«Ρωτάγαμε και μας έλεγαν shut up»
Εφιαλτική ομηρία στην Κωνσταντινούπολη για τις δύο Ελληνίδες
Εφιαλτική ομηρία στην Κωνσταντινούπολη για τις δύο Ελληνίδες - «Ρωτάγαμε και μας έλεγαν shut up»

Κόλαση βιώνει μια οικογένεια Ρεθεμνιωτών την τελευταία εβδομάδα, όταν οι διακοπές που αποφάσισαν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη εξελίχθηκαν στον χειρότερο εφιάλτη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η περιπέτεια σε ένα κατάστημα τουριστικών ειδών κοντά στην Αγιά Σοφιά εξελίχθηκε σε συλλήψεις και προκλητικές κρατήσεις ακόμα και σε hot spot προσφύγων, με σκηνικό που θύμισε... “Εξπρές του Μεσονυκτίου”.

Η Αγαθή Μαρκοπούλου, μια 50χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο, με την 22χρονη κόρη της και μία φίλη της βρίσκονταν για εκδρομή στην Τουρκία και την περασμένη Παρασκευή θέλησαν να επισκεφτούν την Αγιά Σοφιά. Επειδή έπρεπε να φορέσουν μαντίλες, αφού η Αγιά Σοφιά έχει μετατραπεί σε τζαμί με ώρες μουσείου, αγόρασαν από ένα μαγαζί έξω από τον ναό μαντίλες και εκείνη ακριβώς τη στιγμή η 50χρονη Ρεθυμνιώτισσα, κατά λάθος, έβαλε στην τσάντα της μαζί με τα μαντίλια και το κινητό του επιχειρηματία, που ήταν, όπως ισχυρίζεται η ίδια, καλυμμένο κάτω από τον σωρό που είχε επιλέξει. Αυτό ήταν η αρχή του “Γολγοθά” για τις γυναίκες, αλλά και τον σύζυγο της κ. Αγαθής, ο οποίος ήταν στο Ρέθυμνο και εμβρόντητος πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, οπότε και απευθύνθηκε στην εφημερίδα για τη συνδρομή βοήθειας στην ταλαιπωρία τους.

Κι όλα αυτά, στα πλαίσια μιας τουριστικής εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη, που πλέον καθίσταται σημείο “κόκκινου συναγερμού” για χιλιάδες Έλληνες επισκέπτες, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη και στοχευμένα μπορεί να εμπλακούν σε απίστευτες περιπέτειες, που φτάνουν μέχρι τη στέρηση της ελευθερίας τους.

Οι γυναίκες συνελήφθησαν αρχικά με υπόδειξη του καταστηματάρχη, από αστυνομικούς που βρέθηκαν σε χρόνο ντε τε στο σημείο. Αρχικά, τις οδήγησαν σε νοσοκομείο, όπου τις εξέτασαν (!), και αμέσως μετά μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και μάλιστα στα κρατητήρια.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις της 50χρονης Κρητικιάς, που έχει εγκλωβιστεί στην Κωνσταντινούπολη. Έδωσε στην “ΚΡΗΤΗ TV” τη μαρτυρία της για τη νύχτα που εκείνη, η κόρη της και η φίλη τους οδηγήθηκαν στο κρατητήριο και για τα απάνθρωπα πράγματα που βίωσαν: «Μας τράβηξαν βίντεο όσο ήμασταν με τις χειροπέδες», δήλωσε χαρακτηριστικά. Οι Τούρκοι αστυνομικοί, όταν συνέλαβαν τις δύο γυναίκες, τις βιντεοσκόπησαν αρχικά καθώς έμπαιναν στο περιπολικό, όμως μόλις έφτασαν στο τμήμα, τις ανάγκασαν να επαναλάβουν τη “σκηνή” της σύλληψης και την απαθανάτισαν για δεύτερη φορά πριν τις βάλουν στο κελί τους.

Πέρασαν το βράδυ σε ένα παγωμένο κελί

Η φίλη των δύο Ρεθυμνιωτισσών αφέθηκε ελεύθερη, αλλά η ίδια και η κόρη της κρατήθηκαν και πέρασαν το βράδυ σε ένα παγωμένο κελί, όπου κοιμήθηκαν στο πάτωμα, χωρίς κανείς να τους εξηγεί τι διαδικασία ακολουθείται. Όπως δήλωσε στη “Νέα Κρήτη” και το neakriti.gr ο σύζυγος της 50χρονης, Γαβριήλ Τσουντάνης, «ήταν κρατητήριο με έναν καναπέ και δύο κουβέρτες, που τις πέταξαν στο πάτωμα. Συνθήκες ούτε για ζώα, εμείς τον σκύλο και το πρόβατό μας εδώ τα έχουμε σε καλύτερες συνθήκες».

Η Αγαθή Μαρκοπούλου εξομολογήθηκε στo neakriti.gr τη συμπεριφορά που είχαν απέναντί της οι αστυνομικοί κατά την παραμονή της, όπου κανείς δε μιλούσε Αγγλικά ώστε να της εξηγήσει τι θα συμβεί και να απαντήσει στις αγωνιώδεις εκκλήσεις της.

«Προσπαθούσα να ρωτήσω κάτι και έλεγαν “shut up” και με έσπρωχναν συνέχεια όταν προσπαθούσα να πω κάτι, καμία ενημέρωση, σπρωξίματα και “shut up” ήταν η μόνιμη έκφρασή τους. Η πιο τραυματική εμπειρία απ’ όλες ήταν το ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν, δε μιλάει κανένας άνθρωπος Αγγλικά εδώ στην Τουρκία. Και δεν εννοώ τους καθημερινούς ανθρώπους, αλλά τους αστυνομικούς, τους δικαστικούς, ακόμα και την ίδια τη δικηγόρο μου».

Επιπλέον, όπως είπε η 50χρονη, παρόλο που αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία και τους δήλωσε, δείχνοντάς τους και σχετικές ιατρικές γνωματεύσεις, αρνήθηκαν οποιαδήποτε άλλη συνεννόηση μαζί της.

Το Σάββατο το βράδυ, μάνα και κόρη πέρασαν από εισαγγελέα, σύμφωνα με την ίδια, και της είπαν αρχικά πως η ίδια είναι ελεύθερη, ορίζεται δικάσιμος και μέχρι τότε απαγορεύεται η έξοδός της από τη χώρα. Την ίδια στιγμή, τους ανακοίνωσαν ότι η 22 ετών κόρη της παραμένει κρατούμενη, χωρίς να της εξηγήσουν τίποτα επιπλέον.

«Ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου, ήταν τραγικό. Δε μας έδωσαν να καταλάβουμε αρχικά ότι η κόρη μου είναι ελεύθερη αλλά θα απελαθεί... ήταν συγκλονιστικό», τόνισε η 50χρονη. Η κόρη της παρέμεινε από το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα, για λόγους ανεξήγητους και παρότι τελικά είχε αθωωθεί από το κατηγορητήριο, σε ειδικές συνθήκες κράτησης σε hot spot προσφύγων-μεταναστών, προφανώς σε μια επίδειξη προσβλητικής στάσης των τουρκικών Αρχών προς την Ελληνίδα τουρίστρια, για να οδηγηθεί τη Δευτέρα με χειροπέδες στο αεροδρόμιο, τις οποίες αφαίρεσαν λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που τη μετέφερε στην Αθήνα. Σύμφωνα με την κ. Μαρκοπούλου, η κόρη της είχε λάβει αθωωτική απόφαση και σύμφωνα με την Τουρκάλα δικηγόρο της, που όρισε η τουρκική δικαιοσύνη, όπως της είπε, «η διαδικασία του hot spot που αναγκάστηκε να βιώσει η κοπέλα είναι αυτή που προβλέπεται», ενώ την ίδια στιγμή η 22χρονη γυναίκα ήταν αθώα και θεωρητικά ελεύθερη να φύγει.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η δικηγόρος αλλά και το ελληνικό Προξενείο τής είπαν πως και η ίδια είναι ελεύθερη και πως χρειάζονται κάποιες μέρες για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ο καταστηματάρχης, ωστόσο, είχε αποσύρει τη μήνυση, θεωρώντας, σύμφωνα με τη δικογραφία, ότι έγινε όντως λάθος, ενώ το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές φαίνεται πως δείχνει μεγάλη πιθανότητα η γυναίκα να πήρε αφηρημένα το τηλέφωνο, πάντα όπως αναγράφεται στη δικογραφία.

Ο εισαγγελέας δεν πείστηκε

Ο εφιάλτης όμως μόλις άρχιζε, καθώς φαίνεται πως ο εισαγγελέας δεν πείστηκε και άφησε μεν τη γυναίκα ελεύθερη, αλλά υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Οι προσπάθειες για βοήθεια μέσω της Πρεσβείας απέβησαν άκαρπες προς το παρόν, αφού, σύμφωνα με τον κ. Τσουντάνη, δήλωσαν ότι δεν μπορούν να παρέμβουν, και ο ίδιος ζητά απεγνωσμένα και με αγωνία ψυχής κρατική παρέμβαση, ώστε να επιστρέψει η σύζυγός του στο σπίτι τους.

«Λένε μέχρι να γίνει το δικαστήριο πρέπει να μείνει στην Τουρκία. Το δικαστήριο όμως μπορεί να γίνει σε 1, 2 ή 6 μήνες! Πιστεύω ότι εξάντλησαν όλα τα όρια οι τουρκικές Αρχές. Ζητάω να παρέμβει ο υπουργός, η πατρίδα, η κυβέρνηση. Δε λέω να την αφήσουν να φύγει, να γίνει όμως το δικαστήριο σε πέντε, δέκα μέρες, σε μία εβδομάδα, για να γυρίσει σπίτι μας. Να συντομεύσει μέσω της κυβέρνησής μας η διαδικασία ή ας ορίσουν χρηματικό ποσό εγγύησης να το καταβάλλουμε, να έρθει στην πατρίδα μας και να γυρίσει πίσω να δικαστεί. Δεν είναι ότι δε θα γυρίσουμε πίσω να τους αφήσουμε την εγγύηση να τη χαρούν αυτοί», υπογραμμίζει, εμφανώς αναστατωμένος, ο Γαβριήλ Τσουντάνης.

Την ίδια στιγμή, επιπρόσθετα στην αγωνία και τον τρόμο που ζουν, αναφέρει πως η 50χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς έχει ήδη μεταφερθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου λόγω κρίσεων πανικού και παροξυσμικού βρογχικού άσθματος.
«Έχουμε θέμα, η γυναίκα μου έχει προβλήματα υγείας και πρέπει να γυρίσει σπίτι. Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί. Αν ήταν Γερμανός, Ελβετός, θα φερόντουσαν έτσι; Είναι τόσο σοβαρή η υπόθεση που πρέπει να βασανίζεται μια γυναίκα άρρωστη εκεί πέρα; Ανησυχώ για την υγεία της και για την κατάληξη που θα έχει αυτή ιστορία», τόνισε.

Αναφορικά με την 22χρονη κόρη τους, ο κ. Τσουντάνης επισημαίνει ότι έμεινε από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα σε hot spot, και αργότερα της έβγαλε εισιτήριο για το αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου επέστρεψε την Τρίτη.

«Ήταν τραυματικό για το παιδί. Θα προτιμούσα να τα ξεχάσει όλα. Την απέλασαν την Τρίτη, με χειροπέδες στην πλάτη. Φοβερό, να ακούς το παιδί σου να σου λέει ζω το “Εξπρές του Μεσονυκτίου” νούμερο 2, να πας διακοπές σε μια χώρα για 3 μέρες τουρίστας και να έχεις αυτή τη μεταχείριση. Τι έκαναν; Αν δηλαδή έκαναν κάτι μεμπτό, ένα ατύχημα παραδείγματος χάριν με ένα αμάξι που είχαν νοικιάσει, δε θα ξαναέβλεπαν το φως του ήλιου;», κατέληξε ο τρομοκρατημένος πατέρας.

Παράλληλα, παρόλο που ο επιχειρηματίας απέσυρε τη μήνυση, η εισαγγελία δεν πείστηκε για την έλλειψη δόλου από πλευράς της γυναίκας, γι’ αυτό και στέλνει την υπόθεση σε δίκη, δίνοντας παράταση σε αυτή την ιδιότυπη “ομηρία” μιας Ελληνίδας τουρίστριας, που αντί για ξενάγηση, βρέθηκε στα τουρκικά κελιά...

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/ellada/story/1606355/efialtiki-omiria-stin-konstantinoypoli-gia-tis-dyo-ellinides-rotagame-kai-mas-elegan-shut-up
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Βόλος: Καταδικάστηκε 51χρονος που χτύπησε την κόρη και τη γυναίκα του με πατερίτσα

Βόλος: Καταδικάστηκε 51χρονος που χτύπησε την κόρη και τη γυναίκα του με πατερίτσα

Ο 51χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών 

Γαλλία: Και οι Γάλλοι αγρότες στα μπλόκα

Γαλλία: Και οι Γάλλοι αγρότες στα μπλόκα

Σε αποκλεισμούς οδικών αξόνων προχώρησαν Γάλλοι αγρότες που αντιτίθενται στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών, 

Πανελλαδική απεργία 16/12: Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Πανελλαδική απεργία 16/12: Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την πλήρη συμπαράστασή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις και στα μπλόκα που έχουν στηθεί από τους αγρότες σε διάφορες περιοχές της χώρας 

«Πόλεμος» με Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: «Ο Γιάννης είναι δειλός»

«Πόλεμος» με Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: «Ο Γιάννης είναι δειλός»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει με την υπόθεση του trade του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αμερική με τον Κέντρικ Πέρκινς να τον χαρακτηρίζει δειλό λόγω της συμπεριφοράς του. 

Η Λάρνακα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2030

Η Λάρνακα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2030

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να απονείμει σε κάθε Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα χρηματικό βραβείο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», ως αναγνώριση της ποιότητας της προετοιμασίας και του πολιτιστικού σχεδιασμού της 

Προσοχή απάτη! Μηνύματα SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων

Προσοχή απάτη! Μηνύματα SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων

Alert από τον Δήμο Αθηναίων για νέα απάτη 

Σοκ: Εξαφανισμένος 18χρονος βρέθηκε νεκρός 7 χρόνια μετά, σφηνωμένος σε μία καμινάδα σπιτιού

Σοκ: Εξαφανισμένος 18χρονος βρέθηκε νεκρός 7 χρόνια μετά, σφηνωμένος σε μία καμινάδα σπιτιού

Τραγικές οι συνθήκες του θανάτου του σύμφωνα με τις αρχές του Κολοράντο 

Λεωφορείο έπεσε σε σκαλωσιά κτιρίου στο κέντρο του Μανχάταν, τραυματίστηκε ο οδηγός

Λεωφορείο έπεσε σε σκαλωσιά κτιρίου στο κέντρο του Μανχάταν, τραυματίστηκε ο οδηγός

Δείτε βίντεο 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα στις 17:00 περιμένω αντιπροσωπεία αγροτών στο Μαξίμου»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα στις 17:00 περιμένω αντιπροσωπεία αγροτών στο Μαξίμου»

Η αναφορά στην εκλογή Πιερρακάκη ως προέδρου του Eurogroup και το σχόλιο για τον προϋπολογισμό 

Στάση εργασίας στα λεωφορεία στις 17 Δεκεμβρίου

Στάση εργασίας στα λεωφορεία στις 17 Δεκεμβρίου

Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο» οι εργαζόμενοι 

Όρκα και δελφίνια κυνηγούν παρέα σολομό και μοιράζονται το γεύμα

Όρκα και δελφίνια κυνηγούν παρέα σολομό και μοιράζονται το γεύμα

Βίντεο με την απρόσμενη θαλάσσια συμμαχία 

Απαράδεκτο σχόλιο σε βάρος διαιτήτριας στη Serie C Γυναικών: «Πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα»

Απαράδεκτο σχόλιο σε βάρος διαιτήτριας στη Serie C Γυναικών: «Πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα»

Η 26χρονη Αριάννα Κουάντρο δέχθηκε προσβλητικά σχόλια από οπαδό της Pro Palazzolo 

Φοινικούντα: Οι αντιφάσεις του ανιψιού που οδήγησαν στη σύλληψή του

Φοινικούντα: Οι αντιφάσεις του ανιψιού που οδήγησαν στη σύλληψή του

Δηλώνει έκπληκτος 

Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά

Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά

Στο νοσοκομείο κατέληξε η μία από τις δύο γυναίκες 

Επική φωτογραφία από την Ιταλία: Δείτε πώς προσπάθησε να κρυφτεί σε φάτνη Γκανέζος που είχε επιτεθεί σε δημόσιο υπάλληλο

Επική φωτογραφία από την Ιταλία: Δείτε πώς προσπάθησε να κρυφτεί σε φάτνη Γκανέζος που είχε επιτεθεί σε δημόσιο υπάλληλο

Τον 39χρονο μετανάστη εντόπισε ο δήμαρχος της πόλης Γκαλατόνε αν και αρχικά τον πέρασε για «άκρως ρεαλιστική» φιγούρα 

Αγρότες σχεδιάζουν απόβαση με τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Αγρότες σχεδιάζουν απόβαση με τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Νέα συνάντηση του Τσιάρα με τα μπλόκα της Κρήτης σήμερα 

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Τραμπ: Στην Ευρώπη αποφασίζουμε εμείς, μην ανακατεύεσαι

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Τραμπ: Στην Ευρώπη αποφασίζουμε εμείς, μην ανακατεύεσαι

Απάντηση στις αναφορές της αμερικανικής Εθνικής Στρατηγικής για την Ευρώπη που κινδυνεύει με εξάλειψη εδωσε η επικεφαλής της Κομισιόν 

Βόλος: Διαρρήκτης πετούσε μαχαίρια σε αστυνομικούς για να μην συλληφθεί

Βόλος: Διαρρήκτης πετούσε μαχαίρια σε αστυνομικούς για να μην συλληφθεί

Σκηνές χάους στο Διμήνι 

Βραζιλία: Κυκλώνας σάρωσε το Σάο Πάολο - Στο σκοτάδι 1,5 εκατ. νοικοκυριά

Βραζιλία: Κυκλώνας σάρωσε το Σάο Πάολο - Στο σκοτάδι 1,5 εκατ. νοικοκυριά

Περίπου 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις παραμένουν βυθισμένα στο σκοτάδι σήμερα 

Θεσσαλονίκη: Αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν ελληνική σημαία 100 τ.μ.

Θεσσαλονίκη: Αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν ελληνική σημαία 100 τ.μ.

Οι αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν συμβολικά την ελληνική σημαία 

Χανιά: Περιπέτεια για 12 μαθητές από την Αθήνα – Στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας

Χανιά: Περιπέτεια για 12 μαθητές από την Αθήνα – Στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας

Τα παιδιά εμφάνισαν συμπτώματα δύσπνοιας και μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας Βάμου 

Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που έθαψε ζωντανό σκυλί στη Θεσσαλονίκη – «Νόμιζα πως ήταν νεκρό», είπε

Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που έθαψε ζωντανό σκυλί στη Θεσσαλονίκη – «Νόμιζα πως ήταν νεκρό», είπε

«Εξετάστηκε από κτηνίατρο και αναμένεται να μεταφερθεί σε καταφύγιο για φιλοξενία» 

Έκτακτη προειδοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας - Το νέο στέλεχος H3N2 προκαλεί φόβο

Έκτακτη προειδοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας - Το νέο στέλεχος H3N2 προκαλεί φόβο

Σύμφωνα με τον WHO, η παγκόσμια δραστηριότητα της γρίπης ενισχύεται από την άνοδο των ιών A(H3N2) 

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup

Οι 20 υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης τον εξέλεξαν έναντι του Βέλγου Βινσέντ βαν Πέτεγκεμ - Η εκλογή Πιερρακάκη ερμηνεύεται ως ισχυρό μήνυμα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας 

Χάος στη Βουλή, τη σύλληψη του «Φραπέ» ζητά η Κωνσταντοπούλου, καταγγέλει ότι απείλησε πως «θα της στρίψει το λαρύγγι»

Χάος στη Βουλή, τη σύλληψη του «Φραπέ» ζητά η Κωνσταντοπούλου, καταγγέλει ότι απείλησε πως «θα της στρίψει το λαρύγγι»

Δείτε το βίντεο 

Σύλληψη αγρότισσας στη Λαμία που καλούσε για ξυλοδαρμούς σε βίντεο στο TikTok

Σύλληψη αγρότισσας στη Λαμία που καλούσε για ξυλοδαρμούς σε βίντεο στο TikTok

Η αγρότισσα σε βίντεό της καταφέρετε εναντίον αστυνομικών, δημοσιογράφων, πολιτικών ακόμη και σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων 

Προειδοποιήσεις τρόμου από Ρούτε: Ο επόμενος στόχος της Ρωσίας είναι το ΝΑΤΟ, η σύγκρουση είναι προ των πυλών

Προειδοποιήσεις τρόμου από Ρούτε: Ο επόμενος στόχος της Ρωσίας είναι το ΝΑΤΟ, η σύγκρουση είναι προ των πυλών

Μία σύγκρουση με τη Ρωσία θα μπορούσε να είναι «στο μέγεθος του πολέμου που πέρασαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας» είπε ο γγ του ΝΑΤΟ - Αρκετά μέλη της Συμμαχίας δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το μέγεθος της απειλής, πρόσθεσε 

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Αλεξίπτωτο τυλίγεται στο φτερό αεροπλάνου και άνδρας αιωρείται στο κενό

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Αλεξίπτωτο τυλίγεται στο φτερό αεροπλάνου και άνδρας αιωρείται στο κενό

Yπέστη ελαφρά τραύματα από το περιστατικό 

Οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε τροχονόμο στην Αττική Οδό για να αποφύγει έλεγχο

Οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε τροχονόμο στην Αττική Οδό για να αποφύγει έλεγχο

Όταν του ζήτησαν τα στοιχεία του, πάτησε γκάζι για να ξεφύγει 

Μικρά σημάδια ανάκαμψης στην κατανάλωση: Πώς αλλάζουν οι επιλογές και οι προτεραιότητες των Ελλήνων

Μικρά σημάδια ανάκαμψης στην κατανάλωση: Πώς αλλάζουν οι επιλογές και οι προτεραιότητες των Ελλήνων

Το νέο προφίλ του Έλληνα καταναλωτή 

Δεκαοκτώ παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα από το σπέρμα του δότη με το καρκινικό γονιδίωμα

Δεκαοκτώ παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα από το σπέρμα του δότη με το καρκινικό γονιδίωμα

Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το σπέρμα του συγκεκριμένου ανθρώπου από κλινική στη χώρα μας ήταν το 2017 

Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση o δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση o δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά 

Ανήλικος έκαψε το γήπεδο της φινλανδικής Χάκα λίγες εβδομάδες μετά τον υποβιβασμό

Ανήλικος έκαψε το γήπεδο της φινλανδικής Χάκα λίγες εβδομάδες μετά τον υποβιβασμό

Εικόνες... σοκ από την ιστορική καμένη εξέδρα του σταδίου 

Δυσκολεύει το ταξίδι στις ΗΠΑ: Οι τουρίστες από 42 κράτη -ανάμεσα τους και η Ελλάδα

Δυσκολεύει το ταξίδι στις ΗΠΑ: Οι τουρίστες από 42 κράτη -ανάμεσα τους και η Ελλάδα

Θα πρέπει να δείχνουν ιστορικό πέντε ετών στα social media, για να μπουν στη χώρα 

Ο νέος διοικητής της ρωσικής Wagner - Έχασε δύο πόδια και ένα χέρι στην Ουκρανία

Ο νέος διοικητής της ρωσικής Wagner - Έχασε δύο πόδια και ένα χέρι στην Ουκρανία

Στο υλικό, που κυκλοφόρησε από το TASS και αναπαράχθηκε σε διεθνή δίκτυα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Podolski εμφανίζεται με προσθετικά μέλη να εκπαιδεύεται εντατικά σε τοπίο που παραπέμπει στην Αφρική. 

Αμετακίνητοι οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις και διοργανώνουν συλλαλητήριο

Αμετακίνητοι οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις και διοργανώνουν συλλαλητήριο

Ανυποχώρητοι στις θέσεις τους παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, κλιμακώνοντας παράλληλα τις κινητοποιήσεις τους. 

Σε 7 κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του “Δότη 7069” με το καρκινογόνο γονίδιο

Σε 7 κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του “Δότη 7069” με το καρκινογόνο γονίδιο

Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές 

Τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα

Τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα

«Οι προγνώσεις είναι επισφαλείς» 

«AI situationship»: Ποια είναι η τάση στο dating που θα καθορίσει το 2026;

«AI situationship»: Ποια είναι η τάση στο dating που θα καθορίσει το 2026;

Η εφαρμογή γνωριμιών «happn» προβλέπει την άνοδο μιας αμφιλεγόμενης νέας τάσης στο dating, η οποία θολώνει ακόμη περισσότερο τα όρια ανάμεσα στην ανθρώπινη και την τεχνητή συντροφικότητα 

Επιστροφή ενοικίου: Η κυβέρνηση φέρνει ρύθμιση για να διορθώσει τα λάθη της

Επιστροφή ενοικίου: Η κυβέρνηση φέρνει ρύθμιση για να διορθώσει τα λάθη της

Ανοίγει ο δρόμος για συμπλήρωση στοιχείων αναφορικά με την επιστροφή ενοικίου 



© Copyright 2025 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services