Τι κάνουν οι πολύ πλούσιοι που δεν κάνεις εσύ;
Τι κάνουν οι πολύ πλούσιοι που δεν κάνεις εσύ; -

Τα social media είναι ένας βασικός παράγοντας που ωθεί τους ανθρώπους σε μια «πλούσια ζωή» με χαμηλούς μισθούς. Αρκετοί προσπαθούν να δείχνουν πλουσιότεροι, απλά για να το δουν οι άλλοι.

Ο υπερκαταναλωτισμός και οι συχνές εκπτώσεις έχουν ενισχύσει κατά πολύ αυτή την τάση των ανθρώπων, όμως για να είμαστε ειλικρινής όλο αυτό είναι μια παράνοια. Αν ρίξουμε με ματιά στις ζωές των πραγματικά πλούσιων ανθρώπων, τότε θα αντιληφθούμε με βεβαιότητα το πόσο διαφορετικές είναι οι ζωές μας.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι πιο πλούσιοι, φροντίζουν να έχουν μια εξωτερική εμφάνιση που δεν αντικατοπτρίζει τον πλούτο τους (Biil Gates, Mark Zuckerberg).

Αγοράζουν από δεύτερο χέρι

Είναι σίγουρα κάποια πράγματα που δεν θέλετε να το αγοράσετε από δεύτερο χέρι, όπως τα εσώρουχα, αλλά υπάρχουν και πολλά που δεν έχουν την αξία τους ακόμα με το πέρασμα του καιρού.

Για παράδειγμα, οι πιο πλούσιοι άνθρωποι τείνουν να μην αγοράζουν ολοκαίνουργια αυτοκίνητα (κατανοώντας την τρομερή υποτίμηση που συμβαίνει τα πρώτα χρόνια ενός νέου αυτοκινήτου) ή εάν αγοράζουν ένα νέο αυτοκίνητο, τείνουν να το κατέχουν για τουλάχιστον δέκα χρόνια, διασφαλίζοντας παίρνουν την πλήρη αξία από αυτό. Παράλληλα λατρεύουν τις αντίκες και τα μεταχειρισμένα έπιπλα, αλλά το πιο σημαντικό τους αρέσει η αξία της αγοράς μεταχειρισμένων. Κάθε δεκάρα που εξοικονομείται με την αγορά και την εκ νέου κάλυψη ενός μεταχειρισμένου καναπέ έναντι ενός ολοκαίνουργιου καναπέ μπορεί στη συνέχεια να επενδυθεί ή να εξοικονομηθεί για μια αγορά που συμβάλλει στη διασφάλιση του οικονομικού μέλλοντος.

Αγοράζουν προσεκτικά τις κατοικίες τους

Ουσιαστικά, οι πλούσιοι πληρώνουν μετρητά για τα σπίτια τους ή έχουν τουλάχιστον ένα 15% με τραπεζική κατάθεση. Επιπλέον τείνουν να αγοράζουν ακίνητα όχι περισσότερο από δυόμισι φορές το ετήσιο εισόδημά τους μετά από φόρους. Οι πλούσιοι τείνουν επίσης να αγοράζουν παλαιότερα προπολεμικά σπίτια και είναι πολύ σπάνιο να αγοράσουν ένα ολοκαίνουργιο σπίτι ή να χτίσουν ένα σπίτι. Αυτό πιθανότατα πηγάζει από την ψυχολογία των πλουσίων στην οποία δίνεται μεγάλη αξία στην ποιότητα (η οποία ήταν αναμφίβολα υψηλότερη στο παρελθόν) και δεν θέλει να φέρει την αρχική υποτίμηση νέων αγαθών.

Υποστηρίζουν δε, ότι τα ακίνητα των εκατομμυρίων είναι για άτομα με τεράστια στεγαστικά δάνεια, τεράστιους εγωισμούς και τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Αγοράζουν κάτι για να «βγάλει τα λεφτά του»

Για εκείνους είναι καλύτερο να αγοράσουν ένα ζευγάρι παπούτσια για 100 δολάρια που διαρκεί πέντε χρόνια, παρά πέντε ζευγάρια παπούτσια που κοστίζουν 20 δολάρια αλλά διαρκούν ένα χρόνο το καθένα.

Το «Αγόρασέ το για μια ζωή» είναι τάση για κάποιους, αλλά για τους πλούσιους είναι τρόπος ζωής. Οι πλούσιοι άνθρωποι θα αφιερώσουν χρόνο στην έρευνα σημαντικών αγορών πριν τις κάνουν, για να διασφαλίσουν ότι αγοράζουν κάτι που θα διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο και, ιδανικά, θα διατηρήσει μέρος της αξίας του. Αυτός είναι ο λόγος που ένας πλούσιος θα αγοράσει ένα κοστούμι 1.000 δολάρια, μια τιμή που φαίνεται υπερβολική στους περισσότερους από εμάς. Αλλά μακροπρόθεσμα ένα κοστούμι σε αυτό το εύρος τιμών θα διαρκέσει για δεκαετίες.

Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την Camilla Parker-Bowles, φορούσε ένα κοστούμι τριάντα ετών με μπαλώματα. Αλλά και πάλι έδειχνε καταπληκτικός.

Αγοράζουν στις προσφορές

Η ανθρώπινη ψυχολογία κρύβει πολλούς παράδρομους. Σε μια μελέτη, προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες 5 δολάρια τώρα ή 10 δολάρια σε 2 μήνες. Οι περισσότερα επέλεξαν τα 5 δολάρια, ενώ η άλλη προσφορά ήταν σαφώς καλύτερη.

Οι πολύ πλούσιοι δεν αντιμετωπίζουν τέτοια διλήμματα. Εκείνοι θα περιμένουν μήνες (και μερικές φορές ακόμη και χρόνια) για να πάρουν την πραγματικά καλύτερη αξία που μπορούν για κάτι.

Δεν συνταξιοδοτούνται

Δεν μπορείτε να γίνετε πλούσιοι γρήγορα. Οι πλούσιοι άνθρωποι περνούν τη ζωή τους χτίζοντας τον πλούτο τους, στριμώχνοντας και αποταμιεύοντας και ακολουθώντας τα άλλα μοτίβα που περιγράφονται σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, υπάρχει περισσότερο κίνητρο για να μην συνταξιοδοτηθείτε όταν είστε πλούσιοι: οι περισσότεροι πλούσιοι άνδρες έχουν τη δική τους επιχείρηση (μικρή ή μεγάλη) και όταν είστε αυτοαπασχολούμενοι έχετε πολύ περισσότερα κίνητρα να συνεχίσετε να εργάζεστε επειδή τείνετε να είστε παθιασμένοι με μια επιχείρηση που κατέχετε.

Είναι ολιγαρκείς

Η λιτότητα δεν είναι μόνο οικονομικά υγιής, είναι και περιβαλλοντικά υγιής. Όταν ένα άτομο είναι εξαιρετικά λιτό τείνει να σπαταλά λιγότερα. Το να είσαι φειδωλός μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο και το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να εξοικονομήσετε μόνο με το να είστε λίγο προσεκτικοί με κάθε δαπάνη μπορεί να είναι αστρονομικό. Δεν είναι για κανέναν καλό λόγο που προέκυψε η παλιά παροιμία: «μια δεκάρα που σώθηκε είναι μια δεκάρα που κερδίζεται».

Χρησιμοποιούν κουπόνια

Στο βιβλίο The Millionaire Next Door: The Surprising Secrets Of America’s Wealthy μελετήθηκε ένας αριθμός εκατομμυριούχων για να προσδιοριστούν οι συνήθειες τους. Σχεδόν όλοι οι άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι ξόδεψαν περισσότερο χρόνο για να κόψουν κουπόνια παρά να ψωνίσουν. Ήταν πολύ κοινό χαρακτηριστικό των πλουσίων ότι τουλάχιστον ένας από τους συντρόφους της σχέσης ήταν εξαιρετικά προσεκτικός στις υπερβολικές δαπάνες.

Budget

Οι πλούσιοι άνθρωποι ξοδεύουν βάση του προϋπολογισμού τους, η διατήρηση του οποίου είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, καθώς οι τιμές φαίνεται να αυξάνονται πιο γρήγορα από ό,τι οι κεντρικοί τραπεζίτες μπορούν να εκτυπώσουν νέα χρήματα για να εμπλουτίσουν τους εαυτούς τους και τους φίλους τους.

Επενδύσεις

Μόλις οι πλούσιοι γίνουν ακόμα και κατά ένα δολάριο πλουσιότεροι, κάνουν κάτι που οι περισσότεροι από εμάς σχεδόν αγνοούμε: επενδύουν ένα μέρος των χρημάτων τους σε υλικά αγαθά που εμπλουτίζουν τη ζωή τους με περισσότερους από νομισματικούς τρόπους. Θα αγοράσουν τέχνη (επειδή τους αρέσει η ζωγραφική), θα αγοράσουν εκλεκτό κρασί (γιατί τους αρέσει να το πίνουν), θα αγοράσουν χρυσό και θα αγοράσουν αντίκες.

Προφανώς υπάρχει οικονομικό όφελος από την κατοχή αυτών των πραγμάτων, καθώς συχνά αυξάνεται η αξία τους με την πάροδο του χρόνου, αλλά έχουν ένα άλλο χαρακτηριστικό που είναι ίσως το πιο σημαντικό: είναι δύσκολο να πουληθούν. Όταν έχεις 1.000 δολάρια σε μετρητά μπροστά σου, είναι πολύ εύκολο να τα ξοδέψεις. Όταν τα λεφτά αυτά είναι «δεμένα» σε κάποια επένδυση, τα πράγματα αλλάζουν.

Δεν μοιάζουν για πλούσιοι

Η πιο σημαντική πτυχή της ζωής των πραγματικά πλουσίων είναι ότι κανείς δεν μοιάζει να είναι πλούσιος. Είναι κανονικοί άνθρωποι, οδηγούν ένα παλιό αυτοκίνητο και εργάζονται πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, ο τύπος με τον πολυτελή τρόπο ζωής που όλοι θέλουν να μιμηθούν είναι πιθανώς φτωχός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Υπερήλικας δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο γιατί της έκοψαν το ρεύμα

Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Υπερήλικας δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο γιατί της έκοψαν το ρεύμα

Εντύπωση προκαλεί η ιστορία μιας 91χρονης, που τις τελευταίες 10 ημέρες παραμένει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», και δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο, γιατί της έκοψαν το ρεύμα. 

«Ξέρω πως το θεωρείτε και δική σας νίκη» γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το ίδρυμά της

«Ξέρω πως το θεωρείτε και δική σας νίκη» γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το ίδρυμά της

Δυόμισι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που δέχθηκε την επίθεση και θέλησε να ανακοινώσει από εκείνο το σημείο την ίδρυση του Ioanna Paliospirou Foundation, το οποίο είναι ένα ίδρυμα στήριξης για τους εγκαυματίες. 

Κιβωτός: Απολύθηκαν o Πασχάλης, η σύζυγός του και ο Ιρακινός

Κιβωτός: Απολύθηκαν o Πασχάλης, η σύζυγός του και ο Ιρακινός

Με απόφασή του, το νέο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να αποπέμψει τα τρία στελέχη της Κιβωτού μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση. Σύμφωνα με το Mega, η απόφαση ελήφθη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. 

Σεισμός στην Εύβοια: Πάνω από 100 μετασεισμοί

Σεισμός στην Εύβοια: Πάνω από 100 μετασεισμοί

Μια πλούσια δραστηριότητα με πάνω από 100 μετασεισμούς μετά τη δόνηση των 4,8 Ρίχτερ το πρωί της Τρίτης και αυτή των 5 Ρίχτερ το βράδυ της ίδιας ημέρας καταγράφεται στη Νότια Εύβοια, με τους κατοίκους να παραμένουν ανήσυχοι για την εξέλιξη του φαινομένου. 

Φρίκη: Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο αγόρι μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του

Φρίκη: Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο αγόρι μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, όταν ο 8χρονος Ζούλιο Οτέρο Φερνάντες βρισκόταν με την οικογένειά του στην όχθη ενός ποταμού, όπου μαζί με συγγενείς είχαν πάει για ψάρεμα. 

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πελέ

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πελέ

Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο, ο Πελέ ήταν πολύ ανήσυχος και διαγνώστηκε με ψυχική σύγχυση. 

Η Σερβία προειδοποιεί τους πολίτες της να μην ταξιδέψουν στην Τουρκία

Η Σερβία προειδοποιεί τους πολίτες της να μην ταξιδέψουν στην Τουρκία

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς συνέστησε στους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Τουρκία και ειδικότερα στην Άγκυρα, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων.  

Γιατί κάποια iPhone μπορεί να σύντομα να εξαφανιστούν από στα καταστήματα

Γιατί κάποια iPhone μπορεί να σύντομα να εξαφανιστούν από στα καταστήματα

Οι παραδόσεις των ακριβότερων μοντέλων θα είναι μειωμένες έως και κατά 20 εκατομμύρια μονάδες, σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις . 

Εξοργιστική καταγγελία: ΑμεΑ έπεσε από αμαξίδιο και του φώναζαν «τελείωνε μ@λ@κ@»

Εξοργιστική καταγγελία: ΑμεΑ έπεσε από αμαξίδιο και του φώναζαν «τελείωνε μ@λ@κ@»

Μια καταγγελία που αποδεικνύει δυστυχώς το πόσο ανεγκέφαλοι μπορούν να γίνουν κάποιοι συμπολίτες μας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.  

Χριστουγεννιάτικο «καλάθι του νοικοκυριού» από 14 Δεκεμβρίου: Τι θα περιλαμβάνει

Χριστουγεννιάτικο «καλάθι του νοικοκυριού» από 14 Δεκεμβρίου: Τι θα περιλαμβάνει

«Το γιορτινό Καλάθι του Νοικοκυριού, θα ξεκινήσει από τις 14 Δεκεμβρίου, οπότε θα ξεκινήσουν και τα ψώνια για το Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι». Αυτό δήλωσε στην ΕΡΤ ο Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης.  

Οι χριστιανοί δεν είναι πλέον πλειοψηφία σε Αγγλία και Ουαλία

Οι χριστιανοί δεν είναι πλέον πλειοψηφία σε Αγγλία και Ουαλία

Σύμφωνα με την απογραφή του 2021, ο χριστιανικός πληθυσμός σε Αγγλία και Ουαλία δεν αποτελεί πλέον την πλειοψηφία στον συνολικό πληθυσμό.  

H σεξιστική ερώτηση στις πρωθυπουργούς Φινλανδίας - Νέας Ζηλανδίας και η αποστομωτική απάντηση

H σεξιστική ερώτηση στις πρωθυπουργούς Φινλανδίας - Νέας Ζηλανδίας και η αποστομωτική απάντηση

Η συνάντηση δυο πρωθυπουργών μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους. Για να ενισχυθούν οι σχέσεις τον δυο χωρών, για νέες συμφωνίες, ως επί το πλείστον εμπορικές. Αν είναι δυο γυναίκες πρωθυπουργοί δεν μπορεί κάλλιστα να συμβεί το ίδιο; 

Ρόδος: «Αισχρά ψέματα ότι την κόλλησα σκόπιμα AIDS»

Ρόδος: «Αισχρά ψέματα ότι την κόλλησα σκόπιμα AIDS»

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η καταγγελία της γυναίκας, ο 41χρονος έλυσε τη σιωπή του. Αρνήθηκε ότι η πρώην κοπέλα του δεν γνώριζε πως ήταν φορέας του AIDS. Η Ρόδος παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον…  

Βίντεο ντοκουμέντο με θρασύτατους ληστές στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο ντοκουμέντο με θρασύτατους ληστές στη Θεσσαλονίκη

Μία ακόμα θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τις κινήσεις του δράστη αλλά και του συνεργού του να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας.  

Βόλος: Μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιο της στον θώρακα

Βόλος: Μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιο της στον θώρακα

Ο παραπληγικός άντρας που αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα πήγε να αγκαλιάσει τη 80χρονη μητέρα του ενώ μαγείρευε  

Κλείδωσε: Πόσοι και πότε θα λάβουν την επιταγή ακρίβειας

Κλείδωσε: Πόσοι και πότε θα λάβουν την επιταγή ακρίβειας

Το ύψος της ενίσχυσης ανά δικαιούχο είναι 250 ευρώ, ανεξαρτήτως του αριθμού εξαρτώμενων μελών  

Σεισμός στην Εύβοια: «Το 5 είναι πονηρό μέγεθος, έχουμε δει πολλές φορές εκπλήξεις»

Σεισμός στην Εύβοια: «Το 5 είναι πονηρό μέγεθος, έχουμε δει πολλές φορές εκπλήξεις»

Στην εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην Εύβοια όπου μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες σημειώθηκαν δύο ισχυροί σεισμοί 4,7 και 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αναφέρθηκε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος.  

Ισχυρός σεισμός 5 Ρίχτερ στην Εύβοια μεγάλης διάρκειας

Ισχυρός σεισμός 5 Ρίχτερ στην Εύβοια μεγάλης διάρκειας

Σεισμός 5 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στις 22.06 στην Εύβοια, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Τανκς βγήκαν στους δρόμους της Κίνας για τις διαδηλώσεις

Τανκς βγήκαν στους δρόμους της Κίνας για τις διαδηλώσεις

Η κατάσταση στην Κίνα φέρεται να κλιμακώνεται μετά τις διαδηλώσεις με τα λευκά χαρτιά Α4, καθώς τανκς και στρατός έχουν βγει στους δρόμους, με αποτέλεσμα να εγείρονται ερωτήματα, αν πρόκειται για επίδειξη ισχύος ή αν αναμένεται μια νέα σφαγή όπως στην πλατεία Τιέν Αν Μεν. 

Κιβωτός του Κόσμου: Οκτώ χρόνια ανέπαφος ο λογαριασμός μισθοδοσίας του πατέρα Αντωνίου

Κιβωτός του Κόσμου: Οκτώ χρόνια ανέπαφος ο λογαριασμός μισθοδοσίας του πατέρα Αντωνίου

Ουδεμία ανάληψη έκανε από το λογαριασμό μισθοδοσίας του ο πατέρας Αντώνιος την τελευταία οκταετία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». 

Κακοκαιρία Ariel: Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία

Κακοκαιρία Ariel: Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, για την αξιολόγηση των μετεωρολογικών δεδομένων που αφορούν στην επερχόμενη κακοκαιρία με την ονομασία "ARIEL", υπό τον υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη, με συμμετοχή του υφυπουργού, Ευάγγελου Τουρνά, του γενικού γραμματέα, Βασίλειου Παπαγεωργίου, της ηγεσίας του πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και μετεωρολόγων. Σημειώνεται ότι νέα σύσκεψη για την κακοκαιρία θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί. 

Βουδαπέστη: Ανθρωποι κάνουν ποδήλατο για να φωτίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Βουδαπέστη: Ανθρωποι κάνουν ποδήλατο για να φωτίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Περαστικοί που ποδηλατούν σε ένα στατικό ποδήλατο εξαφαλίζουν το ρεύμα για να ανάβουν τα φώτα στην εγκατάσταση που έχει στηθεί εν είδει χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Βουδαπέστη. 

Μουντιάλ 2022: Από επίσημα χείλη η παραδοχή ότι «400 - 500 ξένοι εργάτες σκοτώθηκαν» στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Από επίσημα χείλη η παραδοχή ότι «400 - 500 ξένοι εργάτες σκοτώθηκαν» στο Κατάρ

Ένας από τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ γνωστοποίησε πως ο αριθμός των μεταναστών εργατών που σκοτώθηκαν στα εργοτάξια του Μουντιάλ κυμαίνονται μεταξύ «400 - 500». 

Γέμισε με καραβίδες ο Πηνειός

Γέμισε με καραβίδες ο Πηνειός

Η ύπαρξη καραβίδων αποδεικνύει ότι τα νερά του ποταμού είναι υγιή και με αρκετό οξυγόνο για την επιβίωση ζωής και ειδικά μικροοργανισμών όπως οι εν λόγω καραβίδες που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στη μόλυνση και την έλλειψη οξυγόνου στο νερό. 

Η καρδιά της Έμμας χτυπά στο στήθος μιας 40χρονης μητέρας

Η καρδιά της Έμμας χτυπά στο στήθος μιας 40χρονης μητέρας

Η επιθυμία της οικογένειας της άτυχης Έμμας να «δώσει ζωή με τη ζωή της», ξεκίνησε να πραγματοποιείται με τη λήψη των οργάνων της από τα νοσοκομεία που έχουν αναλάβει τη συγκεκριμένη διαδικασία. 

Ρόδος: Δολοφόνησε δύο, ομολόγησε τέσσερις η οικιακή βοηθός

Ρόδος: Δολοφόνησε δύο, ομολόγησε τέσσερις η οικιακή βοηθός

Απίστευτη τροπή παίρνουν οι έρευνες για την υπόθεση της οικιακής βοηθού η οποία ισχυρίστηκε πως δολοφόνησε τέσσερις ηλικιωμένες γυναίκες στη Ρόδο, καθώς από την προανάκριση που συνεχίζει η Ασφάλεια προέκυψε ότι δύο από τις τέσσερις καθ' ομολογίαν δολοφονίες έγιναν μόνο στο ταραγμένο μυαλό της! 

Κορωνοϊός: 118 θάνατοι μέσα και μία εβδομάδα και 93 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός: 118 θάνατοι μέσα και μία εβδομάδα και 93 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι

Στα 43.914 είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα, Τρίτη (29/11). Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, 118 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού ενώ οι διασωληνωμένοι είναι 93. 

Τσελέντης: Περιμένω σεισμό κοντά στα 6 Ρίχτερ σε βάθος 5ετίας

Τσελέντης: Περιμένω σεισμό κοντά στα 6 Ρίχτερ σε βάθος 5ετίας

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Άκης Τσελέντης, χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή των Αλκυονίδων, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «με τις Αλκυονίδες πραγματικά έχω χάσει τον ύπνο μου, γιατί έχει μαζέψει πάρα πολύ σεισμική ενέργεια». 

Κιβωτός του Κόσμου: Χρηματικό ποσό βρέθηκε σε διαμέρισμα του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Κιβωτός του Κόσμου: Χρηματικό ποσό βρέθηκε σε διαμέρισμα του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», προκειμένου να διερευνήσουν αν υπάρχουν χρηματικά ποσά και ποια είναι η ροή τους. 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος αποκάλυψαν τον λόγο που πήραν «διαζύγιο»

Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος αποκάλυψαν τον λόγο που πήραν «διαζύγιο»

Πολλά χρόνια μετά το επαγγελματικό τους διαζύγιο η τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης πόζαραν ξανά μαζί και έκαναν από κοινού δηλώσεις στις κάμερες μιλώντας για το μιούζικαλ, το επαγγελματικό τους διαζύγιο, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά. 

Eκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία Αριελ: Θα πλήξει και την Αττική

Eκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία Αριελ: Θα πλήξει και την Αττική

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία Άριελ.Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει τη χώρα, φέρνοντας βροχές και καταιγίδες, για τουλάχιστον δυο ημέρες. Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία Άριελ αναφέρει τα εξής:  

Καταγγελία - σοκ: Λήστεψαν την 21χρονη Έμμα ενώ βρισκόταν αιμόφυρτη

Καταγγελία - σοκ: Λήστεψαν την 21χρονη Έμμα ενώ βρισκόταν αιμόφυρτη

Στην ανακρίτρια μετέβησαν το πρωί της Τρίτης οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία έχασε τη ζωή της, αφότου χτυπήθηκε από όχημα στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη από τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου. Οι γονείς της κοπέλας ζητούν να αλλάξει το κατηγορητήριο.  

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για επικίνδυνες βροχές

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για επικίνδυνες βροχές

Δυνητικά επικίνδυνα ύψη βροχής την Τετάρτη και την Πέμπτη προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου, στη νέα του ανάρτηση στο Facebook, ενόψει της νέας κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα μας από απόψε το βράδυ μέχρι και την Πέμπτη.  

Τραμ: Επιβάτες σήκωσαν αυτοκίνητο που εμπόδιζε συρμό στη Νέα Σμύρνη

Τραμ: Επιβάτες σήκωσαν αυτοκίνητο που εμπόδιζε συρμό στη Νέα Σμύρνη

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς που κινούνται στους δρόμους της Αττικής όπως το τραμ, τα λεωφορεία ή τα τρόλεϊ έχουν πολλές φορές πέσει «θύμα» αυτοκινήτων ή άλλων οχημάτων που είναι σταθμευμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δυσκολεύουν ή, ακόμα χειρότερα, κάνουν αδύνατη την κίνησή τους. 

Μουντιάλ 2022: Το Ιράν απειλεί με φυλακή και βασανιστήρια τις οικογένειες της εθνικής ομάδας

Μουντιάλ 2022: Το Ιράν απειλεί με φυλακή και βασανιστήρια τις οικογένειες της εθνικής ομάδας

Η ιρανική κυβέρνηση φέρεται να έχει απειλήσει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και τις οικογένειες των παικτών.  

Ηράκλειο: Η απόπειρα αυτοκτονίας και οι σκηνές πανικού σε σπίτι

Ηράκλειο: Η απόπειρα αυτοκτονίας και οι σκηνές πανικού σε σπίτι

H απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε σε σπίτι στο Ηράκλειο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Στενοί συγγενείς του παρολίγον αυτόχειρα, κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.  

«Παιχνίδια πολέμου» στη νότια Σινική Θάλασσα: Η Κίνα απώθησε αμερικανικό πολεμικό πλοίο

«Παιχνίδια πολέμου» στη νότια Σινική Θάλασσα: Η Κίνα απώθησε αμερικανικό πολεμικό πλοίο

Το Πεκίνο υποστηρίζει ότι το πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ «παρείσφρησε παράνομα» κοντά στα νησιά Σπράτλι  

Κοπέλα πήγε για μασάζ και ο μασέρ έβαλε τα χέρια του μέσα στο εσώρουχό της

Κοπέλα πήγε για μασάζ και ο μασέρ έβαλε τα χέρια του μέσα στο εσώρουχό της

Τον τρόμο έζησε 23χρονη κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, η οποία έκλεισε μασάζ σε γνωστό ινστιτούτο ομορφιάς και αντί για μασάζ, δέχτηκε σeξουαλική επίθεση από τον Αλβανό μασέρ.  

Σεισμός: Μπαράζ δονήσεων μετά τα 4,7 Ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητοί στην Αττική

Σεισμός: Μπαράζ δονήσεων μετά τα 4,7 Ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητοί στην Αττική

Μπαράζ μετασεισμών σημειώνεται, το πρωί της Τρίτης, στην Εύβοια μετά την αρχική δόνηση των 4,7 Ρίχτερ. Μέχρι τις 7.30 το πρωί, είχαν σημειωθεί τέσσερις μετασεισμοί 4.2, 4.1, 3.2 και 2.2 Ρίχτερ οι οποίοι έγιναν αισθητοί στο λεκανοπέδιο της Αττικής.  

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: «Κοιμόμουν και άκουσα μπαμπά βοήθεια» λέει ο πατέρας του 5χρονου

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: «Κοιμόμουν και άκουσα μπαμπά βοήθεια» λέει ο πατέρας του 5χρονου

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου «Αττικόν» το 5χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό.Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 5χρονου παιδιού περιέγραψε μιλώντας στο Star τις δραματικές στιγμές μετά το ξέσπασμα της φωτιάς. Ο ίδιος ήταν ξαπλωμένος και κοιμόταν, ενώ η μητέρα των παιδιών είχε βγει για λίγο έξω από το σπίτι με τον μεγαλύτερο γιο τους. © Copyright 2022 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services