Με ένα βούλευμα «φωτιά», το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας απέρριψε ως απαράδεκτη την αίτηση ακυρότητας της προδικασίας που κατέθεσε ο Δημήτρης
Βούλευμα σοκ για την υπόθεση Λιγνάδη: Έκνομη δράση σε βάθος 30ετίας
Βούλευμα σοκ για την υπόθεση Λιγνάδη: Έκνομη δράση σε βάθος 30ετίας - Με ένα βούλευμα «φωτιά», το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας απέρριψε ως απαράδεκτη την αίτηση ακυρότητας της προδικασίας που κατέθεσε ο Δημήτρης

Με ένα εκτενές βούλευμα η Δικαιοσύνη στοιχειοθετεί βήμα – βήμα τους λόγους, για τους οποίους ο Δημήτρης Λιγνάδης κατέστη κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή και στη συνέχεια συνελήφθη.

Με το συγκεκριμένο βούλευμα οι δικαστές, μέλη του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, απέρριψαν την αίτηση που είχε καταθέσει ο σκηνοθέτης για ακύρωση της δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του για βιασμό κατά συρροή αλλά και για ακύρωση του εντάλματος που εκδόθηκε για την σύλληψή του.

Μετά την απόρριψη της αίτησης αυτής, την περασμένη Πέμπτη άνοιξε ο δρόμος για την απολογία του κατηγορούμενου, κατά την οποία όμως ο σκηνοθέτης δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητά του, αφού και οι δυο τάχθηκαν υπέρ της προφυλάκισής του.

Οι δικαστές, μέλη του συμβουλίου, με το βούλευμά τους, υιοθετούν πλήρως την εισαγγελική πρόταση επί της αίτησης Λιγνάδη και αποφαίνονται πως:

1ον) ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει δικαίωμα από το νόμο να ασκήσει προσφυγή κατά του εντάλματος σύλληψης του,

2ον) ότι ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη από τη Δικαιοσύνη καθώς υπάρχουν στοιχεία για έκνομη δράση του από το 1985, όταν έγινε η πρώτη καταγγελία σε βάρος του για ασέλγεια σε ανήλικο. Η έκνομη δράση του κατηγορούμενου – αναφέρουν οι δικαστές – συνεχίστηκε έκτοτε σε βάθος 30ετίας μέχρι και το 2015,

3ον) ότι τα άλλοθι που προσκόμισε ο σκηνοθέτης για να αποδείξει ότι δεν τέλεσε τους βιασμούς στους τόπους και τους χρόνους που κατηγορείται ότι τέλεσε δεν είναι ισχυρά, καθώς παρουσιάζουν χρονικά κενά.

Στο βούλευμα και κυρίως στο μέρος του εκείνο που καταγράφεται η εισαγγελική πρόταση, παρουσιάζεται το σύνολο της δικογραφίας σε βάρος του Λιγνάδη, η οποία πραγματικά σοκάρει. Οι μηνυτές του σκηνοθέτη και οι μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του, αναφέρονται με λεπτομέρειες σε γεγονότα και περιστατικά που δύσκολα μπορεί κάποιος να προσπεράσει.

Στις μαρτυρίες και τα στοιχεία αυτά – εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας – εμπεριέχεται κατάθεση ενός εκ των μηνυτών ο οποίος αναφέρεται σε ανήλικα αγόρια που, όπως λέει, είχε προσλάβει ο Δημήτρης Λιγνάδης για να του καθαρίζουν το σπίτι, έναντι αμοιβής 5 έως 10 ευρώ. Όπως καταθέτει ο μηνυτής τα παιδιά ερωτοτροπούσαν μεταξύ τους στο σαλόνι του διαμερίσματος του σκηνοθέτη και εκείνος αυνανίζονταν…

Τι κρίθηκε για τη δίωξη και ένταλμα σύλληψης

Ειδικότερα, με το υπ. αριθμόν 652/2021 βούλευμά τους οι δικαστές του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, υιοθέτησαν στο σύνολό της την εισαγγελική πρόταση και απέρριψαν το αίτημα που είχε υποβάλλει ο Λιγνάδης για ακύρωσης της ποινικής δίωξης επειδή δεν είχε κληθεί προηγουμένως να δώσει εξηγήσεις αλλά και για ακύρωση της έκδοσης του εντάλματος για τη σύλληψή του.

Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στο αίτημα του κατηγορούμενου για ακύρωση της δίωξης εναντίον του για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή επειδή δεν κλήθηκε πρώτα για εξηγήσεις, οι δικαστές ερμηνεύοντας τα σχετικά άρθρα του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας αναφέρουν πως: «…η κλήση του υπόπτου στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης προς παροχή εξηγήσεων για πράξη τιμωρούμενη σε βαθμό κακουργήματος μπορεί να παραλειφθεί αν από τα στοιχεία της προκαταρκτικής, προκύπτει σαφώς ότι ο ύποπτος έχει σχεδιάσει τη φυγή του ή την τέλεση νέων εγκλημάτων και έχουν προκύψει επαρκείς ενδείξεις για την άμεση άσκηση ποινικής δίωξης…».

Το δικαστικό συμβούλιο αναφέρει στο βούλευμα του πως στην περίπτωση του Λιγνάδη η εισαγγελία άσκησε δίωξη εναντίον του αξιοποιώντας τα στοιχεία της δικογραφίας (μηνύσεις και μαρτυρίες) από τα οποία προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος: «Τουλάχιστον από το έτος 1984, οπότε χρονολογείται σήμανσή του για αδίκημα σχετιζόμενο με τη γενετήσια ελευθερία σε βάρος ανηλίκου και έως έτος 2015, δηλαδή για διάστημα τουλάχιστον 30 ετών, προσέγγιζε ανηλίκους και εν γένει άτομα νεαρής ηλικίας, πέραν των κατανομαζόμενων στη δικογραφία και πλήθος άλλων, τους οποίους εντόπιζε με αφορμή τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες στο χώρο των θεάτρων που λειτουργούσε ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, είτε ως διδάσκων θεατρική αγωγή σε σχολεία και εργαστήρια, είτε από φιλικούς κύκλους, ακόμη δε και τυχαία σε διάφορες περιοχές των Αθηνών, που σύχναζαν ανήλικοι και νέοι και υποσχόμενος να τους καθοδηγήσει και να τους βοηθήσει να σταδιοδρομήσουν στον καλλιτεχνικό χώρο…..».

Οι δικαστές έκριναν πως από τα στοιχεία αυτά προέκυψαν ενδείξεις για άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του σκηνοθέτη αλλά και για την τέλεση νέων αντίστοιχων εγκλημάτων «τα οποία κατά τη διάταξη του άρθρου 244 παρ. 2 ΚΠΔ, δεν είναι αναγκαίο να είναι ίσης βαρύτητας, αφού η μεθοδευμένη αυτή δράση του αιτούντος και η επανειλημμένη τέλεση υποδεικνύει σταθερή ροπή του προς τη διάπραξη αυτού του είδους των εγκλημάτων, ως στοιχείο της προσωπικότητας του, στοιχείο το οποίο δεν θα μπορούσε να μεταβληθεί ούτε κατά το χρόνο που διενεργείτο η προκαταρκτική εξέταση και θα καλούνταν για έγγραφες εξηγήσεις ο κατηγορούμενος….». Με το σκεπτικό αυτό οι δικαστές απέρριψαν ως αβάσιμη την αίτηση του Λιγνάδη ως προς το σκέλος της εκείνο με το οποίο ζητούσε την ακύρωση της δίωξης εναντίον του.

Σε ό,τι αφορά στο αίτημα του κατηγορούμενου για ακύρωση του εντάλματος της σύλληψής του οι δικαστές αναφέρουν πως ο νόμος δεν προβλέπει δικαίωμα προσφυγής για ακύρωση του εντάλματος σύλληψης. Ως εκ τούτου, η προσφυγή Λιγνάδη κατά το μέρος που αφορά την ακύρωση του εντάλματος κρίνεται απαράδεκτη, υπογραμμίζουν οι δικαστές.

Τι λένε για τα άλλοθι του Λιγνάδη

Οι δικαστές αναφέρουν στο βούλευμά τους και το σκεπτικό τους με το οποίο απέρριψαν τα άλλοθι που προσκόμισε ο Δ. Λιγνάδης για να στηρίξει τον ισχυρισμό του ότι ο ίδιος δεν βρίσκονταν στα σημεία που τελέστηκαν οι βιασμοί που του αποδίδουν οι μηνυτές του κατά τις ημερομηνίες που εκείνοι αναφέρουν. Οι δικαστές κάνουν λόγο χρονικά κενά στα έγγραφα αυτά, τα οποία ο σκηνοθέτης προσκόμισε και στην ανακρίτρια κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Χαρακτηριστικά οι δικαστές αναφέρουν στο βούλευμά τους ως προς τα άλλοθι του Λιγνάδη: «Συγκεκριμένα κατά την ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου διαδικασία προσκομίστηκαν έγγραφα μετά τα οποία ο αιτών θεωρεί ότι καταρρίπτεται η φυσική παρουσία του στους τόπους και κατά τους χρόνους των δυο πράξεων των βιασμών (……..) του πρώτου τον Αύγουστο του 2010 στην Αθήνα και του δεύτερου στην Επίδαυρο την 9η Αυγούστου 2014… Σχετικώς εγχείρισε κατά την αυτοπρόσωπή παράσταση του ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου καταρχήν αντίγραφα εισιτηρίων και φορολογικών παραστατικών με τα φαίνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 3/8/2010 έως 9/8/2010 βρισκόταν σε ταξίδι στην Αίγυπτο και κατά δεύτερον φωτογραφίες από τις οποίες προκύπτει ότι κατά τις ημερομηνίες 1η, 5η, 6η, 11η, 15η και 16η /8/2015 βρισκόταν διακοπές στην Ιθάκη με φιλικά του πρόσωπα. Πλην όμως από τα πρώτα εκ των εγγράφων αυτών καλύπτεται μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα των ημερών του Αυγούστου του 2010 ενώ η πράξη για την οποία ασκήθηκε η δίωξη δεν έχει προσδιοριστεί κατά ακριβή ημερομηνία, ενώ από τα δεύτερα υπάρχει κενό ακριβώς κατά την επίμαχη ημερομηνία της 9ης Αυγούστου 2015…..».

Η δικογραφία που σοκάρει

Στην εισαγγελική πρόταση, που εμπεριέχεται στο σώμα του βουλεύματος, παρατίθεται όμως και το σύνολο των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι εισαγγελείς για τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη. Πρόκειται κατά βάση για μαρτυρίες παθόντων οι οποίες προκαλούν «σοκ». Μια εξ αυτών, προέρχεται τον έναν εκ των δυο μηνυτών του Δ. Λιγναδη.

Σύμφωνα με αυτή, ο κατηγορούμενος είχε προσλάβει ανήλικά αγόρια για την καθαριότητα του σπιτιού του, τα οποία ο μάρτυρας είχε δει να ερωτοτροπούν στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο και ο τελευταίος να τα παρακολουθεί και να αυνανίζεται.

Στην εισαγγελική πρόταση η μαρτυρία αυτή του μηνυτή, ο οποίος έμεινε στο σπίτι του Λιγνάδη για περίπου 20 ημέρες, περιγράφεται ως εξής: «Κατά το διάστημα αυτό στο σπίτι ερχόταν ένα ανήλικο αγόρι, το οποίο σιδέρωνε, έπλενε και γενικώς φρόντιζε για την καθαριότητα του σπιτιού του αιτούντα (σ.σ του κατηγορούμενου σκηνοθέτη), ο οποίος του έδινε 5 -10 ευρώ για τις υπηρεσίες του. Μια μέρα μάλιστα που ο παθών μπήκε στο σπίτι, βρήκε το παιδί μου καθάριζε με έναν φίλο του ετεροφυλόφιλο, ηλικίας 15 – 16 ετών, να είναι αμφότεροι με τα εσώρουχά τους μέσα στο σαλόνι και να τρίβεται ο ένας πάνω στον άλλο βίαια, ο δε αιτών που κάθονταν δίπλα τους στον καναπέ με το εσώρουχό του αυνανίζονταν. Μετά το περιστατικό αυτό, ο αιτών είπε στον παθόντα για τον ετεροφυλόφιλο ανήλικο ότι «αυτός πρέπει να υποκύψει και θα υποκύψει και σε εσένα». Επίσης μια άλλη μέρα, παθών διαπίστωσε ότι το παιδί που καθάριζε είχε μπει στο δωμάτιο του αιτούνταν με έναν άλλο ανήλικο και τον ίδιο τον αιτούντα και όταν βγήκαν από το δωμάτιο ο άλλος ανήλικος ήταν φανερά στεναχωρημένος και δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό που είχε συμβεί. Αυτό που είχε κάνει εντύπωση στον παθόντα κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τον αιτούντα ήταν ότι του έλεγε ότι είχε τη φαντασίωση να είναι ο παθών μόνος του στο δωμάτιο, να μπαίνουν οι φίλοι του μέσα για να κάνουν σeξ μαζί του και εκείνος να φωνάζει «ο επόμενος»!

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ο Δημήτρης Λιγνάδης ρωτήθηκε για αυτή την μαρτυρία αυτή από την 19η τακτική ανακρίτρια. Συγκριμένα, έλαβε χώρα ο εξής διάλογος:

Ανακρίτρια: Όταν έμενε ο (….) μαζί σας, ποιος σας βοηθούσε στην καθαριότητα στο σπίτι;

Κατηγορούμενος: Τότε είχα μια κυρία την (….), η οποία είναι Γεωργιανή και είναι κόρη της κυρίας που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα μου. Ουδέποτε είχα κάποιο ανήλικο αγόρι να καθαρίζει το σπίτι μου, όπως με ρωτάτε. Ούτε είχα ανήλικα παιδιά να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι μου. Σε κάθε κατάθεση υπάρχει πάντα και ένα κεφάλαιο ύπαρξης ανηλίκων. Δηλαδή φωτίζεται κατ’ επιλογή η πλευρά του βιαστή και του παιδόφιλου. Εγώ, έκανα κάποιες παραστάσεις μόνο με παιδιά, όπως το «Billy Eliot» και δεν βρέθηκε κανένα παιδί, καμία μάνα και κανένας πατέρας να κάνει κάποια καταγγελία. Είχαμε 50 παιδιά στην εν λόγω παράσταση.

«Ανεξέλεγκτη γενετήσια ορμή»

Η εισαγγελική λειτουργός κάνει λόγο για «ανεξέλεγκτη γενετήσια ορμή» του κατηγορουμένου, την οποία στην περίπτωση του πρώτου θύματος χρησιμοποίησε ασκώντας σωματική βία, ενώ στην περίπτωση του δεύτερου χρησιμοποιώντας αλκοόλ και ναρκωτική ουσία.

«Η εμμονική αυτή παραφιλική του τάση, η οποία περιγράφεται με σαφήνεια τις ληφθείσες καταθέσεις, αλλά και στις εγκλήσεις που κατατέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς και η σταθερή εξακολουθητική ροπή του προς την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του με ανήλικα αμφοτέρων των φίλων, η οποία ροπή έφτασε στην εγκληματική και μάλιστα κακουργηματική της μορφή, με παθόντες δύο αλλοδαπούς, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αυτός συνεχίζει να μένει στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου από ανέκαθεν αλίευε ανήλικους για τον ανώτερο σκοπό, δικαιολογούσαν κατά την άποψή μας απόλυτα την εφαρμογή στο πρόσωπο του της παραγράφου δύο του άρθρου 244 του κώδικα ποινικής δικονομίας περί παράλειψης κλήση του ως υπόπτου για λήψη χωρίς όρκο εξηγήσεων και της άμεσης άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του με σκοπό την αποτροπή τέλεσης νέων πάρω μην αδικημάτων σε βάρος ανηλίκων παθόντων» επισημαίνει η εισαγγελέας στην πρόταση της προς το δικαστικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα ορθώς ασκήθηκε «άμεσα ποινική δίωξη και συμφώνησε για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, (…) κρίνοντας ότι υφίσταται ενεργός κίνδυνος να τελέσει νέα παρόμοια αδικήματα, κρίση που ενισχύεται πλέον και από το γεγονός ότι ο αιτών έχει ήδη συλληφθεί και σημανθεί για αποπλάνηση ανηλίκου και το έτος 1984, όπως προέκυψε από το δελτίο εγκληματικότητας του».

Πηγή: http://www.in.gr/2021/02/27/greece/ypothesi-lignadi-sokarei-dikastiko-vouleyma-plisiaze-anilika-paidia-gia-30-xronia/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καβγάδισε και σκότωσε τον ξάδελφό του για τον πιο περίεργο λόγο!

Καβγάδισε και σκότωσε τον ξάδελφό του για τον πιο περίεργο λόγο!

Οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί για να μαγειρέψουν και να φάνε μαζί, όμως η διαφωνία για την καυτερότητα του πράσινου τσίλι κατέληξε σε καβγά και πυροβολισμούς 

Φαντάζεστε να σας προσλάβουν να φυλάτε ουίσκι αξίας 100.000 δολαρίων... και το ίδιο σας το DNA να σας προδίδει; Κι όμως, συνέβη!

Φαντάζεστε να σας προσλάβουν να φυλάτε ουίσκι αξίας 100.000 δολαρίων... και το ίδιο σας το DNA να σας προδίδει; Κι όμως, συνέβη!

Η σπάνια συλλογή Old Farm Pure Rye είχε μείνει κρυμμένη για δεκαετίες κάτω από μια σκάλα σε ιστορική έπαυλη του Πίτσμπουργκ, πριν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. 

Νέες ταυτότητες: Υπάρχει «πρόστιμο» αν δεν τις έχετε βγάλει - Η νέα απάτη που κυκλοφορεί

Νέες ταυτότητες: Υπάρχει «πρόστιμο» αν δεν τις έχετε βγάλει - Η νέα απάτη που κυκλοφορεί

Πολλά παραπλανητικά μηνύματα έχουν προκαλέσει ανησυχία στους πολίτες 

Ταχύπλοο πήρε φωτιά και βυθίστηκε στη Χαλκιδική - Τι συνέβη με τον μοναδικό επιβαίνοντα

Ταχύπλοο πήρε φωτιά και βυθίστηκε στη Χαλκιδική - Τι συνέβη με τον μοναδικό επιβαίνοντα

Ο μόνος επιβάτης του σκάφους κατάφερε να φτάσει σώος στην ακτή 

Σοκ: Γυναίκα επέστρεψε σπίτι μετά από μια εβδομάδα και βρήκε 381 νυχτερίδες να την περιμένουν

Σοκ: Γυναίκα επέστρεψε σπίτι μετά από μια εβδομάδα και βρήκε 381 νυχτερίδες να την περιμένουν

Για μία εβδομάδα απουσίαζε η ιδιοκτήτρια, όσο μια ολόκληρη αποικία νυχτερίδων εισέβαλε από τα ανοιχτά παράθυρα – Εθελοντές ανέλαβαν τη διάσωση και την απομάκρυνσή τους 

Ντοκουμέντο σε βίντεο: Σφοδρό επεισόδιο ξύλου εντός λεωφορείου στο Παγκράτι

Ντοκουμέντο σε βίντεο: Σφοδρό επεισόδιο ξύλου εντός λεωφορείου στο Παγκράτι

Σε λεωφορείο γεμάτο κόσμο, δύο νεαροί δεν δίστασαν να τα βρουν στα χέρια 

Κυψέλη: Με στιλέτο δολοφονήθηκε το βρέφος - Αιμορραγία η αιτία θανάτου

Κυψέλη: Με στιλέτο δολοφονήθηκε το βρέφος - Αιμορραγία η αιτία θανάτου

Ο ιατροδικαστής καταρρίπτει όσα υποστηρίζουν η 38χρονη και ο 43χρονος 

Θανατική ποινή για την παρουσιάστρια Σάρα Χαλίφα σε υπόθεση ναρκωτικών

Θανατική ποινή για την παρουσιάστρια Σάρα Χαλίφα σε υπόθεση ναρκωτικών

Η γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα κρίθηκε ένοχη μαζί με άλλους 11 κατηγορούμενους για τη δημιουργία δικτύου παραγωγής συνθετικών ναρκωτικών. 

Νεπάλ: Κραυγή μέσα από τη λάσπη 10 ημέρες μετά τον όλεθρο – Έσωσαν γυναίκα που όλοι θεωρούσαν νεκρή

Νεπάλ: Κραυγή μέσα από τη λάσπη 10 ημέρες μετά τον όλεθρο – Έσωσαν γυναίκα που όλοι θεωρούσαν νεκρή

Η 64άχρονη Τσαντίκα Σρέστα είχε εγκλωβιστεί σε σπίτι που είχε σχεδόν θαφτεί από τη λάσπη – Οι διασώστες άκουσαν τις φωνές της και κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν 

Σοκ στα Γλυκά Νερά: 16χρονο παιδί χτυπήθηκε βαριά με το πατίνι του από αυτοκίνητο - Tι δείχνει το αλκοτέστ στον 19χρονο οδηγό;

Σοκ στα Γλυκά Νερά: 16χρονο παιδί χτυπήθηκε βαριά με το πατίνι του από αυτοκίνητο - Tι δείχνει το αλκοτέστ στον 19χρονο οδηγό;

Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος 

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στην Κόνιτσα – Μήνυμα του «112» για ετοιμότητα

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στην Κόνιτσα – Μήνυμα του «112» για ετοιμότητα

Πλήρης κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με 150 άνδρες και 12 εναέρια μέσα σε δυσπρόσιτο σημείο 

Σάλος σε πτήση: Έδεσαν επιβάτη με μονωτική ταινία στο κάθισμά του - Τι προηγήθηκε

Σάλος σε πτήση: Έδεσαν επιβάτη με μονωτική ταινία στο κάθισμά του - Τι προηγήθηκε

Ο 67χρονος φέρεται να ξέσπασε σε ρατσιστικές ύβρεις, να επιτέθηκε σε συνεπιβάτες και να δάγκωσε έναν άνδρα, με αποτέλεσμα πλήρωμα και επιβάτες να αναγκαστούν να τον ακινητοποιήσουν - Η πτήση εκτράπηκε 

Συντάξεις: Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Συντάξεις: Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Το επίδομα θα δίνεται πλέον, πέρα από τους συνταξιούχους, και σε άτομα με αναπηρία καθώς και σε ανασφάλιστους υπερήλικες 

Σοκ με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε σοβαρά κόντρα στον Βόλο, σφάδαζε από τον πόνο, δείτε βίντεο

Σοκ με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε σοβαρά κόντρα στον Βόλο, σφάδαζε από τον πόνο, δείτε βίντεο

Ο Ελ Κααμπί ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Σιαμπάνη, με τον Μαροκινό να σφαδάζει από τον πόνο 

Τουρκικά UAV παραβίασαν οκτώ φορές τον Εθνικό Εναέριο Χώρο στο Αιγαίο

Τουρκικά UAV παραβίασαν οκτώ φορές τον Εθνικό Εναέριο Χώρο στο Αιγαίο

Για ακόμη μια ημέρα η τουρκική αεροπορία προχώρησε σε παραβιάσεις του FIR Αθηνών 

Πτώση Phantom: Κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Πτώση Phantom: Κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τραγωδία στην Τανάγρα με τον θάνατο των δύο πιλότων. 

Ζελένσκι: Συνομιλία με Γουίτκοφ και Κούσνερ - Έτοιμη η Ουκρανία να μην πλήξει τη Μόσχα

Ζελένσκι: Συνομιλία με Γουίτκοφ και Κούσνερ - Έτοιμη η Ουκρανία να μην πλήξει τη Μόσχα

Ύστερα από την επίσκεψη των Αμερικανών απεσταλμένων σε Μόσχα και Κίεβο, Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν σε τριήμερη εκεχειρία 

Αντίποινα από τις ΗΠΑ με χτύπημα σε τρία ιρανικά τάνκερ μετά τις πυραυλικές επιθέσεις της Τεχεράνης

Αντίποινα από τις ΗΠΑ με χτύπημα σε τρία ιρανικά τάνκερ μετά τις πυραυλικές επιθέσεις της Τεχεράνης

Ο διοικητής της CENTCOM προειδοποιεί: Αν πλήξετε πλοία μας, η ζημιά που θα υποστείτε θα είναι μεγαλύτερη 

«Η Λορένα είναι νεκρή»: Το τελευταίο μήνυμα του 36χρονου που σκότωσε την πρώην του πριν πέσει από γέφυρα στη Φλωρεντία

«Η Λορένα είναι νεκρή»: Το τελευταίο μήνυμα του 36χρονου που σκότωσε την πρώην του πριν πέσει από γέφυρα στη Φλωρεντία

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προσπάθησαν για περίπου 40 λεπτά να τον πείσουν να μην πέσει στο κενό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα - «Με απήγαγε, θέλει να με σκοτώσει» είπε στην τελευταία κλήση στο 112 η 46χρονη 

Μεσσηνία: Ανατίναξαν ATM στη Στούπα – Πάνω από 200.000 ευρώ η λεία των δραστών

Μεσσηνία: Ανατίναξαν ATM στη Στούπα – Πάνω από 200.000 ευρώ η λεία των δραστών

Να σημειωθεί, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ανατίναξη ΑΤΜ στη συγκεκριμένη περιοχή 

Αγρίνιο: Προφυλακίστηκαν οι δύο άνδρες για τον βιασμό και την αρπαγή της 15χρονης

Αγρίνιο: Προφυλακίστηκαν οι δύο άνδρες για τον βιασμό και την αρπαγή της 15χρονης

Την προσωρινή κράτηση των δύο κατηγορουμένων αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές 

Η ανακοίνωση της Athens Flying Week για τη συντριβή του Phantom

Η ανακοίνωση της Athens Flying Week για τη συντριβή του Phantom

Τραγωδία κατά τη διάρκεια του αεροπορικό σόου 

Λαμία: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό – Συγκρούστηκε με πολλά αυτοκίνητα

Λαμία: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό – Συγκρούστηκε με πολλά αυτοκίνητα

Ο υπαίτιος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας 

Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα

Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα

Στο σημείο της συντριβής έσπευσαν μονάδες του ΕΚΑΒ - Εσπευσμένα επιστρέφει στην Αθήνα από τη ΔΕΘ ο υπουργός Αμυνας Νίκος Δένδιας 

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η 29χρονη κινηματογραφίστρια Μαρία Τσιώλη

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η 29χρονη κινηματογραφίστρια Μαρία Τσιώλη

Την τραγική αυτή είδηση έφερε στο φως ο δήμαρχος Αγράφων 

Αγριότητες στη Σαντορίνη: Επιτέθηκαν σε ακτιβίστριες που διαμαρτύρονταν για τα γαϊδουράκια

Αγριότητες στη Σαντορίνη: Επιτέθηκαν σε ακτιβίστριες που διαμαρτύρονταν για τα γαϊδουράκια

Δείτε το βίντεο 

Φωτιά στο Ψυχικό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν και δύο ελικόπτερα

Φωτιά στο Ψυχικό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν και δύο ελικόπτερα

Στο σημείο επιχειρούν 64 πυροσβέστες, 4 ομάδες πεζοπόρων και 15 οχήματα - Η φωτιά καίει στα όρια Ψυχικού με το πάνω μέρος του Αλσους Βεϊκου και του Γαλατσίου 

Σύγκρουση τρένου στην Πολωνία: Εμβόλισε εγκλωβισμένο φορτηγό σε διάβαση - Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός

Σύγκρουση τρένου στην Πολωνία: Εμβόλισε εγκλωβισμένο φορτηγό σε διάβαση - Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός

Ο οδηγός του βαρέος οχήματος πανικοβλήθηκε και έκανε όπισθεν αντί να σπάσει τις μπάρες, με αποτέλεσμα τη σφοδρή πρόσκρουση που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. 

Ελλάδα, Γερμανία και ακόμη τρεις χώρες συμφώνησαν για κέντρα επιστροφής μεταναστών εκτός ΕΕ

Ελλάδα, Γερμανία και ακόμη τρεις χώρες συμφώνησαν για κέντρα επιστροφής μεταναστών εκτός ΕΕ

Η Ουγκάντα και η Ρουάντα εξετάζονται ως πιθανοί προορισμοί για τα κέντρα επιστροφής που σχεδιάζουν η Ελλάδα και ακόμη τέσσερις χώρες της ΕΕ 

Ρομπότ βγαίνει εκτός ελέγχου και επιτίθεται με κινήσεις καράτε σε άνδρα: «Μας είχαν προειδοποιήσει»

Ρομπότ βγαίνει εκτός ελέγχου και επιτίθεται με κινήσεις καράτε σε άνδρα: «Μας είχαν προειδοποιήσει»

Μετά από ένα σπρώξιμο, η μηχανή παίρνει θέση μάχης και αρχίζει να κλωτσά και να χτυπά τον πελάτη 

Το φρικιαστικό ενδεχόμενο για το νεκρό μωρό στην Κυψέλη: Πάλευε με στερητικό σύνδρομο το βρέφος;

Το φρικιαστικό ενδεχόμενο για το νεκρό μωρό στην Κυψέλη: Πάλευε με στερητικό σύνδρομο το βρέφος;

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του βρέφους αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για το εάν είχε εκτεθεί σε ναρκωτικές ουσίες 

Ανοίγουν τα στόματα για τη φρίκη στην Κυψέλη: «Μπαινοβγαίνανε δύο αγοράκια – Αλισβερίσι»

Ανοίγουν τα στόματα για τη φρίκη στην Κυψέλη: «Μπαινοβγαίνανε δύο αγοράκια – Αλισβερίσι»

Μαρτυρία για «περίεργες» συναντήσεις 

ΑΤ Μάνδρας: Εισέβαλε με μαχαίρι, χτύπησε αστυνομικό και δέχτηκε πυρά στην κοιλιά

ΑΤ Μάνδρας: Εισέβαλε με μαχαίρι, χτύπησε αστυνομικό και δέχτηκε πυρά στην κοιλιά

Ο δράστης, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο νοσοκομείο μετά την αιματηρή συμπλοκή. 

Σταύρος Φλώρος: Η απάντηση της Acun Medya στις καταγγελίες του πρώην παίκτη του Survivor

Σταύρος Φλώρος: Η απάντηση της Acun Medya στις καταγγελίες του πρώην παίκτη του Survivor

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Σταύρος Φλώρος έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, ζητώντας αποζημίωση ύψους 100 εκατ. δολαρίων 

Ιός Δυτικού Νείλου: Στο επίκεντρο η Αττική - Μετά την εμφάνιση κρουσμάτων οι ψεκασμοί δεν έχουν αποτέλεσμα, λέει ο ΙΣΑ

Ιός Δυτικού Νείλου: Στο επίκεντρο η Αττική - Μετά την εμφάνιση κρουσμάτων οι ψεκασμοί δεν έχουν αποτέλεσμα, λέει ο ΙΣΑ

Ποια τα μέτρα ατομικής προστασίας που συνιστά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών 

«Είναι δελφίνι. Δεν μπορείτε να το φάτε»: Χτύπησαν μέχρι θανάτου νεαρό δελφίνι στη Θέουτα, ενώ μια χήνα γλίτωσε τελευταία στιγμή

«Είναι δελφίνι. Δεν μπορείτε να το φάτε»: Χτύπησαν μέχρι θανάτου νεαρό δελφίνι στη Θέουτα, ενώ μια χήνα γλίτωσε τελευταία στιγμή

Βίντεο-σοκ δείχνει την κακοποίηση του θηλαστικού εν μέσω έξαρσης της παραβατικότητας στον ισπανικό θύλακα 

Σάλος στην Τουρκία: Βίντεο κατέγραψε τον αντιπρόεδρο του CHP Μπερχάν Σιμσέκ, να χτυπά τη σύζυγό του

Σάλος στην Τουρκία: Βίντεο κατέγραψε τον αντιπρόεδρο του CHP Μπερχάν Σιμσέκ, να χτυπά τη σύζυγό του

Στο βίντεο, ο Σιμσέκ κλωτσά τη σύζυγό του στο πόδι και τη σέρνει βίαια μέσα στο σπίτι, ενώ εκείνη αντιστέκεται 

Οι δύο εκπλήξεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Οι δύο εκπλήξεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Μέχρι σήμερα το κυβερνητικό επιτελείο έχει καταφέρει να κρατήσει αρκετά χαρτιά «κρυμμένα», προστατεύοντας τα μέτρα από διαρροές 

Τραμπ: Ζητά να επιστρέψουν οι Ευρωπαίοι τα χρήματα που έδωσαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία

Τραμπ: Ζητά να επιστρέψουν οι Ευρωπαίοι τα χρήματα που έδωσαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που δόθηκαν στο ΝΑΤΟ και την Ουκρανία θα έπρεπε να τα καλύψει η Ευρώπη 

Τρομοκράτη του ISIS εξουδετέρωσαν Τούρκοι αστυνομικοί έπειτα από ανταλλαγή πυρών σε σταθμό λεωφορείων

Τρομοκράτη του ISIS εξουδετέρωσαν Τούρκοι αστυνομικοί έπειτα από ανταλλαγή πυρών σε σταθμό λεωφορείων

Οι τουρκικές αρχές γνώριζαν ότι ο 21χρονος Μπερκάν Τσιλ ετοίμαζε τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services