Στο μανιφέστο της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επαναλαμβάνει συνεχώς πως «έχουμε βαρεθεί» και τα «βάζει» με τα κακώς κείμενα της κοινωνίας ενώ τονίζει πως τόσο η ίδια όσο και συνυποψήφιοι της στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» είναι Έλληνες και νέοι άνθρωποι.
Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ακούγεται να λέει στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε το νέο κόμμα: «Έχουμε βαρεθεί σαράντα χρόνια να ψηφίζουμε διαφορετικά υποτίθεται κόμματα που καταλήγουν να ασκούν ολόιδιες πολιτικές. Έχουμε βαρεθεί άλλα να υπόσχονται τα κόμματα προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις πόλεις μας παραδομένες στη βρόμα, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα. Έχουμε βαρεθεί τα κέντρα εξουσίας να νοιάζονται περισσότερο για όσους μπαίνουν λαθραία στη χώρα μας, να τους μοιράζουν αφειδώς ΑΜΚΑ και επιδόματα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε του κόσμου τους φόρους για να πηγαίνουν οι κόποι σε επιδόματα δήθεν ευπαθών ομάδων και να στερούμαστε πόρους και παροχές όλοι οι υπόλοιποι. Έχουμε βαρεθεί όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου να υιοθετούν το άθλιο αριστερό αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας προσπαθώντας να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και κυνηγώντας όποιον τους χαλάει τη σούπα.
Έχουμε βαρεθεί οι εγκληματίες να μπαινοβγαίνουν από τις φυλακές λες και πάνε από το σπίτι τους στο εξοχικό και τούμπαλιν ή να μην καταδικάζονται καθόλου χάρη σε ένα νομικό σύστημα και μια δικαιοσύνη που κλείνει τα μάτια πολλές φορές προς αυτόν που έχει τα λεφτά αλλά αποφασίζει να βγάλει σε πλειστηριασμό μέσα σε μια νύχτα τα σπίτια δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.
Έχουμε βαρεθεί να έχουμε διαλυμένα δημόσια σχολεία, δημόσια νοσοκομεία και δρόμους κα να μη νοιάζεται κανείς. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε να διώκεται η θρησκεία μας και οι δράστες να το κάνουν ανενόχλητοι χωρίς να βρίσκονται ποτέ. ΄Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε την αστυνομία να θέλει να κάνει τη δουλειά της και να μην την αφήνουν τα πολιτικά κέντρα. Έχουμε βαρεθεί διαχρονικά την κάλυψη στα παραμύθια της αριστεράς μην τυχόν και φτερνιστεί και κρυώσουμε. Έχουμε βαρεθεί να μας πνίγει ένα κράτος Φρανκεστάιν στους φόρους στερώντας μας το δικαίωμα να αναπνεύσουμε. Έχουμε βαρεθεί να ψάχνουμε κρεβάτι στην εντατική για τους δικούς μας ανθρώπους και να χρειαζόμαστε κάποιον ισχυρό να μας βοηθήσει για να το βρούμε. Έχουμε βαρεθεί να μην υπάρχει πουθενά διαφάνεια και αξιοκρατία.
Έχουμε βαρεθεί πολιτικούς υπεύθυνους – ανεύθυνους για τραγωδίες να αναλαμβάνουν μέρος στις εκλογές σα να μην συμβαίνει τίποτα. Έχουμε βαρεθεί να είμαστε η νέα γενιά που είναι μονίμως παραγκωνισμένη απαξιωμένη και με 700 ευρώ στο έλεος του Θεού προσπαθώντας να επιβιώσει αξιοπρεπώς αυτόνομα και να κάνει οικογένεια.
Έχουμε βαρεθεί να αναγκαζόμαστε να φεύγουμε στο εξωτερικό αφού εδώ μας στερούν το μέλλον. Έχουμε βαρεθεί να μας στερούν την αξιοπρέπειά μας και να ζητιανεύουμε για να τη βρούμε. Έχουμε βαρεθεί να μην έχουμε ουσιαστικές επιλογές στην κάλπη και πάντα να ψηφίζουμε τον λιγότερο ανίκανο για να αποδειχθεί μετά το ίδιο ανίκανος με αυτόν που έφυγε.
Ως εδώ, φτάνει.
Τώρα έχουμε επιλογή. Στις επόμενες εκλογές επιλογή υπάρχει και έχει όνομα. ΠΑΤΡΙΔΑ.
Για να βάλουμε φρένο στην κατηφόρα της χώρας μας. Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι το κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας. Συγκροτείται από Έλληνες και Ελληνίδες στην πλειοψηφία νέους , πολίτες της διπλανής πόρτας, αξιόλογους και άφθαρτους.
Ζούμε την καθημερινότητα, υπηρετούμε την κοινή λογική. Αγαπάμε την πατρίδα μας, το θεσμό της οικογένειας, τη θρησκεία μας και αγωνιζόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαπλοκής για το καλύτερο μέλλον που μας αξίζει και αυτή τη φορά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να απέχουμε από τις κάλπες ή να ψηφίσουμε λευκό δυναμώνοντας τα συστημικά κόμματα».
Πηγή: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/9517068/afroditi-latinopoulou-eftiaxe-diko-tis-komma-gia-na-stirixei-patrida-thriskeia-oikogeneia-to-manifesto-tisΔείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ στέλνουν τρία αεροπλανοφόρα και πεζοναύτες έως τα τέλη Νοεμβρίου
Ήδη απέπλευσε το USS Theodore Roosevelt, με την Ουάσιγκτον να κλιμακώνει τη στρατιωτική της παρουσία μετά το ναυάγιο των επαφών με την Τεχεράνη.

Κακοκαιρία στην Κρήτη: 255 κλήσεις στην Πυροσβεστική, υπερχείλισε ποταμός
Μέχρι στιγμής έχουν σταλεί 3 μηνύματα από το 112

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 65χρονος που καταπλακώθηκε από δέντρο στη Φούρκα
Στο σημείο βρισκόταν και άλλα άτομα τα οποία δεν τραυματίστηκαν

Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης: Παρουσίασε το πρόγραμμα της σεζόν 2026-2027
Με πάρτι παρουσίασης και live των Biz Bize, το θέατρο της Κωνσταντινουπόλεως αποκάλυψε τις παραστάσεις που θα ανέβουν έως τον Μάρτιο του 2027.

«Είστε όλοι σας καθάρματα: Ελλάδα 2.0» επιστρέφει στο Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης
Η παράσταση του Χριστόφορου Χριστοφορίδη, βασισμένη στο έργο του Rodrigo Garcia, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στις 10, 11, 17 και 18 Οκτωβρίου.

Καθηγήτρια έβγαζε τα ρούχα της μπροστά στον μαθητή και τον έβαζε να την αγγίζει – 7 χρόνια στη φυλακή
Η 65χρονη δασκάλα έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο αγόρι από τα 9 έως τα 12 του χρόνια, ενώ η οικογένειά του την εμπιστευόταν πλήρως.

Καιρός - Αρναούτογλου: Μεγάλη προσοχή - Το κρίσιμο 24ωρο
Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί για κορεσμένο έδαφος, ξαφνικές πλημμύρες σε ρέματα και φαράγγια και αυξημένο κίνδυνο κατολισθήσεων έως το πρωί της Κυριακής.

Μυτιλήνη: Νεκρός 45χρονος κυνηγός από πτώση σε βράχο - Τον εντόπισε η αδερφή του
Τραγικό τέλος είχε η εξόρμηση ενός 45χρονου κυνηγού μαζί με τα δύο του σκυλιά στην περιοχή της Αμαλής

Ταϊλάνδη: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο καρφώθηκε σε ιερό ναό - Τρεις τραυματίες
Ο ηλικιωμένος οδηγός έχασε τις αισθήσεις του στο τιμόνι, παρασύροντας τους παρευρισκόμενους στο ιερό της Γκουανγίν.

Marca: Έντεκα υποψηφιότητες για οκτώ θέσεις στη νέα Euroleague, ανάμεσα τους ΠΑΟΚ και Αρης
Το ισπανικό Μέσο, εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης των μετόχων της Euroleague (5-6/10 στο Κόμο) παρουσιάζει τα τελευταία δεδομένα για τις ενδιαφερόμενες ομάδες που θέλουν να ενταχθούν στη διοργάνωση - ΠΑΟΚ και Αρης είοναι δύο από τις ομάδες που συμμετέχουν στη διαδικασία

Ο Feliciano Lopez στο One&Only Aesthesis για το 3ο Tennis Icons Series
Ο πρώην Νο12 του κόσμου παρέμεινε για τρεις ημέρες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με προπονητικά sessions, clinics για παιδιά και Meet & Greet, στο πλαίσιο της συνεργασίας του resort με τη LUX Tennis.

Μαζωνάκης: Αλλάζει ξανά δικηγόρο η γιατρός – Τι κατέθεσε η αναισθησιολόγος
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η γιατρός αλλάζει δικηγόρο

Φάλαινες βύθισαν γιοτ στη Νέα Ζηλανδία: Διάσωση του πληρώματος μετά από 17 ώρες στη θάλασσα
Δύο Αυστραλοί, ένας Νεοζηλανδός και ένας Γάλλος επέβαιναν στο σκάφος Tai Tam όταν αυτό συγκρούστηκε με έξι φάλαινες και άρχισε να βυθίζεται, 250 ναυτικά μίλια βόρεια του Νησιού Νόρφολκ.

Πότε φτιάχνει ο καιρός; Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο - Τι αλλάζει από σήμερα
Η ΕΜΥ εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο για θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ σχολεία παραμένουν κλειστά σε περιοχές της Κρήτης.

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Νεκρός ο κτηνοτρόφος που αναζητούσαν οι αρχές
Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός από πυροσβέστες που συμμετείχαν στην έρευνα για τον εντοπισμό του

Ποιος θα πάρει φέτος το Νόμπελ Ειρήνης; Οι υποψήφιοι που ξεχωρίζουν, τα διλήμματα και η «σκιά» του Τραμπ
Ειδικοί εξηγούν πώς ο Αμερικανός πρόεδρος επηρεάζει τα σενάρια για τον φετινό νικητή

Christa Pike: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες εκτέλεσης στο Τενεσί
Δικηγόροι και ανθρωπιστικές οργανώσεις είχαν προειδοποιήσει εδώ και μήνες για κίνδυνο αποτυχημένης εκτέλεσης λόγω σπάνιας αιματολογικής πάθησης της καταδικασμένης.

Christa Pike: «Είναι φυσιολογικό αυτό;» - Η αντίδραση της μετά τις 2 αποτυχημένες θανάσιμες ενέσεις
Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου Μπρετ Κάβανο ακύρωσε την αναστολή που είχε δώσει το Εφετείο, χωρίς να γίνει γνωστή νέα ημερομηνία για την εκτέλεση της 50χρονης.

Κεραμέως: Επιδότηση 90% μισθού και εισφορών για τηλεργασία σε ορεινά χωριά
Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε και επέκταση του προγράμματος απασχόλησης για άνεργες γυναίκες έως 80%, καθώς και ρύθμιση οφειλών ΕΦΚΑ σε 120 δόσεις

Τελεσίγραφο ΗΠΑ σε Γαλλία και Γερμανία για το ντίζελ - Η απειλή απαγόρευσης των εξαγωγών
Η Ουάσινγκτον πιέζει ασφυκτικά το Παρίσι και το Βερολίνο να αποδεσμεύσουν τα στρατηγικά τους αποθέματα καυσίμων προκειμένου να συγκρατηθούν οι διεθνείς τιμές.

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τουρκία απειλεί να μπλοκάρει κάθε δραστηριότητα στην υφαλοκρηπίδα
Η Αγκυρα αντιδρά και στην παρουσία αγημάτων ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας στην παρέλαση της Λευκωσίας για τα 66 χρόνια ανεξαρτησίας της Κύπρου, ενώ στο νησί βρίσκεται ο Νίκος Δένδιας.

ΕΔΕ για καταδίωξη TikToker στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν και οι δύο αστυνομικοί
Η αστυνομία μιλά για καταδίωξη λόγω υπερβολικής ταχύτητας, ενώ ο δικηγόρος του TikToker κάνει λόγο για ψευδή μήνυση εις βάρος του πελάτη του και απειλεί με αγωγές.

Ταυτοποιήθηκε 36χρονη για τη δημόσια διαπόμπευση γυναίκας στο Ηράκλειο, αναζητείται ένας άνδρας
Κατά πληροφορίες η 36χρονη φέρεται να είναι γνωστή της γυναίκας που έπεσε θύμα της διαπόμπευσης

Christa Pike: Τα τελευταία λόγια της πριν τις θανάσιμες ενέσεις
Δραματικές στιγμές στο Τενεσί με την εκτέλεση-φιάσκο της Christa Pike

Flydubai: Γιατί βρίσκονταν τέσσερις πιλότοι στο αεροσκάφος - Η σύμπτωση που απέτρεψε την τραγωδία
Αποκάλυψη της Jerusalem Post για την πτήση FZ1073 προς το Τελ Αβίβ - Η πιθανότητα αλλαγής δρομολογίου λόγω κρίσης έφερε δύο επιπλέον χειριστές στην καμπίνα - «Τους ταρακούνησα για να πάνε μπροστά γιατί πέφταμε», λέει επιβάτης.

Θρίλερ με την εκτέλεση της Christa Pike - Ήταν ακόμα ζωντανή μετά από δύο ενέσεις
Η νομική ομάδα της Christa Pike κατήγγειλε δυσκολίες στις φλέβες και αλλοιωμένη πεντοβαρβιτάλη, ενώ δικαστής διέταξε να λάβει άμεση ιατρική φροντίδα.

SOS για κακοκαιρία - Η περιοχή που θα δεχτεί την μεγαλύτερη πίεση
Έκτακτο μήνυμα του 112

Ο Diddy ζει προνομιακά στη φυλακή: Αλκοόλ, κινητό και μασάζ, λένε κρατούμενοι
Ο Σον Κομπς εκτίει ποινή 50 μηνών στη φυλακή Fort Dix του Νιου Τζέρσεϊ, με τέσσερις πρώην συγκρατούμενους να περιγράφουν στο NBC News προνομιακή μεταχείριση.

Τραγωδία στο Σάντερλαντ: Νεκροί τρεις έφηβοι στον ποταμό Γουέρ, συνελήφθη ο 17χρονος οδηγός
Το όχημα, ένα Audi A3 με τέσσερις επιβαίνοντες, εξετράπη της πορείας του κοντά στη γέφυρα Γουέρμαουθ και βρέθηκε στο νερό το μεσημέρι της Τρίτης.

ΗΠΑ: Η εκτέλεση 50χρονης δολοφόνου ανεστάλη μία ώρα πριν γίνει - Καταδικάστηκε σε θάνατο στα 18
Καταδικάστηκε σε θάνατο στα 18 της για τη δολοφονία 19χρονης και παραμένει στη φυλακή περισσότερο από τρεις δεκαετίες

Θεσσαλονίκη: Το ελληνικό «FBI» συνέλαβε 26χρονο Σέρβο πριν συμμετάσχει σε δολοφονία στη χώρα μας
Ο άνδρας είχε περάσει τα ελληνικά σύνορα στις 26 Σεπτεμβρίου και αναζητούνταν διεθνώς με «ερυθρά αγγελία» για υπόθεση ληστείας.

Χυδαίος διασυρμός γυναίκας στο Ηράκλειο: Ανδρας μοίρασε φέιγ βολάν με τη φωτογραφία της υποστηρίζοντας ότι «εκδίδεται»
Στα φυλλάδια αναγράφονταν το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και φωτογραφία της γυναίκας, η οποία κατέθεσε στην αστυνομία.

Εγκλωβισμένος καρχαρίας ξεσήκωσε ολόκληρη τη Νότια Κορέα - 600.000 άνθρωποι έσπευσαν να τον δουν!
Ο καρχαρίας μήκους 3,5 μέτρων, γνωστός ως «Μπουκάνγκ-ι», παραμένει παγιδευμένος στο κανάλι επί ημέρες και ανακηρύχθηκε επίτιμος πρεσβευτής τουρισμού της πόλης.

Η τελευταία διαδρομή του Γιάννη στο χωράφι του: Θρήνος για τον 36χρονο πατέρα που βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι στην Κρήτη
Ο άτυχος άνδρας είχε φύγει με το τρακτέρ για αγροτικές εργασίες

«Δίκτυο RIS»: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον διάσημο σκακιστή Κασπάροφ στις ΗΠΑ
Στο στόχαστρο του «Δικτύου RIS» βρίσκονταν επίσης ο Ίλια Πονομάρεφ και ο Βλαντιμίρ Καρά-Μούρζα, σύμφωνα με την El Mundo

Πάτησε πάνω σε ξύλο, έπεσε μέσα στο πηγάδι και πνίγηκε: Έτσι έγινε η τραγωδία με τον νεκρό 36χρονο στην Κρήτη
Τον 36χρονο αναζητούσε η οικογένειά του ενώ τον εντόπισε φίλος του που ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές - Η σορός ανασύρθηκε από πυροσβέστες

Καστοριά: Νεαρός γρονθοκόπησε δασκάλα σε σχολείο και κατέληξε στο νοσοκομείο
Ο 24χρονος, άτομο με αναπηρία, είχε μπει στο 4ο δημοτικό σχολείο Καστοριάς για να παραλάβει φίλο του, όταν επιτέθηκε στην εκπαιδευτικό.

Τραγωδία στην Κοζάνη: Πέθανε νήπιο που μεταφέρθηκε στα Επείγοντα της Παιδιατρικής του Μαμάτσειου
Έγινε ΚΑΡΠΑ, διασωληνώθηκε και δυστυχώς κατέληξε

Ηράκλειο: Γέμισαν την πόλη με φωτογραφίες γυναίκας, με απρεπείς χαρακτηρισμούς και το τηλέφωνό της
Τα φέιγ βολάν βρέθηκαν πάνω σε παρμπρίζ αυτοκινήτων και περιείχαν απρεπείς χαρακτηρισμούς, σεξιστικού χαρακτήρα καθώς επίσης και το τηλέφωνο, τη διεύθυνση και τη φωτογραφία της γυναίκας

Μήνυμα Πούτιν: «Ο λαός μας δεν λυγίζει»
Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε στη συμμετοχή των κατοίκων των κατεχόμενων ουκρανικών περιοχών στις εκλογές και ζήτησε από τους βουλευτές ενίσχυση της άμυνας και στήριξη των στρατιωτών.










