Η δημοσιοποίηση μέρους των φορολογικών αρχείων του Ντόναλντ Τραμπ και η αποκάλυψη ότι υπήρξαν χρονιές στις οποίες πλήρωσε μόλις... 750 δολάρια σε ομοσπονδιακούς φόρους είναι μία από τις μεγαλύτερες «βόμβες» που έχουν σκάσει ποτέ στην τελική ευθεία αμερικανικών εκλογών.
Λίγες ώρες πριν το πρώτο debate των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ, δηλαδή του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, το δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας έρχεται να καταφέρει ένα ακόμα πλήγμα στον Αμερικανό πρόεδρο, που βρίσκεται ήδη στο «στόχαστρο» για τα λάθη και τις παραλείψεις του στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού στη χώρα του.
Σύμφωνα με την Guardian, που συνοψίζει τα ευρήματα-φωτιά του ρεπορτάζ των NYT σε έξι βασικά σημεία, τα φορολογικά αρχεία του Αμερικανού προέδρου αποτελούσαν εδώ και πολύ καιρό «απιαστο όνειρο» για τους πολιτικούς συντάκτες στις ΗΠΑ αλλά και για εισαγγελείς στο κυνήγι αποδείξεων για παρατυπίες.
Στελέχη του Δημοκρατικού κόμματος περίμεναν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα έρχονταν στο φως, καθώς πίστευαν ότι θα μπορούσαν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ήττα του Τραμπ στις επικείμενες αμερικανικές εκλογές. Και πράγματι, οι Times της Νέας Υόρκης, με τις αποκαλύψεις τους, έχουν ήδη προκαλέσει σεισμό στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, δίνοντας στον Μπάιντεν ένα ακόμη πολύτιμο όπλο πριν αναμετρηθεί με τον Τραμπ στο Οχάιο, στο πρώτη τους δημόσια προεκλογική αναμέτρηση.
Ο Τραμπ πληρώνει ελάχιστους φόρους
Σύμφωνα με τους Times, ο Τραμπ δεν κατέβαλε ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος τα 11 από τα 18 χρόνια που βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της εφημερίδας. Το 2017, αφού έγινε πρόεδρος, κατέβαλε μόλις 750 δολάρια, κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ μαίνεται συχνά κατά του φορολογικού συστήματος στις ΗΠΑ και προωθεί περικοπές που οι επικριτές του ισχυρίζονται ότι βοηθούν μόνο τους πλουσίους και τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Συγκρίνοντας τον Τραμπ με τους προκατόχους του στο αξίωμα του προέδρου, οι Times αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Τζορτζ Γ. Μπους πλήρωναν σχεδόν κάθε χρονιά πάνω από 100.000 δολάρια σε φόρους».
Ένας μαραθώνιος έλεγχος, πιθανώς τεράστιου κόστους
Ο Τραμπ εμπλέκεται σε μια διαδικασία φορολογικού ελέγχου με την IRS, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου μια δεκαετία και αφορά στην επιστροφή φόρου ύψους 72,9 εκατομμυρίων δολαρίων που διεκδίκησε, και εισέπραξε, έχοντας προηγουμένως δηλώσει τεράστιες ζημιές. Μια απόφαση εις βάρος του μπορεί να του κοστίσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τους Times.
«Το 2011, η IRS ξεκίνησε να εξετάζει την νομιμότητα της επιστροφής. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, η υπόθεση παραμένει ανεπίλυτη, για άγνωστους λόγους, και υπάρχει πιθανότητα να καταλήψει σε ομοσπονδιακό δικαστήριο» αναφέρει η εφημερίδα, εξηγώντας ότι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γινει ζήτημα δημόσιου ενδιαφέροντος, με τα στοιχεία της προσβάσιμα από το κοινό.
Η Ιβάνκα βοηθάει στην μείωση του φορολογικού φορτίου του Τραμπ
Η μεγαλύτερη κόρη του Αμερικανού προέδρου, παράλληλα με την εργασία της ως υπάλληλος στον όμιλο Τραμπ, φαίνεται πως έλαβε «αμοιβές συμβουλευτικών υπηρεσιών», που βοήθησαν στη μείωση των φόρων που κατέβαλε η οικογένεια, σύμφωνα με τους Times. Αυτή η αποκάλυψη μπορεί να αμαυρώσει ακόμα περισσότερο τη φήμη της Ιβάνκα Τραμπ, της υψηλόβαθμης συμβούλου του Λευκού Οίκου που είναι παντρεμένη με τον επίσης σύμβουλο του Τραμπ Τζάρεντ Κούσνερ. Ο Κούσνερ προσπαθεί συχνά να κρατήσει απόστάσεις από τα σκάνδαλα που πλήττουν κατά καιρούς την κυβέρνηση του πεθερού του, σύμφωνα με την Guardian, ενώ και η ίδια η Ιβάνκα πιστεύεται ότι τρέφει υψηλές πολιτικές φιλοδοξίες μετά την αποχώρηση του πατέρα της από το οβάλ γραφείο.
Όπως αναφέρουν οι Times, «τα ιδιωτικά αρχεία του Τραμπ δείχνουν ότι η εταιρεία του πλήρωσε κάποτε αμοιβή $747.622 σε ανώνυμο σύμβουλο για ξενοδοχειακά πρότζεκτ στη Χαβάη και το Βανκούβερ, στη Βρετανική Κολομβία. Οι φόρμες δημοσιοποίησης στοιχείων της Ιβάνκα Τραμπ - τις οποίες συμπλήρωσε όταν έγινε μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου το 2017 – δείχνουν ότι εισέπραξε ένα πανομοιότυπο ποσό μέσω συμβουλευτικής εταιρείας της οποίας ήταν συνιδιοκτήτρια».
Οι επιχειρήσεις του Τραμπ «αιμορραγούν»
Το ρεπορτάζ των Times είναι αδυσώπητο στην αξιολόγησή του για τις επιχειρήσεις του Τραμπ, για τις οποίες ο ίδιος κομπάζει συνεχώς, χτίζοντας το ίματζ του πετυχημένου επιχειρηματία και της διάνοιας των business πάνω στην υποτιθέμενη επιτυχία τους. «Οι βασικές επιχειρήσεις του Τραμπ - από τα γήπεδα γκολφ του μέχρι ξενοδοχείο του στην Ουάσινγκτον - αναφέρουν ζημιές εκατομμυρίων, αν όχι δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο», γράφει η εφημερίδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από το 2000 ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αναφέρει ζημιές που ξεπερνούν τα $315 εκατομμύρια δολάρια από τα γήπεδα γκολφ, με μεγάλο μέρος του ποσού να πηγάζει από το θέρετρο Trump National Doral στην Φλόριντα. Το ξενοδοχείο του στην Ουάσινγτον, που άνοιξε το 2016 και έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονης συζήτησης αναφορικά με το αν παραβιάζει ή όχι τους κανόνες δεοντολογίας για ομοσπονδιακά αξιώματα, έχει καταγράψει ζημιές άνω των 55 εκατομμυρίων δολαρίων.
Βαριά η «λυπητερή» για τον Τραμπ
Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι ο Τραμπ θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαριά «λυπητερή» μέσα στα επόμενα χρόνια, αφού θα πρέπει να εξοφλήθούν εκατομμύρια δολάρια από δάνεια που ελήφθησαν. Σύμφωνα με τους NYT, ο Τραμπ είναι προσωπικά υπεύθυνος για πολλές από αυτές τις υποχρεώσεις.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Τη δεκαετία του '90, ο κ. Τραμπ έφτασε στο χείλος της καταστροφής παρέχοντας προσωπική εγγύηση για δάνεια ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι για το οποίο έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι μετανιώνει. Όμως επανέλαβε τις ίδιες ενέργειες, όπως δείχνουν τα φορολογικά του αρχεία. Εμφανίζεται να είναι υπεύθυνος για δάνεια συνολικού ύψους 421 εκατομμυρίων δολαρίων, πολλά από τα οποία θα πρέπει να εξοφληθούν μέσα στην επόμενη τετραετία».
Συνοψίζοντας ωμά το πρόβλημα, οι Times εικάζουν πως αν ο Τραμπ επανεκλεγεί, οι δανειστές του θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το πρωτοφανές δίλημμα αν θα πρέπει ή όχι να προβούν σε κατάσχεση εις βάρος εν ενεργεία προέδρου!
Οι επιχειρήσεις του Τραμπ επωφελούνται από την προεδρία του
Το ζήτημα εάν οι επιχειρήσεις του Τραμπ ωφελούνται από τη θέση του στον Λευκό Οίκο ή όχι έχει απασχολήσει αμέτρητες φορές αμερικανικά ΜΜΕ και όχι μόνο. Το παγκόσμιο πεδίο δράσης του Trump Organization και το πορτφόλιό του με ξενοδοχεία, θέρετρα και άλλα συμφέροντα, κάνει ορισμένους να πιθανολογούν ότι λομπίστες, επικεφαλής επιχειρήσεων και ξένες δυνάμεις θα μπορούσαν να δίνουν χρήματα σε αυτές, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν επιρροή στις ΗΠΑ.
Οι Times αναφέρουν ότι, με βάση τις επιστροφές φόρου που έχει λάβει ο Τραμπ, είναι σαφές ότι οι επιχειρήσεις του έχουν όντως ωφεληθεί από την πολιτική του καριέρα.
«Από τότε που έγινε βασικός υποψήφιος για την προεδρία, έχει λάβει τεράστια χρηματικά ποσά από λομπίστες, πολιτικούς και ξένους αξιωματούχους που πληρώνουν για τη διαμονή τους στα καταλύματά τους ή για την εγγραφή τους στις λέσχες του», τονίζει η εφημερίδα, αναφέροντας συγκεκριμένα ποσά που έχουν καταβληθεί στο θέρετρο του Τραμπ στο Μαρ-Α-Λάργκο της Φλόριντα, στο ξενοδοχείο του στην Ουάσινγκκτον και άλλες τοποθεσίες.
Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/1048979/trab-forodiafugi-exi-simeia-fotia-apo-to-dimosieuma-ton-new-york-times/
Με πούρο στο στόμα και 177 χιλιόμετρα την ώρα: 85χρονος πιάστηκε σε κόντρες στη Φλόριντα, δείτε βίντεο
Φορώντας καπέλο jockey στο οποίο είχε στηρίξει τα γυαλιά ηλίου και έχοντας ένα πούρο στο στόμα, ο Γουίλιαμ Μπόσγουορθ οδηγούσε το Nissan 350Z καμπριολέ και έκανε κόντρες με μία κόκκινη Chevrolet Corvette στο Λίσμπεργκ, σε δρόμο με όριο ταχύτητας τα 72 χιλιόμετρα

Σε κυκλοφορία το ψηφιακό ευρώ έως το 2029 - Τι είναι και πώς θα λειτουργεί
Το ψηφιακό ευρώ αποτελεί ένα από τα μέτρα που προωθούνται για την ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρώπης

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Κατέληξε 36χρονη γιατρός μετά από επιπλοκές στον τοκετό
Η τραγική είδηση σκόρπισε τη θλίψη στο νησί

Αποκαλυπτική η βαλλιστική για το μακελειό στα Βορίζια: 124 κάλυκες, 13 όπλα και το «ένοχο» 9άρι που συνδέει τρεις υποθέσεις
Στην έκθεση γίνεται λόγος για 76 κάλυκες καλάσνικοφ από τέσσερα διαφορετικά όπλα - Η βολίδα που αφαιρέθηκε από την σορό του 39χρονου Φανούρη Καργάκη δεν κατέστη δυνατό να συνδεθεί με κάποιο απ` αυτά τα τέσσερα συγκεκριμένα καλάσνικοφ

Τι κάνουν στην Κύπρο με τους τόνους λαγοκέφαλου που πιάνουν κάθε χρόνο
Η διαδικασία αυτή έχει οδηγήσει στην εξολόθρευση τεράστιων πληθυσμών λαγοκέφαλου από τις κυπριακές θάλασσες

Ανατριχιαστική υπόθεση στην Ουγγαρία: Συνελήφθη 30χρονος νοσοκόμος, ο οποίος συνέλεγε ανθρώπινα μέλη από νοσοκομείο και νεκροταφεία
Οι αρχές ερευνούν τη μακάβρια συλλογή λειψάνων που βρέθηκε στο σπίτι και τον χώρο εργασίας του - Δείτε βίντεο

Αθώα η Παναγιώτα Βλαντή στη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη: «Δεν κατασκεύασα κανένα γεγονός», είπε
Με καταθέσεις Δώρας Χρυσικού και παρουσία Ζέτας Δούκα η δίκη της Παναγιώτας Βλαντή με τον Γιώργο Κιμούλη

Φρίκη στη Βρετανία: Κοριτσάκι μόλις 2 ετών ξεψύχησε μετά από σωματική και σeξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα της και τον σύντροφό της
Η άτυχη Ίζαμπελ έφερε 21 κατάγματα στο κορμάκι της μετά από συνεχή σωματική κακοποίηση ενώ σε επικοινωνία με τη γιαγιά του παιδιού η μάνα του άφηνε υπονοούμενα ότι ο σύντροφός της είναι παιδεραστής

Έφηβη στην Ολλανδία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς της και μοιράστηκε τις φωτογραφίες με συμμαθητές της
Πληροφορίες από τοπικά μέσα ότι η ανήλικη φέρεται να αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος

Βλαντίμιρ Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία - Ο όρος που έθεσε
Ο Ρώσος πρόεδρος επανέφερε στο τραπέζι τις συμφωνίες που είχαν συζητηθεί στην Κωνσταντινούπολη, υποστηρίζοντας ότι το Κίεβο τις είχε αποδεχθεί.

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Αιγάλεω: Κατέρρευσε τμήμα της οροφής
Στο εσωτερικό του κτιρίου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πυροσβέστες, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

ΕΛΑΣ: Η «σκιώδης» κυβέρνηση του Τσίπρα – Τα ονόματα
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης – Ποιοι αναλαμβάνουν τομεάρχες

Νύχτα βίας στη γαλλικό Φεστιβάλ «Fete de la Musique» με εκατοντάδες συλλήψεις
Βιασμοί, μαχαιρώματα και επιθέσεις με ... σύριγγες σε γυναίκες

Τουρκία: Έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στο Κιρίκαλε - Δύο νεκροί
Ισχυρή έκρηξη σε εγκατάσταση έρευνας και ανάπτυξης πυρομαχικών, διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος

Βράζει η Ευρώπη από τον καύσωνα – 20 άνθρωποι έχουν πνιγεί στη Γαλλία στην προσπάθειά τους να ανακουφιστούν από την ακραία ζέστη
Ψάχνουν τρόπους να ανακουφιστούν από τη ζέστη

Λευκάδα: Αγριος ξυλοδαρμός θαμώνα μπαρ - Στο νοσοκομείο το θύμα, για μία γυναίκα έγινε η παρεξήγηση
Οι Αρχές αναζητούν τρεις ακόμη εμπλεκόμενους για να τους συλλάβουν και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη

CNN: «Με απείλησε σμήνος από drones σε σχηματισμό μέδουσας» - Τι είδε ο πιλότος του μαχητικού F-15
Τον Απρίλιο, η Τεχεράνη κατέρριψε ένα αμερικανικό μαχητικό F-15, το οποίο μετέφερε δύο άτομα - έναν πιλότο και έναν αξιωματικό οπλικών συστημάτων

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε άνδρα στο κέντρο της πόλης
Το αιματηρό επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή

Ηλεία: 70χρονος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του - Τον ανακάλυψαν γείτονες μετά από μέρες
Περίπου δέκα μέρες είχαν να δουν οι γείτονες τον ηλικιωμένο, γεγονός που τους ώθησε να πάνε να τον αναζητήσουν στο σπίτι του

Τραγωδία στα Ιωάννινα: 72χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από στενό συγγενικό του πρόσωπο

Ρύθμιση για δάνεια νόμου Κατσελη 3869/2010 - Τι κερδίζουν οι οφειλέτες σε δόσεις και αποπληρωμή
Ξεκαθαρίζεται ότι ο τόκος υπολογίζεται επί της μηνιαίας δόσης που έχει οριστεί από τη δικαστική απόφαση και μόνο για το χρονικό διάστημα μεταξύ δύο διαδοχικών καταβολών, και όχι επί του συνολικού κεφαλαίου της οφειλής

Tobias Gough: Ποιος είναι ο «καυτός» ηχολήπτης της Ντάουνινγκ Στριτ που έγινε viral
Ο Tobias Gough, ο «καυτός» ηχολήπτης της Ντάουνινγκ Στριτ έχει γίνει viral, κατορθώνοντας να κλέψει την παράσταση από τους Βρετανούς πρωθυπουργούς και το έντονο πολιτικό παρασκήνιο

Καλάβρυτα: Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης 60χρονου που έπεσε σε γκρεμό
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωί της Τρίτης, ενώ σημαντική ήταν και η συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι βοήθησαν τις δυνάμεις διάσωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειας

Αγία Παρασκευή: Γυναίκα πεζή έχασε τη ζωή της από παράσυρση αυτοκινήτου
Η αρμόδια Τροχαία ανέλαβε την προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος

Καναδάς: Πυροβολισμοί στο Μόντρεαλ, τρεις νεκροί ανάμεσά τους ο ύποπτος
Η επαρχία του Κεμπέκ εξέδωσε συναγερμό για κατ` οίκον περιορισμό έπειτα από την ανταλλαγή πυροβολισμών

Πέθανε στα 94 του ο Κλάιβ Ντέιβις, ο άνθρωπος πίσω από τις καριέρες θρύλων της μουσικής
Ο Κλάιβ Ντέιβις ξεκίνησε ή αναβίωσε τις καριέρες σούπερ σταρ όπως η Τζάνις Τζόπλιν, η Γουίτνεϊ Χιούστον, ο Κάρλος Σαντάνα και η Αλίσια Κιζ

Βουλή: Αρση της ασυλίας της Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας
Θετική κατά πλειοψηφία γνωμοδότηση, για άρση της ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατόπιν αναφοράς δικαστικής γραμματέως στη δίκη για τα Τέμπη και ένορκης εξέτασης τεσσάρων αστυνομικών

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 47χρονου στο Ζωγράφου - Νεκρός εντοπίστηκε στο Γουδή
Ο 47χρονος είχε χαθεί από τις 14 Ιουνίου χωρίς κανένα ίχνος

ΑΑΔΕ: Νέα Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Υπηρεσιών και Συστημάτων – Από πότε τίθεται σε λειτουργία
Με τη νέα οργανωτική δομή, η ΑΑΔΕ αποκτά ενιαίο κέντρο τεχνολογικής ανάπτυξης και ψηφιακής διακυβέρνησης

Κατάρ: Έκρηξη σε εγκατάσταση φυσικού αερίου - 13 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Η έκρηξη στο Ρας Λάφαν, την κύρια μονάδα επεξεργασίας υγροποιημένου φυσικού αερίου του Κατάρ, προκλήθηκε από «τεχνικό ατύχημα».

Βίντεο από τη φωτιά στο Ακραίφνιο: Οχήματα περνούν δίπλα από τις φλόγες στην εθνική οδό
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Τραγωδία στη Γαλλία: Δύο παιδιά πέθαναν από τον καύσωνα μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας τους ενώ εκείνη ψώνιζε
Ο ακριβής λόγος θανάτου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, αλλά η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για καρδιακή ανακοπή

Γαλλία: Από τη ζέστη πηδούν στον Σηκουάνα
Τρεις νεκροί στη Γαλλία, θερμοκρασίες άνω των 42 βαθμών σαρώνουν την Ευρώπη

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το ένταλμα σύλληψης
Αβραμόπουλος για το ένταλμα σύλληψης των Βέλγων: Απολύτως αβάσιμο ζήτημα, δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας, ζητώ πλήρη δικαστική έρευνα

Ανοιξε η Αθηνών - Λαμίας: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο Ακραίφνιο
Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο για το Qatargate
Στον πρώην επίτροπο αποδίδεται η κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, με τις Αρχές να συνδέουν την υπόθεση με οικονομικό όφελος ύψους περίπου 73.000 ευρώ.

Βανς: Το Ιράν δέχθηκε την επιστροφή επιθεωρητών του ΔΟΑΕ στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
Σημαντικό βήμα προόδου στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν ανακοίνωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος από την Ελβετία, τονίζοντας ότι η Τεχεράνη συμφώνησε στην επάνοδο επιθεωρητών του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας...

Πέθανε ο ηθοποιός Παύλος Κουρτίδης
Ο Παύλος Κουρτίδης, ηθοποιός, χορογράφος και σκηνοθέτης, έχασε τη μάχη με βαριά ασθένεια, αφήνοντας πίσω του σημαντικό καλλιτεχνικό έργο.

«Νόμιζα ότι το σκυλί είχε απομακρυνθεί, πίστεψα ότι έπεσα σε λακούβα» λέει η 60χρονη οδηγός από τη Γαστούνη
Η γυναίκα, μέσω των δικηγόρων της, αναφέρει στο protothema.gr ότι δεν αντιλήφθηκε πώς έγινε το κακό και σκότωσε το σκυλάκι - Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα

Ασημακοπούλου: Ποινή φυλάκισης 20 μηνών με τριετή αναστολή για τη διαρροή των mail
Το δικαστήριο έκρινε ενόχους τους τέσσερις κατηγορούμενους για παραβίαση νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων και υπηρεσιακού απορρήτου










