Σημαντικές αλλαγές στην αγορά των ακινήτων της βραχυχρόνιας μίσθωσης προετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ ιδιοκτήτες και διαχειριστές κάνουν… ταμείο των δύο αντικρουόμενων δικαστικών αποφάσεων στην Αθήνα και το Ναύπλιο που έφεραν στο επίκεντρο την ενοικίαση διαμερισμάτων στην πλατφόρμα της Airbnb.
Στην πρώτη περίπτωση είναι το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην οδό Χέυδεν στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας. Το δικαστήριο επέτρεψε στην ιδιοκτήτρια να συνεχίσει τη δραστηριότητά της και να εκμισθώνει το διαμέρισμά της μέσα από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο και τελεσιδίκησε πριν από μερικές ημέρες.
Ανατροπή δεδομένων
Η δεύτερη περίπτωση είναι το διαμέρισμα σε πολυκατοικία 13 διαμερισμάτων στο Ναύπλιο που, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, απαγορεύτηκε στην ιδιοκτήτρια να μισθώνει το ακίνητο στην πλατφόρμα της Airbnb.
Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων, Ανδρέας Χίου, μίλησε στο ethnos.gr για τις δύο αντικρουόμενες αποφάσεις και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως και στην περίπτωση του Ναυπλίου θα έχουμε ανατροπή των δεδομένων όταν η υπόθεση εκδικαστεί στις αρχές του νέου έτους. Παράλληλα αποκάλυψε και τις προτάσεις που έγιναν προς τη κυβέρνηση σχετικά με το μητρώο λειτουργίας των ακινήτων, όπου -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει τη διαγραφή από την πλατφόρμα της Airbnb περίπου 30.000 ακινήτων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.
«Δεν είναι ξενοδοχεία»
«Για την περίπτωση του ακινήτου στη Χέυδεν έχουμε οριστική απόφαση και την κέρδισε ο ιδιώτης, διότι η Airbnb είναι στο καθεστώς αστικής μίσθωσης. Το νομικό πλαίσιο είναι σαφές και ξεκάθαρο. Το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση του Ναυπλίου. Η απόφαση που βγήκε σε βάρος της ιδιοκτήτριας του ακινήτου που εκμεταλλευόταν το ακίνητο μέσω της Airbnb είναι προσωρινή.
Όταν έρθει η ώρα της οριστικής απόφασης, θα αποκατασταθούν τα πράγματα. Θα παραστούμε κι εμείς στη δίκη ως ΠΑΣΥΔΑ. Δεν ανησυχούμε γι' αυτό, διότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Οι περισσότεροι στηρίζονται στο επιχείρημα πως αναφερόμαστε σε καθεστώς ξενοδοχείων, ενώ τα ακίνητα που ενοικιάζονται στη Airbnb είναι αστικής βραχυχρόνιας μίσθωσης» είπε στο ethnos.gr ο Ανδρέας Χίου.
Το σκεπτικό της απόφασης για τη Χέυδεν
Σχετικά με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται από άλλους ιδιοκτήτες κατά των διαμερισμάτων που χρησιμοποιούνται στην πλατφόρμα της Airbnb, όπως ηχορρύπανση, ρύπανση και ζητήματα ασφάλειας της πολυκατοικίας, ο Ανδρέας Χίου είπε:
«Στην περίπτωση της Χέυδεν που την γνωρίζω, το δικαστήριο αποφάνθηκε πως από τη στιγμή που υπάρχουν στην ίδια πολυκατοικία και άλλοι επαγγελματικοί χώροι που μπαινοβγαίνουν άτομα που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι της πολυκατοικίας δεν είναι δυνατόν να περιορίζουμε το ζήτημα της ασφάλειας μόνο στο διαμέρισμα που ενοικιάζεται στην Airbnb. Επίσης δεν στάθηκε το επιχείρημα για αλόγιστη χρήση του ασανσέρ αφού σε κάθε περίπτωση κάποιος θα μένει μέσα στο σπίτι, ενώ ο θόρυβος αντιμετωπίζεται ως ένα μεμονωμένο περιστατικό».
Πυρόσβεση και πρώτες βοήθειες σε κάθε σπίτι
Ο Ανδρέας Χίου είπε πως, σε κάθε περίπτωση, υπάρχει το νομικό πλαίσιο που διασφαλίζει όλα τα δικαιώματα ιδιοκτητών, ενοικιαστών και διαχειριστών ενώ πριν λίγες ημέρες σε συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της ΠΑΣΙΔΑ με τον υπουργό τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τον υφυπουργό Μάνο Κόνσολα. Συζητήθηκαν προτάσεις βελτίωσης του νομικού πλαισίου λειτουργίας των ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, των προδιαγραφών λειτουργίας και των υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες.
«Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχουν κανόνες και προδιαγραφές που θα τηρούνται από όλες τις πλευρές. Ο διαχειριστής του ακινήτου που δηλώνεται στην πλατφόρμα της Airbnb είναι ο βασικός υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι, για την ασφάλεια των ενοίκων, αλλά και ο άνθρωπος που λογοδοτεί στον διαχειριστή της πολυκατοικίας εάν υπάρχουν προβλήματα. Αποφασίστηκε η τοποθέτηση πυροσβεστήρα σε κάθε σπίτι ανάλογα με το μέγεθός του, κιβώτιο πρώτων βοηθειών, σήμανση στην πόρτα εξόδου και πυρανίχνευση σε σημεία όπως οι κουζίνες».
30.000 ακίνητα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις
Το πιο σπουδαίο, όμως, είναι πως άπαντες μπήκαν στην τελική ευθεία προκειμένου σε συνεργασία με την Airbnb να ξεσκαρτάρει το μητρώο κάθε ακινήτου προκειμένου να αποδίδονται οι νόμιμοι φόροι στο κράτος και παράλληλα να υπάρχει νόμιμη λειτουργία και αξιοπιστία όλων των ακινήτων ανεβάζοντας την αξιοπιστία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Χίου, αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμα στη βάση της Airbnb περισσότερα από 100.000 ακίνητα, όμως σε ένα ποσοστό 25% με 30% (περίπου 30.000 ακίνητα) δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, και αν δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, θα διαγραφούν από την Airbnb.
Αγκάθι τα κληρονομικά
«Υπάρχουν βασικά δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν πλέον το ακίνητο ώστε όλα να είναι νόμιμα και το κράτος να εισπράττει τους φόρους του. Όλα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Υπάρχουν, όμως, και ακίνητα που είναι, για παράδειγμα, από κληρονομιές που ακόμα δεν έχουν γίνει αποδεκτές ή υπάρχουν αλλά ανοικτά ζητήματα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αυτά τα ακίνητα σύντομα θα απορριφθούν από την πλατφόρμα και θα επιστρέψουν στο καθεστώς της μακροχρόνιας μίσθωσης οπότε κατά ένα ποσοστό θα καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν για μακροχρόνια μίσθωση. Τα υπολογίζουμε από 25.000 έως 30.000 ακίνητα που ακόμα έχουν εκκρεμότητες».
«Τα έσοδα των 2 δισ. για το 2019»
Δύο ακόμα εντυπωσιακά στοιχεία που προκύπτουν από τη βραχυχρόνια μίσθωση αφορούν στα έσοδα και στην ποιότητα των υπηρεσιών. «Το 2018 τα συνολικά έσοδα που έφερε η βραχυχρόνια μίσθωση ήταν 1,2 δισ. ευρώ. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία υπολογίζουμε πως για το 2019 θα σπάσουμε το φράγμα των 2 δισ. ευρώ. Φανταστείτε τι σημαίνει αυτό για την ελληνική κοινωνία, αλλά και για τα έσοδα του κράτους. Επομένως, το θέμα είναι πολύ σοβαρό για την οικονομία μας. Η βραχυχρόνια μίσθωση έδωσε βαθιά οικονομική ανάσα στην κοινωνία τα χρόνια της κρίσης και βοήθησε να πληρωθούν ΕΝΦΙΑ και φόροι και δεν υπολογίζουμε τον κύκλο εργασιών από επισκευές, συντήρηση των ακινήτων κ.λπ. Επομένως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σε συνδυασμό με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τονώνουν τον ελληνικό τουρισμό. Δεν είναι τυχαίο πως η Ελλάδα είναι μεταξύ των πρώτων 2-3 χωρών με τις σούπερ χοστ υπηρεσίες και αυτό μας χαρακτηρίζει ως χώρα και μας δίνει κίνητρα να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας» κατέληξε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων.
Πηγή: http://www.ethnos.gr/ellada/77241_pano-apo-25000-akinita-tha-diagrafoyn-apo-tin-airbnb-ta-esoda-tha-yperboyn-ta-2-dis
Αννα Βίσση: Λαοθάλασσα 95.000 θεατών στο ΟΑΚΑ - Η στιγμή που συγκίνησε το στάδιο
Περισσότεροι από 95.000 φαν κατέκλυσαν το στάδιο για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής «σπάει» τη σιωπή του - «Τίποτα δεν θα είχε γίνει»
Ο υπνοθεραπευτής ισχυρίζεται ότι στη μοιραία φωτογραφία που έλαβε από τη Γάκα, ο ίδιος νόμιζε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ζωντανός

«Godzilla» Ελ Νίνιο: Σπάει τα ρεκόρ ζέστης - Φόβοι για 451.000 θανάτους έως το 2027
Η ανθρωπογενής υπερθέρμανση ενισχύει το φαινόμενο κατά 36%, προκαλώντας παγκόσμιο συναγερμό για ακραίους καύσωνες, ξηρασίες και ελλείψεις τροφίμων.

Φοιτητικές εστίες: Ενοίκια αυξημένα έως 164% από το 2017 – Έως 590 ευρώ οι ιδιωτικές
Η δυναμικότητα των δημόσιων φοιτητικών εστιών καλύπτει μόλις το 4,6% των περίπου 200.000 φοιτητών που σπουδάζουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, σύμφωνα με έρευνα της GEOAXIS.

Μεγαλειώδης λειτουργία του Πάπα Λέοντα στην Πλας ντε λα Κονκόρντ στο Παρίσι με 700.000 πιστούς
Στο σημείο βρέθηκαν 2.400 ιερείς και διάκονοι, περίπου 100 επίσκοποι, περισσότεροι από 1.000 ψάλτες, καθώς και 400 βοηθοί στο ιερό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ντάνι Οσβάλντο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μετά από χειρουργείο στον πνεύμονα
Η αδερφή του εντόπισε την επιδείνωση της υγείας του πρώην επιθετικού της Γιουβέντους και της Ρόμα, που νοσηλεύεται στο Μπουένος Αιρες.

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Ξεσπά ο αδερφός της 25χρονης Πηνελόπης
«Υπάρχει επιδημία αδύναμων ανδρών εκεί έξω που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ελευθερία της γυναίκας - Για την Πηνελόπη είναι χρέος μου να ζήσω» λέει ο αδερφός της

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος που παρακολουθούσε γυναίκες – Τα σκληρά βίντεο και η εμμονή του με μια 18χρονη
Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του επτά βίντεο με τρεις γυναίκες που παρακολουθούσε και 503 ψηφιακά αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Όλυμπος: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια - Οι εντυπωσιακές εικόνες από το Οροπέδιο των Μουσών
Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας τα ξημερώματα του Σαββάτου, με το μυθικό βουνό να υποδέχεται πρόωρα τον χειμώνα.

Νιόπαντρο ζευγάρι τα δύο από τα θύματα της τραγωδίας στην Πλάκα, ήταν στην Ελλάδα για το ταξίδι του μέλιτος
Το άλλο ζευγάρι που ήταν μαζί τους περίμενε παιδί - Από τα συντρίμμια του κτηρίου που κατέρρευσε ανασύρθηκαν νεκρά και τα έξι άτομα που αγνοούνταν - Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη

Τραγικός επίλογος στην κατάρρευση του κτηρίου στην Πλάκα, νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι, εντοπίστηκαν οι δύο τελευταίες σοροί
Οι διασώστες χρησιμοποίησαν ειδικά γεώφωνα ανίχνευσης ήχου και κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια

Έκρηξη στην Πλάκα: Αδιανόητη τραγωδία με 6 νεκρούς
Στο κτίριο ήταν μέσα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που έμενε στον β` όροφο και τέσσερις Αμερικανοί τουρίστες που είχαν νοικιάσει το Airbnb του πρώτου ορόφου

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 58χρονη που έβαλε φωτιά στην πόρτα της γειτόνισσας της
Το συμβάν καταγγέλθηκε στις Αρχές και ακολούθησε η σύλληψη της γυναίκας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας - Τριανδρίας

Γαστρεντερίτιδα στη Ρόδο: 1.384 κρούσματα σε 40 ημέρες - Έλεγχοι σε νερό και λύματα
Η μεγαλύτερη ημερήσια καταγραφή έφτασε τα 63 περιστατικά στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αναλύσεις στο πόσιμο νερό βγήκαν αρνητικές για νοροϊό.

Εφιαλτική νύχτα στον Βόλο μετά από φωτιά σε οικόπεδο με ελαστικά, έγινε η νύχτα μέρα, δείτε βίντεο
Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Τραγωδία στην Πλάκα: Εντοπίστηκε και δεύτερος νεκρός στα χαλάσματα της Λυσικράτους
Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την τύχη και των άλλων τεσσάρων, πλέον, αγνοουμένων

Αγριο ξύλο με Αγγλο τουρίστα στη Μύκονο που κλώτσησε γάτα - Μπουνιές και κεφαλοκλειδώματα - Βίντεο
Συμπλοκή έξω από μίνι μάρκετ στη Φάμπρικα, μπροστά σε περαστικούς

Σε «κατάσταση καταστροφής» η Μπανγκόκ λόγω σφοδρών πλημμυρών - Δείτε εικόνες
Ο κυβερνήτης Σαντσάρτ Σιτιπούντ κάνει έκκληση για εκκένωση ευάλωτων κατοίκων, καθώς τα κανάλια της πόλης έχουν γεμίσει και οι μετακινήσεις έχουν γίνει δύσκολες.

Κακοκαιρία: Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για ακραία φαινόμενα
Η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα

Αχαΐα: Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος λίγων ημερών - Έρευνα για τα αίτια
Οι οικείοι του νεογέννητου ειδοποίησαν ασθενοφόρο τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής.

Μπιλ Γκέιτς: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να στοιχίσει τη ζωή σε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους
Ο συνιδρυτής της Microsoft προειδοποιεί σε συνέντευξή του στο NBC ότι ο συνδυασμός ισχυρών εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και ανθρώπων με κακές προθέσεις μπορεί να προκαλέσει πρωτοφανείς καταστροφές.

Έκρηξη στην Πλάκα: Βρέθηκε τσάντα - Πληροφορίες και για έκτο αγνοούμενο
Oι έρευνες στα συντρίμμια επί της Λυσικράτους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

«Πρώτη ματιά» από το εσωτερικό της «Κιβωτού του Νώε» - Βίντεο από τον μυστηριώδη σχηματισμό
Μια ομάδα που αναζητά τα ερείπια της Κιβωτού του Νώε δημοσίευσε ένα βίντεο από το εσωτερικό του τεράστιου σχηματισμού, που ισχυρίζεται ότι είναι τα απομεινάρια του βιβλικού πλοίου

«Το σπίτι μου ήταν η ζωή μου»: Η 87χρονη που έγινε σύμβολο – Οι Ισπανοί απαιτούν «διάταγμα Μαρικάρμεν» από τον Σάντσεθ
Μετά την έξωση της Μαρικάρμεν Αμπασκάλ, η ισπανική Ένωση Ενοικιαστών καλεί κυβέρνηση και κόμματα να ψηφίσουν έκτακτα μέτρα για την κρίση στέγης – Στο τραπέζι η αυτόματη ανανέωση συμβολαίων.

Ρινόκερος «ξηλώνει» αυτοκίνητο σε σαφάρι στη Ναμίμπια - Σώοι οι επιβάτες, δείτε βίντεο
Το άγριο θηλαστικό χτύπησε με μανία καθρέφτη, πόρτα και προφυλακτήρα οχήματος σε προστατευόμενη περιοχή άγριας ζωής της αφρικανικής χώρας.

Τραμπ δείχνει στον Σι Τζινπίνγκ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο κι εκείνος ξεσπά σε γέλια
Η εικόνα με τη συσκευή αυτόματης υπογραφής του πρώην προέδρου είχε τοποθετηθεί στη θέση του επίσημου πορτρέτου στη γκαλερί του Λευκού Οίκου, στο πλαίσιο της κριτικής Τραμπ προς τον Μπάιντεν

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν είμαι για να δίνω 3.000-6.000 ευρώ» έγραψε σε μήνυμα στη γιατρό
Τα μηνύματα ανάμεσα στον τραγουδιστή, την 56χρονη γιατρό και τον υπνοθεραπευτή εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατό του.

Πλάκα: «Υπήρχε οσμή αερίου αμέσως μετά την έκρηξη στην περιοχή» είπε αντιδήμαρχος
Ο Παναγιώτης-Πάρης Χαρλαύτης, αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Δήμου Αθηναίων, επικαλέστηκε μαρτυρίες από αξιωματικούς της δημοτικής αστυνομίας

Ερντογάν: «Διπλωματία, όχι σύγκρουση» με την Ελλάδα - Ισχυρή η Τουρκία στο ΝΑΤΟ
Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου έρχονται λίγο μετά την ομιλία Μητσοτάκη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για «ήρεμα νερά» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Πλάκα: Αγωνία για πέντε άτομα που αγνοούνται μετά την έκρηξη, ηλικιωμένο ζευγάρι έμενε στον δεύτερο όροφο του κτηρίου
Οι Αρχές και οι συγγενείς των ηλικιωμένων προσπαθούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί τους, ωστόσο το κινητό τους είναι απενεργοποιημένο

Ryanair: Αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Μάντσεστερ με μόλις 1% καυσίμων μετά από «Mayday»
Η πτήση από την Πίζα προς το Πρέστγουικ πέρασε από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης λόγω της καταιγίδας Amy, πριν καταλήξει στο Μάντσεστερ.

Η ExxonMobil επιβεβαιώνει ότι η γεώτρηση στο μπλοκ 2 του Ιονίου ξεκινά αρχές του 2027
Στη γεώτρηση συμμετέχουν η Energean και η HELLENiQ Energy

Φινλανδία και Σουηδία σήκωσαν μαχητικά για να αναχαιτίσουν ρωσικά αεροσκάφη που εντοπίστηκαν πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
«Η Βαλτική Θάλασσα δεν ήταν ποτέ τόσο ευάλωτη όσο είναι τώρα, δεν ήταν ποτέ και περισσότερο προστατευμένη από ό,τι είναι τώρα», τόνισε ο Σουηδός πρωθυπουργός

Αρση απορρήτου των επικοινωνιών για την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη, ανοίγουν τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων
Δεν καταθέτουν ακόμη προσφυγή κατά της προφυλάκισής τους οι κατηγορούμενοι, Ιωάννα Γάκα και Ηλίας Θεοδωρόπουλος

Ζελένσκι: Η Ουκρανία χρειάζεται 27 δισ. δολάρια για drones και πυραύλους ως τον Ιανουάριο
Το Κίεβο ζητά από τις Βρυξέλλες να επισπεύσουν τη δεύτερη δόση δανείου 90 δισ. δολαρίων για τον οπλισμό της άμυνάς του.

Ρόδος: 28χρονος πήρε 15.000 ευρώ με απάτη από 44χρονη και την εκβίασε με γυμνές φωτογραφίες
Η καταγγελία της 44χρονης Πολωνής αφορά ποσά που της αποσπάστηκαν το 2023 και το 2024 με ψευδείς δικαιολογίες, ενώ την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων.

Τρίκαλα: Εργαζόμενος γρονθοκόπησε τον εργοδότη του μετά την απόλυση
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κατέθεσε μήνυση, ενώ αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων οδήγησαν τον δράστη στις αρχές.

Χανιά: Αποζημίωση στον ηλικιωμένο που πήγε φυλακή για βιασμό 19χρονου και δικαιώθηκε
Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται να είχε η νέα ιατροδικαστική εξέταση

Πέθανε ο Σούλης Μαρκόπουλος
Διατέλεσε προπονητής σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρης, Ηρακλή και άλλες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ - Το 1994 οδήγησε τον Δικέφαλο του Βορρά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κόρατς

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Μέχρι πότε θα κρατήσει - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Έκτακτο δελτίο προειδοποιεί και για πιθανές τοπικές χαλαζοπτώσεις, με την Εύβοια να είναι η τελευταία περιοχή που θα επηρεαστεί την Κυριακή.










