Σημαντικές αλλαγές στην αγορά των ακινήτων της βραχυχρόνιας μίσθωσης προετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ ιδιοκτήτες και διαχειριστές κάνουν… ταμείο των δύο αντικρουόμενων δικαστικών αποφάσεων στην Αθήνα και το Ναύπλιο που έφεραν στο επίκεντρο την ενοικίαση διαμερισμάτων στην πλατφόρμα της Airbnb.
Στην πρώτη περίπτωση είναι το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην οδό Χέυδεν στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας. Το δικαστήριο επέτρεψε στην ιδιοκτήτρια να συνεχίσει τη δραστηριότητά της και να εκμισθώνει το διαμέρισμά της μέσα από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο και τελεσιδίκησε πριν από μερικές ημέρες.
Ανατροπή δεδομένων
Η δεύτερη περίπτωση είναι το διαμέρισμα σε πολυκατοικία 13 διαμερισμάτων στο Ναύπλιο που, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, απαγορεύτηκε στην ιδιοκτήτρια να μισθώνει το ακίνητο στην πλατφόρμα της Airbnb.
Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων, Ανδρέας Χίου, μίλησε στο ethnos.gr για τις δύο αντικρουόμενες αποφάσεις και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως και στην περίπτωση του Ναυπλίου θα έχουμε ανατροπή των δεδομένων όταν η υπόθεση εκδικαστεί στις αρχές του νέου έτους. Παράλληλα αποκάλυψε και τις προτάσεις που έγιναν προς τη κυβέρνηση σχετικά με το μητρώο λειτουργίας των ακινήτων, όπου -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει τη διαγραφή από την πλατφόρμα της Airbnb περίπου 30.000 ακινήτων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.
«Δεν είναι ξενοδοχεία»
«Για την περίπτωση του ακινήτου στη Χέυδεν έχουμε οριστική απόφαση και την κέρδισε ο ιδιώτης, διότι η Airbnb είναι στο καθεστώς αστικής μίσθωσης. Το νομικό πλαίσιο είναι σαφές και ξεκάθαρο. Το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση του Ναυπλίου. Η απόφαση που βγήκε σε βάρος της ιδιοκτήτριας του ακινήτου που εκμεταλλευόταν το ακίνητο μέσω της Airbnb είναι προσωρινή.
Όταν έρθει η ώρα της οριστικής απόφασης, θα αποκατασταθούν τα πράγματα. Θα παραστούμε κι εμείς στη δίκη ως ΠΑΣΥΔΑ. Δεν ανησυχούμε γι' αυτό, διότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Οι περισσότεροι στηρίζονται στο επιχείρημα πως αναφερόμαστε σε καθεστώς ξενοδοχείων, ενώ τα ακίνητα που ενοικιάζονται στη Airbnb είναι αστικής βραχυχρόνιας μίσθωσης» είπε στο ethnos.gr ο Ανδρέας Χίου.
Το σκεπτικό της απόφασης για τη Χέυδεν
Σχετικά με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται από άλλους ιδιοκτήτες κατά των διαμερισμάτων που χρησιμοποιούνται στην πλατφόρμα της Airbnb, όπως ηχορρύπανση, ρύπανση και ζητήματα ασφάλειας της πολυκατοικίας, ο Ανδρέας Χίου είπε:
«Στην περίπτωση της Χέυδεν που την γνωρίζω, το δικαστήριο αποφάνθηκε πως από τη στιγμή που υπάρχουν στην ίδια πολυκατοικία και άλλοι επαγγελματικοί χώροι που μπαινοβγαίνουν άτομα που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι της πολυκατοικίας δεν είναι δυνατόν να περιορίζουμε το ζήτημα της ασφάλειας μόνο στο διαμέρισμα που ενοικιάζεται στην Airbnb. Επίσης δεν στάθηκε το επιχείρημα για αλόγιστη χρήση του ασανσέρ αφού σε κάθε περίπτωση κάποιος θα μένει μέσα στο σπίτι, ενώ ο θόρυβος αντιμετωπίζεται ως ένα μεμονωμένο περιστατικό».
Πυρόσβεση και πρώτες βοήθειες σε κάθε σπίτι
Ο Ανδρέας Χίου είπε πως, σε κάθε περίπτωση, υπάρχει το νομικό πλαίσιο που διασφαλίζει όλα τα δικαιώματα ιδιοκτητών, ενοικιαστών και διαχειριστών ενώ πριν λίγες ημέρες σε συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της ΠΑΣΙΔΑ με τον υπουργό τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τον υφυπουργό Μάνο Κόνσολα. Συζητήθηκαν προτάσεις βελτίωσης του νομικού πλαισίου λειτουργίας των ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, των προδιαγραφών λειτουργίας και των υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες.
«Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχουν κανόνες και προδιαγραφές που θα τηρούνται από όλες τις πλευρές. Ο διαχειριστής του ακινήτου που δηλώνεται στην πλατφόρμα της Airbnb είναι ο βασικός υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι, για την ασφάλεια των ενοίκων, αλλά και ο άνθρωπος που λογοδοτεί στον διαχειριστή της πολυκατοικίας εάν υπάρχουν προβλήματα. Αποφασίστηκε η τοποθέτηση πυροσβεστήρα σε κάθε σπίτι ανάλογα με το μέγεθός του, κιβώτιο πρώτων βοηθειών, σήμανση στην πόρτα εξόδου και πυρανίχνευση σε σημεία όπως οι κουζίνες».
30.000 ακίνητα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις
Το πιο σπουδαίο, όμως, είναι πως άπαντες μπήκαν στην τελική ευθεία προκειμένου σε συνεργασία με την Airbnb να ξεσκαρτάρει το μητρώο κάθε ακινήτου προκειμένου να αποδίδονται οι νόμιμοι φόροι στο κράτος και παράλληλα να υπάρχει νόμιμη λειτουργία και αξιοπιστία όλων των ακινήτων ανεβάζοντας την αξιοπιστία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Χίου, αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμα στη βάση της Airbnb περισσότερα από 100.000 ακίνητα, όμως σε ένα ποσοστό 25% με 30% (περίπου 30.000 ακίνητα) δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, και αν δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, θα διαγραφούν από την Airbnb.
Αγκάθι τα κληρονομικά
«Υπάρχουν βασικά δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν πλέον το ακίνητο ώστε όλα να είναι νόμιμα και το κράτος να εισπράττει τους φόρους του. Όλα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Υπάρχουν, όμως, και ακίνητα που είναι, για παράδειγμα, από κληρονομιές που ακόμα δεν έχουν γίνει αποδεκτές ή υπάρχουν αλλά ανοικτά ζητήματα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αυτά τα ακίνητα σύντομα θα απορριφθούν από την πλατφόρμα και θα επιστρέψουν στο καθεστώς της μακροχρόνιας μίσθωσης οπότε κατά ένα ποσοστό θα καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν για μακροχρόνια μίσθωση. Τα υπολογίζουμε από 25.000 έως 30.000 ακίνητα που ακόμα έχουν εκκρεμότητες».
«Τα έσοδα των 2 δισ. για το 2019»
Δύο ακόμα εντυπωσιακά στοιχεία που προκύπτουν από τη βραχυχρόνια μίσθωση αφορούν στα έσοδα και στην ποιότητα των υπηρεσιών. «Το 2018 τα συνολικά έσοδα που έφερε η βραχυχρόνια μίσθωση ήταν 1,2 δισ. ευρώ. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία υπολογίζουμε πως για το 2019 θα σπάσουμε το φράγμα των 2 δισ. ευρώ. Φανταστείτε τι σημαίνει αυτό για την ελληνική κοινωνία, αλλά και για τα έσοδα του κράτους. Επομένως, το θέμα είναι πολύ σοβαρό για την οικονομία μας. Η βραχυχρόνια μίσθωση έδωσε βαθιά οικονομική ανάσα στην κοινωνία τα χρόνια της κρίσης και βοήθησε να πληρωθούν ΕΝΦΙΑ και φόροι και δεν υπολογίζουμε τον κύκλο εργασιών από επισκευές, συντήρηση των ακινήτων κ.λπ. Επομένως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σε συνδυασμό με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τονώνουν τον ελληνικό τουρισμό. Δεν είναι τυχαίο πως η Ελλάδα είναι μεταξύ των πρώτων 2-3 χωρών με τις σούπερ χοστ υπηρεσίες και αυτό μας χαρακτηρίζει ως χώρα και μας δίνει κίνητρα να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας» κατέληξε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων.
Πηγή: http://www.ethnos.gr/ellada/77241_pano-apo-25000-akinita-tha-diagrafoyn-apo-tin-airbnb-ta-esoda-tha-yperboyn-ta-2-dis
Αλβανία: Μπήκαν με καλάσνικοφ σε καφέ για καβγά – Ο ιδιοκτήτης αφόπλισε τον δράστη
Το επεισόδιο στη Βελίπογια ξεκίνησε από διαπληκτισμό με ανήλικο σερβιτόρο, ο οποίος κάλεσε ενόπλους για αντίποινα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί

Εφιάλτης στην Οκλαχόμα: 27χρονος άλειφε περιττώματα σε κλινική - Τι έγραφε στους κάδους
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην Τάλσα ζούσε μια καθημερινή κόλαση, μέχρι που οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Φρίκη στην Κέρκυρα: 51χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής του
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από ιατρική εξέταση του παιδιού, με τον κατηγορούμενο να οδηγείται στον εισαγγελέα και να λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί.

Αλλάζει ο καιρός: Η πρόγνωση Κολυδά για τις καταιγίδες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται πρώτες
Ο διευθυντής της ΕΜΥ εξηγεί πώς θα εξελιχθεί η πρώτη οργανωμένη μεταβολή του Σεπτεμβρίου, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας να διαδέχεται το παρατεταμένο καλοκαιρινό σκηνικό.

ΗΠΑ σε ΝΑΤΟ: Ζητούν αποχώρηση από το ICC - «Θα παρακολουθούμε ποιοι είναι στο πλευρό μας»
Η κυβέρνηση Τραμπ εντείνει τις πιέσεις προς τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη, ζητώντας να σταματήσουν κάθε υποστήριξη προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, με τη Γαλλία και την Ολλανδία να αντιδρούν.

Ryanair: Αμφισβητεί ότι «ρούφηξε» επιβάτη παράθυρο σε πτήση από Ελλάδα - Τι υποστηρίζει
Ο διευθύνων σύμβουλος Μάικλ Ο`Λίρι δίνει τη δική του εκδοχή για το σοβαρό ατύχημα του Ιουλίου, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες των αμερικανικών Αρχών.

Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Η Ασφάλεια Αθηνών κατέσχεσε συσκευές πλασμαφαίρεσης χωρίς άδεια, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή - Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο
Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη αναβλήθηκε για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες. Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή όρισε τεχνικό

Νέα Υόρκη: Drone show «ζωντανεύει» τους Δίδυμους Πύργους με 2.977 φώτα για την 11η Σεπτεμβρίου
Στο New York Harbor, οικογένειες θυμάτων και μέλη του FDNY συμμετείχαν στη μνημειακή εκδήλωση δύο ημέρες πριν τη 25η επέτειο της τραγωδίας.

Νέα ανακάλυψη «ταιριάζει» με τη Βίβλο για τη δημιουργία των ουρανών
Η μελέτη της δρος Adeene Denton δημοσιεύτηκε στο The Astrophysical Journal Letters, όμως οι ερευνητές διευκρινίζουν πως δεν αποδεικνύει τη βιβλική αφήγηση.

Αποκάλυψη Reuters: Ρωσικά βαθυσκάφη δοκίμασαν στην Αρκτική τεχνολογία σαμποτάζ υποθαλάσσιων καλωδίων
Το Reuters αποκαλύπτει ρωσική επιχείρηση της GUGI κοντά στο Σβάλμπαρντ, ενώ Windward καταγράφει 13.079 ύποπτες κινήσεις πλοίων πάνω από υποδομές το 2025.

Κότσιρας: Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας του με τον Μαζωνάκη - Τι του αφιέρωσε επί σκηνής
Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 54χρονου τραγουδιστή, ο συνάδελφός του τον αποχαιρέτησε από τη σκηνή της Κύπρου ερμηνεύοντας το «Ανήκω σε μένα».

Πλασμαφαίρεση: Σε ποια νοσοκομεία γίνεται – Η Παγώνη μιλά για τον θάνατο Μαζωνάκη
Η γιατρός Ματίνα Παγώνη εξηγεί ότι το ιατρείο ήταν απλό παθολογικό, χωρίς προσωπικό και υποδομή για την εξειδικευμένη μέθοδο

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κατάθεση της γιατρού - «Μπέρδευε τα λόγια του, δεν ήταν καλά»
Ο τραγουδιστής υπέστη ανακοπή σε ιατρείο στο Κολωνάκι και πέθανε σε ηλικία 54 ετών

Αιχμές Αδωνι Γεωργιάδη για την κλινική όπου υπέστη ανακοπή ο Μαζωνάκης: Δεν είχε άδεια για πλασμαφαίρεση, ζήτησα έρευνα
Κάνει λόγο για «υποτιθέμενη κλινική» και επισημαίνει ότι είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου στο οποίο «δεν επιτρέπεται να διενεργείται μία τέτοια ιατρική πράξη» όπως η πλασμαφαίρεση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί ο άτυχος τραγουδιστής

Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν πρόλαβε τη δικαστική δικαίωση που ήταν «προ των πυλών»
Ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Λυκούδης, περιέγραψε την τελευταία επικοινωνία και την ευδιάθετη διάθεση του τραγουδιστή λίγες μέρες πριν τον θάνατό του.

Φώκια έκανε… κράτηση σε σκάφος στα Καμένα Βούρλα – Η απρόσμενη βραδινή επισκέπτρια της μαρίνας
Ξάπλωσε στην πλώρη και απόλαυσε την ησυχία της

Τι είναι η πλασμαφαίρεση στην οποία φέρεται να υποβλήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγο πριν την ανακοπή
Τι είναι το πλάσμα του αίματος - Πώς γίνεται η πλασμαφαίρεση

Τροχαίο με λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο σε δύο από τις τραυματίες - Στο χειρουργείο η 21χρονη
Εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου πήραν οι δύο από τις τέσσερις γυναίκες που τραυματίστηκαν όταν δύο λεωφορεία έπεσαν πάνω σε στάση το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9) στη Θεσσαλονίκη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Έφοδος της Ασφάλειας στο ιατρείο αντιγήρανσης στο Κολωνάκι
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν την είσοδο και αναμένεται να αναζητήσουν φακέλους, σκευάσματα και ιατρικά ιστορικά.

Apple Event 2026: H παρουσίαση του iPhone 18 και του πρώτου foldable iPhone
Το «Surprise and shine» μεταδίδεται δωρεάν από το Apple Park, με φήμες για νέα Apple Watch και αλλαγές σε όλο το οικοσύστημα της εταιρείας.

Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Συγκλονισμένη η οικογένειά του στο «ΕΛΠΙΣ»
Ο δημοφιλής τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς σφυγμό το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου.

Mistral: Η απάντηση της Ευρώπης στην τεχνητή νοημοσύνη - Πως προκαλεί τα αμερικανικά και κινεζικά συστήματα
Με επικεφαλής τη Samsung Electronics, η γαλλική start-up εξασφάλισε νέα κεφάλαια για να αποτελέσει το ευρωπαϊκό αντίπαλο δέος απέναντι στους αμερικανικούς κολοσσούς.

Γιώργος Μαζωνάκης: Πέθανε ο τραγουδιστής – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ
Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατροί επιχείρησαν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Καρέτσας: Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις
Ο 18χρονος μέσος αποχώρησε με φορείο στο 22` του Ντόρτμουντ-Βιγιαρεάλ για το Champions League, όμως οι πρώτες εξετάσεις καθησυχάζουν.

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας κάτω από 30 βαθμούς την Κυριακή - Φθινόπωρο με καταιγίδες
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και τιμές έως 36 βαθμών την Παρασκευή, πριν η μεγάλη μεταβολή του καιρού γενικευτεί από τη Δευτέρα.

Απάτη 40 εκατ. ευρώ με παράνομες επιστροφές φόρου: 46 πρόσωπα, 152 εταιρείες στο στόχαστρο
Η Αρχή Ξεπλύματος Χρήματος «πάγωσε» την περαιτέρω εκταμίευση, ενώ 16 εκατ. ευρώ είχαν ήδη καταβληθεί σε δίκτυο που δρούσε το 2023-2024.

Διπλό φονικό στο Αίγιο: Στην αυτοχειρία της 54χρονης καταλήγουν οι Αρχές με 34 τραύματα
Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν τα ίχνη DNA και τα αποτυπώματα, καθώς οι Αρχές δεν εντοπίζουν εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Μια συγκινητική ιστορία: Ελληνίδα γέννησε στα 54 της, από έμβρυο κατεψυγμένο 22 χρόνια, λίγο μετά τον χαμό του γιου της
Η 54χρονη έχασε τον 21χρονο γιο της σε τροχαίο πέρυσι και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα κατεψυγμένα έμβρυα του 2004 στην κλινική «Γένεσις Αθηνών».

Χαλκιδική: Βάναυσος ξυλοδαρμός 27χρονου Γερμανού τουρίστα σε beach bar - Βίντεο
Οι δύο δράστες, 21 και 25 ετών, ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ερωtικής αντιζηλίας πίσω από την επίθεση.

Λεωφορείο έπεσε σε στάση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τέσσερις τραυματίες
Αστικό λεωφορείο έπεσε σε στάση όπου περίμενε κόσμος έπειτα από σύγκρουση με δεύτερο λεωφορείο - Οι τραυματίες φέρεται να έχουν υποστεί κατάγματα

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Γεννήθηκαν τρία τιγράκια Σουμάτρας - μόλις 400 έχουν απομείνει στη φύση
Τα δύο αρσενικά και το ένα θηλυκό πέρασαν ήδη την πρώτη κτηνιατρική εξέταση, με μικροτσιπ και τα πρώτα τους εμβόλια.

Ερευνητής της Anthropic παραιτείται: «Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μας εξοντώσει»
Ο επικεφαλής ευθυγράμμισης της Anthropic, Έβαν Χάμπινγκερ, εκτιμά πιθανότητα άνω του 10% για καταστροφή την επόμενη δεκαετία, ενώ ο ερευνητής Τζέικομπ Κόξον παραιτήθηκε καταγγέλλοντας πως οι εταιρείες «παίζουν με τις ζωές μας».

Έκρηξη σε υδροηλεκτρικό σταθμό στην Ελβετία: Αναφορές για πολλούς τραυματίες
Συναγερμός στη λίμνη Ρίτομ, στη νότια Ελβετία, με τις αρχές να διερευνούν αν επλήγη ο παλιός σταθμός ή η νέα εγκατάσταση υπό κατασκευή.

Πλατφόρμα «Συνέπεια»: Στο μικροσκόπιο τα χρέη 3,2 δισ. του Δημοσίου - Πρωταθλητές τα νοσοκομεία
Έως το τέλος του 2026 αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το νέο ψηφιακό σύστημα που θα αποκαλύπτει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των κρατικών φορέων προς προμηθευτές, συνταξιούχους και φορολογούμενους.

ΗΠΑ: Απαγόρευση εισαγωγών σε καναδικό αλκοόλ και μοτοσικλέτες από 29 Σεπτεμβρίου
Η κίνηση Τραμπ έρχεται μέρες μετά τους ανταποδοτικούς δασμούς του Καναδά, ενώ ο πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ προειδοποιεί για «κόστος» στην οικονομία της χώρας.

Σήφης Βαλυράκης: Ζητήθηκε η ενοχή των δύο ψαράδων – «Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο»
Ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παρέθεσε την ιατροδικαστική έκθεση με 15 κακώσεις στο σώμα του θύματος, πριν η δίκη περάσει στη φάση των αγορεύσεων της υπεράσπισης.

Ταξιτζής βγαλμένος από οσκαρική ταινία - Προσποιήθηκε επιληπτικό σοκ για να γλιτώσει από ληστές
Το βίντεο από το εσωτερικό του οχήματος κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον επαγγελματία να επιστρατεύει τις υποκριτικές του ικανότητες την πιο κρίσιμη στιγμή.

Η Θεσσαλία κινδυνεύει να γίνει «Σαχάρα»: Κλιματική αλλαγή, λειψυδρία και πίεση στα υπόγεια νερά απειλούν τον κάμπο
Έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προειδοποιεί για μεγαλύτερη διάρκεια, ένταση και εξάπλωση των ξηρών περιόδων

Αγωνία για τον Καρέτσα - Η κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο και τα νεότερα για την υγεία του
Τι συνέβη με τον Καρέτσα στο ματς της Champions League










