Αρνείται τα πάντα ο γνωστός ηθοποιός και δηλώνει θύμα «μανίας εκδίκησης»
Πέτρος Φιλιππίδης: Εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική μου ζωή και τη δημοφιλία μου
Πέτρος Φιλιππίδης: Εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική μου ζωή και τη δημοφιλία μου  - Αρνείται τα πάντα ο γνωστός ηθοποιός και δηλώνει θύμα «μανίας εκδίκησης»

Χαρακτηρίζει μία από τις καταγγέλλουσες «άρρωστα εμμονική και παρεμβατική», ενώ μιλά για «συναινετικές σeξουαλικές συνευρέσεις» μέσα στο θέατρο, γιατί «δεν ήθελα να με δουν, ειδικά σε ξενοδοχείο» - Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, που τον οδήγησαν στη φυλακή

Τη δική του εκδοχή για όσα του αποδίδουν οι τρεις γυναίκες συνάδελφοί του και τα οποία τον οδήγησαν από το θεατρικό σανίδι στις Φυλακές Τρίπολης προέβαλε με τα υπομνήματα και την απολογία του στην 15η ανακρίτρια ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, σε μια προσπάθεια να αντικρούσει το βαρύ κατηγορητήριο που τον θέλει να έχει διαπράξει έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στις 27 Ιουλίου κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας. Ο ίδιος, μάλιστα, όπως λέγεται, πάγωσε στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκισή του.

Με τα υπομνήματα που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο ηθοποιός, και τα οποία αποκαλύπτει το «protothema.gr», αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε στη δικαστική λειτουργό αρνείται τα πάντα. Μιλάει για «ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς», για «μανία εκδίκησης» και προς επίρρωση των ισχυρισμών του επικαλείται έξι καταθέσεις μαρτύρων υπερασπίσεώς του. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις δύο συναδέλφους του που τον κατήγγειλαν για απόπειρα βιασμού τους, υποστήριξε ότι θέλησαν «να χτυπήσουν το κατεστημένο» διότι ο ίδιος είναι αγαπητός στο κοινό και πως οι δύο καταγγέλλουσες «εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική ζωή μου και τη δημοφιλία μου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εγώ βρήκα δουλειά και μέσα στην πανδημία». Σε ό,τι αφορά την ηθοποιό που τον κατήγγειλε για βιασμό της, τη χαρακτήρισε στην απολογία του ως μια γυναίκα «άρρωστα εμμονική και παρεμβατική», η οποία κινήθηκε εναντίον του επειδή ο ίδιος δεν σύναψε ερωτική σχέση μαζί της.

Στον αντίποδα, οι τρεις γυναίκες συνάδελφοί του που τον κατήγγειλαν στη Δικαιοσύνη για σeξουαλική κακοποίησή τους, κατά την ανάκριση επέμειναν μέχρι κεραίας στις αρχικές καταγγελίες τους, προσκομίζοντας μάλιστα και επιπλέον μαρτυρικές καταθέσεις για να τις ενισχύσουν.

Με την απολογία του ο ηθοποιός δεν κατάφερε να πείσει για την αθωότητά του και προφυλακίστηκε ως ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων. Η ζυγαριά της Δικαιοσύνης έγειρε υπέρ της προσωρινής κράτησής του λόγω του μεγάλου αριθμού καταγγελιών σε βάρος του -συνολικά 15-, της μακράς περιόδου δράσης του, αλλά και της ιδιαίτερης σκληρότητας που, σύμφωνα με τις Αρχές, επέδειξε κατά την τέλεση των πράξεών του.

Να σημειωθεί ότι οι καταγγελίες που εξετάζει η Δικαιοσύνη για την υπόθεση Φιλιππίδη είναι τρεις. Οι άλλες 12 που περιλαμβάνονται στη δικογραφία δεν έχουν ποινικό ενδιαφέρον λόγω παραγραφής ή επειδή δεν κατέστη δυνατόν να στοιχειοθετήσουν την απαγγελία κατηγοριών. Εντούτοις, μέτρησαν στην απόφαση για την προφυλάκισή του. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα απορρίφθηκε και η προσφυγή που είχε καταθέσει ο ηθοποιός για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με βραχιολάκι. Οι δικαστές την απέρριψαν κρίνοντας, μεταξύ άλλων, τον κατηγορούμενο ως ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων, όπως και η ανακρίτρια.

«Είχε εμμονή μαζί μου»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του, κόρη ηθοποιού. Με τη μητέρα της μάλιστα είχε συνεργαστεί σε δύο θεατρικές παραστάσεις από το 2004 έως το 2010. Η καταγγέλλουσα έχει καταθέσει ότι ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε σeξουαλικά τον Σεπτέμβριο του 2008 στο καμαρίνι του θεάτρου «Ηβη» και ενώ τον είχε επισκεφθεί στο πλαίσιο επαγγελματικού ραντεβού.

Εκεί ο ηθοποιός, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον της, οι οποίες με βάση τον νέο Ποινικό Κώδικα συνιστούν το αδίκημα του βιασμού ακόμη και αν δεν υπήρξε συνουσία. Επιπρόσθετα, υποστηρίζει ότι ο συνάδελφός της περίπου τρεις μήνες πριν τον βιασμό της στο θέατρο την είχε καλέσει σε γραφείο θεατρικής εταιρείας και εκεί προσπάθησε για πρώτη φορά να έρθει σε σeξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέλησή της.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώπιον της ανακρίτριας, προέβαλε μια διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων. Κατέθεσε ότι γνώρισε την καταγγέλλουσα το 2007 κατόπιν μεσολάβησης της μητέρας της, επειδή η κόρη της είχε εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το θέατρο. Υποστήριξε δε ότι μερίμνησε ώστε η κοπέλα να εισαχθεί «άνευ εξετάσεων» σε ιδιωτική σχολή δραματικής τέχνης φίλου του, στην οποία δίδασκε μέχρι και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς και εκείνος. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων η αντίδικός του «φαινόταν ότι ήθελε κάτι παραπάνω» και γενικότερα είχε προς εκείνον μια «αρρωστημένη και εμμονική συμπεριφορά». Διατείνεται πως ο ίδιος ουδέποτε προσπάθησε να την προσεγγίσει ερωτικά και πως δεν της τηλεφωνούσε βραδινές ώρες, ούτε της έστελνε μηνύματα. «Αντιθέτως», λέει, «εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο με έφερνε σε δύσκολη θέση...».

Κατέθεσε ακόμη ότι η αντίδικός του τον επισκεπτόταν στο θέατρο με πρόφαση να δει τη μητέρα της και ότι εκείνος την απέφευγε με κάθε τρόπο. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό που περιγράφει η ηθοποιός στο γραφείο θεατρικής εταιρείας, ο κατηγορούμενος το αρνείται, προβάλλοντας τον εξής ισχυρισμό: «Δεν στέκει ούτε στην κοινή λογική να έχω προσπαθήσει να έρθω σε συνουσία μαζί της και εκ των υστέρων να έρχεται στο θέατρο για να με συναντήσει δήθεν για να μιλήσουμε για δουλειά».

Στη γραμμή της άρνησης κινήθηκε ο κατηγορούμενος και σε ό,τι αφορά τα καταγγελλόμενα της αντιδίκου του για βιασμό της στο θέατρο «Ηβη». Υποστήριξε ότι ποτέ δεν την κάλεσε για να αναλάβει ρόλο στην παράσταση που ανέβαζε, όπως εκείνη κατέθεσε, καθώς το καστ για το συγκεκριμένο έργο είχε κλείσει μήνες νωρίτερα.

«Ουδέποτε είχα καμαρίνι δικό μου, καθότι ήμουν σκηνοθέτης και δεν έπαιζα ως ηθοποιός στην παράσταση. Τα πράγματά μου τα άφηνα στο γραφείο του επιστάτη του θεάτρου, ο οποίος κλείδωνε και ξεκλείδωνε το γραφείο του όταν τα χρειαζόμουν», κατέθεσε χαρακτηριστικά. Ο κατηγορούμενος αναφέρεται ακολούθως σε ένα ακόμη περιστατικό που, κατά τον ίδιο, καταδεικνύει «την εμμονική, σχεδόν αρρωστημένη συμπεριφορά της καταγγέλλουσας». Οι δυο τους βρέθηκαν σε βάφτιση και εκείνος καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης απέφευγε, όπως λέει, κάθε επαφή μαζί της. «Αυτό έγινε αφορμή, όπως έμαθα καιρό αργότερα, για να παραμένει η καταγγέλλουσα στις τουαλέτες του χώρου και να κλαίει για αρκετή ώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ τον αγαπώ, είμαι ερωτευμένη μαζί του, κι εκείνος ούτε μου μιλάει”», είπε στην ανακρίτρια.

Ισχυρίστηκε, ακόμη, ότι το 2011 η αντίδικός του εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά μπροστά του ενώ ο ίδιος βρισκόταν με τη σύζυγό του και ζευγάρι φίλων τους σε πολυχώρο προκειμένου να παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση. Εκεί, σύμφωνα με την απολογία του, η αντίδικος έσπρωξε «με περίσσιο θράσος» τη σύζυγό του, χαιρέτησε τον ίδιο και τον φίλησε. «Είναι δε απορίας άξιο, πώς η καταγγέλλουσα θέλησε με αυτή τη θέρμη να με χαιρετήσει όταν η ίδια καταγγέλλει βίαιες και προσβλητικές εις βάρος της συμπεριφορές από εμένα!», αναφέρει στο υπόμνημά του.

Αποδίδοντας στην καταγγέλλουσα «ενόχληση» και τάσεις «εκδίκησης» προς εκείνον, ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστήριξε πως άλλαξε την αρχική της κατάθεση όταν κλήθηκε από τον εισαγγελέα «για να προσδώσει σε αυτήν αξιόποινο χαρακτήρα». Οπως ισχυρίστηκε, ενώ στην καταγγελία της στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της πρόβας στο θέατρο «Ηβη» «προσπάθησα και έβαλα τα δύο μου χέρια μέσα στο παντελόνι της, αλλά με σταμάτησε και πήγε στο μπάνιο», στην κατάθεσή της ενώπιον του εισαγγελέα «διορθώνει τα όσα έχει δηλώσει, ισχυριζόμενη ότι έβαλα το ένα χέρι μου μέσα και από το παντελόνι και από το εσώρουχο και ότι επιπλέον εισχώρησα και τα δάχτυλά μου στο αιδοίο της». Επιπρόσθετα, ο ηθοποιός στρέφει τα «πυρά» του εναντίον της συναδέλφου του και επειδή επικαλέστηκε στην ανάκριση μάρτυρες οι οποίοι «της υπενθύμισαν γεγονότα που είχε αποβάλει από τη μνήμη της» και πρόσθεσαν με τις μαρτυρίες τους νέα επιβαρυντικά περιστατικά για τον ίδιο.

«Ηρθε αποφασισμένη με ερωτική διάθεση»

«Την έψαξα στο Instagram. Δέχθηκα να τη συναντήσω, κατά πρώτο, για το βιογραφικό και, κατά δεύτερο, γιατί ήταν ωραία κοπέλα». «Ηρθε αποφασισμένη με ερωτική διάθεση, αλλά και για δουλειά». Για «λόγους ευγένειας» της πρότεινε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της. «Αρχισε να με ακουμπά με εμφανή σeξουαλική διάθεση». Τότε ο ίδιος, «χωρίς να το σκεφτεί έστριψε δεξιά στην οδό Ψυχάρη, όπου και πάρκαρε στο ύψος ενός άδειου οικοπέδου». Εκεί, κατά τους ισχυρισμούς του, η καταγγέλλουσα έπεσε «με φόρα» πάνω του και επιδόθηκε σε σeξουαλικές πράξεις

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η συνάδελφός του πρώτη φορά ανέφερε στην ανακρίτρια και όχι στο ΣΕΗ ή στον εισαγγελέα όπου είχε καταθέσει το προηγούμενο διάστημα, ότι στη «δήθεν συνάντησή μας» σε εταιρεία θεατρικών παραγωγών, αφού της κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, την ανέβασε πάνω σε ένα τραπέζι και επιδόθηκε σε ασελγείς πράξεις.

«Ισχυρίζεται ότι εκθέτει το ως άνω περιστατικό το πρώτον κατά την κατάθεσή της ενώπιον υμών, διότι τώρα της το θύμισε ένας φίλος της, καθότι η ίδια το έχει αποβάλει από τη μνήμη της!», ανέφερε για το ζήτημα αυτό ο κατηγορούμενος, για να προσθέσει: «Είναι όμως απορίας άξιον πώς γίνεται η καταγγέλλουσα να θυμόταν καθαρά τη διάταξη του χώρου των γραφείων, αλλά και τα ρούχα τα οποία φορούσε όταν δήθεν με συνάντησε εκεί το 2008, αλλά να είχε αποβάλει από τη μνήμη της ένα τόσο σημαντικό περιστατικό και, κυρίως, το βασικό περιστατικό το οποίο υποτίθεται ότι την είχε τραυματίσει εκείνη την ημέρα!».

Ο ηθοποιός βάλλει επίσης κατά της μητέρας της καταγγέλλουσας, η οποία κατέθεσε στην ανακρίτρια πως και εκείνη, όπως και η κόρη της, είχε γίνει αποδέκτης άσεμνων συμπεριφορών του. Οπως λέει, παρά τους παραπάνω ισχυρισμούς της, η μητέρα της αντιδίκου του «συνεργαζόταν μαζί μου για έξι συναπτά έτη σε δύο διαδοχικές θεατρικές παραστάσεις και παράλληλα επέλεξε να μου γνωρίσει την κόρη της και να μου ζητήσει να μεσολαβήσω για να μπει σε δραματική σχολή».

«Εψαχνε κάποιον έμπειρο για να βοηθηθεί επαγγελματικά»

Η δεύτερη κατηγορία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη αφορά απόπειρα βιασμού τον Φεβρουάριο του 2010 στο θέατρο «Μουσούρη». Συνάδελφός του κατέθεσε ότι εντός του θεάτρου υπέστη άγρια σeξουαλική επίθεση από τον ίδιο και στην προσπάθειά της να γλιτώσει από τα χέρια του φώναζε και υπέστη τραυματισμό. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο ηθοποιός μετά την επίθεση εναντίον της, την απείλησε ότι θα την καταστρέψει επαγγελματικά. Για την κατηγορία αυτή, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε πως το 2010 χρειάστηκε να αναζητήσει μια πιθανή αντικαταστάτρια ηθοποιού και συναντήθηκε με την καταγγέλλουσα όταν ένας δικηγόρος κοινός γνωστός τους του μίλησε για εκείνη, αναφέροντάς του ότι του στέλνει το βιογραφικό της «ανιψιάς του».

Στη συνέχεια, όπως λέει, προσκάλεσε την κοπέλα στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση και μετά το τέλος αυτής την κάλεσε στο καμαρίνι του για να του πει τις εντυπώσεις της. Η ανακρίτρια ρώτησε τον κατηγορούμενο για ποιο λόγο ήθελε τη γνώμη μιας νέας ηθοποιού την οποία δεν γνώριζε καν και ο κατηγορούμενος απάντησε. «Ηταν μια παρόρμηση, δεν θα μου έλεγε κάτι κακό αφού ερχόταν να πάρει μια δουλειά».

«Ανακρίτρια: Πέρα όμως από την παρακολούθηση των παραστάσεων της δώσατε το κείμενο για να προετοιμαστεί;

Πέτρος Φιλιππίδης: Της έδωσα το πρόγραμμα που είχε μέσα το έργο. Το κείμενο του προγράμματος ήταν αυτό που παίζονταν και στην παράσταση με κάποιες προσθήκες. Τις προσθήκες δεν της έδωσα γιατί δεν είναι κάπου γραμμένες».

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι η ομορφιά της κοπέλας τον μαγνήτισε και έκανε λόγο για συναινετικές σeξουαλικές συνευρέσεις μαζί της μέσα στο θέατρο, με την καταγγέλλουσα να μπαίνει στον χώρο από την πλαϊνή πόρτα για να μην την αντιληφθούν οι εργαζόμενοι.

«Ανακρίτρια: Γιατί επιλέξατε το θέατρο για να βρεθείτε;

Πέτρος Φιλιππίδης: Της είπα να έρθει εκεί γιατί εμένα δεν μου είναι εύκολο να κυκλοφορώ άνετα χωρίς να με δει κάποιος, ειδικά σε ξενοδοχείο. Δεν ήθελα να μας δουν, δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα ούτε σε εμένα ούτε σε εκείνη».

Οπως καταθέτει στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα έπειτα από μια ερωτική συνεύρεση τον ρώτησε τι θα γίνει με τον ρόλο και εκείνος της απάντησε ότι δεν θα χρειαστεί να παίξει στην παράσταση διότι η ηθοποιός που είχε μέχρι τότε τον ρόλο δεν θα αποχωρούσε.

«Η καταγγέλλουσα τότε εξαγριώθηκε, άρχισε να μου λέει πως την κορόιδεψα, πως έχει πει σε όλους τους γνωστούς της ότι θα συνεργαστούμε και τώρα θα γίνει ρεζίλι», ανέφερε ο κατηγορούμενος. Απέδωσε, δε, την καταγγελία της στην απογοήτευσή της επειδή δεν συνεργάστηκε μαζί του. Αποδέχεται ωστόσο, απαντώντας σε ερώτηση της ανακρίτριας, πως μετά από αυτή την αντίδραση της ηθοποιού, της έστειλε ένα μήνυμα ερωτικού περιεχομένου. «Ζήτησε από τον πατέρα της να χρηματοδοτήσει προσωπική της επαγγελματική δουλειά, ώστε όπως λέει χαρακτηριστικά “να μη με χρειάζεται”» υποστήριξε ο Π. Φιλιππίδης, αναφέροντας ακόμη πως η αντίδικός του κατέφυγε στη συνέχεια σε άλλο σκηνοθέτη εγνωσμένου επαγγελματικού κύρους προκειμένου να «εξασφαλίσει» την επιτυχή πορεία της παράστασής της. Κατά τον ίδιο, από τη στάση της αυτή προκύπτει ότι «έψαχνε κάποιον πιο έμπειρο ηθοποιό-σκηνοθέτη για να “κρεμαστεί”, να βοηθηθεί επαγγελματικά και επέλεξε εμένα. Πλην, όμως, οι ελπίδες της δεν ευοδώθηκαν και κατέρρευσε ο κόσμος της».

Πηγή: www.protothema.gr
ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ
Tο akous.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καιρός αύριο: Αίθριος και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Καιρός αύριο: Αίθριος και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Παραμένει ζεστός ο καιρός και αύριο Δευτέρα με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα 

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 6χρονος που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 6χρονος που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ

Ώρες αγωνίας για τους γονείς του παιδιού στην Πάτρα, που περιμένουν ένα ευχάριστο νέο από τα χείλη των γιατρών. 

«Τίποτα δεν έγινε κατά λάθος»

«Τίποτα δεν έγινε κατά λάθος»

Όσα εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε συνέντευξή της 

Βίντεο ντοκουμέντο με τον σοβαρό τραυματισμό 6χρονου σε αγώνα καρτ

Βίντεο ντοκουμέντο με τον σοβαρό τραυματισμό 6χρονου σε αγώνα καρτ

Έγιναν πέντε συλλήψεις 

AUKUS: Καμία διάθεση από το Λονδίνο να κατευνάσει τα πνεύματα

AUKUS: Καμία διάθεση από το Λονδίνο να κατευνάσει τα πνεύματα

Η χρόνια προβληματική σχέση Αγγλίας – Γαλλίας διαφαίνεται ακόμα περισσότερο στον αντίκτυπο της συμφωνίας AUKUS 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Εκείνη μου επιτέθηκε»

Πέτρος Φιλιππίδης: «Εκείνη μου επιτέθηκε»

Στο «φως» το απολογητικό του υπόμνημα 

Πάτρα: «Έτσι τραυματίστηκε το παιδί μου»

Πάτρα: «Έτσι τραυματίστηκε το παιδί μου»

Τι λέει ο πατέρας του 6χρονου Φώτη για το ατύχημα σε αγώνα καρτ 

Κορωνοϊός: Συναγερμός για την Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Συναγερμός για την Θεσσαλονίκη

Έφτασε την Αττική στα νέα κρούσματα 

Ισπανία: Έκρηξη ηφαιστείου στο νησί Λα Πάλμα

Ισπανία: Έκρηξη ηφαιστείου στο νησί Λα Πάλμα

Απομακρύνθηκαν κάτοικοι 

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ 

Πάτρα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 6χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Πάτρα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 6χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Πώς έγινε το ατύχημα 

Πέθανε ο θρύλος της Αγγλίας και της Τότεναμ Τζίμι Γκριβς

Πέθανε ο θρύλος της Αγγλίας και της Τότεναμ Τζίμι Γκριβς

Θλίψη προκάλεσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του κορυφαίου σκόρερ 

Πάτρα: Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ με θύμα 6χρονο

Πάτρα: Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ με θύμα 6χρονο

Τραυματίστηκε και διασωληνώθηκε 

Ρινικό εμβόλιο: Θετικές οι προκλινικές δοκιμές

Ρινικό εμβόλιο: Θετικές οι προκλινικές δοκιμές

Πώς «μπλοκάρει» τον κορωνοϊό στη μύτη 

Κυπαρισσία: Ύποπτος για τον θάνατο και άλλων γυναικών ο 39χρονος κατηγορούμενος

Κυπαρισσία: Ύποπτος για τον θάνατο και άλλων γυναικών ο 39χρονος κατηγορούμενος

«Εκβίαζε, εκφόβιζε, κακοποιούσε την Μόνικα», λέει η δικηγόρος της οικογενείας 

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία και εικόνες για τη στυγερή δολοφονία νεαρού έξω από φαστφουντάδικο

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία και εικόνες για τη στυγερή δολοφονία νεαρού έξω από φαστφουντάδικο

Το φονικό εκτυλίχθηκε στις 23.30 στην οδό Μακεδονικής Αμύνης και ενώ στην περιοχή υπήρχε κόσμος 

Ποιους συμφέρει να κάνουν τώρα γονική παροχή

Ποιους συμφέρει να κάνουν τώρα γονική παροχή

«Μηδέν φόρος» για να περάσουν λεφτά και περιουσίες στους νέους 

Καιρός: Ζέστη, θολή ατμόσφαιρα και μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς

Καιρός: Ζέστη, θολή ατμόσφαιρα και μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ 

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί» 

Rapid test: Που γίνονται δωρεάν σήμερα από τον ΕΟΔΥ

Rapid test: Που γίνονται δωρεάν σήμερα από τον ΕΟΔΥ

Τα τεστ γίνονται όπως κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι ή το απόγευμα 

AUKUS: Οι χώρες που είχαν συμφωνήσει τις λεπτομέρειες στην G7 χωρίς τη Γαλλία

AUKUS: Οι χώρες που είχαν συμφωνήσει τις λεπτομέρειες στην G7 χωρίς τη Γαλλία

Νέες πληροφορίες για τη συμφωνία ενάντια της Κίνας γίνονται γνωστές 

AUKUS: Περνά στην αντεπίθεση η Αυστραλία

AUKUS: Περνά στην αντεπίθεση η Αυστραλία

Η απάντηση στην Γαλλία για τα υποβρύχια 

Ηλεκτρονική απάτη: Μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα

Ηλεκτρονική απάτη: Μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα

Παριστάνουν τράπεζες, εταιρείες και οργανισμούς 

Αλέξης Τσίπρας: Κατώτατος μισθός 800 ευρώ, 35ωρο εργασίας, πρόσβαση σε ΑΕΙ με απολυτήριο

Αλέξης Τσίπρας: Κατώτατος μισθός 800 ευρώ, 35ωρο εργασίας, πρόσβαση σε ΑΕΙ με απολυτήριο

Οι ανακοινώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ 

Θεσσαλονίκη: Τα σύννεφα έκαναν... βουτιά στη θάλασσα

Θεσσαλονίκη: Τα σύννεφα έκαναν... βουτιά στη θάλασσα

Δυνατό μπουρίνι σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική 

Οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: Χιλιάδες άνθρωποι στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: Χιλιάδες άνθρωποι στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Με πρώτη τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, την οικογένεια του και στενούς του φίλους 

Επίθεση με βιτριόλι: Για πρώτη φορά ο 40χρονος παίρνει θέση για την υπόθεση

Επίθεση με βιτριόλι: Για πρώτη φορά ο 40χρονος παίρνει θέση για την υπόθεση

Αρνείται πως εκείνος ήταν το «μήλον της έριδος» 

Καλύβια: Παιδιά με αίματα έτρεχαν μετά την έκρηξη και φώναζαν τον πατέρα τους

Καλύβια: Παιδιά με αίματα έτρεχαν μετά την έκρηξη και φώναζαν τον πατέρα τους

«Ήταν σαν να έπεσε ρουκέτα»  

«Κάτι μεγάλο και γρήγορο» προσέκρουσε στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία

«Κάτι μεγάλο και γρήγορο» προσέκρουσε στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία

Ο Βραζιλιάνος αστρονόμος Χοσέ Λουί Περέιρα παρατήρησε μια ισχυρή λάμψη στην ατμόσφαιρα του γιγάντιου πλανήτη 

Συναγερμός στη Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θαμώνες καφετέριας

Συναγερμός στη Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θαμώνες καφετέριας

Τα γαλλικά μέσα κάνουν λόγο για τρεις έως έξι τραυματίες 

Σαρωτικοί έλεγχοι στις πλατφόρμες delivery για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των διανομέων

Σαρωτικοί έλεγχοι στις πλατφόρμες delivery για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των διανομέων

Η παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας 

Εξαφάνιση 22χρονης στις ΗΠΑ: Χάθηκε και ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της

Εξαφάνιση 22χρονης στις ΗΠΑ: Χάθηκε και ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της

Η αστυνομία αντιμετωπίζει την εξαφάνιση του Μπράιαν, έπειτα από εκείνη της Γκαμπριέλ, ως μια «υπόθεση πολλαπλών εξαφανίσεων» 

Κορωνοϊός: 2.190 νέα κρούσματα σήμερα, 531 στην Αττική

Κορωνοϊός: 2.190 νέα κρούσματα σήμερα, 531 στην Αττική

37 νέοι θάνατοι - 348 οι διασωληνωμένοι 

ΗΠΑ: Σηκώθηκε ξανά ο μαύρος φράχτης γύρω από το Καπιτώλιο

ΗΠΑ: Σηκώθηκε ξανά ο μαύρος φράχτης γύρω από το Καπιτώλιο

Ύψους 2,44 μέτρων 

ΥΠΕΞ: Διάβημα διαμαρτυρίας στην Αγκυρα για την παρενόχληση του Nautical Geo

ΥΠΕΞ: Διάβημα διαμαρτυρίας στην Αγκυρα για την παρενόχληση του Nautical Geo

Αλλά και την παράνομη Navtex 

Τα τελευταία λόγια του πρίγκιπα Φίλιππου στον γιο του Κάρολο

Τα τελευταία λόγια του πρίγκιπα Φίλιππου στον γιο του Κάρολο

Μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή 

Καπραβέλος: Δέχθηκα απειλή για τη ζωή μου, αγωνιούμε πολύ για το 4ο κύμα

Καπραβέλος: Δέχθηκα απειλή για τη ζωή μου, αγωνιούμε πολύ για το 4ο κύμα

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου 

Κίσσαμος: Σοκάρει η 18χρονη που δέχτηκε αρωματικό υγρό στο πρόσωπο

Κίσσαμος: Σοκάρει η 18χρονη που δέχτηκε αρωματικό υγρό στο πρόσωπο

«Η όρασή μου είναι μισή» 

Πώς να βρείτε την αντικειμενική αξία του σπιτιού σας με λίγα κλικ

Πώς να βρείτε την αντικειμενική αξία του σπιτιού σας με λίγα κλικ

Μέσω ενός ψηφιακού διαδραστικού χάρτη  

Σαββατοκύριακο για μπάνια: Τους 37 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

Σαββατοκύριακο για μπάνια: Τους 37 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης © Copyright 2021 - All right reserved. Licensed by AEPI
Made in Nextweb with E-Radio Services