Η επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Εξωτερικών
Βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ
Βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ - Η επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Εξωτερικών

Το βίντεο στο οποίο καταγράφεται η επίθεση των μελών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών το απόγευμα της Κυριακής ανέβασαν σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου τα μέλη της οργάνωσης.

Τα μέλη της οργάνωσης του Ρουβίκωνα στο κείμενό τους που συνοδεύει το βίντεο, αναφέρονται και στη μοναδική προσαγωγή που έκανε χθες η ΕΛΑΣ χρησιμοποιώντας μάλιστα τη φράση ότι πρόκειται για ένα άτομο που είναι άσχετο με την ομάδα

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Εξωτερικών έγινε την Κυριακή το απόγευμα από μέλη της οργάνωσης Ρουβίκωνας, λίγες ώρες μετά την «παρέμβαση» στη ΔΟΥ Ψυχικού, νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια υπέρ του Παλαιστινιακού λαού και κατά των επιθέσεων που δέχεται ο άμαχος πληθυσμός από τις δυνάμεις του Ισραήλ.

Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου δέκα μέλη της συλλογικότητας έκαναν, στις 18:30, επίθεση με μπογιές και έγραψαν συνθήματα υπέρ του παλαιστινιακού λαού στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, στο κέντρο της Αθήνας και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.

Ανεπίσημη απάντηση ΥΠΕΞ για την επίθεση του Ρουβίκωνα: Δεν είναι αριστεροί, ούτε πατριώτες

Με «πηγές» και όχι επίσημα ήρθε η απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών στην επίθεση που δέχθηκε το κτήριο όπου στεγάζεται από μέλη του Ρουβίκωνα.

Οι πηγές λοιπόν από το ΥΠΕΞ αναφέρουν ότι «πρωτοφανείς επιθέσεις σαν αυτήν με στόχο να πλήξουν την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική της χώρας δεν προσιδιάζουν ούτε σε αριστερούς ούτε σε πατριώτες και είναι αποτέλεσμα της ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής που εντάσσεται βολικά στα σχέδια τρίτων».

Τους βανδαλισμούς προξένησε μία ομάδα 8-10 μελών του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ που βρίσκεται απέναντι από τη Βουλή και δίπλα από τη Γαλλική πρεσβεία, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το Μαξίμου.

Περίπου στις 18:30, τα άτομα χωρίς διακριτικότητα και φορώντας κράνη, κινήθηκαν από την οδό Κανάρη κάθετα στην Ακαδημίας και βγήκαν μπροστά στο Υπ. Εξωτερικών.

Στην συνέχεια βανδάλισαν με μπογιές την πρόσοψη του κτιρίου, ενώ έριξαν και τρικάκια με μηνύματα υπέρ του λαού της Παλαιστίνης και κατά της σφαγής των αμάχων στη Συρία.

Η Αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή, όταν αστυνομικός της ΔΙΑΣ που περιπολούσε στην περιοχή του Συντάγματος, σταμάτησε για έλεγχο ένα άτομο το οποίο στο σακίδιό του είχε μια κάμερα go-pro την οποία χρησιμοποιεί η αναρχική ομάδα για να καταγράφει τις επιθέσεις της.

Οι επόμενοι στόχοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα θα διεξαχθεί έκτακτη συνέλευση μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, προκειμένου να αποφασιστεί, όπως αναφέρουν στη σχετική πρόσκληση, η κλιμάκωση των δράσεων και παρεμβάσεων στα γραφεία των ΜΚΟ Praksis και Άρσις.

Λίγη ώρα αργότερα ανάρτησαν το παρακάτω κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

Ενα πρόβλημα που έχουν όλοι όσοι στέκονται αλληλέγγυοι με τον Παλαιστινιακό λαό είναι ότι πρέπει διαρκώς να επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Για μια δυτική «κοινή γνώμη» σαν την Ελληνική η επανάληψη είναι μητέρα της λήθης. Ολα έχουν ειπωθεί για τους παπούδες αυτών που σήμερα πεθαίνουν, μετά ξαναειπωθηκαν για τους γονείς τους, σήμερα λέγονται για τους ίδιους κι όσο συνεχίζει αυτό το έγκλημα μπορούμε με κάθε βεβαιότητα να προβλέψουμε ότι τα ίδια και τα ίδια θα λέγονται για τα παιδιά και τα εγγόνια όσων Παλαιστίνιων επιβιώσουν και παραμείνουν στη γη που γεννήθηκαν. Όλο και λιγότεροι είναι αλήθεια κι εκεί προφανώς ποντάρει το Ισραηλινό κράτος: Οι Δυτικοί που σήμερα βαριούνται να ακούν τα ίδια και τα ίδια δεν θα προσέξουν ότι μια μέρα θα σταματήσουν να τα ακούν γιατί απλά δεν θα έχει απομείνει παλαιστινιακή μύγα στην Παλαιστίνη.

Αυτή τη φορά για αλλαγή δεν θα επικεντρώσουμε στις γεωπολιτικές συνθήκες ούτε το πολιτικό περιβάλλον, ούτε καν τους αγώνες και το αίμα που χύνεται. Λίγες βδομάδες μετα την σφαγή δεκάδων ανθρώπων, απο παιδιά ως γέροντες, για την υπόθεση της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ απο τις ΗΠΑ και τους πιο πρόθυμους υπηρέτες τους, έχουμε την περίπτωση ενός μικρού χωριού που ο Ισραηλινός στρατός προτίθεται να κατεδαφίσει εξορίζοντας τους κατοίκους του χωρίς έλεος. Μια περίπτωση που μόνη της εξηγεί τα πάντα για το Παλαιστινιακό.

Το χωριό Khan al-Ahmar’s είναι ένας μικρός βεδουίνικος οικισμός έξω απο την Ιερουσαλήμ στην οδό ταχείας κυκλοφορίας προς Ιεριχώ. Εχει περίπου 200 κατοίκους. Όλοι τους πρόσφυγες απο άλλες περιοχές της Παλαιστίνης που διώχθηκαν πριν χρόνια απο το Ισραηλινό κράτος. Δεν έχουν ούτε ηλεκτρισμό, ούτε νερό, ούτε αποχετεύσεις, ούτε ιντερνετ. Το χωριό αυτό είναι περικυκλωμένο απο Ισραηλινούς οικισμούς που όλο και αυξάνονται. Εβραίοι απο διάφορες, κυρίως ανατολικοευρωπαικές χώρες, άνθρωποι φτωχοί και χωρίς στον ήλιο μοίρα έρχονται στο Ισραήλ και το κράτος χτίζει οικισμούς σε Παλαιστινιακά εδάφη και τους φυτεύει εκεί. Τους δίνει όλες τις υποδομές, τους δίνει δουλειές, επιδόματα, τα πάντα με σκοπο να τους χρησιμοποιήσει σαν αιχμή του δόρατος ενάντια στους Παλαιστινιους. Είναι το παλιο κόλπο της πληθυσμιακής αλλοίωσης χρησιμοποιώντας φτωχούς ενάντια σε φτωχότερους. Το είδαμε τόσες φορές στα Βαλκάνια, το είδαμε με τους Τούρκους έποικους στα Ελληνικά χωριά της Β. Κύπρου, το είδαμε με τους Αραβες στις κουρδικές περιοχές της Β. Συρίας, το είδαμε ακόμα και με τις μαζικές εγκαταστάσεις Ρωσοπόντιων απο το Ελληνικό κράτος στις περιοχές της τουρκικής μειονότητας στη Θράκη.

Οι Παλαιστίνιοι κάτοικοι του Khan al-Ahmar’s ζουν μέσα στη φτώχεια, σε παράγκες, και όσοι εργάζονται είναι εργάτες Γ’ διαλογής στις νέες επιχειρήσεις των Ισραηλινών εποίκων.

Το πρόβλημα με αυτο το χωριό είναι ότι είναι στο κέντρο μιας κρίσιμης περιοχής για τα ισραηλινά σχέδια ολοκληρωτικού εκτοπισμού των Παλαιστινίων. Περικυκλωμένο πια είναι το τελευταίο εμπόδιο για την σλαμοποίηση της δυτικής όχθης και την Ισραηλινή περικύκλωση της Ιερουσαλήμ. Απο χρόνια το Ισραηλινό κράτος θέλει να τελειώνει με αυτό το μικρό ασήμαντο χωριό που έχει γίνει σύμβολο της παλαιστινιακής αντίστασης. Το σχέδιο του πλέον έχει μπει στην τελική φάση και η δικαιολογία είναι πικρά κυνική: οι παράγκες των προσφύγων είναι «αυθαίρετα». Η περιοχή έχει αποκλειστεί απο τον στρατό και οι στρατιωτικές μπουλντόζες έχουν πάρει θέση. Μόλις προχθές αποτράπηκε η πρώτη προσπάθεια μαζικής κατεδάφισης με δεκάδες τραυματίες και συλληφθέντες σε αυτό το χωριό των 200 κατοίκων. Κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος ότι για ακόμα μια φορά ένα Παλαιστινιακό χωριό δεν θα κατεδαφιστεί και ότι οι κάτοικοί του δεν θα αναγκαστούν να διαφύγουν στο τίποτα με μια βαλίτσα στο χέρι. Οι δυτικοί έχουν βαρεθεί να ακούν τα ίδια και τα ίδια. Εμείς όμως είμαστε απο αυτούς τους δυτικούς που δεν βαριούνται εύκολα. Και ο σκοπός μας είναι να ασκήσουμε πίεση εκεί που μπορούμε, στα κράτη που έχουν εμάς «υπήκοους» ωστε να σταματήσει η διεθνής κάλυψη του Ισραηλινού κράτους για να συνεχίζει χωρίς κόστος να εγκληματεί ενάντια στους Παλαιστίνιους αλλά μακροπρόθεσμα και ενάντια στους φτωχούς και καταπιεσμένους εβραίους.

Το Ελληνικό κράτος έχει συνάψει συμμαχία με το Ισραηλινό στην ανατολική μεσόγειο. Μια συμφωνία με τις ευλογίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που ανάμεσα στους στόχους της είναι η κυριαρχία του Ισραήλ ως περιφερειακή υπερδύναμη στην περιοχή σε άξονα τόσο με το φασιστικό καθεστώς της Αιγύπτου όσο και (τι ειρωνία) με την αιματοβαμμένη Ισλαμική θεοκρατία της Σ. Αραβίας. Ας κάνουν ότι θέλουν με τα πετρέλαια, ας λύσουν όπως θέλουν τις διαφορές τους με τον Ρώσικο ιμπεριαλισμό ή την περιφερειακή υπερδύναμη του Ιράν. Δεν θα είχαμε κανένα λόγο να ενδιαφερθούμε αν όλα αυτά δεν ήταν η συσκευασία για την αιματοχυσία των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων μαζών σε όλη την Ανατολική μεσόγειο και τη μέση ανατολή. Έλληνες και Τούρκοι αύριο, Κούρδοι και άραβες σήμερα, παλαιστίνιοι εδώ και 70 χρόνια. Δεν είμαστε «φιλάνθρωποι», ειμαστε διεθνιστές και ως τέτοιοι θα υπερασπίσουμε τους «δικούς μας», τους ανθρώπους της τάξης μας όπου γης, ξέροντας ότι έτσι προστατεύουμε και τους εαυτούς μας. Αν εμείς σήμερα είμαστε σε καλύτερη θέση απο τους Παλαιστίνιους αυτό είναι αποτέλεσμα συγκυριών. Ποιος αμφιβάλει ότι όποτε γουστάρουν οι ιμπεριαλισμοί δεν θα διστάσουν να μας ρίξουν όλους στη μοίρα του κάθε Khan al-Ahmar’s σε όλη την περιοχή; Και να μην έχουμε αυταπάτες, αυτό σχεδιάζουν.

Το ελληνικό κράτος είναι συνένοχο. Ο Κοτζιάς, ο κάθε Κοτζιάς, γίνεται συνυπεύθυνος με τον κάθε Νεντανιάχου. Στο όνομα του καθεστωτικού ρεαλισμού χτίζει συμμαχίες με τους ομοίους του. Στο όνομα του ρεαλισμού του κοινωνικού αγώνα τις πολεμάμε υπερασπίζοντας του ομοίους μας.

Αυτά για την ώρα και ασφαλώς θα επανέλθουμε.

Υ.Γ. Φυσικά και τα καθεστωτικά ΜΜΕ σιωπούν και γιαυτό το έγκλημα στο Khan al-Ahmar’s. Όταν το χωριό κατεδαφιστεί και οι Παλαιστινιακές οργανώσεις, συμφωνεί κανείς ή όχι με τον χαρακτήρα τους, απαντήσουν με τα «αστεία» σε σχέση με τα μέσα του Ισραηλινού κράτους όπλα τους, με βόμβες και σπιτικές ρουκέτες τα ΜΜΕ δεν θα σιωπήσουν. Θα μας πουν πάλι για απρόκλητη παλαιστινιακή τρομοκρατία. Κι έτσι θα δικαιώσουν το επόμενο Ισραηλινό έγκλημα ως νόμιμα αντίποινα. Έτσι παίζεται το παιχνίδι της καθεστωτικής προπαγάνδας: αντιστρέφει τον θύτη και το θύμα, το ποιος επιτίθεται πρώτος και ποιος κάνει αντίποινα. Το έχουμε δει άλλωστε τόσες φορές με κοινωνικούς αγώνες στην Ελλάδα. Θα πρέπει όλοι και όλες πλέον να μάθουμε να διακρίνουμε τη σειρά των γεγονότων, ποιος είναι ο θύτης και ποιος αμύνεται, ποιος είναι το θύμα. Γιατί το θύμα είμαστε εμείς, η κοινωνική βάση. Το κράτος και το κεφάλαιο είναι ο θύτης. Πάντα.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/807301/video-apo-tin-epithesi-tou-rouvikona-sto-upex/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
314 γερμανικές βόμβες του Β` Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκαν στο Ελληνικό

314 γερμανικές βόμβες του Β` Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκαν στο Ελληνικό

Βρέθηκαν στη διάρκεια εργασιών 

«Εγώ τις σκότωσα…»: Λίγο πριν πεθάνει ομολόγησε τον φόνο που έκανε πριν 24 χρόνια

«Εγώ τις σκότωσα…»: Λίγο πριν πεθάνει ομολόγησε τον φόνο που έκανε πριν 24 χρόνια

Αφησε άφωνους τους συγγενείς του 

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 

Απήγαγε την κόρη της για αμοιβή 58.000 ευρώ – Την έδεσε με λουρί, έκανε φυλακή και έβγαινε με παιδόφιλους

Απήγαγε την κόρη της για αμοιβή 58.000 ευρώ – Την έδεσε με λουρί, έκανε φυλακή και έβγαινε με παιδόφιλους

Έβγαινε στα κανάλια και έκλαιγε 

«Σου ζητώ συγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα»: Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος με το αντίο στον πατέρα του

«Σου ζητώ συγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα»: Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος με το αντίο στον πατέρα του

Η ανάρτηση του βουλευτή 

Ήπιε μια γουλιά και κατέρρευσε: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική

Ήπιε μια γουλιά και κατέρρευσε: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική

Παλεύει για τη ζωή της 

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του - Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του - Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Η πρώτη δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στη Βουλή 

ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν»

ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν»

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου 

Πλακιάς κατά Φλέσσα για τα Τέμπη: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο»

Πλακιάς κατά Φλέσσα για τα Τέμπη: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο»

Η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά, γράφει ο πατέρας που έχασε τα παιδιά του στα Τέμπη 

Σε σοβαρή κατάσταση δυο από τα πέντε άλογα που προκάλεσαν πανικό στο Λονδίνο

Σε σοβαρή κατάσταση δυο από τα πέντε άλογα που προκάλεσαν πανικό στο Λονδίνο

Ανήκουν στο βασιλικό ιππικό 

Παρίσι: Έπεσαν τα φτερά του Moulin Rouge

Παρίσι: Έπεσαν τα φτερά του Moulin Rouge

Αγνωστη η αιτία 

Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία

Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία

Ο τροχονόμος διακομίστηκε προληπτικά στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Σε ηλικία 79 ετών 

Αφρικανική σκόνη: Πώς δημιουργήθηκε το πορτοκαλί απόκοσμο χρώμα στον ουρανό

Αφρικανική σκόνη: Πώς δημιουργήθηκε το πορτοκαλί απόκοσμο χρώμα στον ουρανό

Η μεταφορά της αφρικανικής σκόνης που τράβηξε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας 

O ΠΟΥ ζητά αύξηση φόρων σε ηλεκτρονικά τσιγάρα και αλκοόλ

O ΠΟΥ ζητά αύξηση φόρων σε ηλεκτρονικά τσιγάρα και αλκοόλ

Ζητά άμεσα μέτρα 

Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα για άνδρα που έκλεβε χαλκό

Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα για άνδρα που έκλεβε χαλκό

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από μισή ώρα επικίνδυνων κινήσεων 

Λάρισα: Αντρας άρχισε να βγάζει τα ρούχα του σε κοινή θέα σε κεντρική πλατεία

Λάρισα: Αντρας άρχισε να βγάζει τα ρούχα του σε κοινή θέα σε κεντρική πλατεία

Τι συνέβη 

Βουλή: Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος - Καρέ καρέ το κεφαλοκλείδωμα στον Γραμμένο

Βουλή: Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος - Καρέ καρέ το κεφαλοκλείδωμα στον Γραμμένο

Η Εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του 

Βενεζουέλα: H πιο αποτυχημένη απόδραση - Έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε αστυνομικούς

Βενεζουέλα: H πιο αποτυχημένη απόδραση - Έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε αστυνομικούς

Συνολικά 20 οι κρατούμενοι που προσπάθησαν να αποδράσουν - 30 οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν 

Οι ΗΠΑ έστειλαν μυστικά στην Ουκρανία πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς

Οι ΗΠΑ έστειλαν μυστικά στην Ουκρανία πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς

Η χορήγηση της έκδοσης μεγάλου βεληνεκούς του οπλικού συστήματος βάζει τέλος σε μια μακρά διαφωνία μεταξύ Ουάσινγκτον και Κιέβου 

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή του Βελόπουλου μέσα στη Βουλή

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή του Βελόπουλου μέσα στη Βουλή

Επιτέθηκε στον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο - Το θuμα της επiθεσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής 

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές

Ο τραγουδιστής ανάμεσα στα ονόματα που θα κατέβουν υποψήφια 

Συντάξεις Μαΐου 2024: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

Συντάξεις Μαΐου 2024: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

Νωρίτερα θα πληρωθούν οι συντάξεις Μαΐου - λόγω του Πάσχα - σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η Διοίκηση του ΕΦΚΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του 

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Βρέθηκε νεκρός υπαξιωματικός μέσα στη μονάδα

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Βρέθηκε νεκρός υπαξιωματικός μέσα στη μονάδα

Ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αναφέρει πως διερευνώνται τα αίτια του θανάτου του 

Μείωση εισοδημάτων και αύξηση των ανισοτήτων έφερε η οικονομική κρίση

Μείωση εισοδημάτων και αύξηση των ανισοτήτων έφερε η οικονομική κρίση

Ποιοι πληρώνουν το 80% των άμεσων φόρων 

Ηράκλειο: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια 19χρονο και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο

Ηράκλειο: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια 19χρονο και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο

Eίχαν δώσει ραντεβού όλοι για να λύσουν τις διαφορές τους 

Για ποιες συναλλαγές με POS αλλάζουν οι προμήθειες τραπεζών

Για ποιες συναλλαγές με POS αλλάζουν οι προμήθειες τραπεζών

Οι νέες χρεώσεις και οι κλάδοι 

Κάμερα σε κουδούνι σπιτιού κατέγραψε καρέ-καρέ την αρπαγή γυναίκας

Κάμερα σε κουδούνι σπιτιού κατέγραψε καρέ-καρέ την αρπαγή γυναίκας

Ανατριχιαστικό βίντεο - «Παρακαλώ βοηθήστε με» ούρλιαζε η γυναίκα λίγο πριν απαχθεί 

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν»

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν»

Δείτε το βίντεο 

Σήμα κινδύνου από τους γιατρούς για την αφρικανική σκόνη – Πότε θα καθαρίσει ο ουρανός

Σήμα κινδύνου από τους γιατρούς για την αφρικανική σκόνη – Πότε θα καθαρίσει ο ουρανός

Πότε θα υποχωρήσει το φαινόμενο. 

Ο πολιτικός φορέας Κόσμος ζητά την κήρυξη της Ελλάδας σε κατάσταση κλιματικής έκτακτης ανάγκης

Ο πολιτικός φορέας Κόσμος ζητά την κήρυξη της Ελλάδας σε κατάσταση κλιματικής έκτακτης ανάγκης

Με αφορμή τη δημοσίευση της ετήσιας Έκθεσης για το κλίμα της Ευρώπης το 2023 

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Διανύουν μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή τους 

Η Αφρικάνική σκόνη έστειλε πολύ κόσμο στα Επείγοντα: Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Η Αφρικάνική σκόνη έστειλε πολύ κόσμο στα Επείγοντα: Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Ποιοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, ποια τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης 

Φωτιά στη Ζαχάρω, κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Φωτιά στη Ζαχάρω, κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Δείτε το βίντεο 

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα 

Αφρικανική σκόνη: «Πορτοκαλί» ουρανός και στην Αττική

Αφρικανική σκόνη: «Πορτοκαλί» ουρανός και στην Αττική

Η αφρικανική σκόνη έχει καλύψει τον Αττικό ουρανό 

Οπαδός στην Κολομβία πέταξε μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή την ώρα εκτέλεσης του κόρνερ

Οπαδός στην Κολομβία πέταξε μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή την ώρα εκτέλεσης του κόρνερ

Δείτε το βίντεο 

Θύμωσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ»

Θύμωσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ»

Σχολίασε συναδέλφους του που επιχειρούν να κάνουν μακροπρόθεσμες προγνώσεις 

Απελευθερώθηκε... κατά λάθος ναρκέμπορος που σχεδίαζε να δολοφονήσει τη διάδοχο του ολλανδικού θρόνου

Απελευθερώθηκε... κατά λάθος ναρκέμπορος που σχεδίαζε να δολοφονήσει τη διάδοχο του ολλανδικού θρόνου

Στα πλάνα του και η δολοφονία του Μαρκ Ρούτε 

Βίντεο-σοκ: Φλεγόμενο τρένο περνάει μέσα από πόλη στον Καναδά

Βίντεο-σοκ: Φλεγόμενο τρένο περνάει μέσα από πόλη στον Καναδά

Δεν υπήρξε τραυματισμός 



© Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services