Προσωπικές επιθέσεις και από τους δύο υποψηφίους
Χαοτικό το πρώτο debate Τραμπ-Μπάιντεν
Χαοτικό το πρώτο debate Τραμπ-Μπάιντεν - Προσωπικές επιθέσεις και από τους δύο υποψηφίους

Με ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, εκατέρωθεν σκληρές εκφράσεις, προσωπικές φραστικές επιθέσεις και αναφορές σε μέλη των οικογενειών τους, ολοκληρώθηκε το πρώτο, χαοτικό, debate για τις εκλογές στις ΗΠΑ, στις 3 Νοεμβρίου ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν.

Η τηλεμαχία ανάμεσα στους δύο υποψηφίους προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος και έλαβε χώρα στο Case Western Reserve University στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Ο συντονιστής Κρις Γουάλας, παρουσιαστής ειδήσεων στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, έχασε τον έλεγχο της συζήτησης από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς ο κ. Τραμπ μονολογούσε και διέκοπτε τόσο τον Τζο Μπάιντεν όσο και τον ίδιον το συντονιστή, με αποτέλεσμα ο Τζο Μπάιντεν να του ζητήσει «να το βουλώσει».

Η πρώτη ερώτηση του κ. Γουάλας αφορούσε στην απόφαση του κ. Τραμπ να προτείνει την Εϊμι Κόνεϊ Μπάρετ ως υποψήφια για το Ανώτατο Δικαστήριο, με τον νυν υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών να υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή. «Θα το πω πολύ απλά. Κερδίσαμε τις εκλογές. Οι εκλογές έχουν συνέπειες. Έχουμε τη Γερουσία, έχουμε τον Λευκό Οίκο και έχουμε μια εκπληκτική υποψήφια που έχει το σεβασμό όλων των κορυφαίων ακαδημαϊκών». δήλωσε ο Τραμπ. Από την πλευρά του ο Τζο Μπάιντεν υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί πολίτες πρέπει να έχουν λόγο για τους υποψηφίους του Ανώτατου Δικαστηρίου και τόνισε ότι όποια πρόταση θα έπρεπε να περιμένει μέχρι την 3η Νοεμβρίου, καθώς οι εκλογές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος μετά την πρώτη ερώτηση για να αρχίσουν οι έντονες προσωπικές επιθέσεις ανάμεσα στους δύο ανθυποψηφίους με τον κ. Τραμπ να χαρακτηρίζει τον κ. Μπάιντεν «ριζοσπάστη σοσιαλιστή» και τον κ. Μπάιντεν να χαρακτηρίζει τον κ. Τραμπ «ψεύτη και κλόουν».

Παρόλο που η ερώτηση αφορούσε στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, Τραμπ και Μπάιντεν συνέχισαν να μιλούν, ο ένας πάνω στον άλλο, για την αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19 και για το «ObamaCare», δηλαδή το πρόγραμμα του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για την προστασία ασθενών και την οικονομικά προσιτή υγειονομική φροντίδα.

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζο Μπάιντεν έχασαν τη ζωή τους αρκετοί στρατιώτες καθώς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα υγείας στο στράτευμα, με τον Μπάιντεν να κατηγορεί τον Τραμπ ότι λόγω των κακών χειρισμών του έχουν πεθάνει 200.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ από Covid-19.

«Δεν έχει κανένα σχέδιο για την υγεία όπως και για οτιδήποτε άλλο εδώ και τέσσερα χρόνια. Όλοι ξέρουν ότι είναι ψεύτης», είπε ο Μπάιντεν για τον κ. Τραμπ καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον διέκοπτε διαρκώς. «Έχει κάποιος από εσάς καμία ιδέα για τι πράγμα μιλάει αυτός ο κλόουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάιντεν.

Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε να διακόπτει τον αντίπαλό του και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του συντονιστεί να επαναφέρει την τάξη, ο κ. Μπάιντεν είπε στον αντίπαλο του «θα το βουλώσεις επιτελους;».

Μπάιντεν και Τραμπ συνέχισαν με έναν χαοτικό διάλογο με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών να υποστηρίζει ότι ο Τραμπ δεν έχει κανένα σχέδιο για το σύστημα υγείας και περίθαλψης, και τον κ. Τραμπ να χαρακτηρίζει τον αντίπαλό του «σοσιαλιστή που θέλει να καταστρέψει το ιδιωτικό σύστημα ασφάλισης των ΗΠΑ».

Ο κ. Τραμπ υπερασπίστηκε τις αποφάσεις του για την πανδημία της Covid-19 λέγοντας ότι επέβαλε από νωρίς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στην Κίνα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον ιό ως «η κινεζική πανούκλα».

«Ο πρόεδρος δεν έχει σχέδιο. Δεν έχει σχεδιάσει τίποτα. Ήξερε από τον τον Φεβρουάριο πόσο σοβαρή ήταν αυτή η κατάσταση. Δεν έκανε τίποτα, δήθεν για να μην πανικοβάλει τους Αμερικανούς, ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος είχε πανικοβληθεί», δήλωσε ο Μπάιντεν.

Ο Μπάιντεν είπε ότι αν ήταν πρόεδρος, θα μεριμνούσε ώστε τα νοσοκομεία να διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη θεραπεία ασθενών και την προστασία των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και ότι τα σχολεία χρηματοδοτούνται σωστά.

Ο κ. Τραμπ επεσήμανε την απόφασή του να περιορίσει τα ταξίδια από την Κίνα στα τέλη Ιανουαρίου, ισχυριζόμενος ότι έσωσε εκατομμύρια ζωές. «Το φταίξιμο είναι της Κίνας, δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο», είπε ο κ. Τραμπ, προσθέτοντας ότι είχε λάβει επαίνους ακόμα και από Δημοκρατικούς κυβερνήτες ότι έκανε «εκπληκτική δουλειά». Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιον η παρασκευή εμβολίου είναι ζήτημα μερικών εβδομάδων, ενώ ειρωνεύτηκε τον κ. Μπάιντεν διότι σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του φοράει προστατευτική μάσκα. «Θα σου πω, Τζο. Εσύ δεν θα μπορούσες ποτέ να κάνεις τη δουλειά που έκανα», τόνισε ο κ. Τραμπ.

Στη συνέχεια ο κ Μπάιντεν επεσήμανε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο ίδιος που έλεγε ότι ο ιός θα έχει εξαφανιστεί μέχρι το Πάσχα και αργότερα ότι θα περιοριστεί όταν θα κάνει καλό καιρό, ενώ συμβούλευε τους πολίτες να καταναλώνουν χλωρίνη . «Αυτό ειπώθηκε σαρκαστικά, το ξέρεις Τζο», είπε ο κ. Τραμπ, με τον κ. Μπάιντεν να τον χαρακτηρίζει εκ νέου «ψεύτη».

Αναφορικά με τις συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία ο κ. Τραμπ κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι θέλει να επιβάλει «lockdown» σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ απαντώντας, ο Μπάιντεν είπε ότι «εκατομμυριούχοι» και «δισεκατομμυριούχοι» όπως ο ίδιος Τραμπ τα πήγαν πολύ καλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.. «Αυτός ο τύπος πλήρωσε συνολικά 750 δολάρια σε φόρους», είπε ο Μπάιντεν, αναφέροντας την έκθεση των New York Times σχετικά με τα οικονομικά και φορολογικά στοιχεία του προέδρου.

Ο συντονιστής της συζήτησης κ. Γουάλας ρώτησε τον κ.Τραμπ για ποιόν λόγο δεν φοράει συχνά μάσκα δεν φαίνεται συχνά να φορά μάσκα, παρόλο που ο διευθυντής του κέντρου πρόληψης και νοσημάτων είπε ότι η χρήση μάσκας θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά στην άμβλυνση της εξάπλωσης του ιού.

«Όταν χρειάζεται, φοράω μάσκες», είπε ο κ. Τραμπ, βγάζοντας τη δική του μάσκα από την τσέπη του. Στη συνέχεια χλεύασε τον Μπάιντεν επειδή φορούσε μάσκες σε κάθε δημόσια εμφάνιση, λέγοντας ότι ο Μπάιντεν «φοράει με τη μεγαλύτερη μάσκα που έχω δει».

Ο κ. Τραμπ υπερασπίστηκε επίσης την απόφασή του να διοργανώσει μεγάλες εκστρατείες εκστρατείας όπου υπάρχει περιορισμένη κοινωνική απόσταση και οι ψηφοφόροι δεν φορούν μάσκες, υποστηρίζοντας ότι πολλές από τις συγκεντρώσεις διεξάγονται σε εξωτερικούς χώρους..«Οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν τι έχω να πω», είπε ο κ. Τραμπ, ισχυριζόμενος ότι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δουν τον ίδιον από τον Μπάιντεν.

Οκ. Γουάλας ρώτησε τον κ. Τραμπ για μια έκθεση στους New York Times, η οποία διαπίστωσε ότι ο πρόεδρος πλήρωσε μόνο 750 δολάρια φόρο εισοδήματος το 2017, τη χρονιά που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο. «Πλήρωσα εκατομμύρια δολάρια σε φόρους. Εκατομμύρια δολάρια σε φόρο εισοδήματος», είπε ο κ. Τραμπ και ισχυρίστηκε ότι ως επιχειρηματίας είχε επίσης επωφεληθεί από τις φορολογικές πολιτικές που καθιέρωσε η κυβέρνηση Ομπάμα. «Είσαι ο χειρότερος πρόεδρος που είχε ποτέ η Αμερική» απάντησε ο Μπάιντεν.

Στη συνέχεια ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στον Χάντερ Μπάιντεν, τον γιο του υποψηφίου προέδρου, υποστηρίζοντας ότι έβγαλε εκατομμύρια δολάρια από μια ουκρανική εταιρεία χωρίς να έχει καμία γνώση επί του θέματος. «Ο γιος σου ήταν άχρηστος. Τον έδιωξαν από τον στρατό και δεν μπόρεσε να βρει καμία δουλειά μέχρι να γίνεις εσύ αντιπρόεδρος», είπε ο Τραμπ.

Ο Μπάιντεν αρνήθηκε κάθε κατηγορία και απάντησε στον Τραμπ ότι αν θέλει να μιλήσουν για τις οικογένειές τους, έχει και ο ίδιος πολλά να πει για την οικογένεια Τραμπ, δείχνοντας μέλη της οικογένειας Τραμπ που κάθονταν στο κοινό και τα οποία εργάζονται στον Λευκό Οίκο.

Ο Μπάιντεν κατηγόρησε επίσης τον Τραμπ για την έξαρση των φυλετικών διχασμών στη χώρα κάνοντας λόγο για την εικόνα του Τραμπ να βγαίνει από τον Λευκό Οίκο με μια βίβλο στα χέρια την ώρα που η αστυνομία διέλυε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Ο κ. Τραμπ υπερασπίστηκε την απόφαση του για την «επιβολή νόμου και τάξης», λέγοντας ότι ο Μπάιντεν δεν μπορεί να το κάνει αυτό καθώς θα χάσει τις ψήφους των ακροαριστερών.

«Εκπαιδεύονται άνθρωποι για να μισούν την ίδια τους την χώρα» είπε ο Τραμπ λέγοντας πως η Εθνοφρουρά επέβαλε την τάξη σε «Πολιτείες στις οποίες κυβερνήτες είναι Δημοκρατικοί», ενώ υπενθύμισε στον Μπάιντεν ότι και επί Ομπάμα υπήρξε μίσος και διχασμός.

Παράλληλα ο Τραμπ χαρακτήρισε τους διαδηλωτές «τρομοκράτες» και «antifa», ενώ ρώτησε τον Μπάιντεν τι έκανε αυτός όπου γίνονταν βίαιες διαδηλώσεις, με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών να απαντάει πως όλα θα λύνονταν αν ο Τραμπ έβγαινε από τη μέση.

«Αυτός είναι ένας πρόεδρος που έχει χρησιμοποιήσει τα πάντα για να προσπαθήσει να δημιουργήσει ρατσιστικό μίσος, ρατσιστικό διχασμό», δήλωσε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι «αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα» για τους Μαύρους Αμερικανούς. «Είμαι υπέρ του νόμου και της τάξης, αλλά κυρίως υπέρ της Δικαιοσύνης» απάντησε ο Μπάιντεν.

Ο κ. Γουάλας ρώτησε τον κ. Τραμπ το αν πιστεύει ότι οι άνθρωποι συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή αλλαγή με τον Αμερικανό πρόεδρο να απαντάει «πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να έχουμε καθαρό αέρα και καθαρό νερό». Ερωτώμενος ξανά για το αν πιστεύει ότι οι άνθρωποι συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή, ο Τραμπ είπε. «Νομίζω ότι σε κάποιο βαθμό, ναι». Ο Μπάιντεν, που ρωτήθηκε για το σχέδιό του για την κλιματική αλλαγή, είπε ότι πρόκειται για την οικοδόμηση του μέλλοντος και υποστήριξε ότι μπορούν να δημιουργηθούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας μέσω των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τόνισε ότι θα επανέλθει στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, από την οποία ο κ. Τραμπ αποχώρησε.

Ο Κρις Γουάλας ρώτησε τόσο τον κ. Τραμπ όσο και τον Μπάιντεν αν θα δεσμευτούν να μην ανακηρυχθούν νικητές το βράδυ των εκλογών, δεδομένου ότι πολλές πολιτείες δεν θα ξεκινήσουν την καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων αμέσως μετά τις εκλογές και εάν θα ζητήσουν απο τους ψηφοφόρους τους να μην βγουν στους δρόμους την 3η Νοεμβρίου.

«Προτρέπω τους υποστηρικτές μου να πάνε στις κάλπες και να παρακολουθήσουν πολύ προσεκτικά», είπε ο κ. Τραμπ, χωρίς να απαντήσει απευθείας στην ερώτηση.

Ο κ. Τραμπ είπε επίσης ότι κάποιοι «εξαπατούν» τους ψηφοφόρους, χωρίς να διευκρινίσει ποιοι μπορεί να είναι αυτοί. Ο Μπάιντεν έδωσε μια πολύ πιο άμεση απάντηση στο αν θα αρνηθεί να αυτοανακηρυχθεί νικητής το βράδυ των εκλογών απατώντας απλώς «Ναι», προσθέτοντας ότι θα δεχθεί κάθε αποτέλεσμα και εάν δεν είναι ο ίδιος νικητής των εκλογών, θα υποστηρίξει τον πρόεδρο.

Πηγή:
ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ
Tο akous.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επιστήμονες ανακάλυψαν τυχαία ένα νέο όργανο στον ανθρώπινο λαιμό

Επιστήμονες ανακάλυψαν τυχαία ένα νέο όργανο στον ανθρώπινο λαιμό

Ενώ έκαναν έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη 

Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στις δοκιμές εμβολίου της AstraZeneca

Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στις δοκιμές εμβολίου της AstraZeneca

Όπως ανακοίνωσε η υγειονομική υπηρεσία Anvisa της Βραζιλίας 

Οικογένεια Ζακ Κωστόπουλου: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Πορτοσάλτε»

Οικογένεια Ζακ Κωστόπουλου: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Πορτοσάλτε»

Οργή για τις δηλώσεις του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ που αναφέρθηκε στον Ζακ Κωστόπουλο ως έναν «τοξικοαυτό που μπήκε να ληστέψει»  

Κορωνοϊός: 331 κρούσματα στην Αττική, 181 στην Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: 331 κρούσματα στην Αττική, 181 στην Θεσσαλονίκη

Ο σημερινός χάρτης των κρουσμάτων στη χώρα μας 

Κορωνοϊός: Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

Κορωνοϊός: Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

Ποια περιοχή μπαίνει σε lockdown 

Σοκ στη Γαλλία: Σχέδιο νόμου για περιοριστικά μέτρα ως τον Απρίλιο του 2021

Σοκ στη Γαλλία: Σχέδιο νόμου για περιοριστικά μέτρα ως τον Απρίλιο του 2021

Σήμερα 2.168 ασθενείς βρίσκονται στις ΜΕΘ 

Tο λαχανικό που είναι στο ζενίθ των πωλήσεων αυτές τις μέρες στην Ελλάδα

Tο λαχανικό που είναι στο ζενίθ των πωλήσεων αυτές τις μέρες στην Ελλάδα

Τι αποκαλύπτει Έλληνας παραγωγός 

Αυτές οι χώρες φορούν μάσκες εδώ και δεκατίες, και όχι λόγω Covid

Αυτές οι χώρες φορούν μάσκες εδώ και δεκατίες, και όχι λόγω Covid

Τα τελευταία 100 χρόνια περίπου, υπήρξε μια σειρά από σημαντικές προκλήσεις για την υγεία 

Τρόμος από τη σημερινή ανακοίνωση των κρουσμάτων

Τρόμος από τη σημερινή ανακοίνωση των κρουσμάτων

Έξι νέοι θάνατοι 

Ναι από τον Πάπα Φραγκίσκο στα σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλόφιλων

Ναι από τον Πάπα Φραγκίσκο στα σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλόφιλων

Σε μια ιστορική κίνηση προχώρησε ο πάπας Φραγκίσκος 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου 

Έκρηξη στο Λονδίνο: Τουλάχιστον δυο νεκροί

Έκρηξη στο Λονδίνο: Τουλάχιστον δυο νεκροί

Διασώθηκαν πάνω από 20 εγκλωβισμένοι 

Η Ευρώπη σε νευρική κρίση λόγω πανδημίας

Η Ευρώπη σε νευρική κρίση λόγω πανδημίας

Συγκαλείται έκτακτη τηλεδιάσκεψη των 27 ηγετών 

Αρης: Aναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ λόγω κορωνοϊού

Αρης: Aναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ λόγω κορωνοϊού

10 επιβεβαιωμένα κρούσματα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης 

Συναγερμός στον «Αγιο Σάββα»: Βρέθηκαν κρούσματα σε ασθενείς κι εργαζόμενους

Συναγερμός στον «Αγιο Σάββα»: Βρέθηκαν κρούσματα σε ασθενείς κι εργαζόμενους

Κρούσματα σε γιατρούς και ασθενείς στην Αιματολογική κλινική και στην πτέρυγα Γ1 του ογκολογικού νοσοκομείου - Έκλεισε για απολύμανση η Γ1  

Γιατί το Netflix πέρασε χτες μια από τις πιο δύσκολες μέρες του

Γιατί το Netflix πέρασε χτες μια από τις πιο δύσκολες μέρες του

Μπόρεσε να καλύψει το στόχο της Wall Street; 

Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει ο Χρυσοχοΐδης για τα κρυφά πάρτυ

Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει ο Χρυσοχοΐδης για τα κρυφά πάρτυ

Εκτακτα μέτρα Χρυσοχοΐδη 

Πόσο θα βοηθήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα;

Πόσο θα βοηθήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα;

Τι απαντά ο καθηγητής επιδημιολογίας και προληπτικής Ιατρικής στο Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Δημήτρης Παρασκευής  

Συναγερμός: 18 κρούσματα σε εργοστάσιο στην Εύβοια

Συναγερμός: 18 κρούσματα σε εργοστάσιο στην Εύβοια

Αύριο στην περιοχή κλιμάκια του ΕΟΔΥ  

Κορωνοϊός: Αγωνία σε 6 περιοχές για νέα μέτρα

Κορωνοϊός: Αγωνία σε 6 περιοχές για νέα μέτρα

Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τον χάρτη 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αμετακίνητη η εισαγγελέας

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αμετακίνητη η εισαγγελέας

Η δίκη διεκόπη για αύριο στις 11 το πρωί 

Κορωνοϊός: Πάρτι βόμβες σε ταράτσες και υπόγεια καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Πάρτι βόμβες σε ταράτσες και υπόγεια καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη

Τι λένε άτομα που πήγαν 

Λάρισα: Είδε τη γυναίκα του να επιστρέφει με φίλο της και έγινε χαμός

Λάρισα: Είδε τη γυναίκα του να επιστρέφει με φίλο της και έγινε χαμός

Όπλισε, πυροβόλησε και ταμπουρώθηκε σπίτι 

Τζιτζικώστας: «Ασχημα τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, πάμε προς lockdown»

Τζιτζικώστας: «Ασχημα τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, πάμε προς lockdown»

«Θα πρέπει να τεθούν νέα μέτρα στη Θεσσαλονίκη» 

Απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα: Το 48ωρο που θα κρίνει πολλά

Απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα: Το 48ωρο που θα κρίνει πολλά

Ποιες ώρες θα μένουμε σπίτι 

Δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή είπε στην μάνα του ότι ήταν «τσιμπημένη» μαζί του

Δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή είπε στην μάνα του ότι ήταν «τσιμπημένη» μαζί του

Η 31χρονη συνελήφθη όταν η μητέρα του εφήβου ανακάλυψε ύποπτα μηνύματα στο κινητό του  

Καστελόριζο: Σε διάταξη μάχης ο ελληνικός στόλος λόγω Oruc Reis

Καστελόριζο: Σε διάταξη μάχης ο ελληνικός στόλος λόγω Oruc Reis

Τουλάχιστον πέντε ελληνικά πολεμικά πλοία έχουν σχηματίσει τείχος στην ελληνική κόκκινη γραμμή των 6 νμ 

ΑΧΕΠΑ: Νόσησε από κορωνοϊό ακόμα ένας γιατρός και έκλεισαν τα χειρουργεία

ΑΧΕΠΑ: Νόσησε από κορωνοϊό ακόμα ένας γιατρός και έκλεισαν τα χειρουργεία

Δυσάρεστες εξελίξεις στο νοσοκομείο 

Suzanne Eaton: Το γράμμα που έστειλε ο δολοφόνος της στους συγγενείς της

Suzanne Eaton: Το γράμμα που έστειλε ο δολοφόνος της στους συγγενείς της

Διαβάστε το 

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Ποιες περιοχές θα χτυπηθούν περισσότερο 

Κορωνοϊός: Κίνδυνος αλλαγής κατηγορίας κινδύνου σε 5 Περιφερειακές Ενότητες

Κορωνοϊός: Κίνδυνος αλλαγής κατηγορίας κινδύνου σε 5 Περιφερειακές Ενότητες

Σήμερα οι εισηγήσεις των ειδικών 

Χαμός με βάφτιση: «Σιγά με το μωρό» φώναζαν οι γονείς στον ιερέα

Χαμός με βάφτιση: «Σιγά με το μωρό» φώναζαν οι γονείς στον ιερέα

Το παιδί γλίστρησε και πήγα να το σώσω λέει ο ιερέας 

Ζακ Κωστόπουλος: Ξεκινά σήμερα η δίκη της δολοφονίας του

Ζακ Κωστόπουλος: Ξεκινά σήμερα η δίκη της δολοφονίας του

Για θανατηφόρα σωματική βλάβη οι έξι κατηγορούμενοι 

Συναγερμός στη Σχολή Ευελπίδων: Πληροφορίες για δεκάδες κρούσματα

Συναγερμός στη Σχολή Ευελπίδων: Πληροφορίες για δεκάδες κρούσματα

Σε καραντίνα για δύο εβδομάδες 

Κορωνοϊός: Πιο κοντά στα νέα μέτρα μετά τα 600 κρούσματα από εχθές

Κορωνοϊός: Πιο κοντά στα νέα μέτρα μετά τα 600 κρούσματα από εχθές

Πυρετός συσκέψεων μετά το μαύρο ρεκόρ 

Το πρόσωπο του Ζακ Κωστόπουλου στην πρόσοψη της Στέγης

Το πρόσωπο του Ζακ Κωστόπουλου στην πρόσοψη της Στέγης

Ξεκινά αύριο η δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου 

Μάγια Τσόκλη: «Είχα την τύχη η θεία μου να παντρευτεί τον πατέρα μου»

Μάγια Τσόκλη: «Είχα την τύχη η θεία μου να παντρευτεί τον πατέρα μου»

«Είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις» 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο εκρηκτικός διάλογος μεταξύ προέδρου και εισαγγελέως

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο εκρηκτικός διάλογος μεταξύ προέδρου και εισαγγελέως

Η πρόεδρος του δικαστηρίου «άδειασε» ουσιαστικά την εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου 

Αδιανόητο: YouTuber έσπασε στο ξύλο την φίλη του σε live streaming

Αδιανόητο: YouTuber έσπασε στο ξύλο την φίλη του σε live streaming

Προσοχή σκληρές εικόνες 

Ερντογάν: Επιφυλάσσουμε εφιάλτες σε όσους θέλουν να μας αποκλείσουν στη Ανατ. Μεσόγειο

Ερντογάν: Επιφυλάσσουμε εφιάλτες σε όσους θέλουν να μας αποκλείσουν στη Ανατ. Μεσόγειο

Νέες απειλές εκτόξευσε ο Τούρκος πρόεδρος © Copyright 2020 - All right reserved. Licensed by AEPI
Made in Nextweb with E-Radio Services