Μόνο που σε αυτή την περίπτωση η μηλιά έπεσε κάτω από το μήλο...
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, τίθεται ο Κώστας Πλεύρης, πατέρας του Θανάση Πλεύρη που αποχώρησε από το κόμμα και προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης καλωσορίζοντας τον Κώστα Πλεύρη είπε:
«Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Ο Κώστας Πλεύρης ξέρει να απευθύνεται στους Έλληνες Πατριώτες και ξέρω πάρα πολύ καλά, πόσο τον σέβονται και τον εκτιμούν οι Έλληνες Πατριώτες. Κώστα "καλό βόλι" και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.»
Απαντώντας ο Κώστας Πλεύρης δήλωσε:
«Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την τιμή την οποία μου κάνετε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή, αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον.»
Ο Κώστας Πλεύρης είχε
διαφωνήσει ανοιχτά με την επιλογή του
γιου του να αποχωρήσει από το ΛΑΟΣ.
Σε
επιστολή του, μάλιστα, είχε αναφέρει
σχετικά:
Μετά τα τελευταία γεγονότα, δηλώνω ότι τάσσομαι ολοψύχως στο πλευρό του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη και θα αγωνιστώ υπέρ αυτού, με όλες μου τις δυνάμεις.
Καλώ όλους τους πολιτικούς μου φίλους, να ταχθούν στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη για την επικράτηση των ιδεών του Πατριωτισμού.
Απεριφράστως, καταδικάζω, ανεξαιρέτως, όλους όσους έφυγαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Η εκλογική τύχη του
Γιώργου Κύρτσου, που κατείχε την πρώτη
θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του
ΛΑΟΣ στις εκλογές της 6ης Μαΐου,
αγνοείται...
Αν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα του Akous.gr στο Facebook πατώντας εδώ:
Επιλέξτε και ακούστε ένα από τα 10 ραδιόφωνα του Akous.gr: