Την εκτίμηση ότι «η Τουρκία δεν μπλοφάρει» διατυπώνει ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, με αφορμή την εισβολή της Τουρκίας στην βόρεια Συρία.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά επικαλούμενος την πολυετή ενασχόληση στα 45 έτη της στρατιωτικής του καριέρας «με τον δυνητικό και διαχρονικό αντίπαλο της χώρας μας {...} η Τουρκία δεν έφυγε ποτέ με την πέννα από εκεί όπου ο στρατός της μπήκε με τη ξιφολόγχη».
Ολόκληρο το κείμενο του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ:
«Δεν είμαι ειδικός τουρκολόγος. Ούτε και πολιτικός αναλυτής ή ακαδημαϊκός γεωπολιτικός επιστήμων, και φυσικά δεν διαθέτω περισσότερες ή «ειδικές» πληροφορίες από τα αρμόδια και υπεύθυνα για αυτό, όργανα. Επειδή όμως στα 45 χρόνια της στρατιωτικής μου καριέρας ασχολήθηκα, ως όφειλα, με τον δυνητικό και διαχρονικό αντίπαλο της χώρας μας, την Τουρκία, θεωρώ ότι απέκτησα κάποια γνώση για τη χώρα, την οποία αυτή γνώση, είχα την τύχη και την τιμή, να την εμπλουτίσω με την εμπειρία μου στην κορυφή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Κατέληξα λοιπόν σε επτά σημεία που περιγράφουν κατά τη γνώμη μου σε ικανοποιητικό βαθμό την τουρκική συμπεριφορά, αντίληψη και νοοτροπία.
1. Η Τουρκία δεν μπλοφάρει. Οι προθέσεις και οι επιθυμίες της ανακοινώνονται ξεκάθαρα και καταβάλλεται διαχρονικά άοκνη, σταθερή και συνεχής προσπάθεια να υλοποιηθούν. Διαπραγματεύεται αλλά δεν μπλοφάρει. Αυτά που λέει θα τα πραγματοποιήσει.
2. Η Τουρκία δεν έφυγε ποτέ με την πέννα από εκεί όπου ο στρατός της μπήκε με τη ξιφολόγχη. Η τήρηση των διεθνών συνθηκών ή των προβλέψεων του διεθνούς δικαίου ποτέ δεν εμπόδισε τη Τουρκία από το να προχωρήσει στην υλοποίηση των σχεδίων της για την επιδίωξη των στόχων της. Η διεθνής κατάσταση και οι διεθνείς σχέσεις για την Τουρκία δεν στηρίζονται σε αρχές και αξίες αλλά αποκλειστικά στην ισχύ και στην επιβολή της. Η εισβολή στη Βόρεια Συρία είναι μια κατάφωρη καταπάτηση της Συνθήκης της Λωζάνης που καθορίζει τα σύνορα της Τουρκίας. Οποίος καταπατά τόσο βάναυσα τα νότια σύνορα του, τι είναι αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε ή να ελπίζουμε, ότι θα σεβαστεί τα δυτικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα του με την Ελλάδα;
3. Οι Τουρκικές ενέργειες είναι πάντα προβλέψιμες. Ακολουθούν και σέβονται τις διαδικασίες και τον βασικό και αρχικό σχεδιασμό. Η Άγκυρα εκτελεί μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και εμμένει στον αρχικό σκοπό και στους αρχικούς στόχους χωρίς να παρεκκλίνει από αυτούς, ανεξαρτήτως αντιδράσεων. Δεν επιδιώκονται και δεν ενθαρρύνονται εκπλήξεις ή αυτοσχεδιασμοί. Η πρόθεση δημιουργίας ζώνης ασφαλείας για τους πρόσφυγες στη Βόρειο Συρία ανακοινώθηκε στους Αμερικανούς από την Τουρκία ήδη από το 2014. Παρά τις αντιδράσεις των Αμερικανών και της διεθνούς κοινότητος υλοποιείται το 2019. Όλες οι πρόσφατες ενέργειες εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης του Εθνικού Όρκου του 1920 που πρόσφατα «ανανέωσε» η τουρκική ηγεσία. Αφορούσε στην επανάκτηση των εδαφών της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
4. Η Τουρκία στις σχέσεις της στην εσωτερική πολιτική σκηνή αλλά και στο διεθνή χώρο δεν είναι φιλική, ούτε διαλεκτική, συμφιλιωτική ή συναινετική. Είναι μόνιμα και αποκλειστικά συγκρουσιακή προς όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη ή αντίθετα συμφέροντα. Εφόσον είσαι αντίπαλος δεν επιθυμεί να σου δώσει το χέρι και να έρθετε σε συνεννόηση. Επιθυμεί να σε ρίξει από το βράχο για να τελειώσει η αντιπαράθεση μαζί σου. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τουρκία παρόλη την προσπάθεια της να φανεί ως τέτοια, δεν είναι και ενδεχομένως να μην μπορεί ποτέ να γίνει, μια δυτικού τύπου χώρα. Δεν πρέπει επίσης να μας διαφεύγει ότι δεν πέρασε από το αμόνι του ανθρωπισμού, της χριστιανικής ηθικής, της δημοκρατίας και των προβλέψεων του κράτους δικαίου και της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που σφυρηλάτησαν τις δυτικές δημοκρατίες. Παρόλη τη δυτικόστροφη πορεία της όσο επικρατούσαν τα κεμαλικά ριζοσπαστικά ιδεώδη η Τουρκία είναι διαφορετική. Δεν ενδιαφέρεται -παρά τα όσα λέει - για λύσεις αμοιβαίου κέρδους (win - win). Επιδιώκει και αναγνωρίζει μόνο λύσεις μηδενικού αθροίσματος (zero sum) όπου αυτή θα είναι ο αποκλειστικός νικητής. Δεν συνδιαλέγεται παρά μόνο με τους όρους της. Προσπαθεί πάντα να περιορίζει τον αντίπαλο της, αφήνοντας του δυο μόνο βασικές επιλογές: συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της ή κρίση και ενδεχομένως πόλεμο με τις πολυπληθείς και ισχυρές ένοπλες δυνάμεις της.
5. Ο Ερντογάν επιδιώκει κάποιες μεγάλες επιτυχίες, κατά κύριο λόγο εδαφικές, αλλά και οικονομικές/επενδυτικές, οι οποίες κατά τον εορτασμό των 100 ετών της Τουρκικής Δημοκρατίας το 2023, θα του προσδώσουν το ανάλογο κύρος αλλά και το προσωπικό «αφήγημα» που θα του εξασφαλίσει τη θέση του νέου Εθνάρχη – Πατέρα των Τούρκων σε διαδοχή και αντικατάσταση του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Οι συνταγματικές μεταρρυθμίσεις ή τα έργα υποδομής δεν επαρκούν. Απαιτείται απόκτηση εδάφους. Οι εδαφικές φιλοδοξίες του δεν είναι καινούργιες. Ξαναήρθαν στο προσκήνιο με την αναβίωση του Εθνικού Όρκου. Το θέμα των υδρογονανθράκων, χωρίς να υποτιμάται η επενδυτική του αξία, είναι απλά η πρόφαση που βρήκε και εκμεταλλεύεται προκειμένου να διεκδικήσει παλαιά οθωμανικά εδάφη, δικαιώματα, αναβαθμισμένο ρόλο και χώρο ελιγμών και κυριαρχίας. Η ανάδυση της Τουρκίας σε μια ισχυρή περιφερειακή δύναμη στις μέρες μας, ξεκίνησε από τον Τουργκούτ Οζάλ και συνεχίζεται από τον Ερντογάν.
6. Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε ότι, η τουρκική κοινωνία είναι «εκπαιδευμένη» στον εθνικιστικό αναθεωρητισμό και τις μαξιμαλιστικές εθνικιστικές επιδιώξεις. Αυτό συνεπάγεται μια συνεχή ψυχολογική εξοικείωση με το ενδεχόμενο σύρραξης με τα γειτονικά κράτη. Αυτό εξυπηρετεί η κατά καιρούς αναβίωση των απαιτήσεων για τα ελληνικά νησιά. Παράλληλα εξ αιτίας του κουρδικού ανταρτοπόλεμου, η τουρκική κοινωνία έχει εξοικειωθεί και έχει συνηθίσει στις ανθρώπινες απώλειες των στρατιωτικών της κατά τη διεξαγωγή διαφόρων επιχειρήσεων. Καταλαβαίνει επίσης ότι θα υπάρξουν απώλειες μεταξύ των αμάχων – φίλιων και εχθρών, και είναι παντελώς αδιάφορη για τυχόν ωμότητες και εγκλήματα που θα διαπράξουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ή οι σύμμαχοι τους κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων. Οι τουρκικές επιχειρήσεις και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν πάντα την πλήρη υποστήριξη και αγάπη του τουρκικού λαού.
7. Οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν συσσωρεύσει μεγάλη ατομική αλλά και συλλογική τακτική και επιχειρησιακή εμπειρία και γνώση από την εκτέλεση πραγματικών στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά των Κούρδων. Τα στελέχη τους έχουν εξοικειωθεί πλήρως με τη διοίκηση τον έλεγχο και την εκτέλεση πολεμικών επιχειρήσεων αλλά και με τις απώλειες προσωπικού και τις συναισθηματικές δυσχέρειες και τα ψυχολογικά τραύματα που αυτές συνεπάγονται. Έχουν ζήσει σε πραγματικές πολεμικές συνθήκες. Η εκπαίδευση και η εμπειρία αυτή αντισταθμίζει κατά τη γνώμη μου σε πολύ μεγάλο βαθμό διάφορους πραγματικούς ή φανταστικούς πολλαπλασιαστές ισχύος ή σημεία υπεροχής που θεωρείται ότι έχουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ως άλλοθι και αντιστάθμισμα υφισταμένων ελλείψεων σε οργάνωση επάνδρωση και εξοπλισμό.
Όσο για το σχόλιο που ακούγεται όλο και συχνότερα , ακόμη και στα ΜΜΕ, δηλαδή, για το πώς εμείς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη Τουρκία, αν παραστεί ανάγκη, με τις πολλαπλάσιες στρατιωτικές της δυνατότητες, τις εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες της και τα χιλιάδες άρματα και πυροβόλα, με δεδομένο ότι είμαστε μια πολύ μικρότερη χώρα με οικονομία σε κρίση και με πολύ μικρότερες στρατιωτικές δυνατότητες και υποπολλαπλάσιο πληθυσμό και ένοπλες δυνάμεις, θα ήθελα να πω το εξής:
Την απειλή και τον αντίπαλο δεν τους επιλέγεις, απλά τους αναγνωρίζεις, τους αξιολογείς και σχεδιάζεις ψύχραιμα πως θα τους αντιμετωπίσεις. Αυτός μας έτυχε, αυτόν θα αντιμετωπίσουμε. Η παγκόσμια εμπειρία αλλά και η ιστορική διαδρομή του ελληνισμού δείχνει ότι δεν υπάρχουν απειλές που δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν. Αρκεί να είμαστε ψύχραιμοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι να νικήσουμε».
Πηγή: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/5501493/stratigos-kostarakos-gia-syria-i-toyrkia-den-mplofarei?fbclid=IwAR3A_OiY12xQIhYUXCL3w5tZfLMUv6JySoIuaZqF4yL3LXE_2zSGTsW7ano
Αγρότες ανάβουν φωτιές σε διαδηλώσεις κατά του κυβερνητικού προϋπολογισμού στην Ολλανδία
Οι κινητοποιήσεις ξέσπασαν την ίδια ημέρα που ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ παρουσίασε στο κοινοβούλιο τον προϋπολογισμό του 2027.

Μητέρα πέθανε από 300 τσιμπήματα μελισσών προστατεύοντας τον 3χρονο γιο της
Η 45χρονη δικαστικός Ογιούκι Ραμίρεζ Μπουρσιάγκα σκέπασε το παιδί με το φούτερ της, ενώ σμήνος μελισσών τραυμάτισε 11 άτομα έξω από αθλητική εκδήλωση στη Ζακατέκας.

Γκουανγκτζόου: 35χρονος μαχαίρωνε γυναίκες, σημάδευε τα μάτια - Συνελήφθη
Η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας έξω από εστιατόριο στην πανεπιστημιούπολη της περιφέρειας Πανιού, με τους τραυματίες να μη διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

EuroLeague: Καταργείται το αντιαθλητικό φάουλ - Όλες οι αλλαγές στους κανονισμούς
Δύο νέες κατηγορίες παραβάσεων αντικαθιστούν τις αντιαθλητικές επαφές, ενώ αυστηροποιούνται τα κριτήρια για το θέατρο και τα σουτ εν κινήσει.

Επίδειξη ισχύος από τη Μόσχα: Ρωσικά πυρηνικά βομβαρδιστικά σηκώθηκαν στην Νορβηγική θάλασσα
Πτήση σε διεθνή εναέριο χώρο ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας την Τρίτη, επιβεβαιώνοντας ότι τα στρατηγικά αεροσκάφη συνοδεύτηκαν από ξένα καταδιωκτικά

Το βίντεο που σοκάρει τη Γαλλία: Αστυνομικός αρπάζει 29χρονο και τον πετάει με το κεφάλι στο έδαφος - Ο νεαρός πέθανε 13 μέρες μετά
Αρχικά η εισαγγελία δεν συνέδεσε τον θάνατο του 29χρονου Γιουσούφ με τη συμπεριφορά του αστυνομικού αλλά μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο άνοιξε έρευνα για «αχρείαστη βία»

Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Ντόνκαστερ - Δύο νεκροί, τέσσερις τραυματίες
Ο 30χρονος οδηγός του Mitsubishi συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, καθώς η αστυνομία αναζητά μάρτυρες του τροχαίου στο White Rose Way.

«Βλέπει τον άνθρωπο ως θήραμα»: Γιατί το άγριο ζώο που κυκλοφορεί στη Χαλκιδική επιτίθεται σε ανυποψίαστους
Το 2χρονο παιδάκι από τη Σερβία νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο- Συναγερμός στις υπηρεσίες για τον εντοπισμό του ζώου που είναι ή τσακάλι ή λύκος

Τραγωδία στο Μεξικό: Μητέρα πέθανε από τσιμπήματα μελισσών, ενώ προσπάθησε να προστατεύσει τον 3χρονο γιο της
Η 45χρονη δικαστικός μπήκε μπροστά στον γιο της όταν ένα σμήνος μελισσών επιτέθηκε σε πλήθος έξω από αθλητική εκδήλωση – Τον σκέπασε με το φούτερ της και τον έβαλε στο αυτοκίνητο, αλλά η ίδια δέχθηκε περίπου 300 τσιμπήματα

ΗΠΑ: Παραδέχτηκαν για πρώτη φορά ότι έχουν όπλα στο Διάστημα – Φόβοι για κλιμάκωση
Ο υπουργός Πολεμικής Αεροπορίας Τρόι Μάινκ αποκάλυψε πως υπάρχει «υλικό έτοιμο για πτήση» για τους διαστημικούς αναχαιτιστές του προγράμματος «Χρυσός Θόλος»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από τον Θερμαϊκό στο Ποσειδώνιο
Ο άνδρας παραμένει αγνώστων στοιχείων, ενώ το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης διέταξε νεκροψία-νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου.

Noah Segsy: Πέθανε στα 22 του στην Κύπρο ο γνωστός δημιουργός του OnlyFans
Ο Γερμανός δημιουργός περιεχομένου για ενηλίκους Riccardo Staudt, γνωστός ως Noah Segsy, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα στο Παραλίμνι. Η νεκροτομή έδειξε πνιγμό, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του εξακολουθούν να ερευνώνται.

Αποφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Επιστρέφω στην πρώτη γραμμή των εθνικών αγώνων»
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξήλθε από τις φυλακές Δομοκού και προανήγγειλε την ίδρυση ή συμμετοχή σε νέο πολιτικό σχηματισμό.

Μαρουσάκης: Επικίνδυνη κακοκαιρία σήμερα στα νότια - Προσοχή στην Αττική το απόγευμα
Ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό περνά γύρω από την Κρήτη με αυξημένο κίνδυνο πλημμυρών σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα έως την Πέμπτη.

Ρωσική φρεγάτα εκτοξεύει φωτοβολίδες σε δανέζικο ελικόπτερο – «Απαράδεκτο», λέει η Δανία
Ο Δανός υπουργός Εξωτερικών Λαρς Λόκε Ράσμουσεν κάλεσε τον Ρώσο πρεσβευτή για εξηγήσεις μετά το επεισόδιο σε διεθνή ύδατα ανοικτά των δανέζικων ακτών.

Κηδεία Γιώργου Μαζωνάκη: Σκαρφάλωσαν σε μνήματα στο Γ` Νεκροταφείο για να βλέπουν και τα έσπασαν
Δύο ή τρία άτομα βρέθηκαν πάνω στα μνήματα, τα οποία δεν άντεξαν το βάρος και την πίεση

Δημήτρης Νατσιός: «Πετάξαμε τη μάνα έξω από το σπίτι - Δεν είναι χειραφέτηση, είναι σκλαβιά»
Ο πρόεδρος της Νίκης απέδωσε τα χαμηλά αποτελέσματα της PISA και το δημογραφικό πρόβλημα στην εργασία των μητέρων εκτός σπιτιού.

Τηλεφωνικές απάτες με AI: Κλωνοποιούν τη φωνή σου και παγιδεύουν την οικογένειά σου
Η Ελληνική Αστυνομία προειδοποιεί για τη νέα μέθοδο των επιτήδειων, οι οποίοι χρησιμοποιούν σύντομα ηχητικά αποσπάσματα για να στήσουν πειστικές οικογενειακές παγίδες.

Πρώην CEO της Google: Πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να γίνει «πολύ χειρότερος»
Ο πρώην CEO της Google προειδοποιεί για την ταχύτατη τεχνολογική κάλυψη της Ρωσίας και τη χρήση αυτόνομων οπλικών συστημάτων.

Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά ότι διαθέτουν διαστημικό όπλο σε τροχιά
Ο υπουργός Πολεμικής Αεροπορίας Τρόι Μέινκ συνέδεσε το νέο όπλο με το αμυντικό σύστημα «Χρυσός Θόλος» απέναντι στις ρωσικές και κινεζικές διαστημικές απειλές.

Γιώργος Μαζωνάκης: Κατασχέθηκε χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του – Η αντίδραση της οικογένειας
Οι Αρχές προχώρησαν σε έλεγχο της κατοικίας στο πλαίσιο των ερευνών, με τους συγγενείς να εκφράζουν την έντονη διαφωνία τους για την παραβίαση των προσωπικών του αντικειμένων.

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος για τη σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης εγγονής του
Η 28χρονη μητέρα του παιδιού κατέθεσε ότι ο ίδιος την κακοποιούσε σεξουαλικά και εκείνη ως ανήλικη στην Αλβανία, όπου είχε εκτίσει και δύο ποινές φυλάκισης.

Ο Θανάσης Αυγερινός σχολιάζει τις εικόνες στο ιατρείο που πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης – Οι μπηχτές στη Μαρία Καρυστιανού
Ο Θανάσης Αυγερινός ολοκλήρωσε την ανάρτησή του με τη φράση «Ακόμη τρέχω...»

Πρόβα πολέμου: Η Γερμανία στέλνει στρατό στα ανατολικά υπό τον φόβο ρωσικού χτυπήματος
Η Γερμανία σχεδιάζει μόνιμη παρουσία 4.800 στρατιωτών στη Λιθουανία έως το 2027, ενώ ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς μιλά για «καθοριστικές εβδομάδες» για την Ευρώπη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο ταξιτζής που τον μετέφερε στο ιατρείο του Κολωνακίου έλυσε τη σιωπή του
«Έφυγε και για την οικογένειά του και για εμάς», είπε ο οδηγός ταξί που κατέθεσε στην αστυνομία όσα είδε έξω από το ιατρείο του Κολωνακίου.

Πανικός σε πτήση: Γυναίκα γδύθηκε εντελώς και προέβη σε άσεμνες πράξεις μπροστά σε άλλους επιβάτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση από τη Βαλτιμόρη προς το Μαϊάμι, μόλις ημέρες μετά από άλλο επεισόδιο σε πτήση της ίδιας εταιρείας.

Προσωρινά ελεύθερος ο 41χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 9χρονη στον Αλμυρό Βόλου, «έχει υποστεί bullying» λένε οι συνήγοροί του
Ο κατηγορούμενος που φέρεται να θώπευσε την ανήλικη στο μπάνιο του σπιτιού της κατηγορείται για βιασμό, ενώ του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης προσέγγισης της ανήλικης

ΗΠΑ: Τι συμβαίνει φέτος με την ιλαρά; Τρίτος θάνατος στην Πενσυλβάνια από επιπλοκές
Η 40χρονη γυναίκα πέθανε το Σάββατο, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής της κομητείας Τζέφερσον, Γκρεγκ Φουρλόγκ

Συναγερμός για την τιμή του πετρελαίου - Η Σαουδική Αραβία «στερεύει»
Η παραγωγή αργού πετρελαίου στη Σαουδική Αραβία έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1990, ενώ αναβλήθηκε κρίσιμη συνάντηση των Κρατών του Κόλπου με το Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ.

Νέα πρόκληση από την Τουρκία για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας: «Η Ελλάδα διέπραξε σφαγές και καταστροφές»
«Η ιστορία δεν παραγράφεται ούτε παραχαράσσεται», τονίζει η Αθήνα - «Καλούμε τις ελληνικές αρχές να ενεργήσουν με σοβαρότητα και κοινή λογική», απαντά η Αγκυρα

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο - Αναβάθμιση κατηγοριών
Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Στο νοσοκομείο Χανίων βρέφος 17 ημερών με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, συνελήφθη η 18χρονη μητέρα του
Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων το βράδυ της Κυριακής διεκομίσθη στην Μονάδα Εντατικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Χανίων

Τουρκία: Κύμα καταστολής με δεκάδες συλλήψεις σε ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις και μπαρ
Η επιχείρηση «Η οικογένειά μου είναι ασφαλής» της κυβέρνησης Ερντογάν επεκτάθηκε σε 15 επαρχίες, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία - Το τελευταίο αντίο στο «παιδί που ξεχώρισε»
Συντετριμμένοι συγγενείς, καλλιτέχνες και θαυμαστές στο τελευταίο «αντίο»

Λιβάνιος για αποφυλάκιση Κασιδιάρη: Ο Αρειος Πάγος θα αποφασίσει αν θα κατέβει στις εκλογές – Επαρκής ο νόμος
Ο υπουργός Εσωτερικών ξεκαθαρίζει ότι δεν σχεδιάζεται νέα νομοθετική ρύθμιση για το μπλόκο του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής, που εξέρχεται από τη φυλακή

Κηδεία Γιώργου Μαζωνάκη: Ο Μητροπολίτης Νίκαιας αποχαιρέτησε με στίχους τραγουδιού του
Χιλιάδες πολίτες παραβρέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας για το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Γιώργος Μαζωνάκης: Προσπάθεια διαγραφής στοιχείων από τον υπολογιστή του ιατρείου - Τι έχει ανακτηθεί από την ΕΛ.ΑΣ.
Για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης κατά συναυτουργία απολογούνται οι δύο γιατροί

Ο Τραμπ καταργεί τα όρια εκπομπών σε μονάδες άνθρακα και φυσικού αερίου
Αυτό σημαίνει πως οι μονάδες ηλεκτροπαραγωγής δεν θα υποχρεώνονται πλέον να περιορίζουν τη ρύπανση που συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη

Γεωργιάδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Συγγνώμη που το σύστημα δεν μπόρεσε να τον προστατεύσει»
«Πρέπει να βρούμε τα κενά του συστήματος», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας

Θάνατος Γ. Μαζωνάκη: Το μηχάνημα κατέγραψε τη στιγμή που σταμάτησε η καρδιά του
Το νέο στοιχείο στις έρευνες










