Σε επιφυλακή για την βρετανική μετάλλαξη
Στην Αττική το 45% των κρουσμάτων κορωνοϊού
Στην Αττική το 45% των κρουσμάτων κορωνοϊού - Σε επιφυλακή για την βρετανική μετάλλαξη

Η σταθεροποίηση των κρουσμάτων κορωνοϊού καθώς και των «σκληρών» δεικτών της επιδημίας, δηλαδή των διασωληνωμένων και των νεκρών, σε ελεγχόμενα επίπεδα είναι το ένα σαφώς ορατό, κομμάτι της επιδημιολογικής εικόνας που παρακολουθούν από την αρχή του έτους με μεγάλη προσοχή οι επιστήμονες στη χώρα μας.

Χθες ανακοινώθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) 509 νέα κρούσματα κορωνοϊού, 293 διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και 25 νεκροί. Τα ενεργά κρούσματα, δηλαδή τα άτομα με ενεργή λοίμωξη covid-19 ανέρχονται σε 5.881, με το 40% αυτών να συγκεντρώνονται στην Αττική.

Το άλλο, λιγότερο ευκρινές, κομμάτι, αλλά εξίσου σημαντικό για την πορεία της επιδημίας, είναι η επίδραση των μεταλλάξεων στη μεταδοτικότητα του ιού και στη βαρύτητα των περιστατικών. Στην Ελλάδα, προς το παρόν, έχουν εντοπισθεί 26 κρούσματα με τη γνωστή ως βρετανική μετάλλαξη, τα δύο εκ των οποίων χαρακτηρίστηκαν «ορφανά» δηλαδή δεν προέκυψε από την ιχνηλάτηση συσχέτιση με ταξίδι ή επαφή με κρούσμα.

«Βλέπουμε ότι η χώρα βρίσκεται σε ένα καλό επιδημιολογικό επίπεδο. Ωστόσο, μας απασχολεί πολύ η μετάλλαξη του κορωνοϊού, όπως τη βλέπουμε προς το παρόν κυρίως σε άλλες χώρες. Στην Πορτογαλία το 20% των κρουσμάτων, και συνεπώς των μεταδόσεων οφείλεται στη βρετανική μετάλλαξη του κορωνοϊού. Ωστόσο, χωρίς να απομειώνεται και ο προβληματισμός μας για τη μετάλλαξη, πρέπει να σημειωθεί πως η αυξημένη μεταδοτικότητα μπορεί να αποδοθεί και στη χαλάρωση των μέτρων που καταγράφηκε στην Πορτογαλία και στη χαλάρωση της συμπεριφοράς των πολιτών. Μας λένε οι συνάδελφοι πως πριν και μετά τις γιορτές υπήρχε αυτή η χαλάρωση» ανέφερε χθες εστιάζοντας σε αυτό το κρίσιμο θέμα, η συντονίστρια Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), κυρία Μίνα Γκάγκα.

Τόνισε πως δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής κάποια μετάλλαξη η οποία δείχνει να επηρεάζει την παθογένεια του ιού, που σημαίνει ότι και η βρετανική μετάλλαξη θα καλυφθεί από τα εμβόλια που είναι διαθέσιμα. Επεσήμανε όμως πως η βεβαιότητα αυτή προς το παρόν προσκρούει σε μια αντικειμενική δυσκολία, ότι δηλαδή «ακόμη δεν έχουμε εμβολιαστεί, δεν υπάρχει ανοσία στον πληθυσμό, γεγονός που οδηγεί εκ των πραγμάτων στην τήρηση των μέτρων. Η επιδημιολογική εικόνα σταθεροποιήθηκε επειδή προσέχαμε και θα παραμείνει σταθερή εάν συνεχίσουμε να προσέχουμε» κατέληξε η κυρία Γκάγκα.

Το «φορτίο» της Αττικής

Από τα χθεσινά ημερήσια κρούσματα, 510, τα 234 αφορούν την Αττική. Οι νέες διαγνώσεις κορωνοϊού στο Λεκανοπέδιο κατανέμονται ανά Περιφερειακή Ενότητα ως εξής: 27 από την Ανατολική Αττική, 48 από τον Βόρειο Τομέα Αθήνας, 15 από τη Δυτική Αττική, 26 από τον Δυτικό Τομέα Αθήνας, 64 από τον Κεντρικό Τομέα Αθήνας, 17 από τον Νότιο Τομέα Αθήνας, 36 από τον Πειραιά και 1 από τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Σε αναλογία κρουσμάτων ανά 100.000 πληθυσμού, παραμένει πρώτη η Δυτική Αττική (9,32 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους) και ακολουθούν ο Βόρειος Τομέας Αθηνών (8,11), ο Πειραιάς (8,02), Κεντρικός Τομέας Αθηνών (6,22), η Ανατολική Αττική (5,37), ο Δυτικός Τομέας Αθηνών (5,31), ο Νότιος Τομέας Αθηνών (3,21) και τα νησιά της Αττικής (1,34).

Στα νοσοκομεία της Αττικής νοσηλεύονταν χθες 437 ασθενείς σε απλές κλινικές covid-19 και άλλοι 136 σε ΜΕΘ. Ωστόσο, χθες το λεκανοπέδιο συγκέντρωσε το 46% των νέων εισαγωγών περιστατικών με λοίμωξη covid-19 στα εφημερεύοντα νοσοκομεία της επικράτειας. Από τις 131 εισαγωγές, οι 61 καταγράφηκαν στα νοσοκομεία της Αττικής.

Στη βόρειο Ελλάδα τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν την σαφή αποδρομή της επιδημίας που σάρωσε την περιοχή. Στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν χθες 58 νέα κρούσματα, ενώ στον επιδημιολογικό χάρτη βρίσκονται σταθερά η Ροδόπη (11 κρούσματα), η Πιερία (10), η Ημαθία (10) και η Κοζάνη (15).

Χθες στα νοσοκομεία της Μακεδονίας και της Θράκης οι ασθενείς μειώθηκαν περαιτέρω, πέφτοντας κάτω από τους 400, δίνοντας έτσι την αρνητική πρώτη θέση στα νοσοκομεία της Αττικής, έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες που η κατάσταση στο ΕΣΥ της βόρειας Ελλάδας είχε τεθεί εκτός ελέγχου με τις νοσηλείες ασθενών με covid-19. Eιδικότερα, στα νοσοκομεία της 3ης και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας νοσηλεύονταν χθες 393 ασθενείς σε απλές κλινικές και 118 σε ΜΕΘ.

Πλέον πάντως, και όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, κατά τη χθεσινή έκτακτη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, η πληρότητα των ΜΕΘ στη χώρα είναι στο 50%, και ειδικότερα στην Αττική είναι στο 59% και στη Θεσσαλονίκη στο 57%.

Ανοίγει η «ομπρέλα» του εμβολιασμού

Την έναρξη εμβολιασμών στις ηλικίες 80 έως 84 ετών, ανακοίνωσε χθες ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΟΠΦΥ), κ. Μάριος Θεμιστοκλέους. Έντεκα ημέρες μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας των ραντεβού, emvolio.gov.gr, για τους πολίτες που είναι 85 ετών – και δεν διαμένουν σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων- και έξι ημέρες μετά την έναρξη των εμβολιασμών τους, τη σκυτάλη παίρνει η επόμενη ηλικιακή ομάδα, τα άτομα 80 έως 84 χρόνων.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί τόσο των υπερηλίκων άνω των 85 ετών, των υγειονομικών και των διαμενόντων και του προσωπικού κλειστών δομών πρόνοιας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Θεμιστοκλέους, από τις 27 Δεκεμβρίου 2020 έως και χθες το απόγευμα είχαν πραγματοποιηθεί 123.077 εμβολιασμοί. Χθες πραγματοποιήθηκαν 13.318 εμβολιασμοί ενώ προχθές καταγράφηκε ημερήσιο «ρεκόρ» στον μέχρι τώρα αριθμό των εμβολιασμών, 15.290 εμβολιασμοί. Από το σύνολο των εμβολιασμών, οι 32.801 αφορούν πολίτες άνω των 85 ετών, οι 81.000 υγειονομικούς και οι 7.000 διαμένοντες και εργαζόμενους δομών πρόνοιας.

Τα ραντεβού που έχουν κλειστεί έχουν ξεπεράσει τις 400.000 τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη δόση και πλέον υπάρχει η δυνατότητα οι πολίτες να προγραμματίζουν τον εμβολιασμό τους και σε εμβολιαστικά κέντρα πρωτοβάθμιων δομών φροντίδας εκτός από τα εμβολιαστικά κέντρα των νοσοκομείων.

Ο εμβολιασμός στους κατοίκους της νησιωτικής χώρας

Ο υπεύθυνος για την εφοδιαστική αλυσίδα, Ταξίαρχος Αρίστος Περρής ανέπτυξε χθες το σχέδιο εμβολιασμών στη νησιωτική Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, στην πρώτη φάση εμβολιασμού περιλαμβάνονται 18 μεγάλα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του βορείου Αιγαίου και των Ιονίων με νοσοκομειακές μονάδες, για τα οποία οι εμβολιασμοί των υγειονομικών έχουν ξεκινήσει από τις 11 Ιανουαρίου και συνεχίζονται για μόνιμους κατοίκους σύμφωνα με τις οδηγίες και την προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Η μεταφορά των εμβολίων γίνεται αεροπορικώς με τακτικές πτήσεις αεροπορικών εταιρειών.

Η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει στις 28 Ιανουαρίου για τους ηλικιωμένους πάνω από 80 ετών και θα αφορά 12 νησιά με πληθυσμό άνω των 3.500 κατοίκων. Πρόκειται για τη Σαλαμίνα, τη Θάσο, την Πάρο, την Αίγινα, την Ανδρο, την Τήνο, τη Σκόπελο, τη Μήλο, τη Μύκονο, τον Πόρο, τις Σπέτσες και τη Σκιάθο. Οι εμβολιασμοί στα νησιά αυτά θα πραγματοποιούνται σε εμβολιαστικά κέντρα στις πρωτοβάθμιες δομές υγείας και η μεταφορά των εμβολίων θα πραγματοποιείται με τακτικές πτήσεις και με ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Η τρίτη φάση περιλαμβάνει 19 νησιά με μόνιμο πληθυσμό από 1.000 έως 3.500 κατοίκους. Πρόκειται για τα εξής: Πάτμος, Ιθάκη, Σύμη, Σκύρος, Σαμοθράκη, Αλόννησος, Σίφνος, Κέα, Παξοί, Ιος, Υδρα, Αμοργός, Κύθνος, Σέριφος, Αστυπάλαια, Φούρνοι, Αντίπαρος, Αγκίστρι και Κάσος. Η έναρξη των εμβολιασμών για τους μόνιμους κατοίκους θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου και η μεταφορά των εμβολίων θα πραγματοποιείται αεροπορικώς, ακτοπλοϊκώς και όπου απαιτείται με σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

Στην 4η φάση περιλαμβάνονται 52 νησιά με λιγότερους από 1.000 μόνιμους κατοίκους, στα οποία οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται για όλους τους κατοίκους ταυτόχρονα. Η φάση αυτή θα εκκινήσει από τις 27 Ιανουαρίου και από το Καστελόριζο όπου για ένα τριήμερο θα μπορεί να εμβολιαστεί από κινητές μονάδες το σύνολο των κατοίκων, άνω των 18 ετών. Η συγκεκριμένη φάση εκτιμάται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο Φεβρουάριο.

Πηγή: www.protothema.gr
ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ
Tο akous.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πως μοιάζει σήμερα ο πασίγνωστος λόφος των Windows XP;

Πως μοιάζει σήμερα ο πασίγνωστος λόφος των Windows XP;

Μια φωτογραφία που όλοι οι (σχετικά) παλιοί θυμούνται 

Κουφοντίνας: «Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή»

Κουφοντίνας: «Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή»

Eίναι φανερά απισχνασμένος και καταβεβλημένος 

Τι εντόπισε η αστυνομία στην παράνομη λέσχη που συνελήφθη ο τραγουδιστής

Τι εντόπισε η αστυνομία στην παράνομη λέσχη που συνελήφθη ο τραγουδιστής

Επιπρόσθετα, σε άπαντες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ  

Πώς κατανέμονται τα σημερινά κρούσματα

Πώς κατανέμονται τα σημερινά κρούσματα

Ο χάρτης των κρουσμάτων 

Χρήστος Ταραντίλης: Οικογενειακοί οι λόγοι της παραίτησής μου

Χρήστος Ταραντίλης: Οικογενειακοί οι λόγοι της παραίτησής μου

Τι λέει στην ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook 

36 νεκροί και 1269 νέα κρούσματα σήμερα

36 νεκροί και 1269 νέα κρούσματα σήμερα

Τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.  

«Το Καστελλόριζο είναι covid free. Όλοι οι κάτοικοι εμβολιάσθηκαν»

«Το Καστελλόριζο είναι covid free. Όλοι οι κάτοικοι εμβολιάσθηκαν»

Άρθρο της εφημερίδας Corriere della Sera με τίτλο «Ελλάδα, το Καστελλόριζο είναι covid -free. Όλοι οι κάτοικοι εμβολιάσθηκαν» 

Κορωνοπάρτι… 75 ατόμων στη Λούτσα εντόπισε η Αστυνομία

Κορωνοπάρτι… 75 ατόμων στη Λούτσα εντόπισε η Αστυνομία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για Έλληνες και ξένους φοιτητές  

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε πριν από λίγο ο Χρήστος Ταραντίλης 

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε πληρώνεται η ειδική αποζημίωση για τον Φεβρουάριο

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε πληρώνεται η ειδική αποζημίωση για τον Φεβρουάριο

Ποιες καταβολές θα γίνονυ από τον e-ΕΦΚΑ 

«Πράσινο φως» από τον FDA για τη χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson

«Πράσινο φως» από τον FDA για τη χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson

Μπάιντεν: Γιορτάζουμε την είδηση, αλλά συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα  

Πειραιάς: Δύο κοπέλες έδειραν κορίτσι επειδή φόρεσε μπλούζα άλλης ομάδας

Πειραιάς: Δύο κοπέλες έδειραν κορίτσι επειδή φόρεσε μπλούζα άλλης ομάδας

Η 14χρονη ήταν μαζί με τη μητέρα της  

Αργίες και τριήμερα: Πότε είναι Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα;

Αργίες και τριήμερα: Πότε είναι Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα;

Τι είπε για την Τσικνκοπέμπτη ο Νίκος Χαρδαλιάς  

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με πτώση της θερμοκρασίας

Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές  

Kρήτη: 42χρονος πέθανε μέσα σε λίγες ώρες - Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Kρήτη: 42χρονος πέθανε μέσα σε λίγες ώρες - Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Εκανε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό 

Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής εντοπίστηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη μετά από έφοδο

Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής εντοπίστηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη μετά από έφοδο

Η αστυνομία έκανε έφοδο και εκεί βρήκε 17 άτομα 

Θρίλερ η υπόθεση Κουφοντίνα: Αντιπαράθεση κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης

Θρίλερ η υπόθεση Κουφοντίνα: Αντιπαράθεση κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης

Διατηρεί δικαίωμα προσφυγής για την ακύρωση της απόφασης μεταγωγής  

Ο καταδότης του ελληνικού σινεμά που ήταν στην πραγματικότητα κομμουνιστής

Ο καταδότης του ελληνικού σινεμά που ήταν στην πραγματικότητα κομμουνιστής

«Μας αγαπάνε οι Γερμανοί. Σαν φίλοι ήρθανε», έλεγε στους Κρητικούς στη «Χαραυγή της Νίκης»  

Κινέζοι και Ιάπωνες έχουν πάει την παρακολούθηση σε νέα επίπεδα

Κινέζοι και Ιάπωνες έχουν πάει την παρακολούθηση σε νέα επίπεδα

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, γιατι οι νέες τεχνολογίες θα σας βάλουν τα γυαλιά στην παρακολούθηση 

Τι σχήμα βλέπετε στην εικόνα; Η απάντηση σας δείχνει πολλά

Τι σχήμα βλέπετε στην εικόνα; Η απάντηση σας δείχνει πολλά

Δείτε καλά και αποφασίστε 

Ο σέρφερ που σώθηκε από το λιμενικό μάλλον θα πληρώσει πρόστιμο 1.500 ευρώ

Ο σέρφερ που σώθηκε από το λιμενικό μάλλον θα πληρώσει πρόστιμο 1.500 ευρώ

Τη Δευτέρα είχε βγει στα ανοιχτά να κάνει kite surf και χρειάστηκε η επέμβαση του Λιμενικού. 

Ο καρκίνος «νίκησε» τον θρύλο των αγώνων ράλι Χάνου Μίκολα

Ο καρκίνος «νίκησε» τον θρύλο των αγώνων ράλι Χάνου Μίκολα

Ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής, κυριάρχησε στις δεκαετίες του 1970 και του 1980 

Πομπηία: Απίστευτο εύρημα - Βρήκαν σχεδόν άθικτο ρωμαϊκό άρμα

Πομπηία: Απίστευτο εύρημα - Βρήκαν σχεδόν άθικτο ρωμαϊκό άρμα

Το σχεδόν τέλεια διατηρημένο τετράτροχο άρμα, το οποίο ήταν κατασκευασμένο από ορείχαλκο και κασσίτερο, βρέθηκε κοντά στους στάβλους μιας αρχαίας έπαυλης 

Μπαχάμες: Μυστήριο με μπάλα τιτανίου από το Διάστημα που βρέθηκε σε παραλία

Μπαχάμες: Μυστήριο με μπάλα τιτανίου από το Διάστημα που βρέθηκε σε παραλία

Το σενάριο που εξετάζουν οι τοπικές αρχές, είναι το μυστηριώδες αντικείμενο να... έπεσε από ρωσικό διαστημόπλοιο  

Βούλευμα σοκ για την υπόθεση Λιγνάδη: Έκνομη δράση σε βάθος 30ετίας

Βούλευμα σοκ για την υπόθεση Λιγνάδη: Έκνομη δράση σε βάθος 30ετίας

Με ένα βούλευμα «φωτιά», το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας απέρριψε ως απαράδεκτη την αίτηση ακυρότητας της προδικασίας που κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

Κορωνοϊός: Ο χάρτης των κρουσμάτων του Σαββάτου

Κορωνοϊός: Ο χάρτης των κρουσμάτων του Σαββάτου

Τα στοιχεία που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ 

Ρεκόρ εισαγωγών Covid στα νοσοκομεία - Έκτακτα εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες

Ρεκόρ εισαγωγών Covid στα νοσοκομεία - Έκτακτα εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες

Άλλες 70 ΜΕΘ διατίθενται για ασθενείς με Covid-19  

Παράταση ως και τη Δευτέρα για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση ως και τη Δευτέρα για τα τέλη κυκλοφορίας

Θα επιστραφούν τυχόν πρόστιμα που καταβλήθηκαν το Σάββατο 

Για ποια αυτοκίνητα έρχονται από Δευτέρα πρόστιμα μαμούθ με on line ελέγχους

Για ποια αυτοκίνητα έρχονται από Δευτέρα πρόστιμα μαμούθ με on line ελέγχους

Πρόστιμα έως 30.000 ευρώ και αφαίρεση άδειας οδήγησης για 3 χρόνια προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση.  

Η ευχή μιας 94χρονης για τα γενέθλιά της: Δεν θέλω δώρο, μόνο εμβόλιο

Η ευχή μιας 94χρονης για τα γενέθλιά της: Δεν θέλω δώρο, μόνο εμβόλιο

«Απηύδησα και ήθελα ο κόσμος να γνωρίζει ότι η μητέρα μου είναι 94 ετών και ότι δικαιούται να εμβολιαστεί. Θέλει να το κάνει» 

Φήμες την υγεία του Ερντογάν - Νέο video τον δείχνει υποβασταζόμενο

Φήμες την υγεία του Ερντογάν - Νέο video τον δείχνει υποβασταζόμενο

Ταμπού στην Τουρκία το ζήτημα της υγείας του  

Τι θα ισχύει από Δευτέρα 1η Μαρτίου για τις βεβαιώσεις μετακίνησης εργαζομένων

Τι θα ισχύει από Δευτέρα 1η Μαρτίου για τις βεβαιώσεις μετακίνησης εργαζομένων

Ανά εβδομάδα οι βεβαιώσεις μετακίνησης εργαζομένων - Ποιοι τις δικαιούνται 

Πάτρα: Κόλλησε κορωνοϊό ο ιερέας που χλεύαζε τους πιστούς που φορούσαν μάσκα

Πάτρα: Κόλλησε κορωνοϊό ο ιερέας που χλεύαζε τους πιστούς που φορούσαν μάσκα

Ο ιερέας όχι μόνο δεν πίστευε ότι υπάρχει κορονοϊός αλλά ζητούσε εξηγήσεις από τους πιστούς, που πήγαιναν με μάσκα στην εκκλησία της Πάτρας. 

Θεσσαλονίκη: Διαγραφή δύο στελεχών της ΝΔ που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς

Θεσσαλονίκη: Διαγραφή δύο στελεχών της ΝΔ που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας των Δήμητρα Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία 

Αϊτή: Μαζική απόδραση 400 κρατουμένων από φυλακή - Βιαιότητες και 25 νεκροί

Αϊτή: Μαζική απόδραση 400 κρατουμένων από φυλακή - Βιαιότητες και 25 νεκροί

Ανάμεσα στους νεκρούς περαστικοί πολίτες και ο διευθυντής των φυλακών 

Γαλλία: 12 χρόνια φυλακή σε μαιευτή για 11 βιασμούς - Έγκυοι και λεχώνες τα θύματα

Γαλλία: 12 χρόνια φυλακή σε μαιευτή για 11 βιασμούς - Έγκυοι και λεχώνες τα θύματα

Εξοργίζει η δήλωση «Τις αγαπούσα!» του δράστη κατά τη δίκη 

Lockdown: Η μισή Ελλάδα από σήμερα στο «κόκκινο» - Ο νέος χάρτης επικινδυνότητας

Lockdown: Η μισή Ελλάδα από σήμερα στο «κόκκινο» - Ο νέος χάρτης επικινδυνότητας

Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης επικινδυνότητας στην Ελλάδα 

Πλ. Αττικής: Συμπλοκή με πυροβολισμούς - Οι δράστες ξέχασαν το όπλο σε ταξί!

Πλ. Αττικής: Συμπλοκή με πυροβολισμούς - Οι δράστες ξέχασαν το όπλο σε ταξί!

Ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ σε νοσοκομείο 

Μοσχάτο: Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο

Μοσχάτο: Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο

Από την επίθεση εκδηλώθηκε φωτιά στον χώρο του Ληξιαρχείου 

Υπόθεση Λιγνάδη: Το σκεπτικό της απόφασης για την προφυλάκισή του

Υπόθεση Λιγνάδη: Το σκεπτικό της απόφασης για την προφυλάκισή του

Γιατί απορρίφθηκε το «βραχιολάκι» © Copyright 2021 - All right reserved. Licensed by AEPI
Made in Nextweb with E-Radio Services