Λατρεύουμε το καρπούζι, ειδικά όταν μας σερβίρεται έτοιμο, κομμένο. Όταν πρέπει να το κόψουμε εμείς, όμως, μας... κόβεται και η όρεξη! Η αλήθεια πάντως είναι ότι το καρπούζι δεν θέλει κόπο για να κοπεί εύκολα και γρήγορα, αλλά τρόπο...
Ο κύριος στο video, έχει βρει την πιο τέλεια τεχνική, όχι μόνο για να κόβει ταχύτατα το καρπούζι, αλλά και για να μην κάνει τον πάγκο της κουζίνας χάλια.
Η μέθοδός του είναι απλή. Αρχικά κόβει το καρπούζι στη μέση. Στην συνέχεια, χαράζει περιμετρικά τη φλούδα, χώνει το μαχαίρι βαθιά μεταξύ φλούδας και εσωτερικού για να ξεχωρίσει όλο το ωφέλιμο μέρος και μετά χαράζει οριζόντια και κάθετα το εσωτερικό του καρπουζιού και στο τέλος αδειάζει τα ωραιότατα κομμένα μέρη του σε μία σακούλα, έτοιμη για να τοποθετηθεί στο ψυγείο!