θάνατος του ψυχολόγου - Τι υποστηρίζουν οι δύο συλληφθέντες

Τα ευρήματα των αστυνομικών ερευνών στην Αργολίδα για τον θάνατο του 59χρονου 

Humanity Greece: Έκκληση στήριξης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Humanity Greece: Έκκληση στήριξης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Οι εθελοντές της οργάνωσης βρίσκονται ήδη στα πύρινα μέτωπα διανέμοντας ανθρωπιστική βοήθεια σε οικογένειες που έχασαν τα πάντα. 

Νεκρός ανασύρθηκε 32χρονος από φαράγγι στον Όλυμπο

Νεκρός ανασύρθηκε 32χρονος από φαράγγι στον Όλυμπο

Ο άνδρας βούτηξε σε μία βάθρα και φέρεται να υπέστη ανακοπή με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 

Νέες πυρκαγιές σε Κιλκίς, Πιερία, Πύλο - Μεγάλη μάχη στη Δυτική Αττική

Νέες πυρκαγιές σε Κιλκίς, Πιερία, Πύλο - Μεγάλη μάχη στη Δυτική Αττική

Μάχη με τις φωτιές συνεχίζουν να δίνουν για ένα ακόμη 24ωρο οι πυροσβέστες 

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του 59χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στην Κάντια Αργολίδας – Συνελήφθησαν δύο άτομα για ανθρωποκτονία

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του 59χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στην Κάντια Αργολίδας – Συνελήφθησαν δύο άτομα για ανθρωποκτονία

Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 20 και 24 ετών 

Κληρώσεις ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΟΦΗ: Ώρες και πιθανοί αντίπαλοι στα playoffs

Κληρώσεις ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΟΦΗ: Ώρες και πιθανοί αντίπαλοι στα playoffs

Τρεις κληρώσεις για Champions League, Europa League και Conference League πραγματοποιούνται σήμερα στη Νιόν - οι ελληνικές ομάδες μαθαίνουν τους επόμενους αντιπάλους τους. 

«Μπλε» ταυτότητες: Τέλος εποχής - Τι αλλάζει από σήμερα

«Μπλε» ταυτότητες: Τέλος εποχής - Τι αλλάζει από σήμερα

Οι παλαιού τύπου ταυτότητες παύουν να γίνονται δεκτές ως ταξιδιωτικά έγγραφα για τη Ζώνη Σένγκεν - Αναλυτικά η διαδικασία έκδοσης της νέας ταυτότητας μέσω της πλατφόρμας id.gov.gr. 

Ναύπλιο: Νεκρός εντοπίστηκε ο 58χρονος ψυχολόγος που αγνοούνταν – Δύο συλλήψεις

Ναύπλιο: Νεκρός εντοπίστηκε ο 58χρονος ψυχολόγος που αγνοούνταν – Δύο συλλήψεις

Η σορός του άνδρα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε σημείο αρκετά μακριά από την περιοχή όπου είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες το όχημά του 

Αγέλη τσακαλιών εντοπίστηκε στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης

Αγέλη τσακαλιών εντοπίστηκε στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης

Ζητείται αυξημένη προσοχή τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, ιδιαίτερα σε πιο απομονωμένα σημεία και για όσους κυκλοφορούν με κατοικίδια 

Εργατικό ατύχημα για 25χρονη στη Θεσσαλία: Το δεξί χέρι της εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα, ακρωτηριάστηκαν δείκτης και αντίχειρας

Εργατικό ατύχημα για 25χρονη στη Θεσσαλία: Το δεξί χέρι της εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα, ακρωτηριάστηκαν δείκτης και αντίχειρας

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση συγκόλλησης των δύο δαχτύλων 

«Κόκκινος» συναγερμός Μαρουσάκη: Οι δύο παράγοντες που ευνοούν την εξάπλωση της πυρκαγιάς

«Κόκκινος» συναγερμός Μαρουσάκη: Οι δύο παράγοντες που ευνοούν την εξάπλωση της πυρκαγιάς

Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι τις επόμενες ώρες 

Θεσσαλονίκη: Αγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο, συνελήφθησαν δυο άτομα

Θεσσαλονίκη: Αγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο, συνελήφθησαν δυο άτομα

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται 

Πύρινος ανεμοστρόβιλος στο Κανδήλι Μεγάρων – Δείτε βίντεο από το επικίνδυνο φαινόμενο

Πύρινος ανεμοστρόβιλος στο Κανδήλι Μεγάρων – Δείτε βίντεο από το επικίνδυνο φαινόμενο

Αυτό το επικίνδυνο φυσικό φαινόμενο δημιουργείται κατά τη διάρκεια μεγάλων δασικών πυρκαγιών και αποτελείται από φλόγες, στάχτη και θερμές αέριες μάζες 

Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στα Μέγαρα: Αλογα τρέχουν να ξεφύγουν από τις φλόγες στο Κανδήλι

Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στα Μέγαρα: Αλογα τρέχουν να ξεφύγουν από τις φλόγες στο Κανδήλι

Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που πλέον έχει φτάσει στην Αγία Σκέπη 

Δύο ενεργές ζώνες στη Δυτική Αττική – Έως 28 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

Δύο ενεργές ζώνες στη Δυτική Αττική – Έως 28 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

Στη νότια πλευρά της πυρκαγιάς και στον βόρειο τομέα κοντά στην Αγία Παρασκευή επικεντρώνονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις 

Τραγωδία στον Όλυμπο: 32χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο ρέμα Ορλιά

Τραγωδία στον Όλυμπο: 32χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο ρέμα Ορλιά

Στην επιχείρηση προσέγγισης και ανάσυρσης κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 14 πυροσβέστες 

Πυρκαγιές: 100% αποζημίωση από τις αρχές Σεπτεμβρίου για τα σπίτια που επλήγησαν

Πυρκαγιές: 100% αποζημίωση από τις αρχές Σεπτεμβρίου για τα σπίτια που επλήγησαν

Τι είπε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κώστας Κατσαφάδος 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services