Τι θα συμβεί αν δεν πληρώσετε λογαριασμούς, εφορία, δάνειο, ασφαλιστήριο
Χρηστικός οδηγός σε μια Ελλάδα χωρίς τράπεζες
Χρηστικός οδηγός σε μια Ελλάδα χωρίς τράπεζες  - Τι θα συμβεί αν δεν πληρώσετε λογαριασμούς, εφορία, δάνειο, ασφαλιστήριο

Το θολό τοπίο μετά την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων ξεκαθαρίζει ώρα με την ώρα καθώς έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες για τις δυνατότητες συναλλαγών που έχουν οι πολίτες. Η πρωτόγνωρη κατάσταση στις μετά capital control ημέρες φέρνει αναστάτωση και ανησυχία, ενώ οι πολίτες αναρωτιούνται αν και πώς θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους.

Ακολουθεί ένας χρήσιμος οδηγός με ερωτήσεις και απαντήσεις σε συχνά ζητήματα που αφορούν τους πολίτες:

Πληρωμές λογαριασμών, δανείων, ασφαλιστήριων συμβολαίων κ.λπ.

Η ενημέρωση από την κυβέρνηση είναι ότι οι πάγιες εντολές πληρωμής θα εκτελούνται κανονικά, εφόσον αφορούν πληρωμές προς λογαριασμούς στην Ελλάδα. Οι πληρωμές θα μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά μέσω web banking, phone banking, ή από τα ΑΤΜ.

Ποιοι δεν θα έχουν κυρώσεις

Σε κάθε περίπτωση, όσοι δεν πληρώσουν αυτές τις μέρες τις ΔΕΚΟ γα δόσεις και λογαριασμούς που λήγουν δεν θα υποστούν καμία συνέπεια, δεν θα επιβαρυνθούν δηλαδή με τόκους υπερημερίας, ενώ συγκεκριμένα η ΔΕΗ δεν θα τους κόψει το ρεύμα. Παράλληλα, δεν θα υπάρχει απώλεια της ρύθμισης, αν υπάρξουν καθυστερήσεις σε πληρωμές στο πλαίσιο ρυθμισμένων δόσεων.

Ποιοι θα έχουν κυρώσεις

Σε ό,τι αφορά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια (ασφάλιση αυτοκινήτου, συμβόλαια υγείας) οι πληρωμές θα μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά μέσω web banking, phone banking, ή από τα ΑΤΜ. Ωστόσο, δεν δίνεται απάντηση στο τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει web banking και λήξει, π.χ. το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου του αλλά εμπλακεί σε ατύχημα, ή αν ελεγχθεί η τροχαία. Έτσι, συμπεραίνεται ότι η ασφαλιστική εταιρία θα μπορεί να τον θεωρήσει ανασφάλιστο, όπως και η τροχαία.

Κυρώσεις και πρόστιμα θα έχουν και όσοι πληρώνουν υποχρεώσεις σε εταιρίες ή τράπεζες του εξωτερικού (όπως το ενοίκιο ή τον λογαριασμό ρεύματος και τηλεφωνίας ενός φοιτητή που σπουδάζει στο εξωτερικό).

Τακτοποίηση των συναλλαγών σε εφορία και τελωνεία

Με εγκύκλιο που εξέδωσε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, ενημερώνει τους φορολογούμενους και τις επιχειρήσεις ότι μπορούν να διενεργούν τις συναλλαγές τους με ηλεκτρονικό τρόπο ενώ αν δεν το κάνουν στο διάστημα της τραπεζικής αργίας δεν πρόκειται να χάσουν το δικαίωμα υπαγωγής τους σε ρυθμίσεις οφειλών.

Αναλυτικά διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

1. Για υποχρεώσεις καταβολής – βεβαιωμένων ή/και ρυθμισμένων οφειλών που καθίστανται απαιτητές σήμερα και καθΆ όλη τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας, δύνανται να πραγματοποιούνται πληρωμές ηλεκτρονικά μέσω web/internet banking, phone banking, μέσω αυτόματων ταμειολογιστικών μηχανών (ΑΤΜΆs), με καταβολή μετρητών στα ΕΛ.ΤΑ. ή εναλλακτικά με καταβολή μετρητών (χωρίς όριο) ή με χρήση καρτών πληρωμών (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες κλπ) στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν πραγματοποιηθούν οι πληρωμές με τους ανωτέρω τρόπους όσο χρόνο διαρκεί η τραπεζική αργία, δεν θα οφείλεται τόκος εκπρόθεσμης καταβολής και δεν θα απόλλυνται οι ρυθμίσεις για το ίδιο παραπάνω διάστημα.

2. Στα ανωτέρω περιλαμβάνονται και οι αιτήσεις ρυθμίσεων που έγιναν από 24.6.2015 με υποχρέωση καταβολής της 1ης δόσης ή της προκαταβολής από 29.6.2015 και μετά.

3. Η υποβολή όλων των δηλώσεων ή αιτήσεων ρύθμισης συνεχίζεται κανονικά σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και προθεσμίες. Για την καταβολή οφειλών που προκύπτουν από αυτές, ισχύουν τα προαναφερόμενα.

4. Όσον αφορά τα Τελωνεία, τέθηκε ήδη σε παραγωγική λειτουργία η εφαρμογή ηλεκτρονικών πληρωμών και συνεπώς οι συναλλασσόμενοι δύνανται να πληρώνουν τις τελωνειακές οφειλές τους ηλεκτρονικά, μέσω web-Banking. Οι συναλλασσόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν τις σχετικές οδηγίες στην Διαδικτυακή Πύλη της Τελωνειακής Υπηρεσίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.icisnet.gr. Σημειώνεται ότι εναλλακτικά, όπου δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική πληρωμή, για τη διευκόλυνση των συναλλασσομένων, οι πληρωμές δύνανται να πραγματοποιούνται τόσο με μετρητά, χωρίς περιορισμό στο ποσό, όσο και με επιταγές.

Τι ισχύει για τις επιταγές

Οι επιταγές που έχουν κατατεθεί στις τράπεζες μέχρι και την Παρασκευή θα εκκαθαριστούν. Ωστόσο όσοι έχουν στα χέρια τους επιταγές που είναι να πληρωθούν σήμερα ή τις επόμενες μέρες δεν θα μπορούν να τις εισπράξουν.

Συμψηφισμός

Όπως διευκρινίστηκε, δεν θα είναι δυνατός ο συμψηφισμός για τις αναλήψεις από τα ATM εκτός από τους συνταξιούχους. Αυτό σημαίνει ότι οι συνταξιούχοι θα μπορούν την Τετάρτη να τραβήξουν από τον λογαριασμό τους συνολικά 180 ευρώ (60 ευρώ / ημέρα) όμως το ίδιο δεν θα συμβεί για όλους τους υπόλοιπους.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Αναλυτική η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αναφέρει τα εξής:

1. Η χρονική περίοδος από 28 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου

κηρύσσεται τραπεζική αργία. Η τραπεζική αργία καταλαμβάνει όλα τα πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Ελλάδα με οποιαδήποτε μορφή, περιλαμβανομένων των υποκαταστημάτων αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ν. 4261/2014 (Α ́ 107), το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τα ιδρύματα πληρωμών του ν. 3862/2010 (Α ́ 113) και τα ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος του ν. 4021/2011 (Α ́ 218), τα υποκαταστήματα και τους αντιπροσώπους ιδρυμάτων πληρωμών και ιδρυμάτων ηλεκτρονικού χρήματος που εδρεύουν σε άλλα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα (στο εξής, τα «ιδρύματα»). Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών η ως άνω χρονική περίοδος δύναται να συντμηθεί ή να παραταθεί. Κατά την τραπεζική αργία τα ιδρύματα θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό και θα έχει πρόσβαση σε αυτά μόνον το προσωπικό που είναι αναγκαίο για την εφαρμογή της παρούσας πράξης και την προετοιμασία για την επανέναρξη των συναλλαγών με το κοινό μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.

Η καταβολή των συντάξεων εξαιρείται από τους περιορισμούς τραπεζικών συναλλαγών της παρούσας. Οι διοικήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων θα ανακοινώσουν τον τρόπο καταβολής των συντάξεων και τα συγκεκριμένα ανά περιοχή υποκαταστήματά τους, τα οποία θα λειτουργήσουν για το σκοπό αυτό.

2. Κατά την τραπεζική αργία δύνανται να πραγματοποιούνται:

α) αναλήψεις μετρητών από τις αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές, υποκείμενες σε ημερήσιο όριο ανά κάρτα το οποίο ορίζεται σε 60 ευρώ, δυνάμενο να τροποποιείται με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Οι αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές θα λειτουργήσουν εντός το πολύ δώδεκα (12) ωρών κατά την πρώτη μέρα ισχύος της παρούσας.

β) συναλλαγές άνευ περιορισμών, πέραν αυτών που ίσχυαν πριν την έκδοση της παρούσας με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες για πληρωμές στο εσωτερικό της χώρας, δηλαδή για πληρωμές σε πίστωση λογαριασμού που τηρείται στην Ελλάδα.

γ) πληρωμές με τη χρήση προπληρωμένων καρτών αποκλειστικά έως του ποσού που εμφανιζόταν ως υπόλοιπο πριν από την έναρξη της τραπεζικής αργίας.

Νέες προπληρωμένες κάρτες δεν μπορούν να εκδοθούν.

δ) συναλλαγές από απόσταση (ηλεκτρονικής τραπεζικής − Web Banking − ή συναλλαγές διά της τηλεφωνίας), για πληρωμές στο εσωτερικό της χώρας, δηλαδή για πληρωμές σε πίστωση λογαριασμού που τηρείται στην Ελλάδα.

ε) αναλήψεις μετρητών μέσω καρτών που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό από τις αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές. Περιορισμοί στα όρια ανάληψης αυτών

των καρτών δύναται να καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.

Κατά την τραπεζική αργία δεν μπορεί να διενεργηθεί καμία άλλη τραπεζική εργασία.

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών δύνανται να εξαιρούνται και άλλες κατηγορίες συναλλαγών, με την ίδια, δε, απόφαση καθορίζεται και η διαδικασία που ακολουθείται στις περιπτώσεις αυτές.

3) Η παράγραφος 2 δεν εφαρμόζεται στις εξής περιπτώσεις:

α. συναλλαγές με την Τράπεζα της Ελλάδος,

β. διασυνοριακές εντολές πληρωμών που αφορούν αποκλειστικά στην πίστωση ενός λογαριασμού που τηρείται σε πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα,

γ. εκκαθάριση συναλλαγών, οι οποίες έχουν καταχωρηθεί στα οικεία κεντρικά συστήματα πληρωμών (TARGET2−GR, EURΟ1, ΔΙΑΣ) και διακανονισμών, ενδεικτικά όπως Κεντρικό Αποθετήριο Αθηνών και Σύστημα Παρακολούθησης Συναλλαγών επί Τίτλων με Λογιστική Μορφή/΄Αϋλοι Τίτλοι, πριν τη θέση σε ισχύ της παρούσας Πράξης,

δ. συγκεκριμένες συναλλαγές, οι οποίες κρίνονται αναγκαίες με απόφαση της Επιτροπής της επομένης παραγράφου, και

ε. συναλλαγές της Ελληνικής Δημοκρατίας.

4. Συνιστάται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών. Αρμοδιότητα της ως άνω Επιτροπής αποτελεί η έγκριση των κατά την παράγραφο 3, στοιχείο δ της παρούσας συναλλαγών κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας, υπό την προϋπόθεση ότι οι ως άνω συναλλαγές κρίνονται αναγκαίες για τη διαφύλαξη ενός δημοσίου ή κοινωνικού συμφέροντος, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, συναλλαγών για την πληρωμή ιατρικών εξόδων ή εισαγωγών φαρμακευτικών ειδών. Η Επιτροπή είναι πενταμελής και συγκροτείται από τα εξής πρόσωπα:

α) τον Γενικό Διευθυντή Δημοσιονομικής Πολιτικής και Προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών, ως Πρόεδρο, με τον Διευθυντή Προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών ως αναπληρωτή του, β) τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων του Υπουργείου Οικονομικών, ως αναπληρωτή του, γ) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Εποπτευόμενων Εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδος και τον Τμηματάρχη της

Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας της Ελλάδος, ως αναπληρωτή του, δ) έναν εκπρόσωπο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και έναν εκπρόσωπο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που ορίζονται με απόφαση των Προέδρων τους. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζει περαιτέρω έναν υπάλληλο από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, κατηγορίας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (Π.Ε.), ως γραμματέα της Επιτροπής.

5. Δεν θα οφείλεται τόκος υπερημερίας για τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας σε ό,τι αφορά απαιτήσεις που καθίστανται απαιτητές κατά τη διάρκειά της. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλονται οι προθεσμίες λήξης, εμφάνισης και πληρωμής αξιόγραφων και αναστέλλονται οι δικαστικές προθεσμίες.

6. Η Τράπεζα της Ελλάδος επιβάλλει στα πιστωτικά ιδρύματα για κάθε παράβαση της παρούσας πρόστιμο ύψους έως του ενός δεκάτου του ποσού της αντίστοιχης συναλλαγής.Επιπλέον, το πιστωτικό ίδρυμα υποχρεούται να καταγγείλει την σύμβαση εργασίας ή έργου του προσώπου που ευθύνεται για την παράβαση.

7. Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ρυθμίζεται κάθε άλλο ζήτημα που αφορά την εφαρμογή των ρυθμίσεων της παρούσας.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/1858710/christikos-odigos-se-mia-ellada-choris-trapezes
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Τα χαλάσματα του κτιρίου καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό 

Δείτε βίντεο από Ντουμπάι: Πλημμύρες από τις σφοδρές νεροποντές - Το αεροδρόμιο μετατράπηκε σε λίμνη

Δείτε βίντεο από Ντουμπάι: Πλημμύρες από τις σφοδρές νεροποντές - Το αεροδρόμιο μετατράπηκε σε λίμνη

«Ποτάμια» οι δρόμοι, πλημμύρισαν ξενοδοχεία 

Βραζιλία: Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου... επειδή του δάγκωσε το δάχτυλο ενώ έκαναν σeξ

Βραζιλία: Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου... επειδή του δάγκωσε το δάχτυλο ενώ έκαναν σeξ

Ο δράστης ομολόγησε πως εκνευρίστηκε από το δάγκωμα στο δάχτυλο του χεριού του 

Η ομιλία Μητσοτάκη στη διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η ομιλία Μητσοτάκη στη διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου εκπροσώπους ιδρυμάτων που ειδικεύονται στην προστασία των ωκεανών 

Τρόμος στην Κοπεγχάγη: Εργάτες σώζονται τελευταία στιγμή από τη φωτιά - Δείτε βίντεο

Τρόμος στην Κοπεγχάγη: Εργάτες σώζονται τελευταία στιγμή από τη φωτιά - Δείτε βίντεο

Πολιτιστική καταστροφή στη Δανία από την πυρκαγιά στο εμβληματικό κτίριο 

Φρίκη στη Βραζιλία: Ψαράδες εντόπισαν βάρκα με τουλάχιστον 20 σορούς σε προχωρημένη αποσύνθεση

Φρίκη στη Βραζιλία: Ψαράδες εντόπισαν βάρκα με τουλάχιστον 20 σορούς σε προχωρημένη αποσύνθεση

Οι νεκροί πιθανότατα προέρχονται από την Καραϊβική 

Αλβανικά ΜΜΕ για Μπελέρη - Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Αλβανικά ΜΜΕ για Μπελέρη - Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Ο Πύρρος Δήμας «προκάλεσε αναφέροντας τον όρο `Βόρεια Ήπειρος`» - Βουλευτής σχολίασε «είναι να αυτοκτονείς με την κατάντια της Ελλάδας, που έβαλε υποψήφιο έναν καταδικασμένο» 

Λονδίνο: Επισκέπτες σε πάρκο προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Λονδίνο: Επισκέπτες σε πάρκο προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία 

Γιάννης Μώραλης: Είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες στο κτήριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Γιάννης Μώραλης: Είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες στο κτήριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Ο ιδιοκτήτης του κτηρίου αναζητείται 

Φωτιά σε δασική έκταση στο δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος – Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα

Φωτιά σε δασική έκταση στο δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος – Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα

Συναγερμός στην Πυροσβεστική 

Αυτό είναι το κτίριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Αυτό είναι το κτίριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες 

Τώρα: Θρήνος στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη – Συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες «αποχαιρετούν» τον σπουδαίο ηθοποιό

Τώρα: Θρήνος στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη – Συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες «αποχαιρετούν» τον σπουδαίο ηθοποιό

Συγκίνηση στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας 

Σάλος σε δίκη: Επιτέθηκε στον δολοφόνο της αδερφής του και τον ακινητοποίησαν με τέιζερ

Σάλος σε δίκη: Επιτέθηκε στον δολοφόνο της αδερφής του και τον ακινητοποίησαν με τέιζερ

Όλα έγιναν μετά την ανακοίνωση της καταδίκης του δράστη 

Σταρ του TikTok πέθανε σε ηλικία 36 ετών – «Θέλετε περισσότερα; Θα σας δώσω περισσότερα»

Σταρ του TikTok πέθανε σε ηλικία 36 ετών – «Θέλετε περισσότερα; Θα σας δώσω περισσότερα»

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία θανάτου της 

Ραγδαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού: Αφρικανική σκόνη και «βουτιά» του υδράργυρου

Ραγδαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού: Αφρικανική σκόνη και «βουτιά» του υδράργυρου

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες 

Ποιος; Αυτός! - Η στιγμή της έντασης κατά τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα - Δείτε βίντεο

Ποιος; Αυτός! - Η στιγμή της έντασης κατά τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα - Δείτε βίντεο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό 

Τραγωδία στον Πειραιά: Κατέρρευσε κτήριο στο Πασαλιμάνι - Ένας νεκρός

Τραγωδία στον Πειραιά: Κατέρρευσε κτήριο στο Πασαλιμάνι - Ένας νεκρός

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά 

Μέση Ανατολή: Αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Μέση Ανατολή: Αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Οι πιθανοί στόχοι εν αναμονή του «άρξατε πυρ» 

Απεργιακός κλοιός την Τετάρτη - Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία, τι θα ισχύσει στα μέσα

Απεργιακός κλοιός την Τετάρτη - Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία, τι θα ισχύσει στα μέσα

Οι ώρες των απεργιακών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας 

45χρονη εκπαιδευτικός έγινε τσακωτή γυμνή με 17χρονο στο αυτοκίνητο του συζύγου της που είναι στέλεχος του υπ. Αμυνας

45χρονη εκπαιδευτικός έγινε τσακωτή γυμνή με 17χρονο στο αυτοκίνητο του συζύγου της που είναι στέλεχος του υπ. Αμυνας

Η Έριν Γουόρντ παραδέχθηκε ότι είχε σeξουαλικές επαφές με τον 17χρονο - Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 20 ετών 

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς έξω από κέντρο διασκέδασης

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς έξω από κέντρο διασκέδασης

Ο 31χρονος βγάζει επιδεικτικά το όπλο και αρχίζει να πυροβολεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό προς την είσοδο του μπαρ 

Αγιοι Ανάργυροι: «Την αγαπώ την Κυριακή, πώς γίνεται να το έκανα εγώ αυτό»

Αγιοι Ανάργυροι: «Την αγαπώ την Κυριακή, πώς γίνεται να το έκανα εγώ αυτό»

Τα πρώτα λόγια του 39χρονου δολοφόνου στους γιατρούς 

Τι θα γίνει εάν εκλεγεί ευρωβουλευτής o Φρέντι Μπελέρης

Τι θα γίνει εάν εκλεγεί ευρωβουλευτής o Φρέντι Μπελέρης

Η πίεση στην Αλβανία για να αποφυλακιστεί 

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει σοβαρά τη γονιμότητα

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει σοβαρά τη γονιμότητα

Τα ανησυχητικά συμπεράσματα μελετών που παρουσίασαν επιστήμονες στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 

Ευρωεκλογές: Και επίσημα ο Φρέντι Μπελέρης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ευρωεκλογές: Και επίσημα ο Φρέντι Μπελέρης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Σείστηκε η αίθουσα από τις επευφημίες, το μήνυμά του 

Τραγωδία στη Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά 46χρονη αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Τραγωδία στη Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά 46χρονη αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Ήταν μητέρα ενός παιδιού 

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: Τώρα καταλαβαίνω γιατί η κυρία Αδειλίνη με έστειλε για προσευχές

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: Τώρα καταλαβαίνω γιατί η κυρία Αδειλίνη με έστειλε για προσευχές

Οργή για την επιστροφή των κατηγορουμένων των Τεμπών στα εργασιακά τους καθήκοντα 

Ευρωεκλογές 2024: Η Ελεονώρα Μελέτη υποψήφια με τη ΝΔ

Ευρωεκλογές 2024: Η Ελεονώρα Μελέτη υποψήφια με τη ΝΔ

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση 

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ αποφάσισε «επώδυνα» αντίποινα κατά του Ιράν

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ αποφάσισε «επώδυνα» αντίποινα κατά του Ιράν

Η απάντηση της Τεχεράνης 

Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Φρέντι Μπελέρης

Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Φρέντι Μπελέρης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας 

Τζον Γουέιν Μπόμπιτ: Τρεις δεκαετίες αφού η σύζυγός του Λορίνα τού έκοψε το μόριο, οι γιατροί ακρωτηρίασαν τα δάχτυλά του

Τζον Γουέιν Μπόμπιτ: Τρεις δεκαετίες αφού η σύζυγός του Λορίνα τού έκοψε το μόριο, οι γιατροί ακρωτηρίασαν τα δάχτυλά του

Ο 57χρονος πρώην πεζοναύτης έχει διαγνωστεί με τοξική περιφερική πολυνευροπάθεια 

Ισπανία: Μετεωρίτης «σκίζει» τον ουρανό - Η φωτεινότητα του ξεπέρασε αυτή της πανσελήνου

Ισπανία: Μετεωρίτης «σκίζει» τον ουρανό - Η φωτεινότητα του ξεπέρασε αυτή της πανσελήνου

Οι τυχεροί μπόρεσαν να παρατηρήσουν τον μετεωρίτη στην Ανδαλουσία 

Σοκ από νέα επίθεση στο Σίδνεϊ: Ανδρας μαχαίρωσε επίσκοπο μέσα στο ιερό εκκλησίας

Σοκ από νέα επίθεση στο Σίδνεϊ: Ανδρας μαχαίρωσε επίσκοπο μέσα στο ιερό εκκλησίας

Ένοπλος μπήκε σε εκκλησία στο Σίδνεϊ και μαχαίρωσε πολλές φορές τον ιερέα, σε μία νέα επίθεση που προκαλεί αποτροπιασμό 

Bild: Το μυστικό σχέδιο του Πούτιν για το Ιράν

Bild: Το μυστικό σχέδιο του Πούτιν για το Ιράν

Ο Πούτιν επωφελείται της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή, γράφει η γερμανική εφημερίδα 

Θεσσαλονίκη: Συμμορία Ρομά έκανε αναρρίχηση, «μπούκαρε» σε διαμερίσματα και άρπαξε πάνω από 17.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Συμμορία Ρομά έκανε αναρρίχηση, «μπούκαρε» σε διαμερίσματα και άρπαξε πάνω από 17.000 ευρώ

Τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της συμμορίας 

Αγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής

Αγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής

Η 28χρονη έπεσε νεκρή έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων από το χέρι του πρώην συντρόφου της 

Εφιάλτης στην Καλαμάτα: 29χρονος οδήγησε σε απομονωμένο χώρο 35χρονη και προσπάθησε να τη βιάσει

Εφιάλτης στην Καλαμάτα: 29χρονος οδήγησε σε απομονωμένο χώρο 35χρονη και προσπάθησε να τη βιάσει

Η 35χρονη αναζητούσε τον σύντροφο της στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας 

Ιωάννινα: Μαθητές από Λύκειο της Ημαθίας ξυλοκόπησαν Αστυνομικό

Ιωάννινα: Μαθητές από Λύκειο της Ημαθίας ξυλοκόπησαν Αστυνομικό

Συνελήφθη ο υπεύθυνος του σχολείου για την εκδρομή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου 

Συναγερμός στον Κορυδαλλό: Ανδρας απειλεί να πέσει στο κενό από πολυκατοικία

Συναγερμός στον Κορυδαλλό: Ανδρας απειλεί να πέσει στο κενό από πολυκατοικία

Στο σημείο σπεύδει ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. 

Νέα στοιχεία για το φονικό στα Πατήσια – Γιατί ο 35χρονος σκότωσε τον 27χρονο σύντροφό του

Νέα στοιχεία για το φονικό στα Πατήσια – Γιατί ο 35χρονος σκότωσε τον 27χρονο σύντροφό του

Τι «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τη δολοφονία 



© Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services