Κόλαση βιώνει μια οικογένεια Ρεθεμνιωτών την τελευταία εβδομάδα, όταν οι διακοπές που αποφάσισαν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη εξελίχθηκαν στον χειρότερο εφιάλτη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η περιπέτεια σε ένα κατάστημα τουριστικών ειδών κοντά στην Αγιά Σοφιά εξελίχθηκε σε συλλήψεις και προκλητικές κρατήσεις ακόμα και σε hot spot προσφύγων, με σκηνικό που θύμισε... “Εξπρές του Μεσονυκτίου”.
Η Αγαθή Μαρκοπούλου, μια 50χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο, με την 22χρονη κόρη της και μία φίλη της βρίσκονταν για εκδρομή στην Τουρκία και την περασμένη Παρασκευή θέλησαν να επισκεφτούν την Αγιά Σοφιά. Επειδή έπρεπε να φορέσουν μαντίλες, αφού η Αγιά Σοφιά έχει μετατραπεί σε τζαμί με ώρες μουσείου, αγόρασαν από ένα μαγαζί έξω από τον ναό μαντίλες και εκείνη ακριβώς τη στιγμή η 50χρονη Ρεθυμνιώτισσα, κατά λάθος, έβαλε στην τσάντα της μαζί με τα μαντίλια και το κινητό του επιχειρηματία, που ήταν, όπως ισχυρίζεται η ίδια, καλυμμένο κάτω από τον σωρό που είχε επιλέξει. Αυτό ήταν η αρχή του “Γολγοθά” για τις γυναίκες, αλλά και τον σύζυγο της κ. Αγαθής, ο οποίος ήταν στο Ρέθυμνο και εμβρόντητος πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, οπότε και απευθύνθηκε στην εφημερίδα για τη συνδρομή βοήθειας στην ταλαιπωρία τους.
Κι όλα αυτά, στα πλαίσια μιας τουριστικής εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη, που πλέον καθίσταται σημείο “κόκκινου συναγερμού” για χιλιάδες Έλληνες επισκέπτες, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη και στοχευμένα μπορεί να εμπλακούν σε απίστευτες περιπέτειες, που φτάνουν μέχρι τη στέρηση της ελευθερίας τους.
Οι γυναίκες συνελήφθησαν αρχικά με υπόδειξη του καταστηματάρχη, από αστυνομικούς που βρέθηκαν σε χρόνο ντε τε στο σημείο. Αρχικά, τις οδήγησαν σε νοσοκομείο, όπου τις εξέτασαν (!), και αμέσως μετά μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και μάλιστα στα κρατητήρια.
Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις της 50χρονης Κρητικιάς, που έχει εγκλωβιστεί στην Κωνσταντινούπολη. Έδωσε στην “ΚΡΗΤΗ TV” τη μαρτυρία της για τη νύχτα που εκείνη, η κόρη της και η φίλη τους οδηγήθηκαν στο κρατητήριο και για τα απάνθρωπα πράγματα που βίωσαν: «Μας τράβηξαν βίντεο όσο ήμασταν με τις χειροπέδες», δήλωσε χαρακτηριστικά. Οι Τούρκοι αστυνομικοί, όταν συνέλαβαν τις δύο γυναίκες, τις βιντεοσκόπησαν αρχικά καθώς έμπαιναν στο περιπολικό, όμως μόλις έφτασαν στο τμήμα, τις ανάγκασαν να επαναλάβουν τη “σκηνή” της σύλληψης και την απαθανάτισαν για δεύτερη φορά πριν τις βάλουν στο κελί τους.
Πέρασαν το βράδυ σε ένα παγωμένο κελί
Η φίλη των δύο Ρεθυμνιωτισσών αφέθηκε ελεύθερη, αλλά η ίδια και η κόρη της κρατήθηκαν και πέρασαν το βράδυ σε ένα παγωμένο κελί, όπου κοιμήθηκαν στο πάτωμα, χωρίς κανείς να τους εξηγεί τι διαδικασία ακολουθείται. Όπως δήλωσε στη “Νέα Κρήτη” και το neakriti.gr ο σύζυγος της 50χρονης, Γαβριήλ Τσουντάνης, «ήταν κρατητήριο με έναν καναπέ και δύο κουβέρτες, που τις πέταξαν στο πάτωμα. Συνθήκες ούτε για ζώα, εμείς τον σκύλο και το πρόβατό μας εδώ τα έχουμε σε καλύτερες συνθήκες».
Η Αγαθή Μαρκοπούλου εξομολογήθηκε στo neakriti.gr τη συμπεριφορά που είχαν απέναντί της οι αστυνομικοί κατά την παραμονή της, όπου κανείς δε μιλούσε Αγγλικά ώστε να της εξηγήσει τι θα συμβεί και να απαντήσει στις αγωνιώδεις εκκλήσεις της.
«Προσπαθούσα να ρωτήσω κάτι και έλεγαν “shut up” και με έσπρωχναν συνέχεια όταν προσπαθούσα να πω κάτι, καμία ενημέρωση, σπρωξίματα και “shut up” ήταν η μόνιμη έκφρασή τους. Η πιο τραυματική εμπειρία απ’ όλες ήταν το ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν, δε μιλάει κανένας άνθρωπος Αγγλικά εδώ στην Τουρκία. Και δεν εννοώ τους καθημερινούς ανθρώπους, αλλά τους αστυνομικούς, τους δικαστικούς, ακόμα και την ίδια τη δικηγόρο μου».
Επιπλέον, όπως είπε η 50χρονη, παρόλο που αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία και τους δήλωσε, δείχνοντάς τους και σχετικές ιατρικές γνωματεύσεις, αρνήθηκαν οποιαδήποτε άλλη συνεννόηση μαζί της.
Το Σάββατο το βράδυ, μάνα και κόρη πέρασαν από εισαγγελέα, σύμφωνα με την ίδια, και της είπαν αρχικά πως η ίδια είναι ελεύθερη, ορίζεται δικάσιμος και μέχρι τότε απαγορεύεται η έξοδός της από τη χώρα. Την ίδια στιγμή, τους ανακοίνωσαν ότι η 22 ετών κόρη της παραμένει κρατούμενη, χωρίς να της εξηγήσουν τίποτα επιπλέον.
«Ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου, ήταν τραγικό. Δε μας έδωσαν να καταλάβουμε αρχικά ότι η κόρη μου είναι ελεύθερη αλλά θα απελαθεί... ήταν συγκλονιστικό», τόνισε η 50χρονη. Η κόρη της παρέμεινε από το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα, για λόγους ανεξήγητους και παρότι τελικά είχε αθωωθεί από το κατηγορητήριο, σε ειδικές συνθήκες κράτησης σε hot spot προσφύγων-μεταναστών, προφανώς σε μια επίδειξη προσβλητικής στάσης των τουρκικών Αρχών προς την Ελληνίδα τουρίστρια, για να οδηγηθεί τη Δευτέρα με χειροπέδες στο αεροδρόμιο, τις οποίες αφαίρεσαν λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που τη μετέφερε στην Αθήνα. Σύμφωνα με την κ. Μαρκοπούλου, η κόρη της είχε λάβει αθωωτική απόφαση και σύμφωνα με την Τουρκάλα δικηγόρο της, που όρισε η τουρκική δικαιοσύνη, όπως της είπε, «η διαδικασία του hot spot που αναγκάστηκε να βιώσει η κοπέλα είναι αυτή που προβλέπεται», ενώ την ίδια στιγμή η 22χρονη γυναίκα ήταν αθώα και θεωρητικά ελεύθερη να φύγει.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η δικηγόρος αλλά και το ελληνικό Προξενείο τής είπαν πως και η ίδια είναι ελεύθερη και πως χρειάζονται κάποιες μέρες για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ο καταστηματάρχης, ωστόσο, είχε αποσύρει τη μήνυση, θεωρώντας, σύμφωνα με τη δικογραφία, ότι έγινε όντως λάθος, ενώ το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές φαίνεται πως δείχνει μεγάλη πιθανότητα η γυναίκα να πήρε αφηρημένα το τηλέφωνο, πάντα όπως αναγράφεται στη δικογραφία.
Ο εισαγγελέας δεν πείστηκε
Ο εφιάλτης όμως μόλις άρχιζε, καθώς φαίνεται πως ο εισαγγελέας δεν πείστηκε και άφησε μεν τη γυναίκα ελεύθερη, αλλά υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Οι προσπάθειες για βοήθεια μέσω της Πρεσβείας απέβησαν άκαρπες προς το παρόν, αφού, σύμφωνα με τον κ. Τσουντάνη, δήλωσαν ότι δεν μπορούν να παρέμβουν, και ο ίδιος ζητά απεγνωσμένα και με αγωνία ψυχής κρατική παρέμβαση, ώστε να επιστρέψει η σύζυγός του στο σπίτι τους.
«Λένε μέχρι να γίνει το δικαστήριο πρέπει να μείνει στην Τουρκία. Το δικαστήριο όμως μπορεί να γίνει σε 1, 2 ή 6 μήνες! Πιστεύω ότι εξάντλησαν όλα τα όρια οι τουρκικές Αρχές. Ζητάω να παρέμβει ο υπουργός, η πατρίδα, η κυβέρνηση. Δε λέω να την αφήσουν να φύγει, να γίνει όμως το δικαστήριο σε πέντε, δέκα μέρες, σε μία εβδομάδα, για να γυρίσει σπίτι μας. Να συντομεύσει μέσω της κυβέρνησής μας η διαδικασία ή ας ορίσουν χρηματικό ποσό εγγύησης να το καταβάλλουμε, να έρθει στην πατρίδα μας και να γυρίσει πίσω να δικαστεί. Δεν είναι ότι δε θα γυρίσουμε πίσω να τους αφήσουμε την εγγύηση να τη χαρούν αυτοί», υπογραμμίζει, εμφανώς αναστατωμένος, ο Γαβριήλ Τσουντάνης.
Την ίδια στιγμή, επιπρόσθετα στην αγωνία και τον τρόμο που ζουν, αναφέρει πως η 50χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς έχει ήδη μεταφερθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου λόγω κρίσεων πανικού και παροξυσμικού βρογχικού άσθματος.
«Έχουμε θέμα, η γυναίκα μου έχει προβλήματα υγείας και πρέπει να γυρίσει σπίτι. Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί. Αν ήταν Γερμανός, Ελβετός, θα φερόντουσαν έτσι; Είναι τόσο σοβαρή η υπόθεση που πρέπει να βασανίζεται μια γυναίκα άρρωστη εκεί πέρα; Ανησυχώ για την υγεία της και για την κατάληξη που θα έχει αυτή ιστορία», τόνισε.
Αναφορικά με την 22χρονη κόρη τους, ο κ. Τσουντάνης επισημαίνει ότι έμεινε από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα σε hot spot, και αργότερα της έβγαλε εισιτήριο για το αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου επέστρεψε την Τρίτη.
«Ήταν τραυματικό για το παιδί. Θα προτιμούσα να τα ξεχάσει όλα. Την απέλασαν την Τρίτη, με χειροπέδες στην πλάτη. Φοβερό, να ακούς το παιδί σου να σου λέει ζω το “Εξπρές του Μεσονυκτίου” νούμερο 2, να πας διακοπές σε μια χώρα για 3 μέρες τουρίστας και να έχεις αυτή τη μεταχείριση. Τι έκαναν; Αν δηλαδή έκαναν κάτι μεμπτό, ένα ατύχημα παραδείγματος χάριν με ένα αμάξι που είχαν νοικιάσει, δε θα ξαναέβλεπαν το φως του ήλιου;», κατέληξε ο τρομοκρατημένος πατέρας.
Παράλληλα, παρόλο που ο επιχειρηματίας απέσυρε τη μήνυση, η εισαγγελία δεν πείστηκε για την έλλειψη δόλου από πλευράς της γυναίκας, γι’ αυτό και στέλνει την υπόθεση σε δίκη, δίνοντας παράταση σε αυτή την ιδιότυπη “ομηρία” μιας Ελληνίδας τουρίστριας, που αντί για ξενάγηση, βρέθηκε στα τουρκικά κελιά...
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/ellada/story/1606355/efialtiki-omiria-stin-konstantinoypoli-gia-tis-dyo-ellinides-rotagame-kai-mas-elegan-shut-up
Στέλιος Ρόκκος για κράνος μετά την ανάρτηση Γεωργιάδη: «Κάναμε 100 μέτρα σε απόλυτα ελεγχόμενη περιοχή»
Η ανάρτηση στο Instagram με πλάνα από το νέο video clip του Στέλιου Ρόκκου, όπου ο τραγουδιστής οδηγεί μοτοσικλέτα χωρίς κράνος, είχε προκαλέσει νωρίτερα την αντίδραση του υπουργού Υγείας

Η πυρκαγιά στην Οινόη δημιούργησε «τον δικό της καιρό» - Τι σημαίνει η παροδική πυροεπαγωγική συμπεριφορά
Τι αναφέρει το meteo.gr για το φαινόμενο

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στην Αττική που εκτελούσαν θερμές εργασίες σε μέρα με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς
Το Πυροσβεστικό Σώμα υπενθυμίζει ότι η συντριπτική πλειονότητα των πυρκαγιών εξακολουθεί να οφείλεται σε ανθρώπινη αμέλεια

Μακελειό σε γιορτή της 4ης Ιουλίου στη Νέα Υόρκη – Οκτώ τραυματίες, οι 4 παιδιά
Μαρτυρίες μιλούν για άνδρα που ήταν ντυμένος στα μαύρα και φορούσε μαύρη μάσκα σκι, ο οποίος πυροβόλησε πολλές φορές προς το πλήθος, που έκανε μπάρμπεκιου σε αυλή

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικό βίντεο - drone από τις καμένες εκτάσεις σε Ωραιόκαστρο και Φιλοθέη
Αποκαρδιωτικές εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη φωτιά στα όρια των δήμων Ωραιοκάστρου και Παύλου Μελά

Επίδομα αδείας 2026: Τι αλλάζει φέτος και ποιοι εργαζόμενοι επηρεάζονται
Με την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 920 ευρώ από 1η Απριλίου, αλλάζουν τα ποσά του επιδόματος αδείας για χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

16χρονη κατέρρευσε με καρδιακή ανακοπή στο σπίτι – Η μητέρα της την έσωσε κάνοντας ΚΑΡΠΑ
Ο απινιδωτής τέθηκε σε λειτουργία μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά και με την πρώτη απινίδωση η 16χρονη ανέπνευσε ξανά

Θεσσαλονίκη: 16χρονη κατέρρευσε με καρδιακή ανακοπή στο σπίτι – Η μητέρα της την έσωσε κάνοντας ΚΑΡΠΑ
Ο απινιδωτής τέθηκε σε λειτουργία μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά και με την πρώτη απινίδωση η 16χρονη ανέπνευσε ξανά

Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων στο τμήμα Ασπρόπυργος – Ανω Λιόσια εξαιτίας πυρκαγιάς
Δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών επηρεάζονται με καθυστερήσεις και τροποποιήσεις, ενώ τμήματα διαδρομών αντικαθίστανται με λεωφορεία της Hellenic Train

Σκιάθος: Συνελήφθη 27χρονος που επιτέθηκε σε πολίτες – Πετούσε καρέκλες και ξεσήκωνε τους περαστικούς
Σκηνές έντασης ξεδιπλώθηκαν τα ξημερώματα στο νησί της Σκιάθου

Καπνός, διοξίνες, βενζόλιο: Τι αναπνέει η Θεσσαλονίκη μετά τη φωτιά – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο – Ελεύθερος ο 76χρονος
«Χρησιμοποιήστε μάσκες υψηλής προστασίας» συστήνει ο καθηγητής Μηχανικής Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης

Φωτιά στην Οινόη Αττικής: Μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης με 10 εναέρια μέσα
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο σημείο της πυρκαγιάς

Χρέη στην Εφορία: Όλες οι προθεσμίες και οι πληρωμές του Ιουλίου
Πώς θα επιβιώσετε από το φορολογικό «σαφάρι» του Ιουλίου

Θεσσαλονίκη: Ποιος βρέθηκε πίσω από την υπόθεση της 7χρονης που περιπλανιόταν μόνη στο κέντρο
Το ανήλικο κορίτσι εντοπίστηκε ασυνόδευτο από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Στο νοσοκομείο ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ξιφασκία Αλντο Μοντάνο: «Παλεύα για τη ζωή μου» μετά από αναφυλακτικό σοκ
Σοβαρή αλλεργική αντίδραση έπειτα από γεύμα σε εστιατόριο της Ρώμης για τον Ιταλό Ολυμπιονίκη - «Είχα ενημερώσει εκ των προτέρων για την αλλεργία μου», τόνισε

Τραγικό περιστατικό στην Κρήτη: Σκύλος πέθανε αφού έφαγε λαγοκέφαλο!
Μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media, η ιδιοκτήτρια του ζώου καλεί όλους τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να επαγρυπνούν

Ηράκλειο: Φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο - Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο (Βίντεο)
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε χώρο στάθμευσης κοντά στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Τοξικό νέφος πάνω από τη Θεσσαλονίκη, οδηγίες προστασίας στους πολίτες
Η μυρωδιά καμένου πλαστικού έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές - Συστάσεις για κλειστά παράθυρα και περιορισμό των μετακινήσεων λόγω των καπνών

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε 6 περιφέρειες – «Πορτοκαλί» συναγερμός και για Αττική
Σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτική Προστασία, Περιφέρειες και Δήμοι – Τι πρέπει να αποφύγουν οι πολίτες και ποιες οδηγίες ισχύουν

Επίδομα ενοικίου ΟΠΕΚΑ: Tα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πάρετε
Αναλυτικός οδηγός για την υποβολή αίτησης στο Επίδομα Στέγασης μέσω της πλατφόρμας του ΟΠΕΚΑ, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους λόγους απόρριψης.

Φωτιά Ωραιόκαστρο: Το αυτοκίνητο του 76χρονου που προκάλεσε την πυρκαγιά - ομολόγησε ότι έγινε άθελά του
Συνελήφθη αυτόφωρο ο άνδρας - Η Πυροσβεστική διαπίστωσε εμφανείς ενδείξεις μέθης - Το καμένο όχημά του βρέθηκε στο σημείο εκδήλωσης της πυρκαγιάς

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο μετά από ολονύχτια μάχη - Κάηκαν επιχειρήσεις, 4 πυροσβέστες στο νοσοκομείο
Συνεχίζεται η κατάσβεση στα δύο εργοστάσια, ένα υφασμάτων και το δεύτερο της ανακύκλωσης - Τοξικό νέφος έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη - Συνεχίζουν να επιχειρούν 160 πυροσβέστες, εναέρια μέσα και η ομάδα «Δευκαλίων» του στρατού

Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ομολόγησε 76χρονος - Ήταν μεθυσμένος, προκάλεσε σπινθήρες με το όχημά του
Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Φωτιά Ωραιόκαστρο: Εκκενώσεις οικισμών, εκρήξεις και ζημιές σε εργοστάσια και βιοτεχνίες
Νύχτα μάχης με τις φλόγες - Εργοστάσια και κατοικίες στις φλόγες - Μήνυμα 112 για καπνούς σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής: Ήχησε το 112 για εκκένωση περιοχών – Kοντά σε σπίτια οι φλόγες
Για την κατάσβεση από αέρος επιχειρούν περιοδικά 5 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα

Ζελένσκι ειρωνεύεται τη Μόσχα: Αν ελέγχουν την Κονταντίνοφκα, τότε ο Πούτιν δεν θα είχε πρόβλημα να με συναντήσει εκεί
«Αν η Κονταντίνοφκα βρισκόταν υπό ρωσικό έλεγχο, τότε ίσως ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ) Πούτιν να μην είχε κανένα πρόβλημα να με συναντήσει εκεί», δήλωσε ο Ζελένσκι

Καιρός: Έρχεται και νέα επιδείνωση του καιρού για 48 ώρες - Προειδοποίηση Αρναούτογλου
Βροχές σήμερα σε όλη τη χώρα ωστόσο θα έρθει και νέα κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Συνελήφθη 22χρονος για απάτη: Της άρπαξε χρήματα και κοσμήματα με το κόλπο της «ηλεκτροπληξίας»
Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία του

Συνελήφθη ο αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο - Έχει παραιτηθεί, το νησί δεν θα μείνει ακάλυπτο, λέει ο Γεωργιάδης
Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι η σύλληψη του ιατρού δεν έχει «καμμία σχέση ούτε με το ΕΣΥ, ούτε με το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης»

Νέα απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ: Γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν στήσει κομπίνα με παράνομες συνταγογραφήσεις – Η ζημιά 405.000 ευρώ για το δημόσιο
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 240 συσκευασίες παράνομα συνταγογραφημένων φαρμάκων

Θύμα κλοπής μαμούθ γνωστή εφοπλίστρια – Της πήραν και μετάλλια που της είχε απονείμει ο βασιλιάς Κάρολος
«Σαν κουτή τον πίστεψα - Έβγαλα όλα τα πράγματα έξω»

Καρυστιανού: «Περίεργο που οπαδοί της ΝΔ βγήκαν με τυπωμένα μπλουζάκια» - Τι είπε για το ακίνητο και το fund
«Το να βρουν τη διάθεση και τον χρόνο να τυπώσουν μπλουζάκια, δείχνει ότι επένδυσαν στην επικοινωνία»

Τι σχεδιάζει η Ρωσία εναντίον της Πολωνίας και πώς θα αντιδράσει το ΝΑΤΟ
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τη Βαρσοβία για πιθανά ρωσικά σχέδια που θα μπορούσαν να εκδηλωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη - Την παραίτησή του ζητά το ΠΑΣΟΚ
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η αναφορά του Θάνου Ντόκου στις εκλογές και η απάντηση κυβερνητικών πηγών

Η Γρατσία υπερασπίζεται την Καρυστιανού για το ακίνητο που αγόρασε μέσω πλειστηριασμού: «Δεν υπάρχει κάτι κρυφό»
«Η κυρία Καρυστιανού θέλει να είναι όλα στο φως, οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει και να τα δει στο κτηματολόγιο» είπε η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Συνελήφθη 21χρονος οδηγός ταξί που χρέωσε τουρίστες 175€ από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας, δείτε βίντεο
Το ποσό αυτό ήταν τετραπλάσιο από το προβλεπόμενο κόμιστρο της διαδρομής

Έτσι κλέβουν τα βενζινάδικα στην Ελλάδα
Η απάτη στις αντλίες καυσίμων παραμένει μία από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής αγοράς. Μπορεί οι έλεγχοι να έχουν ενταθεί και οι κυρώσεις να έχουν γίνει αυστηρότερες, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί.

Zohos Summer Garden Gathering: Γαστρονομική καλοκαιρινή βραδιά στον κήπο της Πλάκας
Το εστιατόριο zohos φιλοξένησε φίλους, δημοσιογράφους και food creators σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με επίκεντρο τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Ελαφόνησος: «Λειτούργησα ενστικτωδώς και βούτηξα στη θάλασσα», λέει ο πλοιοκτήτης
«Στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν λάθος», ισχυρίζεται ο πλοιοκτήτης – κολυμβητής της Ελαφονήσου

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, «δεν είμαι βιολογικό του παιδί, αλλά είχα την τύχη να τον αποκαλώ πατέρα» είπε ο γιος του
Συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, που πέθανε σε ηλικία 75 ετών ύστερα από προβλήματα υγείας










