«Δε μπορώ να ακούω συνέχεια επιτυχίες και hits, θα σαλτάρω.»
Π. Κωστόπουλος: Ο Galaxy 92, η μουσική κι εγώ...
Π. Κωστόπουλος: Ο Galaxy 92, η μουσική κι εγώ... - «Δε μπορώ να ακούω συνέχεια επιτυχίες και hits, θα σαλτάρω.»

Μάλλον ήμουν ένας τυχερός άνθρωπος. Μέχρι κάποια στιγμή τουλάχιστον. Από μικρός είχα δύο τρέλες: μία την ανακάλυψα πολύ νωρίς, και ήταν η μουσική, και η άλλη μου ήρθε μετά τα 20, στο Παρίσι, που ήταν τα περιοδικά. Γιατί λέω ότι είμαι τυχερός..; Γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη τύχη και ικανοποίηση στη ζωή από το να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα. Να καταλάβετε ότι κάπως έτσι είχε περιγράψει τον ιδανικό σοσιαλισμό κάποτε ο Κάστρο. Aλλα λόγια να αγαπιόμαστε όμως.

Από πιτσιρικάς έφτιαχνα κασέτες, ναι, υπήρχε ένα είδος στο οποίο έβαζες μουσική και λεγόταν κασέτα. Όταν κόλλαγε τη γύριζες με μολύβι. Κι έπαιζε σε κασετόφωνο. Ξεκίνησα να παίζω στην πλάκα, κι ευκαιριακά, σε μια ντισκοτέκ στο Βόλο, που την έλεγαν Sanitarium, και την είχε ένας, πιο rock 'n' roll δε γίνεται, live fast die young φίλος μου, ο Κώστας (ας είναι καλά εκεί ψηλά που είναι...). Καμιά φορά, όταν δεν έπαιζε ο ίδιος, ή κανάς κανονικός dj, ανέβαινα σε ένα πατάρι, κι αντί για τις ροκιές που παίζανε, άρχιζα να παίζω μαύρα, out of the blue.  Αργότερα στο Παρίσι, κι ακόμα πιο πολύ όταν πήγα Βρυξέλλες και είχα λεφτά στην τσέπη, ανακάλυψα τα περιοδικά, αλλά και τους δίσκους. Το βινύλιο. Διάβαζα περιοδικά κι άκουγα μουσική, ασταμάτητα. Και σε όποιο κατ' οίκον πάρτι τύχαινε, έκανα τον dj. Με κασέτες ειδικά φτιαγμένες για πάρτυ. Που να βρούμε την κονσόλα...

Στις Βρυξέλλες, πηγαίνοντας συνέχεια στη FNAC, στα 26 μου ανακάλυψα και τη τζαζ. Τα λεφτά που έπαιρνα από την Ευρωπαική Ένωση ήταν αρκετά για να ψωνίσω όσους δίσκους ήθελα. Εκεί γνώρισα ένα πωλητή με τον οποίο γίναμε φίλοι. Βγαίναμε και με τις γκόμενες μαζί. Αυτός με εισήγαγε στη τζαζ λάου λάου. Από τις πόρτες που έπρεπε. Chet Baker, Art Pepper, West Coast και μετά σιγά σιγά περάσαμε στον Miles Davis, στον John Coltrane, τον Lenny Tristano, τον Charles Mingus και όλα τ΄ άλλα τέρατα. Μου πήρε καιρό για να καταλάβω και τον Charlie Parker. Έκανα μια τεράστια δισκοθήκη. Με δίσκους όχι μόνο τζαζ, αλλά και ποπ ρόκ. Και γκιραπιές. Χιλιάδες δίσκους. Αλλά όταν ήμουν μόνος μου άκουγα μόνο τζαζ. Ή με κανά κολλητό. Είναι τότε που μιλάς συνέχεια για το τραγούδι και αυτόν που παίζει. Λες και ήξερα πόσες φορές είχε χτυπήσε ενέσεις ηρωίνης ο Chet Baker. Πότε ήταν νευριασμένος και χτύπαγε τα ντραμς ο Art Blakey. Κάτι σαν την ταινία High Fidelity, με John Kuczak και Jack Black. Με γυναίκες δεν άκουγα τζαζ. Έπαιζα μόνο μερικά κομμάτια της Billie Holliday, της Sarah Vaughan και της Ella Fitzgerald. Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι γυναίκες δεν αγαπούν τη τζαζ.

Τα πρώτα λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας στις Βρυξέλλες, πήγα και αγόρασα δύο θηριώδη στερεοφωνικά συστήματα. Ένα για το σπίτι (που το έχω ακόμα) κι ένα για το αυτοκίνητο, με κάτι ηχεία ογκώδη, σπιτικού χαρακτήρα. Το πρωί για να πάω να δουλέψω, κατά τις 8, πλάκωνα τους Doors. Γιατί η ζωή εκεί δεν μου άρεσε. Riders on the storm. Κοιμόμουν με Miles Davis. Την ώρα που άκουγα, ξεφύλλιζα περιοδικά. Τα 80's ήταν η εποχή που τινάχτηκαν στα ύψη τα περιοδικά μοντέρνου lifestyle. Face, Blitz, City, Actuel, Photo, Interview, κόλαση γινόταν στα πατώματα και γύρω από το κρεβάτι. Σαν διαλυμένο περίπτερο ήταν το σπίτι μου. Η συνέχεια γνωστή. Έφτιαξα καμιά 25αρια περιοδικά σαν κι αυτά που έβλεπα και 4 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ό,τι μου άρεσε το έκανα επάγγελμα. Κι αυτό θα συνιστούσα στους πιτσιρικάδες.

Όλα όμως έχουν ένα τέλος. Και η τύχη. Είναι εκεί που ο Jim Morrison σου φωνάζει This Is The End. Έκανα πάνω από 20 χρόνια ραδιόφωνο, κάθε μεσημέρι 12-2. Έκανα στο Klik, έκανα και στο Nitro. Και στην αρχή το έκανα και στο Sfera. Επειδή γυρνώντας πίσω είχα αρχίσει πια να γουστάρω και τα λαϊκά. Όταν ήρθε η καταστροφή, τελείωσαν όλα. Και τα περιοδικά, και οι σταθμοί, και το ντιτζειλίκι. Μου έλειπε διαβολικά αυτό το 12-2 να διαλέγω μουσική και να λέγω μαλακίες, παίζοντας με το Φάνη τον ηχολήπτη απέναντι μου. Ήταν ψυχοθεραπεία. Γέλαγα. Έμπαινα ντάουν κι έβγαινα στα σύννεφα από το στούντιο. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορούσα να πάρω από κάποιον ήταν το "μου έφτιαξες τη μέρα με τη μουσική" ή "με έκανες και γελούσα στο αυτοκίνητο". Ταυτόχρονα έκανα και μια σειρά CD με house μουσική, τα Sweet & Sweat, τα οποία τσάκισαν τις πλατίνες. Ακόμα ακούω καλά γι΄αυτά. Και κάθε καλοκαίρι, από τρέλα, έκανα το dj σε μια ταβέρνα στη Μύκονο, το Sea Satin, που την μετέτρεπα σε κλαμπ μετά τις 12, που μετά συγχωρήσεως γινόταν της πουτάνας. Για δέκα συνεχή χρόνια. Ρωτήστε. (Σημ. ουδεμία σχέση είχα με την ιδιοκτησία, όπως άκουγα. Πλήρωνα για το φαΐ και το ποτό. Δεν με πλήρωναν).

Για πέντε χρόνια, το μόνο που έκανα ήταν να φτιάχνω μουσική για τον εαυτό μου. Η προσωπική μου θλίψη με γύρισε για κανένα χρόνο στα μπλουζ. Λύσσαξα στα μπλουζ. Τα άκουγα και παλιά, μαζί με τη τζαζ. Χώρισα, μου έμεινε πολύς ελεύθερος χρόνος στα χέρια, ατελείωτος, και ξανάκουσα τζαζ μετά από καιρό. Όμως σιγά σιγά μέσα στο iPod άρχιζα να φτιάχνω μόνος μου, τη μουσική που θα έπαιζα αν είχα έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Τον άκουγα με ακουστικά πάνω στη μηχανή. Οι μόνοι άλλοι που το άκουγαν, οι μόνοι "ακροατές" που είχα ήταν τα παιδιά και τα κορίτσια εδώ στην Koolworks (Toratora.gr, Koolnews.gr, Jenny.gr). Έχω τη συνήθεια, την ώρα της δουλειάς να πλακώνω, έτσι στα στα ξαφνικά, τη μουσική στην τσίτα και να μας ακούνε και οι άλλοι όροφοι. Κανένας δε μου ζήτησε να παίξω κάπου μουσική, σε κάποιο ραδιόφωνο...Παλιοί ανταγωνιστές είναι όλοι.

Μια μέρα πέρασε από το γραφείο ένας παλιός μου φίλος, ο Σταύρος Γεωργάκης, που είναι συνιδιοκτήτης του Galaxy 92. Για ένα άσχετο θέμα. Το ένα έφερε το άλλο, μιλάγαμε για μουσική και συνεννοούμασταν, μέχρι που γυρνάει ξαφνικά και μου λέει "θα θελες να κάτσεις να βγάλεις τη μουσική, για να κάνουμε έναν καινούργιο Galaxy;". Ο Galaxy είναι από τους ιστορικούς σταθμούς, όπως θα έλεγα εγώ, στην Ελλάδα. Έπαιζε πιο mainstream και πιο ήρεμα από τα δικά μου ραδιόφωνα, αλλά είχε μια πιστότητα σε αυτό που έκανε, γι΄αυτό και είχε πολλούς και φανατικούς οπαδούς. Το σκέφτηκα πάρα πολύ, γύρω στα 30 δεύτερα, και του είπα Ναι. "Θέλω πολύ να ξαναφτιάξουμε από την αρχή ένα σταθμό, αισθάνομαι ότι υπάρχει μια τεράστια τρύπα, εκεί που ήταν ο Nitro, ο Best, ο Galaxy, άλλαξαν οι καιροί, καιρός ν' αλλάξουμε κι εμείς κι η μουσική μας. Αλλά σε παρακαλώ δεν θέλω καμία διοικητική εμπλοκή ή επαγγελματική σχέση, έτσι να κάνουμε το κέφι μας, κι αν θα σου αρέσει είμαστε οκ. Θα τα φτιάχνω στο γραφείο, θα δουλεύω στο γραφείο και το σπίτι και θα σας τα στέλνω". Μου έκανε εντύπωση που ο Σταύρος μου πρότεινε να κάνω αυτή τη δουλειά. Συνήθως όσοι ασχολιόμαστε με αυτά τα πράγματα, με τα μίντια εν γένει, πιστεύουμε ότι τα ξέρουμε όλα, γιατί κάποτε όλοι πετύχαμε. Κι όταν αντιμετωπίζουμε την κρίση νομίζουμε ότι έχουμε το κλειδί. Που θα πάει θα βρεθεί... Ποτέ δεν κάνουμε αυτό που κάνουν οι Αμερικάνοι. Δηλαδή να πάρουμε έναν ξένο με μας, απ΄έξω, στον οποίο έχουμε μια εμπιστοσύνη για τις γνώσεις του, και να τον αφήσουμε να μας κάνει restart, έχοντας προσδιορίσει και οι δύο τα πλαίσια και τα όρια. Δε θα έβγαινα να κάνω και σταθμό χιπ-χοπ ή ροκατζίδικο, ή τέλος πάντων τζαζ, που την ακούω εγώ και δέκα φίλοι μου...

¶ρχισα να ακούω ραδιόφωνο 15 ώρες την ημέρα. ¶κουσα τους πάντες και τα πάντα. Τελικά κατέληξα σε αυτό που θα έκανα και κανέναν να μην είχα ακούσει. Εγώ σαν χαρακτήρας είμαι του οργανωμένου "ό,τι κάτσει", του πολυσυλλεκτικού. Του οργανωμένου είπα, όμως. Δε μπορώ να ακούω συνέχεια επιτυχίες και hits, θα σαλτάρω. Αλλά δεν μπορώ να αγνοώ hits που τσακίζουν σε όλο τον πλανήτη και αρέσουν και σε μένα, για να παραστήσω τον αλτέρνατιβ τύπο ή τον χίπστερ.  Από την άλλη μεριά, όπως κάναμε και πριν 25 χρόνια στο ΚΛΙΚ, δε μπορώ να μην ψάχνω κομματάρες, εν πολλοίς άγνωστες, που η μελωδία ή ο ρυθμός τους είναι εκπληκτικοί. Δε μπορώ να ξεχάσω το παρελθόν, σα ν΄άρχισε πέρσι η μουσική. Αλλά δεν μπορώ να μπλέξω και να τελματώσω μέσα στο παλιό. Και θέλω ένας ρυθμός στο ραδιόφωνο να πηγαίνει όπως ο ρυθμός του ανθρώπου. Μία στα high και μία στα low. Όχι; Και στο τέλος να μένει ένας ρυθμός μεσαίο tempo, από αυτούς που είσαι μες στο αυτοκίνητο και κουνάς το κεφάλι. Εμένα πιο πολύ μου αρέσει η μουσική που παίζω να αρέσει στις γυναίκες. Μου έμεινε από τα 16 μου, τότε που διάλεγα τραγούδια στο σχολείο για να ρίξω γκόμενες. Θυμάμαι το λεγα παλιά με αφέλεια και το πίστευα. Οι γκόμενες πέφτουν με μαγείρεμα και μουσική.

Εδώ και ενάμιση μήνα, ο Galaxy 92 παίζει αυτό που έφτιαξα. Εμένα μου αρέσει και μου αρέσει πολύ, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν αρέσει σε πολλούς έχει σημασία. Αλλά σε αυτό θα χρειαστούμε 5-6 μήνες να το καταλάβουμε. Εγώ προς το παρόν δε θα κάνω εκπομπή. Το σκέφτομαι για μετά τα Χριστούγεννα. Έχω πολλές δουλειές, δεν προλαβαίνω. Μπορεί καμιά φορά να πηγαίνω γκεστ σε άλλους να λέω καμιά μαλακία. Διάβασα και μαλακίες πάλι για μένα, ότι πήγα κι έδιωξα (!!!) τους ανθρώπους που έκαναν εκπομπές (τι είναι αυτή η παπαριά που με κυνηγάει εμένα...) όταν ούτε απ΄έξω δεν είχα περάσει από τον σταθμό. Εκπομπές θα κάνουν οι τέσσερις άνθρωποι που βρήκα όταν πήγα στον Galaxy, τρεις που είχαμε συνεργαστεί παλιά στο Nitro, και δύο new entries. Αυτή τη στιγμή που γράφω, παίζει μόνο μουσική. Μπορείτε να την ακούσετε και να την κρίνετε αν θέλετε. Από Δευτέρα ξεκινάνε και τα παιδιά. Ήταν που έπρεπε να φύγει και ο ανάδρομος. Τελικά απ΄όλα όσα λένε ότι σημαίνουν τα ζώδια, μόνο δύο πράγματα πιστεύω: τον ανάδρομο Ερμή, που μπορεί να σου γαμήσει τις δουλειές, και τον Κρόνο. Ότι έλεγε ο μαλάκας το παθα.

Πέρα απ΄όλα τ' άλλα, για μένα είναι μια προσωπική άσκηση. Ένα μπρα ντε φερ με τον εαυτό μου. Στοίχημα. Ή μάλλον πολλά στοιχήματα. Το σημαντικότερο; Αν μπορείς τελικά, μέσα από τη μαυρίλα, να βγάλεις δημιουργία, φως και χαρά. Για τους άλλους έστω. Θα σου επιστραφεί.

Όπως και να 'ναι, επέστρεψα στα χόμπι και στον τόπο του εγκλήματος.  Μπορεί να ξαναείμαι τυχερός. Στο φινάλε, όπως έλεγε και ο Churchill "Είμαι πάντα αισιόδοξος. Δεν φαίνεται να έχει και καμία χρησιμότητα να είμαι οτιδήποτε άλλο".

πηγή: toratora.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: 3 χάρτες με τις περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: 3 χάρτες με τις περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Εν αναμονή της κακοκαιρίας που θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί 

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Βουτιά στις ασιατικές αγορές - Ανοδικά το πετρέλαιο

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Βουτιά στις ασιατικές αγορές - Ανοδικά το πετρέλαιο

Νευρικότητα και στο οικονομικό πεδίο μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν 

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Θρίλερ στη Μέση Ανατολή 

«Καμπανάκι» από τον ΠΟΥ για τη γρίπη των πτηνών: Ο ένας στους δύο που κολλάει, πεθαίνει

«Καμπανάκι» από τον ΠΟΥ για τη γρίπη των πτηνών: Ο ένας στους δύο που κολλάει, πεθαίνει

Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι κατέγραψε σε 23 χώρες συνολικά 889 κρούσματα της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους και 463 θανάτους 

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών

Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν στο δικαστήριο έπειτα από εκατέρωθεν καταγγελίες 

Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα 

Η αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα μετά την αποπομπή από το ευρωψηφοδέλτιο

Η αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα μετά την αποπομπή από το ευρωψηφοδέλτιο

«Τους είπα να παραιτηθώ, μου είπαν όχι, λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους» 

Φρουροί Επανάστασης: Έχουμε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη

Φρουροί Επανάστασης: Έχουμε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη

Οι απειλές του Ισραήλ ίσως οδηγήσουν σε αναθεώρηση του πυρηνικού μας δόγματος, λέει η Τεχεράνη 

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Οι περιοχές που θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα 

Μωρό ενός έτους έπεσε από το παράθυρο του ξενοδοχείου και σκοτώθηκε: «Το αγοράκι μας απέκτησε αγγελικές φτερούγες»

Μωρό ενός έτους έπεσε από το παράθυρο του ξενοδοχείου και σκοτώθηκε: «Το αγοράκι μας απέκτησε αγγελικές φτερούγες»

Η ανάρτηση της μητέρας του 

Διέρρευσε έκθεση της CIA: Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να εξαπολύσει θανατηφόρο ιό στον πλανήτη

Διέρρευσε έκθεση της CIA: Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να εξαπολύσει θανατηφόρο ιό στον πλανήτη

Σοκάρουν τα στοιχεία για τη δράση της Πιονγκγιάνγκ 

Ανθρώπινο χέρι προκάλεσε τον κατακλυσμό στο Ντουμπάι; Η θεωρία της σποράς των νεφών

Ανθρώπινο χέρι προκάλεσε τον κατακλυσμό στο Ντουμπάι; Η θεωρία της σποράς των νεφών

Το δημοσίευμα που θα συζητηθεί 

Αναβιώνουν οι χαμένες ρυθμίσεις για χρέη προς ΕΦΚΑ

Αναβιώνουν οι χαμένες ρυθμίσεις για χρέη προς ΕΦΚΑ

Ολική επαναφορά των ευνοϊκών ρυθμίσεων και για τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ 

Καιρός: Πότε θα «χτυπήσει» τη χώρα ο πολικός αεροχείμαρρος

Καιρός: Πότε θα «χτυπήσει» τη χώρα ο πολικός αεροχείμαρρος

Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες 

Αδιανόητο περιστατικό στη Νίσυρο: Πατέρας πήγε να καταγγείλει την κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη

Αδιανόητο περιστατικό στη Νίσυρο: Πατέρας πήγε να καταγγείλει την κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη

Επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων του νησιού 

Λάθος συναγερμός: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα ποδοσφαιριστή

Λάθος συναγερμός: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα ποδοσφαιριστή

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία βάζει τέλος στα δημοσιεύματα 

Κρήτη: Εντοπίστηκε σορός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα για αρκετούς μήνες

Κρήτη: Εντοπίστηκε σορός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα για αρκετούς μήνες

Τι έδειξαν οι έρευνες της αστυνομίας 

Εικόνα και ήχος συγχρονίζονται για πρώτη φορά στο τηλεφώνημα της Κυριακής πριν τη δολοφονία της

Εικόνα και ήχος συγχρονίζονται για πρώτη φορά στο τηλεφώνημα της Κυριακής πριν τη δολοφονία της

Η συνομιλία με την άμεση δράση 

Καιρός: Η σκόνη φεύγει, ο αεροχείμαρρος έρχεται

Καιρός: Η σκόνη φεύγει, ο αεροχείμαρρος έρχεται

Η πρόγνωση του meteo και η ανάρτηση Τσατραφύλλια για τις επόμενες ημέρες 

Παγκόσμια ανησυχία: Το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί σε ιρανικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες

Παγκόσμια ανησυχία: Το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί σε ιρανικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες

Απίστευτη αποκάλυψη από πρώην πράκτορα της Μοσάντ 

Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα - Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα - Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

Ζοφερό κοκτέιλ στην κουρασμένη από τον πόλεμο χώρα - Η βοήθεια από τη Δύση καθυστερεί, οι νέοι είτε είναι στα κλαμπ είτε έχουν εγκαταλείψει, ενώ ο Πούτιν δείχνει να μην έχει να χάσει τίποτα 

Πασχαλινό ωράριο: Πότε ξεκινάει - Τι ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Πασχαλινό ωράριο: Πότε ξεκινάει - Τι ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Στις 25 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα 

Χάος σε Ντουμπάι, Ομάν, Μπαχρέιν και Κατάρ από τις βροχοπτώσεις-ρεκόρ - Αδιανόητες εικόνες στα εμπορικά κέντρα

Χάος σε Ντουμπάι, Ομάν, Μπαχρέιν και Κατάρ από τις βροχοπτώσεις-ρεκόρ - Αδιανόητες εικόνες στα εμπορικά κέντρα

Κάτω από το νερό το αεροδρόμιο του Ντουμπάι - Σ΄ένα 24ωρο η ποσότητα νερού που έπεσε αντιστοιχεί σε δύο χρόνια βροχής - Στο Ομάν 19 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους 

Θεσσαλονίκη: Αναμορφωτικά μέτρα σε ανήλικους που λήστεψαν καθηγητή λυκείου έξω από σχολείο

Θεσσαλονίκη: Αναμορφωτικά μέτρα σε ανήλικους που λήστεψαν καθηγητή λυκείου έξω από σχολείο

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείτο ένας ακόμη ανήλικος που απηλλάγη της κατηγορίας 

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers

Σαρώνουν τα social, στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες 

Χαμός στη Βραζιλία: Γυναίκα πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει για δάνειο €3.000!

Χαμός στη Βραζιλία: Γυναίκα πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει για δάνειο €3.000!

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα» ακούγεται να λέει η γυναίκα 

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας για τις απεργιακές πορείες

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας για τις απεργιακές πορείες

Σε απεργιακό κλοιό και η Θεσσαλονίκη- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει 

Επίθεση σε 17χρονο μαθητή στη Ζάκυνθο – Συνελήφθησαν 2 άτομα

Επίθεση σε 17χρονο μαθητή στη Ζάκυνθο – Συνελήφθησαν 2 άτομα

Για άγνωστη αιτία άρχισαν να τον χτυπάνε 

Τρίκαλα: Καθηγήτρια υποβλήθηκε σε χειρουργείο αφότου δέχθηκε χτυπήματα από μαθητή

Τρίκαλα: Καθηγήτρια υποβλήθηκε σε χειρουργείο αφότου δέχθηκε χτυπήματα από μαθητή

Στα πόδια χειρουργήθηκε η καθηγήτρια 

Η Ελλάδα αποκτά αντιπυραυλικό-αντιdrone θόλο αλά Ισραήλ

Η Ελλάδα αποκτά αντιπυραυλικό-αντιdrone θόλο αλά Ισραήλ

«Έχει ήδη δρομολογηθεί» 

Βγήκαν τα όπλα στο Λασίθι: Καρτέρι και πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας

Βγήκαν τα όπλα στο Λασίθι: Καρτέρι και πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας

Πρώην και νυν είχαν «εκρηκτικό» τετ-α-τετ το πρωί της Τρίτης που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία 

Εικόνες αποκάλυψης στο Ντουμπάι: Χάος στο αεροδρόμιο - Με βάρκες κυκλοφορούν οι κάτοικοι

Εικόνες αποκάλυψης στο Ντουμπάι: Χάος στο αεροδρόμιο - Με βάρκες κυκλοφορούν οι κάτοικοι

Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή 

Ποιοι μπαίνουν ξανά σε 232.000 «χαμένες» ρυθμίσεις οφειλών της εφορίας

Ποιοι μπαίνουν ξανά σε 232.000 «χαμένες» ρυθμίσεις οφειλών της εφορίας

Βήμα βήμα η διαδικασία 

Νίκος Δένδιας: «Σε λίγο για να ψαρέψουμε στο Αιγαίο, οι Τούρκοι θα θέλουν να τους ρωτάμε»

Νίκος Δένδιας: «Σε λίγο για να ψαρέψουμε στο Αιγαίο, οι Τούρκοι θα θέλουν να τους ρωτάμε»

Δείτε τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας 

«Παραλύει» η χώρα από την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

«Παραλύει» η χώρα από την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο κέντρο της Αθήνας 

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Τα χαλάσματα του κτιρίου καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό 

Δείτε βίντεο από Ντουμπάι: Πλημμύρες από τις σφοδρές νεροποντές - Το αεροδρόμιο μετατράπηκε σε λίμνη

Δείτε βίντεο από Ντουμπάι: Πλημμύρες από τις σφοδρές νεροποντές - Το αεροδρόμιο μετατράπηκε σε λίμνη

«Ποτάμια» οι δρόμοι, πλημμύρισαν ξενοδοχεία 

Βραζιλία: Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου... επειδή του δάγκωσε το δάχτυλο ενώ έκαναν σeξ

Βραζιλία: Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου... επειδή του δάγκωσε το δάχτυλο ενώ έκαναν σeξ

Ο δράστης ομολόγησε πως εκνευρίστηκε από το δάγκωμα στο δάχτυλο του χεριού του 

Η ομιλία Μητσοτάκη στη διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η ομιλία Μητσοτάκη στη διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου εκπροσώπους ιδρυμάτων που ειδικεύονται στην προστασία των ωκεανών 

Τρόμος στην Κοπεγχάγη: Εργάτες σώζονται τελευταία στιγμή από τη φωτιά - Δείτε βίντεο

Τρόμος στην Κοπεγχάγη: Εργάτες σώζονται τελευταία στιγμή από τη φωτιά - Δείτε βίντεο

Πολιτιστική καταστροφή στη Δανία από την πυρκαγιά στο εμβληματικό κτίριο 



© Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services