«Ρωτάγαμε και μας έλεγαν shut up»
Εφιαλτική ομηρία στην Κωνσταντινούπολη για τις δύο Ελληνίδες
Εφιαλτική ομηρία στην Κωνσταντινούπολη για τις δύο Ελληνίδες - «Ρωτάγαμε και μας έλεγαν shut up»

Κόλαση βιώνει μια οικογένεια Ρεθεμνιωτών την τελευταία εβδομάδα, όταν οι διακοπές που αποφάσισαν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη εξελίχθηκαν στον χειρότερο εφιάλτη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η περιπέτεια σε ένα κατάστημα τουριστικών ειδών κοντά στην Αγιά Σοφιά εξελίχθηκε σε συλλήψεις και προκλητικές κρατήσεις ακόμα και σε hot spot προσφύγων, με σκηνικό που θύμισε... “Εξπρές του Μεσονυκτίου”.

Η Αγαθή Μαρκοπούλου, μια 50χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο, με την 22χρονη κόρη της και μία φίλη της βρίσκονταν για εκδρομή στην Τουρκία και την περασμένη Παρασκευή θέλησαν να επισκεφτούν την Αγιά Σοφιά. Επειδή έπρεπε να φορέσουν μαντίλες, αφού η Αγιά Σοφιά έχει μετατραπεί σε τζαμί με ώρες μουσείου, αγόρασαν από ένα μαγαζί έξω από τον ναό μαντίλες και εκείνη ακριβώς τη στιγμή η 50χρονη Ρεθυμνιώτισσα, κατά λάθος, έβαλε στην τσάντα της μαζί με τα μαντίλια και το κινητό του επιχειρηματία, που ήταν, όπως ισχυρίζεται η ίδια, καλυμμένο κάτω από τον σωρό που είχε επιλέξει. Αυτό ήταν η αρχή του “Γολγοθά” για τις γυναίκες, αλλά και τον σύζυγο της κ. Αγαθής, ο οποίος ήταν στο Ρέθυμνο και εμβρόντητος πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, οπότε και απευθύνθηκε στην εφημερίδα για τη συνδρομή βοήθειας στην ταλαιπωρία τους.

Κι όλα αυτά, στα πλαίσια μιας τουριστικής εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη, που πλέον καθίσταται σημείο “κόκκινου συναγερμού” για χιλιάδες Έλληνες επισκέπτες, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη και στοχευμένα μπορεί να εμπλακούν σε απίστευτες περιπέτειες, που φτάνουν μέχρι τη στέρηση της ελευθερίας τους.

Οι γυναίκες συνελήφθησαν αρχικά με υπόδειξη του καταστηματάρχη, από αστυνομικούς που βρέθηκαν σε χρόνο ντε τε στο σημείο. Αρχικά, τις οδήγησαν σε νοσοκομείο, όπου τις εξέτασαν (!), και αμέσως μετά μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και μάλιστα στα κρατητήρια.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις της 50χρονης Κρητικιάς, που έχει εγκλωβιστεί στην Κωνσταντινούπολη. Έδωσε στην “ΚΡΗΤΗ TV” τη μαρτυρία της για τη νύχτα που εκείνη, η κόρη της και η φίλη τους οδηγήθηκαν στο κρατητήριο και για τα απάνθρωπα πράγματα που βίωσαν: «Μας τράβηξαν βίντεο όσο ήμασταν με τις χειροπέδες», δήλωσε χαρακτηριστικά. Οι Τούρκοι αστυνομικοί, όταν συνέλαβαν τις δύο γυναίκες, τις βιντεοσκόπησαν αρχικά καθώς έμπαιναν στο περιπολικό, όμως μόλις έφτασαν στο τμήμα, τις ανάγκασαν να επαναλάβουν τη “σκηνή” της σύλληψης και την απαθανάτισαν για δεύτερη φορά πριν τις βάλουν στο κελί τους.

Πέρασαν το βράδυ σε ένα παγωμένο κελί

Η φίλη των δύο Ρεθυμνιωτισσών αφέθηκε ελεύθερη, αλλά η ίδια και η κόρη της κρατήθηκαν και πέρασαν το βράδυ σε ένα παγωμένο κελί, όπου κοιμήθηκαν στο πάτωμα, χωρίς κανείς να τους εξηγεί τι διαδικασία ακολουθείται. Όπως δήλωσε στη “Νέα Κρήτη” και το neakriti.gr ο σύζυγος της 50χρονης, Γαβριήλ Τσουντάνης, «ήταν κρατητήριο με έναν καναπέ και δύο κουβέρτες, που τις πέταξαν στο πάτωμα. Συνθήκες ούτε για ζώα, εμείς τον σκύλο και το πρόβατό μας εδώ τα έχουμε σε καλύτερες συνθήκες».

Η Αγαθή Μαρκοπούλου εξομολογήθηκε στo neakriti.gr τη συμπεριφορά που είχαν απέναντί της οι αστυνομικοί κατά την παραμονή της, όπου κανείς δε μιλούσε Αγγλικά ώστε να της εξηγήσει τι θα συμβεί και να απαντήσει στις αγωνιώδεις εκκλήσεις της.

«Προσπαθούσα να ρωτήσω κάτι και έλεγαν “shut up” και με έσπρωχναν συνέχεια όταν προσπαθούσα να πω κάτι, καμία ενημέρωση, σπρωξίματα και “shut up” ήταν η μόνιμη έκφρασή τους. Η πιο τραυματική εμπειρία απ’ όλες ήταν το ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν, δε μιλάει κανένας άνθρωπος Αγγλικά εδώ στην Τουρκία. Και δεν εννοώ τους καθημερινούς ανθρώπους, αλλά τους αστυνομικούς, τους δικαστικούς, ακόμα και την ίδια τη δικηγόρο μου».

Επιπλέον, όπως είπε η 50χρονη, παρόλο που αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία και τους δήλωσε, δείχνοντάς τους και σχετικές ιατρικές γνωματεύσεις, αρνήθηκαν οποιαδήποτε άλλη συνεννόηση μαζί της.

Το Σάββατο το βράδυ, μάνα και κόρη πέρασαν από εισαγγελέα, σύμφωνα με την ίδια, και της είπαν αρχικά πως η ίδια είναι ελεύθερη, ορίζεται δικάσιμος και μέχρι τότε απαγορεύεται η έξοδός της από τη χώρα. Την ίδια στιγμή, τους ανακοίνωσαν ότι η 22 ετών κόρη της παραμένει κρατούμενη, χωρίς να της εξηγήσουν τίποτα επιπλέον.

«Ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου, ήταν τραγικό. Δε μας έδωσαν να καταλάβουμε αρχικά ότι η κόρη μου είναι ελεύθερη αλλά θα απελαθεί... ήταν συγκλονιστικό», τόνισε η 50χρονη. Η κόρη της παρέμεινε από το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα, για λόγους ανεξήγητους και παρότι τελικά είχε αθωωθεί από το κατηγορητήριο, σε ειδικές συνθήκες κράτησης σε hot spot προσφύγων-μεταναστών, προφανώς σε μια επίδειξη προσβλητικής στάσης των τουρκικών Αρχών προς την Ελληνίδα τουρίστρια, για να οδηγηθεί τη Δευτέρα με χειροπέδες στο αεροδρόμιο, τις οποίες αφαίρεσαν λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που τη μετέφερε στην Αθήνα. Σύμφωνα με την κ. Μαρκοπούλου, η κόρη της είχε λάβει αθωωτική απόφαση και σύμφωνα με την Τουρκάλα δικηγόρο της, που όρισε η τουρκική δικαιοσύνη, όπως της είπε, «η διαδικασία του hot spot που αναγκάστηκε να βιώσει η κοπέλα είναι αυτή που προβλέπεται», ενώ την ίδια στιγμή η 22χρονη γυναίκα ήταν αθώα και θεωρητικά ελεύθερη να φύγει.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η δικηγόρος αλλά και το ελληνικό Προξενείο τής είπαν πως και η ίδια είναι ελεύθερη και πως χρειάζονται κάποιες μέρες για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ο καταστηματάρχης, ωστόσο, είχε αποσύρει τη μήνυση, θεωρώντας, σύμφωνα με τη δικογραφία, ότι έγινε όντως λάθος, ενώ το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές φαίνεται πως δείχνει μεγάλη πιθανότητα η γυναίκα να πήρε αφηρημένα το τηλέφωνο, πάντα όπως αναγράφεται στη δικογραφία.

Ο εισαγγελέας δεν πείστηκε

Ο εφιάλτης όμως μόλις άρχιζε, καθώς φαίνεται πως ο εισαγγελέας δεν πείστηκε και άφησε μεν τη γυναίκα ελεύθερη, αλλά υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Οι προσπάθειες για βοήθεια μέσω της Πρεσβείας απέβησαν άκαρπες προς το παρόν, αφού, σύμφωνα με τον κ. Τσουντάνη, δήλωσαν ότι δεν μπορούν να παρέμβουν, και ο ίδιος ζητά απεγνωσμένα και με αγωνία ψυχής κρατική παρέμβαση, ώστε να επιστρέψει η σύζυγός του στο σπίτι τους.

«Λένε μέχρι να γίνει το δικαστήριο πρέπει να μείνει στην Τουρκία. Το δικαστήριο όμως μπορεί να γίνει σε 1, 2 ή 6 μήνες! Πιστεύω ότι εξάντλησαν όλα τα όρια οι τουρκικές Αρχές. Ζητάω να παρέμβει ο υπουργός, η πατρίδα, η κυβέρνηση. Δε λέω να την αφήσουν να φύγει, να γίνει όμως το δικαστήριο σε πέντε, δέκα μέρες, σε μία εβδομάδα, για να γυρίσει σπίτι μας. Να συντομεύσει μέσω της κυβέρνησής μας η διαδικασία ή ας ορίσουν χρηματικό ποσό εγγύησης να το καταβάλλουμε, να έρθει στην πατρίδα μας και να γυρίσει πίσω να δικαστεί. Δεν είναι ότι δε θα γυρίσουμε πίσω να τους αφήσουμε την εγγύηση να τη χαρούν αυτοί», υπογραμμίζει, εμφανώς αναστατωμένος, ο Γαβριήλ Τσουντάνης.

Την ίδια στιγμή, επιπρόσθετα στην αγωνία και τον τρόμο που ζουν, αναφέρει πως η 50χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς έχει ήδη μεταφερθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου λόγω κρίσεων πανικού και παροξυσμικού βρογχικού άσθματος.
«Έχουμε θέμα, η γυναίκα μου έχει προβλήματα υγείας και πρέπει να γυρίσει σπίτι. Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί. Αν ήταν Γερμανός, Ελβετός, θα φερόντουσαν έτσι; Είναι τόσο σοβαρή η υπόθεση που πρέπει να βασανίζεται μια γυναίκα άρρωστη εκεί πέρα; Ανησυχώ για την υγεία της και για την κατάληξη που θα έχει αυτή ιστορία», τόνισε.

Αναφορικά με την 22χρονη κόρη τους, ο κ. Τσουντάνης επισημαίνει ότι έμεινε από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα σε hot spot, και αργότερα της έβγαλε εισιτήριο για το αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου επέστρεψε την Τρίτη.

«Ήταν τραυματικό για το παιδί. Θα προτιμούσα να τα ξεχάσει όλα. Την απέλασαν την Τρίτη, με χειροπέδες στην πλάτη. Φοβερό, να ακούς το παιδί σου να σου λέει ζω το “Εξπρές του Μεσονυκτίου” νούμερο 2, να πας διακοπές σε μια χώρα για 3 μέρες τουρίστας και να έχεις αυτή τη μεταχείριση. Τι έκαναν; Αν δηλαδή έκαναν κάτι μεμπτό, ένα ατύχημα παραδείγματος χάριν με ένα αμάξι που είχαν νοικιάσει, δε θα ξαναέβλεπαν το φως του ήλιου;», κατέληξε ο τρομοκρατημένος πατέρας.

Παράλληλα, παρόλο που ο επιχειρηματίας απέσυρε τη μήνυση, η εισαγγελία δεν πείστηκε για την έλλειψη δόλου από πλευράς της γυναίκας, γι’ αυτό και στέλνει την υπόθεση σε δίκη, δίνοντας παράταση σε αυτή την ιδιότυπη “ομηρία” μιας Ελληνίδας τουρίστριας, που αντί για ξενάγηση, βρέθηκε στα τουρκικά κελιά...

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/ellada/story/1606355/efialtiki-omiria-stin-konstantinoypoli-gia-tis-dyo-ellinides-rotagame-kai-mas-elegan-shut-up
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΕΛ.Α.Σ.: Συγκροτήθηκε η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος Τσίπρα – Ποιοι είναι τα 75 μέλη

ΕΛ.Α.Σ.: Συγκροτήθηκε η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος Τσίπρα – Ποιοι είναι τα 75 μέλη

Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ορίστηκε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης. 

Μακάβριο εύρημα στο Ωραιόκαστρο: Σορός εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε αυτοκίνητο στην Εγνατία

Μακάβριο εύρημα στο Ωραιόκαστρο: Σορός εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε αυτοκίνητο στην Εγνατία

Η σορός αγνώστων στοιχείων βρέθηκε εκτός του οχήματος, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που επεκτάθηκε και σε χαμηλή βλάστηση. 

«Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να ανατιναχτείς ανά πάσα στιγμή;»

«Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να ανατιναχτείς ανά πάσα στιγμή;»

Ο Ιρανός ΥΠΕΞ αποκάλυψε σε συνέντευξή του το κλίμα της αντιπαράθεσης με τον απεσταλμένο του Τραμπ, περιγράφοντας εχθρικές ανταλλαγές και αμείλικτες δηλώσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Καιρός σήμερα: Καύσωνας σε όλη τη χώρα – Πού θα «χτυπήσουν» 40 με 41 βαθμοί

Καιρός σήμερα: Καύσωνας σε όλη τη χώρα – Πού θα «χτυπήσουν» 40 με 41 βαθμοί

Αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40-41 βαθμούς στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. 

Καρδίτσα: Ιερέας και πρόεδρος κοινότητας κατέληξαν σε γροθιές

Καρδίτσα: Ιερέας και πρόεδρος κοινότητας κατέληξαν σε γροθιές

Το επεισόδιο ξέσπασε στον προαύλιο χώρο εκκλησίας και οδήγησε τους εμπλεκόμενους σε αστυνομικό τμήμα, μηνύσεις και κλήση ενώπιον εισαγγελέα. 

Πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι γνωρίζουμε για τη νεκρή

Πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι γνωρίζουμε για τη νεκρή

Η ταυτοποίηση της σορού και τα αίτια θανάτου αναμένονται από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα. 

Μουντιάλ 2026: Όλα τα βίντεο από τη μεγάλη βραδιά

Μουντιάλ 2026: Όλα τα βίντεο από τη μεγάλη βραδιά

Ο Φεράν Τόρες σκόραρε στο 106` της παράτασης και χάρισε στην Ισπανία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, σε έναν τελικό όπου η «Φούρια Ρόχα» κυριάρχησε απόλυτα. 

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ 

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική 

Leonardo Kolymbia Resort: Ολοκληρώθηκε η επένδυση 20 εκατ. ευρώ στη Ρόδο

Leonardo Kolymbia Resort: Ολοκληρώθηκε η επένδυση 20 εκατ. ευρώ στη Ρόδο

Το ιστορικό θέρετρο στη Ρόδο μεταμορφώθηκε πλήρως μετά από δύο χρόνια ανακαίνισης και επέκτασης από τον όμιλο Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean. 

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία προωθεί την υπεύθυνη κατανάλωση με τον Mythos 0.0% σε μουσικά festivals

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία προωθεί την υπεύθυνη κατανάλωση με τον Mythos 0.0% σε μουσικά festivals

Περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες ήρθαν σε επαφή με το μήνυμα της υπεύθυνης κατανάλωσης, ενώ σχεδόν 6.500 οδηγοί χρησιμοποίησαν ατομικά αλκοτέστ μίας χρήσης. 

Astir Summer Residents: Τα νέα pop-up σπιτάκια της Astir Marina στη Βουλιαγμένη

Astir Summer Residents: Τα νέα pop-up σπιτάκια της Astir Marina στη Βουλιαγμένη

Επιλεγμένα brands μόδας, ομορφιάς και lifestyle φιλοξενούνται στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου. 

Barton Perreira: Βραδιά luxury eyewear design στο Panaidis Eyewear Boutique στην Κηφισιά

Barton Perreira: Βραδιά luxury eyewear design στο Panaidis Eyewear Boutique στην Κηφισιά

Φίλοι του brand, influencers και content creators ανακάλυψαν τη χειροποίητη αισθητική της Barton Perreira σε ένα ξεχωριστό event στην Κηφισιά. 

14ο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων: «Διάλογοι μέσα στο χρόνο» από 23 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου

14ο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων: «Διάλογοι μέσα στο χρόνο» από 23 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου

Το 14ο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων με θέμα «Διάλογοι μέσα στο χρόνο» θα φιλοξενηθεί στα Χανιά από τις 23 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου. 

Tocororo Cuban Cafe: Το πρώτο κουβανέζικο καφέ της Αθήνας με empanadas και latin καφέδες

Tocororo Cuban Cafe: Το πρώτο κουβανέζικο καφέ της Αθήνας με empanadas και latin καφέδες

Χειροποίητες empanadas, cuban pizza και σπάνιοι καφέδες από τη Λατινική Αμερική σε ένα νέο στέκι της πόλης. 

«Οδύσσεια» του Νόλαν: Ρεκόρ προπώλησης στα Village Cinemas με 32.000 εισιτήρια

«Οδύσσεια» του Νόλαν: Ρεκόρ προπώλησης στα Village Cinemas με 32.000 εισιτήρια

Οι μεταμεσονύχτιες προβολές της 16ης Ιουλίου στην αίθουσα IMAX with Laser του The Mall Athens έγιναν sold-out σε λίγες μέρες. 

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως: Φορτηγό «εισέβαλε» στο αντίθετο ρεύμα

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως: Φορτηγό «εισέβαλε» στο αντίθετο ρεύμα

Τριμελής οικογένεια απεγκλωβίστηκε από το διαλυμένο ΙΧ και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου. 

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών-Κορίνθου και Αττική Οδό

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών-Κορίνθου και Αττική Οδό

Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου 

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση. 

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος. 

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση. 

Τσίπρας: Δεν κατανοώ τους τζάμπα μάγκες αριστερούς που διαμαρτύρονται χωρίς να αναλαμβάνουν κυβερνητική ευθύνη

Τσίπρας: Δεν κατανοώ τους τζάμπα μάγκες αριστερούς που διαμαρτύρονται χωρίς να αναλαμβάνουν κυβερνητική ευθύνη

Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ μίλησε σε διαδικτυακή συνάντηση με μέλη του κόμματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ΚΚΕ και παρουσιάζοντας τους τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος. 

Σοκάρει η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα: «Πέθανε επειδή η κόρη της τόλμησε να είναι υποψήφια»

Σοκάρει η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα: «Πέθανε επειδή η κόρη της τόλμησε να είναι υποψήφια»

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε την υπόθεση της 72χρονης από την Ελλάδα σε διάσκεψη με εκπροσώπους από πάνω από 60 χώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. 

Βόμβες Τραμπ για την Κίνα: «Επιχείρησε να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 – Έκλεψε στοιχεία ψηφοφόρων»

Βόμβες Τραμπ για την Κίνα: «Επιχείρησε να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 – Έκλεψε στοιχεία ψηφοφόρων»

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε το Πεκίνο για κλοπή δεδομένων 220 εκατομμυρίων ψηφοφόρων και παρέμβαση στις εκλογές, ανακοινώνοντας αποχαρακτηρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων. 

Υπόθεση Marfin: Παραβιάσεις καταγγέλλει ο δικηγόρος της 46χρονης που αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα

Υπόθεση Marfin: Παραβιάσεις καταγγέλλει ο δικηγόρος της 46χρονης που αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα

Ο συνήγορος Κώστας Παπαδάκης καταγγέλλει δημοσιοποίηση φωτογραφιών και ονομάτων χωρίς εισαγγελική διάταξη και προαναγγέλλει νομικές ενέργειες κατά μέσων και χρηστών. 

Απολύθηκε ο χειριστής του οτοκιού του Τραμπ επειδή.... έβαζε στοιχήματα για τις ομιλίες

Απολύθηκε ο χειριστής του οτοκιού του Τραμπ επειδή.... έβαζε στοιχήματα για τις ομιλίες

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε την όλη κατάσταση «πραγματικά λυπηρή και, ειλικρινά, ντροπιαστική» σύμφωνα με την Καρολάιν Λέβιτ 

Λειψοί: Αντιμέτωποι με καρχαριοειδές ήλθαν οι λουόμενοι στην παραλία - Βίντεο

Λειψοί: Αντιμέτωποι με καρχαριοειδές ήλθαν οι λουόμενοι στην παραλία - Βίντεο

Λουόμενοι στην παραλία Κατσαδιά στους Λειψούς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σπάνιο θέαμα στιςόταν ένα καρχαριοειδές πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την ακτή 

Απίστευτο συμβάν στη Μάνη: Αυτοκίνητο κατέληξε στην πισίνα δωματίου

Απίστευτο συμβάν στη Μάνη: Αυτοκίνητο κατέληξε στην πισίνα δωματίου

Η οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσει και το ανήλικο παιδί της 

Εμπρησμός Marfin: Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ-καρέ τη δολοφονική επίθεση στην τράπεζα

Εμπρησμός Marfin: Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ-καρέ τη δολοφονική επίθεση στην τράπεζα

Σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα πυκνός καπνός κατακλύζει το εσωτερικό του καταστήματος, με τους εργαζόμενους να τρέχουν πανικόβλητοι αναζητώντας διέξοδο 

Φωτιά στον Ασπρόπυργο - Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

Φωτιά στον Ασπρόπυργο - Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής 

Έως και πάνω από 40°C τις επόμενες ημέρες – Ποιο είναι το πιο δύσκολο διήμερο και τι περιμένει η Αθήνα

Έως και πάνω από 40°C τις επόμενες ημέρες – Ποιο είναι το πιο δύσκολο διήμερο και τι περιμένει η Αθήνα

Η χώρα στα «σκλαβώματα» έντονου καύσωνα 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους 

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα 

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα 

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα - Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα - Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση. 

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο μποξέρ που ήρθε από τη Γερμανία για να κακοποιήσει την πρώην του

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο μποξέρ που ήρθε από τη Γερμανία για να κακοποιήσει την πρώην του

Τι ισχυρίστηκε ο 27χρονος στην απολογία του 

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος μποξέρ που ήρθε από τη Γερμανία να δείρει την πρώην του – «Ήθελε να της κάνει έκπληξη» είπε ο συνήγορός του

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος μποξέρ που ήρθε από τη Γερμανία να δείρει την πρώην του – «Ήθελε να της κάνει έκπληξη» είπε ο συνήγορός του

«βρέθηκαν όλοι προ εκπλήξεως» δήλωσε ο συνήγορος 

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε

Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας 

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Κορινθία και νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ενισχυμένες περιπολίες και εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services