Κούγιας: Καταθέτω προσφυγή
Στη φυλακή της Τρίπολης μεταφέρθηκε ο Λιγνάδης
Στη φυλακή της Τρίπολης μεταφέρθηκε ο Λιγνάδης - Κούγιας: Καταθέτω προσφυγή

Με σκληρή ανακοίνωση απαντά ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, στην απόφαση του Εισαγγελέα να προφυλακίσει τον πελάτη του, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροήν.

Ο Λιγνάδης άκουσε την απόφαση που τον έστειλε στην φυλακή λίγο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 2 ξημερώματα Παρασκευής. Ανακρίτρια και εισαγγελέας με απόφασή τους έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον σκηνοθέτη για το αδίκημα, σε βαθμό κακουργήματος, του βιασμού κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας, μετά το τέλος της απολογίας του, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Αποχώρησε αμίλητος και σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στη φυλακή.

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο συνήγορός του κ. Κούγιας, αναφέρει: «Μου προκαλεί μεγάλο προβληματισμό» ότι Ανακρίτρια και Εισαγγελέας «χρειάστηκαν πέντε ώρες για μια δικογραφία που έχει 10 φύλλα», τονίζοντας ότι «η απο κοινού απόφαση της κας Ανακρίτριας και του κου Εισαγγελέως είναι ουσιαστικά και νομικά λανθασμένες».

Επίσης ανακοίνωσε ότι προσφεύγει σε βάρος διατάξεως Ανακριτού στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. «Ο κ. Λιγνάδης μου έχει δώσει την εντολή, να στραφώ εναντίον όλων όσων κατακρεούργησαν το τεκμήριο αθωότητός του (δικηγόρων, ηθοποιών, μόδιστρων, παρουσιαστών) αλλά και ειδικά εις βάρος ενός δικηγόρου, ο οποίος εχθές στο προσωπικό του προφίλ στο facebook προσκαλούσε οποιονδήποτε θέλει να καταγγείλει τον κ. Λιγνάδη, να απευθυνθεί σε αυτόν, αναφέροντας μάλιστα ότι αναλαμβάνει και όλα τα έξοδα όλων των διαδικασιών, ευτελίζοντας εντελώς το λειτούργημα του δικηγόρου».

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο συνήγορός του κ. Κούγιας, αναφέρει: «Μου προκαλεί μεγάλο προβληματισμό» ότι Ανακρίτρια και Εισαγγελέας «χρειάστηκαν πέντε ώρες για μια δικογραφία που έχει 10 φύλλα», τονίζοντας ότι «η απο κοινού απόφαση της κας Ανακρίτριας και του κου Εισαγγελέως είναι ουσιαστικά και νομικά λανθασμένες». Επίσης ανακοίνωσε ότι προσφεύγει σε βάρος διατάξεως Ανακριτού στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. «Ο κ. Λιγνάδης μου έχει δώσει την εντολή, να στραφώ εναντίον όλων όσων κατακρεούργησαν το τεκμήριο αθωότητός του (δικηγόρων, ηθοποιών, μόδιστρων, παρουσιαστών) αλλά και ειδικά εις βάρος ενός δικηγόρου, ο οποίος εχθές στο προσωπικό του προφίλ στο facebook προσκαλούσε οποιονδήποτε θέλει να καταγγείλει τον κ. Λιγνάδη, να απευθυνθεί σε αυτόν, αναφέροντας μάλιστα ότι αναλαμβάνει και όλα τα έξοδα όλων των διαδικασιών, ευτελίζοντας εντελώς το λειτούργημα του δικηγόρου».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Μετά από διαδικασία 15 ωρών, εκ των οποίων 3 ώρες ενώπιον του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Αθηνών, 5 ώρες απολογία ενώπιον της κας Ανακριτρίας του κ. Λιγνάδη και 5 ωρών συνδιασκέψεως της κας Ανακρίτριας και του κου Εισαγγελέως, ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης εκρίθη προσωρινά κρατούμενος.

Το γεγονός, το οποίο μου προκαλεί μεγάλο προβληματισμό είναι γιατί χρειάστηκε διάσκεψη της κας Ανακριτρίας και του κου Εισαγγελέως 5 ώρες σε μια δικογραφία που έχει 10 φύλλα.

Κατά την άποψή μου, τόσο στο νομικό μέρος όπου εκρίθη η ένσταση ακυρότητος των ανακριτικών πράξεων, της μη κλήσεως του υπόπτου να δώσει εξηγήσεις, πριν την άσκηση ποινικής διώξεως, που είναι κατά τον νόμο υποχρεωτική, αλλά και της εκδόσεως εντάλματος συλλήψεως που δικαιολογείται μόνο όταν κάποιος διαπράττει εκείνη τη στιγμή έγκλημα, αλλά και είναι ύποπτος φυγής, αλλά και η από κοινού απόφαση της κας Ανακρίτριας και του κου Εισαγγελέως είναι ουσιαστικά και νομικά λανθασμένες.

Είναι η μοναδική υπόθεση βιασμού που την καταγγελία δεν την κάνουν οι 3 καταγγέλλοντες (η μια πράξη είναι παραγεγραμμένη), αφού άλλωστε ο ένας φέρεται ότι είναι κάτοικος Βερολίνου Γερμανίας, ο άλλος φέρεται ότι είναι κάτοικος Σουηδίας, αλλά και ο τρίτος πηγαινοέρχεται στην Αίγυπτο, αλλά δυο δικηγόροι που χειρίζονται υποθέσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με τη διοίκηση του οποίου ο κ. Λιγνάδης από ετών για λόγους πολιτικούς, αλλά και λόγω των επιλογών του μέχρι πρότινος ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ευρίσκεται σε συνεχή αντιδικία.

Η υπόθεσις έχει απόλυτα εκκαθαρισμένο χρόνο τελέσεως των πράξεων που φέρεται να έχει διαπράξει ο κ. Λιγνάδης και που είναι για τη μεν μία όλος ο Αύγουστος του 2010 και για την δεύτερη η 8η Αυγούστου 2015.

Επίσης, αναμφισβήτητος είναι και ο τόπος που φέρεται να διέπραξε τα εγκλήματα ο κ. Λιγνάδης και στην μεν πράξη του 2010 είναι το σπίτι του στο Μεταξουργείο στη Αθήνα και στην πράξη της 8ης Αυγούστου του 2015 είναι η Επίδαυρος και η σουίτα ενός ξενοδοχείου.

Στη μεν πρώτη πράξη, από αεροπορικά εισιτήρια, αποδείξεις ξενοδοχείων της Αιγύπτου, από το πρόγραμμα των παραστάσεων του έργου «Πλούτος» του Αριστοφάνη» που μπορεί κάποιος να τα βρει πολύ εύκολα στο διαδίκτυο, απεδείχθη ότι στην πρώτη πράξη του 2010 ο καταγγέλλων λέει οπωσδήποτε ψέματα γιατί ο κος Λιγνάδης όλο τον Αύγουστο αποδεδειγμένα δεν πάτησε το πόδι του στην Αθήνα.

Αλλά και όσον αφορά στη δεύτερη πράξη που δήθεν διεπράχθη στην Επίδαυρο, με αδιάσειστα στοιχεία απεδείχθη ότι ο κ. Λιγνάδης όλο τον Αύγουστο του 2015 και οπωσδήποτε και στις 8/8/2015 ουδέποτε διέμεινε σε κανένα ξενοδοχείο της Επιδαύρου και σε καμία σουίτα, αφού κανένα ξενοδοχείο δεν έχει σουίτα, αλλά και δεν πάτησε καν το πόδι του στην Επίδαυρο ούτε για να παρακολουθήσει μια παράσταση ως θεατής και απεδείχθη ότι από τις μαρτυρίες της πρώην Υφυπουργού Παιδείας, κας Ελένης Κούρκουλα, του πρώην συζύγου της, κου Διονύση Παναγιωτάκη, ιδιοκτήτου του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, της μαρτυρίας ανωτέρου δικαστικής λειτουργού, Προέδρου Εφετών, του αδελφού του, φιλόλογου καθηγητού στο Αρσάκειο και ενός δικηγόρου, αλλά και από σειρά φωτογραφιών με ημερομηνίες του Αυγούστου 2015, ότι από την 1η Αυγούστου ως και της 22 Αυγούστου ήταν στην Ιθάκη και από τις 22 Αυγούστου έως το τέλος ήταν στην Άνδρο.

Προσωπικά σε όλη μου την διαδρομή σέβομαι πάντοτε την κρίση των Δικαστικών και Εισαγγελικών λειτουργών και το ίδιο θα κάνω και τώρα.

Είναι η πρώτη φορά που στη σχεδόν 5 δεκαετίες καριέρα μου αναγκάζομαι να προσφύγω εις βάρος διατάξεως Ανακριτού στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, αλλά η υπόθεση του κου Λιγνάδη έχει όλες τις προϋποθέσεις, νομικές και ουσιαστικές, για να γίνει δεκτή η προσφυγή του.

Ο κ. Λιγνάδης μου έχει δώσει την εντολή, να στραφώ εναντίον όλων όσων κατακρεούργησαν το τεκμήριο αθωότητός του (δικηγόρων, ηθοποιών, μόδιστρων, παρουσιαστών) αλλά και ειδικά εις βάρος ενός δικηγόρου, ο οποίος εχθές στο προσωπικό του προφίλ στο facebook προσκαλούσε οποιονδήποτε θέλει να καταγγείλει τον κ. Λιγνάδη, να απευθυνθεί σε αυτόν, αναφέροντας μάλιστα ότι αναλαμβάνει και όλα τα έξοδα όλων των διαδικασιών, ευτελίζοντας εντελώς το λειτούργημα του δικηγόρου».

Ο κατηγορούμενος πέρασε χθες την πύλη των δικαστηρίων λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι αν και η απολογία του στην ανακρίτρια είχε προγραμματιστεί για τις 2:30 το μεσημέρι. Ο λόγος που ο σκηνοθέτης βρέθηκε νωρίτερα στα δικαστήρια ήταν για να υποστηρίξει ο ίδιος αυτοπροσώπως το αίτημα του για ακυρότητα της δίωξης που είχε ασκηθεί εναντίον του. Ο Λιγνάδης παρουσιάστηκε ο ίδιος στους δικαστές και επιχειρηματολόγησε υπέρ του αιτήματός του. Όμως το αίτημα του δεν έγινε δεκτό και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την προγραμματισμένη απολογία του.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κατάθετε στην ανακρίτρια για περισσότερες από τέσσερις ώρες, για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Υπέβαλλε μάλιστα απολογητικό υπόμνημα με το οποίο αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών σε βάρος του. Μάλιστα, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα στην Ευελπίδων μετέβησαν η ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα και ο πρώην σύζυγός της Διονύσης Παναγιωτάκης, που έχουν προταθεί ως μάρτυρες από τον κατηγορούμενο. Και οι δυο κλήθηκαν να επιβεβαιώσουν το άλλοθι που παρουσίασε ο Δ. Λιγνάδης, ότι δηλαδή ήταν φιλοξενούμενός τους στην Ιθάκη την περίοδο που καταγγέλλεται ότι βίασε έναν από τους μηνυτές του.

Με το υπόμνημα ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως βάλλεται μέσω μιας κατασκευασμένης υπόθεσης που στόχο έχει την ηθική του εξόντωση.

Όπως ισχυρίζεται αιτία είναι η αντιπαράθεση που έχει εδώ και χρόνια με τη διοίκηση του ΣΕΗ «για τον τρόπο που διαχειρίζονται το σωματείο και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα».

Ο σκηνοθέτης αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του και υποστήριξε ότι «ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό- σeξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική - σeξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς τη συναίνεσή του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο, οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία».

Ακόμη ο Λιγνάδης υποστήριξε στο υπόμνημά του: «Σκοπός τους αρχικά ήταν η ηθική εξόντωσή μου δια του χαρακτηρισμού μου ως παιδόφιλου και βιαστή και όχι ο εγκλεισμός μου στη (όπως είχε συμβεί και με την καταγγελία της Μπεκατώρου κατά του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αφού η μεν καταγγελία αρχειοθετήθηκε λόγω παραγραφής ο δε καταγγελθείς καταστράφηκε εξαιτίας της καταγγελίας) και για το λόγο αυτό δεν εμφάνισαν από την αρχή ενώπιον των αστυνομικών ή εισαγγελικών αρχών τα δυο πρόσωπα που σήμερα φέρονται ως αλλά ο Β.Κ. επέλεξε να δώσει συνέντευξη στην Ελεονόρα Μελέτη τη 17η Φεβρουαρίου του 2021».

Ακολούθως, ο Λιγνάδης προσπάθησε να αντικρούσει τις κατηγορίες των δύο ανήλικων κατά τον χρόνο τέλεσης των καταγγελλόμενων πράξεων, μηνυτών του.«Βρήκαν δυο ανήθικους και αδίστακτους ανθρώπους και έφτιαξαν δυο ιστορίες μια τον Αύγουστο του 2010 και μια τον Αύγουστο του 2015». Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν βρίσκονταν στους χρόνους αυτούς στα σημεία όπου οι μηνυτές αναφέρουν ότι βιάσθηκαν από εκείνον.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1099050/sti-fulaki-o-lignadis-etoimazei-prosfugi-kata-tis-profulakisis-tou/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Πώς θα κινηθούν Σιδηρόδρομος - Προαστιακός, μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ 

Νέα κατάθεση της μητέρας της Λόρας: Δηλώνει ανακουφισμένη που εντοπίστηκε η κόρη της

Νέα κατάθεση της μητέρας της Λόρας: Δηλώνει ανακουφισμένη που εντοπίστηκε η κόρη της

Η Λόρα δεν έχει επικοινωνία με κανέναν παρά μόνο με τους ψυχολόγους και τους υπεύθυνους της δομής ανηλίκων στο Βερολίνο 

Ανοίγουν καταφύγια στη Μπερσεβά του Ισραήλ - Κίνα και Καναδάς ζητούν από τους πολίτες τους να φύγουν από το Ιράν

Ανοίγουν καταφύγια στη Μπερσεβά του Ισραήλ - Κίνα και Καναδάς ζητούν από τους πολίτες τους να φύγουν από το Ιράν

Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από μη απαραίτητο προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών των Αμερικανών που σταθμεύουν στο Ισραήλ να εγκαταλείψουν τη χώρα 

Υπουργός Εξωτερικών Πολωνίας: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο»

Υπουργός Εξωτερικών Πολωνίας: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο»

«Θα ζήσουμε όσα έζησαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας» 

Το Πακιστάν χτύπησε 22 τοποθεσίες στο Αφγανιστάν, νεκρά 274 μέλη των Ταλιμπάν

Το Πακιστάν χτύπησε 22 τοποθεσίες στο Αφγανιστάν, νεκρά 274 μέλη των Ταλιμπάν

Διάλογο ζητά η Καμπούλ 

Europa League: Με Μπέτις ο Παναθηναϊκός στους «16»

Europa League: Με Μπέτις ο Παναθηναϊκός στους «16»

Το εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς των «Πρασίνων» θα γίνει στη Λεωφόρο 

Νέα δημοσκόπηση: Ιστορική στροφή στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ υπέρ των Παλαιστινίων

Νέα δημοσκόπηση: Ιστορική στροφή στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ υπέρ των Παλαιστινίων

Τι δείχνουν τα στοιχεία 

Τι συμβαίνει στα σύνορα Πακιστάν – Αφγανιστάν και πόσο μπορεί να κλιμακωθεί η νέα σύγκρουση

Τι συμβαίνει στα σύνορα Πακιστάν – Αφγανιστάν και πόσο μπορεί να κλιμακωθεί η νέα σύγκρουση

Πώς άρχισε η νέα κλιμάκωση, ποιες είναι οι αλληλοκατηγορίες και ποια είναι τα πιθανά σενάρια 

Champions League: Για άλλη μια χρονιά τιτανομαχία Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League

Champions League: Για άλλη μια χρονιά τιτανομαχία Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φάση των «16» καθώς και όλο το μονοπάτι των 16 μονομάχων μέχρι τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. 

Θρίλερ στις ακτές της Κούβας: Το κλεμμένο σκάφος, η αιματηρή συμπλοκή και τα αναπάντητα ερωτήματα

Θρίλερ στις ακτές της Κούβας: Το κλεμμένο σκάφος, η αιματηρή συμπλοκή και τα αναπάντητα ερωτήματα

Ποιοι ήταν οι επιβαίνοντες 

Βίντεο δείχνει φορτηγατζή να οδηγεί ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο

Βίντεο δείχνει φορτηγατζή να οδηγεί ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο

Δεν μπορούσε να διαβάσει τις πινακίδες 

Φοιτητές του ΑΠΘ καταγγέλλουν ότι τους ξεγύμνωσαν αστυνομικοί

Φοιτητές του ΑΠΘ καταγγέλλουν ότι τους ξεγύμνωσαν αστυνομικοί

Συλληφθείσα φοιτήτρια κατήγγειλε ότι, μετά την προσαγωγή τους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί «υποχρέωσαν τα αγόρια να βγάλουν τα εσώρουχα και να σκύψουν και τα κορίτσια να βγάλουν το παντελόνι τους» 

Η πασίγνωστη ηθοποιός που παντρεύτηκε με δικαστική απόφαση

Η πασίγνωστη ηθοποιός που παντρεύτηκε με δικαστική απόφαση

Καρέ Καρέ: Η άγνωστη πλευρά της Χλόης Λιάσκου πίσω από τη λάμψη του πανιού 

Δολιοφθορά στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη: Το ελληνικό FBI στις έρευνες - Τι εξετάζεται

Δολιοφθορά στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη: Το ελληνικό FBI στις έρευνες - Τι εξετάζεται

Τα τελευταία χρόνια, έχουν υπάρξει 20 ανάλογα περιστατικά τόσο στην Αθήνα όσο και στο υπόλοιπο σιδηροδρομικό δίκτυο 

Απεργία για τα Τέμπη: Κλείνουν το Σάββατο έξι σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης

Απεργία για τα Τέμπη: Κλείνουν το Σάββατο έξι σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης

Στάση εργασίας έχουν προκηρύξει και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ 

Χαλκιδική: Ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε σακούλες

Χαλκιδική: Ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε σακούλες

Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής 

Μία καυτή νύχτα στο πιο αποκλειστικό σeξ κλαμπ του Λος Αντζελες: Πώς γίνεται κανείς μέλος του

Μία καυτή νύχτα στο πιο αποκλειστικό σeξ κλαμπ του Λος Αντζελες: Πώς γίνεται κανείς μέλος του

Κρυμμένο ανάμεσα στους ελικοειδείς δρόμους των λόφων του Χόλιγουντ, σε μια αυστηρά φυλασσόμενη ιδιοκτησία με θέα που κόβει την ανάσα, λειτουργεί το Snctm 

Ενεργειακό deal των ΗΠΑ με την Τουρκία ξεκλειδώνει τα F-35 για την Αγκυρα; Τι περιλαμβάνει το «πακέτο»

Ενεργειακό deal των ΗΠΑ με την Τουρκία ξεκλειδώνει τα F-35 για την Αγκυρα; Τι περιλαμβάνει το «πακέτο»

Τι σημαίνει για τα ελληνικά συμφέροντα 

Επίδομα 70 ευρώ για smartphone: Ποιοι έχουν δικαίωμα να το λάβουν

Επίδομα 70 ευρώ για smartphone: Ποιοι έχουν δικαίωμα να το λάβουν

Ποιοι είναι δικαιούχοι 

Ο εφιάλτης της Ζιζέλ Πελικό γίνεται σειρά - Ποια διάσημη ηθοποιός θα την υποδυθεί

Ο εφιάλτης της Ζιζέλ Πελικό γίνεται σειρά - Ποια διάσημη ηθοποιός θα την υποδυθεί

Best seller μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία της αναδείχθηκε στη Γαλλία η αυτοβιογραφία της 73χρονης Ζιζέλ Πελικό 

Η Λόρα στα χέρια της αστυνομίας

Η Λόρα στα χέρια της αστυνομίας

Η 16χρονη εντοπίστηκε στο Βερολίνο 

Ισόβια στο δολοφόνο της Δώρας Ναστούλη στο Αγρίνιο

Ισόβια στο δολοφόνο της Δώρας Ναστούλη στο Αγρίνιο

Η απόφαση έγινε δεκτή με έντονη συναισθηματική φόρτιση από τη μητέρα της Δώρας, τον αδερφό της και τα τρία παιδιά της που όλα αυτά τα χρόνια ζητούσαν δικαίωση για τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της με βίαιο τρόπο 

Έθιμο 200 χρόνων στην Ιαπωνία: Αντρες φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και παλεύουν μέσα στο κρύο και τη λάσπη... για καλή σοδειά

Έθιμο 200 χρόνων στην Ιαπωνία: Αντρες φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και παλεύουν μέσα στο κρύο και τη λάσπη... για καλή σοδειά

Η τελετουργία ανάγεται στην εποχή που οι κάτοικοι ενός χωριού έξω από το Τόκιο, ανάμεσα σε καλλιέργειες και ορυζώνες, πάλευαν στα πλημμυρισμένα χωράφια μαζί με άλογα 

ΑΑΔΕ: Προσωρινή διακοπή εφαρμογών Μητρώου από 1 έως 10 Μαρτίου

ΑΑΔΕ: Προσωρινή διακοπή εφαρμογών Μητρώου από 1 έως 10 Μαρτίου

Δεν θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων φορολογουμένων για ενάρξεις, μεταβολές και διακοπές λειτουργίας επιχειρήσεων ή άλλων στοιχείων Μητρώου 

Υποκλοπές: Ένοχοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι

Υποκλοπές: Ένοχοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι

Καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 126 ετών και 8 μηνών - Αναστολή στην έκτιση της ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο 

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Απορρίφθηκε το κοινό αίτημα της αντιπολίτευσης για συνέχιση των εργασιών

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Απορρίφθηκε το κοινό αίτημα της αντιπολίτευσης για συνέχιση των εργασιών

Ολοκληρώνει σήμερα τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή 

Πέθανε η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πανέλλη

Πέθανε η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πανέλλη

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών 

Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα οστά σε κάδο νοσοκομείου

Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα οστά σε κάδο νοσοκομείου

Το μακάβριο εύρημα έγινε όταν απορριμματοφόρο έκανε αποκομιδή των σκουπιδιών και εντόπισε τη σακούλα 

Πισπιρίγκου: Θα ζητήσει πιστοποίηση αναπηρίας για να συνεχίσει έκτιση ποινής εκτός φυλακής

Πισπιρίγκου: Θα ζητήσει πιστοποίηση αναπηρίας για να συνεχίσει έκτιση ποινής εκτός φυλακής

Το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για αποφυλάκιση αφορά το σοβαρό αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει και έχει δυσχεράνει σημαντικά την κατάσταση της υγείας της 

Ιρλανδία: Στη δημοσιότητα βίντεο από επίθεση αγνώστου σε γυναίκα - Τη χτύπησε και εξαφανίστηκε

Ιρλανδία: Στη δημοσιότητα βίντεο από επίθεση αγνώστου σε γυναίκα - Τη χτύπησε και εξαφανίστηκε

Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο, αφήνοντας τη γυναίκα αναίσθητη στον δρόμο 

8 τρόφιμα για αυξημένη λίμπιντο και... περισσότερους οpγασμούς

8 τρόφιμα για αυξημένη λίμπιντο και... περισσότερους οpγασμούς

Η «μηχανική» της διέγερσης 

Σε αναστολή η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στο Ρίο

Σε αναστολή η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στο Ρίο

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την εφημερία στο Νοσοκομείο Ζακύνθου – Σταθερή η κατάσταση του 5μηνου στη ΜΕΘ Πατρών 

Πόρισμα ΕΜΠ για τη φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Διαβρωμένος σωλήνας χωρίς αντιδιαβρωτική προστασία

Πόρισμα ΕΜΠ για τη φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Διαβρωμένος σωλήνας χωρίς αντιδιαβρωτική προστασία

Το πόρισμα του ΕΜΠ παραδόθηκε στις δικαστικές Αρχές και θα χρησιμοποιηθεί στην ποινική διερεύνηση της υπόθεσης στα Τρίκαλα 

Αντριου Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ: Το Παλάτι του απαγόρευσε να κάνει ιππασία στα βασιλικά κτήματα

Αντριου Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ: Το Παλάτι του απαγόρευσε να κάνει ιππασία στα βασιλικά κτήματα

Το βρετανικό Παλάτι έχει έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη και την έρευνα σε βάρος του αδελφού του βασιλιά Καρόλου 

Συναγερμός στη Λάρισα: Εξαφάνιση 38χρονου άνδρα στο Κιλελέρ

Συναγερμός στη Λάρισα: Εξαφάνιση 38χρονου άνδρα στο Κιλελέρ

Tο αυτοκίνητο και το μπουφάν του βρέθηκαν στην περιοχή Αγιόκαμπου στις 24/02/2026 

Πάτρα: Καθαρή η μαγνητική του 5 μηνών βρέφους που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα

Πάτρα: Καθαρή η μαγνητική του 5 μηνών βρέφους που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την πορεία υγείας του 5 μηνών βρέφους που έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα 

Ισπανία: Αντιδράσεις για τον διπλασιασμό του τουριστικού φόρου - Τα έσοδα θα πάνε για το στεγαστικό

Ισπανία: Αντιδράσεις για τον διπλασιασμό του τουριστικού φόρου - Τα έσοδα θα πάνε για το στεγαστικό

Οι επισκέπτες ξενοδοχείων πέντε αστέρων θα μπορούσαν να χρεωθούν έως και 15 ευρώ τη βραδιά και οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων θα συνεχίσουν να πληρώνουν περίπου 6 ευρώ 

Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος – «Μας ζορίζει η ονομασία»

Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος – «Μας ζορίζει η ονομασία»

Τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξής της στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» στο OPEN 

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντα από την επίθεση στον κτηνοτρόφο που του έκοψαν τη γλώσσα

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντα από την επίθεση στον κτηνοτρόφο που του έκοψαν τη γλώσσα

Ο κτηνοτρόφος, αιμόφυρτος και σε άθλια κατάσταση, κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει τον γιο του 

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας: Διασωληνωμένος στο Τζάνειο 22χρονος

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας: Διασωληνωμένος στο Τζάνειο 22χρονος

Ο 22χρονος πήγε αρχικά το βράδυ της τρίτης στο νοσοκομείο Πύργου οπού και διασωληνώθηκε, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Τζάνειο Νοσοκομείο 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services