Δείτε ποια προϊόντα αποσύρονται
Τέλος στα πλαστικά μιας χρήσης στην Ελλάδα
Τέλος στα πλαστικά μιας χρήσης στην Ελλάδα - Δείτε ποια προϊόντα αποσύρονται

«Το στόχο να γίνει η Ελλάδα από τις πρώτες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση που θα αποσύρει τα Πλαστικά Μιας Χρήσης, εναρμονιζόμενη με την κοινοτική Οδηγία», έθεσε την Τρίτη ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, κατά την παρουσίαση του νομοσχεδίου για την ενσωμάτωση της Οδηγίας 2019/904/ΕΕ για τη μείωση των επιπτώσεων των πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον.

Ο κ. Χατζηδάκης, παρουσίασε αναλυτικά τα εθνικά μέτρα που θα ληφθούν, ώστε η αγορά και οι πολίτες να έχουν ένα ικανό διάστημα προσαρμογής.

Όπως εξήγησε, η οδηγία αυτή φέρνει νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας και για τον λόγο αυτό η αγορά και οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν έγκαιρα, ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν ομαλά στα νέα δεδομένα.

Με το νομοσχέδιο για τα πλαστικά μιας χρήσης, εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι 2 δισεκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια αναψυκτικών και νερών διατίθενται στην Ελλάδα κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα περισσότερα από 300 εκατομμύρια πλαστικά ποτήρια για το σερβίρισμα του καφέ κάθε χρόνο! Αυτό, όπως ανάφερε έχει σαν αποτέλεσμα, το 50% των απορριμμάτων στη θάλασσα να είναι Πλαστικά Μίας Χρήσης.

Με το νομοσχέδιο το ΥΠΕΝ στοχεύει να θέσει σε επαγρύπνηση τις επιχειρήσεις ώστε να διαθέσουν το stock τους στην αγορά και οι πολίτες να προσαρμοστούν σε νέα καταναλωτικά μοντέλα.

Ποια προϊόντα αποσύρονται από την αγορά τον Ιούλιο του 2021

Από τον Ιούλιο του 2021 θα απαγορευτούν από την αγορά 10 προϊόντα: Μαχαιροπίρουνα, πιάτα, καλαμάκια, περιέκτες και κυπελάκια ποτών από φελιζόλ, περιέκτες τροφίμων από φελιζόλ, αναδευτήρες ποτών, μπατονέτες, στηρίγματα για μπαλόνια, καθώς και πάσης φύσεως προϊόντα που διασπώνται σε μικροπλαστικά (οξοδιασπώμενα πλαστικά).

Για όσα προϊόντα απαγορεύονται θα υπάρχουν και διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, με σεβασμό στο περιβάλλον, ενώ η απαγόρευση θα ξεκινήσει 6 μήνες νωρίτερα για τον δημόσιο τομέα.

Το θεσμικό πλαίσιο θα προβλέπει μείωση της κατανάλωσης σε πλαστικά ποτήρια και πλαστικούς περιέκτες τροφίμων κατά 30% μέχρι το 2024 και κατά 60% μέχρι το 2026.

Επιπλέον, προβλέπεται επανασχεδιασμός των προϊόντων, που αφορά τις πλαστικές φιάλες και τους περιέκτες ποτών. Ειδικότερα, τίθεται υποχρεωτικός στόχος χωριστής συλλογής των πλαστικών μπουκαλιών 77% το 2025 και 90% το 20230.

Ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την εφαρμογή ενός συστήματος επιστροφής εγγύησης στον πολίτη.

Παράλληλα, υπάρχουν νέες προδιαγραφές για τα προϊόντα αυτά.

Όλα τα καπάκια θα πρέπει να είναι προσαρτημένα στα μπουκάλια τους μέχρι το 2024, ενώ τα πλαστικά μπουκάλια θα πρέπει να κατασκευάζονται από 25% ανακυκλωμένο περιεχόμενο το 2025 και από 30% αντίστοιχα το 20230. Για να διασφαλιστεί ότι όλοι συμμορφώνονται με τις νέες απαιτήσεις για το ανακυκλωμένο περιεχόμενο εισάγεται το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 15343.

Ταυτόχρονα όμως δίνεται κίνητρο στους παραγωγούς των προϊόντων αυτών ώστε για παράδειγμα, όσο περισσότερο ανακυκλωμένο περιεχόμενο θα έχουν τα μπουκάλια τόσο θα μειώνονται οι υποχρεωτικές εισφορές των παραγωγών πλαστικών μπουκαλιών (eco-modulation)

Εισάγονται νέες απαιτήσεις σήμανσης από τον Ιούλιο του 2021, αναφορικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις συγκεκριμένων προϊόντων. Τα προϊόντα αυτά είναι τα πλαστικά ποτήρια, τα υγρά μαντηλάκια, τα είδη προσωπικής υγιεινής και τα καπνικά προϊόντα.

Επόμενο μέτρο είναι η υποχρέωση των παραγωγών ορισμένων πλαστικών προϊόντων μίας χρήσης, για την κάλυψη του κόστους της περιβαλλοντικής διαχείρισης των προϊόντων τους.

Ειδικότερα θεσπίζονται έως τον Ιανουάριο του 2023 συστήματα διευρυμένης ευθύνης του παραγωγού για δύο νέες ομάδες προϊόντων όπως τα καπνικά προϊόντα και τα αλιευτικά εργαλεία, καθώς και άλλες 8 κατηγορίες προϊόντων (κυπελάκια ποτών, περιέκτες τροφίμων, περιέκτες ποτών, πακέτα και περιτυλίγματα, λεπτές σακούλες μεταφοράς, υγρά μαντηλάκια και μπαλόνια) τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τη διαχείριση των αποβλήτων των προϊόντων αυτών και για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων και ακτών από τα απόβλητα των προϊόντων αυτών.

Λήψη εθνικών μέτρων

Προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση σε πλαστικά ποτήρια και τους περιέκτες τροφίμων, θεσπίζεται περιβαλλοντική εισφορά στα προϊόντα αυτά από 01.01.2022. Τα χρήματα που θα συλλέγονται θα πηγαίνουν στο Πράσινο Ταμείο και θα επιστρέφουν στους Δήμους και τις Περιφέρειες για δράσεις καταπολέμησης της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Θεσπίζονται επίσης μέτρα για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης όπως την υποχρέωση διάθεσης επαναχρησιμοποιήσιμων εναλλακτικών προϊόντων από 1 Ιανουαρίου του 2022.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η μείωση της κατανάλωσης των πλαστικών φιαλών νερού, θεσπίζεται η υποχρέωση δωρεάν παροχής νερού σε δημόσιες βρύσες μέσω των Ο.Τ.Α., σε δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και παιδικές χαρές, από τον Ιούλιο του 2021.

Παράλληλα για να επιτευχθούν τα υψηλά ποσοστά συλλογής στα πλαστικά μπουκάλια, εφαρμόζονται διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και θεσπίζεται πανελλαδικό σύστημα επιστροφής εγγύησης στον πολίτη. Από 05.01.2023 οι πολίτες που θα επιστρέφουν στα σημεία πώλησης τα πλαστικά μπουκάλια, για τα οποία θα επιβαρύνονται με λίγα λεπτά, θα παίρνουν πίσω τα επιπλέον χρήματα, ως ανταμοιβή για τη συμμετοχή τους στην ανακύκλωση. Για την αποτελεσματική εφαρμογή του μέτρου αυτού και τον καθορισμό της εγγύησης θα πραγματοποιηθεί μελέτη εφαρμογής έως τον Ιούλιο του 2021.

Διευρύνεται επίσης η περιβαλλοντική σήμανση σε όλα τα Πλαστικά μίας Χρήσης που εμπίπτουν στην Οδηγία από 03.01.2022, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες ποια προϊόντα προορίζονται για επαναχρησιμοποίηση, για ανακύκλωση και για κομποστοποίηση.

Κυρώσεις για τους παραβάτες

Το νομοσχέδιο προβλέπει κυρώσεις για τη διάθεση προϊόντων που υπόκεινται σε απαγόρευση:

-Στον παραγωγό –1% επί του κύκλου εργασιών του, το προηγούμενο έτος

-Στην επιχείρηση εστίασης: 5 ευρώ ανά τεμάχιο προϊόντος που διέθεσε στην αγορά (ελάχιστο πρόστιμο 500€).

Για τη μη απόδοση της Εισφοράς από τα πλαστικά ποτήρια και τους περιέκτες τροφίμων:

-Στην επιχείρηση εστίασης – 200 έως 5.000 ευρώ ανά παράβαση και σε περίπτωση υποτροπής διπλασιασμός (όπως και στην πλαστική σακούλα).

Για τη διάθεση προϊόντων που δεν πληρούν τις προδιαγραφές σχεδιασμού για ανακυκλωμένο περιεχόμενο:

-Στον παραγωγό –1% επί του κύκλου εργασιών του, το προηγούμενο έτος

Από την πλευρά του ο Γ.Γ. του ΥΠΕΝ, κ. Αραβώσης, αναφέρθηκε στην μεγάλη προετοιμασία του νομοσχεδίου αλλά και στην διαβούλευση με τους φορείς καθώς και στη σύνταξη Ειδικού Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή των προτεινόμενων διατάξεων. Επίσης ανέφερε ότι καταρτίζεται πρόταση για χρηματοδοτική ενίσχυση των επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, με σκοπό την ομαλή μετάβασή τους στις νέες απαιτήσεις κυκλικής οικονομίας.

«Για την ενημέρωση της αγοράς, σχεδιάζουμε θεματικούς οδηγούς για την παροχή κατευθύνσεων σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης και μαζικής εστίασης, καθώς και σε τουριστικές επιχειρήσεις, σχετικά με τα ασφαλή εναλλακτικά προϊόντα, τις ορθές πρακτικές και την αποφυγή της παραπλάνησης».

Η κ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, σημείωσε την αξία της κοινής πρωτοβουλίας του Υπουργείου με το Ίδρυμα για μια «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης».

«Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε περισσότερους συμπολίτες μας να ενδιαφερθούν για το περιβάλλον» σημείωσε η κ. Κοσμοπούλου.

«Ναι, ένα καλαμάκι λιγότερο, μια πλαστική σακούλα λιγότερο, ένα πλαστικό ποτήρι του φραπέ λιγότερο, μια γόπα λιγότερη δεν θα σώσουν τον κόσμο. Μπορούν όμως να αθροιστούν, υποστηρίζοντας ένα υγιές κίνημα που επιμερίζει την ευθύνη στη χώρα και στους πολίτες της και που μπορεί να λειτουργήσει θετικά και πολλαπλασιαστικά».

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1022097/telos-sta-plastika-eidi-mia-hrisis-deite-poia-proioda-aposurodai/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
314 γερμανικές βόμβες του Β` Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκαν στο Ελληνικό

314 γερμανικές βόμβες του Β` Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκαν στο Ελληνικό

Βρέθηκαν στη διάρκεια εργασιών 

«Εγώ τις σκότωσα…»: Λίγο πριν πεθάνει ομολόγησε τον φόνο που έκανε πριν 24 χρόνια

«Εγώ τις σκότωσα…»: Λίγο πριν πεθάνει ομολόγησε τον φόνο που έκανε πριν 24 χρόνια

Αφησε άφωνους τους συγγενείς του 

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 

Απήγαγε την κόρη της για αμοιβή 58.000 ευρώ – Την έδεσε με λουρί, έκανε φυλακή και έβγαινε με παιδόφιλους

Απήγαγε την κόρη της για αμοιβή 58.000 ευρώ – Την έδεσε με λουρί, έκανε φυλακή και έβγαινε με παιδόφιλους

Έβγαινε στα κανάλια και έκλαιγε 

«Σου ζητώ συγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα»: Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος με το αντίο στον πατέρα του

«Σου ζητώ συγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα»: Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος με το αντίο στον πατέρα του

Η ανάρτηση του βουλευτή 

Ήπιε μια γουλιά και κατέρρευσε: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική

Ήπιε μια γουλιά και κατέρρευσε: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική

Παλεύει για τη ζωή της 

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του - Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του - Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Η πρώτη δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στη Βουλή 

ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν»

ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν»

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου 

Πλακιάς κατά Φλέσσα για τα Τέμπη: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο»

Πλακιάς κατά Φλέσσα για τα Τέμπη: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο»

Η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά, γράφει ο πατέρας που έχασε τα παιδιά του στα Τέμπη 

Σε σοβαρή κατάσταση δυο από τα πέντε άλογα που προκάλεσαν πανικό στο Λονδίνο

Σε σοβαρή κατάσταση δυο από τα πέντε άλογα που προκάλεσαν πανικό στο Λονδίνο

Ανήκουν στο βασιλικό ιππικό 

Παρίσι: Έπεσαν τα φτερά του Moulin Rouge

Παρίσι: Έπεσαν τα φτερά του Moulin Rouge

Αγνωστη η αιτία 

Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία

Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία

Ο τροχονόμος διακομίστηκε προληπτικά στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Σε ηλικία 79 ετών 

Αφρικανική σκόνη: Πώς δημιουργήθηκε το πορτοκαλί απόκοσμο χρώμα στον ουρανό

Αφρικανική σκόνη: Πώς δημιουργήθηκε το πορτοκαλί απόκοσμο χρώμα στον ουρανό

Η μεταφορά της αφρικανικής σκόνης που τράβηξε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας 

O ΠΟΥ ζητά αύξηση φόρων σε ηλεκτρονικά τσιγάρα και αλκοόλ

O ΠΟΥ ζητά αύξηση φόρων σε ηλεκτρονικά τσιγάρα και αλκοόλ

Ζητά άμεσα μέτρα 

Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα για άνδρα που έκλεβε χαλκό

Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα για άνδρα που έκλεβε χαλκό

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από μισή ώρα επικίνδυνων κινήσεων 

Λάρισα: Αντρας άρχισε να βγάζει τα ρούχα του σε κοινή θέα σε κεντρική πλατεία

Λάρισα: Αντρας άρχισε να βγάζει τα ρούχα του σε κοινή θέα σε κεντρική πλατεία

Τι συνέβη 

Βουλή: Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος - Καρέ καρέ το κεφαλοκλείδωμα στον Γραμμένο

Βουλή: Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος - Καρέ καρέ το κεφαλοκλείδωμα στον Γραμμένο

Η Εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του 

Βενεζουέλα: H πιο αποτυχημένη απόδραση - Έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε αστυνομικούς

Βενεζουέλα: H πιο αποτυχημένη απόδραση - Έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε αστυνομικούς

Συνολικά 20 οι κρατούμενοι που προσπάθησαν να αποδράσουν - 30 οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν 

Οι ΗΠΑ έστειλαν μυστικά στην Ουκρανία πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς

Οι ΗΠΑ έστειλαν μυστικά στην Ουκρανία πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς

Η χορήγηση της έκδοσης μεγάλου βεληνεκούς του οπλικού συστήματος βάζει τέλος σε μια μακρά διαφωνία μεταξύ Ουάσινγκτον και Κιέβου 

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή του Βελόπουλου μέσα στη Βουλή

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή του Βελόπουλου μέσα στη Βουλή

Επιτέθηκε στον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο - Το θuμα της επiθεσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής 

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές

Ο τραγουδιστής ανάμεσα στα ονόματα που θα κατέβουν υποψήφια 

Συντάξεις Μαΐου 2024: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

Συντάξεις Μαΐου 2024: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

Νωρίτερα θα πληρωθούν οι συντάξεις Μαΐου - λόγω του Πάσχα - σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η Διοίκηση του ΕΦΚΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του 

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Βρέθηκε νεκρός υπαξιωματικός μέσα στη μονάδα

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Βρέθηκε νεκρός υπαξιωματικός μέσα στη μονάδα

Ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αναφέρει πως διερευνώνται τα αίτια του θανάτου του 

Μείωση εισοδημάτων και αύξηση των ανισοτήτων έφερε η οικονομική κρίση

Μείωση εισοδημάτων και αύξηση των ανισοτήτων έφερε η οικονομική κρίση

Ποιοι πληρώνουν το 80% των άμεσων φόρων 

Ηράκλειο: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια 19χρονο και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο

Ηράκλειο: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια 19χρονο και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο

Eίχαν δώσει ραντεβού όλοι για να λύσουν τις διαφορές τους 

Για ποιες συναλλαγές με POS αλλάζουν οι προμήθειες τραπεζών

Για ποιες συναλλαγές με POS αλλάζουν οι προμήθειες τραπεζών

Οι νέες χρεώσεις και οι κλάδοι 

Κάμερα σε κουδούνι σπιτιού κατέγραψε καρέ-καρέ την αρπαγή γυναίκας

Κάμερα σε κουδούνι σπιτιού κατέγραψε καρέ-καρέ την αρπαγή γυναίκας

Ανατριχιαστικό βίντεο - «Παρακαλώ βοηθήστε με» ούρλιαζε η γυναίκα λίγο πριν απαχθεί 

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν»

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν»

Δείτε το βίντεο 

Σήμα κινδύνου από τους γιατρούς για την αφρικανική σκόνη – Πότε θα καθαρίσει ο ουρανός

Σήμα κινδύνου από τους γιατρούς για την αφρικανική σκόνη – Πότε θα καθαρίσει ο ουρανός

Πότε θα υποχωρήσει το φαινόμενο. 

Ο πολιτικός φορέας Κόσμος ζητά την κήρυξη της Ελλάδας σε κατάσταση κλιματικής έκτακτης ανάγκης

Ο πολιτικός φορέας Κόσμος ζητά την κήρυξη της Ελλάδας σε κατάσταση κλιματικής έκτακτης ανάγκης

Με αφορμή τη δημοσίευση της ετήσιας Έκθεσης για το κλίμα της Ευρώπης το 2023 

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Διανύουν μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή τους 

Η Αφρικάνική σκόνη έστειλε πολύ κόσμο στα Επείγοντα: Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Η Αφρικάνική σκόνη έστειλε πολύ κόσμο στα Επείγοντα: Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Ποιοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, ποια τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης 

Φωτιά στη Ζαχάρω, κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Φωτιά στη Ζαχάρω, κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Δείτε το βίντεο 

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα 

Αφρικανική σκόνη: «Πορτοκαλί» ουρανός και στην Αττική

Αφρικανική σκόνη: «Πορτοκαλί» ουρανός και στην Αττική

Η αφρικανική σκόνη έχει καλύψει τον Αττικό ουρανό 

Οπαδός στην Κολομβία πέταξε μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή την ώρα εκτέλεσης του κόρνερ

Οπαδός στην Κολομβία πέταξε μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή την ώρα εκτέλεσης του κόρνερ

Δείτε το βίντεο 

Θύμωσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ»

Θύμωσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ»

Σχολίασε συναδέλφους του που επιχειρούν να κάνουν μακροπρόθεσμες προγνώσεις 

Απελευθερώθηκε... κατά λάθος ναρκέμπορος που σχεδίαζε να δολοφονήσει τη διάδοχο του ολλανδικού θρόνου

Απελευθερώθηκε... κατά λάθος ναρκέμπορος που σχεδίαζε να δολοφονήσει τη διάδοχο του ολλανδικού θρόνου

Στα πλάνα του και η δολοφονία του Μαρκ Ρούτε 

Βίντεο-σοκ: Φλεγόμενο τρένο περνάει μέσα από πόλη στον Καναδά

Βίντεο-σοκ: Φλεγόμενο τρένο περνάει μέσα από πόλη στον Καναδά

Δεν υπήρξε τραυματισμός 



© Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services