Με περισσότερες από 80 διεθνείς πτήσεις συνεχίζεται σήμερα το άνοιγμα του τουρισμού
Τουρισμός: Πώς αντιμετωπίζονται οι πρώτοι ταξιδιώτες
Τουρισμός: Πώς αντιμετωπίζονται οι πρώτοι ταξιδιώτες - Με περισσότερες από 80 διεθνείς πτήσεις συνεχίζεται σήμερα το άνοιγμα του τουρισμού

Η πρώτη «ανάσα» δόθηκε την Τρίτη για τον ελληνικό τουρισμό με τους πρώτους ξένους τουρίστες να γίνονται δεκτοί στα περιφερειακά αεροδρόμια σε πανηγυρικό κλίμα, με μουσική υποδοχή ακόμη και αναμνηστικά δώρα.

Η επανεκκίνηση ωστόσο του ελληνικού τουρισμού δεν θα είναι εύκολη υπόθεση σε μία σεζόν Covid 19, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται τόσο από τους αριθμούς των πτήσεων όσο και από τις συνεχείς αλλαγές στα προγράμματα των αεροπορικών. Ενδεικτικά, στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας που διαχειρίζεται η Fraport ήταν προγραμματισμένες για χθές 104 πτήσεις, ο τελικός αριθμός ήταν λίγο πάνω από τις 85, ενώ για σήμερα αναμένονται λίγο πάνω από 80 πτήσεις.

Εστω κι αν ο συγκεκριμένος αριθμός αναμένεται ότι θα βαίνει αυξανόμενος τις επόμενες ημέρες, απέχει πολύ από τις πάνω από 100 πτήσεις που είχε πέρυσι την ίδια περίοδο, μόνο του, το μεγαλύτερο περιφερειακό αεροδρόμιο, αυτό της Θεσσαλονίκης.

Στο θέμα των δειγματοληπτικών ελέγχων, που είναι παραπάνω από κρίσιμοι προκειμένου η Ελλάδα να διατηρήσει το υγειονομικό «κεκτημένο» της καλής διαχείρισης της πανδημίας με «ανοιχτό» τον τουρισμό της, κατά τη χθεσινή, πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες έλεγχοι στα 27 αεροδρόμια της χώρας.

«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα ώστε η χώρα μας να είναι έτοιμη και όπως δίδαξε τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπιστεί η πανδημία σε όλον τον πλανήτη, έτσι να διδάξει και πώς μπορεί να ανοίξει με ασφάλεια κάποια χώρα τα σύνορά της», ανέφερε χαρακτηριστικά από τη Ρόδο χθές ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα, ξεκινώντας από την πρώτη πτήση της TUI στην Κώ, συνεχίζει την αυτοψία στα περιφερειακά αεροδρόμια για το ξεκίνημα του ελληνικού τουρισμού και συνεχίζει σήμερα και αύριο στην Κρήτη.

Χθές πάντως υπήρξαν και αρκετοί ταξιδιώτες οι οποίοι δεν είχαν το πολυσυζητημένο QR Code, όπως προβλέπεται με βάση τη σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Το τελευταίο δίνεται στους επιβάτες από την στιγμή που συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την υποχρεωτική «Φόρμα Εντοπισμού Επιβάτη- PLF» 48 ώρες πριν την αναχώρηση τους (παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με το σημείο- αεροδρόμιο αναχώρησης, τη διεύθυνση διαμονής, το χρόνο παραμονής τους στην Ελλάδα καθώς και τα λοιπά στοιχεία όπως αυτά καθορίζονται με το παραπάνω έντυπο) και βάσει ενός «έξυπνου» αλγορίθμου καθορίζεται αν αυτοί θα υποβληθούν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους για κορωνοϊό ή όχι.

Για τους επισκέπτες χθές που δεν είχαν συμπληρώσει το PLF κι επιπλέον μπορεί να μην είχαν ηλεκτρονική πρόσβαση ώστε να το υποβάλλουν ηλεκτρονικά, η συμπλήρωση έγινε επί τόπου χειρόγραφα στις πύλες εισόδου, ωστόσο στις περιπτώσεις αυτές οι ταξιδιώτες υποχρεούνται να περάσουν οπωσδήποτε από τη διαδικασία των τεστ.

Για την πρώτη περίοδο «προσαρμογής» στις νέες συνθήκες θα υπάρξει και μία μεγαλύτερη ανοχή ως προς το όριο του 48ώρου, ώστε όλοι οι επισκέπτες από το εξωτερικό να υποβάλλουν τη φόρμα, κάτι στο οποίο, όπως επισημαίνεται, χρειάζεται και η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων στην «αλυσίδα» συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών που θα πρέπει να ενημερώνουν τους πελάτες τους πρίν την αναχώρηση.

Πέραν του πανηγυρικού κλίματος, το «άνοιγμα» του ελληνικού τουρισμού έχει από χθές και τις «αναταράξεις» από τις μαζικές ακυρώσεις σε αεροπορικές και τα ταξιδιωτικά γραφεία σε μία από τις βασικές αγορές του ελληνικού τουρισμού, τη βρετανική, λόγω της παράτασης των απαγορεύσεων για το Ηνωμένο Βασίλειο έως τα μέσα Ιουλίου. Επιπλέον, η υποχρέωση για την υποβολή του PLF και οι αρχικοί όροι περί «’καραντίνας»’ στις περιπτώσεις των δειγματοληπτικών τέστ μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα των ελέγχων, στάθηκε αφορμή για αρκετά παράπονα από το εξωτερικό «περί αιφνιδιαστικής αυστηροποίησης της πολιτικής της Ελλάδας στο πεδίο του κορωνοϊού» που δυσχεραίνουν τα ταξίδια.

Αποκορύφωμα τα δημοσιεύματα στη Γερμανία (την πρώτη αγορά εισερχόμενου τουρισμού για την Ελλάδα) περί απειλών του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού της TUI για απόσυρση των ταξιδιωτικών πακέτων του για Ελλάδα στις αγορές όπου δραστηριοποιείται. Πηγές από την TUI ανέφεραν στο protothema.gr ότι δεν τίθεται θέμα «απόσυρσης» πακέτων για την ελληνική αγορά. «Οι συνθήκες είναι ρευστές, βιώνουμε μία δυναμική κατάσταση και συνομιλούμε συνεχώς με τις κυβερνήσεις, σεβόμενοι τα μέτρα που λαμβάνουν στο πλαίσιο της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας. Η Ελλάδα είναι από τις σημαντικότερες αγορές για την TUI κι έχει κάνει μέχρι σήμερα σωστή διαχείριση της πανδημίας», ανέφεραν σχετικά.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη η TUI υπέγραψε με το υπουργείο Τουρισμού στρατηγική συμφωνία θέτοντας στόχο ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Ευρώπης να φέρει φέτος στην Ελλάδα περί το 1,5 εκατ. τουρίστες συνολικά από τις αγορές όπου δραστηριοποιείται (Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Ελβετία κ.τ.λ) με προσπάθεια και για την επιμήκυνση της σεζόν.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1022656/tourismos-proti-anasa-tin-tetarti-pos-adimetopizodai-oi-protes-anataraxeis/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σουβλάκια από ... «χρυσάφι»! Δείτε πόσο ανέβηκε η τιμή του τυλιχτού μέσα σε έναν χρόνο

Σουβλάκια από ... «χρυσάφι»! Δείτε πόσο ανέβηκε η τιμή του τυλιχτού μέσα σε έναν χρόνο

Αυξήθηκε η τιμή του σουβλακιού. Πώς διαμορφώνονται οι τιμές του δημοφιλούς φαγητού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη. 

Θανατηφόρα πτώση από μπαλκόνι στο Κιάτο: Νεκρός 40χρονος άνδρας

Θανατηφόρα πτώση από μπαλκόνι στο Κιάτο: Νεκρός 40χρονος άνδρας

Ο άνδρας φέρεται να ακούμπησε στο σημείο ένωσης των καγκέλων και έχασε την ισορροπία του, πέφτοντας στο κενό. 

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στη Διώρυγα της Κορίνθου

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στη Διώρυγα της Κορίνθου

Ιδιώτης ειδοποίησε τις Αρχές το πρωί της Πέμπτης, ενώ το Λιμενικό Σώμα και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο. 

Ακίνητα: Ποιες φοροελαφρύνσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση ενόψει ΔΕΘ

Ακίνητα: Ποιες φοροελαφρύνσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση ενόψει ΔΕΘ

Νέα κλίμακα φορολόγησης ενοικίων, κίνητρα για κλειστά ακίνητα και ανακαινίσεις περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων που επεξεργάζεται η κυβέρνηση. 

Πληρωμή συντάξεων Σεπτεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής ανά Ταμείο

Πληρωμή συντάξεων Σεπτεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής ανά Ταμείο

Ο e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε το πρόγραμμα πληρωμών, με τις καταβολές να ξεκινούν πριν το τέλος του μήνα και να ολοκληρώνονται σε δύο δόσεις ανάλογα με το ταμείο προέλευσης. 

Κακουργηματική δίωξη στον 59χρονο για έξι φωτιές στη Σίνδο: «Τις έβαζα για να ξεδίνω από τη δουλειά»

Κακουργηματική δίωξη στον 59χρονο για έξι φωτιές στη Σίνδο: «Τις έβαζα για να ξεδίνω από τη δουλειά»

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μία από τις εμπρηστικές ενέργειες – Την Παρασκευή η απολογία του 

Τα αλλάζει ο Τραμπ: Κυρώσεις αντί για νέα πλήγματα στο Ιράν

Τα αλλάζει ο Τραμπ: Κυρώσεις αντί για νέα πλήγματα στο Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος στοχεύει στους Φρουρούς της Επανάστασης και στα Στενά του Ορμούζ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής δράσης. 

Τραγωδία στην Κίμωλο: 17χρονος πέθανε ενώ έκανε μπάνιο - Τι καταγγέλλει η μητέρα του

Τραγωδία στην Κίμωλο: 17χρονος πέθανε ενώ έκανε μπάνιο - Τι καταγγέλλει η μητέρα του

Στο μικροσκόπιο των αρχών η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού όπου έχασε τη ζωή του ο έφηβος, με τη μητέρα του να μιλά για απουσία ρελέ ασφαλείας. 

Ολική έκλειψη Ηλίου: Η μέρα έγινε νύχτα από τη Γροιλανδία ως την Ισπανία – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Ολική έκλειψη Ηλίου: Η μέρα έγινε νύχτα από τη Γροιλανδία ως την Ισπανία – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Η ολική έκλειψη Ηλίου της 12ης Αυγούστου 2026 διέσχισε τη Γροιλανδία, την Ισλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία, με τη μεγαλύτερη διάρκεια ολικότητας να αγγίζει τα δύο λεπτά και δεκαοκτώ δευτερόλεπτα. 

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο» με ανέμους έως 9 μποφόρ

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο» με ανέμους έως 9 μποφόρ

Έξι περιοχές της χώρας τίθενται σήμερα σε καθεστώς ακραίου κινδύνου, με τους βοριάδες να αναμένεται να φτάσουν έως και τα 9 μποφόρ το επόμενο 48ωρο. 

Πάρος: Το βίντεο κατέγραψε τον πνιγμό του 4χρονου - Τι προβλέπει ο νόμος για τον ναυαγοσώστη

Πάρος: Το βίντεο κατέγραψε τον πνιγμό του 4χρονου - Τι προβλέπει ο νόμος για τον ναυαγοσώστη

Η νομολογία του Αρείου Πάγου δείχνει ότι η ευθύνη ναυαγοσωστών και υπευθύνων πισίνας εξετάζεται ανεξάρτητα από την επίβλεψη των γονέων, σύμφωνα με προηγούμενη δικαστική απόφαση για ανάλογο περιστατικό. 

Αποκαλύφθηκε εντυπωσιακό ρωμαϊκό συγκρότημα με στοές στη Βασιλίσσης Όλγας - Δείτε εικόνες

Αποκαλύφθηκε εντυπωσιακό ρωμαϊκό συγκρότημα με στοές στη Βασιλίσσης Όλγας - Δείτε εικόνες

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στην αποκατάσταση και ανάδειξη του σημαντικού μνημειακού συνόλου που αποκαλύφθηκε κατά την ανάπλαση της οδού 

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σοφικό Κορινθίας: 48χρονος έχασε τη ζωή του, παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σοφικό Κορινθίας: 48χρονος έχασε τη ζωή του, παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Όπως ανέφερε η Αστυνομία, το φορτηγό που οδηγούσε ο άτυχος 48χρονος ήταν σταματημένο σε προσωρινή στάση τη στιγμή του δυστυχήματος 

Κούκλα του σeξ «ξεγέλασε» την αστυνομία της Αυστραλίας που τη πέρασε για πτώμα

Κούκλα του σeξ «ξεγέλασε» την αστυνομία της Αυστραλίας που τη πέρασε για πτώμα

Η κούκλα, εξαιρετικά ρεαλιστική, είχε μαλλιά, σκουλαρίκι στη μύτη και σημάδια σαν μώλωπες - «Το πρωτόκολλο τηρήθηκε σωστά», σχολιάζουν ειδικοί 

Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε η ηθοποιός Κική Δαλάκου

Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε η ηθοποιός Κική Δαλάκου

Η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες του παλιού ελληνικού σινεμά, από το 1963 έως το 1978 

Πανικός στα τουρκικά ΜΜΕ: «Έρχεται νέα κρίση Ιμίων; – Οι Έλληνες έστησαν στρατό 2 χιλιόμετρα από την Αττάλεια»

Πανικός στα τουρκικά ΜΜΕ: «Έρχεται νέα κρίση Ιμίων; – Οι Έλληνες έστησαν στρατό 2 χιλιόμετρα από την Αττάλεια»

Τουρκικά μέσα αντιδρούν στην ελληνική παρουσία στη νησίδα Ρω, κοντά στο Καστελλόριζο 

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Νέα καταγγελία για το επεισόδιο στο λιμάνι της Τήνου – «Επί 45 λεπτά δεχόμουν επίθεση»

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Νέα καταγγελία για το επεισόδιο στο λιμάνι της Τήνου – «Επί 45 λεπτά δεχόμουν επίθεση»

Η ευρωβουλευτής της Φωνής Λογικής περιέγραψε ένταση στο λιμάνι της Τήνου και κατήγγειλε τη σιωπή κομμάτων και οργανώσεων απέναντι στο περιστατικό. 

Τουρκία: Διπλός φόνος σε βάρος συζύγου και κουνιάδου - Τι ισχυρίστηκε ο δράστης για να δικαιολογήσει την πράξη του

Τουρκία: Διπλός φόνος σε βάρος συζύγου και κουνιάδου - Τι ισχυρίστηκε ο δράστης για να δικαιολογήσει την πράξη του

Ο 36χρονος Ισμαήλ Ματούρ συνελήφθη έχοντας πάνω του το όπλο του εγκλήματος, ενώ οι Αρχές διερευνούν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία στην Προύσα. 

Καιρός: Πού θα «χτυπήσουν» καταιγίδες και βοριάδες έως 9 μποφόρ πριν τον Δεκαπενταύγουστο

Καιρός: Πού θα «χτυπήσουν» καταιγίδες και βοριάδες έως 9 μποφόρ πριν τον Δεκαπενταύγουστο

Η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη, προειδοποιεί για ενίσχυση μελτεμιού, πτώση θερμοκρασίας και τοπικές καταιγίδες τις επόμενες ημέρες. 

Νεκρός αστυνομικός στον Αγιο Δημήτριο: Κλειδί και μπουκάλι αλκοόλ βρέθηκαν μέσα στο κλειδωμένο όχημα

Νεκρός αστυνομικός στον Αγιο Δημήτριο: Κλειδί και μπουκάλι αλκοόλ βρέθηκαν μέσα στο κλειδωμένο όχημα

Ο θάνατος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. παραμένει υπό διερεύνηση - η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν σαφείς απαντήσεις για τα αίτια 

Τα «Φιδάκια της Παναγίας» εμφανίστηκαν και φέτος στην Κεφαλονιά - το σπάνιο έθιμο του Δεκαπενταύγουστου

Τα «Φιδάκια της Παναγίας» εμφανίστηκαν και φέτος στην Κεφαλονιά - το σπάνιο έθιμο του Δεκαπενταύγουστου

Για τους Κεφαλλονίτες, η απουσία των φιδιών κάθε χρόνο θεωρείται κακός οιωνός και προμήνυμα μεγάλης καταστροφής, όπως ο σεισμός του 1953 - Το Φιδάκι της Παναγίας, γνωστό και ως Αγιόφιδο, απαντάται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα 

Πυρκαγιά στη Ζάκυνθο στην περιοχή Ελιές: Εκκένωση με μήνυμα 112, καίει σε δασική έκταση

Πυρκαγιά στη Ζάκυνθο στην περιοχή Ελιές: Εκκένωση με μήνυμα 112, καίει σε δασική έκταση

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή απομακρυνθείτε προς Βολίμες», αναφέρει το μήνυμα εκκένωσης της Πολιτικής Προστασίας 

Σειρά γέννησης και παθήσεις: Ποιες ασθένειες συνδέονται με το αν γεννηθήκατε πρώτοι ή δεύτεροι

Σειρά γέννησης και παθήσεις: Ποιες ασθένειες συνδέονται με το αν γεννηθήκατε πρώτοι ή δεύτεροι

Πρωτότοκα και δευτερότοκα παιδιά εμφανίζουν διαφορετικό προφίλ κινδύνου για συγκεκριμένες ασθένειες - Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη 

Προετοιμάσου να εργάζεσαι για 60 χρόνια - Τι αλλάζει σύντομα στην αγορά εργασίας

Προετοιμάσου να εργάζεσαι για 60 χρόνια - Τι αλλάζει σύντομα στην αγορά εργασίας

Το αυξανόμενο προσδόκιμο ζωής έως τα 100 έτη μεταμορφώνει εργασία και κοινωνία, επιβάλλοντας μακρύτερη επαγγελματική πορεία, οικονομικό σχεδιασμό και νέες στάσεις απέναντι στη γήρανση και τους ηλικιωμένους 

Σεισμός στην Κολομβία: Η συγκλονιστική στιγμή που διασώστες απεγκλωβίζουν μητέρα και βρέφος

Σεισμός στην Κολομβία: Η συγκλονιστική στιγμή που διασώστες απεγκλωβίζουν μητέρα και βρέφος

Η Κολομβία μετράει τις πληγές της μετά τη σεισμική δόνηση 7,4 Ρίχτερ που συγκλόνισε το δυτικό τμήμα της χώρας. Μέσα στην καταστροφή, οι διασώσεις επιζώντων δίνουν ελπίδα στις ομάδες που αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο 

Θερινές εκπτώσεις 2026: Έως πότε ισχύουν και τι να προσέξετε στις αγορές σας

Θερινές εκπτώσεις 2026: Έως πότε ισχύουν και τι να προσέξετε στις αγορές σας

Η εκπτωτική περίοδος διαρκεί έως τις 31 Αυγούστου - οι υποχρεώσεις των καταστημάτων και η διαφορά εκπτώσεων από προσφορές που κάθε καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει. 

Ακίνητα στην Αθήνα: Οι 3 περιοχές που αναβαίνουν - Πού φτάνουν τα 4.000 €/τ.μ.

Ακίνητα στην Αθήνα: Οι 3 περιοχές που αναβαίνουν - Πού φτάνουν τα 4.000 €/τ.μ.

Το Athens Market Report 2026 της Engel & Volkers αποτυπώνει τις τάσεις σε τρεις γειτονιές κοντά στο κέντρο, με διαφορετικό προφίλ αγοραστών και αυξημένες ετήσιες τιμές. 

Πώς ο Τραμπ έφυγε κρυφά από την Τουρκία με αεροσκάφος-δόλωμα εξαιτίας απειλών του Ιράν

Πώς ο Τραμπ έφυγε κρυφά από την Τουρκία με αεροσκάφος-δόλωμα εξαιτίας απειλών του Ιράν

Δεν πήρε το Boeing 747 με το οποίο είχε πάει στην Τουρκία 

Forbes 2026: Τέσσερις ελληνικές πόλεις στους καλύτερους προορισμούς συνταξιοδότησης στον κόσμο

Forbes 2026: Τέσσερις ελληνικές πόλεις στους καλύτερους προορισμούς συνταξιοδότησης στον κόσμο

Αθήνα, Κέρκυρα, Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν στη λίστα με τους 96 προορισμούς σε 24 χώρες που αξιολογεί το αμερικανικό περιοδικό για τους συνταξιούχους του εξωτερικού 

Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας: Η μία περίπτωση που η κλήση Δημοτικής Αστυνομίας ακυρώνεται νόμιμα

Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας: Η μία περίπτωση που η κλήση Δημοτικής Αστυνομίας ακυρώνεται νόμιμα

Το άρθρο 38 του νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προβλέπει ρητά πότε δεν επιτρέπεται η βεβαίωση δεύτερης κλήσης - και πώς ο οδηγός μπορεί να την προσβάλει επιτυχώς. 

Νέα τρομακτικά βίντεο από τον σεισμό 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία, πάνω από 110 νεκροί, έρευνες για εγκλωβισμένους

Νέα τρομακτικά βίντεο από τον σεισμό 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία, πάνω από 110 νεκροί, έρευνες για εγκλωβισμένους

Η δόνηση είχε επίκεντρο την επαρχία Τσόκο και έγινε αισθητή στην πρωτεύουσα Μπογκοτά μέχρι και τα σύνορα με τη Βενεζουέλα - Φόβοι για μετασεισμούς - Εκκενώνονται νοσοκομεία - Έκτακτος συντονισμός από τον πρόεδρο της χώρας 

Σκιάθος: Σοβαρά τραυματίστηκε Ιταλίδα τουρίστρια από ρεύμα αεροπλάνου - Αεροδιακομιδή στον Βόλο

Σκιάθος: Σοβαρά τραυματίστηκε Ιταλίδα τουρίστρια από ρεύμα αεροπλάνου - Αεροδιακομιδή στον Βόλο

Η 52χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αφού παρασύρθηκε από τις τουρμπίνες αεροσκάφους κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». 

Τρομακτικές στιγμές στη Ρωσία - Aσανσέρ με 9 επιβάτες «έπεσε» ορόφους και 4 βγήκαν με σπασμένα πόδια!

Τρομακτικές στιγμές στη Ρωσία - Aσανσέρ με 9 επιβάτες «έπεσε» ορόφους και 4 βγήκαν με σπασμένα πόδια!

Εννέα άνδρες επέβαιναν στον θάλαμο – Τέσσερις υπέστησαν κατάγματα στα κάτω άκρα 

Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής πανηγύρισε γκολ πέφτοντας στο κενό και τελικά ... ακυρώθηκε

Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής πανηγύρισε γκολ πέφτοντας στο κενό και τελικά ... ακυρώθηκε

Ο 29χρονος αμυντικός Τζέισι Μαρανάο αναγκάστηκε να αποχωρήσει λίγο αργότερα λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο από την πτώση 

Πόρτο Χέλι: Νεκρή βρέθηκε 64χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου

Πόρτο Χέλι: Νεκρή βρέθηκε 64χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοχειρία, αν και δεν έχει εντοπιστεί κανένα σημείωμα 

Βόλος: Ανάδοχη οικογένεια βρήκε τοξικοεξαρτημένο βρέφος που έζησε 8 μήνες σε νοσοκομείο

Βόλος: Ανάδοχη οικογένεια βρήκε τοξικοεξαρτημένο βρέφος που έζησε 8 μήνες σε νοσοκομείο

Εδώ και λίγες ημέρες το κοριτσάκι βρίσκεται πλέον στο νέο του σπίτι 

Πάτρα: Παιδί 2,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι – Δέντρο σταμάτησε την πτώση του

Πάτρα: Παιδί 2,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι – Δέντρο σταμάτησε την πτώση του

Οι αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν άμεσα και το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας. 

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη με βίντεο ντοκουμέντο – Συνελήφθη 37χρονος με κλεμμένο Ι.Χ. αφού έσπασαν το τζάμι του

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη με βίντεο ντοκουμέντο – Συνελήφθη 37χρονος με κλεμμένο Ι.Χ. αφού έσπασαν το τζάμι του

37χρονος οδηγός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού 

«Αν ήταν κάποιος πάνω από την πισίνα, δεν θα ‘χα θρηνήσει το παιδί μου» – Η σπαρακτική περιγραφή του πατέρα του 4χρονου που πνίγηκε στην Πάρο

«Αν ήταν κάποιος πάνω από την πισίνα, δεν θα ‘χα θρηνήσει το παιδί μου» – Η σπαρακτική περιγραφή του πατέρα του 4χρονου που πνίγηκε στην Πάρο

«Φωνάζαμε, κλαίγαμε, ουρλιάζαμε» 

Ελένη Ράντου για Νίκο Καλογερόπουλο: «Ξεκληρίζεται ένα είδος ανθρώπων με ανιδιοτέλεια και ψυχή»

Ελένη Ράντου για Νίκο Καλογερόπουλο: «Ξεκληρίζεται ένα είδος ανθρώπων με ανιδιοτέλεια και ψυχή»

Η ηθοποιός αποχαιρέτησε τον συνάδελφό της που έφυγε από τη ζωή στα 74 χρόνια του, μοιραζόμενη ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services